„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (37)


Următorul meci „acasă” se desfășoară la Sibiu (nu mă întrebați de ce), în fața unui număr respectabil de spectatori dornici să vadă echipe feroviare la muncă/joacă. Deși ai noștri ratează în draci în repriza a doua, minutul fatal 90 ne dă peste mânuță și scăpăm punctul pe care se părea că o să-l obținem. Păcat. Cei mai buni de pe teren: Rică Răducanu și Otto Anderco.

***

Etapa cu numărul 6 ne demonstrează că norocul lui Miriuță nu se trage din acele vremuri. CFR pierde ridicol de clar un meci în care a avut o sumedenie de ocazii, iar adversarul era aproape fluierat la un moment dat al partidei de suporterii nemulțumiți.

E a doua partidă în care CFR-ul are ocazii cu duiumul, dar nu reușește să puncteze nici măcar o dată.

Staționăm nu foarte confortabil pe penultimul loc al clasamentului. Singura alinare e că mai sunt două echipe care se încăpățânează să ne țină de urât (Poli Iași și Crișul Oradea). Cinci bătălii pierdute, 14 goluri încasate (cu unul mai puțin decât echipa de tineret-speranțe), dar războiul continuă. Iar noi suntem căliți.

22 de comentarii

  1. Eu cred ca 07 prezinta fila din istorie cand CFR-ul era in buda ( inclusiv la tineret ) pt ca locul din clasamentul la zi sa ni se para ceva super-super misto …

    Apreciază

    • Béla, clasamentele din articol sunt cele stabilite după doar 6 etape jucate. Mi se pare evident, eram într-o perioadă de dozare a efortului, sunt sigur că ne-am păstrat toate energiile pentru sprintul final. 🙂

      Apreciază

  2. Miri zicea ca daca nu batem oile iesim din calcule pentru titlu. Eu zic ca suntem deja iesiti si sa ne vedem lungul nasului si sa incercam mai bine sa legam cateva victorii in aceste 5 meciuri. E paguboasa aceasta atitudine de a presa o victorie cu oile pe umerii jucatorilor. Oricum depinde in mica masura de ei. Mai sunt si arbitrii, acestia au si sefi si mai e si oierul care-i umple buzunarele sefilor arbitrilor cu bani ca sa ia titlul. Si sa se faca din nou de ras in Europa.

    Apreciază

  3. Eu,nu inteleg,fotbaliatorul rumun.Nu se invata minte niciodata.Larie este ofertat sau,se ofera singur la oite,Nu s-a invatat minte din patania altora.interesul berbecului este sa-l oerteze ,inainte de meciul direct,dupa,va spune ca nu-i mai trebuie din cauza vietii extrasportive.vai doamne ,cat de naivi pot fi.Cam asta este diferenta dintre Camora si Larie.Chiar imi pare rau,dar nu este deloc „elegant” cum se ofera oitelor..Pacat,fiindca ,a fost si capitanul nostru.Nu ma judecati va rog,sunt dupa cateva pahare de vin,si citind pe ici colo ,mi-a lasat un gust amar comportamentul lui Larie.

    Apreciază

    • Diferenta intre Ionut si Camo e ca unuia i-a fost luata banderola de capitan (si voi nu stiati de ce si cum) si altuia i-a fost incredintata…Si mai mult nu dau din casa ,va las sa rumegati de ce si cum… Dar Hint ! Luat dat banderola nu a fost pe baza de inaltime,greutate,culoare de par,nationalitate…

      Apreciază

  4. Declaratiile lui Larie sunt exact ca si penaltiul executat cu Timisoara . Atat il duce capul, n-ai ce-i face . Sau da, sa-l lasi sa plece la Wc-sb si sa-i manance sanatatea ciobanului, iar noi sa aducem un aparator central meserias si intreg la minte !

    Apreciază

  5. Atata vreme cat nu ati fost de fata sa asistati la discutiile live consider ca e de-a dreptul imbecil sa pui etichete sau sa sa te pronunti vis-a-vis de ce scrie cineva in fanatik …
    Apoi ,aceeiasi polemica am avut-o acum cateva zile si si vis-a-vis de Deac ! Nu v-ati lecuit? Dar sa fie asa, le platiti voi careva diferenta de salariu lui Deac sau lui Larie daca s-ar transfera la fcsb si ar fi ofertati superior salarial fata de ceea ce poate oferi CFR-ul? In alta ordine de idei se declara in cadrul acelui interviu ca nu a fost ofertat pana la momentul asta nici de ai nostri ,deci despre ce vorbim? Ca nu inteleg..Sau ar trebui sa ramana somer dormind cu tricoul CFR-ului sub perna? Ca sa va satisfaca voua orgoliile de suporteri dedicati? si anti orice?

    Bela, la penaltyuri au ratat in finale de cupe mondiale(!!!) jucatori ca Zidane sau Baggio…In competitii „inferioare” gen Ch League au ratat chestii de astea simple jucatori ca Ronaldo si Messi…Si Maradona a mai dat-o in plopi,de Mutu nu mai zic si nici de Hagi…Astia is toti niste amatori ! Clar ! Si evident fara minte…

    A ! Si sa nu uit CFR-ul in epoca moderna a castigat doua cupe ale Romaniei fiindca… au ratat aia? Sau fiindca a aparat Nuno Claro ..ca nu sunt foarte dumirit…
    Pe de alta parte se spune ca atunci cand Dumnezeu vrea sa rada de tine, mai intai iti ia mintile…sper sa nu fie cazul si sa reveniti si voi la linii…

    Apreciază

  6. Ne trebuie puțină ambiție pentru meciul de luni și 2 kg de tupeu, vrac. Că zău n-avem ce pierde. Nu-i vorba acum de presiune, cfr-istule, putina motivatie din partea lui Miri nu strică. Iar cu Ionuț, treaba-i clară, sunt discuții mai vechi, cine vrei să-l atragă, Luis, Adunații Copăceni? Că cineva a simțit miros de sânge aia e, cât o să fim cu budigăii pătați de insolvență, așa se va întâmpla. Știm că Larie e om serios, că a fost peste așteptările noastre, iar dacă n-are chef să riște sau să-și facă vilă în Cluj, nu-i treaba noastră. Nu-i cazul să fie hărțuit. Sper că ai noștri s-au odihnit și s-au uitat la niște meciuri de CL, zău că puteai umple un caiet întreg cu notițe. Paște fericit, prieteni!

    Apreciat de 1 persoană

  7. @Dantesc/Hakana,poate nu m-am exprimat bine.nU CU LARIE,hORJ,dEAC AM EU PROBLEME,EI SUNT DOAR EXEMPLE.cE AM VRUT SA SPUN,ESTE,CA NU INTELEG FOTBALIATORUL DIN RUMUNICA,CUM PUNE BOTUL LA ABERATIILE BERBECULUI.Berbecul,oferteaza pe toata lumea ,inainte de meciul direct,Incearca destabilizare echipelor cu care va juca ,si de care se teme.La asta m-am referit,nicidecum ,nu a fost un atac la jucatorii nostrii.

    Apreciază

  8. Dantesc, fiind sarbatori, voi fi scurt .1) . Intr-adevar, au ratat ( si vor rata ) penaltiuri mari jucatori, putea s-o faca si Larie , dar nu in halul in care a facut-o ! 2).Admitand ca e real ce a declarat Larie in Fanatic chiar inaintea meciului cu Wc-sb, consider ca e o lipsa totala de maturitate . In concluzia mea, pct. 1 coroborat cu pct.2 inseamna ceva probleme la mansarda . Ca nu esti de acord, e altceva, iti respect opinia, dar a mea ramane cum am aratat mai sus . In final, Paste fericit la toata lumea !

    Apreciază

  9. Si eu cred ca e in primul rand destabilizare inaintea meciului direct. Colateral poate fi si oarece interes pentru Larie din partea ciobanului, la sugestia lui Ilie Dumitrescu. Cred ca Larie spera si la nationala printr-un transfer la turma si la un contract mai gras. Nu stiu ce e in capul conducerii, daca-l va oferta pe Larie sau nu va dori. Pentru ca bani mai buni ar putea primi si aici, daca ar dori conducerea, la fel ca Cipri. Insolventa asta se va termina in curand, undeva prin vara, cred. Poate ne vor mai trage o teapa/sau nu sa nu participam in preliminariile cupelor europene nici din vara viitoare, dar apoi ne vor da dezlegarea in scurt timp… Asta simt, nu am vreo informatie in acest sens.

    Apreciază

    • Eu cred ca prelungirea contractului lui larie depinde de ce alternative mai avem pe piata externa. Sunt destule dezamagiri la varf privind prestatiile lui. Eu personal as dori sa ramana dar parerea mea nu conteaza.

      Apreciază

        • Daca-ti amintesti, Cristi a scris ca nici noi nu am putea juca in cupele europene daca ne-ar cumpara redbullii. Asta se intampla acum cu Leipzig, daca nu primesc derogare de la regula din partea Uefa in iunie. Probabil ca Salzburgul are primul drept pentru ca participa deja in cupele europene de multi ani. Si conduce campionatul Austriei detasat.

          Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.