Breaking news [rezultate sondaj]


Așadar, să prezentăm tabelul cu rezultate, apoi mai vorbim:

OBSERVAŢII:
1. Rezultatul pare – la prima vedere – un „mixt” între opțiunile „romanticilor” și ale „existențialiștilor”. De exemplu: în ciuda faptului că doar o treime consideră necesară demiterea lui Miri (iar „modalitatea” de despărțire a fost acceptată de și mai puțini), totuși aproape două treimi văd posibila instalare a lui DP ca o mutare bună.
2. Foarte puțini (11%) consideră că este necesară și schimbarea lui IM.
3. În mod surprinzător (cel puțin pentru mine), 83% consideră că „direcția” trasată de noul patronat este una bună. OK, am dormit și eu între timp, nici eu nu mai văd totul în negru (mai ales că vocile cu instalarea lui GP au cam slăbit), deci asta e, să acceptăm că fotbalul este – până la urmă – un business, fiecare patron decide strategia care va fi urmată. Mai am ceva rezerve, totuși, dar asta să fie problema mea de boșorog… 🙂
4. Aproape toată lumea vede echipa în play-off, dar nici ponderea celor care cred în titlu (64%) nu e una nesemnificativă!
5. Asemănător întrebării nr.5 (aia cu direcția), nici la pierderea identității nu consemnăm o pondere mare (doar 34%). Pe undeva, cele două întrebări sunt și înrudite un pic… 🙂
6. O pondere covârșitoare (80%) consideră că locul 4 ocupat în sezonul trecut a fost unul peste așteptări.
7. Doar 4 ceferiști (2,25%) consideră că vor renunța la a susține mai departe echipa.

Ce mai rămâne de spus aici? Nimic! Liber la comentarii!!!

HAI CFR!!!

30 de comentarii

  1. Observ ca marea majoritate a tribunistilor care au votat, cuprinsi fiind de euforia iesirii din insolventa, sunt convinsi ca directia data de noua conducere este buna si ca identitatea clubului nu va avea de suferit.
    Sper ca asa sa fie.
    Vad ca s-au bagat niste bani si nu putini, ca s-au pornit vijelios niste lucruri, ca se doreste performanta si toate acestea nu pot sa ne faca decat sa ne bucuram. Totusi, eu ma bucur cu precautie si astept ca lucrurile sa se aseze si sa se confirme ca planurile de viitor sunt facute pe termen lung si ca oamenii care au in maini soarta CFR-ului, sunt oameni seriosi si onesti.
    Consider ca, pe langa potenta financiara si pricepere manageriala, avem nevoie si de oameni cu afectiune pentru club, care sa poata accepta nu numai victoriile si reusitele ci si infrangerile si neimplinirile. Oameni care sa fie linga club si in momente grele, sa fie capabili de sacrificii pentru a ne putea ridica ori de cate ori am cadea.
    Sunt convins ca avem nevoie de schimbari, avem nevoie si de oameni noi la nivel de conducere care sa duca lucrurile mai departe, dar identificarea si pregatirea acestor oameni precum si onestitatea lor, este esentiala.
    Performantele CFR-ului de pana acum, s-au datorat, in mare masura, echipei manageriale condusa de IM si apreciez abnegatia si devotamentul pe care l-au avut in raport cu clubul, si-mi doresc si pe mai departe ca lucrurile sa mearga la fel.
    Antrenorii si jucatorii, vin si pleaca, dar stabilitatea, loialitatea si onestitatea staff-ului administrativ, este vitala.

    Apreciat de 2 persoane

        • Cred ca e posibil sa plece IM daca e adevarat ce spune T pe chefere ca a plecat AP de tot (adica daca si-a vandut partea) pentru ca asa i-au cerut ca sa-l lase in pace cu Diicot-ul. Pana nu se adevereste plecarea lui IM pentru mine e o informatie cu semnul intrebarii. Vom afla raspunsul in functie de ramanerea sau nu a lui IM.

          Apreciază

  2. Aseara, in finala Ligii Campionilor, Real Madrid a gasit solutia deschiderii lacatului Juventusului. Contre in viteza cu pasa filtranta in banda, centrare pe jos cu venire la primire in centru si sut fara preluare pentru o viteza si mai mare (primul gol al lui Ronaldo, al treilea gol tot al lui Ronaldo, al patrulea gol al lui Asensio la numai 20 de ani), sut teribil de la distanta cu devieri ca la biliard (golul al doilea al lui Casemiro). La golul lui Asensio se mai adauga o patrundere in dribling al lui Marcelo pe linia de fund adversa spre interior urmata la fe de centare pe jos cu venire la primire in centru si sut din prima din nou.

    Apreciază

  3. La multe sondaje de nivel national, sunt si intrebarile : ” Credeti ca se merge gresita ? ” si ” Aveti incredere in guvern ? ” La prima intrebare, raspunsul cu DA este de peste 70% , iar la a doua intrebare, cu DA raspund peste 50 % din cei chestionati . Asa si la noi, adica zicem ca este o prostie sa-l demitem pe Miriuta, dar tot noi zicem ca e foarte bine ca-l aducem pe Dan Petrescu . Cat il priveste pe Gica Popescu, asa cum mi-a zis si verisoru, el reprezinta miticismul si mafia fotbalului romanesc, asta nu ca fost jucator, ci ca partener de afaceri cu fratii fecali, in plus peste tot unde a fost conducator ( Craiova, Chindia Targoviste, de ex ) a esuat lamentabil, iar puscaria in CV-ul lui este cireasa amara pe tortul rancezit .

    Apreciază

  4. Cine e indragostit de miniuta sa-l ia acasa…ca antrenor e mediocru. Sa nu uitam cum a plecat mandatul precedent cand a lasat echipa cu ochii in soare+ declaratiile de dragoste la adresa lui dinamo. A venit din liga3-4 germana de la amatori asa ca tot ce poate face e sa-i multumeasca cfr-ului pt ca e cea mai buna echipa antrenata de el. Presa vb de parca a fost dat afara dupa 5 etape. Are 0 exp europeana. Pe toti ar trebui sa bucure ca se vrea mai mult la cfr. Mirita a fost solutia de avarie si mai are de munca pana sa fie luat in serios…pai eu as da 10 miriute pe un pustai sau sumudi a. Nu fiti babe, ca numai lor le e frica de schimbare. Cfr-ul s-a transformat pardon pierdut identitatea cand a venit arpy si au scris istorie in c.l.? Poate o sa fie o greseala aducerea lui dan, dar decat mediocritate mai bine risc…zic. Eu stiu ca dan ii foarte exigent si stie sa ii faca pe jucatori sa rupa terenu. Amatorismul nu are ce cauta in Gruia, vreau sa ne respecte iar adverasarii nu sa tramuram iar cu timisoara sau voluntari si sa asteptam o sclipire de moment din partea unu jicatori cum era cu miriuta. Toata tactica lui era minge pe varfuri si dup’aia fuga la recuperare. E timpul zic sa dominam iar tactic adversarii.

    Apreciază

    • Sunt de acord cu tine, mai putin cu primul lui descalecat. Era sf de noiembrie, antrena din iunie si nu luase nici 5bani! Deci nu cred ca ne-a lasat cu ochii-n soare!!! Din pacate unele jocuri i-au aratat limitele si pt asta probabil a fost schimbat. Hai cfr!

      Apreciază

  5. E bine, dragilor. Sa mearga Dan Petrescu la turci cu a lui lunga si pe a doua’ de la Urziceni si sa vina spaniolul la Cfr. Pe de alta parte, In opinia mea ar trebui sa ramana IM presedinte. A dovedit pricepere si loaialitate fata de club in acesti 15 ani.

    Apreciază

  6. Cu loialitatea sunt de acord, intr-adevar felceru nu s-a transferat la nici o alta echipa, desi avea numeroase oferte din tara, de la arabi si chinezi . Cat priveste priceperea, s-o fi prins ceva de el, care nu vazuse nici un meci de fotbal pana cand Arpi barat l-a facut mare presedinte . Dar si asa, cu bune si cu rele, cu stiinta mai multa sau mai putina, il prefer pe el in continuare decat un mitic penal gen Gica Popescu . Iar daca cumva Arpi nu mai are influenta ( ceea ce eu nu cred ) si IM va fi sacrificat, macar sa vina un presedinte capabil, bun manager si bun comunicator, fara trecut patat si de-o moralitate impecabila . Iar daca ar avea nitzcai sange ceferist, ar fi cu atat mai bine !

    Apreciază

  7. Am mai spus-o si-o repet,in ceea ce priveste antrenorul era clar ca daca se vrea performanta si accederea in Cupele europene,ne trebuie un alt antrenor,cu un standard ridicat,cu experienta si rezultate,de preferat un italian sau spaniol,dar,deocamdata, ne multumim si cu un”bursuc”;desi,imi pare rau de Miri,ca om si motivator,nu-l regret ca antrenor(este limitat),ca psiho-pedagog(mai si poarta ranchina),dar mai ales,pt. aceea de comunicator(il ia”valul”),cu resentimentele lui pt. alte cluburi si echipe pe unde a trecut,in modesta sa existenta fotbalistica;ii multumim pt. ceea ce a facut la noi,iar el sa-i multumeasca CFR-ului pt. ca ia oferit sansa sa-si depaseasca conditia de mediocritate!;cat il priveste pe „El presidente”,Iuliu Muresan,consider ca la acest moment s-ar face o mare gresala si o imensa nedreptate daca ar fi”alungat cu pietre”,mai ales daca se intentioneaza a fi inlocuit cu un”cumatru”becalihot,G.Popescu,care nu nutreste nici cel mai mic sentiment de apropiere cu acest club(!);asta nu inseamna ca nu mi-as dori un altfel de presedinte,mai competent,un f.bun manager care sa dea mai muilt,clubului,decat isi insuseste pt. sine.

    Apreciază

  8. Daca as fi un potent investitor si realul finantator,pt.”potlogariile”comise,cu fondurile clubului,care au cauzat trecerea in INSOLVENTA,as schimba intreaga echipa manageriala,fara exceptie,pt. lipsa de credibilitate si incredere,indiferent de activitatea profesionala”exceptionala”,precedenta acestui fapt;dar,se prea poate ca in atari conditii,mai ales dupa iesirea tumultoasa din insolventa,nici IM,sa nu-si mai doreasca sa continuie(!)

    Apreciază

    • Racheta, cel care cred ca a cerut acele plati catre cele doua off-shore-uri din Cipru e AP. IM nu avea cum sa-l opreasca, doar putea sa refuze sa ceara el mai departe pe scara ierarhica si platea cu job-ul dar era acum mult mai linistit. Noul investitor daca chiar e nou ar putea pretui loialitatea lui IM fata de fostul finantator si sa-si doreasca, normal, si el asa ceva fata de sine din partea lui IM.

      Apreciază

      • E riscant ca nou investitor in fotbal sa schimbi tot fara a te familiariza cu fenomenul. Fotbalul nu e cum il vedem noi la tv. Daca investesti 5-10mil ai nevoie de specialisti sa iti conduca afacerea, cel putin pina inveti. Altfel ajungi ca un Porumboiu (totusi din fenomenul fotbalistic) sau ca un Iancu care le stia pe toate…de-aia e acum la cura de slabjre la puscarie…

        Apreciază

  9. Azi Petrescu declara ca are si alte ofere, deci nu-i sigur ca vine la noi . In replica, felceru zice ca DP e om de cuvant ( ?! ) si va semna pana vineri . Daca DP s-ar razgandi si n-ar mai veni, s-ar intampla exact ca si cu Miriuta, adica ” dupa fapta si rasplata ! ” . Ceva ceva imi spune, ca ar fi mai bine daca DP n-ar veni si s-ar aduce un antrenor strain bun profesionist si echilibrat, nu coleric din cale afara cum e DP . PS . Chiajna ? Pai mafia merge mai departe cu tupeu, chiar avem un campionat in care n-as baga nici un ban, sa bage doar autoritatile locale daca tot s-a legalizat aceasta marsavie prin lege .

    Apreciază

  10. Destul de penibil ce se intampla cu fanii CFR. Suntem pe drumul perfect dupa ce s a intamplat si totusi sunt asa multe comentarii aiurea.. E trist cand vad asa ceva. Sa nu mai zic ca sunt multi fani U care se dau drept fani CFR ca sa vb rau de ce se intampla.

    Apreciază

    • Daca drumul,este sau nu perfect,vom vedea in viitorul apropiat.Pe mine ,un singur lucru ma deranjeaza foarte mult (daca se adevereste) ,stirea cu Popescu.Nu-mi place de loc,omul ,managerul,afaceristul Popescu (ca nu vovovim de fotbalist).Relatiile dubioasa cu clanul „albanejilor”,falimentarea a tot ce a inceput sa faca in fotbal.Nu-l recomanda nimic .la functia de el prezidente.Sa nu vorbesc cazierul „domnului”.Fiind in cardasie cu cei ce ne-au atacat intodeauna,cred ca ar fi o palma pe obrazul fanilor,dataa de conducere.Sper sa nu se continue pe linia vechii conduceri cu ignorarea suporteriolr.Si da, ne facem griji,ne-a trecut glontul pe langa ureche,si parca am sentiment de Deja-vu.
      Si inca ceva pe Bagacean l-am vazut in alb negru
      „Îmbrăcat în alb-negru, Marian Băgăcean a trăit la intensitate maximă meciul al doilea al finalei U-BT Cluj vs. Steaua. Mai mult, la final a aplaudat şi s-a bucurat de victoria baschetabliştilor la unison cu galeria celor de „U” Cluj, care a venit să susţină echipa.”
      Pai in calitate de patron CFR poate ,ar trebui sa fie mai discret.Inteleg faptul ca ,incurajeaza echipa de baschet ,handbal etc al echipelor din Cluj,dar cunoscand „iubirea” galeriei u,fata de noi,consider umilitor sa fraternizeze cu ei,chiar daca incurajeaza echipa clujului la baschet.
      http://www.stiridesport.ro/competitii/liga-1/bagacean-cfr-suporter-u-bt-cluj-baschet.html

      Apreciază

      • Nu cred că trebuie să facem caz că Băgăcean a fost pozat într-un tricou alb cu o dungă neagră la un meci de baschet. Poate avea pantaloni şi pantofi visinii pe el. 🙂 În ultimii ani, mulţi jucători de-ai noştri au fost spectatori la meciurile lui U-BT, n-am urmărit niciodată care cum a fost îmbrăcat. Nu exclud ca vreunul să se fi nimerit îmbrăcat cu ceva ţoale albe şi/sau negre. 🙂 Ce-i drept, nu-s patron la CFR, nici n-am ieşit din casă, dar azi şi eu sunt îmbrăcat uist, un şort negru pe care scrie cu alb Kappa. Nevastă-mea mi l-a pregătit azi-dimineaţă, ea e de vină, chiar dacă sunt sigur că U nu-i spune absolut nimic ca club sportiv ori canal de muzică 🙂

        Apreciază

  11. Ps,daca stirea cu 800 000 de heuroi este adevarata pentr DP,atunci ,ori sunt foarte multi bani si nu trebuie sa ne ingrijoram,ori se incepe ca pe vremea lui AP cu aruncatul banului si ajungem iar in groapa.Nu sunt banii mei,sunt doar un simplu fan,nici info nu prea am.Dar am vazut ce sa intamplat ,nu numai la Cluj,si unde sa ajuns ,cand nu s-a cheltuit cu cap.Nu justifica nimic asa multi bani,doar daca ,exista o clauza doua,sa califice echipa in grupele EL sau si mai bine ChL

    Apreciază

    • Referitor la salariul lui DP, pe mine mă miră că n-au apărut şi alte surse, cu 600.000, 1 mil sau 2 milioane. 🙂 Suma de 800.000 poate cuprinde multe: poate e valoarea contractului pe 2 sau 3 ani, cu bonusuri de performanţă cu tot. Nici pe un an nu-i mult dacă pentru banii respectivi trebuie să câştige titlul, Cupa României şi să califice echipa în grupele CL. Aş fi mai curios, cât va lua dacă nu va prinde play-off-ul? 🙂

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.