Acum e momentul!


Acum e momentul. Pe nesimțite să mă bag și eu în seamă. Să reintru în ritmul an-paște, an–paște de scris pe site, cu scuzele de rigoare, că muza m-a bântuit pe alte tărâmuri ale axei „cultură, artă, sport”.  Dar e momentul propice să creștem popice și să fac o încercare de lunetist din filmele cu efbiai.  Încerc să țintesc de aici, dintre confortabilele perne carpatine, până spre casa memorială a Afroditei. În Cipru. Și o să vă rog și pe voi să mă însoțiți cu alte asemenea înscrisuri, depeșe, epistole, răvașe, că tot îi prindem pe toți  băieții la un loc, iar în lungile nopți de cantonament, după ce alte site-uri literare își vor fi consumat vivacitatea, vor ajunge ei și la micul nostru loc de întâlnire. Azi le vom scrie ceferiștilor ce joacă fotbal tot ce ne stă pe limbă, ce ne umple căpușa zi de zi, că vorba aia, „scrisoarea nu roșeste”, cum zicea marele Cicero, la cârciuma din sat. Iar noi, ceferiștii ce nu jucăm fotbal, suntem foarte frământați de gânduri și, fiind mai puțin obosiți fizic, batem apa în piuă, chiar la scor uneori, iar când se mai întâmplă să ne conducă șaua la pauză, o batem și pe aia într-un final, numai să priceapă și iapa.

Așadar, dragi portari, fundași, mijlocași și atacanți, despre voi este vorba aici. Pe Miri l-aș ține departe în tot scenariul ăsta, prea mult l-am bâzâit la cap, a primit mai multe sfaturi de sărbători decât au primit românii colindători, decât înjură un șofer, ori cântă Hrușcă despre ler.

Se zice că sunteți vreo 26 de băieți zglobii în cantonamentul ăsta, se spune că sunteți toți sănătoși și mai ales se zice că vă aveți bine cu colegii de tabără, că nu vă puneți dulceață în galoșii cu crampoane, pentru că sunteți pe o dietă strictă de fotbal pe pâine, dimineața, la prânz și seara, că nu vă luați la trântă (decât poate cu propriii demoni). Dar, oricare ar fi acei demoni, primul gând care trebuie să vă însoțească la micul dejun este că aveți toți  șansa de a fi cei mai importanți membri dintr-o familie mult mai mare, cu zeci de mii de oameni, care și-ar dori să îmbrace tricoul vișiniu și să vă înlocuiască la pauză doar dacă am avea un avantaj de 8 goluri.  În rest, v-ar lăsa tot pe voi, prieteni de încredere, să duceți mai departe această poveste.

Mai toți jucătorii care au trecut pe la CFR au fost îndrăgiți și adoptați cu inima largă, unii și-au tras palate în sufletul oamenilor și nu se mai dau duși de acolo niciodată. Alții au vile, case dichisite, apartamente șic cu 6 camere, sau cine mai știe ce cabane babane. Puțini au rămas pe-afară, în curul gol, fără codul de la interfon. Foarte puțini au fost antipatici (ce-i drept, majoritatea, nu știu cum s-a făcut, pe măsură ce jucau la CFR, deveneau și mai frumoși, și mai haioși). Iar cei ce  strâmbau din nas și nu le plăcea aerul din Gruia dispăreau rapid și fără urmă, ca Rednic în ceață. În concluzie, aveți părinți și frați și dragi prieteni răspândiți pe tot pământul ăsta.  Respectați-i!  Nu mai trebuie să zic, o știe toata lumea deja, pentru majoritatea angajaților munca la acest club a însemnat cea mai fericită perioadă a carierei, cea mai plină de realizări, cea mai înaltă cotă de piață și de viață atinsă într-o carieră de fotbalist. E păcat să nu vă ambiționați și să nu stoarceți cât de mult se poate din zeama asta de fotbal. E păcat să nu dați înapoi dublu celor ce v-au dat o șansă. Mai toți au venit aici pentru a juca fotbal, mai toți au plecat cu gândul la bani. Chiar dacă e mai degrabă vorba despre titulari aici, să ne amintim că toți primim o șansă. Două. Cui o să-i folosească mai mult că te-ai antrenat cum trebuie și ai jucat bine? Mie? Vecinului de la parter? Rânjim satisfăcuți și mai deschidem o bere. Oare nu ție îți faci cel mai mare serviciu fiind mereu bun pe teren, luptându-te până la sânge, trăgând cu dinții de victorie? Ce mai aștepți atunci?  Puțini dintre voi au trecut pe la cluburi mai mari decât CFR (în sensul popularității sau în plan financiar, altfel nu există club mai mare). Sunteți în plin avânt. Cred că în play-off vi s-ar îmbujora și mai tare obrajii. Merită. Ca să nu mai zic că numai să te ducă gândul la play-out și jumătate din vitamine și minerale s-au dus pe apa sâmbetei, în closet. Mușchii vi se vor atrofia numai închipuindu-vă încă patru reprize cu Voluntariul. Sau pe covorul cu firimituri de la Chiajna. Iar fetele de pretutindeni vă vor sugruma apelurile pe Skype fără să miște din rimel.  Toata lumea are de pierdut în play-out, dar mai ales voi. Simplu.

Munciți, împrieteniți-vă, relaxați-vă și munciți din nou. Și să nu vă fie frică să încercați mai mult. Mai mult decât o pasă la siguranță. Camora, dragă, e momentul să fii cu adevărat căpitanul acestei generații. Căpitanii se văd atunci când traversează mări și continente în campanii mărețe. Nu sunt căpitani în autobuze, la cofetărie, la Chios pe lac sau la mall. Și sunteți prea mulți oameni faini acolo ca să nu realizați ceva și anul ăsta.  Aveți încredere unii în alții și nu uitați că și în budă fiind, teoretic n-ai nevoie mai mult de un minut să bagi mingea în plasă. Dacă se joacă cu totul în medie 60 de minute pe meci, la un procent de 50% posesie, tot ai timp, teoretic, de 30 de goluri.  Ne vom mulțumi însă și cu 3 pe meci. Din nou în plan teoretic, orice corner al echipei adverse e un posibil contraatac pentru noi. Orice deposedare în jumătatea adversă ne scutește de retragerea în apărare, o mică piedică în înscrierea celor 30 de goluri pe meci. Și alt mic detaliu, însă unul ce poate face diferența de multe ori, iar acum vorbesc serios, este aprofundarea individuală a tacticii. Asta însemnând ca, pe lângă simpla prezență la seminariile lui Miri, să încercați să vă gândiți și singuri cum și de ce partitura voastră în echipă poate avea o importanță determinantă, de ce poziționarea voastră poate fi crucială, ce relații puteți construi în iarbă și care sunt zonele cu greutate din teren care trebuiesc cucerite si apărate.  Gata, pauză de… limonadă, să mai adauge și prietenii mei câte ceva. Și felicitări pentru meciurile din cantonament! Și haidați acasă, că mai avem zacuscă de la Crăciun. Doar răbdarea ni-i pe terminate. Luptă CFR!

 

Hakana

Reclame

53 de comentarii

 1. „casa memorială a Afroditei”,am trait s-o aud si pe asta.N-am stiut.Fain vorovit Hakana,sa fie cum spui tu,toti frati si trei goluri pe meci ,ca nu suntem nesatuli,nu-i asa?Numa sa citeasca ,si Omrani si Nouvier si Regele Carlos si Tiago.Hai CFR!!!!!!!!!
  Abia astept primul meci,sper sa tundem oitele.
  PS o rugaminte pentru cel ce va scribali ceva inainte de meci.Sa nu scrie ca jucam cu Steaua,ca ar fi gresit.Noi vom juca cu o echipa oarecare din bucale patronat de un branzar penal.De aia cred ca nu ar trebui sa avem probleme cu ei si sa-i batemj.

  Apreciază

 2. Felicitări, Hakana! Ai „pictat” exact acel tablou care cam lipsea în ultima vreme de pe site. Sper să te (ne) citească şi Camora&Co acolo, la „poalele” Afroditei… 🙂 HAI CFR!!!

  Apreciază

  • He ,he Kiruj,asta cu pictura am vrut s-o bag si eu,dar m-am razgandit,sa nu se inteleaga gresit.Oricum,scrie bine Hakana,imi place (daca altii nu s-au indurat).Hai CFR!!!!!!!!!!!!!!!!

   Apreciază

 3. Da, răbdarea ni-i pe terminate, îi vrem cât de repede pe gazonul din Gruia, dar ferească sfântul să aducă cu ei nişte grade Celsius cipriote. Vrem zăpadă de minim 30 de cm şi temperaturi de maxim -20°C! Io şi Dantesc. 🙂 )
  Foarte faină scriitură, felicitări!

  Apreciază

  • Subscriu si eu celor care au gustat articolul tau plin de farmec. Sper sa te mai viziteze muzele si in legatura cu Cfr-ul, cat mai des. Multumim Hakana!!!

   Apreciază

 4. „De la ora 15:00, echipa noastră va disputa cel de-al patrulea amical din Cipru: CFR Cluj vs Arka Gdynia
  Primul 11 de astăzi: Mincă – Tiago, Larie, Horj, Camora – Sorsa, Deac, Nascimento, Nouvier – Juan Carlos, Omrani.
  Vă ținem la curent cu fazele importante ale partidei.
  Mult succes! Hai CFR!!!

  La pauză: CFR Cluj 2 – 0 Arka Gdynia
  Sorsa a deschis scorul în min. 9 din centrarea lui Camora, iar în min. 15 Omrani a majorat scorul după o pasă a lui Juan Carlos.
  Hai CFR!!!

  Scor final: CFR Cluj 2 – 1 Arka Gdynia
  4/4 în Cipru! Pentru polonezi a marcat Hofbauer în min. 66, după o lovitură de colț. Pe parcursul meciului au mai intrat Peteleu, Rus, Gomelt, Bumba, Roman și Marc. Vineri este ultima partidă de pregătire și ne dorim tot o victorie!
  Hai CFR!!!”

  Sursa: Pagina de „feisbuc” a clubului.

  Apreciază

 5. Arka Gdynia – CFR 1907 Cluj 1:2 (0:2)

  Au jucat:
  Minca – Lopes (62′ Peteleu), Larie, Horj (62′ Gomelt), Camora – Sorsa, Deac (62′ Rus), Nascimento, Nouvier – Juan Carlos (62′ Bumba), Omrani (62′ Dan Roman)

  Cronica meciului (dupa http://www.arka.gdynia.pl & Google Translate):

  Arca a vrut să surprindă inamic Apăsând din primul fluier. Acest lucru a avut ca efect sub forma a două cruci în caseta de români, dar fără a închide lovitura de acțiune. Cu experiență rival, ci mai degrabă a luat rapid inițiativa și a reușit să pună mingea în joc de două ori obiectivul nostru.
   
  Primul gol a venit după o centrare plat de pe mâna stângă Camory la 7 metri în fața obiectivului, în cazul în care cota închis Sorsa, nu da Conrad o șansă Jałosze. jucator roman aparut la foarte viclean înainte de un fir de păr Adam Marciniak.
   
  În minutul 15 a fost de 2: 0 pentru Cluj. Juan Carlos a trimis o centrare perpendiculară exact către Omraniego, care s-au dovedit a fi mai rapid decât proiecția de la poarta Jałochy și a pus calm mingea în plasă un gol.
   
  Arkowcy a reușit să răspundă la o acțiune Skladná după 24 minute. Partea stângă a tras Wojowski și bine au trecut de linia de final către Rafał Siemaszko. Atacantul nostru a făcut în mod eficient împușcat, dar, din păcate, a fost blocat. Câteva clipe mai târziu au încercat să îmbunătățească tatăl proaspăt coapte Marcus da Silva, dar și lovirii acestuia nu a atins obiectivul.
   
  Două minute mai târziu a revenit în prim-plan echipa românească. De două ori au trimis mingea stânga sub obiectivul nostru – prima dată situația „curățată” Sobieraj, al doilea Tiago Lopes, din fericire pentru noi skiksował atunci când se încearcă o lovitură de aer.
   
  În minutul 28 sa mutat din nou parts Ark Skladná. De data aceasta am făcut un succes dribla da Silva și a jucat pe partea stângă în direcția de intrare în șaisprezece Wojowskiego. Paul trăgând spre apropierea post, dar Mihai Mincă nu a dat o surpriză. Câteva momente mai târziu, un șut din afara careului DEAC a trecut spre poartă păzită de Jałocha.
   
  Gdynia a căutat obiectiv de contact chiar înainte de sfârșitul primei reprize. Mai întâi centrare bună Sambei prins chiar în fața competitorilor noștri MINCA, și o clipă mai târziu, o parte frumos a distribuit Siemaszko, dar aplicația cheie Wojowskiego golul a reușit să blocheze apărătorii.
   
  Pe durata pauzei, antrenorul celor Niciński cum este obiceiul sa menționeze întreaga pedeapsă. El a trimis în luptă între decalaj Zarandię, pentru care a fost un debut absolut în echipa noastră și trebuie să admitem că societatea georgiană Hofbauer a adus o mulțime de recuperare în acțiunile de galben și albastru. Protagoniștii primei acțiuni Chivotului după schimbarea de laturi, cu toate acestea, au fost Warcholak și Lukasiewicz. 47 min. Acest prim stilului său a aruncat mingea în joc adversarului 9 metru, și acolo a fost Lukasiewicz, care a marcat cu capul de lângă gol românesc. Replica oaspeților a venit la cinci minute mai târziu, împușcat inexacte Lari din lovitură liberă de la 30 de metri.
   
  Apoi, o voce a venit deja mai sus Zarandia și Hofbauer. După 63 minute, Georgian mutat o acțiune rapidă și a dat perpendicular pe direcția de Austria. Hofbauer ar avea o situație foarte bună gol, dacă nu ar fi fost ancrasate chiar înainte suprafeței de pedeapsă, iar ceea ce este mai rău judecător al meciului a văzut nici o ofensă la concurentul nostru.
   
  Două minute mai târziu, din nou, Zarandia a scăpat din custodia balonului în ultimul timp, un schimb de administrarea Formell, dar a fost depășită în fața terenului final și, prin urmare, au câștigat un colț, care ne-a adus doar lovit în joc. parte a jocului în picioare a făcut o greșeală, cea mai mare din șaisprezece a sărit Marcjanik, dar capul lui a lovit reușit încă să bată în picioare la fundașul post-Cluj. Cu toate acestea, centrarea sa a trecut picioarele Hofbauer că partea interioară a piciorului calm împins în plasă. Era minutul 66 al jocului.
   
  Gol împotriva a acționat pentru a mobiliza românilor, pentru că în următoarele minutele au creat mai multe situații periculoase. Deja 180 de secunde după ce a lovit Hofbauer a avut o bună ocazie de Claudiu Bumba, care a primit de la Dan treci exacte Roman. O lovitură dintr-un unghi dificil Cluj jucător s-au dovedit a fi inexacte. În 71 de minute, Camora nu prima dată în acest meci zacentrował cu precizie de pe partea stângă, dar această cerere nu a putut folosi Roman. Câteva clipe mai târziu, același jucător într-o situație convenabilă pentru el însuși a fost depășit de Warcholaka.

  În ultimele minute ale jocului, am asistat la Šteinbors rivalitate Bumba, unde muntele de fiecare dată a fost portarul nostru. Primele 79 de minute Bumba a primit adâncimea exactă a câmpului cu mingea și având în fața lui doar leton, nu putea să-l bată. Šteinbors s-au dovedit a fi mai bun decât el, ca patru minute mai târziu, manifestare off cu parada spectaculoasa, cu un șut de la 20 de metri. Acesta a fost diferit în minutul 90, când balonul sa dus tinzând bara cu o lovitură de la 18 metri Bumby.
   
  Arca de șansa lui de a lega a fost în 86 minute de joc. acțiune rapidă a adus Formell, întinse în direcția poziției cu care se confruntă Zarandii curat, dar nou venit nostru în ultimul moment înaintea portarului român.
   
  În cele din urmă, prima sparringul pe insula Afroditei sa încheiat cu un eșec, dar uneori echipa noastră a arătat un joc bun împotriva unei echipe românești cu experiență, care începe sezonul la 4 februarie. Având în vedere faptul că acesta este doar începutul grupului în Cipru și formează echipa noastră va începe doar pentru a merge în sus, putem privi cu optimism pentru următoarele săptămâni. De remarcat este bun debut performanță Lacune Zarandii, care au demonstrat ca unele piese interesante și poate fi o adevărată consolidare a echipei noastre.

  Apreciază

 6. @cfr.istul: ai văzut meciul? Eu am fost ”reținut” cu nepoțelul, așa că m-ar interesa în primul rând așezarea echipei (4-4-2, spun mai toate cronicile, dar eu cred că era mai degrabă 4-2-3-1, cu Deac+Nasciemnto la închidere și cu Ruiz la ”inventivitate”). Dacă așa stau lucrurile (4-2-3-1), atunci -practic- mare lucru nu s-a schimbat față de anul trecut, a intrat ”doar” Deac în locul lui Rus (pe care îl și regret un pic). Desigur, ofensiva câștigă în mod clar cu această schimbare, rămâne de văzut dacă Cipri se descurcă și în apărare. Dacă abordăm problema din acest punct de vedere, cuplul Deac-Nascimento poate fi și un risc pentru defensivă, caz în care 4-4-2 pare mai potrivit (pentru a aglomera spațiile în apărare), dar atunci apare Ruiz lângă Omrani, care e un nonsens. Eventual 4-4-1-1 (cu Ruiz ceva mai în spate, cu sarcini de servant), caz în care poate fi înlocuit cu Bumba, fără schimbarea sistemului. Complicat… 🙂 Un lucru e cert: primul unșpe pare bătut în cuie (cu doar Deac în locul lui Laurențiu), cred că Bumba nu va fi titular, cel puțin nu în meciul contra mioarelor. Tot timpul am impresia că tot cantonamentul (și toate amicalele) sunt menite să pregătească cât mai bine primele 2 meciuri, efectiv capitale. HAI CFR!!!

  Apreciază

  • Kiruj, n-am vazut meciul. Stream-ul de aici spunea si in timpul, dar si dupa meci ca urmeaza sa inceapa. Am mai cautat altele, dar nu am gasit decat din alea cu bet 365 care nu sunt disponibile in Romanica, sau altele care iti cer sa downodezi ultima versiune de media player de la ele, asta dupa ce am updatat-o de pe site-ul original… Asa ca am ramas cu tot ce vezi pe aici si pe shoutbox.

   Apreciază

  • Din ce-mi aduc aminte a mai jucat (ca rezervă) în vreo 2 meciuri, a şi dat o pasă de gol la un moment dat. Problema lui Laurenţiu este -din ce deduc eu- că „implantul” lui Deac la mijloc îl mută pe banca de rezerve…Mie mi-a plăcut de el, a avut o constanţă în joc, cu realizări mai şterse în atac, dar cu o constanţă de apreciat în defensivă (la închidere). Cu Deac se va încerca un modul ultraofensiv (mai e şi Nascimento acolo, să nu uităm), dar creşte şi riscul în defensivă. Nu exclud nici varianta lui Caneto, cum că după ce vom reuşi să preluăm conducerea (pe tabela de scor, nu cea administrativă 🙂 ), Deac va urca în dreapta-sus şi în locul lui va intra Rus, eventual Gomelt. Sunt multe combinaţii posibile (mai ales la mijloc), această primă variantă cu Deac la mijloc este pregătită în mod expres pt. meciul cu FCSB, zic eu. HAI CFR!!!

   Apreciază

   • Eu nu vorbeam de o schimbare în timpul meciului, Deac pe dreapta şi întră Rus în locul lui Sorsa. Ci, după primul meci, pentru care Rus este suspendat, unşpele de start de bază va fi cu Rus la închidere şi Deac pe dreapta.

    Apreciază

    • Înseamnă că nu te-am citit foarte atent…Ca de obicei… 🙂 Oricum, eu cred că „soarta” ulterioară a acestei formule ofensive (cu Deac+Nascimento) depinde şi de rezultatul meciului cu ciobanii. Înclin să cred că aşa va începe toate aceste 5 meciuri capitale, cu intrarea lui Rus/Gomelt pe parcurs, în funcţie de rezultat. HAI CFR!!!

     Apreciază

  • Conform traducerii cu goagle translate a lui Panou a cronicii meciului de pe site-ul polonezilor, Laurentiu Rus a intrat in min 62 in locul lui Cipri Deac, alaturi de Thomislav Gomelt in locul lui Razvan Horj, Andrei Peteleu in locul lui Tiago Lopes, Claudiu Bumba in locul preferatului meu Juan Ruiz si Dan Roman in locul lui Billel Omrani. Sunt curios daca pleaca Bud la Famagusta. Stiu ca IM a declarat in presa ca nu mai pleaca nimeni, tocmai de aia…

   Apreciază

 7. Cum a jucat FCSB cu Skopie? Alibec + Ghonere in atac suna periculos, desi tot Jako a dat golul victoriei… Au multe schimbari, sper sa nu reuseasca o cristalizare pana la meciul cu CFR 🙂

  Apreciază

 8. Am vazut, Luis, in video-ul de ieri dimineata din prosport cu interviul lui IM al carui link l-ai postat, deci am vazut acolo si am auzit cu urechile mele ca l-a confirmat IM pe Miri in functie, l-a laudat, ceea ce ma umple de ingrijorare in legatura cu soarta lui Miri la Cfr. Dupa cum ai spus si tu in repetate randuri, Luis, toti antrenorii demisi de la Cfr au fost confirmati in functie la scurt timp inaintre de a-l demite. Sper sa nu fie cazul lui Miri, n-ar merita asa ceva. Hai CFR!!! (Trade Mark Kiruj).

  Apreciază

  • Adevarul e ca reporterul l-a intrebat despre asta. Acum nu demite IM antrenori de cate ori i se nazare unui reporter sa intrebe despre asa ceva. Si asta e clar.

   Apreciază

 9. Referitor la această serie de 4/4 în amicale, eu consider că e bine pt. moral (eventual şi pentru omogenizare şi pt. cristalizarea unei idei de joc), dar să nu ne îmbătăm cu apă rece…de Aia Napa (Cipru). Am mai văzut stagii de pregătire perfecte, apoi fiasco în campionat. E suficient să ne amintim de era Rednic, când am bătut în toate amicalele (inclusiv cu Celtic, parcă, gol frumos al lui Fl.Costea), apoi după 4 meciuri în Liga1 aveam 5 puncte (parcă) şi Mircea era trimis la plimbare (probabil şi cu „ajutorul” lui Cadu…). Deci răbdare şi precauţie, prieteni, nu ştim deocamdată nimic. Şi adversarii nostri câştigă tot (chiar la scor), deci pe partea asta e o ceaţă totală. Depinde şi de momentul atingerii vârfului de formă, care nu trebuie să vină mai repede, că iarăşi nu-i de bine etc. HAI CFR!!!

  Apreciază

 10. Referitor la şansele de-a ajunge în playoff, eu cred în ele, dar undeva la 50%-50%…Astra vine tare din urmă, după prima etapă sunt şanse reale să ne depăşească şi atunci fugim noi după ei… Ok, avem şanse (reale) să-i depăşim pe câini (care cam gâfâie în amicale, dar au un program relativ uşor şi Ando are relaţiile lui), poate chiar şi pe medieşeni (care au programul cel mai nasol). După primele două meciuri vom avea o imagine muuuult mai clară, poate definitivă. HAI CFR!!!

  Apreciază

  • Cam asa evaluez si eu sansele noastre la playoff, depinde foarte mult cum vom gestiona cele doua meciuri extrem de dificile cu stana si gazul. Atat cainii cat si astralii au program (aparent) mai usor decat noi, va fi lupta mare si daca nu luam 4 puncte in primele doua meciuri ne va fi foarte greu. Abia astept sa inceapa si dupa cum se anunta prognoza pt saptamana urmatoare nu cred ca se va pune problema amanarii. Hai CFR!!!

   Apreciază

 11. De acord Kiruj, nu rezultatele sunt relevante (desi e foarte bine ca le-am castigat, cu goluri multe inscrise, ajuta mult la moralul baietilor si al conducerii) ci conturarea unor formule de echipa si slefuirea relatiilor de joc in aceste formule, avand un lot cu multe variante, ceea ce e foarte bine. Si pregatirea fizica din cantonament e la fel de importanta pentru sustinerea pe tot parcursul meciurilor a acelui pressing pana la portarul advers de care am tot povestit pe aici. Dar si cea mentala si aici moralul ajuta, crearea acelei mentalitati de invingator, adica de incredere ca poti.

  Apreciază

 12. Pentru meciul care urmeaza vineri, posesorii de cartele SIM de Spania sau alte tari, vor putea urmari live meciul cu Korona pe telefoanele respective, la acestea nu ajunge restrictia Anaf cu privire la site-urile de pariuri. Chiar daca n-ai pariat in viata ta, ai restrictie de acces la acele site-uri, chiar daca tu vrei de fapt sa vezi meciuri, nu sa-ti toci prosteste banii castigati cu truda la pariuri (sursa: un comentariu al lui Corn pe cheferetv).

  Apreciază

 13. Am vazut doar primul meci de pregatire si ma irita faptul ca n-am putut sa le vad si pe celelalte. Poate reusesc sa-l vad pe ultimul pentru ca sunt nerabdator sa vad ce fel de joc pregateste Miriuta. Sper sa practicam un joc mai elaborat, in viteza, cu pase dintr-o atingere si cu cat mai putine mingi bubuite pe varf. Acum avem un lot care sa ne permita mai multe variante de joc si sper ca Miriuta sa fie inspirat.
  Pe langa mingile bubuite, un alt lucru pe care as dori sa-l schimbe Miriuta, este retragerea pentru a conserva un rezultat favorabil. Avem o echipa care pare sa aiba calitate de la mijloc in sus si-i pacat sa nu incercam sa dam cat mai multe goluri.Nu cred ca-i logic sa punem accentul pe defensiva, unde nu excelam, cu toate ca nu stam foarte rau in statistici, pentru ca, oricand putem gresi noi sau pot „gresi” arbitrii.
  Ultimele 5 meciuri din sezonul regulat sunt adevarate finale si nu sunt convis ca 10 puncte sunt suficiente pentru play off, poate 12.Nu ne putem permite pasi gresiti pentru ca ne-am permis prea multi in ultimele etape din anul trecut.

  Apreciază

 14. Cei care vor sa vada meciul de pe PC sau Laptop pot intra pe hola.org, apasa pe butonul Start si instala Hola (VPN), apoi alege tara din care vor accesa site-ul care contine stream-ul (pe care-l cauta pe goagle cu: cfr cluj numele adversarului sau invers ordinea si apoi live streaming). Eu am vazut meciurile de la campionatul european pe M4 Sport Europe cu Hola. Ma pozitionam pe Ungaria pentru ca streamurile cu M4 Sport erau restrictionate sa poata fi accesate doar din Ungaria.

  Apreciază

 15. Căline, pe site-ul lpf eu văd că Alibec are 6 galbene, aşa că nu prea văd motivul pt. care să fie suspendat. A mai primit 2 într-un meci (care s-au transformat în roşu), ălea nu se pun. Suspendări la galbene există după 4,7,9 etc galbene, din câte ştiu. HAI CFR!!!

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.