Etapa a 20-a: CSU Craiova – CFR 1907 Cluj


Azi, vineri, 9 decembrie 2016, în cadrul etapei a 20-a din Liga 1 Orange, Stadionul „Municipal” din Turnu Severin: CSU Craiova – CFR Cluj.

Oltenii se deplasează la Turnu Severin, ai noştri se deplasează la Turnu Severin:

Clasament „deplasare”, în ultimele 5 etape:deplasare5(sursa: flashscore)

Normal, suntem lideri autoritari, pe când oltenii sunt pe nicăieri. De fapt, indiferent ce ultime 5 meciuri luăm în considerare, craiovenii stau mai prost ca noi. Suntem îngrijoraţi din cauza evoluţiilor echipei noastre contra lui Pandurii şi Timişoara, dar băieţii lui Mulţescu (ştiu, n-aveam voie să-i scriu numele) sunt mai „degringoladaţi” ca noi: au adunat o singură victorie (2-0 cu Timişoara pe Extensiv, două goluri din ofsaid, conform lui Ionuţ Popa)  şi patru înfrângeri. Noi avem 6 (şase)! victorii în ultimele 7 deplasări, ne mai trebuie una azi şi o să ajungem în situaţia incredibilă ca după 20 de etape să acumulăm mai multe puncte (20) din 10 deplasări decât în cele 10 partide disputate în Gruia (19 puncte).

„CFR Cluj este un adversar puternic, care se închide foarte bine, a demonstrat-o în cele două jocuri pe care le-am susținut în acest an competițional la ei acasă. Noi va trebui să fim performanți și exacți pentru a ne apropia victoria. Am avut de patru ori șansa să trecem pe primul loc și nu am fructificat-o. Eu nu cred în misticisme, în blesteme, ci în muncă și randament. Este o presiune pe care noi ne-am creat-o, aceea de a fi în frunte. Și vineri, cu CFR, vom continua același stil de joc, vom ataca din primul minut, mai ales că este o promisiune făcută suporterilor, aceea de a evolua ofensiv” – Gigi Mulţescu  (ştiu, n-aveam voie să-i scriu numele)

CSU Craiova: Calancea – Briceag, Popov, Kay, Vătăjelu – Băluţă, Zlatinski, Gustavo – A. Ivan, Măzărache, Nuno Rocha. Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Dumitraş, Petre, Kelić, Mateiu, Bancu. Accidentaţi: Acka, Madson. Suspendat: Rambé.

Ne așteaptă un meci foarte dificil. Craiova are jucători buni și tehnici. Din păcate, nu ne vom putea baza pe Šorša, Nascimento și Nouvier. Cu toate astea, sper ca cei care vor intra să joace la fel de bine.” – „Tati” Miriuţă

Acum ar trebui să dau şi unşpele nostru probabil. N-am la îndemână decât unul extrem de puţin probabil:

CFR Cluj: Vâtcă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Rus, A. Mureşan – Chiriţă, Juan Carlos, Păun – Bud.

Pe sigur, n-aş merge decât pe posturile ocupate de Larie şi Bud. În poartă, oricare dintre Vâtcă, Mincă sau Marc poate fi titularizat. De variantele pentru jucătorii de câmp, ce pot să spun? Sunt enşpemii. Tiago Lopes în locul accidentatului Sorsa şi Peteleu fundaş dreapta. Ori acelaşi Peteleu fundaş stânga şi Camora urcat în locul suspendatului Nouvier. Chiriţă şi/sau Păun pe teren, Horj pe banca de rezerve, A. Mureşan fundaş şi Gomelt la închidere. Rus, în banda dreaptă, Gomelt cu Mureşan joacă ca închizători. Dacă Miri va folosi patrupatrudoiul cu Bud şi Omrani, Juan Carlos îşi pierde locul ori îl preia pe cel al suspendatului Nascimento. La atât de multe absenţe, 3 mijlocaşi titulari din cele 4 (în cazul lui patrupatrudoi) sau 5 (în cazul lui patrudoitreiunu) locuri disponibile, nu putem exclude nici titularizarea(ările) lui Negruţ sau(şi) Neagu. Miri va decide, să sperăm că va alege  formula recomandată în asemenea cazuri: cea câştigătoare.

La ora meciului vor fi 5-6°C, cer senin, presiune atmosferică   1025 hPa, umiditate: 54%, precipitatii: 0  mm, punctul de roua: -5°, gazon foarte bun pentru luna decembrie, condiţii de joc extraordinare în comparaţie cu varianta disputării partidei la Craiova, pe arătura de pe Extensiv. Noroc că stadionul din Craiova nu are nocturnă, iar meciul a fost considerat prea important de către televiziuni ca să fi acceptat disputarea lui de la ora 14.00.

Brigada de arbitri: Marcel Bârsan (Bucureşti) – la centru, Ciprian Danşa şi Octavian Şovre – asistenţi, Forin Marcu (toţi trei din Oradea) – rezervă. Observatori: Aron Huzu (Sibiu) – arbitraj, Ioan Bogdan (Arad) – din partea LPF.

HAI CFR!!!

„Orice meci și orice punct câștigat sunt importante pentru a ne menține în play-off, indiferent că le obținem acasă sau pe teren străin”. – Cosmin Vâtcă

HAI CFR!!!

78 de comentarii

  1. Am citit, să-mi bag picioarele în el de articol ( 🙂 ), dar n-am fost „fii atent”… 🙂 Acum la recitire mai atentă am găsit informaţiile ascunse cu mare grijă de dumneata… 🙂 Bun, până aici treaba îi clară, în rest nici eu nu ştiu ce va învârti Miri cu echipa… Echipă imprevizibilă Craiova, nu cred că merită să bagi 3 de U21 într-un meci de acest tip. În poartă Vâtcă nu-mi inspiră o prea mare încredere, dar e posibil să fie vorba şi acolo de ceva accidentări, din ce am înţeles. Linia de fund nu trebuie prea mult amestecată, acolo relaţiile deja făcute (câte sunt şi ele) contează enorm. În 4-2-3-1 se pune problema cine joacă lângă Rus (eu aş merge pe mâna lui Gomelt), în faţă…dracu ştie. Chiar nu ştiu. Dacă chiar vrem să câştigăm, eu aş folosi -cu inimă grea!- 4-4-2, dar cu o discuţie bărbătească şi lămuritoare cu cei doi din faţă… 🙂 Apoi Tiago-Rus-Ruiz-Păun la mijloc şi Peteleu-Larie-Mureşan-Camora în spate. Dacă Păun nu dă randament, poate intra Horj, caz în care aş risca cu găselniţa lui Şumi de 3-5-2, Cu Larie-Muri-Horj în spate, Peteleu-Tiago-Rus-Ruiz-Camora la mijloc (Peteleu şi Camora cu sarcini suplimentare şi în apărare, şi în atac), şi cei doi în faţă. Habar n-am. Nu are o misiune uşoară Miri, depinde şi de inspiraţie, de noroc etc. HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Miri este pus in fata unei situatii deosebit de grele,inedite, de mare dificultate;A.1 fiind singurul in masura sa stabileasca primul”11”,care cunoaste cel mai bine starea de spirit si forma sportiva a jucatorilor,iar in functie,de adversar,de sistemul de joc propus,poate decide si hotara ce jucatori va trimite in teren la ora jocului;eu,unul, in aceste austere conditii(cu titulari-mijlocasi-absenti)as merge pe o formula,cat mai tanara,apopiata de varsta oltenilor:Marc-Peteleu,Larie,Horj,Camora-L.Rus,Gomelt-T. Lopes,J.C.Ruiz,Paun-Bud;un meci dificil,dar care tratat cu determinare si concentrare ne poate aduce inca,3p.

    Apreciază

  3. Contează, nu zic că ba, dar parcă te citește tot lotul și începe a se stresa cu punctele astea. Parcă mă ia și pe mine un fior nervos frate cu neliniștea. Că de când cu zicala, băieții s-au dezis de partea estetică a jocului. Și și asta poate aduce victorii, pase frumoase, lansări și driblinguri, șuturi spectaculoase, au fost deseori cheia izbândei noastre. Plus truda, e drept. Fără stres și mai incisivi pe flancuri, plus câteva un- doiuri, în teren și pe tabelă. Baftă!

    Apreciază

  4. Stai liniştit, când văd că playoff-ul nu mai poate fi ratat, n-o să mă scoţi din lozinca „Contează doar jocul frumos” şi altele asemenea… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  5. Trebuie sa castigam, si vom castiga.Pe mine nu m-a impresionat Craiova,nu sunt zmei.Au si castigat cateva meciuri cu noroc,si la noi au scapat ,tot cu noroc.Plus ca,au o conducere de rahat,ma refer la cazul Rambe ,hadji rejele.Sa le fie rusine,nu si-au aparat si sustinut jucatorul,de vatajeleu si divan nici nu spun nimic,l-au tradat fara nici o rusine pe Rambe.Caractere zero.

    Apreciază

  6. Pe prosport vedem echipa de start astfel: Vâtcă – Peteleu,Larie,Horj,Camora – Rus,Mureşan – Chiriţă,Omrani,Ruiz – Bud (4-2-3-1). Mă indoiesc că va fi 4-2-3-1 (apare atât Bud, cât şi Omrani), dar vom vedea. Mai degrabă 4-4-2, sau 4-4-1-1, cu Omrani ceva mai în spate, dar în faţa mijlocaşilor. Contează…mă rog. HAI CFR!!!

    Apreciază

  7. Nu-i bai că luăm bătaie. Chiar nu-i bai, dar mă enervez că suntem penibili. Nu pricep ce vrea Miri cu Chiriță. Băiatul ăsta încă nu e pregătit pentru primul 11. O altă enigmă este Vâtcă – băiatul ăsta chiar nu vrea să iasă pe nici o centrare. Chiar n-avem pe bancă ceva mai de samă? Restul par că nu vor să deranjeze. Ne mai și dăm cocoși sarcastici cu boul ăla de arbitru…..

    Apreciază

  8. De cand Miriuta a iesit cu declaratii ca se lupta la titlu, jocul echipei e din ce in ce mai slab, rezultatele pe masura….. Antrenorul trimis in tribuna….. jucatorii mult mai implicati in proteste si milogeala decat in joc…

    Apreciază

  9. Deh ziceau multi ca echipa asta a facut mult mai mult decat poate….ca Miri a facut din rahat bici. Concluzionez ca ne meritam locul in playoff si atat. Nu suntem echipa de titlu ci doar de pluton.

    Apreciază

  10. Am pierdut prosteste, jucand prosteste.
    De admirat ca in 10 oameni ne-am straduit sa egalam, dar fara un joc organizat, chiar haotic, fara nicio idee.
    Toti sunt parca intr-o lipsa de forma totala, inclusiv Miriuta.
    Vedem cum scoatem camasa in meciul de cupa si in ultima etapa pana la vacanta si apoi avem nevoie de multa munca si noroc.
    Este frustrant sa pierzi in fata unei echipe care n-a aratat nimic.
    Nu inteleg de ce echipa nu a fost avertizata si instruita sa nu raspunda la provocari si sa nu riposteze nervos.

    Apreciază

  11. Vai de pl noastra, in meciul de azi. Practic ne-am bătut singuri. Apararea tot mai subreda in ultimele meciuri. Antrenorul tot mai lipsit de idei.: ce o cauta Chiriță in primul 11 nu stiu. Ce o cauta Vatca in primul 11,nu stiu. Nu ii vezi la antrenamente ca nu sunt de echipa asta, noi suporterii ii vedem meci de meci.
    Apoi schimbarea Ruiz cu T. Lopez, serios? E vreo smekerie la mijloc si nu stim noi? Din ultimele 4-5 meciuri de cand ne batem la,, titlu,, nu mai inteleg nimic. Ce se intampla? Mie imi miroase a sabotaj, autosabotaj cum vreti sa o numiti. O fi vreun troc? Ceva ceva este……

    Apreciază

  12. Din”COLTUL TRIBUNEI”;09.12.`16,orele 20.30,Tr.Severin-CSU Craiova-CFR Cj.=2-1(1 -1);Oltenii mai avizi de rezultate,dupa cateva nereusite,au fost ceva mai lucizi,decat fundasi nostrii care au comis erori in lant,de care au profitat atacantii adversi;ei au abordat partida, cu un plus de luciditate si determinare,mai ales dupa ce am ramas in inferiorite,cand noi am incercat disperati sa egalam,dar fara busola si organizare,putea sa ne coste inca un gol;VATCA=6,0-s-a aruncat,aiurea mult prea repede,la penalty,dar a scos vreo 2-3 mingi de gol; PETELEU=4,0-neasteptat de slab;a gresit flagrant la golul doi;LARIE=5,5-in nota echipei,cu o evolutie modesta;HORJ=4,0-a fost coautor-negativ la ambele goluri;CAMORA=5,0-a scos un gol,dar ma intreb unde a fost la centrarile care au generat cele doua goluri ;L.RUS=5,5-nu s-a vazut prea mult in joc;MURESAN=5,0-a contribuit negativ si el la golul doi al oltenilor;mult prea greoi;s-a epuizat repede;CHIRITA=5,0-doar pt. aportul adus pe faza defensiva; nu a reusit niciodata sa-si depaseasca adversarul direct ;J.C.RUIZ=5,0-nimic notabil;mult prea sters;OMRANI=4,0-ne-a lasat in inferioritate-desi primul galben a fost gratuit-,tocmai cand aveam mai mare nevoie de el ;le-a dat material de critica,celor de la Jiji Sport,dupa operatiunea”geamul lui Radoi!”;BUD=5,5-a dat un gol norocos si s-a mai lovit de doua ori mingea de el ca de coltul mesei ; REZERVE:T.Lopes=5,0;Paun=5,0,Negrut=5,0; A.1=5.0-nu i-a iesit nimic;are circumstante intemeiate,-ne-au lipsit 3 jucatori esentiali din angrenajul echipei!-dar nu a gandit si asezat prea bine echipa in teren ;e bine ca-si lauda elevii:”am jucat f.bine”?!,numai ca exagereaza f.mult; se pare ca nu am vazut acelasi meci(!?);este de laudat abnegatia si dorinta de egalare si atat!

    Apreciază

  13. Putem sa discutam despre altii, avem si despre ce, dar intai sa punem o oglinda in fata noastra si sa privim cu atentie. La protestele lui Miri pentru acordarea penalty-ului (a fost in opinia mea, indiscutabil, chiar ma intreb ce cauta mana lui Horj acolo), eu am stiut ca-l va elimina si cred ca majoritatea celor care au urmarit partida s-au asteptat sa fie eliminat. Oare el cum de nu si-a dat seama ca va fi eliminat? sau i-a sarit mustarul si a reactionat? Eu l-am vazut explicand cu calm arbitrului, deci nu se pune mustarul. E o mare naivitate din partea lui. Trebuia sa stie ca va fi eliminat cum am stiut majoritatea dintre privitori. La aplauzele lui Omrani ironice la adresa arbitrului, iar am stiut majoritatea dintre privitori ca va lua galben pentru ele. Nu e o scuza ca e tanar. La banii pe care-i ia trebuie sa gandeasca matur. Nu e copil. Sau gesturile din vestiar prin care s-a automutilat iar nu sunt la locul lor. Acum va lipsi mult si bine pentru ambele gesturi. Nu e normal, cand avem nevoie de jucatori. Acum vine Barsan in discutie. La penalty toata echipa prazarilor l-a luat la intrebari pe tusierul lui Barsan, fara sa primeasca cineva vre-un cartonas de la Barsan desi erau proteste generale, cum a patit Miri al nostru pentru protestele lui sau Omrani pentru niste aplauze ironice. Apoi faza la care Omrani ia galben care se transforma instant in rosu la aplauzele ironice, n-a fost nici macar fault, Omrani a avut de ce sa aplaude, numai ca nu trebuia sa-si permita, a ingropat echipa. Meciul s-a dezechilibrat apoi dupa eliminarea lui Omrani, noi am riscat totul fara sa egalam, prazarii au ratat incredibil pe contre distantarea fata de noi. Am avut si mult noroc, de exemplu la bara lui Bancu si noroc cu interventiile salvatoare ale lui Vatca, altfel scorul lua proportii la contrele prazarilor. La golul doi a fost o contra purtata in viteza de vreo sase prazari, letala pentru noi, cu toate ca prazarul care a inscris era singur intr-o gramada de visinii…

    Apreciază

    • Bine, faptul ca ne-au lipsit Nascimento si Nouvier din cauza cartonaselor acumulate a cantarit mult in soarta partidei, desi pana la dezechilibrarea de dupa eliminare parea ca avem sanse sa si castigam, echipa parea in vana. Si acum despre alcatuirea echipei: a fost decenta. Bine, iar l-a schimbat pe Ruiz cand aveam nevoie de pase filtrante sa inscriem. Aici nu sunt de acord.

      Apreciază

  14. Echipa trebuie sa se trezească in ceasul al 12 lea, ca altfel va fi vai de ei in play out, din nou. Nu e păcat de munca depusa pana acum? Intreb si eu, poate unii din jucători citesc pe aici.

    Apreciază

  15. Cu Gomelt in locul lui muresan, cu paun in locul lui omrani, cu sorsa in locul lui chirita, cu oricare portar in locul lui vitca meciul era altfel. Cred ca valoarea echipei e mai buna decit ce a aratat azi. A fost cel mai slab 11 trimis pe teren din tot sezonul. Si asta e vina antrenorului. Meciul cu Timisoara a decis soarta meciului de azi. Nouvier cu Nascimento mai bine stateau cu Timisoara, ca era meci de 3 puncte. Azi a fost de 6 puncte. CFR-ul putea juca mai defensiv cu Timisoara, oricum avea sanse mari de egal, il obtineau fara nouvier si nascimento. In concluzie sint dezamagit de conducere si antrenor, dar jucatorii din teren de azi parese ca au oferit totul de ce erau in stare, nu-i vad vinovati pe ei. Un Pustai scotea un joc mai bun din echipa asta in ultimele doua meciuri. Limitele lui Miriuta s-au vazut clar de tot acum. Putea incerca atitea formule. De ex. un 4-3-3 cu Roman virf, Bud pe dreapta, Omrani stinga si era mai bine decit cu Chirita, paun. Sau acelasi 4-3-3 cu in formula Omrani,Bud, Lopes – Gomelt, Rus, Carlos. Il puteai retragea pe Gomelt si impinge pe Camora si Peteleu si aveai un 3-5-2 cu bubuieli de toata frumusetea pe virfuri, ca tot aveam 3 disponiili pentru acest meci. Dar asa, parca am jucat fara extreme. N-au jucat nici Nouvier, nici Sorsa, nici Lopes in mare parte. Si astia sint cei mai buni pe flancuri d.p.d.v. ofensiv.

    Apreciat de 1 persoană

    • La cea cu Gometl, Rus, Carlos ar putea fi in opinia mea Gomelt si Rus inchizatori si Carlos in fata lor furnizor de pase filtrante pentru cele trei varfuri, acolo eu l-as pune pe dreapta extrema Roman in locul lui Tiago care e fundas lateral ofensiv, nici macar mijlocas. Nici 3-5-2-ul pe care l-ai prezentat nu e de aruncat, e mai italian (tip Antonio Conte la nationala Italiei pana-n vara, acum e la Chelsea si nu l-am urmarit acolo sa pot sa zic despre sistemul lui).

      Apreciază

      • Incearca sa-l imaginezi pe Tiago astazi in locul lui Chirita. Crezi ca era mai slab? Tiago asa fundas cum este, oare avem noi in echipa dupa Nouvier si Sorsa pe cineva mai ofensiv pe flanc? Chirita tot nu e fundas dreapta, dar cind l-a inlocuit pe Tinc in meciul cu Gaz Metan a fost OK. Desigur, nici Camora si nici Tiago n-ar trebui impinsi in fata in mod normal, dar la lotul subtire al CFR-ului poti ajunge sa nu ai alternative, cum a fost in acest meci. Risti si pina la urma poate iti iese, avind in vedere ca loturile celorlalte echipe sint si mai limitate. In meciul cu CSU nu doar am pierdut 3 puncte, dar si oportunitatea de a testa diferite formule.
        P.S. Lopes are 15 pase de gol in 85 de meciuri la CFR. Camora 16 in ~200 meciuri. Paun are 4 in 82. Privind statisticile, daca nu stii cine e Lopes il poti incurca cu o extrema foarte usor.

        Apreciază

    • Totusi, Max, daca nu le-a exersat macar la antrenamente aceste sisteme nefolosite pana acum la Cfr de Miri, era riscant sa experimenteze intr-un joc de o asemenea importanta. Eu cred ca a avut o alcatuire decenta a echipei si ca nu pierdeam, poate chiar invingeam fara cartonasul rosu al lui omrani, la gestul sau infantil si cu Ruiz tot eciul in teren (aici il contest pe Miri cu scoaterea lui prin min 60-65 meci de meci, ramanem fara conducator de joc, fara pase filtrante).

      Apreciază

      • Atunci intrebarea este de ce nu le-a exersat. Era clar ca vor interveni absentele de la suspendari si posibile traume, este treaba lui Miri sa incerce alternative. Avem un lot subtire, dar jucatorii pot fi polivalenti si flexibili. Muresan poate fi fundas si mijlocas la destructie. Rus probabil a fost adus ca fundas lateral dar joaca mai bine la mijloc. Nascimento era mai retras cu Petrucci, dupa plecarea caruia a primit o pozitie mai ofensiva si a inceput sa joace mai bine. Lopes poate juca avansat. Paun joaca la fel de „grozav” pe ambele flancuri 🙂
        Toate aceste schimbari au intervenit din necesitate, la fel cum Hora a inceput sa joace virf dupa ce s-a chinuit ca extrema nu stiu exact cit timp la CFR. A devenit golgeter peste noapte. Un antrenor bun mai schimba pozitiile jucatorilor si din propriile instincte, nu doar cind e fortat de circumstante.
        Oricum, in nici un caz nu dau in Miriuta, el compenseaza lacunele tactice cu calitati de motivare si incredere in sine.

        Apreciază

  16. REFLEXII (ne)PERTINENTE: Un joc care parea la-nceput la-ndemana,care nu ne va ridica mari probleme,dar pe parcurs,primind”pumni dupa pumni”(penalty si eliminare),am cedat teren,am scazut ritmul si tot jocul s-a transformat intr-o mare deceptie;daca reuseam sa inscriem primii,poate ca alta ar fi fost soarta acestui meci!;asa cum am remarcat intr-o interventie anterioara,atat Bud,dar mai ales Omrani nu-si folosesc mintea(cum sa-ti lasi echipa in inferioritate, doar in cateva secunde,dupa 2galbene repetate!);dupa ce am fost condusi,am incercat sa iesim mai mult la joc,dar in inferioritate numerica,am lasat spatii mari in aparare(am fost varza a`la Cluj,penibili)si era sa se termine si mai rau;am fost mult prea mult dominati de spectrul infrangerii,n-am mai avut claritate in gandire si actiune,am devenind astfel o prada usoara pt. atacantii olteni;au aparut si frustrarile(am fost prea nervosi) si cartonasele galbene;si in egalitate numerica,primele 30`am avut ceva probleme(dar si ei) in a construi si a desface apararea adversa,cu atat mai mult,dupa ce am ramas in inferioritate numerica(atat pe banca,cat si in teren!);n-a fost sa fie,n-am avut vana,am fost tot timpul cu un pas in intarziere,ne-am miscat greoi in fata apararii cu doi”batrani”(Rus si Muresan in loc de Gomelt)care nu prea au actionat ca adevarati”recuperatori”si”distrugatori”,nu s-au completet eficient;la mijloc+varf,n-am facut pressing de preintampinare,iar”extremele”(Omrani,dar mai ales Chirita, au fost comedianti) au fost ca si inexistente,de unde,firesc,a rezultat o partida slaba, a unei echipe mici;din pacate continuam sa alunecam pe o panta descendenta si nu se iau masuri de remediere;un alt meci in care n-am reusit sa obtinem un rezultat pozitiv,fara Nascimento pe teren(!);trebuie sa o luam de la capat,cu daruire si incredere,mai ales ca adversarii au inceput sa ne citeasca,iar noi parem neputinciosi,neconcentrati pe acest frig ,parem mult prea uzati si obositi sa mai putem alerga cu folos.

    Apreciat de 1 persoană

  17. La golul doi al prazarilor putem sa dam vina pe aparatori, in opinia mea a fost o contra cu multi prazari in viteza simultan si cu o pasa filtranta de exceptie printre aparatori si o executie de mare finete a lui Gustavo, marcatorul golului. In rest, am avut destule ocazii mari pana la eliminarea lui Billel, chiar mult peste prazari, dupa care s-a dezechilibrat total meciul cand am ramas in 10 si am riscat totul sa inscriem.

    Apreciază

  18. Totusi nu inteleg experimentele cu Vatca si Chirita in primul 11. Si de ce JC Ruiz este schimbat meci de meci cand e singurul care poate da o pasa inteligenta din echipa asta. Parca ne-am intors in timp, la începutul campionatului cand se cauta inca o formula de baza. Suntem atat de aproape de playoff si ne complicam singuri viata. De ce, asta nu o pot intelege.
    Nu era mai sigur, bine din toate punctele de vedere(financiar și sportiv) sa ne asiguram prezenta in playoff si apoi sa faci ce experimente vrei, sa joci cu ce jucatori vrei si in ce formule mai vrei sa testezi?
    Urmeaza un meci extrem de important la Voluntari, o echipa lipsita de Cernat, o echipa lipsita de idei in ultimul timp.Cele 3 puncte sunt extrem de importante pentru a ierna cat de cat linistiti in zona de playoff. Nici cei din spatele nostru nu au meciuri usoare, Botoșani întâlnind Iașiul si la ce războaie au fost in ultima perioada intre conducerile celor 2 echipe nu vor avea meci usor.
    Suntem pe o panta descendenta si nu numai din cauza jucătorilor, ci si a lipsei de inspirație a lui Miriuta. Parca toate se aliniaza împotriva noastra mai nou : vreme, arbitrii, scaderea de forma,accidentări, suspendari.
    Am pierdut puncte importante in ultimul timp mai ales in meciurile de acasa(neașteptate de nimeni), e timpul sa e trezim ca dam cu piciorul unei sanse imense. Una e sa joci in playoff, fara nici un stress si una e in play out cu morcovul meci de meci. Cheia e la Miriuta si conducere, am un feeling.
    Jucatorii se vede ca dau totul pe teren meci de meci.
    Hai CFR!

    Apreciază

  19. Mea culpa, dragi prieteni! Când să dau drumul la notarea de după meciul de ieri, observ că n-am închis nici pe aia anterioară cu timişorenii… 🙂 Mă rog, „m-am redresat” între timp, şi chiar dacă atât noi, cât şi echipa are probleme evident mai mari, vă fac un foarte scurt rezumat al meciului de luni: au notat 18 tribunişti, media echipei a fost de 5.0, în timp ce Miri a primit doar 3.4. Nota maximă (6.8) e la Nascimento, aia minimă la Bud (3.5). HAI CFR!!!

    Apreciază

  20. Am spus eu ca e prea m,are optimismul si din pacate am avut dreptate . Ne-a invins o echipa care n-a aratat aproape nimic si astfel dezamagirea e si mai mare . Tot atat de adevarat este si subtirimea lotului, cand sunt suspendati/accidentati, nu sunt variante pe masura titularilor, asa ca nici din acest punct de vederenu putem emite pretentii mari . Cat priveste play-offul, am eu o presimtire ca o vom rata, dar cum am mai scris, esenta este supravietuirea, iar in acest sezon 90% vom scapa .Ce va fi cand n -o sa avem ce vinde este usor de imaginat . Pe cat de usor, pe atat de dureros !

    Apreciază

  21. Poate-mi explică careva cum stă treaba asta cu henţul în careu. Am auzit enşpemii de comentarii pe gesepe: cum că a existat inteţie, n-a existat ş.a.m.d. Răzvan se afla la un pas de Puluţă, în alergare, cu braţul stâng lipit de corp. Puluţă a tras puternic, apoape că i-a desfăcut braţul de corp şi astfel a ieşit penaltiul. Un lucru sigur: nu a fost intenţie. Şi altceva: căpitanul nu era acolo unde trebuia, aşa că Horj a fost forţat să iasă la blocaj. Deci nicidecum nu e singurul vinovat.

    Apreciază

      • Adineaori Luise, fază identică cu „henţul” lui Horj în partida Botşani-Iaşi. Hoţiegan e arbitru şi NU ACORDĂ (capiş!) henţ la acea fază. Atunci cine ştie fotbal? Dobitocul de arbitru din meciul nostru sau Hoţiegan? Şi ce să mai înţeleagă de aici un diletant?

        Apreciază

  22. Trebuie sa ramanem calmi, baietii sa stranga randurile, Miriuta sa-si revina cu capul si sa lase visele de preamarire pentru a putea sa-si pregateasaca cu atentie urmatoarele meciuri.
    Situatia in clasament este inca una buna si nu are rost sa ne panicam.
    N-om avea noi o echipa nemaipomenita dar nici adversarii nostrii pentru play off, nu sunt niste zmei.
    In acest moment, singurele echipe care nu sunt, dar par a fi capabile sa ajunga in Play off, sunt Botosani si Astra, iar echipele care au o pozitie mai subreda si pot fi depasite sunt Dinamo, CFR si chiar Medias, in urma depunctarii preconizate coroborata cu un insucces in aceasta etapa.
    Intr-o lupta in care CFR, impreuna cu alte 4 echipe, lupta pentru 3 locuri calificabile, nu pare un lucru imposibil de realizat si depinde doar de noi.
    In mod normal, daca nu ne pierdem luciditatea si ambitia, putem sa ajungem in play off si cu aceasta sa ne oferim un ragaz de liniste si stabilitate, cel putin pentru aceasta editie de campionat.

    Apreciază

  23. eu cred ca trebuie pus in discutie si programul fiecarei echipe..eu vad la cfr un program greu..cu oile acasa, cu gazul deplasare, cu viitorul acasa si probabil cu echipa decimata iar in iarna!

    Apreciază

    • Da Andrei, dar si Botosani are, de exemplu, cu Viitorul in deplasare, Craiova- acasa, Dinamo-deplasare,Astra -deplasare, deci nici lor nu li se arata un parcurs lejer.
      Daca ne uitam la programul care urmeaza, putem vedea ca nu este „floare la ureche” pentru niciuna.
      Daca-as fi suporterul Gazului, n-as fi fericit sa stiu ca am meciuri acasa cu Astra,CFR, FCSB sau Craiova in deplasare. In situatia asta as putea spune ca ” la toti ni-e greu.”
      Important este sa nu se tulbure apele in interiorul echipei, sa ramanem concentrati, sa traga toti la aceeasi caruta si sunt convins c-o sa reusim.

      Apreciază

      • Am putut constata, cel puţin în cazul nostru, că sunt mai uşoare meciurile cu Astra, Steaua, Dinamo decât cele două cu Timişoara. 🙂 Dar, aşa este, la toţi ni-e greu, şi nici cu cine vei avea meci nu prea contează, oricare dintre pretendentele la un loc de play-off se poate împiedica oricând, indiferent de numele adversarului. Chiar sunt curios dacă Dinamo va reuşi să bată acasă pe ASA.

        Apreciază

  24. De cateva etape,cu regret constat,un regres vizibil al echipei,al modului de exprimare si participare la joc;impreuna cu A.1 se pare ca ne-am atins limitele,sau pur si simplu am intrat intr-un blocaj,sau o”pasa neagra”,sau ne-am imbatat de inaltimi si vise aiuristice!; imi doream f. mult sa-l batem pe acest neMultum(it)-escu,care pe unde a antrenat,ne-a criticat si ne-a”blagoslovit”cu vorbe de duh;am aratat ca nu stim sa rabdam,sa ne concentram si sa ne abtinem de la provocari;suntem prea labili psihic si lesne pacaliti de orice fel de insinuari,dar care fac si ele parte din joc;in aceste conditii tensionate,(nu-i o scuza,ar fi trebuit sa intervina A.1,dar el era si mai nervos!)dispare organizarea,mintea limpede,ramanem fara luciditate si apar rezultatele negative(!); suntem de cateva etape in cadere libera;”lauda de sine nu miroase a bine”,precum afirmatiile gratuite:”jucam cel mai bun fotbal”,oare(?!),”putem trage la campionat,de ce nu…,la locul intai”si alte afirmatii hazardate,fara acoperire si multi”cai verzi pe pereti”,marca inregistrata Miri,care pierde in ultimele etape,7p-4p.acasa si 3p.in deplasare-,”bravos natiune,halal sa-ti fie!”;asa ne batem la campionat(?)-;ne trebuie un”reset”sa ne trezim repede la realitate,sa ne pregatim mai serios,sa ne reorganizam din mers,sa ne redobandim incredere ptr. ca in urmatoarele jocuri din acest an,sa nu mai facem nici macar un pas gresit;este lesne de observat ca dupa 3 rezultate consecutive,pozitive,unii visatori(Miri)se gandesc la titlu,dar tot asa de simplu,dupa alte 3 negative te afunzi in play-out!;[o paranteza:sa se mai oftice unii”doctori” in gramatica si semne de punctuatie, de pe aici si de aiurea!-,de parca asta ar conta,nu continutul textelor si nu jocul si rezultatele(nesatisfacatoare),din ultima vreme,ale echipei(!),sic!];oare atat de mult sa ne fi afectat psihic si implicit fizic cacialmaua- “investitorii”,incat sa ne facem”Hara-Kiri”(?!);probabil ca dezamagirea sa fie f. mare si tot ce-i posibil ca(promisiunile!)asteptarile financiare viitoare si o posibila calificare in cupele europene,ramase doar promisiuni desarte si neimplinite sa-i fi afectat mental!?

    Apreciază

    • Amagirea oferita de iuliu nu are legatura cu preg meciurilor. Vrei sa bati pandurii, la pauza scoti un varf, apoi din min 70 si pe al doilea. Ai doi portari acceptabili, folosesti portarul 3. Ai un mijloc obosit il ti pe gomelt si neagu in tribune. Ai obligatia la un u21. Mai noi incepem cu doi. Astea si multe altele relatate de voi nu au leg cu minciunile sau sperantele lui iuliu….

      Apreciază

  25. Norocul nostru consta in faptul ca si celelalte aspirante la playoff se impiedica, asa ca nu trebuie sa disperam deocamdata. Lupta in 4 pt 3 locuri se va da intre noi, caini, moldoveni si astrali. Gazul lui Pustai in acest sezon este peste cele 4, nu doar in clasament, ci si ca joc, deci doar o depunctare ii poate bulversa. Meciul de astazi demonstreaza o data in plus capacitatea lor de a reveni dupa ce sunt condusi la pauza si inca de o maniera categorica, spre deosebire de noi, care ne-am chinuit mai bine de o ora sa egalam cu pandurii si vreo 40 ‘ cu recasul sa inscriem golul victoriei. Important e ca botosanenii par sa piarda azi cu iesenii, ceea ce inseamna ca ne mentinem avansul de 5 lungimi, dar e obligatoriu sa batem la voluntari. Pana atunci ne vom chinui marti cu Iasiul acasa, dar parca nu ma intereseaza asa de mult acest meci, comparativ cu cel de la voluntari. Hai CFR!!!

    Apreciază

  26. Văd că cei de la Pandurii și Botoșani fac eforturi disperate să nu ne încurce… 🙂 S-o țină tot așa! Ar fi minunat ca și cei de la Astra să clacheze mâine cu mioare… 🙂 Poate ne revenim și noi la un moment dat și atunci poa’ să câștige câte un meci și ei… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  27. Notarea pt înfrângerea de la Severin s-a încheiat cu 13 ”participanți”, Miri a primit doar 3.3, echipa doar 4.8. Bud a primit 5.6, dincolo Păun doar 3.8. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Așa este, treaba e clară, de fapt tocmai de ei m-am temut, și nu degeaba. A fost unul din rarele meciuri în care am ținut cu mioare, dar Astra e mai bună, asta e. Noroc că avem avantaj la meciuri directe, deci avem avantaj de 5 puncte. Oricum, toate aceste calcule sunt pe degeaba, dacă nu schimbăm noi în primul rând ceva. Era al naibii de bun un egal, dar mioarele ăstea chiar sunt slabe de tot, și -mai nou- au și ghinion… 🙂 HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Astra are meci la medias iar din iarna pot pleca piesele grele. Important e stabilitatea la cfr. Fara acelasi prim 11 e greu sa depasim echipe ca steaua, medias, viitorul in februarie

      Apreciază

  28. Desi nu prea inghit fcsb, golul marcat de Astra mi-a cazut greu.
    Acum nu mai este de gluma si trebuie sa „bagam pe foc”.
    Nu stiu cum reusesc cei de la FCSB sa fie surclasati, atat in Europa cat si in meciul direct, de o echipa decimata tocmai de ei. Vad ca si pe mai departe, vor sa-i transfere pe jucatorii exponentiali de la Astra in ideea ca acestia o sa-i umple de banii din CL.O strategie complexa si foarte elaborata, dupa chipul si asemanarea sefului lor.
    Destructurarea adversarilor importanti, este o idee care sta la baza hegemoniei FCSB-iste.
    Noroc cu Rege, Meme si alte genii care s-au aciuit pe acolo.

    Apreciază

  29. Anul trecut am avut acelasi traseu,iar spre sfarsitul turului am dat cu muci-n fasole.In aceste conditii era mult mai potrivit sa incerce sa bage cate-un tinerel ca titularii sunt fara reactie.Or fi probabil multi cu aniversarea in aceasta perioada si sunt mahmuri baietii.
    Da ,era foarte bun un egal aseara……in urmatoarele 3 etape astra poate sa fie detasat in fata noastra avand in vedere ca jucam la voluntari,gazul si fcsb acasa.Ne-am facut-o cu mana noastra pierzand in ultimele etape pct pretioase acasa.Si era si mai elocvent fara victoria in partida directa cu astra.
    Parca nu sunt asa trist cand vad ca mai sunt jucatori ca si Bud(vizavi de felul cum a tratat faza cu Recashul)………Adi Popa ii da clasa la al nostru si pare groparul lui fcsb.Asta de cateva partide ii sapa la greu pe fcsb,iar aseara ne-a dat si noua la gioale cu cretinismul lui.Dar acolo mai sunt cretinei aka Enache,care la faza golului il lasa pe Budescu sa intre-n centru(pe dreptul) in loc sa-l impinga-n lateral pe stangul lui.Si astia or jucat impreuna la astra.
    Din pacate dup-o toamna frumoasa trebuie sa coboram de pe cai si sa ne afundam in glodul play outului.

    Apreciază

    • Vedem ce se va întâmpla etapa viitoare. Astra are meci greu la Mediaş. Stafful este obligat să facă absolut tot posibilul (şi poate şi imposibilul) să câştigăm la Voluntari. Vedem ce va fi, dar acele 5 puncte pierdute acasă (contra unor echipe nu foarte tari) chiar pot fi decisive. La un moment dat era bine şi cu ÎNCĂ 3 puncte în acele 2 meciuri (egal cu Pandurii şi victorie cu Recaşul, de ex.), acum -practic- am fi liniştiţi de tot. Mă rog, n-are niciun farmec să ne tot uităm în spate, asta a fost, am fost proşti, dar la Voluntari ne mai putem scoate un pic (coroborat cu un egal -să zicem- la Mediaş-Astra). Într-un final e bine să observăm, că nici Astra (mai ales), dar nici Gazul nu au un program uşor în ultimele 6 partide. HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Gica, eu zic ca e prematur sa ne impacientam in legatura cu astralii sau alti contracandidati la locul nostru in playoff. Si eu sunt necajit pentru ultimele rezultate, mai ales ca cele din Gruia le-am trait pe viu, dar cred ca avem puterea sa ne revenim si sa castigam astfel locul binemeritat. Astra are meci greu la gazari etapa viitoare, iar dupa pauza din iarna cu siguranta vor fi mult mai slabiti si sper sa plece si Sumi pana atunci. Deocamdata avem 5 lungimi in fata lor, cu rezultatele directe, depindem doar de noi. Daca nu reusim maine sa batem Iasiul in cupa, dar mai ales pe voluntari in ultima etapa, atunci chiar putem spune ca am dat cu mucii-n fasole. Dar pana atunci, fruntea sus si hai CFR!!!

      Apreciază

  30. În sfârşit, o veste bună de pe chefere: „ andrei popa ce pot sa va zic e ca eu personal sunt putin linistit privind unele vesti pe care le aud…sper sa se confirme…mai multe nu va pot spune”. Mie mi-e de ajuns. Tot ceea ce a venit până acum dinspre andrei popa s-a cam şi adeverit.

    Apreciază

  31. e bine ca andrei popa e putin mai linistit (nu putin linistit asa cum a scris 🙂 ) si a venit si corn cu ceva confirmare de zvonuri bune, acum cu totii citim atat tribuna cat si cheferetv,uneori se adeveresc zvonuri, alteori nu … om vedea, toti speram la binele clubului. importanta e acum victoria cu Voluntariul sa iernam linistiti si calificare mai departe in cupa. frumos ar fi ca maine sa fim cat mai multi pe stadion, e ultimul meci acasa si baietii merita suportul nostru pentru acest tur de campionat ! HAI CFR !!!

    Apreciază

    • Eu voi fi acolo.Abia astept,este ultimul meci acasa.Sper ca,si cei din Cluj sa se prezinte la meci.La ultimul meci din Gruia,mi-a fost rusine in prima repriza.Hai CFR!!!!!!!!!!!!!!

      Apreciază

        • super, iti dau maine dimineata un mail cu telefonul meu si cel putin la pauza mi-ar placea sa ne vedem, sa schimbam doua vorbe 😊 sau sa-i bulgarim pe ieseni, la ce vreme se anunta pe maine 😊

          Apreciază

      • Daca te uiti la vremea de afara si la temperaturile care se anunta maine, nici nu te poti supara prea tare pe cineva care n-are chef sa inghete la ora 22 in tribuna, pt ca nu toti sunt impatimiti ca noi.

        Apreciază

    • Pe langa suportul nostru, baietii au nevoie si de „suportul electric” al conducerii, avand in vedere ca afara ninge consistent, iar la frigul care se anunta maine gazonul s-ar putea sa arate mai rau ca si cu recasul.

      Apreciază

  32. Cand IM a tot vorbit de sansa mare cu investitorul, sincer sa fiu m-am bucurat, singura problema pe care o puneam era legat de numele echipei . Acum am revenit cu picioarele pe pamant, nu mai cred in nici un zvon, daca e sa fie ceva, atunci sa se semneze contractul si atunci jos palaria ! Oricum iarna ne va aduce un indiciu, daca nu pleaca nimeni ( vorbesc de cei care joaca constant ) si se aduc 2-3 jucatori cum cere Miri, atunci va fi un semn bun . Altfel …

    Apreciază

    • Bela, teoretic pot si pleca fara sa fie semn rau. Daca unii vor alte echipe si din vara pleaca liberi, se poate da drumul si pe bani in iarna. Dar asa ca si tine ma bucur o sec si apoi ma rezerv in euforii pina e ceva clar.

      Apreciază

      • Chiar dacă acele semnale pozitive (extrem de rezervate, şi e bine aşa!) cu investitorul se vor adeveri, consider şi eu că nu e nicio problemă să mai vindem ceva .minimal, aşa-, mai ales dacă sunt şanse să vină alţii şi mai buni… 🙂 În primul rând -cum spune şi Andrei- la cei care pleacă gratis în vară, păcat să nu faci ceva lovele, chit că te cumpără un şeic din Orient… 🙂 Apoi, să nu uităm că majoritatea celor care sunt indispensabili (Nouvier, Nascimento, Horj, Rus etc.) fie au fost la început de sezon catalogate „semipetarde”, fie au fost primiţi cu ceva rezerve (cazul lui Rus, Peteleu etc.). Exact cum a fost şi Petrucci la un moment dat o rezervă sigură, apoi a crescut, şi-a făcut o cotă, s-a dus. Idem alţii. Cam de 4-5 ani se tot repetă povestea asta la noi, şi e foarte bine aşa (în sensul că jucători consideraţi „petarde” la un moment dat, ulterior cresc, şi îşi fac o cotă bună de „departure”). HAI CFR!!!

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.