Rebus-3


S-a terminat, așadar, și cel de-al treilea amical din era DP a CFR-ului, și – ținând cont de achizițiile masive – ar fi interesant să vedem (să anticipăm/să extrapolăm) cam în ce direcție „se mișcă” acest lot aparent eterogen (în realitate foarte eterogen, cum bine zicea chiar DP), dacă putem trage niște concluzii de etapă, sau – Doamne feri! – putem anticipa o formula de start în GinoLiga ’17-’18.

Schema celor 3 amicale disputate în această vară:

Legendă:

  1. m1, m2… înseamnă meciul 1 (cu Sepsi) etc.
  2. R1 și R2 înseamnă „repriza 1” respectiv „repriza 2”.
  3. Desenul prezintă o așezare 4-4-2 (standard pentru DP, dincolo de posibilele variațiuni ce vor apărea pe parcurs), fără postul de portar (unde Mincă pare în poll-position).
  4. Jucătorii trecuți cu roșu-bold sunt cei eligibili pentru regula U21.
  5. Jucătorii trecuți pe fond verde „au câștigat” repriza în care au jucat, cei trecuți pe fond violet „au pierdut” repriza respectivă (în cele 6 reprize ale celor 3 meciuri amicale nu s-a consemnat niciodată un egal).

OK, gata cu vorbăria, să trecem la lucruri „mai serioase”.

Analiza pe posturi:

  1. Pe postul de fundaș stânga vedem doar doi „concurenți” (Vlad, Camora), câștigător detașat (după 3 amicale) fiind „el capitano” Mario, care a și adunat 9 puncte (maxim) cât timp a fost pe teren, față de cele 0 puncte „agonisite” de Vlad. Treaba-i clară!
  2. Pe postul de fundaș central de picior stâng vedem tot 2 jucători (Horj, Balics), cu un ușor avantaj pentru Răzvan (6 puncte, față de cele 3 ale lui Sașa). Dacă nu se va transfera în Italia, Horj pare titularul momentului.
  3. Pe postul de fundaș central de picior drept vedem a concurență mai mare (4 jucători, inclusiv U21 Monea, care mi-a și plăcut în m1), unde apare și Luchin, dar câștigător pare să fie Vinicius, chiar dacă a pierdut ambele reprize în care a jucat. A și venit mai târziu. I-aș da șanse și lui Mureșan. Luchin nu mi se pare – în acest moment – la nivelul primilor doi. Monea nu va avea șanse – din păcate – , chiar dacă pare un junior cu mari perspective. Poate ocazional, când situația o va impune.
  4. La fundaș dreapta apare Peteleu cu „reprize jucate în plus”, dar câștigător pare să fie acest controversat Manea (prins într-unul din jocurile murdare și disperate ale „Rejelui” acu’ 3 ani, în prag de faliment). Manea va fi protejat – probabil – de un triunghi experimentat, format din Vinicius – Hoban – Deac. De urmărit.
  5. Pe postul de mijlocaș de flanc stâng, tot 2 jucători (Păun, Nouvier). Câștigător – tot detașat – Adiță (9 puncte, față de 0 ale lui Brian). OK, dacă Brian pleacă, atunci apare Moutinho (poate Deac), dar dacă pleacă și Păun, atunci e cam varză pe acolo… Deocamdată e flancul „beton” din amicale, ăla cu Camora și Păun, cei doi jucând concomitent în toate cele 3 meciuri, conlucrând foarte bine.
  6. Pe postul de mijlocaș central stânga apar tot 4 jucători (dintre care 2 de U21). Un post nu foarte acoperit (deocamdată), dar în opinia mea Pelayo este cel care va fi folosit acolo (din ce-am văzut și în videoclipuri, cam în zona aia se mișcă). Filipe se va tranfera – probabil – , deci are șanse mici să prindă acest post strategic.
  7. Pe postul de mijlocaș central dreapta șef de cabinet este Hoban, dincolo de tentativele de detronare inițiate de Rus (încercat acolo mai mult pentru a-i testa diversitatea înainte de a-l retrage pe bancă… 🙂 ) și Pelayo, care – în mod clar – va fi folosit mai la stânga lui Hoban.
  8. Mijlocaș de flanc drept: șef de promoție pare să fie Deac, dar apare și varianta Hamed (ca U21), ca să nu mai vorbim de Rus, încercat pe al treilea post în cele 3 meciuri. Nu-l văd bine pe Laurențiu, chiar dacă cele 3 meciuri demonstrează o polivalență a lui (de nivel ridicat, zic eu).
  9. Vârf plasat mai la stânga: câștigător pare a fi Bokila, în timp ce 10. vârf plasat mai la dreapta pare să fie Omrani. Soluții de rezervă: Urko, Coman.

Puncte obținute de jucători (că doar „cele 3 puncte contează”): Avem doar 3 jucători (toți 3 din era „Miri”) care au obținut – fiecare – maxim de puncte (9) în cele 3 reprize jucate: Camora, Păun și Omrani. În plus, cei trei au jucat ÎMPREUNĂ în toate cele 3 reprize (câștigate), deci se prefigurează o „axă de stânga” deja verificată: Camora-Păun-Omrani. La cei doi i-aș adăuga – ca titulari cerți în acest moment – pe Deac (dreapta), Hoban, Bokila și Mincă, poate Horj. În opinia mea, în prima etapă vom vedea în echipa de start 5-6 ”foști”, dacă nu se va schimba ceva (Păun, Horj și Mincă sunt pe picior de plecare etc.). Vine – evident – și legenda Culio, el fiind folosit – probabil – pe postul de mijlocaș central stânga (unde e nevoie de inspirație și nu neapărat de condiție fizică), dar acolo șef de partid pare a fi Pelayo (nu degeaba a spus DP că Culio mai are de tras și va fi apt poate pe la etapa a 3-a, a 4-a). Mare șmecher și DP… 🙂

HAI CFR!!!

90 de comentarii

  1. Oare din cauza teveului s-au schimbat tate in lume? Ca daca da, e rau da tat… Pe vremuri concediul era concediu…Se incepea pe la mijlocul lui augst pregatirea…campeonatl pe la mijlocul lui „September Morn” .. Si era OK…. Oi fi imbatrinit peste poate?

    Apreciază

  2. Nu mă miră rezultatele acestor statistici, cu luni de zile în urmă s-a spus că reconstrucția se va face în jurul lui Camora, lui Deac, ei trebuie să bage transfuzii de sânge vișiniu în copiii și adulții ăștia adoptați de curând. Din toți înregimentații măcar jumătate să facă treabă. Mă duce gândul la Bottone, Frangipane, Prette, mulți au venit să rupă fâșurile dar s-au topit ca înghețata Polar, pe masă în solar. Jucătorii „cheie” trebuiau ținuți, Sper că Mincă rămâne cu noi, fraier Larie că a mușcat din momeala ciobanului. De abia aștept primul meci. Luptă CFR!

    Apreciază

    • Nu stiu daca Larie a fost fraier. Are 30 de ani, cariera lui a fost doar in Romania, la oitze primeste cei mai multi bani posibili. Daca din diferenta de contract in urmatorii 2-3 ani ii ies suficienti bani pentru a avea un restaurant o circiuma ceva, macar are viitorul asigurat.

      Apreciază

      • Exemplul cel mai elocvent in aceasta privinta este probabil Tiago, care a primit o propunere indecent de mica de prelungire de contract. Probabil ca si Larie ar fi patit la fel. Ma bazez pe afirmatia lui IM ca nu puteau sa-i ofere contractul oferit de oier. E exact ce am scris. Oierul i-a dat 10.000 de euroi pe luna. la Cfr sunt acum salarii de pana la 15.000 de euroi si ma refer la cei care au venit. Si Deac are, se pare, 14.000 din ce am citit la vremea aia in presa. Banuiesc ca si Camora a primit o propunere decenta. Cu Larie nu s-a dorit, de asta au zis ca e prea scump.

        Apreciază

  3. Plecarea hăbăucului Tiago a lăsat o gaură mai mare, decât se anticipa… Toate variantele mi se par insuficient de bune (cum e pe partea stângă cu Mario și cu Vlad), Peteleu e bunicel, dar îi lipsește nebunia lui Tiago… Mai și greșește și mai e și -destul de des- depășit. Parcă tot pe stânga e mai bun. Așa stând lucrurile, postul asta de fundaș lateral dreapta pare ”predestinat” pentru implementarea unui U21 acolo (Manea), protejat pe cât posibil. Mai e un semn de întrebare la mijocaș lateral stânga (Păun, Nouvier), deocamdată e OK, dar dacă pleacă amândoi, e nasol și acolo. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Nu e o problema daca pleaca paun sau nouvier. Inseamna ca au progresat si trebuie tinut cont si de dorinta lor. Partea nasoala e daca inlocuim tinerii cu jucatori peste 30 de ani, aproape fara sanse de revanzare. Despre Lopes sunt de acord ca momentan e greu de inlocuit. Mizez totusi pe Manea, care la 16ani juca bine pe acest post, pe care il vad de viitor chiar daca a avut un regres ultimii 1-2 ani.

      Apreciază

      • Și eu mă bucur pentru Păun+Nouvier, în cazul în care vor fi transferați ”la mai bine”… Problema e că suntem (de fapt vom fi, dacă cei doi pleacă) un pic descoperiți acolo, nu prea putem improviza nici cu vreun U21 pe acel post, poate va fi ”sacrificat” Cipri, ca o ultimă soluție. Cu vârsta celor aduși treaba e relativ clară: conducerea e înfometată rău după performanțe (și implicit venituri) imediate, iar omogenizarea (și cristalizarea unei idei de joc) se poate face infinit mai rapid cu jucători experimentați. HAI CFR!!!

        Apreciază

        • Eu zic că n-am fi descoperiţi decât în startul campionatului. 🙂
          „Un jucator cu care aproape ne-am înțeles este Moutinho, tot de la Mallorca. Joacă pe postul de extremă stânga. Dar va avea o problemă, nu va fi pregătit din start”, a spus Dan Petrescu, la TV Sport ro.
          Să nu-l uităm nici pe Culio, care are şi el o problemă, nu va fi pregătit din start. În cele aproape 4 sezoane jucate la CFR, Culio a jucat în marea majoritate a partidelor ca mijlocaş de bandă stângă.

          Apreciază

      • Totul e relativ. Daca se doresc rezultate pe termen scurt – un loc de Cupe Europene, atunci poti forta un sezon cu jucatori mai batrini. Problema e ca din oportunitati imediate in oportunitati imediate diluezi o idee de strategie generala. O echipa de „batrini” are un avantaj – merge impotriva curentului. La ora actuala piata este inflamata rau de tot pe jucatori tineri, asa ca e greu de crezut ca se gasesc multe optiuni relativ bune si ieftine. In schimb obsesia pentru tineret iti ofera sansa de a avea jucatori decenti trecuti de prima tinerete care nu mai au valoare de revinzare dar iti ofera un raport cost-randament bun.

        Apreciază

  4. Kiruj, Moutinho ( apare deja in transfermarkt ! ), e extrema f. buna , mai ales pe stanga, pe dreapta titular va fi al nostru Deac, plus ca odata cu punerea la punct a conditiei fizice, si ( sau mai ales ) Culio va fi extrema . Sa fiu iertat, dar cei 3 sunt cu mult peste Paun si Nouvier ! Si fiti siguri, se vor mai aduce fotbalisti, de data asta peste tot ce avem pana acum, dar asta desigur dupa ce se termina per de transferuri in occident . Si dupa cum am citit azi, si portarul croat e rezolvat, ceea ce e f. bine, aici insa nu inteleg treaba cu Vatca, pt al treilea portar era mai indicat un tanar de perspectiva, nu ?

    Apreciază

    • Mi s-ar parea ciudat sa joace Deac in dreapta cand el e stangaci. Una e sa fie folosit fortat acolo si alta sa improvizezi cand ai asa lot numeros…

      Apreciază

    • Bela, de acord cu Moutinho și Culio. Dar ei în mod cert nu vor prinde echipa de start în primele 2-3 etape (doar ceva minute în R2, eventual), așa cum a spus-o destul de explicit și DP. Eu încerc să ”ghicesc” echipa de start din prima etapă… Ambilor le trebuie o perioadă de aprox. 25 de zile (minim) de pregătire, cu DP nu merge figura cu numele, cu experiența etc. HAI CFR!!!

      Apreciază

  5. Toti jucatorii prezenti in lotul actual sunt zilnic evaluati de staff-ul tehnic,asa cum lotul si antrenorii din sezonul trecut au fost evaluati atent in play- off…multi si -au aratat limitele ,drept urmare au aparut deocamdata vreo 14 nume noi…Nu va pleca nimeni fara acordul lui DP,iar daca vor fi oferte pt. anumiti jucatori care pot fi utili fiti siguri ca nu vor pleca pe bani putini.Insa intre un interes de tip intrebare pt. un anumit jucator si o oferta concreta de transfer pe o suma convenabila e cale lunga…In orice caz nimeni nu e de indispensabil,se pot aduce jucatori buni daca le oferi un contract pe masura…Personal imi pare rau ca au plecat Petrucci ,Christian si Jakolis mai mult decat daca vor pleca Paun,Nascimento sau Nouvier.In ceea ce-l priveste pe Larie ,n-a mai avut rabdare sa astepte decizia legata de insolventa si s-a grabit la cascaval…la CFR ar fi primit cel putin tot atat.Thiago a vrut sa plece,pe Ruiz l-a convins Miriuta…Sper ca Manea sa corespunda ca fundas dreapta,personal l-as transfera ca varianta pe Mailat de la Timisoara,care are potential si poate juca oriunde in banda dreapta.

    Apreciază

  6. Va salut pe toti si la buna revedere!;REFLEXII(ne)PERTINENTE:la o prima trecere in revista,aparent ar fi posturi deficitare:-cel de portar:daca vine croatul,un alt Tomislav si pleaca Minca(?),si cu unu,doi”juniori”nu este suficient de acoperit si de valoros;chiar si in aceste conditii,prezenta in continuare a lui Vatca,cred ca este inoportuna(mai ales,daca ramane Minca)si paguboasa pt.rezervele-tinere;f.dr.:cu un Manea-pregatit si cizelat de un fost mare jucator pe acel post,DP- si Peteleu(care culmea a confirmat,doar pe stanga si nu pe dr.!),la care se mai poate adauga Rus,ne-am descurca,binisor,nu insa la cerintele si pretentiile actuale;dar,sa avem”putintica rabdare”cu acest,fost international,ca doar nu putea fi f.bun la 17 ani,iar acum,dupa 2ani, sa devina o nulitate(!?)-apoi,ar mai fi ceva probleme cu cei 2 “inchizatori”:-Hoban-la rezistenta fizica,capacitate de efort,robustete,adaptabilitate si determinare,unde este sub Gomelt,iar-Pelayo,in opinia mea,deocamdata,nu cred ca este pregatit sa suplineasca eventuala plecare a lui Nascimento(!),desi, DP.nu prea joaca cu doi”inchizatori”de meserie,in acest system de 4-4-2;daca l-am juca pe Deac mijl.dr.s-ar mai rezolva,unele, problemele si pe acea banda,iar pe stanga l-am avea acoperit,destul de bine, prin reintoarcerea lui Culio si mai apoi prin venirea lui Moutinho;in atac,precum si pe mai toate posturile,daca acesti noi veniti,vor ajunge la capacitatile lor fizice maxime si se vor integra rapid,atunci nu vom avea f.mari probleme,decat la omogenitate,la stabilirea clara a pozitiilor,rolului,functiilor si relatiilor de joc,de colaborare si participare la diferite faze ale meciului,acolo unde trebuie sa intervina si se vada”arta si maiestria” antrenorului,pe care-l astept cu mai multa incredere si implicare,de la care astept fapte si realizari concrete,remarcabile si mai putin as vrea sa-i aud”vaicarelile”,care,in treacat fie spus,pt.mine,suna mai mult a fi un pregatitor alibi,al unui eventual si nedorit,esec!

    Apreciază

  7. E clar ca lipsa de omogenitate isi va pune amprenta pe jocul echipei, deci nici victorii la rand n-o sa fie ! Esenta e sa vedem cresteri de la meci la meci, in retur sa curga rezultatele pozitive, iar in play-off sa fim ca echipa capabili sa ne batem la titlu, pana la play-off este suficient timp pt omogenizare,( ba si de intarire la iarna ) . Si sa nu se mai faca alte prostii gen Vatca …

    Apreciază

  8. Ulise ne prezinta echipa de start in amicalul de azi : Vatca ( ca tot vorbeam de el … ) -Peteleu, Balic, Vincius, Vlad -Pelayo, Petrus -Deac, Paun, Sarbu – Vera . DP se plange ca mai sunt numai doua sapt pana la startul campionatului . Asa este, dar atunci n-ar trebui sa incepi sa formezi un prim 11 ? Facand ( din nou ) ghiveci de legume, sa nu ai pretentie la gratar, deci nu te mai plange de lipsa de omogenizare, tu esti principalul vinovat pt aceasta !

    Apreciază

    • Dacă „transformăm” echipa lui Ulise în 4-4-2, ajungem la Vâtcă – Peteleu,Vinicius,Balic,Vlad – Deac,Petruş,Pelayo,Păun – Urko,Sârbu (de la dreapta la stânga în cadrul liniilor). Sunt totuşi curios dacă chiar s-a aşezat echipa în 4-2-3-1, e posibil să mai încerce DP şi alte aşezări. În mod clar echipa asta nu va furniza mai mult de 4-5 jucători pentru prima etapă… HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Este adevărat, situaţiile sunt diferite (atunci n-au venit decât Ruiz şi Bud), dar să nu aducem aminte că în iarna lui 2016, Conceicao a folosit în toate meciurile de pregătire un amestec de titulari şi rezerve, totuşi, unşpele de bază, care a ajuns să câştige Cupa României, s-a conturat foarte repede. În schimb, înaintea celor 5 meciuri decisive pentru intrarea în play-off, Miri a început mai în toate meciurile de pregătire cu formula cu care a abordat primul meci cu FCSB. O fi având logică ambele situaţii, de-aia câştigă atâţia bani antrenorii ca să ştie când, ce şi cum trebuie făcut şi de aia nu sunt plătiţi absolut deloc suporterii pentru părerile lor pentru că n-au de unde şti cu siguranţă dacă un antrenor procedează corect sau greşit decât după publicarea clasamentului final. 🙂

      Apreciază

  9. Caneto, eu am lucrat cu materialul clentului . DP se tot lamenteaza ca echipa nu-i omogena, ba declara ca nici nu va fi,” glumeste ” cu jucatorii cum ca ei nici nu se cunosc intre ei si nu vor bate pe nimeni . Venind asa multi jucatori si in etape, e clar ca nu putem emite pretentii pt omogenitate . Dar frate, mai sunt numai doua sapt si tu in amical folosesti un prim 11 din care peste jumatate nu se vor regasi in mod cert in formula de start si tot tu te plangi de lipsa de omogenizare ?!

    Apreciază

    • Păi, poate zice şi el doar pentru a înşela vigilenţa lui Gigi, iar în realitate echipa nu va avea probleme de omogenitate. 🙂 Nu mai ştiu care jucător nou (Bokila?) zicea zilele trecute că atmosfera de la echipă este foarte bună, că se simte de parcă ar fi de o viaţă la CFR.

      Apreciază

  10. Cf cheferetv, am batut cu 1-0, la pauza 0-0, gol Yasin Hamed min 75 . Nu cunosc formula din repriza a doua, astept declaratiile lui IM si DP cum ca victoriile aduc victorii . Chiar si cu formule facute parca la misto … PS . Ma retrag pana prin 14-15 iulie, ma duc la peticit sanatate . Va doresc la toti vesti bune si ne recitim cu ocazia debutului in noua stagiune . Hai CFR !!!

    Apreciază

      • Concediu plăcut (și util), Bela! Dar de ce nu duci și laptopul cu tine, atunci vei fi conectat în continuare la toate noutățile din jurul echipei… E drept, la ”viteza” la care ne sunt livrate anumite informații, poate vei reveni din concediu și n-ai pierdut nimic… 🙂 HAI CFR!!!

        Apreciază

        • Incredibil nicio informație de la meciul de azi, decât echipa de start, scorul la pauză și scorul la final. Publicațiile din Bucale nu se înghesuie niciuna să transmită vreo informație, doar fcsb și Dinamo….

          Apreciază

          • Nu cred că ”embargoul” vine din partea celor din Bucale… Pt. ei suntem (din nou) o sursă de informații (=de click = bani)… Embargoul vine ”din interior” (asta-i părerea mea), s-a instaurat o secretomanie (oricum caracteristică conducerii de-a lungul timpului), poate DP nu vrea să ajungem la rebus-4… 🙂 HAI CFR!!!

            Apreciază

  11. Ok, nu vă mai chinui pe degeaba, vă spun formula din R2: Mincă – Manea,Mureșan,Horj,Camora – Hamed,Hoban,Nascimento,Nouvier – Omrani, Bokila… Ok, nu e o informație garantată din 3 surse, de fapt nu e garantată din nicio sursă, dar măcar discuția avansează un pic… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  12. Da, și era să uit: în minutul 80 s-a rupt bara transversală (în urma unui șut violent al lui Billel), meciul a fost oprit cam 60 de minute până ce a ajuns o transversală de rezervă din P…la, de la adversarii de alaltăieri (NK Istra). În plm, cum zicea un contemporan simpatic… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Golul lui Hamed a fost unul atipic: după o combinație la care au participat toți cei 11 R2-iști (a se pronunța: ”Rădoiști”, sic!), plus ceva rezerve de pe margine, Yasin a rămas singur cu mingea pe linia porții, dar în fișa postului nu era specificat ce trebuie să facă în astfel de situații… DP țipa de minute bune de pe margine (”bag-o, să-mi bag…istra în el de fotbal!), până la urmă a venit Hoban și a împins mingea cu Yașin cu tot în plasă… DP între timp a câștigat faza pe Istra a concursului de înjurături… 🙂 HAI CFR!!!

      Apreciază

  13. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 se pare Kiruj ca ai fost la meci in paranormal ca sa folosesc expresia lui Achilles. Am ras in hohote! Da, sunt sigur ca s-a saturat conducerea in tandem cu DP de chibitelile noastre si au pus batista pe tambal cum ar spune ‘Corleone Dragomir. Tambalul fiind bine’nteles chibhitelile noastre suparatoare pentru ei. Ma astept sa fie prima etapa cu tribunele inchise pentru spectatori sa nu mai deranjeze concentrarea lor. Iar televizarile accesibile doar pentru cei cu cartele de Spania in iphone sau cu cont si bani platiti in cont la casele de pariuri. Rusine sa le fie! M-au dezamagit crunt. Sa vina „tehnicianul spaniol”.

    Apreciază

  14. @cfr.istul: în astfel de situații e musai să râzi, altfel vor râde (toți) adversarii de tine… Secretomania vine din interior, eu înțeleg într-o oarecare măsură, dar până la urmă e ușor hazlie… Îmi aduc aminte de un meci de ”C” din 92 sau 93, jucam cu ”dușmanul de moarte” Odorheiu Secuiesc (orășel situat la aprox. 55 de km mai la vest de M.-Ciuc), meciul în sine nu avea o miză sportivă importantă, dar era derbi ”harcovian”… Eram deja ”presidente” pe atunci, am instaurat un ”embargo” total pt. meciul respectiv; au intrat doar jurnaliștii ”mei”, fără camere video etc., i-am oprit personal pe ăștia din urmă la intrare pe stadion (nu de alta, dar nu aveam încredere nici în oamenii mei de pază). Arbitrii erau prelucrați din timp, am câștigat cu 3-0, am jucat -recunosc- la intimidare în primele minute, cei 5000 de spectatori s-au dus acasă bucuroși (fluierașii la fel…), asta e… Când mergeam la ei, primeam aceleași ”prăjituri”… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  15. Ma bucur ca a venit aceasta reactie din partea lui DP si a conducerii clubului in special. Inseamna ca am reusit sa-i enervam. De fapt ei ne-au ramas datori noua. Fotbalul fara spectatori e ca mancarea fara sare. N-are nici un gust.

    Apreciază

  16. Cfr.istul: trebuie să te dezamăgesc… Nu din cauza noastră este instaurată secretomania, e o măsură gândită din timp, înainte de cristalizarea echipei de bază. metodă folosită inclusiv de granzi. Le doare fix în c…cot de ce spunem noi, poți sta liniștit (am mai spus asta de o mie de ori). Nici eu n-aș citi toate tâmpeniile ”blogiste”, în primul rând că n-aș avea timp, apoi multe oricum n-aș afla… Să fim serioși… Cine crede că antrenorii se inspiră din bloguri ale suporterilor, trăiește într-o lume paralelă… HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Secretomanie la granzi? Banuiesc ca te referi la „granzii” de afara. Pai care secretomanie? Aia nu isi ascund amicalele de ochii lumii. Ba dimpotriva… Se plimba pe tot mapamondul ca sa-si joace meciurile amicale. Si nu se ascund nici unii de ceilalti (vezi Trofeul TIM).
      Uite aici ce înseamnă comunicare:

      http://fcdinamo.ro/dinamo-vs-nk-domzale-slovenia-locul-4

      Articol aparut la vreo 5 minute dupa terminarea meciului…

      Apreciază

  17. In legatura cu „tampeniile noastre” de pe blog, e adevarat. Poate ca se mai citeste cate ceva de catre ei, banuiesc, in masura timpului disponibil, dar deciziile sunt luate fara a lua in considerare aceste postari. Contra e acolo si vede amicalele, sunt cazati la un hotel vecin. Becali da doi lei la gigisport si are toate inregistrarile facute de reporterii lor aflati la fiecare meci al Cfr-ului din cantonament. Restul nici nu mai conteaza. Asa ca singurul efect al secretomaniei este neinformarea noastra. Vlad are dreptate. Am ramas repetenti la comunicarea cu suporterii. Clubul sa nu aiba mari asteptari din partea noastra.

    Apreciază

  18. Multumesc IQ pentru precizari, acum ti-am citit postarea. Deci preferatul meu Ruiz a fost convins de Miri ca e mai bine pentru el sa plece, Tiago n-a mai vrut sa stea si Larie s-a grabit ca fetele mari la maritat (la cascaval), primea cel putin banii aia si la Cfr, dar n-a mai avut rabdare cu insolventa. Sunt sigur ca va fi un Cfr puternic, cu rezultate foarte bune (nu victorii pe linie, asa ceva numai la oi se poate cu arbitrii). La inceput se vor castiga meciurile din executii ale jucatorilor mai valorosi decat ai adversarelor, cu timpul se vor obisnui unii cu altii si vom vedea un angrenaj uns care va fi si mai redutabil. Conducerea greseste cu secretomania, Becali are deja toate inregistrarile meciurilor Cfr-ului de la gigisport, pe cativa bani marunti, sunt convins. Contra a vazut meciurile pe viu, iar Dinamo tot echipa securistilor a ramas, au si ei orice inregistrare a unui meci pe care o doresc. Hai Cfr!!!

    Apreciază

  19. Daca iti amintesti, ultima mea intrebare pt IQ era despre ce stie el ca are de gand conducerea in relatia cu suporterii. E totusi jenant sa fie o asa proasta comunicare. Asta ca sa nu ma refer si la pagina oficiala a clubului in care apar in continuare jucatorii plecati, gen Larie, Marc….s.a.

    Apreciază

  20. Da, imi amintesc. si ti-a raspuns ca ramane tot asa cum a fost si pana acum (secretoasa) pana cand vor aparea mai multi suporteri in urma rezultatelor pozitive care se asteapta, apoi se va schimba si comunicarea.

    Apreciază

    • La faza asta nu e neaparat vina conducerii. Exista un ofiter de presa din cate știu eu. El ar trebui sa se ocupe si de social media. Ca doar nu e treaba lui IM sa actualizeze site-ul sau sa stea pe Facebook. Dar poate ofiterul de presa se gândește la binele clubului si nu vrea sa creeze costuri suplimentare cu postari din Slovenia. Sa-i spuna cineva ca s-au scos taxele de roaming.

      Apreciază

  21. Am văzut o imagine pe digisport.ro din R2 a meciului de ieri… Apar acolo Rus, Manea şi Mureşan… Înseamnă că pe ăştia 3 (+Hamed) I-am nimerit, adică am măcar 36% precizie… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  22. Pacat ca nu l-am intrebat de sanatate pe Eric.De fotbalisti ai nevoie tot timpul in echipa.In rest sunt increzator in potentialul echipei.

    Apreciază

  23. Vladimir, am scris ca raspund peste doua luni daca in perioada asta Nouvier e sau nu peste Culio. Daca compar doar ce stiu din trecut, e clar ca CUlio e mult peste. Azi mi-e greu sa raspund…

    Apreciază

    • Comparam un fotbalist la apus de cariera cu unul la inceput de cariera (pe care s-ar putea lua si niste milioane daca ar confirma).
      Nouvier are 22 de ani, e normal sa faca si meciuri mai slabe.
      Culio are 33 de ani, nu a mai jucat in banda de 5 ani, de la Galatasaray.

      Apreciază

    • Dupa pauza pare sa fi fost aceeasi echipa din prima repriza. La un moment dat intra 11 jucatori. Portarul pare a fi Duka. Fundas dreapta si fundas central de picior drept nu-mi dau seama din video. Ar putea fi Manea si Luchin. Fundas central de picior stang e Horj, fundas lateral stanga e Camora. Mijlocas lateral dreapta e autorul golului, Hamed. Mijlocas central de picior drept e Rus. Mijlocas central de picior stang e dreptaciul Hoban. Mijlocas lateral stanga e Nascimento(!). Varf de picior drept nu-mi dau seama din video, ar putea fi Coman (ar mai fi Bokila, care se vede clar in video ca nu e el). Varf de picior stang e Omrani. Voi ce parere aveti?

      Apreciază

      • Cam aşa cred şi eu, cu toate că în mod cert nu pot să mă pronunţ decât în privinţa lui Horj, Camora, Hamed, Omrani, Nasciemento. Poate până-n decembrie ne vom lămuri… 🙂 Apropo. la faza ai cu schimbarea în masă e posibil să fi fost doar o pauză de hidratare. HAI CFR!!!

        Apreciază

  24. Bai fratilor,io m-am zapacit de tot de atatea shcimbari… !! Parca-i concuncurs de transferuri, ca , ca si Miss Univers… Mai trebe sa-i punem sa defileze in „izmenele noi, Juma …” Ce-i asta ; intrecere cu fcswccsb-ul ala a l’i oligofrenu’ natziunii (ca ashe i-o zas intzelptu’ intzeleptzilor din Cartea Cartzilor, Mitica D.) ??? Constructia unei echipe n-o faci prin numarul de „transferuri” ci, prin calitate si necesitate …Io asa vad ! fa linia de fund echilibrata si puternica cu un portar si rezerva stabila si apoi poti sa jonglezi la liniile urmatoare …Io nu-s prea linistit cu toate „mishcarile ” astea ..In fine ! Poate Racheta mai vede ceva din interior, poate IQ ne mai deconspira ceva …Sa vedem !

    Apreciază

    • Au vrut se pare, Achilles, sa schimbe totul, incepand cu antrenorul si continuand cu titularii, o schimbare din temelii si constructie noua, pentru rezultate urgente. Se pare ca se gandesc cine sa ramana din cei vechi la cocurenta cu cei nou veniti, pentru a face cel mai puternic prim 11 posibil si pe langa, un lot de rezerve valoros. Omogenizarea ne-a aratat-o Miri cum se face. A jucat vreo 7 etape la rand cu aceiasi titulari si aceleasi 3 schimbari, practic in amicale si-a ales primul 11 si cele 3 schimbari si cu astia a defilat in primele vreo 7 etape, pana s-au creat relatii de joc. Din relatarile lui Racheta, si la antrenamente i-a impartit in echipa titularilor care s-au antrenat impreuna, rezevele facand altceva la antrenamente. Din relatari rezervele exersau centrarile urmate de reluari spre poarta, asta pe langa antrenamentele fizice, exercitiile cu mingea si miutele dintre ei.

      Apreciază

  25. …”Din relatari rezervele exersau centrarile urmate de reluari spre poarta, asta pe langa antrenamentele fizice, exercitiile cu mingea si miutele dintre ei”…acelasi lucruri faceau si titularii..

    Apreciază

  26. @Kiss Stefan,vezi te rog unde postezi,pentru ca ,postarile tale ,apar la articolele din 2012.Poate nu este ceva setat bine la tine.Nu vreau sa sune a critica ,doamne feri,Dar este pacat. 🙂 🙂 🙂
    Poate Caneto are ceva cu tine,si le baga la „istorie”

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.