Sondaj „sincron” [rezultate]


S-a încheiat şi această rundă de sondare, şi –chiar dacă sondajul „Da/Nu” a înotat ceva mai lent- am adunat suficiente opţiuni pt. a avea o imagine fidelă vizavi de ce gândesc tribuniştii / ceferiştii despre valoarea „prospăturilor” respectiv despre şansele lor de-a prinde formula de start în prima etapă la Botoşani.

Nu lungesc discuţia (e nebunie la serviciu), aşa că vă prezint rezultatele, în ambele cazuri clasamentele fiind întocmite în ordine descrescătoare a valorii respectiv a şansei de-a juca:

HAI CFR!!!

29 de comentarii

  1. N-am prea avut timp in ultima vreme, dar abia astept sa va citesc comentariile. Cand si unde jucam in prima etapa? Off-topic: Am descoperit sambata in Cluj magazinul brutariei Dioszegi (patronul de la Sepsi), cu o paine cu cartofi ca la mama acasa. 🙂 Recomand! Si de regula nu mananc mai mult de doua felii pe saptamana, dar asta e chiar buna. Hai CFR!!!

    Apreciază

  2. Rezultatul lui Culio este datorat cel mai probabil atasamentului emotional. Altfel, e un mare semn de intrebare ce randament are in clipa de fata.

    Apreciază

  3. Atunci in tabel mai trebuie adaugata o coloana: ‘cat de atasat emotional va simtiti fata de jucator pe o scara de la 1 la 10’ 🙂

    Apreciază

    • Era clară treaba încă de la început (am şi specificat asta, parcă), adică acele note -în multe cazuri- conţineau şi subiectivisme/nostalgii, mai ales că multe lucruri nu s-au cunoscut despre majoritatea jucătorilor noi. HAI CFR!!!

      Apreciază

  4. Deci conform rezultatelor in poarta va fi mai degraba Minca, fundas lateral dreapta Cristi Manea, stoper de picior drept Vinicius (in dauna lui Luchin), stoper de picior stang mai degraba Horj (in dauna lui Balic), fundas lateral stanga clar Camora (in dauna lui Vlad), mijlocas de banda dreapta Deac (a luat note relativ mari rezerva Hamed, ar fi varianta Nouvier aici daca nu pleaca in Ligue 1 la nou promovata Amiens), mijlocas central de picior drept (inter dreapta) clar Hoban, mijlocas central de picior stang (inter stanga) e Culio, cu Dan Nistor in prima etapa (in dauna lui Pelayo, desi a luat note mari Pelayo), mijlocas de banda stanga Moutinho (in dauna lui Paun si Hamed), cu Paun/Hamed in prima etapa, varf de picior drept clar Bokila si Omrani varf de picior stang in dauna lui Vera. As mai adauga ca ar putea fi dupa cateva etape Moutinho varf retras (fasnet). Si atunci pe postul de mijlocas lateral dreapta ar fi Paun/Hamed, asta daca nu pleaca Paun in serie A. Plus ca se vorbeste de aducerea unei extreme de viteza si atunci evident ca ea va juca clar, depinde de piciorul de baza pe care banda. DP joaca cu mijlocasii de banda pe picior invers, sa patrunda in dribling cu combinatie in locul centrarii.

    Apreciază

  5. Mai sunt discutiile despre Omrani spre nou promovata in Ligue 1 Troyes si Horj spre serie A care ar favoriza mutarea cu Moutinho varf retras (fals). Eu sper sa ramana Omrani, stiu ca asta nu conteaza, doar spun.

    Apreciază

    • Normal, îi ca la Wimbledon. Ăl’ de tre’ să servească cere 7 mingi de la copii, apoi le pipăie, le evaluează ochiometric cu maximă exigenţă, una bagă în buzunar, cu una va servi, iar pe alea care au vreun puf rebel le pasează înapoi la prunci. New balls please! Probabil au fost ochiţi alţi patru jucători “cu experienţă” 🙂

      Apreciază

  6. DP pune piciorul in prag se pare si daca se cere titlul de la el din primul sezon, cere si el alti jucatori dupa evaluarea sa. Vlad nu e Camora, Balic nu e Larie dar nici Horj, Rus nu mai incape in aglomeratia de interi (Culio, Pelayo, Hoban) si probabil s-a ochit un alt jucator de rezerva pe postul de inter, Peteleu n-are vreo vina, DP a hotarat ca U19 de rezerva trebuie sa fie tot fundas lateral dreapta, iar el nu e U19. M-i se pare normal sa-i schimbe cu altii dupa ce au fost plecari de jucatori mult mai valorosi: Ruiz (deja la Tenerife in secunda division https://www.transfermarkt.com/juan-carlos/profil/spieler/201861), Tiago Lopez, Nascimento e catel, Larie e oaie, Bud e la Cimisoara, Nouvier si el pe picior de plecare se pare in Ligue 1 la nou promovata Amiens, Omrani posibil sa plece la Troyes tot in Ligue 1, nou promovata si ea, Gomelt cumparat de croati de la Bari (noi l-am vrut moca din nou, imprumut, croatii au pus scos banii din buzunar pentru el). Ne-a plecat o echipa de jucatori valorosi iar acestia sunt se pare sub valoarea celor plecati. Sincer eu nici pe Urko Vera nu-l vad bine, nu cred ca va face multi purici in Gruia. Nici pe Luchin, dar el poate-i place lui DP si atunci ramane. Coman, Hamed se pare ca vor juca la echipa a doua, nu sunt fundasi laterali dreapta U19, primul e atacant iar af doilea e mijlocas de banda…

    Apreciază

  7. Sper să înțeleagă şi DP că în acest moment CFR nu este Zenit sau TSKA şi nici măcar Ludogoreț sau Al-Garafa. Cred că conducerea clubului i-a spus clar suma pe care clubul îl poate cheltui acum, sau la ce se poate aştepta în iarnă, etc. Aşa că, ar fi cazul să nu facă nazuri. Hai CFR!

    Apreciat de 1 persoană

  8. Spre binele meu si sper,al tuturor, sunt destul de sanatos,doar ca sunt extrem de ocupat;si eu mi-as dori sa pot merge la antrenamentele si la meciurile echipei,doar ca sunt nevoit sa fac”drumuri europene”;ma deplasez f.f.mult si nu mai am nici timp,dar nici”chemare”pentru sport;nu-mi vad capul de treburi si de probleme si asta,preconizez,ca se va-ntampla pana pe la sfarsitul lunii septembrie,cand ma voi reintoarce,cu adevarat, printre tribunisti si cand voi avea posibilitatea reala de-a ma implica mai responsabil in viata si atmosfera clubului; secretomanie a fost dintotdeauna,doar ca acum a capatat alte valente si multiple bariere;din cauza obligatiilor,deocamdata,nu am posibilitatea sa ma apropii prea mult de club si de oamenii din”culise”pt. a mai risipi din tenebroasele si intortochiatele ite ale administratiei si conducerii clubului,care spre dezamagirea mea continua sa ne trateze la pret de”matinal”,dar a caror pretentii,fata de suporteri,au ramas cam mari,comparativ cu ceea ce ni se ofera!;asa percep eu situatia,acum,dinafara fenomenului!

    Apreciază

  9. Pentru nostalgici: Rui Pedro e titular în meciul FTC – Midtjylland (EL)… M-au atacat amintirile… Stă cam prost cu condiția fizică, dar se vede -și aici- valoarea lui, mai ales în acest sistem ciudat 4-2-1-3, unde el este ăla ”1”, evident… La un moment dat scorul a fost de 2-0 pt FTC, dar în min 44 un fundaș a făcut 11m + eliminare, e 2-1 la pauză, dar treaba-i clară (cu Rui sau fără), danezii îi vor ”subordona” pe feteceu în R2…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  10. Alo conducere!!!
    La M-ciuc seful galeriei a fost invitat la conferinta de presa care a avut loc cu ocazia deschiderii noului sezon, si le-au multumit sustinerea!!

    Apreciază

  11. A fost o placere sa-l revad pe Rui Pedro. S-a terminat 2-4 cu o bara a lui Bőle Lukács intrat prin min 70, cel care a jucat la iasi sezoanele precedente.

    Apreciază

  12. Sa invatam de la Astra. Au plecat vreo 15 jucatori (majoritatea titularilor printre ei) si au venit vreo 10 noi pe salarii moca, plus Edi Iordanescu antrenor (de avarie, low cost si el probabil). Si fara fite, isi vad de treaba si reusesc un 3-1 surprinzator in aceste conditii in preliminariile cupelor europene cu o echipa modesta cei drept (Zira), dar de nivelul majoritatii echipelor din GinoLiga de cacao. La noi DP a devenit demult „o muiere plangacioasa” pregatind de acum terenul viitoarelor insuccese care ar putea sa vina. La el vad ca aceasta atitudine (detestabila) e si pe post de motivare a jucatorilor si a conducerii pentru eforturi si mai mari (din pacate). Sa vina „tehnicianul spaniol”.

    Apreciază

  13. Cfristule ai o atitudine tipic romaneasca si-n loc sa susti neconditionat antrenorul(pana vedem rezultatele) iti lasi marja de siguranta sa ne arati cata dreptate ai avut contestandu-l.Dan Petrescu este un antrenor exigent si-s convins ca tine sa aiba succese.Si evident vede disfunctionalitati in exprimarea echipei si pe care le semnaleaza public.Daca esti carcotas poti interpreta toate cuvintele,dar corect este sa aiba sustinerea noastra in aceasta etapa noua a echipei.

    Apreciază

  14. Socanta pasa lui Costin Lazar din fata careului central catre oaia adversa, apoi si mai socant faultul fara minge al aceluiasi voluntar tot acolo cand mingea ajunsese deja la un jucator pe banda, in aceeasi faza. Kiruj, pana acum n-am vazut cum se trucheaza meciurile, dar acum m-i se par toate conditiile ca acel jucator sa fie „premiat” de oi sau de cineva din cadrul pariurilor. Din acea lovitura libera „cadou” au deschis scorul oile, la faultul din nou inutil al portarului pe linia de fund, intarind banuielile de blat pentru pariuri sau pentru bani de la oi. Este exact acel joc incrancenat pe care l-ai descris care mascheaza „potlogariile”. Mai mult sau mai putin.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.