5 din 5


C’est fini la comédie les vacances. Azi se dă startul sezonului de „primăvară” în Liga 1 Orange, iar noi vom începe duminică cu prima „finală” dintr-o serie de 5 meciuri decisive pentru îndeplinirea obiectivului: calificarea în play-off.

Varianta 1

Pierdem toate cele 5 partide decisive. 5 din 5. Acasă cu FCSB, ASA şi Viitorul, iar în deplasare cu Gazul şi Iaşiul. Şi-atunci ce se întâmplă? Nimic deosebit, rămânem cu 30 de puncte şi ne putem îndeplini obiectivul fără nicio problemă:

 • Astra face egal la Iaşi, pierde acasă cu ASA şi Viitorul, pierde în deplasare la Chiajna şi Botoşani. Face 30 de puncte şi rămâne în urma noastră pentru că li şi ruşine să spună ce s-a întâmplat în meciurile directe.
 • Botoşaniul bate la Astra, face egal acasă cu Concordia, pierde acasă cu Craiova şi Pandurii şi în deplasare la Dinamo – 29 de puncte.
 • Iaşiul ne bate pe noi, face egal cu Astra şi pierde în deplasare la Pandurii, Timişoara şi Voluntari – 29 de puncte.
 • Voluntari bate acasă Iaşiul, un egal la Târgu Mureş, pierde acasă cu Gazul şi în deplasare la Craiova şi FCSB – 29 de puncte.
 • Pandurii bate Iaşiul, Botoşaniul şi pe Dinamo, face egal cu Viitorul, pierde cu Chiajna – 28 de puncte.
 • Concordia bate Pandurii, Dinamo, Astra şi Timişoara, egal cu Botoşaniul – 30 de puncte, avem două victorii şi asupra ei, face ca Astra, rămâne de căruţă.

Yessss, vom evolua în play-off!

Dar nu avem noi o echipă care să piardă 5 meciuri din 5, aşa că să vedem şi …

Varianta 2

Batem FCSB, ASA, Iaşi şi Viitorul, facem egal la Mediaş – 43 de puncte.

 • Viitorul pierde cu Dinamo, Astra şi CFR, bate Pandurii şi Timişoara – 48 de puncte.
 • FCSB pierde cu CFR, Craiova şi Mediaş, bate Voluntari şi ASA – 46 de puncte.
 • Craiova bate Voluntari, Botoşani, Steaua, pierde cu Dinamo şi Gazul – 46 de puncte.
 • Gazul bate Timişoara, Voluntari, Steaua şi Craiova, face egal cu CFR – 47 de puncte.
 • Dinamo bate Viitorul, Chiajna, Botoşani, Craiova şi Pandurii – 47 de puncte
 • Astra bate ASA, Iaşi, Viitorul, Chiajna şi Botoşani – 44 de puncte.

Brrrrrrrrrr, nu vom evolua în play-off!

Varianta pe care aţi prefera-o? 🙂 Să-l rog pe kiruj de-un sondaj? 🙂

Hai, că am glumit. Cred că de-acum este evident pentru toată lumea că, în stagiul de pregătire din Cipru, băieţii noştri au exersat cu succes numai şi numai varianta 3: 5 victorii din 5 meciuri. 5 din 5.

Şi mai serios: trebuie să lăsăm toate calculele până după desfăşurarea celor 5 etape rămase, atunci vom avea mai multe date la dispoziţie să vedem care sunt şansele noastre pentru calificarea în play-off. 🙂 Orice se poate întâmpla, important e să se întâmple favorabil nouă.

Să ne bucurăm din nou de fotbal, ni-i dor şi foame tuturor, stăm ca pe jar să-i revedem pe băieţi pe gazon.

Duminică, 05 februarie 2017, începând cu ora 20.00, în cadrul etapei a 22-a din Liga 1 Orange, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”: CFR Cluj – FCSB Bucureşti.et22

De obicei, în lunga pauză de iarnă, echipele din liga 1 fac o pregătire axată pe acumulare fizică (celebrele încărcări ale bateriilor; „nu am făcut niciodată de când sunt fotbalist antrenamente fizice atât de intense ca şi acum” – frază repetată anual şi obsesiv  în orice declaraţie solicitată oricărui jucător). Atingerea vârfului de formă sportivă este lăsată/planificată ştiinţific pe mai încolo, spre mijlocul ori sfârşitul sezonului competiţional, când sunt programate de regulă meciurile decisive pentru împărţirea caşcavalului.

Ei, în acest an, cel puţin pentru noi, lucrurile stau altfel. După cum spuneam mai sus, primele 5 partide sunt alea decisive pentru obţinerea unei felii cât mai mari din caşcaval. Şi cum primele 5 încep cu primul, Miri – spre deosebire de Reghe, pe care, în mod normal, nu ar trebui să-l ardă la popou calificarea în play-off – n-a dus cu el în Cipru redresorul  de încărcat baterii, pare că a axat toată pregătirea din cantonamentul făcut în „casa memorială a Afroditei” pe  cele 5 meciuri de foc. Fără testări de diferite formule de echipă, fără încercări de schimbare a sistemului de joc, fără experimente, probe şi teme inutile, s-a urmărit intrarea rapidă în formă a jucătorilor, cristalizarea unşpelui de bază şi a jocului pentru partida cu FCSB. Este adevărat, a şi primit un ajutor important din partea conducerii: nu a plecat de la echipă niciun jucător de bază. În plus, a primit un jucător care nu a avut nevoie nici măcar de ore de acomodare: a revenit acasă Cipri Deac. Dacă Miri nu are pregătită pentru Reghe vreo armă secretă, o surpriză, unşpele de start va fi, probabil:

Mincă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Deac, Nascimento – Sorsa, Juan Carlos, Nouvier – Bud.

Rezerve: Marc, Peteleu, A. Mureşan, Gomelt, Păun, Chiriţă, Omrani. Suspendat: L. Rus.

Fiind primul meci oficial din 2017, să amintim şi restul jucătorilor din lot: Vâtcă, Csiki, Pintea, Neagu, Sârbu, Roman.  În tratative cu CFR: Liviu Antal. Tras pe linie moartă: Tînc. Antrenat pentru Dinamo: Bumba. Au plecat: Horaţiu Moldovan (împrumutat la FC Hermannstadt), Veres Szilárd (împrumutat la Gyirmót FC Győr), Ene şi Negruţ (transferaţi la Pandurii Târgu Jiu).

Am urmărit meciurile Stelei, ne-am făcut temele, acum așteptăm actorii să-și facă treaba. Noi trebuie să facem jocul pe care l-am făcut și în toamnă, adică să atacăm. Dacă stăm să ne apărăm, nu facem nimic, nu avem nicio șansă. Vom încerca să atacăm de la început până la sfârșitul meciului, să ținem Steaua sus. Alibec și Gnohere sunt doi jucători buni, de valoare, cu execuții bune. Știm cu toții ce picior are Alibec, Gnohere este bun, dar o echipă nu stă în doi jucător”, a spus Vasile Miriuță, la TV Dolce Sport.

În această declaraţie, Miri a cuprins tot ce trebuie cunoscut despre FCSB (Fotbal Club Steaua/Sport/Stâna /Sfântuathos/Spartak/Setc  Bucureşti – nu se ştie încă exact ce înseamnă/va însemna „S”). N-am văzut niciun meci de pregătire de-al lor din Antalya (nu că aş fi fost în stare să citesc jocul dacă mă uitam), dar site-urile de sport centrale bagă la foc automat câte 1-5 „analize” pe oră despre „cum arată Steaua”, „cum ar putea arăta echipa lui Reghe” etc. Şi, ca să mă documentez, n-am avut de ales, m-am prins cu două degete de nas, iar cu degetele de la ailaltă mână am început să dau click pe „analizele” respective:

Horror! Minusuri? Hmmm. Apărarea e la pământ. Ba Moke pică în fund driblat de Ondraşek, ba scapă atacanţii pe lângă el şi Momcilovici, oricum pericolul vine din ambele benzi, ca să nu se supere nimeni”, „Niţă are dezavantajul unei apărări extrem de permeabile în faţa lui”, „În zadar s-au făcut implanturi în defensivă. Aceasta scârţâie şi cedează”, „Apărarea-svaiţer. Sună bine ca nume, realitatea este cruntă. Este lentă, uşor de depăşit. Toată faza este făcută deficitar, pe benzi se creează nişte bulevarde pe care adversarii au pătruns în voie”.

Gazetarii respectivi nu sunt foarte mulţumiţi nici de faza ofensivă. Doar Alibec este lăudat, reprezintă pericolul numărul 1 pentru noi, asta o ştiam. În rest, constatarea lor de bază este că „Steaua trăieşte doar din ideile personale ale unui grup restrâns de jucători, Alibec, Achim, De Amorim şi Jakolis, ultimii doi sporadic”.

„Reghe a decis: pe cine va trimite în teren în locul „Bizonului”! Echipa probabilă cu CFR: Niță –  Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovici – Muniru, Pintilii – Jakolis, Achim, De Amorim – Alibec”. Gnohere acuză dureri la glezna dreaptă, Boldrin este suspendat.

Noi trebuie să atacăm. Vom încerca să atacăm de la început până la sfârșitul meciului” – esenţa  declaraţiei lui Miri.

Istoricul întâlnirilor directe (a ultimelor două, celelalte nu contează până ce FCSB nu-şi clarifică situaţia juridică a palmaresului 🙂 ) :

HAI CFR!!! Hai băieţii! Puneţi în practică lecţia învăţată şi bine aprofundată în Cipru: 5 victorii din 5 meciuri! 5 din 5. Sunt convins că veţi avea susţinere totală din partea tribunelor! Victoria de duminică să fie doar începutul unui an calendaristic plin de satisfacţii pentru clubul drag! HAI CFR!!!

Reclame

75 de comentarii

  • “Liviu a venit azi la noi, vrea să se pregătească cu noi câteva zile, dar nu ştiu dacă va rămâne, încă nu am discutat asta cu el. Nu ştiu exact situaţia lui, doar la telefom am vorbit, urmează să discutăm mai multe”, a spus Vasile Miriuţă despre jucătorul care, ca şi în cazul lui Bumba, a aparţinut de Hapoel Tel Aviv până în această iarnă. –link

   Apreciază

 1. Dragi suporteri ceferisti,dragi prieteni franari;imi revine onoarea sa va aduc vestea cea mare:vom avea un nou investitor majoritar, puternic financiar de aceeasi etnie cu presedintele Romaniei! Sa fie intr-un ceas bun!Doamne Ajuta!Haide Draga CFR!!!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Mai important decat meciul cu wcsb, decat accederea in play-off, decat orice transfer de marca, ma rog, decat orice,este vestea data de IQ cu investitorul !!! De emotie nici nu stiu ce sa mai scriu !

  Apreciază

 3. Deci ceva , si eu, despre ordonanta care modifica codul penal . Pareri si pareri, inclusiv aici pe tribuna . Intradevar, abuzul nu este sinonim cu furtul . Dar sa vedem un exemplu simplu . Un primar achizitioneaza bunuri la un pret de 3 ori mai mare decat valoarea de piata ( cazul Neculaiciuc, daca va mai aduceti aminte ) . Sa zicem valoarea de piata este de 1000 lei, pret de achizitie, 3000 lei . Primarul achizitioneaza 90 de bunuri /contract, in valoare de 90X3000=270.000 lei . Deci paguba adusa, 90X1000=90.000 valoare piata, 270.000-90.000=180.000 . Pana acum, daca procurorii au constatat acest abuz, primarul putea primi intre 2-7 ani inchisoare . Acum, fiind bagat pragul de 200.000, scapa ! ( 180.000<200.000 ) . Iar in fapt, aceste cumparari la suprapret se face ca cumparatorul sa-i intoarca primarului vreo 50% din diferenta de pret de 180.000. Deci acel 180.000 se imparte frateste intre primar si cumparator, edilul luand astefel o spaga de 90.000 . Pana acum, dupa ce procurorul dovedea abuzul, il urmarea pe primar sa-l prinda cu mita ( cu acea 90.000 ), dar f,. rar se reusea acest lucru, si atunci ramanea abuzul in serviciu ( ca si la Neculaiciuc ) . Acum, fiind vorba de baremul de 200.000, primarul scapa desi e clar ca a pagubit institutia . Si inca ceva, primarul in alta per mai face astfel de contracte care sa limiteze paguba la sub 200.000, si ramane tot timpul nepedepsit . Ar mai fi multe de spus, dar si eu zic ca nu aici ! Prin exemplul dat, am vrut insa sa arat care-i treaba cu abuzul, nici in Africa nu cred ca se legalizeaza paguba . Cu privire la faptul, ca denuntul este valabil doar 6 luni, un ilustru jurist amercican a zis, ca statul trebuie ORICAND sa afle fardelegile comise, iar seful DIICOT a declarat ca prin aceasta prevedere se imiedica dramatic lupta cu traficul de persoane, de stupefiante si atentie, lupta impotriva terorismului . Chiar aici am ajuns ?!

  Apreciază

  • Bela, in exemplul tau e vorba, asa cum spui si tu, de prejudiciu cauzat institutiei. Adica abuz in serviciu in dauna intereselor publice. Asta se pedepsește conform articolului 246 din Codul Penal, articol nemodificat de noua ordonanta. Deci primarul respectiv tot intra in puscarie. Ce s-a modificat e articolul referitor la abuzul in serviciu in dauza persoanelor. Am un teren si primarul nu vrea sa-mi dau autorizatie de construcție pentru un hotel. Inainte intra in puscarie. Acum intra in puscarie daca imi cauzeaza un prejudiciu de peste 200.000 lei. Daca e mai putin de 200.000 trebuie sa-l dau in judecata in civil. Dar, daca imi cere o atentie de 10.000 de lei ca sa-mi dea autorizatia, intra la coruptie si tot nu scapa.

   Apreciază

  • Cat despre limita de 6 luni pentru denunt, e vorba de termenul legal in care TREBUIE sa faci denunțul respectiv. Noi doi suntem prieteni si stiu ca faci ceva ilegal. Am termen 6 luni de zile sa te denunt. Daca nu o fac si peste 7 luni autoritatile afla ce ai facut si ca eu stiam, intru si eu in belea. Inainte nu era limita. Dar nici fara limita nu e chiar ok. Peste 2-3 ani de la momentul in care comiti ilegalitatea respectiva, ma răzbun si merg si te denunt. E okay? Sau, si mai grav, poate te santajez. Dar daca exista limita de 6 luni nu te mai pot santaja.

   Apreciază

  • Lupta împotriva traficului de persoane, drogurilor si împotriva terorismului? Sa fim seriosi. Si 6 luni e prea mult. Limita ar trebui sa fie o ora. Pai aflu ca vecinul meu arab vrea sa puna o bomba. Pai stau si ma gandesc 2-3 ani daca sa-l denunt sau nu?

   Apreciază

   • Inseamna ca toti din justitie, procurorul gen, proc DNa. proc DIICOT, CSM, facultatile de drept, ong-uri, ambasade, camere de comert etc sunt varza iar tu doxa ?! Creierul tau e spalat bine de A3 sau/si Romania tv, dare asta tinand cont si de mesajele tale din fotbal, nu cred ca mira pe nimeni …

    Apreciază

 4. Eu zic ca cea mai importanta acum este victoria cu stana si intrarea in playoff, apoi avem timp sa tot asteptam investitorii. Sper sa nu-i asteptam asa cum i-au asteptat bunicii nostri pe americani. 😦 In rest imi este o sila imensa de ce se intampla din cauza acestei gasti de banditi si baroni comunisti care ne-au luat de prosti in ’89 si vazand ca le tine isi bat joc de noi in continuare. Hai CFR!!!

  Apreciază

 5. Inainte de a vedea comentariul lui Miriuta ca vom ataca „ca la Plevna” mai aveam sperante… Acum parca imi este teama ca ne vom baga cu fundul in poarta si vom pierde cu 1-0 dintr-o gresala de arbitru iar mai apoi sa ne plangem ca nu am avut noroc. Nu sunt pesimist dar părerea me este ca Steaua este la ora actuală o echipa de batut. Ne trebuie un pic de curaj. Hai CFR!

  Apreciază

 6. Pai fcsb-ul (nu steaua) este vulnerabila in aparare.Daca stam cu curu-n poarta ,nu ajungem la „zona vulnerabila”.Trebuie sa jucam ofensiv,cu pressing cat mai sus.Pe mine nu m-a impresionat Halibhec,nu trebuie sa ne temem de el,trebuie sa jucam ,jocul nostru.Hai CFR!!!!

  Apreciază

 7. Asadar incepem mini returul de pe pozitia 7, adica de pe loc de play-out. Dintr-o data ne-am transformat din urmariti in urmaritori si din acest moment orice pas gresit poate fi decisiv. NU stiu daca aceasta noua postura ne va motiva suplimentar sau va pune presiune in plus peste ai nostri. Sper sa avem capacitatea de a gestiona cum ne dorim aceste cinci finale. Dintr-o data fantoma meciului de la Voluntari incepe sa ma bantuie :(. PS. Explicati-mi, va rog, cum se face ca Bumba s-a antrenat cu noi, dar a semnat cu cateii??

  Apreciază

  • Saul, enigma Bumba se reduce -în opinia mea- la diferențele (esențiale) dintre o societate aflată în insolvență și alta ”neinsolventă”. Concret, aia aflată în insolvență nu are voie (practic n-o lasă adm.judiciar) să se expună NICIUNUI RISC, tocmai pentru a proteja firma de faliment (care poate veni -evident- și fără riscuri, dar asta e o altă discuție). Legitimarea lui Bumba presupune riscul ca -odată pierdută cauza jucătorului la TAS- clubul să plătească -în solidar cu Claudiu- vreo 2 milioane de euro amendă. Cei de la Dinamo își pot permite să riște, chiar dacă suma aia e destul de mare și pentru ei (dacă o pierd plătind amenda). Asumarea riscului este una din modalitățile de a te îmbogăți (dacă-ți iese), respectiv să ajungi în faliment (dacă nu-ți iese). Este o teorie interesantă, presupune analiza riscurilor, probabilități (vorbesc de firme serioase, nu de cartofori). Exact la așa ceva nu poate apela o firmă aflată în insolvență (în general), adică nici CFR-ul (în special). HAI CFR!!!

   Apreciază

   • Saul, mai este și un alt aspect (mult mai concret): dacă vestea cu investitorul e adevărată (acum chiar pare cât se poate de adevărată!), atunci omul s-a angajat -probabil- să plătească datoria aia de aprox. 3 mil.euro ca să scoată echipa din mocirlă. Îți dai seama că nimeni nu are nici curajul, și nici dreptul să riște încă 2 mil. de euro, tocmai acum, mai ales că beneficiile posibile sunt destul de neclare. HAI CFR!!!

    Apreciază

   • Mira-m-aş să-şi asume Negoiţă şi cel mai mic risc cu Bumba. L-a luat ca să mai închidă gura suporterilor, peste câteva zile transferul „va intra în impas”, iar Bumba îşi va căuta altă echipă. Dinamo a mai ”bătut palma” în această iarnă cu vreo 4-5 jucători, dar transferurile au picat mai toate „în ultimul moment”. La fel ca noi, şi ei au un singur transfer oficial: Bawab. Bănuiesc că ai noştri or fi avut informaţii sigure că situaţia neclară a lui Bumba va mai dura cel puţin o lună şi de aia au renunţat.

    Apreciază

 8. Bela, ai dreptate, mișcarea anunțată de IQ (care apare rar în peisaj, dar mereu are dreptate, pentru mine e evidentă treaba că este cel mai bine informat de pe toate platformele ceferiste). Fiind vorba de viitorul -chiar pe termen lung!- al echipei, rezultatul de duminică, accederea în play-off etc. devin -pt. mine- secundare. OK, n-o să urlu de durere dacă-i batem pe mioare, nu mă spânzur nici dacă intrăm în play-off, dar una-i una, alta-i alta. În altă ordine de idei, presimt că acest anunț va avea efect invers, toată caracatița din Liga1 ne va freca, în frunte cu arbitraje hoțești și așa mai departe. Se mai putea aștepta o lună cu această veste (într-adevăr minunată). HAI CFR!!!

  Apreciază

 9. A dracu si Negrut asta.Primul meci la pandurinozauri,si pac pac primul gol.Ce dracule dau astia la toti refuzatii,ca toti revin la ei.😠😁😇☺😎😀😊😋😂Hai CFR!!!!!!!!!!

  Apreciază

  • Pai la ce cadou a primit de la aparatorul iesean, era culmea sa nu dea gol 🙂 Luis, eu sunt mai ingaduitor decat tine si nu vreau sa piarda cateii, dar cu conditia ca noi sa terminam etapa pe locul 5. Iar dupa etapa viitoare sa fim cu un punct in fata gazarilor de la Medias si apoi mai discutam. 🙂 Ma opresc aici cu predictiile acestea optimiste (fanteziste). Hai CFR!!!

   Apreciază

 10. Se pare ca de data asta povestile cu investitorii au fost pe bune, ceea ce, ma face sa cred ca si altadata au fost povesti cu un sambure de adevar,mai mare sau mai mic. Acuratetea informatiilor au fost distorsionate doar din motive de protejare a mediului de negociere.
  Cred pe mai departe ca IM, nu este un mare comunicator, dar tot ce face pentru CFR este onest si mi-ar placea sa-l vad si pe mai departe in pozitia de presedinte.
  Noii investitori, pe langa suportul financiar pe care-l aduc, sper sa vina si cu bagajul sentimental, legat de CFR, fara care relatia nu rezista pe termen lung.
  Pe AP putem sa-l banuim de multe dar nu de lipsa de atasament fata de CFR si cred ca si el va ramane langa echipa, chiar daca nu dintr-o pozitie dominanta.
  Aceasta noua anvergura pe care o capata CFR-ul, nu cred ca este pe placul multora dintre cei care conduc fotbalul nostru, asa ca, ne putem astepta la tot ce-i mai rau. Pe langa faptul ca nu ne au la inima, acum se adauga si sentimentul de invidie si din acest punct de vedere, meciul de duminica, poate fi greu si complicat.
  Chiar daca jucam cu echipa lui Becali, pentru ca nu stiu cum s-o numesc, si chiar daca ma astept la un arbitraj ostil, cred ca victoria este posibila si absolut necesara, asa ca …Hai CFR !

  Apreciază

 11. Ma tot gandesc ,cine o fi acel misterios om cu bani.Mi-a trecut prin cap un nume Teszari Zoltan.Cine stie,si-o fi refacut relatiile cu Arpika al nostru,si o pun de-o echipa buna la Kolozsvar,Klusenburg,Cluj. 🙂 🙂
  Hai CFR!!!!!!!! Toata lumea la meci.

  Apreciază

 12. Si mie m-i se pare ca Bud stie ceva, de asta n-a plecat la Famagusta. Dar sa nu strigam hop inainte sa sarim groapa. Sa fim cumpatati si sa avem rabdare. Hai Cfr!

  Apreciază

 13. Zidua de Cluj: Este vorba despre Vasile Marian Băgăcean, un auditor financiar în vârstă de 43 de ani. Băgăcean a scos din buzunar un milion de euro (4,5 milioane de lei) pentru a cumpăra acţiuni la CFR de la vechii deţinători. „Da, este adevărat. Nu pot spune încă prea multe. Singurul gând acum este ieşirea din insolvenţă. După aceea vom face strategia pentru viitor”, a spus Băgăcean. Întrebat care este motivul pentru care a decis să cumpere acţiuni la CFR, auditorul financiar a spus: „Mi se pare un business rentabil”.

  Apreciază

    • Am încredere totală în optimismul lui IQ. Cum zicea şi kiruj, mai întotdeauna cele scrise de IQ s-au adeverit (singura chestie zisă de el pe care n-o cred şi nu vreau s-o cred este că meciul CFR-Pandurii din primăvara lui 2012 ar fi fost blat 🙂 ). Şi, parcă şi tu scriai zilele trecute că PA era tare bucuros şi optimist. Nu cred că doar milionul de euro al auditorului a fost motivul.

     Apreciază

      • De un milion s-au cumpărat acţiuni, milion ce n-are cum să ajungă la echipă/club. Poate există o înţelegere complementară şi pentru sume ce vor fi investite în echipă. Nu cum a făcut Taher cu Copos, n-a cumpărat acţiuni ci jucători şi antrenor scumpi. Apoi, ambele părţi au rămas cu buza umflată. 🙂

       Apreciază

      • Andrei, ținând cont de evenimentele ultimelor zile (legate de misteriosul investitor) eu am două ”teorii” alternative: 1-conducerea CFR-ului și-a dat seama că lansarea informației a fost făcută într-un moment nepotrivit (prea repede, cu ”trezirea” concurenței din somn) și vor să minimalizeze știrea prin acest auditor, sau 2-IQ are dreptate și acest auditor este doar o interfață a unui capital german (nici eu nu prea cred varianta asta, dar mai știi?). Mai este și varianta 3: niciuna din variantele 1+2 nu sunt reale… 🙂 HAI CFR!!!

       Apreciază

 14. Dragi prieteni ceferisti,relaxati-va ,bucurati-va,vremurile grele ,pline de incertitudine au trecut…Clubul este pe maini bune…Mai cititi odata cu atentie precedentul meu comentariu care este foarte clar … milionul e numai inceputul,din audit se castiga foarte bine…Kiruj ai lansat prea multe variante…Caneto multumesc pt. incredere (chiar daca nu m-ai crezut in 2012,ma consolez ca te-am convins dupa aceea)
  Haideti maine cu totii la meci ,sa ne bucuram ca in Gruia urmeaza noi zile de sarbatoare.O seara linistita si o noapte cu vise frumoase va doresc…pentru ca putem din nou sa visam!

  Apreciat de 1 persoană

   • Andrei, din ce deduc eu (din cele ”scăpate” și de IQ, dar și de alte surse), această -probabilă- preluare a clubului se face în 2 etape distincte (dar legate între ele, într-un final): pas.1-la început se vrea URGENT ieșirea din insolvență (eventual prin interfața Băgăcean) pentru a oferi investitorului (misterios în continuare) o ”marfă” curată (chiar dacă interfața operează de fapt cu sursele misteriosului) și pas.2-vine misteriosul pe un cal alb și preia marfa dichisită în prealabil (probabil tot de el) și asta e. Graba asta cu ieșirea din insolvență (care oricum e de dorit, evident) poate avea legătură cu conflictul dintre AP și Zăvăleanu, ipoteza lansată azi pare plauzibilă, chiar dacă are și părți mai fanteziste, așa… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

 15. Investitor/neinvestitor, misterios sau nu, important e că ”dinamoul” a pierdut acasă cu Viitorul… E bine (de fapt foarte bine) pt. noi! Pasator la golul egalizator a fost Neluț Roșu… Ieri Negruț i-a egalat pe ieșeni (care se cam apropiau în caz de victorie), deci e bine… 🙂 Mai rămâne ca Muniru să dea autogol mâine și Jakolis să centreze doar în tribună… 🙂 HAI CFR!!!

  Apreciază

  • Dinamo nu merita sa piarda, dar e foarte bine pentru noi ca s-a intamplat asa. Ar fi perfect sa luam maine cele 3 puncte si sa le luam fata in clasament cateilor si astralilor. N-as fi crezut in urma cu 2-3 etape ca se va ajunge la o lupta atat de stransa, al carei finish va fi „la fotografie”. Ganditi-va ca ultimul meci, care poate fi decisiv, se va juca in Gruia cu viitorii rejelui. Ce final fericit ar putea fi! 🙂 Iar visez…noapte buna! Hai CFR!!!

   Apreciază

 16. Deci, acest om e interfata, actiunile sunt ale lui pe hartie, capitalul e de la altcineva (german zici IQ) care e adevaratul prorietar (modelul oierului), acest om a primit niste acte de proprietate (vanzare-cumparare de actiuni). Sa vedem cum se va iesi din insolventa cu acest model oieresc (un machidon pe hartie, oierul in spatele lui cu banii).

  Apreciază

 17. Cred ca nu voi fi nepoliticos afirmand ca in anumite situatii dupa ce ti se dau indiciile de baza ,trebuie sa mai faci( daca poti) anumite conexiuni….si sa vezi un pic in perspectiva.Recomand si ca un exercitiu al mintii…Fara suparare ,in cadrul unei afaceri importante nimeni dintre cei implicati nu este obligat sa dea raportul complet publicului…Important este rezultatul final…Eu am spus ce era de spus.Cine vrea sa creada si sa spere bine,(avand un pic de rabdare),cine nu n-are decat sa ramana circumspect,pesimist si sa creada ca investind 1 mil. devii actionar majoritar ,iesi din insolventa si joci in Europa.@cfr.istul mai devreme eram ambiguu si dubios,intre timp constat ca faci progrese…bravo!

  Apreciază

  • Nu tu erai dubios, ma refeream la aceasta interfata si ideea generala. Apoi am lasat timp sa m-i se lege sinapsele si am ajuns la aceasta concluzie. Sa vedem ce parere va avea judecatorul sindic despre acest model oieresc. de asemenea si administratorul judiciar (Zavaleanu). De ei depinde iesirea din insolventa.

   Apreciază

 18. @cfr.istul: o ”mică” diferență între interfețele occidentale și modelul oierului există totuși…În lumea reală a capitalului și a afacerilor (și nu numai) apelarea la interfețe (câteodată pe termen limitat) este o metodă normală, o protecție a investitorului real (Cristi poate confirma -sau infirma!- acest lucru). Acei investitori chiar doresc să rămână în anonimat, și de regulă reușesc acest lucru. Oierul s-a folosit de metoda asta sătească nu pentru a rămâne în anonimat (hehe, n-avem noi norocul asta…), ci pur și simplu să nu figureze ca oficial al clubului, având astfel culoar liber la valize, calomnii debitate la TV etc., fără consecințe pentru echipă. HAI CFR!!!

  Apreciază

  • Da, Kiruj, modelul e acelasi, scopul difera cum bine ai punctat. Oierul vrea pubicitate maxima, dar fara consecinte punitive. Dincoace se doreste anonimatul.

   Apreciază

 19. Insist ca Oierul face la fel, pentru ca ma astept sa fie facut clubul cu ou si cu otet de presa aservita Oierului pentru acest model si va „uita” ca si Oierul se foloseste de aceasta metoda. Oricum, mie personal m-i se falfaie de fituicile aservite Oierului. Sa acuze cat vor, cand stii ca-i fac reclama Oierului nu-ti mai pasa de ce scriu…

  Apreciază

 20. Din pacate clasamentul nu este de partea noastra.Suntem obligati sa castigam maine,daca vrem sa ramanem in cartile play off.Sunt putine etape si fiecare pas gresit poate fi decisiv.Dar jucam acasa oameni-s in strada si moralu-i cat casa.

  Apreciază

 21. Tovarasu’ Vladimir, ati pierdut. OUG 13/2017, ordonanta care dadea liber la hotie, la furt din banul public, a fost abrogata in urma cu 10 minute. Urmeaza acuzatiile de inalta tradare.

  Apreciază

  • Cand cineva cedeaza nu e neaparat pt ca a gresit….din pacate 2-3% din populatia cu drept de vot a decis ce e corect sau nu, ce e moral sau imoral. Cu riscul ca voi fi injurat as fi curios cati din cei ce au iesit au citit personal acele prevederi abrogate si mai ales cati le inteleg. Pt cei interesati pe clujust apare un interviu cu un doctor in drept constitutional, profesor la UBB care explica clar acele prevederi si care eu cred e mai credibil decat posturile tv platite de cei interesati…hai cfr!!!

   Apreciază

   • Lasă Andrei ca a explicat Ciorbea ce era de explicat. A fost șef de promoție, deci e doxa. Faptul ca trebuit sa-l invete Iohannis ca poate si cum poate ataca ordonantele alea la CCR sunt doar detalii 🙂

    Apreciază

   • Am citit pozitia acestui profesor(i-am si raspuns) dar este subiectiva,face apel la destule amalgamuri(face apel la Comisii internationale) si spune ca infractiunea de abuz in seviciu ar trebui dezincriminata.Ce uita sa spuna respectivul este pozitia unor state (importante in UE,Franta,Italia,Spania) vizavi de aceasta infractiune.Per total este pedepsita peste nivelul prevederilor actuale ale Codului Penal din Romania(inainte de OUG).Daca la noi era pedepsita cu 3-7 ani,in Italia si Spania era de 3-6 ani plus in cazul ibericilor pedeapsa complementara de interzicere a dreptului de a fi ales in functii publice pe-o perioada de 9-12 ani(in cazul Frantei de 12 ani).In Franta pedeapsa este de 10 ani + 150 mii euro.In cazul Italiei pedeapsa s-a dublat nu demult si procesul continua.Deci in nici-un caz nu cred ca trebuia(avand in vedere situatia coruptiei din tara) o relaxare a legii penale privitoare la acte de coruptie si abuz.
    Cand esti cu musca pe caciula (cazul actualilor Guvernanti) te simti sa bati apa-n piua si sa dezinformezi.Toti cei de buna credinta au avut o atitudine realista si obiectiva……….mai sunt restul care au si ei ceva de spus in fata la Cotroceni.

    Apreciază

    • Sunt de acord cu ce spui, nu avem un cod penal adaptat vremurilor sau chiar regulilor altor tari dar tot din acel articol putem afla si metoda altora privind legi importante, precum infiintarea DNA prin OUG, modificari cu nemiluita de cod penal tot prin OUG, fara absolut nici un aviz ai celor enumerati azi. Eu nu spun ca continutul orodnantelor e corect ci doar ca modalitatile de aprobare ale altor guverne, la care nu a spus nimeni nimic, nu au avut diferit decat ora sedintelor de guvern….

     Apreciază

 22. In actualdecluj un scurt interviu cu noul patron, parca Bagacean, dar si informatii pe sursa care daca sunt reale , totul este o mare cacialma made in AP .

  Apreciază

 23. Mes cher amies ! Le avorton vladimir est le meme postak qui signe avec le nome „zamorano” dans le journou Prosport. Il a dit que; tous les hommes de Gruia sont „avortoni” et il est tres,tres contre la CFR…..”Brightside” ! Tu a rason : il est un malfaceur , en roumain = bagabont smecher … Monsieur Caneto ! Je te prie ; jet ce farseur de la Tribuna pour la sante de dialog !!! Rog pe toti pour evite ce farseur il est tres dangereus !!!!!!! Mais compliment pour tous le vrais CFR- suporters !!!

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.