Să ne despărțim frumos de echipa noastră dragă


(sursa foto: facebook/CFR CLUJ)

Sâmbătă, 6 mai 2017, începând cu ora 21.15, în cadrul etapei a 9-a din Liga 1 Orange, play-off, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”: CFR Cluj – Dinamo Bucureşti.

O victorie cu doar 1-0 în faţa lui Dinamo ar fi absolut dezamăgitoare. Nu ne putem permite ca criteriul de departajare al meciurilor directe să fie de partea lor. Dacă nu câştigă CFR campionatul, nu mă interesează absolut deloc unde va merge titlul, dar ar fi un motiv de harakiri ca o echipă, care-i departe de valoarea CFR-ului şi a şi început play-off-ul după noi în clasament, să termine în faţa noastră. Măi, tanti Dinamo, stai în mod civilizat la coadă, nu te băga peste rând că nu eşti nici gravidă, nici handicapată, nici vreo doamnă cu un puradel mustăcios în braţe. Musai să-i punem după noi în clasamentul final!

Nu se poate ca nişte băieţi atât de minunaţi, care ne-au adus atâtea seri de neuitat pe parcursul acestui campionat, care au terminat sezonul regulat cu cele mai multe goluri marcate dintre cele 14 echipe, care din 26 de meciuri doar în trei nu au reuşit să înscrie în poarta adversarilor, care au ţinut mereu pasul cu adversarii, având şi în momentul de faţă şanse teoretice la titlu, deşi au pornit cu un handicap de 6 puncte, să-şi ia rămas bun (unii la revedere, unii adio) de la frumosul şi inimosul public frânar sub spectrul impresiei lăsate de ultimele 5 meciuri din play-off, cu un singur gol marcat şi, mai ales, cu amărăciunea produsă de reprezentaţia de duminică contra oltenilor.

Cam suspecte liniştea şi tăcerea dinspre echipa noastră. Conform regulamentului LPF, fiecare club are obligaţia să ţină o conferinţă de presă cu una-două zile înaintea partidelor. Azi, vineri, la ora 19.38 , nu a apărut încă nicio declaraţie din partea lui Miri ori a vreunui jucător. O fi boicotat jurnaliştii conferinţa lui Miri? Un fel de silentio stampa al stampei? 🙂 Într-un fel e bine că n-au fost deranjaţi, se pot concentra în linişte pentru partidă.

De partea cealaltă, Contra şi-a îndeplinit obligaţia:

Avem o deplasare foarte grea, la Cluj, cu o echipă bună, care vine după un rezultat nefavorabil în ultima etapă. Am încercat în această săptămână să-i atenţionez pe jucători că ne va aştepta un meci la fel de greu sau chiar mai greu decât cu Steaua.

CFR Cluj: Marc – Tiago Lopes, Larie, Horj, Peteleu – Gomelt, Rus – Sorsa, Juan Carlos, Păun – Omrani. Rezerve: Vîtcă, A. Mureşan, Nascimento, , Antal , Roman, Bud. Accidentaţi: Mincă (ruptură musculară), Neagu, Chiriţă, Camora (?), Deac (?), Nouvier(?).

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip – Hanca, Nistor – Mahlangu, Rivaldinho, Palic – Nemec. Rezerve: Popescu, Busuladzic, Bawab, Oliva, Petre, Serban, Maric. Accidentaţi: Brănescu, Corbu, Bumba.

Sunt convins că lumea este foarte surprinsă de componenţa brigăzii de arbitri pentru partida de mâine. Aşteptarea generală a fost numirea lui Horaţiu Feşnic la centru, dar în cursul după amiezii a apărut bomba CCA-ului:

Marius Avram (Bucureşti)! Restul oficialilor: Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti) – asistent 1, Daniel Mitruţi (Craiova) – asistent 2,  Marcel Bîrsan (Bucureşti) – rezervă, Eduard Dumitrescu (CCA/Piteşti) şi Marian Ivan (LPF/Braşov) – observatori.

HAI CFR!!! Trebuie să jucăm la victorie pentru că suntem CFR! Hai băieţi, fiţi sadici şi daţi-le un 9-2 la câini! Ce poate fi de o cruzime mai extremă şi, totodată, o adevărată plăcere decât să-l auzi pe Luis cum scandează alături de galerie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, ZECEEEEEEE! … şi, plua, – bucurie de nedescris printre câinii roşii şi alb-negri – nu vine golul zece deşi mai sunt 14 minute plus prelungirile de jucat?

Fie însă cum o vrea soarta, dacă îi să fie doar 5-0, atât să fie, noi tot vă iubim şi vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut în acest sezon!

(sursa: facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA)

HAI CFR!!!

32 de comentarii

  1. Da, la ultimul meci de acasa din acest sezon, e vremea sa mergem la stadion, sa ne scoatem palaria fata de acesti baieti minunati, care au luptat si ne-au scutit de emotii pe acest sfarsit de campionat. Sa facem cu ei salutul islandez si sa le uram succes pe viitor, indiferent unde vor juca de la anul, pentru ca, merita.
    Nu conteaza cine ajunge campion, de vreme ce nu e CFR-ul nostru drag, dar apreciez socoteala, cred ca a lui Andrei Popa, care zicea ca, daca ajung omenosii campioni, n-au cum sa ajunga in grupele CL si de asemenea nici FCSB nu are sanse mari din postura de vicecampioni si astfel, banii cei multi din grupe, nu ajung la niciuna dintre ele.
    Pe Dinamo trebuie sa-i batem la un scor care sa ne permita un loc pe podium si sa ne incununeze evolutia din acest campionat, cu o coronita de premiant.
    Cat despre arbitrul Avram, din momentul cand il vad la incalzire, cum alearga ca un caprior, ma apuca nervii,

    Apreciat de 2 persoane

    • Desi,sunt intr-o situatie foarte grava si periculoasa,maine voi fi la meci.Si voi striga cum spune Caneto.Hai CFR!!!!!!!
      Pirule,foarte corect,ce ai scris.Ai dreptate.Noi suntem CFR si trebuie sa-i batem pe toti.Si da,nu trebuie sa ne intereseze cine va fi campioana ,da nu-i CFR-ul.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Ar fi pacat ca jucatorii sa se desparta de suporteri printr-o simulare ieftina. Asa cum ei au fost meritosi pt tot ceea ce au facut in acest sezon, cred ca un pic merit au si suporterii fara de care spectacolul nu exista. Cred ca si noi meritam o ultima reprezentatie acasa onorabila si incununata de succes.

    Apreciază

  3. Miriuţă a demontat speculaţiile dinaintea partidei cu Dinamo: „Suntem CFR-işti cu toţii. Vom juca pentru onoare şi suporteri!”.

    Apreciază

  4. Din lotul ardelenilor vor lipsi Tomislav Gomelt şi Mihai Mincă, ambii accidentaţi. Căpitanul Camora şi-a revenit după o recidivă, iar Ciprian Deac se simte mai bine. Nouvier a avut probleme cu o entorsă la gleznă, dar vi disponibil. De asemenea, Cristi Bud va fi şi el apt de joc pentru meciul cu Dinamo.

    Apreciază

  5. Ar fi fain dacă am putea juca cu Camora şi Deac. Şi ar fi grozav să începem şi cu Horj pe bancă (poate Mureşan în locul său?). Oricum, uşor nu va fi, vă asigur, Hanca şi ceilalți vor fi stimulați la maxim de cancanul abilului Contra. Iar de la mister brichet, nimic de aşteptat… Hai băieții, haide CFR!

    Apreciază

  6. Ma astept la un meci crancen, tribune pline de ura la adresa noastra (ma refer la cainii rosii si alb-negrii care vor latra dejectii non-stop si se vor lua la bataie cu noi) la tot felul de role/petarde pe care si-le-au plasat deja, presupun, in stadionul nostru cu zile in urma, dupa scenariul dintotdeauna, la un arbitraj extrem de ostil Cfr-ului, care provoaca jucatorii nostrii sa-i umple de cartonase galbene/rosii pentru proteste vehemente la deciziile lor pro-caini. Hai CFR !!!

    Apreciază

  7. Mai fratilor, lasati-o mai moale ca prea ne ambalam fara rost! Unul spunea la articolul precedent altui coleg cfr-ist ca-si merita din plin muia pe care o vor oferi din belsug pseudogaleriile infratite din seara aceasta. Altul deja vede apocalipsa, cu petarde plasate dinainte, arbitraj ostil, cartonase multicolore, tunete, fulgere, toate impotriva noastra. Mi-e greu sa va inteleg! E doar un meci de campionat, ultimul ce-i drept din acest sezon, dar fara miza pt noi, deci hai sa-l privim mai detasati si sa ne incurajam echipa favorita. Nu-mi pasa cati aurolaci din vale vor fi diseara in Gruia, nici cata muie ne vor oferi, pt ca atata timp cat nu-i bagam in seama si nu ne lasam afectati si atinsi de mizeriile lor, „cadoul” le ramane lor. Tare mi-as dori sa ne respectam opiniile, chiar daca sunt diferite si sa nu ne mai jignim intre noi. Sper sa fim cat mai multi si sa ne incurajam si aplaudam echipa, pana la final. Hai, draga CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • În mare parte, de acord cu comentariul tău. Un mic amendament, tu vei fi la oficilă, nu te atinge, pe mine, în faţa televizorului, nici atât, însă, nu ştiu cât de veridică este declaraţia lui Iuliu Mureşan, găsită de mine pe avancronica romaniansosscer, mă gândesc că este adevărată, luând în considerare antecedentele din anii trecuţi: „Noi le dăm 2.000 de bilete în baza protocolului în zona de jos a peluzei I, acolo pot intra chiar 3.000 de oameni. Dacă și-au mai cumpărat tichete în alte zone ale stadionului, nu-i vom împiedica să vină. Sperăm să fie fair-play. Ne bucură să fie stadionul plin și să fie spectacol”. OK, galeria noastră stă de vreo 2 ani la T2, cu toate că simte acasă şi acum la peluză şi o doare văzându-şi casa părintească năvălită de, vorba ta, nişte aurolaci. Se poate explica, deşi este greu de digerat pentru galeria noastră, deschiderea peluzei pentru acest meci pentru susţinătorii lui Dinamo, dar faza cu tichete în alte zone ale stadionului, mi se pare inacceptabilă. Nu sunt o fire violentă, dar aş pune lunetişti cu gloanţe de război să-i elimine pe cei care-s de alte naţii decât frânari, cu ţintă fixă în ambii ochi, creier, inimă, pluă etc pentru cei care-i mai şi provoacă pe ai noştri. 🙂 Nu se face nicăieri, pe niciun stadion în lume, aşa ceva. N-ai cum nu-i băga în seamă.

      Apreciat de 1 persoană

      • Caneto, eu de la conducerea noastra nu prea mai am asteptari cand e vorba de proprii suporteri sau siguranta/confortul acestora in detrimentul banilor. Sper sa nu se ajunga la bataie si alte faze urate.

        Apreciază

  8. Adevarul este ca si ai nostrii riposteaza, nu rezista sa nu se lase afectati si lucrurile degenereaza. La toate meciurile acestea au fost batai intre suporteri, imi amintesc clar. In ceea ce priveste arbitrajul, meciurile cu miza pentru oi/caini precedente imi dau dreptate. Iar acesta are miza pentru „militieni”.

    Apreciază

  9. Iar treaba cu materilalele plasate dinainte in stadion din pacate e realitatea de pana acum. Si nu numai in Gruia, in general. Dar si in Gruia.

    Apreciază

  10. Saul, problema cea mai acuta e ca s-au dat bilete pentru caini mult peste capacitatea tarcului destinat oaspetilor, in care ar trebui plasati in mod exclusiv acei suporteri care cumpara biletele date clubului cainilor. Si cine e „di’vina”. Conducerea noastra care a acordat aceste bilete cu larghete in detrimentul sigurantei suporterilor in stadion. Conform obiceiului, partea dinspre peluza oaspetilor a tribunei 2 se va acorda suporterilor alb-rosii+alb-negrii. Nu stiu de ce se mira conducerea ca apar mereu incaierari intre suporteri. AP+IM ar tine si celelalt obraz la o provocare? Oricum ar cumpara bilete de la stadionul nostru daca nu le-am da, stiu si asta. Asa ca ma ambalez fara rost. Hai CFR!!! CFR-VICTORIE! Sa avem parte in aceasta seara de o victorie superba in toate conditiile care vor fi!

    Apreciază

    • Si eu imi doresc acelasi lucru, sper sa ne bucuram la final. Nu credeam ca se vor vinde atat de multe bilete pt ceilalti, asa cum speram sa nu fie foarte multi g u noieri in tribuna, dar pe astia nu-i mai tine in viata decat ura fata de CFR, ca alte satisfactii nu mai au.

      Apreciază

  11. Va sugerez azi un meci fantastic inainte de meciul din Gruia, Dortmund – Hoffenheim, practic finala pentru locul 3 in Bundesliga, de la 16.30 pe Eurosport 2 dar si pe „batmanstream” sau pe net cel mai bine pe arenavision.ru. Cele doua echipe au mers cap la cap in aceasta cursa cu victorii cvasi-„pe linie”. De vreo doua saptamani Dortmundul a luat fata Hoffenheimului la un punct distanta, dar acum situatia e din nou invers, cum a fost in majoritatea etapelor pana acum. Si daca vorbesc de Bundesliga, aseara a fost un meci cu rasturnari spectaculoase de scor, intai a inscris Koln in cateva minute doua goluri la inceputul meciului, apoi a egalat Werder dupa un timp cu doua goluri la putine minute distanta intre ele, apoi in finalul primei reprize a inscris din nou Koln si dupa pauza la inceputul reprizei secunde din nou. A urmat o cursa nebuna de urmarire a lui Werder care a inscris odata si a mai ratat alte ocazii uriase de egalare. A fost un ritm infernal, jucatorii au alergat ca nebunii tot meciul si asta in final de sezon, mai sunt inca doua etape de jucat dupa acest week-end. Koln a stopat sirul de 11 meciuri fara infrangere a lui Werder, din care 9 victorii. Va sugerez si un play-maker desavarsit de la Werder, Bartels. E formidabil, a inscris si primul gol si a dat o gramada de pase filtrane maiestre.

    Apreciază

  12. Asa cum s-au plimbat,fara sa anunte din timp,jucand pe la mai toate Bazele Sportive in intreg sezonul competitional regulat si de aceasta data,in”play-off/out” juniorii(mici),precum s-au antrenat si seniorii,nu s-au desmintit,nici de asta data si nu au respectat programa de desfasurare anuntata,inca de saptamana trecuta,iar meciul juniorilor dintre CFR(C.1-A.1 Minteuan si secund Meszei) si Viitorul Cj.,scor final=5-0,s-a disputat nu in Parcul”I.Hatieganu”,de la ora 10.00,ci de la ora 09.00,la Baza Sportiva”Unirea”,urmand ca meciul juniorilor dintre Ardealul-CFR(C.2),sa se dispute dupa-amiaza,de la orele 16.00,in Someseni;returul meciurilor va avea loc saptamana viitoare;la aceasta data informatia este ca se vor juca ambele meciuri,joi 11.05.,pe Baza Sportiva”Unirea”;aviz amatorilor(!);prin targ circula zvonul conform caruia,este cert ca Rejele este”programat si „aranjat” sa ia titlul,iar baietii nostrii,de la mic la mare,chiar si staff-ul tehnic au jucat si continua sa joace la pariuri(?!);mai toti chibitii incercau sa ma convinga,ca asa stau lucrurile!;poate ca astea sunt doar niste alibiuri pt. meciul si scorul dezastruos,dar f.surprinzator, cu prazarii;eu ,sper sa nu fie asa,pt. ca ar fi pacat sa-si bata cineva joc,in asemenea hal de competitie,de suporteri si chiar de ei!;iar dupa meciul Dortmund-Hoffenheim,nu trebuie ratata prima semifinala de Ch.L.de handbal feminin dintre CSM.Bucuresti-HC.Vardar Scopje,de la orele 18.45,dupa care fuguta la meciul serii CFR-Dinamou,de la orele 21.15;Hai CFR!

    Apreciază

  13. http://www.cjsport.ro/fotbal/cfr-istii-spera-la-o-victorie-cu-dinamo-ce-au-declarat-feroviarii-inaintea-celui-mai-important-meci-al-etapei/
    Se pare ca va juca Mario Camora, apare in interviul de dinaintea meciului impreuna cu Laurentiu Rus care va juca deci si el. Se confirma si aici stirea cu cele 5000 de bilete date de clubul nostru clubului cainilor. Laurentiu vorbeste si de atmosfera frumoasa, cu el probabil ca nu se vor lua la bataie suporterii alb-negrii, acolo pe teren. Basca a jucat si la ei, ca si la caini. Se mai scrie ca o sa fim probabil si 10000 de franari. Hai CFR !!!

    Apreciază

  14. Racheta, sper ca ai vazut meciul Buducnost-Gyor, ce parere ai despre prestatia arbitrelor romance ? Din pacate CSM e condusa cu 8 goluri la pauza, dar nu-i totul pierdut, Vardarul obisnuieste sa ” cada ” in mai toate meciurile, depinde cat si cum . Frumos ar fi reeditarea finalei din anul trecut, cu un arbitraj corect si cu o atmosfera sportiva.

    Apreciază

  15. Revenind la fotbal, vad ca Miri vrea sa-l surpinda pe Contra si : Deac, la acoperire, Omrani si Bud, impreuna in echipa de start si evident, supertalentul Aditza pe teren … Dar mai stii, poate-poate ii iese si tribunistii il vor alege antrenorul anului in prima liga !

    Apreciază

  16. Hai CFR!!!Am rămas cu nod in gît. Ne-a bătut o echipă care nu a produs nu stiu ce fotbal,Hai CFR!!!!6 meciuri cît o rană care nu s-a vindecat ci s-a adîncit…nu am inscris(decît un gol)..asta-i rana…hai CFR!!!TSă facă cei ce se pricep ce trebuie…reconstructie… Hai CFR!!!Sunt suparat da nu prea tare…Hai CFR!!!!

    Apreciază

  17. Bai, Vasalie , bai ! Ti-ai distrus viitoru ‘ …..” Cea ce-ai facut este in C.V (vorba lui Pellegrini), ce faci „ACUM” conteaza !!

    Apreciază

  18. O despartire „frumoasa „de echipa noastra draga,de tinut minte:batuti din nou acasa la scor de neprezentare ,cu cel putin 2 blatisti pe teren si unul pe banca,si injurati si ( un pic) furati,…bonus peluza redeschisa special pt. ca umilinta sa fie completa…Sper din suflet sa iesim din insolventa si sa se faca ceea ce trebuie:o reconstructie masiva ,cu oameni cu caracter, profesionisti si dedicati total clubului care-i plateste,conform invatamintelor trase dupa acest play-off.P.S.Hai Viitorul!!!

    Apreciază

  19. Desi am pierdut, m-am intors cu o alta stare de spirit decat dupa meciul cu prazarii. Astazi baietii au jucat, au incercat, dar au jucat in inferioritate, impotriva arbitrilor in frunte cu piticul porno si fara portar, care a jucat parca pentru catei. Noi am dominat lupta din teren, ei au dominat fondul sonor si au inscris din doua semi ocazii. Pacat! Hai CFR!!!

    Apreciază

  20. As vrea sa-mi spuneti cei care ati fost la meci, voi cum v-ati simtit in seara aceasta pe propriul stadion? Pentru ca sentimentul meu a fost acela de furati si umiliti.

    Apreciază

    • Daca esti suporter adevarat doare,nu? Dimineata parca ziceai ca trebuie sa fim detasati…indiferent cata mu… luam ,oricum cel mai important lucru e sa nu ia Hagi campionatul ,ca doar el e ala care ne-a furat si umilit de atatea ori…

      Apreciază

      • Eu nu inteleg ce presiune a avut echipa in ultimele meciuri iesiti sau nu din insolventa, pt ca oricum nu jucam in europa. O fi deac, tiago sau larie sularati ca poate ratam 2018-2019????

        Apreciază

      • Cand vorbeam despre detasare ma refeream la atmosfera de aici de pe tribuna. In Gruia nu puteam sa fiu detasat si chiar doare sa stii. Dar sa nu uitam ca si noi am dat tonul in momentul de reculegere cand s-a strigat: muie dinamo.

        Apreciază

    • M-am simtit vandut si de echipa si de conducere „la mine acasa”!!! Un meci ca in deplasare! Iar aici, vina o poarta si nenorocitii de suporteri fricosi si cacaciosi ca nu vin la meci. Nu vin la meci de frica, si normal ca atunci ramane doua treimi din stadion pingUinilor. Daca umpleau stadionul numai cfristi, jegosii din judet, nu mai aveau loc si nu mai veneau!!!

      In rest RUSINE echipei, conducerii si bancii technice, pentru ultimele prestatii jalnice. Le multumim ca macar ne-au bagat in play off, dar de acolo au intrat pariurile in plin plan. Hai CFR!!!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.