Etapa a 16-a: Dinamo – CFR Cluj


et1668 de ani fără o săptămână au trecut de la primul meci disputat între Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj, o partidă care a avut loc la Bucureşti, în 28 noiembrie 1948, în etapa a 12-a din sezonul 1948-1949.

Dinamo: Ambru – Şiclovan, Petculescu, Novac, Naciu, Moisescu, Lăzăreanu, Ignat, Bartha, Apostol, Teodorescu. Antrenor: Coloman Braun (Csibi bácsi).

CFR: Silviu Avram – Nagy, Mureşan, Kiss, Felecan I, Demeter, Kovács István, Costea, Cociuban II, Bálint, Nistor. Antrenor: Nicolae Munteanu.

Normal, meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0 (1-0), doar se ştie că la butoane se aflau pe-atunci tor[ac]ţionarii dinamovişti Burach Tescovici (Teohari Georgescu), Pantiușa  Panteleimon Bodnarenko (Gheorghe Pintilie) şi  Boris Grünberg (Александр Серге́евич Никольский, Alexandru Nicolschi), care cu siguranţă securitate au trimis o Volgă neagră încărcată cu patru malaci şi nişte baxuri cu советское игристое Premium arbitrului de centru Mihail Gorcea.

În urma rezultatului înregistrat, nou născuta echipă  a internelor s-a desprins  în clasament de CFR, ajungând în zona locurilor inexistentului pe-atunci play-off, iar ai noştri au început să rămână de căruţă, după un început de campionat bunicel:dincfr1948(sursa: labtof)

Nu trebuie să permitem repetarea situaţiei din acele vremuri, pur şi simplu nu mai au ce căuta vreodată în faţa noastră în clasament, trebuie să continuăm ceea ce am început acum şapte ani: să nu pierdem în campionat în faţa lui Dinamo la Bucureşti. 6 meciuri, 5 victorii şi un egal reprezintă istoria recentă a partidelor de campionat disputate în Groapă. Vorba lui CJ-07-CFR, reactualizată:dinamocfrposter2

Hai să înGropăm din nou Dinamo! Hai că se poate! Sunt convins că băieţii noştri s-au pregătit cu seriozitate maximă la antrenamente, în toată perioada de întrerupere a campionatului. Întotdeauna îmi pare de bun augur când e linişte totală dinspre echipă, fără niciun fel de ştiri ori zvonuri. Îl avem pe Bud suspendat pentru partidă (se vede că-i place să fie mereu primul, e lider pe întreaga ligă în clasamentul cartonaşelor galbene acumulate, cu 7 bucăţi), dar sperăm că restul lotului este valid, că s-au refăcut cei care au avut probleme medicale, Sorsa, Nascimento. Dacă vom aborda partida la fel cum am făcut-o în Ghencea, dacă vom merge peste ei, nu văd ca Dinamo să aibă vreo şansă. E mai mult numele de ei, echipa este mediocră, mă îndoiesc că ar avea forţa să facă faţă unui CFR aflat într-o zi normală de lucru 🙂 , nu neapărat într-una de excepţie, dar nici într-una proastă.

Echipa probabilă: Marc – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Rus, Nascimento – Sorsa, Juan Carlos, Nouvier (Păun) – Omrani. Rezerve: Mincă, Peteleu, A. Mureşan, Gomelt, Păun, Roman, Negruţ.

Așteptăm cu mare încredere acest meci. Trebuie să batem pentru a rămâne pe locurile de play-off. Am înțeles că Lazăr este suspendat, dar nu cred că asta va reprezenta un avantaj pentru echipa noastră. Dinamo are jucători foarte buni, care îl pot înlocui cu succes. Din păcate, Cristi Bud este suspendat și nu va putea juca. Nouvier a avut un deces în familie, e posibil să plece în Franța și foarte probabil va reveni până în ziua meciului. Nascimento se antrenează din nou cu noi și sperăm să fie apt pentru derby. Ne dorim foarte mult să câștigăm și să facem un nou pas către obiectivul nostru din acest sezon, acela de a termina pe loc de play-off” – Miriuţă, conform ziuadecj.

Butoanele noului preşedinte al lui Dinamo sunt conectate mai ales spre bombe nedetonate dinspre Italia, Rivaldo, mai ştiu eu ce, spre aprovizionarea zonei de protocol cu trabucuri şi whiskey de 2.000 de lei, spre inocente înţepături la adresa lui Nea Ando, ce să zic, o atmosferă “ideală” performanţei. Mutu nici mort nu va face linişte, cum să gândească nea Ando? 🙂 Nu-mi spune nimic victoria lor de ieri contra unei echipe dezumflate decât că şi-au obosit fizic şi psihic toţi titularii într-un meci de 120 de minute.

Echipa probabilă: Brănescu – Ceccarelli, Marici, Nedelcearu, Oliva – Nistor, Busuladzici, Palici – Hanca, Gnohere, Rotariu.

Rezerve: Penedo, Popescu, Popa, Mahlangu, P. Petre, Olteanu, Romera. Va lipsi Steliano Filip, suspendat pentru cumulul a 4 cartonaşe galbene, şi, posibil şi probabil, V. Lazăr, care a fost eliminat în meciul de joi, din Cupa Ligii.

HAI CFR!!! Doar cele trei puncte contează! 🙂 HAI CFR!!!

180 de comentarii

    • Din punct de vedere sportiv suntem pe locul doi la un punct de oi! Felicitari CFR! Practic ne-am distantat la 3 puncte de locul 6, pastrand pozitia a 5-a. Dupa probabila depunctare a Mediasului (cu un punct peste noi in clasament) mai urcam un loc! Multumim din inima CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Apreciază

  1. felicitari baieti,pare se ca l-au ascultat pe Kiruj bacsi,doar cele trei puncte conteaza :::) mie mi-a placut de debutul lui Roman,puternic,are ceva asemanator cu killerul Bud,Camora nu s-a simtit bine la mijloc,s-a zbatut mult,dar fara realizari. Hai CFR!!!

    Apreciază

  2. Revenind putin din starea de exaltare, remarc jocul de ansamblu al echipei, care emana forta (fotbalistica, nu ma refer la forta fizica). La finalul meciului cand cainii s-au napustit in atac, am iesit cu pase, cu ocazii clare si multe in ultimele minute de joc. Am avut posesia si am creat mare pericol la poarta cainilor… Bravo CFR!

    Apreciază

  3. Un alt rezultat de aur si un loc de playoff meritat. sa vinzi ce ai mai bun, sa-ti dai afara antrenorul si totusi sa fi la 1p de primul loc, inseamna ceva!!! Hai cfr!!!

    Apreciază

  4. Am avut una dintre acele zile lungi,care doream sa se termine mai repede,o zi grea si obositoare, la care s-au mai adaugat emotiile si stressul meciului,fapt pt. care,desi rezulttul m-a revigorat,totusi nu am dispozitia necesara pt.a consemna impartial, intr-o cronica,evolutia,aprecierile si notele jucatorilor;daca cineva doreste, este liber s-o faca;era sa uit,felicitari pt. victorie, tuturor celor implicati in aceasta reusita(!);revin maine cu amanunte;Hai CFR!

    Apreciază

  5. Miriuţă: „Îmi pare rău că am învins Dinamo, dar sunt convins că ambele echipe vor ajunge în play-off”
    Eu nu-l inteleg pe acest om. Daca tot e dinamovist sa mearga la ei atunci. A jucat la aia o jumate de an si e dinamovist dar in schimb a antrenat CFR mai bine de 1 an si nu l-am auzit sa spuna ca e CFR-ist.

    Apreciază

  6. O victorie foarte importanta pentru prezenta in play off.Suntem intr-o perioada foarte buna iar urmatoarele etape pot sa clarifice mult ierarhia in campionat,atat prin jocurile noastre cat si prin jocurile incrucisate(etapa urmatoare fcsb-botsani in timp ce noi jucam acasa cu pandurii).
    Pozitionarea lui Camora in fata lui Peteleu n-a dat roade,insa la victorie ce poti sa mai spui?
    Fata de momentul venirii la echipa(Omrani) parca omul si alearga diferit.A avut tonus fizic,a facut o mare risipa de energie si a facut sa nu simtim lipsa lui Bud.Pentru aceasta partida Omrani a fost chiar mai important decat putea sa aduca golgheterul nostru.Este momentul nostru cu incredere la cote maxime,iar acum este mult mai usor sa jucam indiferent de tactica adversarului.
    Este incredibil ce linie de clasament avem in acest campionat.Dar sa vorbim ca ne batem la titlu este o prostie.In primul rand trebuie sa fim in primele 6 la sfarsitul celor 26 etape.Bravo baieti!

    Apreciază

  7. Am fi fost pe 1 fara depunctare si fara arbitrajele favorabile oilor. Dar sa ramanem modesti si concentrati, n-am castigat inca locul de play-off. Felicitari echipei si antrenorului.

    Apreciază

  8. Felicitări băieți! Un rezultat mare, victorie meritată a echipei mai bune, mai mature. In ciuda scorului, eu am avut emoții până prin min. 80, deși noi am avut ocaziile mai clare și mai numeroase. Avem o săptămână in care putem pregăti in liniște meciul următor, pt ca apoi vom juca 5 meciuri in trei săptămâni și nu va fi deloc ușor. Până atunci, mulțumim pentru această victorie și seară frumoasa. Hai CFR!!!

    Apreciază

    • Toti am avut emotii, au fost multe ocazii de gol, jocul a fost generos pentru ca ambele echipe au atacat. Astfel au fost multe ocazii mari, cu un plus evident in favoarea Cfr-ului nostru.

      Apreciază

  9. Bravo baietii!
    Bravo Miriuta!
    Mi-a placut forta pe care am emanat-o. Am avut o densitate in partea noastra de teren si o organizare defensiva care ne-a facut sa fim tot mai increzatori odata cu trecerea timpului.
    Ne-am remarcat cu spiritul de lupta al tuturor, cu jocul de echipa, dar vreau sa-l remarc in mod special pe Peteleu care consider ca a devenit o certitudine.
    Inca ma mai gandesc daca arbitrul a fost ticalos sau doar prost in felul in care a judecat cele 2 faze de penalty.
    Ne-am consolidat pozitia in play off si asta-i minunat

    Apreciază

  10. Eu jur ca nu inteleg de unde atata entuziasm…Ori nu ma pricep eu ori am vazut alt meci….Am dat doua goluri,am invins,BRAVO ! am mai pus trei puncte in tolba…Dar Dinamo ne-a calarit grav cel putin 75 de minute si doar norocul si intamplarea a facut sa castigam…Cel putin pe partea lui Tiago si a lui Larie a fost bulevard pentru Rotariu…n-am legat nimic ca joc pana prin minutul 75 cand dinamovistii au pus jos moralul si avantul…In rest NIMIC ! Zeci de greseli personale,pase simple si zeci de bubuieli in fata ca sa ne scapam de minge…Sau am vazut alt meci?

    Apreciază

    • Asa-i când înscrii repede, mai ales in deplasare. Am fi putut mai mult? Cu siguranța, dar nu cred ca avea rost sa riscam. Meci foarte bun zic eu. O sa vedem un fotbal mai bun la meciul următor cu Pandurii pt ca jucam acasă și va fi rândul nostru sa controlam jocul.
      Hai CFR!

      Apreciază

    • Corect, n-am jucat strălucit, dar eu am scris că nu trebuie să prindem o zi de excepţie ca să învingem Dinamo. 🙂 Este adevărat, am avut multă şansă, dar nici dinamoviştii nu se pot plânge, ce oportunitate mai mare decât un penalty primit cadou la 0-1 ar fi vrut? Este de înţeles şi faptul ca o echipă gazdă condusă din primele 20 de minute cu 0-2 să călărească adversarul, după cum este de înţeles şi faptul ca o echipă care conduce în deplasare cu 2-0 să joace la trecerea timpului. Ce nu pot înţelege, cum este posibil ca un club plin de pretenţii, cum se autoproclamă mereu Dinamo, să se facă de cacao cu o suprafaţă de joc de zici că-s înscrişi în campionatul judeţean?

      Apreciat de 1 persoană

    • Uite, a mai apărut un tip entuziasmat de jocul nostru 🙂 )))
      „CFR a jucat mai bine. A avut un joc compact și agresiv. A depus mult efort și a avut contraatacuri bune. Dinamo a avut două ocazii de gol, dar nu a putut marca și nu a putut reveni în joc.

      Chiar și pe contraatac, CFR Cluj era mai periculoasă decât Dinamo, care era în superioritate. S-a văzut că jucătorii au intrat ca să dea totul. Au alergat și au depus mult efort.

      Cred că Miriuță a făcut o echipă bună, organizată și echilibrată. Pentru el și pentru Cluj, echipa ar trebui să fie în play-off”
      link

      Apreciat de 1 persoană

  11. DANTESC, Hai sa privim situatia de moment per ansamblu. Cu 10 etape in urma CFR era eliminata de cea mai slaba echipa din campionat (ASA Tirgu Mures), iar in zilele urmatoare ii vindea pe Jakolis, Lopez, Petrucci si il lasa liber pe Guima. In acel moment CFR era pe 12 (pozitie ce duce spre meci de baraj), iar toti CFRistii (chiar si cei mai optimisti) se gateau de o lupta crincena cu Poli Iasi, Chiajna si Voluntari. Patronul si managerul erau intr-o situatie extrema, problemele legale venisera intr-un moment absolut nefavorabil (pentru echipa in primul rind, deoarece fara IM si AP, CFR probabil ar fi disparut). CFR avea si alte probleme, Camora era traumat, Paun incurca echipa meci de meci si parea ca CFR nu are alternative U21, nu se stia daca se vor aduce inlocuitori pentru jucatorii plecati, sau daca acestia vor avea macar jumate din valoarea predcesorilor. Nimeni nu avea incredere in Rus sau in faptul ca Nascimento cu Bud vor putea sa-i inlocuiasca pe Lopez si Petrucci. Lopes pe dreapta era vazut drept un clovn, Peteleu un inlocuitor cu mult sub Camora, iar antrenorul drept un looser ce a retrogradat o echipa de liga 3-a din Germania. Nimeni nu mai lua CFR in serios. Criticacii, desi tristi pentru echipa lor, dominau discutiile, amintindu-le tuturor in nenumarate rinduri cit de Bravo! si corecti au fost aceastia in analizele pesimiste ale lor a tot ce inseamna CFR-ul din ultimii ani. Situatia era disperata si toti se gateau de vijelie, de un tsunami apocaliptic sau cel putin de o moarte inceata si dureroasa.

    Dar ce a urmat i-a uimit pe toti, chiar si pe cei mai optimisti fani:
    1. CFR a transferat repede 3 jucatori.
    2. Valoarea lor s-a adeverit de a fi apropiata de valoarea jucatorilor plecati.
    3. Jucatori gen Nascimento, Bud, Rus, Peteleu au devenit titulari veritabili peste noapte, chiar si daca nu pareau mai mult decit niste rezerve dubioase pentru cei plecati. Sa le reamintesc tuturor ca Bud vine din Moldova, unde a jucat pentru Milsami Orhei, echipa ce ar avea probleme chiar si in liga 2-a romineasca. Iar acum el este golgeterul campionatului nr.2. Eu personal credeam ca Bud nu se va impune, iar el s-a ridicat peste prima perioada petrecuta la CFR, cind am dat 700.000E pe el si probabil avea salariu de 3-4 ori mai mare.
    4. Horj l-a inlocuit pe Paun, iar Nouvier si-a primit locul de titular pe deplin meritat. Si din nou, cine putea sa prevada ca vom avea unul dintre cei mai buni U21 din tara. Dupa Ene, Szilard, Negrut, Paun si multi altii eu deja nu mai creadeam in jucatorii tineri promovati de CFR.
    5. Miriuta si-a facut treaba, a schimbat totul cum era necesar, a redresat echipa din mers. Ce garantii sint ca Tony Conceicao se descuraca la fel de bine cu lotul actual ?? Experienta din Germania arata ca Miriuta, cel putin ca om, nu se teme de provocari si in loc de a cauta un loc cald la arabi a mers in Germania intr-o liga inferioara.
    6. IM a demonstrat ca poate construi echipe low cost eficiente. Multi nu-l credeau in stare de asa ceva. Ca manager, el pare in momentul de fata peste toti ceilalti din liga 1.
    7. Din momentul infringerii cu ASA din cupa Ligii CFR a obtinut 8 victorii, 1 egal si 1 infringere. A cistigat in deplasare cu Steaua si Dinamo. A distrus-o pe Astra si s-a revansat pe Botosani. CFR ar fi pe locul 2 fara punctele pierdute cu 32p. in 16 etape. Deci o medie de campioana de 2p. per meci. Ofensiv cea mai buna din campionat si defensiv pe locul 2, dupa Steaua. Rezultatele astea au venit impotriva arbitrajelor protivnice din meciurile cu Chiajna, Viitorul si Dinamo. Daca Steaua nu era favorizata total de arbitri CFR era acum pe prima pozitie cu vreo 5 puncte in fata Stelei.
    8. CFR are 4 victorii in lant (deasemenea 6 victorii din ultimele 7 meciuri) in momentul de fata, ceva ce nu s-a mai intimplat de foarte mult timp. Daca CFR va cistiga urmatorele doua meciuri, putem spune cu siguranta ca asta este cea mai buna perioada de dupa cistigarea ultimului campionat.
    9. Rezultatele au fost obtinute pe baza unui joc frumos si constructiv care da sperante pentru viitor. Nici macar in anii pari in care CFR a luat titlurile, echipa asta nu juca atit de frumos, chiar si media sportiva (de rahat) este obligata de jocul CFR-ului sa-i faca complimente.

    IN CONCLUZIE >>> PRICINILE DE ENTUZIASM SINT MULTE SI REALE!

    Eu spun ca indiferent de viitor, aceea ce se intimpla acum este demn de admiratie si doar prostul nu se va bucura din plin de rezultate actuale, stiind ca aceastea ar putea fi ultima perioada de glorie a echipei.

    Apreciat de 2 persoane

    • Tati…eu ma refer strict la acest meci…Nu imi insira polologhii ca la Chisinau ca nu sunt curios…Stiu foarte bine in ordinea numerelor de pe tricou care sunt meritele lui Zavaleanu,Muresan,Miriuta si restul echipei…
      Eu doar atat am vrut sa aduc in discutie,faptul ca jucam mizerabil si ca Dinamo ne-a dominat si ca doar intamplarea face ca i-am batut…

      Apreciază

      • draga dantesc, hai sa fim mai molcomi in raspunsuri si aprecieri, te rog! nu suntem ft numerosi si e pacat sa ne invrajbim. ca nu am jucat stralucit, e adevarat, insa ca am jucat mizerabil si ca Dinamo ne-a dominat si i-am batut doar din intamplare, cred ca sunt exagerari. da, sunt gauri si lucruri de ajustat si imbunatatit si e un stil neplacut ochiului insa asta a fost tactica si a functionat. Dinamo nu a avut solutii, dpmdv. ce nu mi-a placut mie, a fost faptul ca nu am inchis meciul mai devreme insa, daca adunam puncte, chiar nu ma intereseaza cum, la momentul actual. zi-mi pragmatic ori de rezultat, nu ma deranjeaza. adu-ti aminte tema ultimelor comentarii: mili, bili, kili, lili conteaza cele trei puncte! hai CFR!!! 🙂

        Apreciază

    • „antrenorul drept un looser” – eu tot zic de la primul mandat, Miriuta e antrenor de titlu.

      „Deci o medie de campioana de 2p” – corect, cu 2p per meci iei campionatul.

      Pentru toti cei ce zic ca nu ar trebui sa ne gandim la titlu: ar insemna sa avem o atitudine de echipa mica. Un jucator care stie ca si de castica tot efortul lui e in zadar, ca oricum echipa lui e depunctata, nu trage asa tare la caruta. A fost una din strategiile celor din bucale sa ne taie din aripi in ultimele sezoane. Sper ca, vazand ca se poate, baietii sa traga si cu mai mare indarjire, daca obiectivul (titlul) e palpabil. Si cele 6 puncte cu care am fost depunctati, daca raman 3 in playoff, le poti rezolva in meciul direct cu oile.

      Apreciază

    • Bine analizat si explicat , Max ! Implica-te mai mult, aici, pe Tribuna CFR, te rog ! Ca , cam is satul de vladici care le stiu toate pe invers … Pana si simpaticul Racheta (care este un om onorabil ) s-a cam ratzoit intr-un raspuns de-al sau. Felicitari pentru interventie !

      Apreciază

  12. REFLEXII (ne)PERTINENTE:21.11.`16-orele 20.30;Dinamo CFR=0-2(0-2 ),marcatori: Ruiz,Sorsa;in primele 30`,am fost o echipa oportunista, mai pragmatica decat italienii si am inscris de doua ori,din tot atatea ocazii clare de gol,prefigurand,cu multa sansa si cu multe ratari de ambele parti, deznodamantul partidei; la modul cum i-am simtit pe baieti si la tensiunea ce mocnea,in eter,aveam ceva temeri cu privire la deznodamantul partidei;insa,au fost repede risipite de evolutia surprinzatoare,matura a echipei; fara a diminua din meritele incontestabile ale A.1, in primul rand ale jucatorilor,care pana in final ne-au incantat prin angajament si atitudine,dar socot, intrucatva, ca trebuie limitata euphoria sustinatorilor de rezultat si sa fim ceva mai ponderati si realisti si sa acceptam ca nu am luat gol pt. ca am fost deosebit de valorosi,ci si pt. ca am avut noroc cu carul,iar cateii au prins ziua in care”mingea nu vrea sa intre in poarta”(!);DACA se facea 1-1(dupa penalty-ul inventat de central,ca arbitru nu-I pot numi!),mi-e greu sa anticipez care ar fi fost rezultatul final; doar ca, baietii au jucat partitura din deplasare,pe care o stiu cel mai bine:”s-au acoperit f. bine, intre cele doua careuri,cu un pressing avansat, stanjenitor,cu riposte pe contraatac,cu o pozitionare si ocupare judicioasa a terenului;am stat bine la cutie,cu un joc pragmatic si speculativ ,dar si eficace,la finalizare!”;nu am practicat jocul cel mai placut ochiului,dar nici nu ne-am propus asta,decat castigarea,nu-i asa,a celor 3 puncte!;Ura si la gara!;Hai CFR!

    Apreciază

  13. Judecand la rece, e adevarat ca am avut si sansa, in special in prima repriza, la penaltyul inexistent ratat si la inca vreo trei situatii mari de gol, dar per total am fost superiori si victoria nu poate fi pusa in nici un fel la indoiala sau pe baza norocului. Am fost echipa mai pragmatica si mai bine organizata, intr-un cuvant echipa mai buna. Am aratat destule slabiciuni in aparare, dar important este ca n-am luat gol. Ar fi culmea sa-i reprosez lui Thiago ca l-a cam pierdut de cateva ori pe Rotariu, cabd el a „centrat” la primul gol, a scos o minge aproape de pe linia portii si a centrat perfect pt Nouvier pe final. Arbitrul a inventat acel penalty, dar nu-l consider rau intentionat, pt ca nu ne-a ingalbenit si n-a fluierat impotriva noastra. Imi mai doresc astfel de meciuri in care desi suntem dominati, castigam fara probleme in deplasare. Daca nu intervine nimic care sa strice atmosfera din sanul echipei si la cum arata jocul nostru, raportat la cel al contracandidatelor, nu cred ca se poate pune problema pierderii locului de playoff. Dar totusi mi se pare prematur sa discutam despre titlu acum. Hai CFR!!!

    Apreciază

  14. Din”COLTUL TRIBUNEI”;am sa incep cu afirmatia nefericita ,stupefianta,indiferent de simpatii si amintiri,cel putin inadecvata,inoportuna si neprincipiala a lui Miri:”…imi pare rau ca am invins Dinamo?!…”(-nici in gluma nu trebuia sa spui asa ceva Mister Laci!-pe post-;pai,atunci de ce-ai mai jucat sa castigi?;pot sa ma gandesc ca puteai sa te dai la oparte!?);eu ma asteptam cel putin sa completeze cu un sentiment de apreciere,lauda si satisfactie,de genul:” ma bucur f.mult ca am castigat,bravo baietilor!”;dar sa nu stricam o zi atat de minunata!; MARC=6,0-buna intuitia si plasamentul,bune reflexele;desi,nu a primit gol,a aratat destule stangacii:mingi respinse in fata,in bocancii atacantilor adversi si surprinzator cu dese degajari aiurea si cu iesiri gresite si inoportune;T.LOPES=6,0- “Habaucul”ca de obicei, cu reusite-a salvat un gol,aproape de pe linia portii, a mai avut si cateva centrari bune(la primul gol din aut)-,dar si cu nerusite:a fost driblat de multe ori,sau depasit de faza, fiind mult prea avansat;multe din actiunile periculoase ale (Rotariu) cainilor au fost pe partea lui;LARIE=6,0-un joc nesigur,mai modest decat de obicei,cu unele stangacii si inexactitati in deposedare (Rotariu),depasit mult prea usor la unele faze;HORJ=6,5-a aratat ca are calitati,dar si defecte;un joc direct,simplist(f.bine), fara complicatii,ceva mai rudimentar,dar uneori prea precipitat;a salvat un gol,dar s-a si pozitionat si respins gresit la unele faze;PETELEU=7,5-cel mai bun din aparare;cu mici inexactitati,a facut bine ambele faze; L.RUS=7,0-laborios,omni- prezent;un jucator de baza;NASCIMENTO=7,5-impreuna cu colegul de linie,niste furnicute,tin si sustin aceasta echipa la acest nivel,acceptabil;SORSA=7,0-mai mult pt.demarcarea si executia exceptionala de la gol(n- a fost cu piciorul de baza);din pacate contribuie insuficient si ineficient in sprijinul(lui Tiago)apararii;Ruiz=7,0-Ando,a gresit f. mult cand l-a apreciat si l-a avut in vedere,doar pe Nascimento si l-a neglijat pe Ruiz;pacat ca nu-l ajuta prea mult conditia si constitutia fizica;CAMORA=5,5-fiind utilizat pe un alt post inadecvat,a dat un randament scazut,pana in momentul readucerii lui ca fundas stanga; OMRANI=7,0-a avut unele realizari notabile;surprinde placut,din ce in ce mai combativ;a hartuit permanent si eficient-cat l-au tinut bateriile-apararea cainilor,s-a implicat mai mult in joc;REZERVELE:un numitor comun,ca niciodata,toti trei au fost utili echipei; A.MURESAN=7,0-prezenta lui in fata apararii a contribuit la betonarea defensivei si la mentinerea rezultatului; NOUVIRER=7,0-nu-i putin lucru sa cobori ”direct” din avion si sa intri”neincalzit”pe teren si sa o faci destul de bine; D.ROMAN=6,5-poate ca trebuia introdus ceva mai devreme; are si el potential;se pare ca inca nu e pus suficient in valoare;deocamdata este prea putin folosit;A.1-MIRIUTA=6,0-e inimos,pune suflet,lui i se datoreaza acest parcurs bun al echipei;a reusit si in aceste grele momente de criza,sa-si capaciteze jucatorii,sa-i puna in valoare(atata cat e ea),sa scoata maxim de la ei,dar prin declaratia lui nefericita(i-am diminuat drastic nota, cu cel putin cu 1p,, nu pot sa nu-l taxez)poate putin hazardata;ne-a ofensat si-l intreb: CFR-ist cand se face?;a pregatit tactic bine jocul;si-a luat masuri suplimentare de blocare a culoarele cainilor;am ripostat imediat,pe contre,ne-am aparat si atacat grupat,echipa a aratat destul de omogena si increzatoare;in jargon fotbalistic: ”i-a citit”si i-a transformat pe dulai in catei,dar nu”i-a iesit”cu pozitionarea avansata a lui Camora(desi,nu a fost vina numai a A.1!);schimbari reusite de jucatori de pe banca si-n teren;jocul nu a stralucit,dar am aratat ca suntem o nuca greu de spart; scopul a fost atins,3p.!Hai CFR!

    Apreciază

  15. Eu sunt inca socat de rezultatele echipei din aceasta toamna. L-am aparat pe Miriuta mai ales cand era criticat si din stanga si din dreapta pentru jocul mai putin spectaculos sau pentru ca era perceput ca un antrenor care sa te scape de retrogradare, dar nici in cele mai optimiste scenarii nu as fi crezut ca ar putea sa-si reproduca (si chiar sa-si intreaca!) realizarile din primul mandat. Cred ca Miriuta este, fara exagerare, cel mai bun antrenor pe care l-a avut CFR-ul vre-o data. Trebuie sa recunoastem ca, in ciuda rezultatelor bune, echipa noastra tot nu este luata in seama cum era in 2088 (si asta il ajuta, implicit, si pe antrenor) dar realizarile lui Miriuta cu un lot subtire si slabut valoric intr-o perioada tulbure a CFR-ului sunt extraordinare.

    Daca facem 4 puncte din urmatoarele 2 etape mi-e greu sa-mi imaginez in ce conditii am mai putea pierde locul de playoff avand in vedere ca o sa mai avem 8 meciuri, din care 4 cu semi-retrogradatele si 4 cu echipe din playoff. Sper, doar, sa nu mai avem parte de alte surprize din iarna. Chiar daca nu ne batem pentru titlu eu as fi multumit si cu un loc in playoff, ar fi un plus major pentru viitorul financiar si sportiv al echipei.

    Apreciază

  16. Superba faza de la golul al doilea. Atat interceptia lui Peteleu si cursa lui in viteza, sustinerea lui de catre coechipieri, au sprintat trei jucatori alaturi de el, aproape de el, a aparut apoi si al patrulea, pasa filtranta catre Sorsa, tasnirea croatului de la limita offside-ului si executia lui superba cu piciorul de sprijin (!). Ceva de genul RB Leipzig cu patru jucatori care sprinteaza simultan pe contraatac, apropiati unul de celalalt ca sa fie multe solutii de combinatie. Daca tot am vorbit (degeaba) de Red Bull… Bravo Cfr!

    Apreciază

  17. Felicitari echipei pentru jocul pragmatic, serios si nu in ultimul rand bine calculat. Este o echipa matura dar si echilibrata. Pentru Miriuta nu am decat cuvinte de lauda si cred ca este cel mai bun antrenor in ceea ce priveste motivarea si unirea intr-un scop a unei echipe. Un singur lucru este neplacut in cazul lui si anume aceasta eterna declaratie de dragoste exprimata „pe fata” si insistent pentru Dinamo. Inteleg ca ai in suflet anumite atasari pentru un anume ceva, dar ce declara el in mod repetat devine deja enervant si chiar suparator. O fi el cinstit si „pe fata” dar totusi esti antrenorul unei echipe cu traditie, a unei echipe care ti-a dat sansa sa te afirmi (chiar daca ai pararsit-o la greu), a unei echipe aflate in lupta directa cu „iubirea” lui. Forta CFR.

    Apreciază

    • Nu ne plac la niciunul declaraţiile astea de dragoste ale lui Miri, dar nici nu trebuie să-l condamnăm prea tare. Măcar e sincer omul, nu ca ipocriţii ăia care-s întotdeauna suporterii echipelor cu care tocmai semnează un contract, încă din timpul în care au fost alăptaţi de mumele lor. Sau ca jurnaliştii, moderatorii tv şi comentatorii meciurilor, fiecare îşi clamează obiectivitatea şi imparţialitatea, de ce nu fac ca Miri, să-şi declare simpatia pentru o echipă sau alta? Că nu le-ar ştirbi cu nimic profesionalismul, pentru cine-l are. Oricum, s-a văzut la ambele goluri că Miri nu şi-a mai încăput în piele de bucurie. I-a părut rău că am învins Dinamo, dar i-ar fi părut şi mai rău dacă n-o făceam. 🙂

      Apreciază

      • Mi-a placut si de Rus. Primul gand, la faza penalty-ului (si mi-e putin rusine de acest gand) a fost ca na, ne-a vandut dinamovistul. Sangele apa nu se face. Probabil ca Rus a simtit telepatic gandurile negative a sute de CFR-isti si s-a dus la camera si a aratat pata pe pieptul lui. Foarte inteligent baiatul. Si imi cer scuze ca am putut gandi asa ceva despre el, dar asta e mintea omeneasca, n-ai ce-i face (ca sa-l parafrazez pe Reghe cu ‘acesta este fotbalul’) 🙂

        Apreciază

    • BrightSide, nu se cearta toti. Sa privim realist. Dantesc face parte din peisaj cu contrele lui care ne fac pe noi ceilalti mai realisti. Vlad e U-ist, il suportam pe aici chiar daca de multe ori se sterge pe perdeaua noastra conform bancului spus de Achilles. Mai sunt si altii care critica, si nu ma refer la Racheta care mai si lauda unde socoteste de cuviinta, cauta sa fie echibrat. In rest, chiar nu vad cine se mai cearta pe aici acum. Sa ne bucuram de echipa noastra brava, sa savuram aceste clipe de bucurie! Forza Cfr!

      Apreciat de 1 persoană

  18. Am avut şansă? Nu contează…Am mai greşit în apărare? Nu contează…A jucat Camora mai timid? Nu contează…Pentru că „DOAR CELE 3 PUNCTE CONTEAZĂ”!!! HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Si dupa ce o saptamana intreaga le-am transmis baietilor, in frunte cu tine Kiruj, ca „doar cele 3 puncte conteaza”, nu se face sa-i luam acuma la rost, ca-u obtinut cele 3 puncte intr-un mod inestetic.Nu de alta dar am parea neseriosi.
      Daca stau bine si ma gandesc totusi am vazut cateva faze frumoase, mai ales cea de la golul 2, iar dupa ce conduci cu 2 goluri cred ca o decizie inteleapta este aceea de a conserva rezultatul.
      Multe din greselile tehnice se pot explica si datorita terenului de maidan pe care s-a jucat.

      Apreciază

      • Chiar asa. Terenul a fost la originea multor greseli tehnice de ambele parti, semnalate de Dantesc. Dar si unele greseli reale… Mie mi-a placut jocul, n-am ce sa reprosez baietilor la capitolul calitate, din contra.

        Apreciază

  19. E o declaratie cu bataie lunga dinamovismul lui Miri. In Gruia nu au existat Fergusoni, dimpotriva, antecedentele ii dau dreptate lui Miri cand se gandeste la viitorul lui care s-ar putea foarte usor intersecta cu Dinamo daca ar pati ca multi altii la Cfr… Si eu simt cum imi infige pumnalul in inima cand declara dragoste eterna lui Dinamo, dar din punctul de vedere al viitorului sau e corect ce face. Mai ales ca o face pe fata, nu cu doua fete cum ar face altii. Daca vrem sa stea mult in Gruia, trebuie si clubul sa faca ceva, nu numai Miri sa vrea. Pentru ca eu sunt convins pe de alta parte ca Miri ar sta mult si bine in Gruia daca ar fi posibil… Simt ca e fericit aici si ca isi doreste sa stea cat mai mult la Cfr. Si noi la fel. Forza Cfr!

    Apreciază

  20. Referitor la declaraţiile lui Miri, nu trebuie să facem o mare tragedie. Îi dau dreptate lui Caneto, Miri e un tip sincer (deseori prea sincer), îl cam ia gura înainte deseori, dar nu e ipocrit. Dacă dorea să-i ajute, putea s-o facă foarte uşor, dar a câştigat şi asta contează… :). Declaraţiile de acest gen să fie cele mai mari probleme ale lui Miri de-acum înainte… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  21. Revenind la jocul de ieri, in opinia mea a fost aceeasi linie generala ca si cu oile, aparare cu pressing ultraavansat si sacaitor, cu multe interceptii, in urma carora se iesea superb prin pase din aparare in modul brevetat de pe vremea lui Tony si pastrat si in mandatul lui Miri (a disparut o vreme chiar la inceput, au fost acele bubuieli suparatoare non stop, dupa care a reaparut si la Miri aceeasi iesire prin pase pe care jucatorii o stiau deja de pe vremea lui Tony). Plusul lui Miri e pressingul ucigator, care aduce victorii in deplasare deoarece echipele gazda trebuie sa atace… Tot la categoria plus e si schimbarea de tactica de care vorbeam, iesirea prin pase din aparare in locul bubuielii pe varf. S-a vazut calitatea lui Ando in raport cu Reghecampf, ne-a fost mai greu sa facem acest joc contra cainilor decat contra oilor. Si cainii au avut multe iesiri frumoase prin pase, se vede ca e molipsitoare frumusetea in sine a acestui tip de joc. Am fost nevoiti si noi de multe ori sa bubuim la disperare in momentele de panica create de caini, cum a observat Dantesc (cred ca la aceste momente s-a referit, cand cainii jucau si ei cu aceste iesiri frumoase prin pase din aparare). Cred ca Cfr-ul datoreaza mult conditiei fizice deosebite, in finalurile de meci matura pe jos cu multi adversari. Plus ca rezervele Cfr-ului joaca meci de meci, cand ajung uneori titulari (la accidentari, suspendari) joaca de parca ar fi titulari, iar intrand meci de meci, au ajuns sa fie viteza in plus fata de adversar in finalurile de meci, in raport cu rezervele adversarelor care poate nu prea prind minute si n-au cum sa aduca un plus din lipsa totala a relatiilor de joc cu titularii. Ma opresc aici.

    Apreciază

  22. Altceva. Am vazut ca unii se gandesc la titlu. Acum in opinia mea e mai bine sa ne concentram pe intrarea in play-off si sa punem deoparte ce va fi dupa. In play-off incepe din nou campionatul aproape de la zero, vor fi mici diferente de puncte (pentru ca se injumatatesc). Acolo va fi o lupta care-pe-care intre aspirantele la titlu, vor fi 10 meciuri decisive de care va depinde clasamentul final. E devreme zic eu sa ne gandim ce se va intampla in play-off. Sa ne gandim mai bine cum sa ajungem acolo in acest mediu extrem de ostil.

    Apreciază

    • Nu ştiu ce să zic…În ultima vreme -cel puţin în media- nu mai văd acele atacuri concentrate asupra CFR-ului…Cam toată lumea recunoaşte (moderatori, invitaţi etc.) că CFR joacă frumos, eficient. Săgeţi mai primim pe linia stării de insolvenţă (că am păcălit jucătorii etc.), dar -în general- nu văd o ură clară sau ceva asemănător, dimpotrivă. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Din postarile de pe cheferetv.net reiese ca atat la Dolce cat si pe gigisport comentatorii si moderatorii (daca urmaresti postarile lui Anonymus 1 si ale tribunistului Andr(e)i Popa despre comentariile de la gigisport si ale lui Rememberme de la dolce, plus despre atmosfera de inmormantare din studioul gigisport la pauza conform parerii lui Anonymus 1) sunt ostili. Eu pot sa zic ca Look a fost un comentariu ok, desi am simtit ca angajatul Look e din Bucuresti sau din zona si probabil sta si transmite de acolo, nu are ce face daca lucreaza pentru clujeni. Bine, in studioul Look e clar ca iti face placere sa-i urmaresti. Nu pricep de ce se uita unii pe digi sau pe dolce, in afara binen’teles daca n-au acces la un televizor si se uita pe net, acolo e greu sa prinzi Look-ul. Eu m-am saturat demult de comentariile rautaciase la adresa Cfr-ului de pe gigisport si actionez in consecinta. Ok, acestea nu ingreuneaza jocul echipei, atmosfera ostila care dauneaza echipei e mai ales arbitrajul (ce penalty a fost cel de ieri?), depunctarile care s-au incheiat pentru Cfr si atitudinea ostila a federalilor.

        Apreciază

  23. Nu cred că contează ce zice nea Miri. De fapt contează doar ceea ce FACE. Și nu cred că avem a ne plânge de acest lucru. Are și el dreptul de a visa, atâta timp cât este 100% implicat în ceea ce face. L-ați văzut trădând vreodată de când ne antrenează? Io nu. Bravo nea Miriuță, bravo băieți! Vă mulțumim!

    Apreciază

  24. Gasesc f. normal sa-si fi schimbat,pana si comentatorii,dar prea PUTIN,atitudinea ostila si comentariile rautacioase,pt. ca in fata evidentelor,a unui joc pragmatic,organizat,eficient nu poti trambita la nesfarsit aceeasi placa uzata,daca vrei sa mai ai credibilitate;desi,nu uita sa mai arunce sageti otravite,in ceea ce priveste, chipurile,incorecta participare in competitie(inclusiv antrenori,precum Sumudica si Multescu)a insolventelor(!);Miri,e de apreciat ca a reusit sa imbunatateasca jocul echipei,dar sa nu uitam,cat amar de timp ia trebuit sa gaseasca formula”ideala”,care sa dea randament maxim(?!);a fost nevoie sa renunte la unele preconceptii de joc,la stiul acela neproductiv,heirupist,la bubuieli gen”focul la ei!”,sa renunte la unii titulari de drept(Negrut,Muresan,Paun,Gomelt)si la sistemul 4-4-2(atacul) cu doua varfuri,care deocamdata nu se pliaza pe dotarile,calitatile si aptitudinile tuturor jucatorilor si lucru f.bun nu a renuntat la pressingul agresiv(pt. care-ti trebuie o f.buna conditie fizica);eu,am abonament la RDS si sunt obligat sa vad meciurile pe DIGI-Sport,dar ma uit, fara sonor(doar n-am nervi pt.”hahalerele” ciobanului-penal!) si credeti-ma ca-i OK.;apreciez sinceritatea si faptul ca-si doreste sa-i antreneze pe caini,dar nu mai era nevoie s-o tot repete ostentativ(pe cine vrea sa ameninte ca pleaca?);nu cred ca a fost bine ales cadrul,locul si momentul;sau dimpotriva,cine are urechi sa auda,de intentiile lui;oare da bine la jucatori,aceste repetate intentii ale lui?!

    Apreciază

    • Racheta, si eu am abonament d(g)igi, adica RDS-RCS. Si merge Look TV si Look Plus cu el, eu acolo ma uit. Si la tine functioneaza, sunt convins, doar e acelasi abonament. Cauta-l si-l vei gasi. E acolo.

      Apreciază

  25. Era o perioada in care obtineam rezultate bune cu un joc cvasidefensiv si contraatacuri pe-o mana sa le numeri.Si erau cativa care se aratau deranjati de estetica jocului.Eu fiind mai practic sunt multumit de cele 3 pct decat de un joc frumos si o infrangere nemeritata.Evident apreciez o bara in locul unui gol cacacios.Si termin cu comparatiile,sa nu ajung la blasfemii gen dragoste de mama cu a echipei………..
    Este mai mult decat evident ca nu avem echipa care sa subjuge adversarul precum Barca.Si n-am avut-o in momentul cand castigam campionate.Dar avem alte atuuri care fac ca aceasta echipa in momente de restriste(insolventa) sa fie in fruntea clasamentului.Si aceste aspecte trebuie sa le avem in vedere,nu doar partea goala a paharului.Probabil daca am avea un om gen Eric,altcumva s-ar exprima echipa.Dar jocul si rezultatele sunt mult peste ce credeam eu c-am putea realiza in acest campionat.Mai ales dupa inceputul de campionat cand erau framantari si multe incertitudini.
    Trebuie sa fim mandri de echipa si s-o incurajam pe masura eforturilor depuse.Bravo baieti!
    Cred ca ne autoflagelam in exces,asteptand multumiri de la nu stiu cine……….cand au ceva de spus o fac si este bine pentru viata Tribunei.

    Apreciază

  26. Eu am dolce acasa si nu se mai pune problema de critici sau atmosfera ostila CFR-ului. Dimpotriva, de multa vreme deja cei din studio, in frunte cu Panduru, lauda echipa noastra ca etaland cel mai frumos joc. Mai sunt intepaturi legate de insolventa, dar in nici un caz nu mai poate fi vorba de atmosfera ostila. Ar trebui sa ne pese mai putin de ce comenteaza unii si sa avem grija ca cel putin atmosfera de aici sa fie una pozitiva, fara atatea clenciuri, macar acum cand lucrurile merg bine. Trebuie sa invatam mai des sa ne bucuram de ceea ce avem, decat sa ne intristam pt ceea ce nu avem. Hai CFR!!!

    Apreciază

  27. Lol! Nu știam de ce am sughitat toata noaptea. Acum stiu. In general nu postez dupa meciuri. Va las sa va bucurati sau plangeti in liniste dupa meciuri. E drept ca ati avut foarte puține ocazii sa plângeți sezonul asta. Si cam ce as fi putut posta? Doar ceva de genul „i told you so”. Ca am avut dreptate ca Miriuta e antrenor spre deosebire de Conceicao care era doar un agent de jucatori care a fugit cand nu i s-a dat ocazia sa sifoneze banii clubului. In rest ce? Felicitari? Pentru ce? Victoria CFR-ului de aseara a fost absolut normala. Nimic senzational. Sau neașteptat. La fel cum nu e nimic senzational in parcursul CFR-ului. Eu unul ma asteptam ca CFR-ul sa aibă rezultate cu Miriuta pe banca. Am spus inca din vara ca sper ca agentul de jucatori sa plece si sa vina Miriuta. Miriuta stie sa faca din rahat un bici care sa pocnească. Motiv pentru care mi-l doresc de multa vreme antrenor la echipa nationala.

    Apreciază

      • Daca mi-l doream in vara pe Miriuta la CFR tocmai pentru ca il consider un antrenor foarte bun, cred ca mi-l doream tocmai pentru ca sunt implicat emotional. Aaaa…ca nu sunt implicat emoțional la acelasi nivel cu tine, sau al altora de pe aici, e adevarat. Am mai spus-o, CFR-ul mi-a fost drag de multa vreme. Si doar datorita CFR-ului. Nu datorita unui patron sau datorita „modelului de business”.

        Apreciat de 1 persoană

          • Pana la promovare. Practic am incetat sa merg la stadion in momentul in care a inceput sa mearga cfr.istul. Ca ti se pare fals ce spun sau nu, asta e… Fiecare poate sa prespuna ce vrea. Asa cum si eu pot sa presupun ca ai devenit fan in 2008. Nu ma opreste nimeni. Asa cum nici pe tine nu te oprește nimeni.

            Apreciază

      • dpmdv sunt bine venite comentariile lui Vlad. vede lucrurile cu alti ochi, este civilizat, ok, uneori ironic, mai da cu batul prin gard. nu vad nicio problema in postarile lui. si, declarat sau nu, simpatizeaza CFRul. hai ai nostri!

        Apreciază

          • Mulțumesc pentru intelegere. Eram declarat de multa vreme pentru cei care vor sa citeasca. Ca parerile mele despre AP ii supara pe unii pentru care CFR=AP? Sufletul ma doare. Dar CFR-ul e un club cu o istorie de 109 ani. AP e doar o scurta perioada din istoria clubului. Pentru mine CFR-ul nu e AP. Nu a fost NICIODATA si nu o sa fie vreodata. Asa ca, dacă imi expun o părere despre AP, eu unul, nu consider ca atac clubul. Ca o paranteza, părerile mele despre AP sunt super light in comparatie cu părerile mele despre Walter. Si asta pe vremea in care Walter era la „U” si totul parea roz. In rest cu ce am atacat clubul? Am vorbit vreodata ceva urat la adresa jucatorilor sau antrenorilor? Bine, cu exceptia lui Conceicao. Dar am făcut-o pentru simplu fapt ca a incercat sa sifoneze banii clubului. Asa cum a incercat la Brașov si la Astra. In schimb, in vara, multi CFR-isti de pe aici, aveau fiori reci la gândul întoarcerii lui Cadu sau Gabi Mureșan. Amuzant. Mai spunea cineva ca nu am respect pentru istoria CFR-ului. Asta in vreme ce multi de pe aici se aratau gata sa se inchine la vaci ca indienii. Amuzant. Dar hei! Eu sunt lupul cel rau 🙂

            Apreciază

            • Multumiri Vlade, eu sunt mult mai nou pe tribuna, inainte eram pe cfrmania. Merg la meciuri de la promovare din toamna lui 2004. Nu citisem declaratia ta inainte pentru ca pur si simplu nu existam pe tribuna. Inteleg ca esti un fel de haideUsiCfr cu predilectie spre U. Inainte asa era din ce am citit, se tinea in Cluj cu ambele echipe. Eu am fost fan FC Baia Mare, stii, pana’n „87 eram in Baia Mare, acolo m-am nascut si am trait. Dar s-a desfiintat clubul. Cam atat am vrut sa-ti scriu. Pentru mine a fost o surpriza declaratia ta. Ma bucur.

              Apreciază

  28. Normal ca am si LOOK(Tv+Plus),dar si acolo mai trebuie sa apara cate un mU-ist de comentator;stiu cfr.istule,dar eu ma refeream la faptul ca si cei de la Digi-sport,au aceleasi metehne,precum cei de la Dolce si alte posturi sudiste si atunci de preferat e sa-ti inchizi sonorul;apoi,Saul nu vad cleciurile referitoare la club,la echipa,ci doar subliniam,scaderea derapajelor si a sagetilor veninoase la adresa noastra;ce e atat de rau in a constata acest fapt;nu cred ca un adevarat cfr-ist sa nu se fi bucurat si sa se mai bucure,dar ponderat,de o asemenea victorie;Hai CFR!

    Apreciază

  29. pe mine nu ma deranjeaza prea tare declaratiile de iubire ale lui miriuta. poate pt ca-l vad ca trecator pe la noi. sa continuam pe acelasi trend si pt etapele viitoare si sa incepem cu pandurii: conteaza cele trei puncte! hai CFR!!!

    Apreciază

  30. Adevarat ca si cu putina sansa, dar victoria e mare, iar bucuria noastra si mai mare ! Pt mine, faza golului doi este printre cele mai de efect vazute de cand am revenit in prima liga, un sah-mat de nota 10, cu un pas la intalnire a lui Peteleu marca Messi ( fara exagerare ! ) si finalizare Sorsa marca Luis Suarez, tot fara exagerare ! Putem filozofa ca” daca si cu poate ” rezultatul era altul, dar in fotbal conteaza golurile, conteaza rezultatul final, doar si invers, cand am pierdut dar am avut ocazii, ” daca si cu poate ” tot n-a contat, asa ca … ( apropo, in derbyul Man United -Arsenal, londonezii erau condusi pana-n final cu 1-0, trupa lui Mourinho ratand alte numereroase ocazii, iar in finalul partidei, gol Arsenal la singurul sut spre si pe poarta, deci asa-i fotbalul si gata ! ) . Acum ma gandesc putin rezervat la meciul cu Pandurii, n-am uitat cum am evoluat pe teren propriu dupa victoria cu wcsb . Deci atentie Miri, mobilizare maxima, altfel peste o saptamana se va sterge tot capitalul de simpatie acumulat dupa meciul cu cainii . Ca doar asa-i fotbalul …

    Apreciat de 3 persoane

    • Bine ai punctat, Bela, de fapt chiar asta am vrut să punctez şi eu: concentrare şi seriozate cu Pandurii!! Sloganul „contează cele 3 puncte” s-a dus (şi-a făcut „efectul”), urmează noul slogan: „concentrare şi seriozitate”… 🙂 Pt. fiecare meci vom alege un alt slogan… 🙂 HAI CFR!!!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.