Viitorul – Gaz Metan 3-0. CFR – Viitorul 2-0. Gaz Metan – CFR 0-5?


Da’ de unde! 0-6!

Nu am reuşit să câştigăm timp de aproape 70 de ani la Mediaş, dar începând din februarie i-am bătut ori de câte ori i-am prins:

Şi-i vom bate tot aşa, ori de câte ori îi vom prinde, timp de aproape 70 de ani.

Ei, mâine îi vom prinde a doua oară:

Sâmbătă, 29 iulie 2017, începând cu ora 21.00, în cadrul etapei a 3-a din Liga 1 Betano, Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj.

Gazdele noastre încearcă să ţină pasul cu CFR-ul într-o singură privinţă: la numărul de mutări în această perioadă de transferuri.  Le-au plecat 16 jucători (printre care şi o serie de fotbalişti extrem de importanţi, precum  Creţu, Aymen Tahar, Eric, Ciprian Petre sau Sikorski)  şi au venit alţii 13 faţă de cele 13 plecări şi 17 veniri ale noastre. Scorul este strâns, 29-30, ne-am desprins ieri prin plecarea lui Sasa Balic în Polonia, dar, având cel mai mic buget din Liga 1, după cum a declarat preşedintele Mărginean, nu este exclus ca medieşenii să mai scape de nişte jucători-balast doar ca să iasă şi ei campioni la ceva. Nicio şansă, nu pot ei să pună pe făraş atâţia jucători câţi putem noi aduce.

Din unşpele aliniat în februarie contra noastră, doar 3 jucători mai sunt în lot şi la ora actuală: Pleşca, Romeo Roberto şi Bic, dintre care doar ultimul a evoluat în primele două etape ale noii ediţii de campionat.

Lot Gaz Metan Mediaş pentru acest sezon:

Portari: Alexandru Greab, Răzvan Pleşca, Andrei Cristea

Fundaşi: Sergiu Popovici, Sorin Buşu, Ionuţ Voicu, Filip Zderic, Milan Perendija, Akaki Khubutia, Romeo Roberto

Mijlocaşi: Milan Mitic, Alexandru Curtean, Darius Olaru, Răzvan Trif, Laurenţiu Manole, Andrei Tîrcoveanu, Paul Păcurar, Olivian Surugiu, Cristian Danci, Ovidiu Bic, Paulo Jorge Gomes Pereira, Iulian Cristea

Atacanţi: Bojan Golubovici, Alexandru Buziuc, Nikola Stojanovic

Profesoru’-i profesor şi în insolvenţă, Pustai a reuşit să cristalizeze extrem de rapid unşpele de bază (să nu mă întrebaţi de multitudinea variantelor de alegere) :  Greab – Zderic, Khubutia, Danci, Bușu – Mitici, Bic – Sg. Popovici, Curtean, Olaru – Golubovici este formula standard, doar Buziuc i-a furat locul de titular lui Curtean pentru al doilea meci. Rezerve: Pleșca – Gomes Pereira, Tîrcoveanu, Trif, Voicu, Buziuc, Păcurar.

Sper că Dan Petrescu nu va spune din nou că gazdele pornesc cu prima şansă pentru că n-o să-l creadă nimeni. De-acum încolo, astfel de declaraţii ar fi extrem de ridicole, suntem favoriţi cerţi în orice meci, oriunde şi orice adversar am întâlni.

Nici nu ştiu de ce se mai caută portar, dacă e să dăm crezare zvonurilor din presă privind discuţiile cu Arlauskis şi Felgueiras. Cu toată lipsa de omogenitate a echipei la început de sezon, putem număra pe degetele de la o singură mână (chiar şi una ciungă) de câte ori a fost nevoit Vâtcă să intervină în primele două meciuri. Mi-e milă de pe acum de portarul nostru, oricare va fi el, ce-o să mai sufere bietul om colo prin noiembrie, decembrie, când se va lăsa frigul. Nu se va întâlni cu mingea decât atunci când Camora, cu generozitatea unui adevărat căpitan  de oaste, o să-i trimită din când în când câte o pasă de dezgheţare. La ce trupă vom avea până atunci,  adversarii nu vor avea nicio posibilitate să se apropie de poarta noastră. Alo, Joma, se aude?! Vă rog, pregătiţi din timp nişte şube şi căciuli de astrahan componente ale echipamentului oficial de joc, inscripţionate cu numerele 1, 12 şi 25.

Mâine, şomerul din poartă va fi, probabil, tot Vâtcă, după cum nu cred că vor fi modificări nici în componenţa liniei de fundaşi.

Incertitudinea noastră îl reprezintă doar numărul vârfurilor din formula de start ce va fi întocmită de Dan Petrescu. Un meci l-am jucat cu două, următorul cu unul singur, poate vom trece la un sistem cu trei, nu cu patru, pentru că Balde abia ce şi-a terminat vacanţa. Revine după suspendare Omrani, care a făcut un meci foarte bun la Botoşani, îşi va găsi oare locul în primul unşpe? Alături de Culio, Urko Vera a fost cel mai bun de pe teren etapa trecută, îşi va găsi oare locul în primul unşpe? Bokila are valoare şi salariu mari, trebuie să bifeze şi el odată prima evoluţie foarte bună, îşi va găsi oare locul în primul unşpe?

Să vedem, probabil vom merge pe mână jucătorilor “cristalizaţi” din primele două partide, cu toate că îmi este dor de Mişu Mincă şi aş vrea să-i văd la treabă şi pe Moutinho, Yasin Hamed ori Pelayo.

Vâtcă – Manea, Vicinius, A. Mureşan, Camora – Deac, Hoban, Culio, Păun – Urko Vera, Omrani. Rezerve: Duka, Luchin, Vlad, Nistor, Hamed, Nouvier ori Moutinho, Bokila.

Brigada de arbitri: Sebastia Colţescu (Craiova) – centru, Adrian Ghinguleac şi Mircea Grigoriu (ambii din Bucureşti) – asistenţi, Florin Marcu (Oradea) – rezervă.

Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) – CCA şi Paul Cazan (Bucureşti) – LPF.

HAI CFR!!! Hai băieţii! Fiţi generoşi cu medieşenii! Sunt în insolvenţă, ca atare, administratorul lor judiciar trebuie să ia o seamă de măsuri din raţiuni economice. Daţi şi voi o mână de ajutor, stingeţi-le pentru mâine seară luminiţa de la capătul tunelului! Hai cu victoria scontată!

HAI CFR!!!

(sursă imagine reprezentativă: Mediaş News)

47 de comentarii

  1. Daca e sa ne luam dupa valoarea celor doua echipe precum si cotelor de la pariuri, cfr ar trebui sa invinga fara probleme. Nu doar ca ne dorim asta dar e si un rezultat logic. Sper sa vedem la joc si alti cfristi din cei adusi si sa le vedem valoarea. (sper ca o au)

    Apreciază

    • Ala a fost primul meci oficial in noua formula. Dupa victoria de etapa trecuta eu cred ca si moralul e pozitiv si echipa va fi mai increzatoare.

      Apreciază

  2. Portarul poate avea orice fel de comportament , atunci cand nu este prea solicitat …Nu ? O data , am avut o echipa de copii (U 10) , pe care, i-am invatat cum sa atace si sa mentina mingea cat mai mult timp in jumatatea adversa … Dar, am uitat de „portarel” ..La un meci, echipa mea era de vreo 5 minute in atac si am avut „inspiratia ” sa ma uit spre poarta noastra .. Cand colo, ce sa vezi ? Poarta era goala , fara „portarel”, care statea alaturi , pe o creanga , si se uita la meci … Ce sa fi facut daca el n-avea „de lucru „??? Sper sa-l vedem si pe Vatca privind si numarand golurile la meciul asta , ca „Pitagora burtosu’ ” c-am merita pedepsit dupa cat ne-o „spoit” in trecut …

    Apreciat de 2 persoane

    • Ce supărat şi invidios pe „fotbalişti” a putut fi puştiul de pe creangă. 🙂
      Nu mai bine îţi luai şi tu un Higuita care să-ţi creeze superioritate în atac, să-ţi înscrie goluri şi să facă doar din când în când câte scurtă inspecţie la poarta proprie? 🙂
      Unul ca Rică Răducanu nu se merită, nu prea le avea cu mingea şi era uşor de surprins în ofsaid. 🙂

      Apreciază

  3. Arbitru va fi Colţescu. N-o fi el mare frânar, dar nu poate fi mai slab ca Avram sau aerianul acela de la meciul de la Botoşani. Nici nu contează în fond cine-i arbitru, batem şi 11 (sau 9-10 🙂 ) contra 14.

    Apreciază

  4. Caneto, din pacate DP iar delireaza, afirmand ce tare e Mediasul, cu Urziceniul n-a castigat de loc cu ei, bla, bla, bla … Cum ai spus in articol, sunt declaratii ridicole ! PS . Achilles, totusi Vatca mai are ceva de aparat si dupa mine e un mare pericol pt noi . Cel putin asa am vazut eu in primele doua meciuri, dar dupa DP a aparat f. bine, asa ca …

    Apreciază

    • Chiar acum am terminat de urmărit conferinţa de presă a lui Dan Petrescu. Eu nu-l înţeleg deloc. La orice întrebare legată de CFR, răspunde arogant, în doi peri, iar cum se schimbă discuţa pe echipele care au avut meci în cupele europene, devine cooperant şi volubil, nu-l mai poţi opri. Nu-mi dau seama cu ce ajută echipa sau cu ce îi motivează pe băieţi prin faptul că susţine că Mediaşul ar avea o echipă de speriat.

      Apreciază

  5. Retin ca CFR in ultimii 70 de ani nu castigase la Medias(chit ca in ultimii ani fusesem de 3 ori campioni).Deci daca vorbim de statistici atunci antrenorul are toate motivele sa fie circumspect si atent la a mentine vigilenta echipa.Ma gandesc ca la un egal la Medias ar fi desfiintat antrenorul,ca sa nu vorbesc de infrangeri.Campionatul trecut catzeii au luat un 4-0 acolo de toata frumusetea.
    Bela tu esti un gicacontra adevarat si pentru a-ti demonstra logica ai fi in stare sa negi orice evidenta.Daca fotbalul ar functiona dupa logica ta,n-ar avea nimic spectaculos si ar invinge totdeauna favoritul hartiei.Dupa egalul de la Botosani spuneai ca ridicol sa nu putem castiga la o echipa de 2 lei cu bunicul Ungurusan si restul.Ca saptamana trecuta aceeasi moldoveni sa bata Dinamo,care in EL a jucat de la egal la egal cu o forta Athletic Bilbao.Fotbalul nu tine cont de nume ,ci se joaca in teren.Iar la acest moment noi nu cred ca putem spune ca suntem o mare echipa,ci doar una cu nenumarate piese aduse recent.
    Nu inteleg de ce credem noi ca suntem totdeauna favoriti.Punem doar o presiune pe jucatori,in loc sa-i tinem in priza si atenti la toate jocurile.

    Apreciază

  6. Na, stati o tzara… Mediasul este o echipa necunoscuta, cu aproape la fel de multi „noi” ca la Frana… cu aceleasi probleme de omogenitate…. Daca ei prind o zi buna si Frana una mai „proasta”, chiar poate fi bai…. In rest: Bela, DP ce poate sa spuna acum? Nu e croitorie ca fiecaruia sa i se spuna Tu ai de cusut partea asta…. In plus te legi de Vatca…. Da e un portar mediocru, dar isi face treaba (isi coase partea presrisa in norme)… Apropos: I s-a pus o intrebare ref. la Minca, ceva de genul daca sunt probleme cu el… DP a raspuns ca da, sunt probleme ca altfel ar fi in lot…. Intrebat care ar fi problemele a spus ca prefera sa nu raspunda… Intri si tu in randul bocitoarelor dupa Minca? E chiar un portar peste media, dar nici DP nici IM (sau Felcerul, cum iti place sa-i zici) nu-s chiar idioti sa tina la vazelina „Perla Ardealului”… Desi poate eu is mai prost decat prevede fisa postului de comentac pe blog?

    Apreciază

    • Dan Petrescu a spus că dacă nu ar fi existat probleme, Mincă ar fi fost titular, nu că ar fi fost în lot. Nu cred în povestea cu pileala, i s-o fi pus pata pe el lui DP în urma gafei din ultimul meci de pregătire, o fi fost şi ceva ceartă, dar exclud să fi fost ceva legat de băutură, altfel Mincă nu cred că mai făcea deplasarea la Botoşani.

      Apreciază

  7. Caneto ! Io-s de principiul ca ; pe o apare buna si portar sigur, poti sa ai un atac puternic , care sa-ti fie si aprarea.. Nu ? Ca cea mai buna arma a apararii este… atacul ! Si la noi, acum – am mai spus-o- ca, e bine sa avem o poarta sigura (nu sa-mi intre chilotzii-n cur la orice minge in careu) si o aparare ferma , barbateasca… De aia am zis, in campionatul trecut ca, avem in centrul apararii „o doamna si o domnisoara”…Nu vreau sa supar pe nimeni , dar se vede ce aparare are fcsbwcsb (f coaia-uatevar!)cu fosta noastra doamna din aparare …Fundasii laterali sunt de valoare: Manea si Camora .. Centralii, sunt in cautare. Perechea centrala este FUNDATIA unei echipe . Trebuie sa fie caractere complementare . Unul dur si neiertator si celalalt tehnic si tactic, cu un calm sporit. Exemple : Belodedici-Bumbescu,Pujol-Pique Bonucci-Chiellini, Beckenbauer-Schwartzenbek, Tilihoi-Stefanescu…Cadu-Picollo.. Yn si Yang..Ca si in filmele americane:politistul bun-politistul rau…Ce am vazut la meciul cu Viitura rejelui , Vinicius-Muresean mi s-a parut un cuplu destul de armonios .. La Botosani am pierdut doua puncte din cauza acestui cuplu nearmonizat (Luchin-Vinicius). In toate cele trei zone (aprare-mijloc-atac) si cele trei benzi (lateral staga-lateral dreapta-centru), posturile sunt individualizate. Numai in centrul apararii este „CUPLU”.. 69, Yn-Yang . Si trebuie sa observam ca, marile echipe, de aici incep constructia jocului; progresia pozitiva..Portarul ?? Minca mi se pare mai sigur decat Vatca (pe cat este posibil , ca, si el are „pasarici”), dar vom aduce altul..Referitor la ce spuneai de Raducanu.. Poate stii ?? Era prin 74-75 cand, a venit Sportul Studentesc la noi cu Rica in poarta. In galeria de la peluza, erau cativa baieti, care, aduceau o ciora legata cu ata de picor si-i dadeau drumul in teren cand iesea Rica la incalzire.. Imi amintesc ca, Rica o fugit sa alunge cioara,care, a zburat si s-o asezat pe bara transversala de la poarta lui.. Atunci, Rica, s-o catarat pe bara si tot dadea cu mana s-o alunge de acolo.. Poate, Maestrul Attila Lengyel isi aduce aminte.. Da ‘ , asta-i fotbalul:SPECTACOL !! Nu poti fi tot timpul „imbufnat” pe ce nu-ti convine , ca- vorba lu’ Nea Chisu-; „Io ce sa-ti fac daca esti imbufnat ? Nu te pot lua de nevasta !!!” Mai faci o gluma, mai razi, mai spui o prostie si rad altii de tine… N. Iorga spunea: „Nu poti sa-l ataci pe prost, ca, te trezesti in discutie cu el !!!!!” Astazi, insa, fiti linistiti: vom castiga !!! (Ca , tare urat mi „burtosu’ ” ala fonfait !)

    Apreciat de 2 persoane

    • Ai dreptate,o echipa puternica trebuie sa aiba in primul rand un portar sigur si un cuplu de fundasi centrali valoros care sa se completeze si coordoneze cat mai bine.Privind la jucatorii de pe pozitiile respective din lotul actual este clar ca avem in primul rand cantitate…calitativ trebuie imbunatatiri mai ales in perspectiva meciurilor tari;trebuie adusi un portar si un fundas central valoric peste cei pe care-i avem.Se lucreaza in acest sens,dar valoarea costa…Referitor la citatul lui Iorga: da,partial are dreptate,pe de alta parte prostia ( de multe ori foarte vocala) trebuie ironizata si ridiculizata folosind materialul clientului,cel putin din 2 motive: sa nu devina dominanta scazand nivelul dezbaterii si indepartand oamenii care au intr-adevar au ceva de spus,pe de alta parte umorul,ironia se bazeaza in primul rand pe ea…in acest sens imi permit sa-l citez pe Einstein:”doua lucruri sunt infinite: universul si prostia ( stupiditatea) umana; de primul nu sunt atat de sigur…

      Apreciază

  8. Inteleg si chestia asta cu”a nu pune presiune pe echipa”(poate fi un stil de abordare!);desi,nu inteleg de ce nu ti-ai tine jucatorii concentrati si focusati pe a castiga meciul,cu incurajari,cu insuflarea increderii in potentialul propriu,cu atitudine si implicare,etc.!;care ar fi marea greseala,daca si-ar incuraja elevii,ar explica corect diferentele,minusurile si plusurile,fara a trage aceste concluzii finale,hazardate, permanente, defavorabile noua?; sa nu-i motivezi deloc,sa le inoculezi in subconstient, mereu, imaginea ca suntem inferiori adversarilor,sa creezi artificial impresia ca n-ar fi un capat de lume daca nu am castiga pt. ca adversarul, intotdeauna, ti-a creeat probleme, lasand a se-ntelege ca este,valoric, peste tine,mie mi se pare o abordare(dpdv.psihic,in primul rand)total gresita,chiar o tampenie,o ipocrizie de doi bani,un miticism ieftin,pe care nu le vad benefice pt. atmosfera din sanul si din jurul echipei;vi se pare fanatism,sau poate eronat o atitudine de incurajare a echipei,a-i transmite incredre si potential,a-ti stimula jucatorii si a creea o atmosfera de lupta,reala,bine`nteles fara exagerari(?)

    Apreciat de 1 persoană

    • Chestia e că noi nu știm ce vorbește DP cu echipa în vestiar și la ședințele tactice dar sunt sigur că nu le spune că-s mai amărâți ca adversarii sau că-s vai de capul lor. In plus, dacă te uiți la lotul actual nu vezi decât bărbați în toată firea (nu gabi firea) care nu țin socoteală de poveștile din presă și declarații. DP încearcă să fie elegant și nicidecum demoralizant.

      Apreciază

  9. Hai ma baieti,nu trebuie sa fie morcovul chiar asa mare,ca ramane intepenit in cur.Eu sunt convins ca batem la Medias.I-am vazut cu viitorul,au fost luati tare de la inceput,n-au miscat in front.Cred ca CFR-ul are calitatea si inteligenta necesara sa castige la Medias.Nici Pusztai nu-i vreo-un vrajitor.Din cacat nici el nu poate face zbici.Eu sunt relax.Referitor la portar,nu-i chiar asa slab Vatca,are si el zile bune.Ne-a si scos de cateva ori.Eu sunt curios de ce stie portarul croat.Am inteles ca are probleme de comunicare cu colegii,de aia nu apara.Hai CFR victorie si galeriei sa-i vina mintea la cap,au ocazie la Medias sa-si rezolve bubele.

    Apreciază

  10. Si inca ceva,nu sunt nici eu convins ca,vaicareala asta din partea lui DP face bine moralului.Noi trebuie sa intram in joc cu atitudine de invingatori,de superioritate.Indiferent cu cine jucam,de batem sau pierdem meciul.Ce va fi ,cand vom juca cu oitele si maidanezii.Eu cred ca mai degraba ar trebui transmis catre echipa o atitudine de forta de superioritate in fata oricarei echipe,sa se teama de noi.Nu sa-i incurajam cu vaicareli,ca or prinde dracu curaj si chiar nu se vor teme de noi.Trebuie sa se teama,si cred ca au si motive.CFR-ul,este cea mai tare cea mai buna.Hai CFR!!!!!!!!!!! sa inchidem pompa de gaze. 🙂 🙂
    Hau am vorovit 🙂 🙂

    Apreciază

    • De ce extrapolezi de la o conferinta de presa? Esti 100% sigur ca in vestiar este acelasi mesaj? Mesajele de presa sunt intotdeauna unele de imagine. Daca iese prost – si nici un antrenor nu e sigur ca echipa nu are o zi proasta – atunci omul isi poate curati imaginea publica, pentru ca a fost realist inainte. Daca iese bine, imaginea iarasi este buna.

      Apreciază

      • Pentru ca,transmite ,un mesaj de slabiciune catre adversar,S-ar putea sa incurajeze adversarul.Plus ca iti da impresia ca-si pregateste terenul pentru un eventual insucces.Dealtfel,sunt sigur ca,in vestiar,mesajula este altul”pe ei pe mama lor” 🙂 🙂 🙂

        Apreciază

        • Si echipa proprie si adversarul stiu la ce sa se astepte. Problema oricarui antrenor este ca jobul sau depinde de rezultate si de perceptiile unor decidenti „cunoscatori”. Nu vrei sa spui cu o zi inainte de meci „x sau y sunt usor accidentati si poate nu prind echipa” ca atunci adversarul va sti poate ce limitri tactice ai si cum ai fi fortat sa joci. Daca spui mai evaziv intelege toata lumea ca nu esti in formula ideala fara sa fi nevoit sa dai detalii. Hai sa iti dau un exemplu – pe la sfirsitul anilor 90 i se reprosa lui Berti Vogts, antrenorul nationalei Germaniei ca venea cu formule gen „nu mai exista echipe mici si trebuie sa luam si Azerbaijanul foarte in serios”. Lumea ii reprosa ca face Germania mai mica decit era samd. Dupa ani de zile , intrebat, a raspusn foarte ferm – domnule, nu puteam sa formulez direct la genul „tot cu jucatorii astia imbatriniti trebuie sa defilez si nu vine nimic ok din urma” – erau la echipa nume grele -campioni mondiali si europeni dar imbatriniti, el fusese un antrenor cu cariera doar federala pe la echipe mici iar chiar daca in cariera fusese capitan la nationala, campion mondial si in lot ca si campion european era considerat un „muncitor”.

          Apreciază

  11. Achilles….la mai toate meciurile lui Raducanu zbura cate o cioara in teren la Cluj, si avea si o punga de un leu legata de picioare pe post de parasuta. …. Si Raducanu radea cu noi! Dar la un meci in pauza dupa evenimentul „cioara” si-a luat o camasa alba sub tricou si a aparat echipat gentlemeneste in R2…. Tulai, de mult o fost astea….

    Apreciază

  12. @Retardila’s comment: Deci totusi exista un progres, la nivel de societate, azi avem afise cu ‘no racism’ pe stadion si suporterul rapidist care a aruncat o coaja de banana pe teren a fost sanctionat. Suntem pe drumul cel bun, nu prin balarii.

    Apreciază

    • Pe vremurile alea, toată lumea era egală, indiferent de naţionalitate, rasă, religie şi sex. Apartanenţa politică nu era criteriu de egalitate. 🙂 Răducanu se amuza de ciorile lansate, mie mi-a fost mai milă de bietele şi speriatele pisici slobozite pe terenul de joc în vale, la U, atunci când juca Scorniceştiul cu Şoarece în echipă. 🙂

      Apreciat de 1 persoană

  13. Cred ca Omrani nu a dormit timp de trei zile inaintea conferinței lui DP. Aștepta cu nerăbdare conferinta de presa ca sa afle si el ce sanse de victorie sunt la Medias.
    Acuma pe bune? Conferințele de presa sunt o colecție de „zicale”. Ce sa fi spus DP? „Gaz Metan? Plm…slabi domn’le! Ii batem de sa caca pe ei. 10 le dam!”

    Apreciază

    • Gresesti,nu a dormit DUPA conferinta de presa,fiind speriat de forta echipei Gaz Metan Medias si de geniul tactic al matematicianului Pusztai. 🙂 🙂 🙂

      Apreciază

    • Totuşi, pentru cine sunt ţinute conferinţele astea de presă şi cui sunt adresate cele zise de un antrenor? Evident, nu pentru proprii jucători, nu cred să fie certaţi şi să fie nevoie de ziarişti intermediari pentru a le transmite mesaje. 🙂 Şi-atunci cui? Habar nu am şi nu m-a intersat absolut deloc ce a spus Enache la conferinţa de presă înaintea meciului Dinamo-Botoşani. După cum, m-a durut fix în pix de conferinţele lui Dică înaintea meciurilor FCSB-ului din campionat şi cupe europene. Mă interesează doar ce zice Dan Petrescu şi antrenorul echipei pe care o vom întâlni. Şi, da, vreau să aud că ce indisponibilităţi sunt, 2-3 nume de jucători care s-au antrenat foarte bine toată săptămâna, 2-3 nume care trebuie să se antreneze foarte bine săptămâna viitoare ca să prindă lotul şi că merem să-i spargem pe adversari, nu nimicuri „elegante” spuse în doi peri. 🙂

      Apreciat de 2 persoane

  14. Retardila, nu plang dupa Minca, dar efectiv mi-e frica cu Vatca in poarta ! Cat il priveste pe DP, nu da bine, desigur dupa mine, sa tot declare ca nu suntem favoriti ( mai exact, ca adversarii ar fi favoriti ), totusi suntem un club cu pretentii, cu antrenor valoros si cu un lot printre cele mai bune din tara, care usor usor tinde sa devina cea mai buna . PS . 1) Gica, pt ca am ( cam mereu ) alte idei decat tine, nu inseamna ca sunt gica contra in general, ci in particular fata de tine . Ca a batut Botosianul la Dinamo ( cu mult noroc, recunoscut si de presedintele lor ) nu inseamna ca nu trebuia sa batem acolo, si tot asa, ar trebui sa batem clar la Medias . Surprize ( neplacute ) desigur pot fi, dar as prefera sa nu fie in cazul nostru . Iar daca totusi nu batem, am /avem dreptul sa analizam critic cauzele esecului ( esec este si un egal ! ) si cu asta basta ! 2) Luis, inaintea meciului cu Viitorul, am scris, ca respect echilibrul lui IQ la pronosticul dat, dar sper sa ai tu dreptate . Si ai avut . Sa dea Domnul sa ai dreptate si la meciul cu Gaz Metan si atunci totul va fi ! ok

    Apreciază

  15. Poate fi o echipa oricat de buna,cu super jucatori,si antrenor valoros,dar nu poate castiga toate meciurile,si exemple sunt o gramada,niciodata nu poti fi sigur ca castigi,cum niciodata nu trebuie sa intri pe teren loser de la inceput,tot timpul ai sansa ta. Si credeti ca Pusztai este multumit dupa acest inceput slab de campionat? Si chiar este un strateg bun,niciodata nu trebuie subestimat adversarul,si aici DP. procedeaza corect,stiind ca echipa lui inca nu este la potential maxim. Noi,(suporterii),stim f bine ca Cfr va castiga lejer😀,cineva tre sa-i spuna si lui DP. Parerea mea este ca suntem pe un drum bun,dar este nevoie de timp,rabdare si multa sustinere din partea noastra,sunt sigur ca se va gasi formula ideala de joc,rezultatele vor veni,sigur DP nu a fost adus ptr. locul 4.,si este un tip f ambitios care vrea si poate castiga trofee. Hai CFR!!!

    Apreciază

  16. Asa-i Caneto,iti impartasesc opiniile,privind aceste conferinte,sabloane,de presa!;pentru a nu gresi f.mult, incerc sa fac referiri doar si numai la ce vad si aud personal in mod direct;nu ma pot pronunta asupra a ceea ce le transmite jucatorilor,DP,in vestiar;insa, in media se vede treaba,ca A.1 da dovada de mult scepticism si retinere cand face referiri la CFR si se repozitioneaza diferit,mult mai pragmatic,dezinvolt si analitic,cand face referiri la o alta echipa de fotbal,sau la vreun fenomen fotbalistic dinafara clubului;pt. stimabilii”pupi” si onorabilii contestatari va informez,ca nu-i contest pregatirea si calitatile fotbalistice si pe cele de antrenor,deocamdata,doar sesizez faptul,in opinia mea,ca la capitolul psiho-pedagogie este repetent(!);nici la antrenamente n-am auzit vreo vorba de incurajare,vreo felicitare,vreo apreciere pozitiva;apropos,aici,singurul portar apreciat de Cernea,de mine si de alti suporteri si care a aratat siguranta si o buna forma sportiva a fost Minca,care se aude ca-i pe picior de plecare-poate chiar la Miriuta,la Chiajna!-; portarul croat,deocamdata,bajbaie,nu prezinta siguranta,incredere si firesc,inca,da dovada de neintelegere,iar Vatca,cateodata,orbecaie prin careu,intre interventii contradictorii, parade salvatoare si gafe de gaga;

    Apreciază

  17. In mod normal trebuie sa ne asteptam la o victorie astazi, si asta datorita impresiei din primele 2 meciuri, de echipa robusta, bine organizata si cu valori.
    Am aratat ca putem inscrie goluri, ca ne putem face rost de ocazii si in acelasi timp, la poarta noastra sa fie liniste, cu ocazii sporadice si intamplatoare.
    Un factor de risc este Vatca, dar numai prin prizma faptului ca are deficiente la iesirile pe centrari, in rest, fiind un portatr decent.
    Simt ca pe benzile laterale se poate mai mult, asa ca sunt curios ce solutii gaseste DP, poate il vedem mai mult si pe Moutinho.
    Sunt curios sa vad ce poate si Pelayo, daca tot l-am transferat.

    Apreciază

    • Eu mizez pe victorie azi dar redeschid subiectul posturilor neacoperite (portar sj fundas central) pe care sper sa le vedem ocupate inainte de 1sept, altfel e greu daca mizam pe ei doar de prin 15-20sept…

      Apreciază

  18. Echipa de start: Vâtcă – Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Hoban, Culio – Nouvier, Deac, Păun – Urko Vera. Rezerve: Duka, Vlad, Luchin, Nistor, Hamed, Moutinho şi Omrani sau Bokila. Nu înţeleg cum nu-şi poate modifica digisport rubricile pe site de câţiva ani, astfel încât să încapă toate cele 7 rezerve.

    Apreciază

  19. Un 3-0 convingator, fara sa ne omoram prea tare cu firea.
    Ne-am jucat cu unele faze de contraatac, dar la avantajul de pe tabela, poate fi explicabil.
    Cu toate ca aratam destul de bine, cred ca mai avem loc de progres in toate compartimentele.
    Culio si Deac, dau siguranta si incredere echipei si in jurul lor, toti ceilalti, fac eforturi sa joace la un nivel inalt.
    Daca in sezonul trecut m-am intrebat cum de atatia jucatori au iesit din forma, acum ma astept ca tot mai multi sa-si arate valoarea printr-o forma deosebita, DP avand si el meritul lui pentru acest lucru.

    Apreciază

  20. E o concurenta fantastica pe posturi, jucatori care pareau ca pierd echipa sunt intr-o forma extraordinara precum Urko Vera si Nouvier. DP are dreptate ca e circumspect in media. El depinde de rezultate, stie ca va trebui sa plece daca nu ia titlul din prima, precum ne spunea IQ daca va mai amintiti. Plus ca asa reuseste sa-si tina jucatorii in priza. Il ajuta si concurenta fantastica pe posturi. Sunt de acord si cu faptul ca nu spune cine e indisponibil inainte de meci sa faca viata mai grea antrenorului advers. O victorie clara, felicitari echipei si lui DP. Scorul putea sa ia proportii. Hai CFR!!!

    Apreciază

  21. La fel de adevarat e ca si Gazul a avut trei mari ocazii, cea imensa din min 10 a lui Buziuc, de la 0-0, era alt meci daca inscria. Apoi capul lui Golubovic din min 30 la 1-0 cand Gazul putea egala. Apoi imensa ocazie a lui Olaru aparata de Vatca din min 52 la 2-0, cand Gazul putea sa intre in joc. dar a fost si imensa ocazie a lui Culio in min 71 la 3-0 cand scorul putea creste, plus inca alte cateva situatii ideale cand s-a ratat pasa decisiva (filtranta). Sunt de acord cu DP ca apararea scartaie. Per total, echipa e mult peste asteptarile mele. Hai CFR!!!

    Apreciază

  22. Urko Vera e o revelatie,peste Omrani evident,echipa- peste orice asteptari de inchegata,meritul lui Dan Petrescu, a carui atitudine e profesionista,motivanta pentru jucatori..Ceva scartaieli in aparare,cum corect a sesizat… BRAVO!!!

    Apreciază

  23. Din”COLTUL TRIBUNEI”:Felicitari intregii echipe,dar mai ales A.1,pentru maniera si stilul de joc,destul de convingatoare,dar mai ales eficace!;sincer, nu ma asteptam la un asemenea scor;la 3-0 este greu sa caracterizezi jucatorii si sa le mai gasesti vreo hiba,mai ales ca am castigat in deplasare,de o asemenea maniera categorica,fara a primi gol!;dar trebuie,f.succint, sa reliefex si sa apreciez cat pot de obiectiv evolutia,prestatia si contributia fiecarui jucator in parte;VATCA=6,5-aproape toate degajarile au fost la adversari;continua cu vechea problema:iesirile proaste pe centrari;nu transmite aceea siguranta de care echipa are mare nevoie;MANEA=7,0-un joc bunicel,nu f.stralucit; precipitat si hazardat,uneori concentrat insuficient;VINICIUS=7,5-a cazut de doua ori periculos, mingea in careu, fara ca s-o respinga;astfel,a ezitat in doua randuri,dar per ansamblu s-a achitat de sarcini si de marcajul la Golubovici,prin alternanta cu MURESAN=8,0-a devenit stalpul apararii,cu un nou joc destul de sigur,hotarat si ferm,care a dat incredere echipei;a rezolvat unele situatii critice;a avut si mici inexactitati,dar care nu au influentat in rau jocul,fara efecte negative pe tabela;CAMORA=7,5-in nota obisnuita,cu angajament,combativ si hotarat;ma asteptam la mai multe raiduri in atac;HOBAN=7,5-omul de sacrificiu,”maturatorul”din fata apararii;s-a achitat bine de obligatii;cam prost la cap.deservire coechipieri;NOUVIER=8,5-a facut de toate;a recuperat,s-a aparat bine,a si inscris;DEAC=8,5-cel mai bun jucator al nostru;cu un joc exact si eficient mai ales in prima repriza,cand a fost peste tot,contribuind decisiv,prin pasele sale la stabilirea scorului pauzei;CULIO=8,0-a inscris din penalty,intr-un moment f.dificil;a fost din nou util echipei;PAUN=8,0-a jucat asa cum ni l-am fi dorit mereu,desi a gresit cateva pase care puteau fi transformate in faze f.periculoase,poate goluri;a scos un penalty prin demarcarea lui;;URKO VERA=8,0-o placuta surpriza;pare sa confirme pozitia de goleador si de titular;DAN PETRESCU=9,0-indiscutabil artizanul acestei excelente victorii(!);Rezervele:introduse destul de tarziu, nici de aceasta data nu au reusit sa confirme marile asteptari si sperante care se pun in ei!-Bokila,Nistor,Mutinho( in tabelul lui Kiruj)-;mai avem rabdare!;toate notele jucatorilor sunt scazute cu 0,5p.din cauza lipsei de concentrare in unele momente ale jocului!;Hai CFR!

    Apreciază

    • Eu as acorda note mai mici decat racheta pt muresan si camora. Imi exprim ingrijorarea pt nefolosirea lui pelayo si moutinho. Eu cred ca acestia sunt limitati, acesta fiind motivul nefolosirii lor.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.