Etapa a 11-a: ASA Târgu Mureş – CFR Cluj


Timpul fiind comprimat şi mai e şi money, scurt pe trei:

  1. Clasamentul meu, ajustat după lpf.ro:

et11Clasamentul formei sportive, ultimele 6 meciuri jucate:

clasament-formaClasamentul real, fără penalizări:

clasamentreal10

Orice fel de clasament am privi, suntem buni de tot, acolo în faţă, şi tot în frunte vom rămâne şi după această etapă. Nu trebuie decât ca…

…azi, vineri, 30 septembrie 2016, începând cu ora 20.30, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1 Orange, pe Stadionul „Tran-Sil” din Târgu Mureş, în partida ASA – CFR Cluj….

să producem un rezultat scontat, o victorie cu 2-0 la final ori cu un 3-0 la pauză.

În ultimele 5 jocuri disputate, am întâlnit 5 formaţii ale căror tehnicieni figurează în „topul meu 5 – antrenori antipatici”, nici nu mai contează ordinea lor (oricum, trei din cinci îs de locul 1) : Mulţescu, Alexa, Reghecampf, Flocea, Pustai.

N-am pierdut  pe teren împotriva niciunuia, dar cel mai şifonat am ieşit contra celui care îi pus mereu pe cel mai urât antifotbal cu putinţă şi pe care îl vom reîntâlni azi, ca să ne răzbunăm crunt pentru eliminarea din Cupa Ligii.

ASA Târgu Mureș: Mingote – Belu, Dobrosavlevici, Netzer, Matei – Surdu, Emil Dică, Mureşan, Zicu – Kuku, Rus. Rezerve: Viciu, Ioniță, Vl. Morar, Mendy, Candrea, Ciolacu, O. Deaconu. Accidentaţi: M. Constantin, André, Morar. Antrenor: Dan Alexa.

Nu e o revanşă, mergem la Târgu Mureş să câştigăm, ne dorim la fiecare joc asta. Va fi un meci foarte greu, au bătut la Timişoara, au jucători cu experienţă, un antrenor bun. Nu va fi uşor, dar niciun meci nu este uşor„, a declarat Miriuţă.

În urma suspendării lui A. Mureşan, Horj a reuşit să fure pita lui Muri şi Păun. Tânc, în schimb, nu s-a atins de pita lui Tiago Lopes, a ales să ne mânce pita nouă, tuturor. Sunt curios, avem vreunul lacom la franzela lui Bud, suspendat pentru acest meci? Poate duce Omrani o partidă din primul minut? Este Roman refăcut şi câte minute poate juca? Apucă să joace câteva minute şi „nepotu’” Hodgyai? Ori intră în primul unşpe Negruţ? Formaţia probabilă: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Peteleu – Rus, Nascimento – Sorsa, Ruiz, Nouvier – Omrani. Rezerve: Marc, Ene, Mureşan, Păun, Negruţ, Chiriţă, Pintea. Accidentaţi/incerţi: Camora, Gomelt. Suspendat: Bud. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Arbitri: Florin Chivulete – la centru, Valentin Avram, Bogdan Velicu – asistenţi, Iulian Dima – rezervă (toţi din Bucureşti). Observatori Aron Huzu (Sibiu), Romulus Gabor (Hunedoara).

HAI CFR!!! Sunt convins că se va întâmpla ca de obicei: galeria noastră va domina sonor atmosfera din stadion, iar băieţii o vor răsplăti cu un joc pe măsură. Hai CFR!!!

47 de comentarii

  1. Ai uitat tocmai esenţialul, adică clasamentul unde suntem pe primul loc fără mişmaşuri: golaverajul (+10) respectiv goluri marcate (18), e drept, aici la egalitate cu cei de la Botoşani. Nici la goluri primite nu stăm rău (loc 2 cu 8 goluri primite), doar mioarele au mai puţin (7). HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Vă cer din nou un pic de răbdare după meci, va mai dura vreo 30 de minute până ajung de la stadion (?) la „laptop”, aşa că notarea va fi „live” doar în jurul orei 23.00. HAI CFR!!!

    Apreciază

  3. Absolut de acord cu antrenorii antipatici/antifotbaliști. Chiar dacă Alexa îmi era oareșcum simpatic la începutul campionatului, după meciul de cupă am ajuns să-l urâsc de-a binelea. Adevărat, nici ceilalți 4 nu mi-s prea simpatici… Hai băieții, haide CFR!

    Apreciază

  4. In pagina trecuta s-a discutat despre Miriuta, unii zicand, ca ce alt antrenor ar veni la noi daca stie ca nu se pot face transferari . Eu am criticat deseori conducerea, mai ales pt minciunile cu reinvestirea unei parti din sumele incasate de la UEFA si din transferuri . Dar trebuie sa recunosc, ca de cand Arpi bacsi a bagat echipa in insolventa, imediat dupa vanzarea unor jucatori au reusit aducerea altora, de valori apropiate sau chiar peste celor vanduti . Astfel, la nivelul campionatului nostru, si tinand cont si de insolventa, avem un lot competitiv, cu care prin aportul antrenorului, putem invinge pe oricine . Si la fel, tot cu aportul antrenorului ( vezi descrierile lui Racheta de la antrenamentele de dinaintea jocului cu Mediasul ) putem pierde puncte pretioase cu echipe mai slab cotate . Si la fel de adevarat, majoritatea echipelor au si ele antrenori de duzina, inclusiv Ando, despre care am amintit destule, inclusiv observatii de la antrenamentele lui . Asa ca, cu Miri cat de modest ar fi, tot ar trebui sa obtinem destule puncte, poate chiar sa prindem play-offul, ce dracu, doar mai e si returul !

    Apreciază

  5. Echipele de start, conform gsp:

    ASA: Mingote – Belu, Dobrosavlevici, Netzer, Mendy – G. Matei, Mureșan, E. Dică, Zicu – Surdu, Rus
    Rezerve: Viciu, Kuku, Ioniță II, Candrea, Iacobovici, Morar, Ursu

    CFR Cluj: Mincă – T. Lopes, Larie, Horj, Peteleu – L. Rus, Nascimento – Tomislav, Ruiz, Nouvier – Omrani
    Rezerve: T. Marc, Păun, Ene, Chiriță, A. Mureșan, Neagu

    Apreciază

  6. Daca nici asta nu a fost penalty, care naiba o mai fi?! Chivuletele p…i! La cat de clar ii dominam (in teren si in tribune), ar fi pacat sa nu mai inscriem macar o data sa stam linistiti. Hai CFR!!!

    Apreciază

  7. Felicitari echipei pentru aceasta frumoasa victorie! Arbitraj gretos, am avut penalty la Nascimento si intrarile dure ale cotonogarilor mureseni nu au fost penalizate cum trebuie cu cartonase, trebuia sa termine meciul in 8-9 jucatori. Nu noi sa avem doi accidentati (Nascimento si Paun). Multumim Cfr!

    Apreciază

    • CFR VICTORIE! Am stat singur undeva în tribuna dinspre calea ferată, lângă niște adolescenți care se sărutau tot timpul (stați liniștiți, era un băiat și o fată, poate doi? o tempora…), din când în când m-au întrebat cât îi scorul și eu le-am răspuns politicos, ca un boșorog care a fost pe acest stadion (mă rog, dincolo, la vreo 150 de m.) în 74: ”Iară au marcat boz… ăștia, să-mi bag p…la în ei”. M-au liniștit cu greu, era să plâng de durere, apoi s-au apucat din nou de sărutat… O tempora… HAI CFR!!!

      Apreciază

  8. Din”COLTUL TRIBUNEI”:ASA-CFR=1-3(0-1);Suntem,aproape in graphic!;Felicitari pt. victorie,dar mai ales pt. modul de abordare a partidei,pt.subjugarea si chiar ridiculizarea,in multe momente a adversarului (ce satisfactie dupa eliminarea nemeritata din Cupa Ligii!);am jucat aproape, precum in meciul cu Stana,cu mare aplomb si convingere(asemanare si cu echipamentul);am ramas(sesizez mereu aceasta mare lacuna si tot nu ne pregatim asiduu in acest sens!) datori la capitolele:- LOVITURI LIBERE(din preajma careului,tragem in PLOPI!),-CENTRARI(!),atat pe faza ofensiva,cat si pe cea defensiva si la-inconstanta in joc!;s-a dereglat putin defensiva dupa “plecarea” lui Larie,la mijloc;am primit gol,eronat,dupa o tinere evidenta a lui Zicu,la Muresan;MINCA=6,5-o evolutie moderata;ramane in continuare cu problemele sale, la iesirile pe centrari si cu degajarile;TIAGO LOPES=6,5-a revenit cu mai multe bune, decat rele,cu aplombul si combativitatea cunoscuta,dar si cu unele stangacii;LARIE=7,5-si-a facut datoria;ramane un jucator de baza;HORJ=6,5-unele interventii sigure,dar si unele ezitari si interventii riscante;PENTELEU=5,5-nu i s-a cunoscut aportul pe faza ofensiva,iar in defensiva a fost destul de nesigur;L.RUS=6,5-o prestatie constant buna,cu o scadere in repriza secunda;NASCIMENTO=8,5-“Omul primei reprize”;in real progres,o crestere benefica pt. intreaga echipa; speram ca accidentarea nu este grava si va reveni f.repede; SORSA=5,0-deceptia meciului;nu-si cunoaste locul si rolul in teren;incep sa cred tot mai mult ca nici nu are calitatile fotbalistice si mentale necesare pt. a progresa;J.CARLOS=7,5-util,versat pt. aceasta varsta;creierul ofensivei!;pacat ca-i prea firav si nu are suflu sa duca un meci intreg,intr-un ritm sustinut;NOUVIER=6,5-bun la combinatii;pacat ca nu-i ies multe din centrari,ar fi mult mai eficient;OMRANI=6.0-mai mult faulteaza si e faultat,decat joaca fotbal;veti spune ca a dat un gol,dar acel si eu il inscriam,legat la ochi;nu prea intra in combinatii,este singuratic si nu prea intelege mare lucru din jocul acesta; Rezervele:MURESAN=6,5-a intrat bine in joc;a si inscris,bravo lui!;dar,in defensiva, am fost ceva mai nesiguri in cuplu cu Horj;PAUN=7,0-redivivus!;de asemenea, sper sa fie o accidentare usoara;i-a prins bine banca de rezerve; CHIRITA=5,0-si el,inca, pluteste;este pierdut in tranzitie!; aceasta nota este pe seama rezultatului,altfel a picat si el precum Sorsa,examenul!;A.1-MIRIUTA=7,0-cu bune si cu (mai putine) rele;dar meritul lui e ca ia iesit si ma bucur pt. el si sper sa tina cont si sa invete din “criticile”nevinovate ale tribunistilor;a abordat partida curajos si cu incredere;un arbitraj de “cacao”;a suflat totul,a fragmantat mult prea mult jocul,parca el era actorul principal;a validat golul(fiind partas cu tusierul de pe aceea parte)lui Zicu, dupa un fault evident! Hai CFR!

    Apreciază

  9. Superbă galerie, oameni buni…Am mai stat acolo vreo 3 minute (după fluierul final, copii tot se sărutau…), m-a impresionat incredibil galeria ceferistă! Vorba unuia de pe nu știu ce sait: ”Avem cea mai principală galerie, hei-hei…”. HAI CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

  10. Victorie importanta care ne confera o continuitate a ultimelor rezultate.Este evident ca am castigat la maturitate si fara un joc spectaculos ,am punctat cand trebuia.Pare o victorie facila,dar muresenii au o echipa solida cu jucatari smecheri si provocatori.Nu intamplator catzeii au lasat acolo 3 puncte foarte importante.
    Muresan a facut diferenta cu golul de 2-0 si apoi (noroc ca era deja tarziu) le-a returnat serviciul la golul lui Zicu……….deci ramane pe zero.Cel mai ciuda imi este pe acest Pacala cu parul gelat care pare pe invers(ma refer la Paun).El traieste inca in perioada romantica a fotbalului,in care este mai pretioasa o bara decat un gol urat.El trage doar pe sus si daca se poate la vinclu.A mai avut o faza cand scapat in banda dreapta ,in loc sa caute centrarea ,s-a pierdut in driblinguri in fata a 3 mureseni.Dar poate nu este doar vina lui……….cineva din staf ar trebui sa-i faca cunoscuta fisa postului si asteptarile.Uite exemplul lui Nouvier care fara sa inscrie,isi asuma postul de asistent si este apreciat ca atare.Joaca pentru echipa si echipa traieste din realizarile lui.Pacat ,ca Aditza are calitati ,dar fara personalitate va ajunge un neinteles si va sfarsi-n mediocritate.
    Oricum felicitari baietilor pentru rezultat,acum putem privim cu incredere viitorul.

    Apreciază

  11. Racheta, ești perfecționist, și e bine să fii așa…Miri a fost azi peste echipă, în sensul că i-a montat, i-a așezat, am ”subordonat” țărănoii da capo al fine (păcat de acel gol primit, n-am văzut exact ce a fost acolo, eram exact pe partea de dincolo), suntem pe locul doi pe plan sportiv…Chiar pe bune, ce plm mai vrem, oameni buni, spuneți-mi și mie că sunt confuz…(în mitologia greacă ”confuz” înseamnă că ai băgat ceva combustibil de 55%, vreo trei pahare de …). HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Golul lui Zicu a fost neregulamentar (tragere de mana la Andrei Muresan), un penalty neacordat la Nascimento. Jocul lui Peteleu mi s-a parut solid, multe mingi pierdute usor de L. Rus, joc slab la Nouvier in mare parte a timpului, cu cateva exceptii; Omrani e lepra.. nu alearga, pierde usor dueluri, paseaza neglijent, dar calitate are. Sorsa si el f slab, sper sa fie doar neintegrarea sa cauza evolutiei sale.

      Apreciază

  12. Felicitări, băieţi! Felicitări şi galeriei, au fost superi! Exact cum am preconizat. 🙂 În pauza meciului, în studioul digi, Duckadam era uluit: nu contează ce probleme a avut CFR, nu contează insolvenţa, nu contează cine este antrenor, nu contează ce jucători vin şi pleacă, nimic nu-i atinge, CFR joacă mereu foarte bine, a fost şi este o trupă extrem de puternică. 🙂

    Apreciază

  13. Genială declaraţia lui Romică Surdu, după meci: „ … am încercat să răsturnăm un pic situaţia, dacă am fi marcat la 2-0, ar fi fost un final incendiar, am fi atacat în valuri …”
    Asta e, n-au reuşit să înşele vigilenţa băieţilor noştri. 🙂

    Apreciază

  14. Am fost la meci si am stat vis a vis cu galeria CFR. O galerie superba. Extraordinari. Galeria ASA era compusă cam din câți jucători erau pe teren și tot timpul cu carnea’n gura. Jenanti . Totuși la sfârșit mai multi concluzionau : „n-ai ce sa le faci au valoare, bravo lor” admirand galeria si echipa sărbătorind victoria. În sfârșit am plecat liniștit din stadion cu o victorie liniștită nu ca alte dați. O echipă solidă care știe ce vrea. La ASA singurul jucător periculos a fost Gabi Matei. Sunt din Târnăveni dar abonat la CFR si la propriu si la figurat atât la extaz cât și la agonie. Forța CFR. Bravo băieții .

    Apreciat de 1 persoană

      • luis, ideea e urmatoarea, la mures s-a deplasat galeria, 100 de oameni, si au mai fost langa ei restul care au cantat impreuna cu cei 100 … si asa am avut o galerie foarte frumoasa. daca si in meciurile de acasa langa bruma de galerie care am ramas ar mai veni inca un 100-200 de oameni in galerie, din cei care stau in tribuna, alta ar fi treaba. cred ca multora dintre noi ne-ar placea sa cante toata tribuna si sa facem o atmosfera care sa-i impinga de la spate pe baieti, spre exemplu la ultimul meci de acasa, cu gazul, atmosfera a fost mai animata, drept urmare si jucatorii mi se pare ca au luptat pentru victorie, ca nu am obtinut-o e altceva. legat de jocul de ieri, ma bucur foarte tare pt cele 3 puncte, victorie clar meritata, desi mi-ar fi placut sa fim si mai pragmatici, sa le ardem vreo 4,5 goluri. nu-mi plac echipe de genul voluntariului, chiajna etc, dar parca muresul a ajuns sa-mi fie cea mai antipatica echipa, incepand de la jucatori si terminand cu suporterii pe care-i au, chiar nu inteleg ura lor fata de CFR, niste tarani prosti. din nou un arbitraj catastrofal, ne-a dat galbene la intrari corecte la minge, a dat faulturi invers cu nemiluita, penalty-ul ala la nascimento clar ca lumina zilei … noroc ca ne-am facut noi meciul usor. HAI CFR !

        Apreciază

        • Mda,la sfarsitul meciului cu gazarii,am ascultat si eu discursul motivator a lui Kopany.Are dreptate omul.Sper ca a fost ascultat,si la meciul urmator vor fi mai multi in galerie.D ealtfel,cred ca noi doi stam undeva aproape unul de altul in tribuna.😁😁😁😁😁😁

          Apreciază

  15. REFLECTII(ne)PERTINENTE:Felicitari,staffu-lui tehnic si jucatorilor in primul rand, pt.maniera de abordare a partidei,pt.reusite si pt.victoria pe deplin meritata(!);am dominat intreaga partida cu mici exceptii,dupa 3-0,cand a intervenit firesc automultumirea si am primit un gol in urma unui fault evident;pana in apropierea careului advers am dezvoltat f.bine jocul(ne-a permis si adversarul;s-a mai dovedit,inca odata, ca nu prea merge cu-”ciorba reincalzita”- alde Surdu,Dica,Mingote),dar aici ne-au”chinuit”,demarcarile pe pozitii viitoare,dar in mod jenant CENTRARILE catastrofale, adresate spectatorilor de pe ultimul rand,executiile LOVITURILOR LIBERE(in plopi!) si lipsa SUTURILOR sanatoase pe cadrul portii (!);D-le,MIRIUTA,la aceste,ultime, capitole suntem f. DEFICITARI(am semnalat in repetate randuri aceste carente!) si nu reusim sa luam masuri de remediere,desi acestea ne-ar putea mult mai usor inlesni drumul spre victorii(!);

    Apreciază

  16. REFLECTII(ne)PERTINENTE(2); Lucrul cel mai important de retinut din interviul lui Miri,de dupa meci:”Trebuie sa-i punem la punct pe jucatorii noi- veniti si sa-i mentinem in acest ritm pe ceilalti”(!); f.adevarat si ma gandesc in primul rand la Sorsa,mai apoi la Omrani si Gomelt,cu Camora,care deocamdata,in ultima perioada ,nu s-au mai pregatit cu echipa,din cauze medicale;cu o alta categorie,mai veche,trebuie sa se lucreze mai intens,poate separat,pe unele probleme legate de tactica,pozitionare corecta in teren,colaborare,altruism, informare,precum unii ca:Paun,Horj,T.Lopes,Nouvier,Chirita si chiar mai”trecutii”: T.Lpoez,Tinc,Ene,Neagu(!);pe de alta parte trebuie imbunatatita,la unii, conditia fizica si sa se acordate o mai mare importanta factorului psihologic. Sunt doar cateva observatii-nevinovate pe care,cred,ca daca si pe acestea le-ar putea transpune in practica Her Miri(“saracul,cate are pe cap”?),sunt sigur ca am ajunge sa jucam in play-off,pt. ca suntem pe drumul cel bun(!)

    Apreciază

  17. Centrări ”pe sus” bune nu dă decât Ruiz, Nascimento și -câteodată- Rus. Plus Larie, dar la el nu vorbim de centrări, ci de lansări din spate, excelente, să recunoaștem. mai dă destule pase de gol și Nouvier, dar el dă pe jos, nu vorbim de centrări clasice. S-a demonstrat -la plusuri- că avem mare-mare nevoie de hăbăucul Tiago pe postul de fundaș dreapta, că cuplul Rus-Nascimento la închidere (dar și în atac!) e unul dintre cele mai bune din țară, că Ruiz e profesor între linii (când joacă acolo) și -în final- avem și atacanți…Da, există destule minusuri, îmi vine greu să vorbesc acum despre ele, dar așa, pe scurt, cum zicea și Miri, condiția fizică inegală (vizibil mai ales la noii veniți), subțirimea lotului (fără să fie -totuși- foarte importantă, revin mai jos), o retragere în unele momente, cam nejustificată în opinia mea. Puteam da lejer o ”manita” cotonogarilor (penalty neacordat la Felipe, etc.), și -poate- trebuia să-i presăm până-n minutul 93, dar aici nu pot omite multiplele accidentări, iar după a treia schimbare atât Mincă, cât și Ruiz au tras de ei, deci prudența a fost oarecum justificată. Revenind la lot, să observăm că iarăși am jucat cu 3 U21 pe teren (de fapt doar maxim 2 pe teren), deci problema U21 la noi e rezolvată bine de tot (mai e acolo și Sârbu, dacă-mi aduc aminte). Sudarea cuplului Rus-Filipe pune sub semnul întrebării folosirea (pe ce post, adică) a lui Gomelt, iar Peteleu joacă constant, periculos de constant pt. Camora… 🙂 Deci chiar dacă revin așa-zișii titulari de drept (Camora, Bud, Gomelt), vom mai avea măcar 4 jucători foarte buni pt. schimbări, pate Miri mai aduce la acest nivel 1-2 jucători (Neagu, de ex.) și atunci nu putem spune nimic de lot…De fapt lotul e și oglinda modului de lucru al antrenorului…HAI CFR!!!

    Apreciază

  18. Cu toate stangaciile descrise de Racheta, am obtinut o victorie lejera, in fata unui adversar, sa recunoastem, cu evolutie penibila . Cum am mai zis, pt nivelul campionatului avem un lot competitiv, esenta e ca Miri sa exerseze cu baietii fazele fixe si atunci va fi si mai bine . Dupa patania de dupa meciul cu trupa lui fecali, sper ca de data asta vor fi antrenamente serioase , cu o buna pregatire a meciului cu Iasiul, care va dori sa recucereasca punctele pierdute acasa cu Timisoara .

    Apreciază

  19. Trebuie neaparat sa ne pastram nivelul de concentrare, pentru a ajunge pe locuri de play off si a ramane acolo. Valoare pentru acest lucru avem, cu toate ca se vede ca noii veniti nu sunt inca acomodati.
    Cred ca succesiunea de meciuri la 3-4 zile, a intarziat posibilitatea de a se lucra mai mult tactic cu noii veniti si pauza asta, care urmeaza, sa faca posibil acest lucru.
    Peste 2 saptamani sper sa vad un CFR si mai puternic si mai spectaculos.
    Povestea ca, avem echipa dar nu avem lot, este usor depasita. Avem rezerve acceptabile pentru fiecare post, cu mici exceptii , dar cu conditia sa nu fie pentru o perioada indelungata si sa nu lipseasca multi titulari deodata. Nascimento, Juan Carlos, Larie si Bud sunt totusi, greu de inlocuit cu succes.

    Apreciază

    • Mie mi-e frica de aceasta pauza.Acum suntem pe val,jucam bine.As fi preferat sa jucam cele doua meciuri din tur acum cat suntem in forma.Imi amintesc ,ca s-a mai intamplat sa fim cei mai tari din parcare si dupa intreruperea campionatului ,am fost praf si pulbere.Sper sa nu se mai intample.

      Apreciază

  20. Daca nu si-ar fi dorit PAZ sa ingroape echipa acum patru ani …CFR-ul era departe calitativ de tot ce inseamna fotbal in Romania anului 2016 …
    Insa revenind la zilele noastre trebuie sa ii multumim lui Iuliu Muresan(cu totii) care venit de niciunde si ca un nepriceput a reusit de-a lungul cel putin al ultimilor patru ani sa ne ofere destule zambete si satisfactii…Nici eu sincer nu imi dau seama de unde reuseste sa reinventeze staful CFR-ului atatia jucatori…
    Iar azi in ciuda tuturor detractorilor si cu putine sincope echipa joaca foarte bine iar Miriuta,Miriuta e liantul,cel care face ca lucrurile sa mearga bine in cadrul echipei…
    Sincope mai sunt,ok…dar fac parte din normalitate atata timp cat echipa asta se regenereaza de la o luna la alta…Si daca nu ar fi fost cele sase puncte in minus..azi CFR era pe locul doi…Asta va rog eu sa nu uitati cand priviti spre clasament sau cand ii contestati pe acesti baieti minunati…

    Apreciat de 2 persoane

    • O mica observatie,dupa terminarea meciului Miriuta a facut o scurta sedinta cu jucatorii…si la un moment dat cu 30 de secunde inainte de terminarea „sedintei” un jucator s-a desprins din grup…Mie nu imi mai bate faza pana acolo,cu siguranta la TV nu s-au transmis acele imagini…Insa eu as fi curios sa stiu cine e rebelul…

      Apreciază

  21. Kiruj apropo de habauc,eu cred ca i-a fost facut un instructaj amplu dupa suspendarea cu oaia.Iar evolutia de ieri imi confirma afirmatia.Am avut de-a face cu un Thiago axat pe faza defensiva,cu un aport spre zero in atac.La fel a fost si-n cealalta banda cu Peteleu,de aici jocul mai putin consistent a lui Nouvier si Sorsa,care fara sustinere n-au avut multe reusite.Iar centrarile lui Nouvier au fost multe departe de careul de 16,de aici si imprecizia lor.Revenind la Thiago am vazut grija lui de a nu iesi in decor si de a evita fazele controversate.Doar ca deprinderile de-o viata se uita greu si va avea mult de lucru la acest aspect.
    Alta observatie il priveste pe Peteleu,care a avut in repriza a 2 a o faza cu Muresan,pe care intr-un tarziu la deposedat corect acordand corner.Dar asta dupa ce a ratat o saritura la cap ce-a semanat izbitor cu faza de la Timisoara care ne-a costat golul lor………de data asta am scapat,dar in dreptul lui este un minus la jocul de cap.Se pare ca are probleme de apreciere a distantelor in jocul aerian.
    Sunt adeptul jocului de echipa si astfel pentru mine pasa de gol a lui Nouvier(la golul 3) reprezinta reusita lui si-n final a echipei,in timp ce o depasire izolata a lui Paun inseamna o speranta pentru viitor dar zero pentru echipa la momentul actual.Un jucator de viteza care sa poata produce diferenta ar fi perfect pentru noi,dar acum aportul lui Paun este insignifiant.Sper ca-n viitor sa profite de sansele primite si sa-si faca loc in echipa…….dar greu.
    Castigul cel mai mare in ultimele etape este descoperirea lui Horj,caruia ii prevad un viitor frumos.Concurenta este benefica si poate scoate la rampa alti tineri de pe banca,ca sunt acolo si asteapta momentul prielnic.

    Apreciază

  22. Am oprit notarea ceva mai devreme (din cauza unor obligaţii profesionale de „bunic la pătrat”…), cer iertare, asta e… 🙂 Am contabilizat 20 de păreri, echipa a primit un 7.0 rotund, Miri ceva mai mult (7.9). Cu cea mai bună prestaţie a fost văzut Nascimento (8.2, un mare bravo, Felipe!), iar la polul opus îl găsim pe Chiriţă, notat cu „doar” 6.0 pentru cele 14 minute+prelungiri jucate în final. HAI CFR!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.