Cupa României, optimi de finală: CFR 1907 Cluj – CSM Politehnica Iaşi


Azi, marţi, 13 decembrie 2016, ora 20.30, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”: CFR 1907 Cluj – CSM Politehnica Iaşi.

Comitetul de Urgenţă al FRF a făcut următoarea modificare în ROAF: „cartonaşele roşii aplicate jucătorilor în Cupa României … se menţin doar în cadrul acestei competiţii. Etapele de suspendare primite … nu pot fi efectuate în etapele de campionat”.

Omrani şi Ene au fost eliminaţi în faza anterioară a Cupei României, în meciul de la Râmnicu Vâlcea, primul jucând bine mersi în meciul următor, de campionat, cu Chiajna. Este cât se poate de evident, ambii sunt suspendaţi pentru partida de azi.

Ce-i confuz, reciproca modificării este valabilă (cartonaşele roşii aplicate jucătorilor în campionat … se menţin doar în cadrul acestei competiţii. Etapele de suspendare primite … nu pot fi efectuate în etapele de Cupa României)? Să nu mă întrebaţi de antrenori. Deocamdată, nici Miriuţă nu ştie dacă e suspendat sau nu în urma eliminării din meciul cu Craiova. 🙂

Prunea spune că Ciucur şi Frăsinescu au luat în mod intenţionat al doilea galben în finalul meciului de la Botoşani pentru că „Ciucur și Frăsinescu stăteau în campionat cu acele galbene, așa stau în Cupă”.

Dacă Prunea are dreptate, ar fi un caz unic în istoria fotbalului: Omrani nu va juca pentru că este o dată accidentat şi de două ori suspendat. 🙂 Suspendat din cauza eliminării din meciul de cupă şi suspendat încă o dată pentru cartonaşul roşu primit la Turnu Severin. 🙂

Echipele probabile:

CFR: Vâtcă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – L. Rus, Nascimento – Păun, Juan Carlos, Nouvier – Bud. Accidentaţi: Gomelt, Sorsa, Omrani. Suspendaţi: Ene, Omrani, Omrani?, Miriuţă?

CSM Poli Iaşi: Grahovac – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sato – V. Gheorghe, Creţu – Bőle, Ştefănescu, Ciucur – Cristea. Accidentaţi: Hotoboc, Chelaru, Târşa, Caparco, Mitici. Suspendaţi: Frăsinescu?, Ciucur?

„Iaşiul este într-o revenire de formă, are jucători buni, echipa este bine închegată, dar este un meci de Cupă pe care îl jucăm acasă şi trebuie să îl câştigăm. Omrani va fi suspendat, dar aici e vina jucătorului, pentru că nu trebuia să aplaude arbitrul, chiar dacă a luat acel prim galben, unde eu zic că nu a fost niciun fault. Oboseala e normal să se adune un pic, pentru că sunt unii jucători care au evoluat destul de mult, dar mai avem aceste două meciuri, iar mâine voi folosi cea mai bună echipă, pentru că apoi avem patru zile până la meciul cu Voluntari. Astra se apropie de noi, dar nu ne interesează ce fac adversarii, suntem la mâna noastră şi depindem doar de noi în lupta la play-off” – Vasile Miriuţă

„Avem o responsabilitate mai mare pentru că suntem câştigătorii Cupei şi e obligatoriu să câştigăm, mai ales că jucăm acasă. Gazonul e foarte bun, s-a dat drumul la căldură” – Camora

HAI CFR!!! Ţinând cont de scamatoriile cu Ciucur şi Frăsinescu (inutile, zic eu), nu ştiu cât de în serios iau ieşenii meciul de azi. Sper din tot sufletul că noi îl vom aborda foarte serios! HAI CFR!!!

15 comentarii

  1. Asta cu Omrani „dublu-suspendat” e bună de tot… 🙂 Sunt curios ce va fi cu Ciucur şi Frăsinescu. Probabil nu vor juca, Prunea a verificat în prealabil -sunt sigur- treaba. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Uite aici: Miriuţă habar nu are dacă este suspendat sau nu. Sunt sigur că Prunea doar crede că are dreptate. Poate primeşte un fax azi, pe la 17.53, că Frăsinescu şi Ciucur au liber să joace şi că ambii vor fi suspendaţi pentru meciul de campionat. 🙂 Sper că i-a lăsat pe amândoi la Iaşi. 🙂

      Apreciază

  2. Ar cam fi timpul sa scoatem un rezultat bun, sa se intoarca norocul de partea noastră. Meci greu din nou,pe o vreme urata. Sa speram ca terenul va fi ok. Si scorul la fel. Hai băieți, dupa o infrangere si un egal urmeaza o victorie. Asta e trendul, nu? Sloganul Kiruj: Doar calficarea conteaza!?

    Apreciază

    • Băieţii de la cjsport l-au chestionat pe Miri (link) şi din discuţii a reieşit că Sorsa a încheiat anul, este accidentat, iar Gomelt este incert. De Omrani, ştim, s-a tăiat la mână în vestiarul de la Turnu Severin şi este „dublu” suspendat.

      Apreciază

  3. Cand intri pe-o panta descendenta este greu sa revii de la etapa la etapa.Anul trecut dupa partida cu fcsb au urmat 8 etape de seceta.Acum nu cred ca sunt vreo 4 trecute………..

    Apreciază

  4. Azi nu mai ai voie sa aplauzi, maine nu mai ai voie sa te scarpini la dos… Poimaine, who knows… Numai pentru ca unii nu-s in stare sa-si rezolve problemele interne…

    Apreciază

  5. În prosport se vorbeşte despre o suspendare pentru 2 „jocuri” a lui Miriuţă. Omrani a primit doar „un joc”. În textul comisiei de disciplină a FRF se vorbeşte de „joc”, aşa că probabil Miri va sta în tribune şi azi, şi sâmbătă (contra voluntarilor), iar Omrani va scăpa de suspendare după meciul de astăzi. Rămâne să vedem cum revine cu tendonul tăiat…HAI CFR!!!

    Apreciază

  6. Pai da, rejele a provocat o bataie generala si a primit ” avertisment „, Miri a protestat si dai cu 2 etape ! Mi-e scarba, va mai mirati ca nu tin cu alde wcsb si de ne-ar duce pe primul loc la coeficienti ! Gasca de mafioti, astia conduc fotbalul, din pacate Burleanu e doar o piesa de decor . Daca cumva ajungem in play-off ( repet, eu nu cred ), ne vor casapi de nu ne mai vedem, ba mai mult, va fugi si misteriosul investitor, ce sa vina la un fotbal subjugat de mafioti ? PS . Cu soldovenii castigam sigur daca ei nu-si propun o calificare din motive financiare, altfel 1 sau 2, ca doar X nu se poate …

    Apreciat de 2 persoane

  7. Meci greu in conditii de ger si o victorie tonifianta, dupa mai multe nereusite pe teren propriu.
    Parca mi-as fi dorit mai multa vigoare pe benzile terenului in faza ofensiva, dar se vede ca Nouvier si Paun sunt inca foarte tineri.
    A fost un gest frumos ca IM a indurat gerul linga Miriuta, dand un semnal de unitate si solidaritate.
    Chiar nu inteleg de ce se joaca fotbal pe o astfel de vreme. Spectacol fotbalistic nu-i, spectatori nu-s, audienta TV slaba fara jocuri atractive, deci pentru ce?
    Chiar nu se poate gasi un calendar care sa favorizeze competitia si spectacolul?

    Apreciază

    • Asa e Pirule, ar trebuie sa se joace la o ora cand e mai acceptabil, 16 ca la nemti si englezi sau 12 ca la olandezi. Dar am uitat de orele de audienta maxima a reclamelor la TV si de faptul ca noi de fapt suntem pe tarmul mediteranei, nu a Marii NEGRE.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.