Să fie cum a fost ultima dată, că a fost bine cum a fost


(sursa: facebook/CFR CLUJ) – modificat(sursa: lpf.ro)

CFR Cluj: Mincă – Peteleu, Larie, Horj, Camora – Gomelt, Nascimento – Deac, Păun, Antal – Omrani. Rezerve: Marc, A. Mureşan, Rus, Nouvier, Juan Carlos, Sârbu, Bud. Suspendat: Tiago Lopes (cumul de cartonaşe galbene)

Viitorul:  Rîmniceanu – Benzar, Ţîru, Boli, Ganea – N. Roşu, Nedelcu, Casap – Chiţu, Ţucudean, Coman. Rezerve: Buzbuchi, S. Rădoi, Purece, D. Dumitrescu, G. Iancu, Morar, Vînă

Să fie cum a fost ultima dată şi scorul, că a fost bine cum a fost.Să fie acelaşi autor al golului, că a dat bine atunci cum a dat.

„Da, așa este, suntem aici datorită vouă! Acum trebuie să mergem mai departe tot cu voi! Împreună ajungem am ajuns în Play-Off! Duminică seara toată suflarea ceferistă este la stadion!”

CFR – VICTORIE!!!

(Promo by LAZAR Stories in Motion)

HAI CFR!!!

97 de comentarii

  1. Cum va arăta CFR-ul din vară:

    Arpad Paszkany – patronul tuturor din umbră

    Florin Ciorca- președinte

    Ioan Varga – director executiv

    Bogdan Mara – director sportiv

    Apreciază

  2. NOTAREA s-a încheiat, un număr redus de tribunişti (23) au venit la „urne”… 🙂 Miri a primit 4.7, în timp ce echipa de-abia a trecut clasa (5.3). La note maxime îi avem pe Nascimento şi Tiago (6.2 pt. fiecare), cei mai slabi dintre cei slabi au fost Antal (4.2) şi Roman (4.3). HAI CFR!!!

    Apreciază

  3. Sunt multe discutii ( s-a investit deja o suma importanta),nu s-a stabilt in amanunt viitoarea strategie (vezi ezitarile in cazul Deac),continua evaluarile ( intregii echipe) pana la sfarsitul campionatului. Exista o varianta mai dura care propune o restructurare masiva si una moderata(mai realista )pt. ca e greu sa construiesti repede si bine renuntand la o buna fundatie si la avantajele experientei;mai sunt si cei care comenteaza ” pe margine” ( vezi inf. publicata astazi,din care razbate invidie si frustrare)care nu (mai) vreau sa investeasca,dar nici sa renunte usor la procente;din pacate nu s-a iesit din insolventa si asta complica lucrurile … plus altele…cert este ca se vrea un restart al performantelor care presupune ( obligatoriu!) castigarea titlului sezonul urmator; pentru asta se vor baga bani in continuare dar care trebuie ( mai) bine gestionati si apoi recuperati!

    Apreciază

    • Kiruj baratom, mi-ar plăcea să ne întâlnim la stadion, dacă vii la meci. Poate la pauză, în spatele lojei ziariștilor. Sau după , la salutul islandez, tot acolo. Hai CFR !!!

      Apreciază

      • zpeter, nicio problemă, trimite-mi numărul tău de telefon la kiruj2@gmail.com, și voi încerca să te sun. Oricum am o datorie foarte veche și la Saul, sper să mă întâlnesc și cu el în sfârșit… 🙂 Mă rog, contează cele 3 puncte… 🙂 Auzi, bre Luisao, eu-s reformat, ca toți ”veneticii din M.-Ciuc… 🙂 Pardon, reformulez: toți reformații din M.Ciuc sunt venetici… 🙂 HAI CFR!!!

        Apreciază

        • Scuze,bocsanat Kiruj barat.Dar daca nu esti catolic,barbat si gras tot esti.Nu-i asa????Nu te supara,dar n-am cum sa scap asa o ocazie.Duminica,poti sa ma iei la pumni. 🙂 🙂 🙂

          Apreciază

    • La suparare sau nu, dupa meciul cu dinamo, bossul a spus ca aduce 8 titulari, da drumul la multi din cei actuali si face o echipa mai buna, tot cu miriuta antrenor. Se pare ca e f multumit de ce a realizat cu lotul actual. Vom vedea la vara cat e adevar si cat nu.

      Apreciază

      • Are tot dreptul să fie mulțumit, Andrei. Și eu -în locul lui PAZ- aș fi mulțumit, statisticile și indicatorii de performanță nu mint. Că ne certăm noi aici e o altă poveste… HAI CFR!!!

        Apreciază

  4. Mai avem,inca,o confirmare(A.Popa) clara ca,clubul F.C.CFR 1907 Cluj,din 2002 a fost si este condus doar de Arpad Paszkany(!);le multumim celor care mai fac parte,pana la vara,din conducere,I.Muresan,S.Matei si le dorim devotatiune pt. club,obtinerea de rezultate si performante notabile,multa bafta,sanatate si putere in mentinerea cfr-lui acolo sus,succesorilor:Fl.Ciorca,I.Varga si B.Mara;Hai CFR!

    Apreciază

    • Racheta,eu refuz sa cred acest lucru.Acesti oameni au dus greul la CFR.Doar in cazuk in care din motive de varsta,sanatate renunta la CFR,pot sa cred asa ceva.In alta situatie nu cred sa-i schimbe cineva,ar fi o eroare managerial prosteasca.Momentan cu bune cu rele,cred ca avem cea mai tare conducere,si puteti sa-mi spuneti lingau,dar asa cred.

      Apreciază

        • @Luis, @cfr.istul: toate-s bune și frumoase, și sunt și eu de acord că IM -dincolo de anumite carențe minore, comunicare etc.- are un merit deosebit în existența CFR-ului versiunea ”new”. Dar ia gândiți-vă un pic, poate omul a obosit, are o vârstă și vrea liniște… Eu-s mai tânăr decât IM, dar de vreo 3 ani tot aștept să mă pensionez, așa m-am scârbit de tot și de toate… Asta nu înseamnă că nu sunt la serviciu câte 10-11 ore pe zi, cât ești acolo, tragi tare, normal, dar și așa… Dacă nu asta e motivul plecării lui IM, atunci nu prea sunt de acord nici eu cu schimbarea lui, om mai de încredere nu găsește AP niciodată. HAI CFR!!!

          Apreciază


          • O femeie de 94 de ani lucrează de mai bine de patru decenii la același restaurant fast-food
            Aşa că lasă vrăjelile cu pensionarea. Stai scârbit până pe la 118 ani, apoi valea în copârşeu, nu faci pagubă în plus la stat. 🙂

            Apreciază

            • Bine punctat Caneto,de data asta,trebuie sa fiu de acord cu tine. 🙂 🙂 Pana la urma ,tot ma bate Kontele Blatula 🙂 🙂 🙂

              Apreciază

            • Maestre, lasă vrăjeala, cunosc acest gen de ”maratoniste”… Dacă ar avea 2 nepoți, s-ar lăsa în secunda 2… 🙂 Mă rog, poate are și nepoți, dar trecuți de 30-35 de ani… 🙂 În fine, suntem diferiți (slavă Domnului!), cunosc destui foști (și actuali) colegi/colege, care n-au vrut să iasă la pensie nici în ruptul capului, apoi -când pe la 70 de ani li s-a sugerat că ar cam fi timpul de o retragere- au început să plângă… 🙂 Să vină tineretul, frate, mă mut la munte, iau nepoții cu mine (poate o iau și pe Mme…), toată ziua după ciuperci, fluturi, apoi seara dă-i la articole pt. TribunaCFR… 🙂 Ok, știu ce veți spune, mai bine să rămân în activitate… 🙂 HAI CFR!!!

              Apreciază

  5. Nu cunosc intelegerile,obligatiile si dedesubturile asa zisului”razboi”,dar pt. cine nu cunoaste,va informez(am vazut facturile de plata,inclusiv salariile angajatilor)toate utilitatile si intretinerea ternurilor de antrenament de la Bazele Sportive CUG si „Transilvania”-Construct,pe care se antreneaza,doar echipa de seniori si toate cheltuielile aferente sunt achitate si suportate de ani buni,la zi,doar de catre dl.Gadola.

    Apreciază

  6. Luis,am impresia ca,mai sovaielnic,dar se pare ca varsta si sanatatea ar putea fi(asta-i perceptia mea) cauzele principale ale unei eventuale despartiri;daca se confirma cred ca I.M.va ramane(meritat)- presedinte onorific.

    Apreciază

  7. Mda,in cazul acea ,POATE,as intelege,altfel nu.Eu sunt fan IM,spuna cine ce vrea.Il apreciez foarte mult.Sper sa nu citeasca Bela,ca me vede pe strada,si-mi da cateva suturi in fund. 🙂 🙂 🙂

    Apreciază

    • Normal că nu este nimic adevărat. Vom şti nu la vară, ci după ieşirea din insolvenţă. Care poate că va fi la vară. 🙂 Prezentarea lucrurilor în actualdecluj are mereu un sâmbure de adevăr. Este foarte probabil că Cipri s-a înţeles cu şefii să rămână la CFR, altfel n-ar fi ieşit nici oierul cu declaraţia, că l-a ajutat de Paşti să primească un contract bun. Dar ultimul articol, cel cu tragerea pe linie moartă a lui I. Mureşan, este clar un fitil, altfel nu conţinea pasajul acela cu discuţia telefonică între PAZ şi Ciorca.

      Apreciază

  8. Nu, nu. Vreau să iau fiecare meci în parte. Le-am spus şi băieţilor să uite de titlu, să uite de tot. Eu cred că e important să jucăm la adevărata valoare, iar la final clasamentul va aşeza pe toată lumea acolo une merită”, a declarat Cosmin Contra imediat după meci, la Digi Sport.
    Sursa: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/contra-nemec-a-terminat-meciul-in-lacrimi-e-un-moment-greu-pentru-el-ce-i-a-spus-atacantului-si-mesajul-transmis-jucatorilor-inainte-de-victoria-cu-cfr-16223076
    Cam acesta e un discurs care ia presiunea de pe jucatori dar ii mobilizeaza.

    Apreciază

      • Daca au jucat pe suma asta e clar ca i-a mobilizat. Asa e. In schimb discursul acela e bine sa fie luat ca exemplu cum sa nu pui presiune aiurea dar sa mobilizezi in acelasi timp, dupa fiecare victorie cand esti intrebat daca echipa ta lupta la titlu.

        Apreciază

  9. @Kiruj si eu imi doresc sa ne intalnim de multa vreme, doar ca duminica, din pacate, nu voi fi la meci. Sotia mi-a facut „surpriza” cumparand bilete pt duminica seara la „Straini in noapte” cu Florin Piersic, spectacol pe care imi doream sa-l vad, dar nu in timp ce joaca CFR-ul in Gruia 😦 Asa ca in loc sa fiu gazda in Gruia, voi fi strain in noapte 🙂

    Apreciază

  10. „Eu m-am obişnuit cu aceste intoxicări. Apar pe nişte site-uri de nişă, care au nevoie de trafic şi inventează. La fel de adevărată este plecarea lui Iuliu Mureşan de la CFR în vară cât de adevărat este că eu mă pregătesc să cumpăr un club din Bundesliga! Şi nu orice club, ci unul din prima treime a clasamentului, ca să fie de cupe europene!”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Arpad Paszkany. – See more at: http://www.fanatik.ro/lovitura-la-vara-pleaca-de-la-echipa-cum-va-arata-noul-staff-922989#sthash.f48L2rvM.dpuf

    Apreciază

  11. Acum pe gigisport la emisiunea lui Naum (Fotbal Club) a declarat si Mara ca IM ramane presedintele Cfr-ului, zice ca a vorbit cu Bagacean si ca e apropiat conducerii Cfr-ului (el, Mara) si ca Deac ramane 100% la Cfr.

    Apreciază

  12. IQ, mersi pt raspuns . M-ar mai interesa daca e adevarat ca Paszkanyi e in continuare ( si va fi ) patron del facto . Raspunsul lui in fanatic cum ca schimbarea lui IM e o intoxicare , confirma ca el e decidentul, nu ? Iar daca el este si in continuare, dar mascat, ce rol are neamtul, ca doar e greu de crezut ca acesta sa bage bani iar Arpi sa decida tot ce este legat de echipa ?

    Apreciază

    • Bela, există (mai ales în occident) astfel de scheme de business… Unul putred de bogat bagă bani, stabileşte un termen de x ani (2-3, să zicem), pentru sfârşitul perioadei respective fiind stabilite anumite obiective sportive şi financiare clare. În rest nu se bagă, oricum perioada de „evaluare” e relativ scurtă, suma investită fiind şi ea relativ mică (5-10 mil.euro, să zicem). PAZ e mandatat să joace pe post de „patron executiv” la faţa locului (dar din motive strategice stă şi el în umbră şi împinge pe cineva mai în faţă, o marionetă, practic), iar activitatea curentă se face cf. schemei strămoşeşti: cu preşedinte, cu director sportiv, cu A1 etc. Există nenumărate astfel de business-uri (sau, dacă vrei, sondarea terenului pentru un eventual business de durată), doar la noi e la modă că patronul stă cu gura pe angajaţi 24/24 din 7/7, că ăia fură, că-s leneşi, că nu ştiu ce… 🙂 Habar n-am dacă asta e realitatea în cazul CFR-ului, dar modelul de business (un fel de „studiu de fezabilitate”) există mai la vest în mod cert. Dar, repet, e posibil ca în cazul nostru să fie vorba de totul altceva, deocamdată nu sunt convins sută la sută nici de neamţ, nici de investiţii viitoare, doar sper ca informaţiile (de regulă corecte) ale lui IQ să fie adevărate. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Kiruj, ai dreptate, modelul exista. Dar sa fim seriosi situatia e cel puțin ciudata. Adica un neamt cumpara o societate in insolventa, nimic ciudat aici. Numeste pe cineva sa se ocupe de afacerea respectiva, nimic ciudat nici aici. Dar aici se termina „neciudateniile”. E cel putin ciudat ca neamtul il lasa se ocupe de destinele afacerii fix pe fostul patron. Il recomanda experienta anterioara? Ce anume il recomanda? Faptul ca și-a dus fosta societate in pragul falimentului? Pe langa o gramada de alte afaceri pe care le-a falimentat? Sau poate neamtul ala nu are nimeni încredere in afara de AP ca sa-si lase banii pe mana lui. Cel putin naiv neamtu’ asta… Eu unul nu mi-as lasa banii pe mana unuia care „si-a dosit” proprii bani. Exista șanse mari sa faca ravagii cu banii mei 🙂

        Apreciază

          • Kiruj, ceea ce multi nu cunosc este modelul de earn-out, ceea ce ar putea explica raminerea la butoane a lui AP. Concret, tranzactiile astea se fac atunci cind cumparatorul nu cunoastea piata locala si nu are un management pe care sa il implementeze imediat (deci are un interes ca pentru o anumita perioada managementul vechi sa ramina) si/sau cind exista diferente fata de valoarea activelor. Sa zicem ca pentru cumparator un activ valoreaza „acum” 10 Milioane (de ex clubul in insolventa) iar pentru vinzator 20 de milioane ( de ex clubul scos din insolventa si socs iar la produs bani europeni, transferuri etc). Cumparatorul nu are un management local, dar este interesat. Poti face un deal de genul 10 mil acum, si inca 12 pe parcursul a 3 ani – sa zicem cite 3 mil anual daca planulde business iese in fiecre an si inca 3 mil la final daca a iesit de tot. Este un risc diminuat pentru cumparator sa ia teapa si tine vinzatorul aproape pe o anumita perioada medie pentru ca altfel nu isi vede parti relevante din suma. Uite cum se structureaza o asemenea tranzactie (cel putin intr-un domeniu de care nu sunt strain) https://www.moneyweb.co.za/mny_sens/ascendis-health-limited-acquisition-of-assets-of-sunwave-pharma-srl-and-nhp-pharma-ltd/

            Apreciază

        • „Prietene”,banii vostri sunt 85000 RON ( adica sub 20000 de euro) de la socios plus vreo alte 20000 sponsorizari marunte…restul sunt pomana ( ca de obicei) primita din banii publici de la autoritatile locale…cu bugetul vostru real ati ramane in continuare in judet.Este distractiv ca tu vorbesti de falimentul CFR-ului ,cand de facto u cluj a falimentat,echipa voastra fiind acsfan din liga 4-a ( si acolo ati trisat trebuia inceput din liga 5-a)..Am sa contactez neamtul sa-i spun parerea ta ” ca este cel putin naiv” sunt convins ca nu va dormi la noapte si va lua primul avion sa-l consiliezi tu…evident ca a fost indus in eroare si nu cunoaste experienta anterioara in fotbal a fostului patron .In rest iti doresc cat mai putine emotiii in dificilul meci cu real vulturul fundatura dupa care va asteapta gloria catina….Noi o sa avem ,recunosc, emotii ceva mai mari cu Viitorul si FCSB…

          Apreciat de 1 persoană

      • Cineva trebuie sa conduca afacerea,oare cel care a conceput-o si a facut-o profitabila ,care are expertiza,nu merita un pic de incredere…acoperita cu acte?

        Apreciază

  13. Acum s-a incheiat Leipzig-Leverkusen, red-bullii au castigat in inferioritate numerica in al patrulea minut de prelungire cu o contra rapida. Acum urmeaza clasicul german Bayern-Dortmund tot pe Eurosport 2.

    Apreciază

  14. Da, trebuie sa recunosc, si eu gandesc ca si Vlad, adica cum dracu sa investeasca cineva bani intr-o firma aflata in insolventa si sa-i delege conducerea celui care a bagat firma in insolventa, deci celui care a gestionat prost afacerea ?! Dar n-am vrut sa trag concluzii pana ce primesc raspuns de la IQ privind implicarea neamtului si rolul lui Arpi, despre contabilul Bagacean lucrurile fiind clare .

    Apreciază

  15. Béla, IQ ţi-a răspuns acu’ o lună la întrebare: „IQ 14 Martie 2017 la 22:15 Editează Bela,echipa de fotbal face parte dintr-o tranzactie mai ampla …e o perioada de tranzitie in actionariat ..Misu stie ceva…Arpi ( cel putin o perioada)va avea in continuare un cuvant greu de spus…chiar daca banii ( au venit si…vor veni) din alta parte!”
    Iar Mişu a scris că „Paszkany nu mai are nicio treaba, sI-a vandut toate actiunile. El este in proces de lichidare a mai multor afaceri.”

    Apreciază

  16. Relax, baieti. sa ne bucuram maine de fotbal. Bine ca s-au platit sumele din planul de reorganizare si ca suntem in play-off. Restul e can-can. Hai Cfr!!!

    Apreciază

    • Eu ma bucur ca rejele e nervos pt ca joaca maine cand lpf putea programa luni meciul, echipa lui fiind obosita. Daca e stresat e de bine…hai cfr.

      Apreciază

  17. IQ, cu tot respectul, nu mi-ai raspuns la intrebarile mele punctuale . In alta ordine de idei, ca fost dir ec, dar si sot de directoare de suc bancara ( de unde imi vin numeroase inf din piata ec a firmelor ) tin sa subliniez, ca n-am mai intalnit un caz ca un patron care ajunge cu firma lui in insolventa sa ramana factor decizional principal dupa ce-si vinde actiunile majoritare . Iar motivul cu experienta este nereala, daca investesti intr-un domeniu, mai intai iti formezi o trupa de specialisti si nicidecum nu dai afacerea pe mana fostului proprietar, care repet, cu toate succesele din inceputuri, a sfarsit prin a intra in insolventa, deci semicapitulare financiara ( da, capitulare totala, la U ) . Daca insa neamtul vireaza bani la Bagacean, care mai departe la club , iar afacerile cu AP sunt si prin alte firme si persoane, atunci ( si eu asta cred ) e vorba de o suveica mai complexa, in care noi microbistii nu are rost sa ne bagam, treaba lor cum si ce fac, noi urmand sa sustinem echipa si in continuare in mod neconditionat . Ps . Aceste discutii, poate inutile, se nasc pt ca sub aspectul informarii noastre corecte exista mari neajunsuri, bunaoara insistenta cu un contabil ca nou patron , nascand neincredere justificata si de-aici tot felul de presupuneri mai aproape sau mai departe de adevarul numai de altii stiute ( Arpi et co ) .

    Apreciază

    • Bela ,cu tot respectul, afacerile mari,complexe,in anumite domenii sunt un pic diferite de experienta economica din familia ta( ceea ce recunosti si tu la un moment dat),exista o serie de detalii confidentiale;.in insolventa se poate ajunge in mai multe feluri( din mai multe motive).Ceea ce conteaza este rezultatul final…iar daca crezi ca tragand linie AP a fost un manager slab si a iesit pe minus in afacerea CFR gresesti…asta ca sa nu mai vorbesc de performantele sportive!Cert este ca in prezent dpdv financiar CFR nu are datorii,dar are active.Indiferent cine finanteaza si cine conduce ,clubul de fotbal CFR reprezinta in primul rand o afacere,iar investitia in plata datoriilor pt.iesirea din insolventa a avut in vederea obtinerea de performante sportive si financiare.Am inchis subiectul!

      Apreciază

      • Acum pe bune, pe PAZ chiar il crede cineva om de afaceri ? As zice mai degraba speculant,profitor ,beneficiar direct al unui sistem beteag,un pic de dezvoltator imobiliar poate….
        Dar cam atat…
        Om de afaceri e Gadola care si in conditii de criza economica acuta a ramas in picioare si e intr-o continua dezvoltare si azi .
        Cat despre CFR ,care sunt activele reale ? Tribunele ? Caci in rest se stie ca stadionul e concesionat,terenuri de antrenament nu mai sunt in posesia clubului,parcul Feroviarilor la fel deci ce active? Autocarele ? Sa fim seriosi…
        In alta ordine de idei si pentru mine e un mister total de ce s-a investit tocmai la noi si mai ales de catre cine in conditiile in care fotbalul romanesc e din ce in ce mai putin atractiv la orice nivel

        Apreciază

        • ma,bolnavule,tu iarasi tastezi pe nas.Sant plecat din 1978 din tara ,dar cunosc mai bine lucrurile ca si tine care zici ca stai in gruia.L-am cunoscut pe Arpi prin Horea Ciorcila(daca iti spune ceva numele asta)Acum cativa ani.Eram la Winers la tenis cu niste oameni de afaceri din Canada.Este un om de afaceri cum putini sant in Romania.Dar poate ptr. tine oameni de afaceri sant cei de genul ciobanului.Printre oamenii de afaceri se afla si patronul de la Tri Granit un ungur care traieste in Canada.Parerea mea este ca noi ca suporteri ai aceste echipe, ar trebui sa discutam de partea sportiva si nu de cea economica a echipei.

          Apreciază

  18. Ca si marea majoritate a tribunistilor, iubesc CFR-ul si gandurile mele legate de acest club sunt optimiste si foarte ingaduitoare cu lucrurile care mi se par ca nu sunt chiar OK. Asta este iubirea, te face subiectiv si foarte multe lucruri le vezi mai roz decat sunt ele in realitate. Asta nu inseamna ca sunt irational sau total orb si din acest motiv, de multe ori am si criticat anumite lucruri, dar acestea au fost doar cu un scop pur constructiv, fara ca aceste critici sa contribuie cu ceva, cat de putin, la deteriorarea imaginii clubului, sau si mai rau, la destabilizarea lui.
    De aceea, nu inteleg cum in numele iubirii pentru CFR, sunt unii care carcotesc non-stop, sunt indignati ca nu li se serveste pe tava toate informatiile care circula doar in cadrul nucleului decizional, informatii care date publicitatii pot dauna intereselor clubului. Pe deasupra, frustrati ca nu au toate informatiile, incep sa speculeze intr-un mod care, se poate spune fara indoiala, nu sunt din partea plina a paharului si care pot creia un curent de opinie care sa nu fie deloc benefic pentru club.
    Si ce ar pute face cu aceste informatii acesti carcotasi, in afara faptului ca s-ar apuca sa critice deciziile luate de cei care sunt in masura sa le ia, si sa demonstreze ca s-ar fi putut lua decizii mai bune, poate uneori pe buna dreptate, dar post factum, situatie in care nu mai au niciun rost, decat in situatia in care aceste decizii s-ar fi luat cu rea credinta.
    Sigur ca, o idee emanata de la un singur individ, nu reprezinta mare lucru daca nu este impartasita si de altii, dar cand aceasta se transforma intr-un curent de opinie, atunci poate deveni periculoasa.
    Eu cred ca-r trebui sa fim mai circumspecti cu informatiile neconfirmate si suspiciunile induse, sa le privim cu calm si sa comentam doar evidentele.
    Eu asa cred ca ar trebui sa reactioneze un suporter de buna credinta.

    Apreciat de 2 persoane

    • AMEN, Pirule ! Si eu vad asa lucrurile,cu amendamentul ca ; daca iubesti ceva cu adevarat , lucrurile minore nu le bagi in seama. Si, exista o zicala; cu trei „tipuri” de oameni nu poti discuta (dialoga) – omul nebun -ca-i bolnav si trebuie tratat; -cu omul beat- ca-i beat si atuncea se crede cel mai destept dintre toti ;si… cu omul indragostit- ca-i cu „capu’-n nori”…Io is indragostit de CFR(la fel si Luisihno!) … Pe ceilalti (cu care nu poti discuta), pune-i tu in ce categorie consideri…

      Apreciază

  19. De acord cu voi, Piru, Achilles, Kiruj, etc.. Ieri Atletico a egalat din doua pase si un sut… Korea s-a demarcat intre linii la mijloc, a primit, intre timp Griezmann a tasnit intre aparatori de la limita offside-ului si gol… Si apoi liniste pe Bernabeu…

    Apreciază

  20. Brigada de azi va fi:
    A: Kovacs Istvan (Carei – Satu Mare)
    A1: Şovre Octavian (Oradea )
    A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ – Neamţ)

    Apreciază

  21. Urzica e chelul din imagine:
    https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=689&q=vladimir+urzica&oq=vladimir+urzica&gs_l=img.3..0i30k1.5172.12044.0.13577.15.10.0.5.5.0.111.833.8j2.10.0….0…1ac.1.64.img..0.15.872…0j0i19k1j0i10i19k1j0i30i19k1j0i8i30i19k1.SRfApyc8uoA#imgrc=64GWLr3NbqivyM:
    Acum nu mai e ras pe cap, arata ca in imaginile cu par f scurt. El e cel care ridica non-stop steagul pentru offside la toate atacurile si mai ales contraatacurile Cfr-iste, indiferent ca e offside sa nu e. Important e sa opreasca atacul, dar mai ales contraatacul (ordinul de la imparatie…).

    Apreciază

  22. In concluzie, IQ ne-a spus ca e vorba fond de investitii care are incredere in expertiza lui AP in domeniu dovedita cu trofeele interne si participarile din Liga Campionilor (cea mai mare performanta obtinuta in Romanica la acest capitol de Liga Campionilor), obtinerea de profit din afacerea Cfr (asta spune IQ, chibitilor!). Si avand incredere, il mandateaza cel putin pentru o vreme (asa scria IQ in comentariul mai vechi citat acum de Caneto) sa conduca in continuare aceasta afacere. Restul sunt info confidentiale. Pentru mine e suficient. Multumim, IQ. Astept cu nerabdare meciul de azi. Hai Cfr!!!

    Apreciază

    • Pai si AP ,a vorbit permanent de ,fond de invstitii.Numai ca noi n-am ascultat.Poate nici nu stim cum ctioneaza.Noi credem ca-i CARITAS sau FNI.Are dreptate Piru,noi sa mergem sa cantam pentru echipa,iar cei care sunt responsabili cu banul si antrenamentul,sa-si faca treaba.Hai CFR si sa le-ao tragem viitorilor trecuti .

      Apreciază

  23. Si da, a confirmat si IQ existenta neamtului la raspunsul dat lui Vlad, practic ne spune ca acest fond de investitii se compune in primul rand din neamt impreuna cu altii, in care poate fi foarte bine si AP, cum spui tu Andrei.

    Apreciază

        • Am scris despre asta pe cheferetv de ceva vreme. Poate a spus si IQ si nu am sesizat eu si pt asta imi cer scuze. La o intalnire amicala intre AP si nelutu varga, acesta din urma il intreba daca nu are vreun teren bun pt constructie birouri. AP a zis ca are cladirea cu televiziunile de pe Republicii, iar a doua zi cam au batut palma. AP zicea ca daca mai gaseste si investitor pt cfr, e fericit. Nelutu Varga cica a spus ca cunoaste un neamt si mai departe stiti si voi. Discutia de atunci era ca AP vinde jumate din actiunile de la cfr si pt sezoanele viitoare sa fie garantat un buget de 7 mil pe an cu drepturi cu tot. Targetul ar fi participarea in cupe, care zic ei, ar creea premizele ca neamtul sa scoata mai mult daca e multumit de ce vede. Vom trai si vom vedea cat e adevar din povestea asta.

          Apreciază

  24. @alfa întreabă-l azi pe patronul ungur de la Trigranit ce părerere are despre AP 🙂 Cat despre comparatia cu ciobanul, sunt exact la fel.Doi speculanti. Sa faci avere cumparand ieftin de la Stat nu cere prea mult skill in afaceri.

    Apreciază

  25. Fiecare poate sa-si dea cu parerea,in orice domeniu,cu privire la orice,in limitele bunului simt,sa emita judecati de valoare,sa sustina pe cine doreste,doar ca atunci cand nu ai suficiente date si amanunte,nu cunosti(si nici nu ai cum sa cunosti) purul adevar din spatele jocurilor de putere si de culise,cand nu ai o cat de mica certitudine si te bazezi mai mult pe intuitie, pe presupuneri,banuieli si zvonuri,e mai intelept sa nu te hazardezi cu aprecierile si sa te limitezi la domeniul pe care-l sti(?!)cel mai bine si care ar putea fi acela, daca nu fotbalul(cel vazut,caci cel practicat ii lasam pe altii);asa ca,eu,zic s-o lasam mai usor cu criticile,concluziile si teoriile(de viitor),mai ales cele din domeniul financiar(foarte usor schimbabile),sa ne rezumam si sa savuram ceea ce vedem pe teren si sa ne oprim la opiniile noastre fotbalistice,modeste,de zi cu zi,de suporteri infocati si patimasi dupa fotbalul jucat de echipa noastra draga,CFR!;de la orele 18.00 sa fim cu totii pe stadion sa ne incurajam echipa,caci de problemele de conducere si administrative observ ca sunt destui care sa se ocupe.

    Apreciat de 1 persoană

  26. In principiu, Racheta, am incercat doar sa adun intr-un manunchi info primite pana acum. Important e ca nu mai exista datorii in planul de reorganizare si ca Cfr-ul nostru e in play off. Sa savuram meciul de azi.

    Apreciază

    • Si eu zic ca cel mai important e ca problemele finamciare grave au trecut, prin plata datoriilor, iar acele vise urate cu retrogradarea sau desfiintarea momentan nu le mai avem. Pe de alta parte jucatorii sunt cu salariile la zi, cu chiriile platite si nu au altceva de facut decat sa joace….(apropo de problemele de la iasi).

      Apreciază

  27. IQ, CFR nu mai are datorii nu pt ca in perioada insolventei s-a reusit lichidarea datoriilor, ci pt ca un nou/vechi investitor a virat suma necesara stingerii datoriilor . Din partea mea- am si scris-o – sa fie orice tip de combinatii suveica sau altele, esenta e ca cele vazute pe teren sa ne incante si cu asta basta . Dar daca apar articole in ziar ( cel recent, in actualdecluj ) legate de patronat, organigrama etc , e normal sa fie analizate aici si pe cheferetv, noi cei multi fara pile in interior, asteptand anumite clarificari de la cei care detin niste inf, cum esti si tu . Daca asta inseamna ca sunt carcotas, asta e, pot fi numit oricum, ca si in continuare voi comenta cele scrise despre echipa mea, desigur daca nu voi fi cenzurat …

    Apreciază

  28. Mai oameni buni, e ok sa bagati parerisme, dar incercati sa intelegeti ca unele tranzactii financiarea de fac un pic mai complicat decit un simplu SRL sau o marire de capital samd. Investitiile mari si inteligente se fac si optimizat Asta inseamna ca de cele mai multe ori activele merg pe firme de sine statatoare (in imobiliare regula e una activ= o firma pentru a nu periclitat in caz de insolventa restul), proprietatea intelectuala in alte firme acolo unde taxele sunt mici, operatiunile iarasi pe firme de sine statatoare. Adunate lucrurile se fac prin firme interpuse pentru a putea plimba capital fara impozare a dobinzii si a permite tranzactii cu active fara a plati taxe. Daca participantii la cu capital se aduna pe sistemul de tip fond, exista forme care se ocupa de eimisa si administrarea fondului. Fiti siguri ca si AP are experienta unor asemnea tranzactii avind de invatat de la Trigranit, fiti convinsi ca cel mai tirziu din momentul in care a vindut majoritatea Energobit la fondul polonez si SG s-a lasat sfatuit de asa maniera incit sa isi mentina drepturile si sa isi parcheze banii intr-un mod cit mai eficient samd. Si in business, cine se asemana se aduna si oamenii astia indiferent de rivalitati, orgolii etc au alt calibru decit Becali, Turcu, Borcea samd

    Apreciază

  29. Mda… Ar fi trebuit sa castigam partida asta. Ocazie imensa Paun (ce cauta el acolo? unde naiba era Bilel?), bara si indirecta neaccordata. Cam asta a fost scurutul istoric al acestei partide destul de triste. Viitorul nu este altceva decat o besina umflata de presa si blaturile coruptului de Hagi.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.