36 de comentarii

  1. Craciun fericit! Kantor pe FB: Ce bine ar fi ca din 2018 sa avem in fiecare an astfel de „cadouri”…si o sa avem, 100% ! „Mosul” din anul acesta o sa ne aduca-n ianuarie un frumos cadou, la sfarsitul campionatului un alt frumos cadou, iar daca totul merge bine CFR O SA FIE DIN NOU CE A FOST SI CHIAR MAI MULT DE ATAT…sa avem incredere in „Fergussonul de Gruia”, LACI PAPI MIRIUTA si in cei care gestioneaza viitorul CFR-ului…CRACIUN FERICIT TUTUROR CFR-istilor, HAIDE DRAGA CFR !!! Corn pe cheferetv: CFR-ul merge cu pasi hotarati spre revenirea la gloria nu de mult cunoscuta! Cineva din club zicea cu 2-3 zile in urma:Acum chir putem ajunge la hagemonia promisa mai demult!

    Apreciază

  2. Ulise si dragi franari stiu ca e sarbatoare, stiu ca putem visa . Dar ca si cu mancarea si bautura, sa fim mai ponderati, caci altfel ne vom inbolnavi ! Iar cu privire la Fergussonul de Gruia, oameni buni, e Craciunul ,nu 1 aprilie !!!

    Apreciază

  3. Sarbatori fericite tuturor franarilor!Acum nu cu mult timp in urma,o prezenta in prima liga parea o utopie.Evolutia de la revenirea pe prima scena a fost de vis,asa ca de ce sa m-as extazia la o posibila hegemonie?

    Apreciază

  4. De acord, Luis. Cfr-ul e cel mai puternic atunci cand totul este impotriva lui. Am vazut cu totii asta si speram sa mai vedem cat de curand… (incepand cu 4 frbruarie… 🙂 ) Hai Cfr!

    Apreciază

  5. Spune corn pe cheferetv că se urmăreşte pista Boldrin, ca alternativă la Nascimento. Sper că cei de la club ştiu că Boldrin nu l-ar putea înlocui decât pe Păun, asta dacă îl ştie imita pe Jean Constantin. 🙂 Că de jucat, n-are cum să joace în acest sezon pentru CFR. E valabilă încă regula Uefa (sau Fifa, nu ştiu exact), care spune că într-un sezon competiţional, un jucător poate fi legitimat la maximum 3 cluburi şi poate juca la maximum două dintre ele. Cum Boldrin a jucat deja pentru Astra şi Steaua, nu-i rămâne decât varianta Jean Constantin. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  6. Daca tot e mort cheferetv…sa spicum ce mai zice presa….CFR Cluj se va reuni pe 4 ianuarie, în Gruia, urmând ca în perioada 14-28 ianuarie să susțină un stagiu de pregătire centralizat în Cipru.

    Formația “feroviară” e în vacanță după o primă parte de sezon încheiată cu probleme. În ultimele cinci partide din Liga 1, echipa clujeană a strâns abia 4 puncte din 15 posibile, sesizându-se foarte ușor subțirimea lotului antrenat de Miriuță. Antrenorul are un nucleu de 13-14 jucători pe care îi utilizează etapă de etapă, iar când intervin accidentările sau suspendările, apar și carențele din joc. De altfel, antrenorul a cerut conducerii imperios ca în această pauză competițională să mai fie transferați câțiva fotbaliști.

    “Lotul decamdată e același dinainte de vacanță. Am urmărit mai mulți fotbaliști din străinătate și sper să putem face câteva transferuri pentru că nu poți sta în 14 fotbaliști. Am nevoie de doi jucători, măcar, foarte buni dacă nu va pleca niciunul. Eu pe 3 ianuarie voi fi în Cluj și voi avea o întâlnire cu conducerea clubului. Ne-am orientat spre piața externă”, a spus Miriuță pentru actualdecluj.ro.

    CFR Cluj se va reuni pe 4 ianuarie, în Gruia, unde va începe antrenamentele ușoare. Pe 14 va pleca în Cipru unde va rămâne până pe 28 ianuarie, perioadă în care se va pregăti partea a doua a sezonului. CFR-ul va juca 4 partide amicale, adversarele urmând a fi anunțate în perioada următoare.

    Apreciază

    • S-au suparat pe tine Chefereii pentru anuntarea decesului shoutboxului lor… Se pare ca a fost doar o coma indusa controlata din care si-au revenit rapid 🙂

      Apreciază

  7. Sper ca noile achizitii, daca vor fi, sa ajunga la echipa chiar incepand cu 4 ian., pentru a se reusi o integrare a lor si de a-i face utili chiar de la inceputul noului sezon. Perioada de pregatire este scurta si nu-i cazul sa se piarda vremea pentru ca, acomodarea nu este un factor de neglijat si poate duce chiar la ratarea intregului sezon, pentru unii dintre ei.
    Reinceperea campionatului pe 4 feb. este o mostra de idiotenie crasa.
    Ma gandesc ca si conducatorii CFR-ului realizeaza aceste lucruri si in urmatoarele 3-4 zile lucratoare vor finaliza aceste transferuri.

    Apreciază

  8. Un articol despre Cristi Bud în propsort (vezi articolul aici). Singura mea problemă este că la „mine” în tabelul all_time (13 ani, new_CFR), e tocmai invers: Cadu are 30 de goluri şi Cristi doar 29… 🙂 Iarăşi am greşit undeva „numărătoarea”? HAI CFR!!!

    Apreciază

    • În privinţa lui Cadu, nu ai greşit, tu ai dreptate. 🙂 Pe transfermarkt (29 de goluri, de unde se informează probabil ziariştii), nu figurează golul din supercupă, din 2009, contra Urziceniului: „La finalul celor 120 de minute scorul a fost egal, 1-1. CFR Cluj a inscris prima prin Cadu, in minutul 41, Unirea reusind sa egaleze prin S. Funza, in minutul 50.”
      Când voi avea timp, o să găsesc hibaşul şi în cazul lui Bud. 🙂

      Apreciază

    • Tot cu 29 de goluri figurează Bud pe transfermarkt şi amândoi greşiţi. 🙂 Bud are 30 de goluri, l-a ajuns pe Cadu. Vezi la cupa-13 ani, ai încercuit cu roşu de patru ori, ai totalul 4, dar în meciul de cupă din primăvară cu ASA, Bud a făcut dubla, totalul corect este 5.

      Apreciază

  9. Da, am încercuit de 4 ori, dar la meciul cu ASA am pus încercuire dublă, dar la totalizare am socotit doar unul (pentru totalizare automată -bazată pe culoarea roșie- n-am găsit încă o formulă excel…). Corectez astăzi. La Cadu -în schimb- cred că e bine cu 30. Practic ambii au 30 în acest moment. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Ei doar încearcă să mă copieze… 🙂 Minciunile din statisticile lor sunt prea evidente…La mine măcar sunt ”ambalate” frumos… 🙂 (a se înțelege: pro-cefere). HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Nu stiu ce sa spun,dar nu prea cred.Da,daca ar merge in strainezia ,pe bani buni,dar la prazari,nu prea imi vine a crede.Cu ce stau aia mai bine ca noi
      / Ca nu sunt in insolventa
      /Bani multi nu au,si ce au ,o parte sunt bani „bublici
      ‘”Hmm

      Apreciază

      • Daca ai citit articolul gspist, acolo scrie ca prazarii il vor, dar ca intelegerea se va face dupa revelion, deci inca nu e nimic stabilit. Vom vedea ce se va hotara. Eu nu-l vad pe Bud la prazari, nu cred in varianta asta… Vedem ce va fi de fapt.

        Apreciază

      • Nici prazarii nu sunt departe de insolventa, Rotaru al lor e anchetat pentru niste preluari de creante ale unor proprietari de imobile nationalizate de comunisti, care s-au saturat sa mai astepte la infinit retrocedarea sau despagubirea in bani de catre stat, Rotaru obtinand instant… dispozitiile necesare de la minister pentru a intra in posesia despagubirilor in bani…

        Apreciază

        • Eu cred ca-s fumigene,asa de plictiseala.Nu au ei nevoie de un jucator de 100 de ani,nu are viitor la ei.Nici Bud nu-i prost sa dea pasarea din mane pe cea de pe gard.Cin3e stie,poate si la noi se inbunatateste situatia,si atunci ar fi fraier sa plece.In cazul in care clubul nu poate sau nu vrea ,sa-i prelungeasca contractul,atunci sa plece acum,macar luam un ban de doi lei pe el.Inlocuitorui sunt,Nepotul,Omrani,Roman.Bud imi este simpatic,si chiar mi-a fost rusine ,cand la un meci,niste suporteri de-ai nostri l-au apostrofat (sa fiuy elegant).Adevarul este ca si el a raspuns ,si nu trebuia,dar el chiar avea dorinta sa marcheze ,ca n-a reusit ,se intampla.Hai CFR!!!!

          Apreciază

  10. Mai e foarte putin pana la reunirea lotului, cand vom vedea cu cine votam in continuare… Practic o betie crunta maine seara si dupa revenirea din „coma indusa” ne trezim cu jucatorii ajunsi la Cluj 🙂 … Exagerez, stiu… La multi ani tuturor!

    Apreciază

  11. E vremea bilanturilor.
    Pentru CFR a fost un an satisfacator, tinand cont de situatia financiara.
    In play out-ul sezonului trecut n-am avut mari emotii iar castigarea Cupei Romaniei ne-a umplut de mandrie.
    La inceputul acestui sezon am fost cu totii ingrijorati, vazand plecarile de la echipa, dar parcursul ulterior, din campionat, ne-a reaprins speranta si iata-ne acum pe loc de play off.
    Putem fi bucurosi si mandrii de echipa noastra si putem spera la un An Nou, mai bun.
    La multi ani tuturor!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.