LA MULŢI ANI! HAI CFR!!!


lmaHAI CFR!!! An nou fericit, cu multă sănătate, bucurii şi împliniri pentru toată lumea!

Ca rezultate obţinute, lăsăm în spate un an extraordinar, mult superior anului precedent, chiar dacă nu şi celui din 2012 (poate puţin peste,  ţinând cont de cimcumstanţe 🙂 ), o Cupă a României, nişte scoruri şi jocuri – balsam pentru suflet în primăvară, mai ales în meciurile disputate în Gruia, o poziţie în clasament  la final de an peste aşteptările din vară.

Pe lângă rezultate, cel mai important, suntem în viaţă, cu speranţe de mult mai bine în anul ce bate la uşă. Domnul Cantor Zoli a lăsat  de înţeles că are informaţii sigure cum că vom avea parte de un cadou frumos şi plăcut în ianuarie şi un altul la fel în vară.

Fie-i gura aurită, aşa să fie, nu ne vom supăra dacă se vor adeveri spusele lui, dar eu mai am o mică dorinţă specială pentru anul ce vine, să putem spune şi la sfârşitul anului ce stă să înceapă:

“Ca rezultate obţinute, lăsăm în spate un an extraordinar, mult superior anului precedent, chiar dacă nu şi celui din 2012 (poate puţin peste, ţinând cont de cimcumstanţe 🙂 ), titlul de campioană în sezonul 2016-2017, o Cupă a României, o Supercupă a României, nişte scoruri şi jocuri – balsam pentru suflet în primăvară şi toamnă, mai ales în meciurile disputate în Gruia, în deplasare şi pe teren neutru, o poziţie în clasament la final de an peste aşteptările din vară. Pe lângă rezultate, cel mai important, suntem în viaţă, cu speranţe de mult mai bine în anul ce bate la uşă.  Eu mai am o mică dorinţă specială pentru anul ce vine, să putem spune şi la sfârşitul anului ce stă să înceapă: … “ 🙂

Ah, şi aş dori să învingem în cât mai multe partide, dacă se poate în toate, cu cât mai multe goluri înscrise  de genul:

ori măcar

La mulţi ani, dragi ceferişti! HAI CFR!!!

82 de comentarii

  1. Fie ca noul an sa va aduca numai fericire si lucruri bune si nu uitati proverbul chinezesc care zice:

    朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰 絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫bn 楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻敬瑦
    捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩E汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执b 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧 敬瑦瀰絸朣杢执獧

    pe mine m-a emotionat pana la lacrimi unde zicea: 汦睯攺 汦睯攺….. si noi care ne plangem pentru orice prostie !!!!!!!! La multi Ani!

    Apreciază

  2. Am vazut ca se vorbeste de Liviu Antal, acum devenit liber de la Panduri.Si Antal e pe profilul lui Sorsa mai degraba decat pe cel al lui Jakolis. Sorsa ar putea face foarte bine jocul in zona centrala, eu l-as pune in locul lui Nascimento/Rus cand unul din ei e indisponibil. Antal e o extrema clasica daca joci 4-3-3, mai degraba decat un mijlocas de banda cum joaca Nouvier pe stsnga si cum a jucat jakolis pe dreapta. Parerea mea, bine’nteles. „On the other hand” vom vedea cat de curand care sunt intentiile reale ale clubului. Daca va incerca sa vanda masiv pentru a face rost de bani, inseamna ca IM vrea sa ne tina din abureala in abureala cu asa-zisii investitori (pe cine poate…). Vestea buna ar fi daca ar incerca sa tina de jucatori, sa le ofere contracte scurte pana la clarificarea situatiei financiare si apoi sa le renegocieze la expirare daca va putea oferi mai mult. De ex lui Bud ar putea sa-i ofere un contract pana la finalul sezonului care apoi s-ar putea prelungi pe baze noi, daca vor fi bani.

    Apreciază

    • Primo tempo
      Apropo de transferul lui Bud la Craiova:
      ”L-au vrut, dar Bud nu e transferabil. Avem nevoie de el, pentru că vrem să fim în play-off. Iar dacă ar pleca, forța echipei noastre ar scădea foarte mult. Sigur, el poate pleca, dar pentru o sumă foarte mare de bani. Nici o echipă din Liga 1 nu poate plăti banii pe care i-am cere pe ela declarat, pentru FANATIK.RO, Mureșan. Președintele ardelenilor a mai spus că se va încerca păstrarea jucătorului și din vară, atunci expirîndu-i contractul: ”E liber atunci, noi vrem să continue, îi vom propune prelungirea. Să vedem dacă vrea și el!”
      Secondo tempo
      Cristi Bud a primit o ofertă tentantă dintr-un campionat exotic. Atacantul CFR-ului, care a marcat până acum 11 goluri, este dorit de irakienii de la FC Zakho, noua echipa a lui Dorinel Munteanu. Irakienii îi oferă un contract până la finalul sezonului, Bud urmând a primi 140.000 de dolari. Dacă va da randamentul dorit, va primi un contract pe un sezon, iar salariul i se va dubla.
      „În proporţie de 80% transferul este realizat. Mai trebuie să ajungem la un acord cu cei de la CFR Cluj asupra sumei de transfer. Oricum, Bud devine liber din vară, astfel că ardelenii preferă să-l dea acum. Este vorba despre o sumă în jur de 50.000 de euro. Cu jucătorul ne-am înţeles. Dacă va confirma, în vară va semna un alt contract, valabil un sezon iar salariul său se va dubla automat. Deocamdată, pentru cinci luni va încasa 140.000 de dolari”, a declarat Salih Jaber pentru DigiSport. – link

      Apreciază

      • Daca Bud doreste sa mearga in Irak si acestia sunt dispusi sa achite 500.000 de dolari pe el, nu stiu cum ar putea IM sa-l tina la echipa. Singura sansa este ca Bud sa se multumeasca cu un salariu mai mic dar cu un contract pe o durata mai lunga, eventual cu posibilitatea de crestere a salariului in cazul aparitiei unor investitori potenti financiar.
        Grea alegere pentru Bud.
        Daca pleaca, pentru noi , cred ca este o pierdere uriasa tinand cont ca Bud este un golgheter pur-sange, cu o ritmicitate a golurilor marcate, greu de egalat.
        Fara Bud, astazi am fi departe de play off si asta in conditiile in care a avut si destule meciuri proaste.
        Un Bud bine antrenat si motivat, ajutat consistent de pe flancuri si de mijlocasul de la constructie, poate fi letal pentru orice echipa.
        Nu stiu daca Bud poate fi inlocui eficient, chiar cu toata priceperea conducerii. Eu tin minte ca lucrurile au inceput sa mearga, cat de cat bine, tocmai dupa aducerea lui la echipa.

        Apreciază

        • Problema e că irakienii sunt dispuşi să achite 50.000 de dolari, nu 500.000. Pe de o parte, pentru club nu se merită să dea un jucător atât de important pentru echipă contra unei sume relativ mici, pe de altă parte, salariul este mult prea tentant pentru jucător ca să-l poţi reţine şi să mai şi fie bun de ceva în retur. Se poate instala un sentiment de frustrare la nivel mental, că n-o să-i mai iasă nimic, chiar dacă va vrea să dea în continuare totul pentru CFR. Singura scăpare ar fi să existe vreun jucător trecut pe-acolo şi păţit cu ceva, care să-l sperie şi să-l convingă că nu se merită să accepte un contract în Irak.

          Apreciază

          • M-am gandit ca-i o greseala cu 50.000 de dolari.
            Da, salariul este mare 140.000 de dolari pana la vara si promisiunea ca acesta se dubleaza daca confirma.
            Este multa incertitudine in termenii acestui contract. Tot ce este clar sunt cei 140.000 de dolari in rest, sunt discutii cu „daca”. Exista si posibilitatea ca dupa ce primeste acesti bani, pana la vara, dupa aceea sa-si caute echipa prin Moldova sau cine stie pe unde.
            Eu cred c-ar trebui sa-l tenteze un contract pe durata mai lunga cu CFR, chiar daca salariul este mai mic si sa astepte o oportunitate mai bine definita. Bine, nici IM n-ar trebui sa-l dezamageasca cu oferta lui.

            Apreciază

  3. „În 1994, Electroputere s-a salvat la limită, pe propriile puteri, jucând împotriva unei coaliţii formate din jumătate de campionat care – LA FEL CA SI ACUM – trecea punctele de la o echipă la alta, în funcţie de necesităţi.”
    Sursa: http://www.prosport.ro/sport-life/special/poveste-cu-cooperativa-lui-padureanu-incredibilele-peripetii-din-primavara-lui-1993-si-cum-a-ajuns-gloria-bistrita-sa-joace-prima-oara-in-cupa-uefa-16044990

    Apreciază

  4. La multi ani frumosi si sanatosi, dragi CFR-isti! Mi se pare o mare stupizenie faza asta cu 50 mii pt Bud. Pai ce suntem noi, pacalici, sa ne vindem golgheterul pe suma asta ridicola?! La banii astia, haideti sa punem mana de la mana noi tribunistii si sa-l cumparam, apoi mai vedem cu banii de salar 🙂 Ce naiba, doar nu-l cumpara sa joace sah, ca altfel nu-mi explic pretul asta! Hai CFR, la cat mai multi ani in liga1!!!

    Apreciază

  5. Avand contract pana in vara(Bud) este evident ca nu poti sa-l dai cu sute de mii de euro,dar poti sa-l tii pana la sfarsit de contract.Dca-l avem in echipa putem sa mergem in play off si sa castigam 2-300 de mii in plus,nu 50 mii de euro……….

    Apreciază

  6. Pe mine ma dezamageste tara in care ar putea sa mearga Cristi Bud, nivelul amator al fotbalului de acolo. Eu cred ca nici Dorinel Munteanu n-o sa faca multi pureci pe acolo. Plus contractul pe numai sase luni, restul promisiuni in vant… El stie…

    Apreciază

    • De fapt numai cinci luni. La Cfr ar putea linistit sa stea mult mai mult, in vara cand va fi clar ce se alege din aburelile energizante ale lui IM (bine, el nu zice de energizante, de ele s-a vorbit pe shoutbox-ul cheferetv), va sti clar situatia financiara a clubului si daca poate negocia un contract mult superior in vara cu Cfr-ul. Iar no name-ul din Iraq va fi interesat si la vara de Cristi. Eu zic ca Bud merita mult mai mult decat o echipa din Iraq. El stie.

      Apreciază

  7. În opinia mea Cristi nu va pleca nici în Irak, nici la olteni, nu va pleca nicăieri, cel puţin nu acum. Poate în vară, aia e o altă discuţie, sfârşit de contract etc. Să nu uităm antecedentele: el practic a fost salvat de la „pierzanie” de către IM când l-a chemat înapoi de la Milsami, lucru recunoscut chiar de Cristi, având astfel o datorie morală faţă de club (şi asta a spus-o Cristi atunci când a revenit). Că a reuşit un an (2016) extraordinar, e deja o altă mâncare de peşte, un lucru nemaipomenit şi pt. el, şi pt. club, şi sunt create condiţiile unei discuţii profesioniste despre viitorul lui din vară încolo. În aceste 4-5 luni din 2017 poate să-şi mai îmbunătăţească cota (are şanse reale să devină golgeter), dar -la fel de uşor- poate s-o şi strice (accidentări, evoluţii slabe etc.) şi atunci ne întoarcem -din nou- la o eventuală „mână de ajutor” întinsă de club… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  8. „Sigur, el poate pleca, dar pentru o sumă foarte mare de bani. Nici o echipă din Liga 1 nu poate plăti banii pe care i-am cere pe el” – zice IM.
    Sursa e cea citata de Caneto.
    Aici e contradictia imensa dintre ce suune IM si cei 50.000 de euroi pe care s-ar transfera in Iraq.

    Apreciază

  9. Nu ştiu exact care era situaţia lui Tade (când s-a transferat la mioare în vară), cred că mai avea 12 luni de contract şi am primit 500.000 de eu (parcă). Când eşti în ultimele 6 luni, treaba devine brusc mai ieftină, golgeter/negolgeter, nu poţi cere o sumă foarte mare, adică poţi, dar nu prea ţi se dă. Eventual oierul, care are -din când în când- vise erotice şi vrea instant câte un jucător, indiferent de posibilele ţepe. Chiar şi aşa, 50000 pt Bud e o glumă proastă, dar -evident- nici peste 250000 n-ai cum să obţii acum, când intră în ultimele 6 luni. Are 31 de ani…Îmi menţin părerea că în acest moment soluţia ideală şi pt. club, dar şi pt. Cristi este să-şi termine contractual la CFR, apoi mai vedem. Gica10 a zis bine, poate obţii acum 50000, dar practic renunţi la posibile 2-300000 în cazul în care -şi cu ajutorul lui Bud- intri în play-off. Cam asta s-a întâmplat şi anul trecut (în sens negativ), Tony a renunţat aproape deliberat la posibilele puncte din deplasare (pregătind -ce-i drept- perfect meciurile de acasă), terminând în final pe 10, în loc de 7 (ratarea play-offului nu putea fi imputată lui Tony, avea şi penalizarea aia de 10 puncte, zestrea mai puţin „stufoasă” lăsată de Dican etc.). HAI CFR!!!

    Apreciază

    • „Îmi menţin părerea că în acest moment soluţia ideală şi pt. club, dar şi pt. Cristi este să-şi termine contractual la CFR, apoi mai vedem.”

      Ești Cristi Bud si IM iti spune ca nu te lasa sa pleci unde vrei (la bani mai multi) si ca mai vedeti voi la vara. Nu crezi ca sunt sanse mari ca in return sa nu mai fii golgheter? Din atat de multe motive. Fie si doar datorita unui instinct de autoconservare. Ai 31 de ani si mai ai 5 luni de contract, apoi somer. Nu prea iti mai vine sa risti o accidentare cand stii ca peste cateva luni trebuie sa-ti gasesti un nou angajament. Poate sa apara si resentimente, si atunci iar ii este afectat nivelul de joc. In fine, nu stiu cat e de usor de digerat pentru jucator. La fel, nu stiu cat e de usor de manageriat o situație de genul asta de catre club. Normal ca nu iti vine sa dai un jucator pe care știi ca te poți baza pe 50mii. Depinde de cum o sa fie afectat Bud in retur. Daca isi mentine nivelul din tur, atunci 50mii o sa para o suma de nimic. Dar exista și reversul medaliei si sa devina Golubovici 2. Atunci 50mii o sa para enorm. Plus salariul platit degeaba inca 5 luni.
      Ideal ar fi ca iarna asta sa i se puna pe masa o oferta corespunzătoare. Fie ca nivel salarial, fie ca durata a contractului. Si atunci nu mai ai nicio problema. Bud nu ar mai trebui sa se gândească la altceva decât la golurile pe care trebuie sa le inscrie pentru calificarea in play-off.

      Apreciază

  10. In clujdesport Bud zice, ca ar pleca in Irak, dar clubul cere o suma prea mare, deci e posibil sa ramana pana la vara . Asta inseamna, ca nici vorba de 50.000, probabil s-a gresit un zero si e vorba de 500.000 .

    Apreciază

    • Ehe,pentru 500.000 de heuroi,eu ii fac si bagajelemchiar daca cu un pic de regret,dar pentru club ar fi un colac de salvare.S-ar putea pastra tineretul pe banutii luati pe Bud.Oricum,tot respectul pentru BUD.

      Apreciază

  11. Fiind in ultimele 6 luni de contract e clar ca nimeni nu va da juma de milion .In schimb, pt 150-200.000, cu siguranta va primi dezlegare . Ps . Pt noi zvonurile cu Bud reprezinta singurele noutati de pana acum, cred ca azi se reuneste echipa fara vreun transfer realizat, la fel, suntem in ianuarie, dar nimic despre investitor . Nu era mai bine daca felceru tacea dracului din gura ?

    Apreciază

      • Luis, emotiile nu-s create de evenimentele exterioare, ci de reactiile tale interioare la ele. Ca sa fiu mai explicit, ce emotii au produs aceste zvonuri asupra unui fan (roman) al Barcelonei care a citit aceste stiri despre investitirii la CFR? Nada?

        Apreciază

        • Na,auzi si la Freud de CFR (alias iluminatul din intunecatul).La multi ani si tie ,ca nu te-am vazut pe aici (probabil ai fost anesteziat de sarbatori)/Sa ne intalnim la meciul cu oitele,sa cantam un pic Hai CFR. 🙂 🙂 🙂

          Apreciază

  12. „Oricum, din câte am observat CFR-ul cere o sumă mult prea mare pentru mine, aşa că cred că o să rămân până la vară la Cluj.” zice Cristi Bud pentru sursa citata de voi, cjsport.
    Asta cred si eu. Suma nu e prea mare pentru un golgheter, chiar daca in Romanica si pe deasupra in ultimele 6 luni de contract. Inseamna ca nu stiu sa-l aprecieze pe Cristi la valoarea lui adevarata. Ei stiu, e bine pentru Cfr-ul nostru.

    Apreciază

  13. Bela, ai dreptate cu IM. Daca era ceva serios cu asa-zisii investitori, Bud ar fi stiut despre acest lucru si nu si-ar fi dorit sa plece, din contra, ar fi asteptat deznodamantul negocierilor cu presupusul investitor, sperand un contract mai bun la Cfr din vara.

    Apreciază

  14. Situatia in ultimele 6 luni de contract este de obicei complicata. Atunci cind exista un interes sportiv in general cluburile tind sa tina jucatorii chiar daca acestia vor sa plece. Citeva cazuri mai recente din Bundesliga – Rode (transferul Frankfurt-> Bayern) a fost tinut pentru ca echipa de batea sa prinda EL – ar fi comprabil cu CFRul tinind sa prinda play offul. Mult mai cunoscut, Lewandowski, nelasat sa plece la Bayern cu un an inainte de terminarea contractului, indiferent de suma oferita. Evident ca daca e vorba de jucatori dezirabili, altfel sta situatia. Pozitia lui Bud este de inteles, probabil ca el vede 100.000 de euro in plus pina in vara. Nici imprumutat nu mai poate fi, fiind pe final de contract, pentru a gasi alte optiuni benefice pentru ambele parti.

    Apreciază

    • Soluţia ar putea fi ca Bud să semneze acum un contract valabil cu începere din vară, cu CFR sau cu o altă echipă. Mai ales dacă ar prinde unul care să facă uitată suma irakienilor. 🙂

      Apreciază

  15. Cand esti momit cu 140000 de dolari pe 5 luni si tu castigi max 40-50000, deci cu vreo 100000 mai putin, e greu de prelungit contractul…(dolar -euro aproape la fel)

    Apreciază

    • Situatie e cam fara iesire. Un loc diferenta in clasament inseamna cam 150.000 EUR bani din drepturi TV. Daca CFR pierde 3 locuri (la mijloc echipele sunt inconstante si sunt permutari chiar si pe baza de golaveraj), suma se duce spre 500.000. E normal ca din perspectiva clubului asta sa fie suma la care incepi sa discuti. Pe de alta parte nici irakienii aia nu sunt fraieri, banii pe care ii ofera sunt pentru un ajutor imediat al unui jucator de 31 de ani nerevandabil. Scurt formulat, Bud nu valoreaza pentru irakieni cit ar trebui sa plateasca prima de risc CFRului iar CFR nu nu isi poate acoperi riscul din pretul fair oferit de iraieni pentru un jucator batrior, inconstant in carierea, aflat la final de contract

      Apreciază

  16. De pe cheferetv aflu de la Zoli Cantor – via Ulise – ca avem un antrenor excelent, o conducere la fel, in ianuarie va veni vestea buna , care va insemna si venirea unor fotbalisti valorosi, cu care vom intra in play-off si vom lua cupa si campionatul . No comment .

    Apreciază

  17. Am vrut sa scriu ca nu e nici macar o firimitura de veste despre reunirea Cfr-ului, cand am citit pe cheferetv faptul ca Miri pune pulanul pe jucatori cu o disciplina severa plus ce ati mai remarcat voi din postarea lui Ulise de pe „feisbucul” lui Zoli Cantor. Chiar imi lipsesc vestile de la reunirea lotului. Pe la unele echipe au inceput deja sa apara. La Cfr e mucles…

    Apreciază

  18. Deocamdata nu sunt certitudini legate de veniri de jucatori, ba dimpotriva, nici cu lotul cu care am terminat anul trecut, nu sunt clare lucrurile.
    Pe jucatori care apar la echipa cu 2 saptamani inainte de inceperea sezonului, nu poti sa pui nicio baza, povestea cu Bud, principalul marcator al echipei, este inca in ceata, asa ca discutiile despre play off si alte performante sunt total hazardate.
    Eu astept sa se finalizeze atat discutiile legate de investitori cat si cele legate de lot, pentru a putea face judecati rationale despre viitoarele performante, in afara acestora nu putem spune decat ca, analizam povesti de adormit copii.
    In acest moment, dupa informatiile pe care le avem, sansele la pay off sunt doar legate de conjucturi si noroc chior, fara nicio legatura cu profesionalismul.
    Nu-i suspectez, pe conducatorii CFR-ului, de lipsa de profesionalism, ci pur si simplu pe faptul ca sunt intr-o incertitudine financiara, care-i pune in situatia de a nu sti ce decizii sa adopte pentru ca nu stiu pe ce fonduri financiare concrete se pot baza.
    S-ar putea sa ne invartim intr-un cerc vicios, sa asteptam fonduri daca intram in play off, dar sa avem probleme sa intram in play off pentru ca ne lipsesc niste fonduri.

    Apreciază

  19. Cred ca situatia este foarte simpla.

    Exista un plan de insolventa care trebuie respectat. Nu e o situatie confortabila dar uite ca deja a trecut un an de la aprobare.

    „Investitorii” sunt chestiunea de imagine care face ca jucatorii sa poate fi tinuti un pic mai mult sau atrasi noi voluntari la semnat contracte. In rest, singura strategie realista pe perioada insolventei e disciplina financiara combinata cu „timpul trece”.

    Fiind insolventa, nu poti sa angajezi cheltuieli peste zona de confort care ti-o da planul de restituire a datoriilor. Asa ca vei cumpara mereu dupa ce vei vinde si vei lua net mai ieftin decit dai (bani primiti minus comisioane impresari).

    CFR a fost mereu interesat de jucatori liberi. Nu e sezonul pentru Europa asa ca singura pista sunt jucatorii in exces in alte loturi. Dar pentru decizii multe echipe le mai dau o sansa in cantonamentele de iarna. Ma sunt 3 saptamini de fereastra de transfer internationala si ce ramine si e bun de CFR o sa apara pe piata dupa aia.

    In rest, rabdare si tutun! Multe solutii bune apar acolo unde nu te astepti, fara sa cauti nume deja cunoscute sau cu filmulete de promovare pe youtube.

    Apreciază

    • In principiu sunt de acord Cristi. Insa eu stiu ca nu te lasa sa cumperi jucatori in insolventa. De asta se aduc numai jucatori liberi de contract.

      Apreciază

      • DE principiu poti cumpara si in insolventa jucatori. Sa nu crezi ca un jucator adus „gratis” nu costa un comision la impresar si o prima de instalare. Problema e insa sa ai banii dinainte dntr-o vinzare, din alt ceva iar achizitia a fie justificata in sensul unor venituri urmatoare previzibile.

        Apreciază

  20. „După o pauză de 18 zile, jucătorii echipei CFR Cluj au participat, joi dimineaţa, la prima şedinţă de pregătire din anul 2017. … La reunire au participat toţi jucătorii care au încheiat anul la CFR Cluj, inclusiv cel mai curtat dintre ei, Cristian Bud” – link.

    Apreciază

  21. Programul amicalelor: 17 ianuarie: FC UFA (locul 8, Rusia, aici joaca Kehinde Fatai!) | 20 ianuarie: Karmiotissa (locul 9, Cipru-aflată în plin campionat) | 24 ianuarie: Arka Gdynia (locul 8, Polonia) | 27 ianuarie: CFR Cluj-Korona Kielce (locul 9, Polonia).

    Apreciază

  22. IM a dat un interviu in Monitorul de Cluj, printre altele zice de mai multi investitori ( dupa el, se calca in picioare ca sa ajunga la CFR ! ), de iesirea din insolventa pana-n mai ca sa putem juca in Europa, ba si de posibilitatea castigarii campionatului, asa ca Zoli Cantor n-a debitat prostii de la sine . Despre transferuri, numai daca in prealabil pleaca unii ( apropo, anul trecut n-a zis de aceasta conditie ), iar Bud nu pleaca in Irak, dar tot felceru zice ca pt bani pot pleca si Bud si Nascimento .

    Apreciază

    • Jucător talentat, un pic indisciplinat (mai mult tactic, dar nu numai), dar poate rezolva de-unul singur un meci. Faţă de ce avem în zona lui, este o soluţie mai mult decât decentă, dar are nevoie de o pregătire spartană (a la Miri). Un pic şi individualist, dar -repet- la prima „degustare” pare un transfer bun. Până la urmă cam asta a cerut Miri (dacă nu pleacă nimeni): un mijlocaş de bandă şi un stoper. Mai rămâne fundaşul… 🙂 HAI CFR!!!

      Apreciază

  23. Bine ai venit și La mulți ani, Claudiu! Sper ca în cele 4-5 luni cât vei sta la noi (poate și mai multe) să-ți faci și ție un ”bine” (ridicare de cotă), dar și echipei (sprijin pentru accedera în play-off). Nu uita, la CFR contează grupul (chiar și în aceste perioade mai grele) și disciplina tactică! HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Nu poate uita nimic Kiruj barat.Ca sa uite,intai,trebuie sa invete,ca CFR conteaza grupul.Si poate ca-i va placea ce invata si isi prelungeste si contractul din vara.Bineanteles daca merita. 🙂 🙂 🙂
      Dealtfel ,mie mi-a placut ,atunci cand juca la ASA.Sa fie binevenit,si la munca cu el.(dupa cum ar spune Laci Miriuta)

      Apreciază

  24. Superbă faza asta cu Bumba… După ce digisport a băgat ”bomba”, în max. 30 de minute apare știrea și pe gsp, și pe prosport, în ambele cazuri imediat la ”poartă”, cum intri pe site! Apoi vine IM în direct cu infirmarea, și ce să vezi! știrea dispare instant de pe ambele site-uri… 🙂 Noi să fim sănătoși… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  25. Cantor pe FB: BUMBA la CFR…mai lipseste o hartie de la tas, care speram sa se rezolve cat de repede, ca jucatorul sa poate pleca de la israelieni, liber de contract…HAIDE DRAGA CFR ! Norocul sa fie cu noi…

    Apreciază

    • Asta pare trasa de par cu hartia de la TAS in legatura cu Bumba. Dupa ce IM a spus ca nu s-au inteles si ca probabil ca Bumba va pleca in strainatate pe un contract mai bun.

      Apreciază

  26. Ce prima repriza a facut Bilbao cu Barca aflata pe teren cu toate starurile in Cupa. Bine, a fost rosu la pumnul lui Aduriz la Umtiti si doua penalty-uri nedate de o parte si de alta, mult mai clar al Barcei. Insa pressingul bascilor s-a dus pana la portarul catalan, obligandu-l sa degajeze prin taierea posibilitatilor de pasa scurta, majoritatea degajarilor fiind urmate de atacuri periculoase ale bascilor incepute in pozitii avansate. Apoi in finalul reprizei Barca si-a scos coltii. Dar nu a inscris.

    Apreciază

  27. Bilbao a făcut un pressing incredibil, câteodată în 6 oameni. Barca nu a avut antidot la acest stil de joc (Miri, ești pe fază?). Acum, în R2, s-a mai domolit treaba un pic, Bilbao joacă în 9, au obosit și ei…HAI CFR!!!

    Apreciază

  28. IM mai spunea in interviul de pe gigisport, ca mai nou se vorbeste de catre impresari cu jucatorii, l-i se promit salarii bune si la club nu se da nimic. Asa e greu sa pleci de la orice club, nu te supara Cristi Bud. Pentru mine ramai acelasi killer desavarsit in fata portii, cum rar se vede.

    Apreciază

    • Am ales cu sufletul! Am ales CFR Cluj cu sufletul. Au avut niște momente foarte frumoase aici la Cluj și mi-au rămas în minte și în inimă. Deși, pot spune, am avut oferte și din Kazahstan, Polonia, Norvegia, Ungaria, dar când am fost contactat de club, am ales pe loc să vin aici și a fost o decizie extrem de bună, zic eu. Clujul este un oraș extrem de frumos și primitor, unde eu ma simt ca acasă”, a spus Bud pentru site-ul oficial.

      ”Pentru Cristi Bud nu am primit ofertă, a primit el prin intermediul unor impresari; dar noi, clubul, nu am primit nicio ofertă. Noi avem nevoie de Bud. El când a venit din străinătate nu avea unde să se ducă, voia să se ducă la Baia Mare.

      M-a sunat și m-a rugat să-l iau înapoi pentru că vrea să se relanseze și l-am luat fără să clipesc. Cred că el are o datorie față de noi și față de mine în special. El este în ultimele 6 luni de contract, dar am avut o discuție cu el și mi-a zis că va rămâne la noi”, a declarat Iuliu Mureșan la Digi Sport Special.

      Oare cine minte? 🙂

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.