Etapa a 17-a: CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu


et17

Am epuizat toţi algoritmii de căutare descoperiţi până la ora actuală de oamenii de ştiinţă englezi, în aflarea istoricului meciurilor disputate în Gruia între CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu. Dar, nimic, nada, niente, zero, până şi găsirea Elodiei pare un lucru mai accesibil decât aflarea acestei statistici.

Iar memoria nu mă ajută cu nimic.  Foarte foarte vag îmi aduc aminte de o partidă disputată prin 2007, cred că a fost în 10 martie, într-o sâmbătă, când am câştigat cu 1-0 în faţa lor, printr-un gol marcat cu piciorul stâng de către Didy, în minutul 65 şi 50 de secunde. Acum că zic, nu sunt sigur, dar parcă le-am mai dat o dată un 1-0 într-un weekend, cred că a fost marţi 14 aprilie 2009, în sferturile Cupei României. Dacă nu mă înşel, golul a fost marcat în minutul 43 de către Peralta, dintr-un penalty acordat în urma unui henţ făcut de Piţurcă jr în minutul 42 şi 10 secunde. Bă, şi ce şut în bara stângă a porţii apărate de Stanca a prins Frangipane de pe la 25 de metri, în minutul 88 şi 14 secunde. În rest, ceaţă totală în capul meu.

Ah, da, parcă trebuia să mai fie încă un 1-0 şi prin 2010 (doar l-am avut pe-atunci pe Mandorlini ca antrenor), tot primăvara, în 20 martie, când singurul gol l-a reuşit cu capul Alcântara  în minutul 25 (lapsus total la secunde), în urma unui corner executat de pe partea dreaptă. Pân’ la urmă, cred că am amintit toate meciurile.

Hopa, staţi aşa, Alcântara şi Mandorlini le-au tras-o gorjenilor de două ori, dacă memoria nu-mi joacă feste. O victorie de vară, după seria de primăvară amintită mai sus. La sfârşitul lui august 2010, chiar şi în condiţiile în care E. Dică a fost menajat, E. Kone şi Alcântara le-au dat rapid pandurilor două boabe, iar spre sfârşitul partidei l-am lăsat şi pe Voiculeţ să înscrie din penalty. Of, bine că am reuşit în final să fac reconstituirea istoricului meciurilor directe.

Ioi, lol, era să uit tocmai de o victorie concludentă, cu 2-0, din 2012. Nu mai reţin amănuntele, dar printre perdelele dense de pe creier văd o după amiază însorită de primăvară, numai bună pentru fotbal, în jur la 10.000 de spectatori, o sâmbătă, 17 martie, un meci jucat de la ora 17.00, un sprint al lui Sougou încheiat cu gol, după o gafă a lui Cardoso,  un Grigoraş extrem de agitat pe banca gorjenilor, un Bastos nerevenit cu capul, un fundaş dreapta de-al nostru, Maftei, total depăşit de joc, o bucurie uriaşă în tribune când în finalul prelungirilor partidei  Kapetanos a băgat din nou  mingea în aţe şi nu mai ştiu, v-am spus că am filmul rupt.

Totuşi, sunt absolut sigur că am înşirat toate meciurile jucate în Gruia împotriva lui Pandurii, o colecţie primăvară-vară de 5 victorii din 5 partide.

Luni, 28 noiembrie 2016, cu începere de la ora 20.30, în cadrul etapei a 17-a a Ligii 1 Orange, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în partida CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu …

… urmează să punem bazele catalogului toamnă-iarnă prin prezentarea unei piese haute-couture, 4-0 (1-0), goluri Bud 2, Nouvier, Omrani.

I-auziţi cum minte Condescu, de îngheaţă apele şi la plus 12 °C

„Problemele de lot acum sunt rezolvate. Jucătorii se pot concentra pe partida pe care o vor avea la Cluj şi vă pot spune că vom câştiga acest meci. Am spus lucrul acesta şi cu 7-8 ani în urmă, când am bătut pentru prima dată Clujul pe terenul lor şi îmi aduc aminte că nimeni nu credea la Târgu Jiu că e posibilă o asemenea victorie!”

Când ne-ai bătut, omule?! Visezi, ai dovada mai sus, cum v-am prins, cum v-am tras-o! Şi, auzi le el, „problemele de lot sunt rezolvate”. Adică, zice că i-a convins pe Unguruşan, Grecu, Herea şi Lazăr  să revină sub comanda lui Grigoraş, dar se face că uită faptul că Jordy Buijs, Obodo şi Valentin Munteanu au plecat, Bunoza refuză să joace, Ţucudean şi V. Alexandru sunt accidentaţi, iar Voiculeţ şi Răuţă sunt aut pentru meciul de luni (au adunat câte 4 cartonaşe galbene şi sunt suspendaţi). Da,  „problemele de lot sunt rezolvate”.  🙂

Apropo de „minciunile” lui Condescu:

„În doi ani și jumătate la Pandurii au intrat 17,5 milioane de euro și s-au acumulat datorii în jur între șase și opt milioane de euro! Vom vedea după controlul ANAF care se derulează zilele acestea. Practic, la 1 februarie 2014, în cont erau patru milioane de euro și 0 datorii.” – Condescu

Clubul a fost preluat cu datorii mari. S-au redus, dar peste această luptă lunară cu datoriile a intervenit și oprirea investiției din partea acționarului principal care efectiv a pus capac din punctul meu de vedere. Cu noua strategie nu am fost de acord si am incheiat amiabil” – Narcis Răducan.

Două declaraţii date în aceeaşi zi. Cine ştie, o fi având ambii dreptate, 0 datorii o fi însemnând datorii mari, care s-au mai redus. 🙂

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Unguruşan, Vasiljevic, Grecu – Mrzklaj, Sânmărtean – Herea ,Hlistei, Pîrcălabu  – Antal. Rezerve: Lazăr, Trocan, Pirtea, Trifu, V. Alexandru, Dodoi, Piţian. Antrenor: Petre Grigoraş.

No, să-i lăsăm în beteşugul şi necazul lor, oricum, nici dacă n-ar avea problemele pe care le au, deznodământul partidei n-ar fi influenţat cu nimic. 4-0. Băieţii noştri simt mirosul sângelui, play-off-ul nu mai reprezintă de mult o Fata Morgana pentru ei, sunt pe val, sunt cei mai buni, încrederea pe care o au în propriul joc n-o să lase prea curând loc unor momente lipsite de concentrare şi seriozitate (să nu zică kiruj că nu amintesc de lozinca lui 🙂 ). Eram cu toţii supăraţi că mai bine de 10 ani nu am reuşit să învigem Steaua. Ei, marea majoritate a componenţilor actualului lot au 3 victorii consecutive împotriva Stelei. Eram cu toţii îngrijoraţi ca după ultima victorie împotriva Stelei să nu urmeze din nou o serie neagră precum cea din sezonul trecut. Ei, dimpotrivă, nivelul jocului a crescut în perioada următoare. Tot îngrijoraţi am fost de alternanţa o victorie – un egal în partidele de pe teren propriu. Ei, pe Larie l-a durut în cot de această statistică, a modificat egalul ce urma la rând în victorie. Tot la capitolul îngrijorare figurează o analogie între egalul de pe teren propiu cu Gazul, după victoria de pe AN cu Steaua, şi meciul de luni contra lui Pandurii, după victoria din Groapă. Se va întâmpla ca şi în cazul celorlalte îngrijorări: 4-0! Problema noastră nu constă în faptul că vom juca după o victorie în deplasare contra lui Dinamo, ci că avem trei fundaşi laterali în mare formă şi nu pot juca decât doi. În faptul că avem trei vârfuri foarte valoroase şi nu poate juca decât unul. De fapt, nu sunt problemele noastre, ci ale lui Miri. Asta e, va mai menaja din ei şi pentru meciul de joi cu Astra.

Echipa probabilă: Marc – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Rus, Nascimento – Šorša, Juan Carlos, Nouvier – Bud. Rezerve: Mincă, Peteleu, A. Mureşan, Gomelt, Negruţ, Păun, Omrani.

HAI CFR!!! Dacă tot e Liga 1 Orange, să amintesc şi reclama, „Mai aproape de ce-i important pentru tine” noi: CFR! „Mai aproape de ce-i important pentru tine” noi: calificarea în play-off! „Mai aproape de ce-i important pentru tine” noi: locul 1! HAI CFR!!!

95 de comentarii

  1. Oricum, trebuie să reamintesc şi lozinca anterioară: „Contează cele 3 puncte”! Mai mult de atât, consider că asta trebuie să fie lozinca de bază, permanentă, căreia i se ataşează (cuplează) lozinci noi la fiecare meci ulterior… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Şi ca să închei „trilogia” lozincilor: putem vorbi şi de „contează doar jocul frumos, încântător” doar când vom fi pe locul 1, cu 10 puncte avans şi 3 etape rămase… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Chiar lozinca aceasta m-am gândit s-o folosesc înaintea ultimelor 4 etape, când vom fi pe locul 1 cu un avans de 13 puncte, dar o să mai rabd o etapă. 🙂

      Apreciază

      • Eu cred că şi tu, şi eu, şi toată suflarea ceferistă ar fi de acord s-o folosim o singură dată, înaintea ultimului meci, când vom avea 4 puncte avans… 🙂 CCTP+CS! HAI CFR!!! PS: am prescurtat cele două lozinci, că spatiul virtual e scump…) HAI CFR!!!

        Apreciază

  3. Caneto, dacă pe tine memoria nu te ajută cu nimic, pe mine nu mă ajută ABSOLUT DELOC… 🙂 Îţi spun sincer că nu-mi aduc aminte decât de ultima victorie, aia din 2012, cu Sougou şi Kape… Nu-i nimic, mă documentez, de-aia sa inventat goagălul… HAI CFR!!!

    Apreciază

  4. Ba,nu va mai certati,si nu va mai dati rotunzi pe aici,ca,stricati atmosfera.Nu stiu de ce ,dar am asa o presimtire ,ca atat dinamjia cat si Astra ,vor avea viata grea cu voluntarienii si cimisorenii.Atmosfera apasatoare de la dinamuia si nevoia disperata de puncte o s-i faca sa greseasca,nu cred ca vor lua toate cele trei puncte.Astra tot asa,doar ca ,ei vin euforici dupa un meci bun,si nu sunt sigur ca se vor concentra suta la suta,plus ca cimisorenii se vor baricada,si Astra joaca greu daca nu este pe contre.Oricum,important este sa castigam noi ,fiindca cele trei puncte conteaza.Hai CFR!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  5. …la istoria reala a meciurilor din Gruia cu Pandurii sunt multumit cu o victorie trasa de par in urma unui autogol stupid panduresc sau un offside cat China si India nesemnalizat de nimeni… Sau un penalty care nu a fost… Nu conteaza, cele tri puncte conteaza… 🙂 …

    Apreciază

  6. Pentru unul pe care memoria nu-l prea ajuta, vad ca-i scos destule lucruri la lumina… chiar toate. Ma intreb, ce te faci cand memoria o sa-ti fie la parametri optimi?
    Numa te joci, ce sa faci altceva?

    Apreciat de 1 persoană

  7. Daca tot ai probleme cu memoria te ajut cu o victorie cu golul lui Semedo.Cred ca a fost 2006/2007 cand a intrat din postura de rezerva prin min 64 si a inscris prin 74 dupa un slalom printe lapanduri si un sut cu stangul in diagonala.Frumoasa actiune a vitezistului Seme si o finalizare de exceptie.La aceasta partida ai nostri trebuie sa joace fotbal,sa fie organizati si disciplinati,iar intr-un final se va inscrie fara doar si poate.La acest moment exista clar stari de spirit diferite la cele doua echipe,iar individualitatile lor nu pot face fata unui bloc care se comporta ca o adevarata echipa.

    Apreciat de 1 persoană

    • Mulţam! 🙂 Şi mai bine, 6 victorii din 6 meciuri. Când o fi fost golul lui Semedo, primăvara sau toamna? 🙂 Asta am încercat să scot în evidenţă şi eu, un grup omogen, entuziast, în vână şi cu un ţel bine definit greu se poate împiedica de o echipă debusolată, condusă de un antrenor defetist cum e Grigoraş.

      Apreciază

  8. In pagina precedenta multi s-au bucurat pt victoriile echipelor romanesti de ieri . Eu efectiv am tinut cu Astra, dar sa fiu iertat, la victoria wcsb-ului nu numai ca nu ma bucur, dar chiar sufar ! De mine poate sa aduca prin victorii si 100 de puncte , care sa ne ajute in urmatorii ani, ura mea e atat de mare, incat sunt super fericit cand fecaliotii pierd, si f. trist, cand castiga . Sper din toata inima sa nu se califice mai departe, iar Astra s-o faca , spre ciuda tuturor mafiotilor care sustin aceasta echipa !

    Apreciază

  9. … esti pornit tare, Bela… 🙂 … ai grija sa nu patesti ceva la nervii pe care i-ai varsat, nu merita oile asa ceva… ia-o mai usor… Hai Cfr!

    Apreciază

  10. Caneto,foarte buna scriitura,dar imi permit ,o mica corectie.Eu ,nu imi amintesc sa fi batut steaua in ultimele decenii.Cred ca ,ai confundat wcsb-ul cu steaua.Bon,nu este nici o problema ,de la o varsta ,memoria iti mai joaca veste.De aia suntem noi,ceilalti sa ajutam la nevoie😁😁😁😁😁😁

    Apreciază

    • Înseamnă că nici ei nu ne-au bătut de vreo 40 de ani. 🙂 Doar e FCSB de când a preluat-o Gigi, indiferent când au apărut hotărâri judecătoreşti. Oricum, vezi că sentinţe apar aproape săptămânal, ba e FCSB, ba e Steaua. 🙂 De mai bine de 40 de ani am boală pe Steaua şi Dinamo, totuşi, ce ne-am face fără duşmani tradiţionali? 🙂 Aşa că prefer Steaua în locul lui FCSB şi, ceea ce contează, pe site-ul oficial al LPF apare Steaua, nu FCSB.

      Apreciază

  11. Iarasi o comisera prazarii!Astia-s cu adevarat sado masochisti.Deci astia clar n-au fata si putere de a se bate la titlu,doar daca nu-i o tactica sa-si duca in eroare adversarii……….glumeam evident.Fug,se zbat,se dau de ceasul mortzii dar n-o baga-n atze.
    O echipa bine asezata-n teren si disciplinata este gazul.Imi place cum arata si-n plus beneficiaza de un super jucator:Eric,dublat de Lulaku cu o inspiratie formidabila acest sezon.

    Apreciază

    • Acu’ ceva vreme am publicat un clasament CIES (după 11 etape), în care Gazul era pe locul 1 (cu +5 = lot de loc 12 şi loc real 7), iar pe 2 era CFR (cu +4 = lot de loc 6 şi şi loc real 2). Au mai trecut (aproape) 6 etape, dar clasamentul CIES la vârf e neschimbat: pe 1 e tot Gazul (cu +7, între timp au venit pe locul 5), pe 2 tot CFR (tot cu +4). La CFR am ţinut cont de punctele obţinute pe teren. V-am zis eu că clasamentul CIES nu minte… 🙂 HAI CFR!!!

      Apreciază

  12. Pandurii au palmares pozitiv cu noi. 5 victorii CFR, 5 egaluri si 9 victorii impotriva noastra. Am pierdut acasa in 1 dec 2015 (1-2), dezastrul din 1.03.2015 (0-4) in 12.04.2013 (2-3) si in 06.04.2008 (1-2). Acasa n-am batut gorjenii din 14.03.2012, Sper insa ca forma baietilor nostri sa ne repare un pic statistica.

    Apreciază

    • Tu eşti Condescule? 🙂 Pandurii nu ne-au bătut niciodată! 🙂 Am mai pierdut noi în faţa lor, dar nu în halul în care ai prezentat tu. 🙂 Statistica pe care nu vreau să o găsesc nicicum arată că au fost 25 de meciuri, din care „acasă” 12 (5 victorii – 2 egaluri – 5 înfrângeri) şi 13 în „deplasare” (5 victorii – 3 egaluri – 5 înfrângeri). Total, 10 victorii – 5 egaluri – 10 înfrângeri. În concluzie, Pandurii nu au palmares pozitiv cu noi. 🙂

      Apreciază

  13. N-am avut noroc,au mai lipsit cateva minute pentrj scorul perfect dintre dinamuia si voluntarieni.Pacat.Acum urmam noi,meci foarte foarte greu,foarte important.Avem meciuri grele in viitor,la Astra,la Gaz.Trebuie sa luam cele trei puncteca,nu-i asa punctele conteza😁hai CFR!!!!!!!!!!!!!!l Victorie.

    Apreciază

  14. Se anunta vreme extrem de rea pentru maine.Mi-e si groaza sa pornsec la drum.Parca vad ca va fi ceata,zapada pe Meses.Sunt curios cati vom fi la meci.Hai Cfr!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

    • Da, va fi vreme urata, sper sa putem ajunge la meci. Si mie mi-a parut rau de golul cainilor din finalul meciului, era perfect rezultatul de egalitate. 😦 Si Chiajna pana la pauza m-a facut sa visez, dar n-a fost sa fie. Important e sa reusim noi sa batem maine seara, ca de incurcat toate se vor mai incurca pana la final. Nu stiu de ce au programat meciul nostru luni seara, avand in vedere ca joi vom juca la Giurgiu, chiar nu se gasea o portita sambata sau duminica ?! Oricum de acum vom juca din patru-n patru zile pana la final. Hai CFR !!!

      Apreciază

    • Se anunta vreme la fel de rea si pentru lapandurii. E meciul cu numarul 200 in liga1 pt. Camora (10x facebook) deci, logic, vom sarbatori cu o victorie!

      Apreciază

  15. Asa cum anticipam,fata de meciul de la Viena,astralii au fost o umbra a echipei de joi,prea neimplicata si relaxata,poate firesc dupa aceea victorie;la aceasta infrangere au mai contribuit,decisiv, conditiile de joc, terenul greu si timpul inexistent de recuperare, care si-au pus in mod negativ amprenta asupra (in)evolutie majoritatii jucatorilor sai; la aceste neajunsuri s-a mai adaugat oboseala acumulata, lipsa de atitudine,de motivare a jucatorilor si absenta celor trei titulari(Fabritio,Oros si Alibec);Kiruj,de aceea am considerat un avantaj pt. noi, daca jucam in aceasta etapa,acasa, cu Astra(!)

    Apreciază

    • Racheta, de acord, oricând, oriunde e mai bine să joci contra unei echipe care tocmai a câștigat un meci important în EL. Într-un fel scenariul se repetă și în cazul nostru, după meciul Astra-CFR giurgiuvenii au un meci efectiv capital cu Roma. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Avem ocazia sa-i scapam pe astrali de aceasta povara a obiectivului playoff, etapa viitoare. Ar putea sa se menajeze pt Roma, doar ca pana atunci mai au un meci duminica. Hai CFR!!!

        Apreciază

  16. Dintr-o data, Sumudica mi-a devenit antipatic. Dupa parerea lui, Sapunaru a primit gratuit cartonas galben in meciul cu Timisoara si va fi suspendat in meciul urmator doar pentru ca, arbitrul Istvan Kovacs a inceput sa pregateasca meciul lor impotriva CFR-ului.
    Ia uite cum am ajuns sa fim in centrul conspiratiilor CCA.
    Sper ca in mintea lui nu a clocit un plan de asmutire sovina acum in preajma zilei nationale desi il cred in stare de asemenea josnicie.
    In privinta CCA nu-mi fac griji din moment ce l-au delegat pe Alexandru Tudor la meciul cu Pandurii.
    Daca castigam maine, devenim lideri in clasament dupa numarul punctelor castigate pe teren si asta nu cred ca-i pe placul lui Tudor.

    Apreciază

  17. Andrei, a început faza n care toată lumea dă în toată lumea (mai puțin noi), pe principiul că orice punct lovit e lovit bine… 🙂 S-a dus faza prieteniilor etc., efectiv sunt înmărmurit de ”revolta” celor de la Botoșani. Dacă mâine învingem (contra vremii, contra lui Tudor etc.), atunci misiunea lui Caneto devine mult mai simplă: în baza punctelor obținute pe teren vom fi pe locul 1…Dumnezeule…HAI CFR!!!

    Apreciază

  18. Asta n-are Dzeu si ne-a nenorocit pe unde ne-a prins………Noi ne uitam in spate la astra,dar si botosaniul are posibilitati sa urce.Aseara la fcsb-botsani n-a lipsit mult pentru o victorie a moldovenilor.Au facut un presing sacaitor si nu le-au dat multe spatii celor de langa cimitirul ghencea.Sper sa punem 5 puncte dupa partida de maine seara.In definitiv depindem de rezultatele noastre, asa ca victoria cu pandurii este obligatorie ca sa nu intram sub presiune.

    Apreciază

  19. Pe de altă parte mi s-a părut că a fost un blat ordinar pentru a-le da șansa celor da le Botoșani să ajungă în play-off, mai ales dacă se va adeveri depunctarea celor de la Gazu’…HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Kiruj, ceva nu se leaga in legatura cu blatul de care povestesti. Scria mai sus un coleg ca moldovenii au inceput fara cei mai buni oameni ai lor, eu nu mai inteleg nimic, deci fiecare a vrut un blat in favoarea adversarului? M-ati bagat in ceata 🙂 Hai CFR!!!

      Apreciază

      • Saul, eu doar am o presimţire, nimic altceva…Eu cred -în continuare- că s-a regizat acest 0-0, care oricum nu strică foarte mult „zestrea” mioarelor, dar ajută (poate decisiv) moldovenii să ajungă în play-off. Eu în locul mioarelor m-aş asigura că am măcar 2 „vasali” în play-off (şi implicit 12 puncte garantate), lucru care e mult mai important decât două puncte în plus acum, dar doar un singur „vasal” în play-off. Dacă mioarele au în spate pe cei doi, se pot considera campioni, pt. că restul de 3 echipe (să zicem Craiova, CFR şi Dinamo) va trage fiecare pt. el, adică nu se vor „coaliza” pt. a ajuta pe vreunul dintre cei 3. Mă rog, sunt calculele mele, poate greşesc, dar scenariul pare destul de logic, în opinia mea. HAI CFR!!!

        Apreciază

        • Noi, cei mai buni din ligă, am învins greu de tot Botoşaniul (mulţam, Larie!), de ce este surprinzător egalul lor cu Steaua, care nu a câştigat nici măcar jumătate din partidele disputate pe teren propriu şi nu a învins lejer nici măcar într-un singur meci, nici măcar în „amicalul” cu Viitorul? 🙂

          Apreciază

          • Eu asta am spus aseara. Ca Botosaniul a venit sa NU castige. Din 11 titulari au lipsit 4, Fulop, Golofco, Elek si Vasvari, ultimii 3 intrand dupa min 70…pt mine e clar ca botosaniul nu a vrut sa joace la victorie. Intelegerea de dinainte pt un egal a putut fi o cauza de a menaja din titulari, jucand-se la 3 zile….

            Apreciază

  20. MIRI!!!!!!! Dacă ne citești (din câte știu NU, dar poate alții din staff), atenție mare! Tudor a fost trimis cu dedicație, pentru a ”șterge” pierderea de astăzi (asumată) a mioarelor contra slugilor de la Botoșani! Treaba e clară! Fără reclamații/proteste, fără comentarii, focu pe ei din primul minut, poate reușim un 2-0 la care nici jegosul de Tudor nu mai are curajul să iasă în prim-plan…Mare atenție, MIRI!!! Concentrare și seriozitate! HAI CFR!!!

    Apreciază

  21. Eu nu merg pe mana scenaritei si cel putin aseara a fost un meci de care pe care.Doar ca este greu sa te refaci fizic dupa o partida de EL.Mai degraba anumite rezultate le pun pe istoricul intalnirilor cu anumite echipe.Pe catzei este evident ca-i vom chinui mult timp de acum inainte.Tot asa cum cu lapandurii am avut probleme de exprimare si un anumit complex.La fel cu astra ne-am descurcat foarte bine chiar si cand erau pe cai mari.
    Cu pandurii de multe ori am fost tocati de arbitrii,indiferent ca jucam acasa sau in deplasare.Au priza mare la oamenii-n negru.Dar acum astrele par sa fie cu noi,ne aflam intr-o perioada de gratie cu increderea la cote maxime.Asa ca victoria trebuie sa ne surada chiar si cu Brad Pitt la centru.Oare asta nu se pensioneaza?

    Apreciază

    • De acord! Zicea cineva mai sus sa nu ne speriem ca Al. Tudor… tine Postul si deci are frica de Dumnezo. Sincer, as prefera sa ne arbitreze un satanist cu piercinguri si coarne dar care sa fie corect, nu tensionatul asta care da rosu si penalti daca te opresti brusc din alergat.

      Apreciază

      • Eu am scris acel comentariu in cea mai evidenta nota ironica posibila (vezi si zambetele de la final). Dacan-ai realizat acest fapt, comentariile nu-si au rostul!

        Apreciază

  22. Daca batem astazi am avea cel mai bun adevar,care reflecta fidel evolutia din acest campionat.Important este sa tinem aproape de locurile 2-4 care sunt cu 30 pct si apoi vedem ce fac comisiile cu gazul.

    Apreciază

  23. Slab meci, rezultat pe măsură. Lipsă de atitudine. Probabil că e nevoie de altă insolvenţă pentru altă atitudine. Păcat, păream să fim în formă…

    Apreciază

  24. Încă ceva: pauzele lungi şi dese cauzate de naţional sunt devastatoare pentru noi. La fiecare întrerupere pierdem ritmul şi doar cu noroc reuşim să nu ne împiedicăm. Tre făcut ceva!

    Apreciază

  25. Suntem prea conservatori si avem respect deplin pentru traditii.Asta a fost o partida pierduta pe mana noastra in special pentru lipsa de calitate la finalizare.Cand nu esti in stare din fata portii s-o bagi suporti consecintele.Si in astfel de cazuri ma gandesc ca nu trebuie sa-i luam iarasi capul antrenorului.
    Am pierdut in primul rand jocul la mijlocul terenului unde am fost net depasiti,in special in prima parte.Avem jucatori tineri fara maturitate,iar consecintele vin imediat.Nouvier avea posibilitatea sa faca fault la mijlocul terenului si sa rupa jocul.N-a facut-o el ,l-a terminat Miri………nu stiu daca era cazul sa-l schimbe pentru acest lucru,mai ales punandu-l pe Camora pe acest post.Personal consider ca n-are ce cauta aici Camora,lipsindu-i calitatea necesara.
    Ma gandesc ca nu l-a trimis fcsb pe (diavolul)Tudor sa ne rupa aripile sa nu le luam titlul…….sa ramanem cu picioarele pe pamant ca altfel nu realizam mare lucru.
    Acum nici nu trebuie sa facem inmormantare(de altfel nici n-avem timp pentru asa ceva) ci trebuie sa ne gandim la partida urmatoare care poate fi decisiva pentru prezenta in play off.Daca pierdem ai bagam in carti pe astra.

    Apreciază

    • Cred că Nouvier sare din schemă pentru meciul de joi pentru că Horj a luat ieri al patrulea galben.
      Îmi amintesc cum condamnam cu toţii găselniţa lui nea Ando din 2012 cu Sepsi fundaş stânga şi Camora mijlocaş. Ziceam mereu că numai ni-l strică pe Mario. În meciurile de CL nu s-a văzut pentru că jucam defensiv, dar în campionat, unde trebuia să mai şi atacăm poziţional, s-a observat uşor că randamentul lui Camora este mult mult mai redus ca mijlocaş decât pe postul consacrat. Din păcate, Camora are la ora actuală probleme şi pe postul de fundaş, îmi este clar că pentru a reveni în formă mai tre’ să adune nişte meciuri în picioare, după lunga perioadă în care a stat pe bară din cauza accidentării.

      Apreciază

  26. Ne batura iara oltenii astia.
    Am avut o prima repriza total nereusita, cu o multime de pase gresite, fara idei si nici vorba de realizari.
    A 2-a repriza, am luptat mai mult, dar fara faza de constructie, cu mingi aruncate in careu si fara luciditate la finalizare.
    Acum chiar ca nu ne-am ales nici cu puncte si nici cu fotbal spectacol. De cand s-a laudat Miriuta la TV ca practicam cel mai bun fotbal din Liga I parca jucam din ce in ce mai prost desi rezultatele nu au reflectat acest lucru pana acum.
    Sper ca asa cum s-a dovedit ca Pandurii sunt nasii nostrii sa dovedim si noi, etapa viitoare, ca suntem nasii celor de la Astra.
    Dintre jucatori, singurul care mi-a facut o impresie cat de cat buna, este Negrut, la care am vazut o vivacitate cum n-am vazut de mult la el.
    Tudor a fragmentat foarte mult jocul si a favorizat tragerile de timp in rest … am fost noi varza.

    Apreciază

  27. Da, ne-am temut de Tudor, dar n-a făcut nimic ”diabolic”…De ce ne-am temut n-am scăpat, am intrat -indiferent cine ce spune- un pic prea relaxați, ”atenționarea” noastră poate a fost recepționată (și dacă nu, Miri tot are suficientă experiență să sesizeze aceste pericole), dar în mental am văzut altceva. Parcă s-a așteptat ca jocul să iasă de la sine, fără efort, doar suntem echipa momentului… Era de așteptat că va veni și un astfel de moment, am tot legat rezultate foarte bune multe etape la rând. Se mai întâmplă, nu e nimic pierdut. Prea ne-am avântat și noi că dpdv sportiv putem urca pe primul loc (oricum suntem pe 2, cu tot cu eșecul asta usturător), trebuie calm, revenire cu picioarele pe pământ și capul în…pământ. A greșit Horj (lipsă de experiență), dar faza era la mijlocul terenului, defensiva era mult prea dezorganizată, iar Nouvier a greșit și el, are dreptate Miri, dar este și el tânăr, nu sesizează (încă) instant pericolul care paște echipa în astfel de faze. Ar fi păcat să înjurăm echipa (și pe Miri), ne-au oferit destule bucurii în acest sezon, mai vin și astfel de dușuri reci…Pe de altă parte e bine să consemnăm că -mă repet- în deplasare parcă jucăm mai bine. Am avut probleme și cu Botoșani, și cu Iașiul, și cu Gazul, fără gol cu Craiova, cu Dinamo…Asta trebuie analizat un pic, acest gen de echipă (și antrenor) vede bine ”cheia” jocului nostru și atunci apare blocajul, mingea bubuită, etc. Ca de atâtea ori, o echipă care intră prea sigură pe ea și primește un gol, se redresează extrem de greu. HAI CFR!!!

    Apreciază

  28. REFLEXII (ne)PERTINENTE;CFR-Pandurii=0-1(!!!); din pacate,”banditul” de Condescu a avut (partial)dreptate si ne-au incurcat,din nou, dupa un an de zile(!);noi am parut mult prea infatuati,prea siguri in aura noastra de invincibilitate,crezand ca,doar prezenta noasta,in teren este suficienta pt. a rezolva favorabil,de la sine,acest meci;ne-am limitat a imparti tricouri merituoase pt.Camora(200) si Larie(100), dupa care am ramas,spre surprinderea multora, in contemplatie,”sarbatorind”90`,momentul,in loc sa-l amanam dupa; ne-a fost teama sa trecem pe primul loc-neoficial-;am subestimat adversarul,incurajandu-l sa iasa la joc; astazi,noi nu am contat!;am avut o prestatie dezorganizata,jenanta,haotica,la intamplare,fara idei,submediocra; nu s-a inteles nimic din jocul nostru;unde a disparut adevarata echipa(?);am fost depasiti la toate capitolele;se pare ca euphoria victoriei cu Dinamo ne-a stricat tonusul,motivatia si concentrarea;nici antrenorul nu a reusit sa-i resusciteze pe baieti si n-a nimerit nici modificarile din teren;fara implicare, fara angajament si daruire era f.greu sa realizam ceva,cu acesti jucatori care pareau deconectati de la joc;tonul “pierzaniei”l-a dat prestatia mult sub posibilitati a celor doi inchizatori,secondati de evolutia slaba a extremelor;apoi,s-a mai adaugat evolutia jenanta a “varfurilor”(cel impins si cel retras),parafate de stangacia si gafele fundasilor centrali(ce mai,mai mult de jumate din echipa);daca mai adaugam si inexistenta portarului, avem tabloul complet a neputintei si agoniei noastre;dupa acest pseudo-joc,(sper sa nu se mai repete si sa ne revenim urgent)nimeni nu a trecut examenul si n-au cum sa primeasca note de trecere!;sper sa ramana doar un accident,trecator,nefericit pt. noi,desi am mari indoieli si unele retineri, la modul bizar,ineficient de cum(nu)s-a gandit acest joc(au mai fost si altele),privind:in primul rand constructia,pressingul,recuperarea, dublarea,posesia si finalizarea actiunilor!;si totusi, Hai CFR!

    Apreciază

  29. Conteaza cele trei puncte pe care nu le-am castigat. Impotriva unui adversar aflat in descompunere, dar la jocul matur aratat noi am fost disperatii. Sigur ca s-au tavalit la orice contact, sigur ca Tudor intre doua cruci strigatoare la cer privea inert cum trag de timp si-i lasa in nestire, nu tu cartonas, nu tu lovituri libere pentru noi, lovituri libere pentru faulturi inexistente pentru tavalaci, Nu stiu inca daca a fost offside la golul nostru nevalidat, m-i s-a incetosat mintea de frig. Poate vad vreo reluare, desi nu prea le arata pe astea ale noastre ca sa acopere hotia. Iesirea lui Nouvier a intarit defensiva pe partea stanga prin urcarea lui Camora aripa, dar ofensiva a suferit apoi pe acea parte. Asta cu Nascimento + Ruiz inlocuiti de Omrani + Negrut a dus aparitia unui gol mare in centru sesizat de Omrani care venea mult la primire in centru, uneori facea treaba lui Camora pe aripa stanga. Plus a dus la disparitia jocului combinativ, inlocuit cu bubuieli de la fundasi la cei doi atacanti plus aripile. Urma respingerea adversarului si de regula mingea ramanea la el. Desi noi am facut pressing, echipa a alergat serios, s-au daruit baietii jos palaria. Dureroasa infrangere.

    Apreciază

    • Golul panduresc a fost un contraatac purtat in vreo 6 panduri daca am vazut bine, apropiati unul de celalalt in care ne-au combinat de ne-au facu sah-mat, no comment, marca RB Leipzig (ei joaca cu contre in patru jucatori apropiati ca sa poata combina, purtate in mare viteza).

      Apreciază

  30. Nu sunt prea multe de spus dupa o astfel de prestatie catastrofala, dar nu cred ca e bine sa dam in ei, dupa ce i-am ridicat in slavi etapa trecuta. Ne-a fost frica de Tudor, desi in seara asta nu a fost bandit, nu are rost sa cautam tapi ispasitori neputintei noastre. Sper sa ne revenim pana joi, nu stiu cum vom putea si sper sa intalnim varianta de ieri a astrei. Am inghetat de pomana in tribuna, dar nu imi pare rau, macar am fost alaturi de ei. Pacat de jubileurile ratate ale lui Larie si Camora! 😦 PS. Va rog sa consemnati ceea ce vreau sa va spun: jocul cu Timisoara, in opinia mea, va fi mai greu decat cel cu Astra! Hai CFR!!!

    Apreciază

  31. E clar că, de indată ce ne credem zmei, numa buni de CL, niste lorzi într-un campionat prea căcăcios, mărul cel mai dulce din bidonul cu lături, se întâmplă ceva și un briceag iute ne retează vârful nasului ținut prea la înălțime. Mingea devine mai grea și nu mai zburdă spre poarta inamicului ca pe vremuri. Iar când ajunge prin apropiere, tot împinsă și bubuită din propria grădină, se transformă în rândunică și o taie cu treabă prin copaci. Și mai tare ne clocotesc creierii și mai greu putem gândi. Se pare că atunci când cazanul dă în clocot uităm că nu mai suntem de mult o locomotivă cu aburi, iar presiunea asta nu ne ajută deloc la înaintare. Noi suntem o locomotivă electrică, modernă și silențioasă, nu scoatem fum pe nări, ci ne păstrăm calmul oricât de greu ar fi. Dar uitam asta și trecem la biela –manivela cu care dam în gol, nu gol, 90 de minute. Mama ei de treabă. Nu avem nevoie de presiune! Părerea mea e că cel mai bine iți ies lucrurile cand ești destul de nonșalant și nu te scremi cu tâmplele ude de sudoare. Lasă că nu-i bai, zâmbetul pe buze și joc la firul ierbii, asta trebuie să vină și dinspre bancă. Nu-ți arăți crampele sufletești cu una cu două. Nu avem de câștigat nicin campionat deocamdată. Vin sărbătorile, noi să fim sănătoși. Am greșit azi.
    Nu mai suport meciurile ăstea de luni. Mă pish pe programările lor.

    Apreciat de 3 persoane

    • Ce crezi că mie nu? Speram ca dimineaţă să văd că meciul s-a terminat cu un rezultat bun pentru noi şi că cel din capul meu n-a fost decât un coşmar al somnului meu agitat. N-am avut aşa o noapte proastă nu mai ţin minte de când şi s-a datorat exclusiv meciului. Măcar de nu am pierde iar timp de un an de zile în Gruia. Ori poate intră Pandurii în faliment şi se desfiinţează şi-atunci nu vom mai pierde în Gruia vreo 5-10 ani.

      Apreciază

  32. Cateva observatii dupa vizionarea celor cateva faze video alese de gigisport. La ocazia imensa din min 4 cand Nouvier e foarte aproape de mingea centrata de Ruiz, pandurii au avut un noroc imens. La ocazia mare din min 27, preferatul meu Ruiz are orbul gainii si nu-l vede liber pe Sorsa in pozitie ideala, centrand lui Nouvier care era strans marcat. In min 32 e o faza superba din nou, Bud porneste de la limita offside-ului pe respingerea portarului si inscrie golul nevalidat. Am facut mai multe stopuri cadru in mai multe momente, nu numai cel ales de gigisport si pot spune ca e o faza la limita, foarte grea pentru orice arbitru. Practic depinde de el, atat de aproape de momentul sutului sprinteaza Bud de la limita offside-ului. In min 55 vedem un un-doi superb Ruiz- Sorsa, urmat de sutul anemic al preferatului meu Ruiz respins in corner (aproape de autogol) de fostul U-ist Ungurusan. A fost o pozitie mai buna decat cea din care au inscris Pandurii, ocazie imensa. In min 61 din nou preferatul meu Ruiz primeste tot de la Sorsa in pozitie din nou ideala (aproape penalty) dar trage din nou anemic si prinde Stanca, din nou ocazie imensa. In min 70 e o ocazie mai mica, Camora opreste sutul lui Rus si trage el anemic insa, cu toata poarta in fata la vreo 7m in fata ei pe centru. In min 76 e o ocazie mai „la deruta”, Rus incearca o foarfeca de langa un Stanca vigilent, respingerea fiind sutata pe langa poarta de Billel. Dupa acest minut cei de la gigisport nu mai retin nimic, au fost ultimele 24 de min (cu prelungiri incluse) dupa scoaterea si a preferatului meu Ruiz (dupa scoaterea cu 13 min inainte a lui Nascimento) in care au fost acele bubuieli de care am vorbit in comentariul precedent pe varfuri si aripi, mingea fiind respinsa si apoi ramanand la panduri, noi petrecand acele minute cu alergari in viteza la pressing pe adversar, dar in general fara a avea mingea (am vandut-o permanent prin bubuire). Imi spunea fiul meu ca nu era timp pentru combinatii. Eu zic ca in 24 de min (de fapt 37 de min, de cand a intrat Omrani si a iesit Nascimento in min 57) era timp pentru niste combinatii letale pentru panduri. Asa s-au dus toate minutele degeaba. Au fost destule ocazii imense in acest meci pentru mai multe goluri, nu numai unul sau doua. Puteau sa mai inscrie si Pandurii de doua ori, la penalty-ul care a fost la Camora si in opinia mea, sau la contraatacul tip RB Leipzig purtat in 5 jucatori apropiati unul de altul in mare viteza (Lepzigul contratataca cu 4 oameni) ca la golul panduresc, din nou KO pentru noi, noroc cu bara. Au mai avut si alte ocazii Pandurii neretinute pe gigisport, cum am mai avut si noi. Tudor a influentat decisiv rezultatul meciului neintervenind cu cartonase la tragerile de timp grosolane si nenumarate ale pandurilior. Intre doua cruci strigatoare la cer.

    Apreciază

    • Da cfr.istule, am avut cateva ocazii de-a marca dar ieri n-a fost ziua noastra. Ruiz imi place si mie foarte mult insa parca-i lipseste uneori forta si vitalitatea. Trebuie sa mai acumuleze din punct de vedere fizic pentru a deveni cu adevarat un fotbalist de mare valoare.

      Apreciază

  33. Unu-l dintre motivele care, cred eu, ca-u influentat inceputul slab de joc a fost si frigul patrunzator. Sigur ca sunt jucatori profesionisti dar trebuie sa recunoastem cu totii ca oricat de profesionisti am fi, in orice domeniu, nu dam aceleasi randament in orice conditii. Jucatorii nostrii s-au adaptat un pic mai greu la conditiile de joc decat cei de la Pandurii si asta ne-a costat. Problema este ca si urmatoarele meciuri au sanse sa se desfasoare in conditii asemanatoare si pe terenuri mai grele asa ca Miriuta trebuie sa-si capaciteze jucatorii sa faca fata acestor conditii.
    Acum, ca un contraargument la ceea ce am afirmat mai sus, parca intotdeauna incepem jocurile mai greoi, exceptie jocul cu Dinamo, si doar in repriza a 2-a turam motoarele.Uneori acest lucru este bun, in varianta in care adversarii termina benzina insa altadata se poate dovedi ca este tarziu.
    Urmeaza 4 meciuri pana la pauza, din care 3 in deplasare. Trebuie sa tinem ritmul, sa acumulam macar 8 puncte si totul o sa fie bine. Faptul ca n-o sa fie deloc usor, asta-i evident, dar intotdeauna, ceea ce se obtine greu are un farmec aparte.

    Apreciază

    • Gazonul din Giurgiu este unul foarte bun, acolo n-o să fie probleme. Meciul din deplasare cu CSU va începe de la ora 20.30, adică nu se va juca pe arătura de la Extensiv, care nu are nocturnă, ci, probabil, la Turnu Severin. Meciul cu Voluntari se va disputa de la ora 14.00, probabil din motiv că au ales să joace pe noul teren din comună. Habar nu am de calitatea terenurilor din Voluntari şi Turnu Severin, dar mă îndoiesc să fie la fel de rele ca tăpşanul din Iaşi ori cel din Groapă.

      Apreciază

  34. O informatie legata de tragedia cu avionul prabusit in Columbia: „Rafael Bastos, fost jucător la CFR Cluj, a jucat la Chapecoense până luna trecută. Mijlocaşul ofensiv s-a transferat pe 13 octombrie la Hatta Club, o formaţie din Dubai. Acum patru zile a jucat primul său meci pentru clubul din Emirate”.
    Se pare ca Bastos a facut o alegere fericita.
    Sunt doar 3 supravietuitori de la Chapecoense in urma acestui accident

    Apreciază

  35. Anul trecut pe vremea asta a inceput blestemul cu infrangeri la csu,viitorul si lapandurii………avem deja una cu infrangerea de aseara si vom vedea daca vin si celelalte.Chiar spuneam saptamana trecuta ca diferenta fata de campionatul trecut este constanta!Acum mai degraba ma gandesc ca este inceputul unei perioade negre cum a fost dupa victoria impotriva lui fcsb cu 8 jocuri fara victorie.
    Infrangerile astea ma termina pe toate planurile.Daca am fi pierdut in urma unui joc catastrofal fara orizont as fi acceptat mai usor esecul.Dar cand ai ocazii nenumarate,cand vezi executii fara logica(suturi de la 25 m din intoarcere) sau lipsa altruismului imi vine sa-mi ……….de aia apreciez 3 puncte cu o evolutie pragmatica.Dupa partida cu catzeii ne lamentam(sau erau cazuri)vizavi de evolutia(sansa) noastra.Lasa ca acum am vrut sa jucam si am luat-o ca looserii.
    Cfristule zici ca ocazia lui Camora din 8m din intorcere(singur cu Stanca) a fost micutza?La cum a jucat Camora aseara cred ca o rata si din 3 m……..eu mai degraba il vedeam pe Peteleu in fata lui Camora.Asa cum Miri a luat decizia de a-l pune pe bara pe Muresan in detrimentul lui Horj,tot asa ar trebui s-o faca si-n cazul altora.Daca Horj este suspendat etapa urmatoare mai degraba as juca cu Veres decat Paun,ca de nu se aduna prea multe maini moarte-n teren.

    Apreciază

    • Eu as juca cu muresan fundas central langa larie, iar pe post de u21 cu Chirita ca mijlocas lateral, in locul lui Nouvier. Chiar vazut putin eu il vad pe Chirita de mare viitor daca primeste meciuri…

      Apreciază

    • Gica, daca era pasa la firul ierbii la Camora si nu sut blocat cu piciorul de baza, si daca era sut cu piciorul de baza, nu foarfeca din intoarcere cu piciorul de sprijin (la Peteleu cum zici, s-ar fi potrivit picioarele pentru ca e dreptaci) atunci era ocazie imensa singur cu portarul la 7-8 metri. In opinia mea.

      Apreciază

  36. Mai e un drum lung de parcurs, sa le uram baietilor sa abordeze cu incredere si multa daruire fiecare meci, lui Miri sa nu introduca la disperare tactica perdanta a bubuielii ci sa se continue pe linia constructiei cu pase si cu pressing sacaitor pana la portarul advers la pierderea mingii, de asemenea cand e nevoie imperioasa sa inscriem ca ieri seara, sa puna un Ruiz/Nascimento in spatele celor doua varfuri Bud si Billel, care sa le dea pase de gol (filtrante) printre aparatorii adversi, ca ei sa poata tasni de la limita offside-ului. Iar jocul riscant cu un singur inchizator (Rus) care ramane prin urcarea lui Nascimento in spatele varfurilor dupa schimbarea preferatului meu Ruiz cu Billel sau prin schimbarea lui Nascimento cu Billel poate fi securizat printr-un dublaj perfect al acestuia de catre coechipierii din apropierea lui Rus. E opinia mea. Ar mai fi ideea schimbarii unuia din cei doi stoperi cu Billel in ideea ca echipa adversa oricum se tavaleste permanent si face antijoc, crescand atat forta in atac cu Billel si mentinand creativitatea la mijloc cu Ruiz si Nascimento. Hai CFR!

    Apreciază

  37. Completez cu inlocuirea lui rus cand acesta pare obosit. mie personal imi place rus, dar uneori pare obosit si nu vad oportuna pastrarea lui 90 de min, cand il ai pe gomelt si pe neagu pe acelasi post. Ruiz ar trebui pastrat 90min pt ca e singurul ce stie cu adevarat fotbal.

    Apreciază

    • Chiar l-am felicitat în gând pe Miriuţă că l-a băgat pe Omrani în locul lui Nascimento, că nu l-a schimbat pe Juan Carlos. Dar, apoi, tot l-a scos. Juan Carlos şi Negruţ mi s-au părut a fi singurii care au mai mişcat ceva, iar Rus a fost printre cei mai slabi.

      Apreciază

  38. In ofensiva avem slabiciuni datorita faptului ca pe benzi nu suntem suficienti de periculosi. Sorsa inca nu este la potentialul optim, Nouvier este intr-un declin de forma, Camora a dovedit inca o data ca el este fundas si doar atat, Tiago face si el ce poate dar mai bine ramane fundas, Paun vad ca s-a stins de tot.
    Ceva trebuie sa faca Miriuta la acest capitol altfel ne vom chinui destul de mult.

    Apreciază

    • Pe Nouvier l-a schimbat Miri la nervi (n-a fost inteleapta decizia) in opinia nu numai a mea, anuland forta ofensiva pe banda stanga. Nouvier era foarte periculos in atac pentru panduri. Pe banda dreapta se juca triunghiul Tiago-mijlocas central-Jakolis (sarpele mic al lui Mateianu), la fel cum se joaca pe stanga triunghiul Camora-mijlocas central-Nouvier. Sorsa porneste in sprint in momentul in care porneste pasa/devierea de la mijlocasul central. Jakolis pornea in momentul in care pornea pasa de la Tiago spre mijlocasul central, acesta il vedea in viteza cand primea mingea si devia/pasa pe pozitie viitoare pentru Jakolis. Si Sorsa ar putea devansa aparatorul lateral advers, pornind in sprint inaintea lui, cand pleaca pasa de la Tiago catre mijlocasul central, aparatorul advers pornind in sprint de regula in momentul in care trimite mijlocasul central pasa pe pozitie viitoare catre Sorsa. Astfel Sorsa ar fi in avantaj fata de fundasul care-l marcheaza pentru ca porneste in sprint inaintea lui.

      Apreciază

      • Plus mai e intrarea in interior a lui Sorsa tragand fundasul lateral dupa el in interior, pasa in lung de linie a lui Tiago paralel cu tusa in spatiul liber tocmai creat pe banda dreapta, Sorsa se sincronizeaza cu pasa lui Tiago pornind in momentul in care primeste mingea Tiago si-l vede pe sorsa deja in viteza, trimitandu-i acestuia lungul de linie.

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.