După 10 etape…


După un semieşec (pe teren propriu), dar cu 7 puncte adunate în ultimele 3 partide, medicamentul cel mai potrivit pentru reducerea eventualelor dureri de cap (de după remiza de ieri) respectiv pentru amplificarea eventualelor stări de euforie (de după „subordonarea” mioarelor) este…oare ce? Evident, o STATISTICĂ, fraţilor… 🙂

S-au scurs (pe apele Sâmb…, pardon, Someşului) 10 etape dintr-o nouă ediţie a Ligii-1 (a 13-a de după re-promovare), aşa că e bine să vedem cam unde se află actuala trupă (cu Miri cu tot) în planul realizărilor, comparativ cu primele 10 etape ale celorlalte 12 ediţii.

Iniţiativa nu este nouă, nici foarte spectaculoasă, dar periodic simt o „atracţie fatală” pentru a livra astfel de analize comparative, care – probabil – nu spun mare lucru, dar măcar timpul trece…în aşteptarea „marelui meci mare” de vineri… 🙂

Să mai lungim? NU!!!!!!! Să mai vorbim de spre egalul de ieri? NU!!!!!!!!! Aşadar, drum liber la statistici:

A) Eficienţa echipei în primele 10 de etape în cele 13 sezoane în Liga1:

a_sezoane

OBSERVAŢII:

 • pe primul loc acelaşi sezon de referinţă (2007-2008, cel al titlului nr.1), când în primele 10 etape Ando&Co au adunat 24 de puncte din cele 30 maxim posibile (procentaj 80,00%).
 • Pe ultimul loc tot cuplul Mando+Cîrţu (sezonul 2010/2011), cu 12 puncte (din 30 posibile, procentaj 40,00%).
 • Miri se află (cu sezonul actual) pe locul 7 (exact la mijloc), 17 puncte, 56,66%. Interesant este că Vasile al nostru mai apare în tabel cu un alt sezon (2014-2015), aflându-se chiar pe locul 2 (chit că nu s-a luat titlul…) cu 22 de puncte (din 30), procentaj 73,33%.
 • În trei sezoane „problematice” (2008/2009, 2013-2014 şi 2010/2011) am avut deja 2 antrenori pe bancă după 10 de etape.
 • În doar 3 sezoane antrenorul numit la începutul sezonului a rezistat şi până-n final (07/08, sezonul „minune” cu Ando, 05/06 cu Dorinel şi 04/05 cu Şunda).
 • numărul de puncte cel mai frecvent (după 10 etape) este 16, obţinute în 4 sezoane diferite: 04-05, 05-06, 08-09 (an impar, între două titluri) şi 12-13 (paralel cu obţinerea celor 10 puncte în grupele CL).

B) Eficienţa antrenorilor de-a lungul celor 13 ani (toate competiţiile oficiale):

b_antrenori

OBSERVAŢII:

 • în toate competiţiile oficiale în aceşti 13 ani, „new-CFR” a jucat 516 de meciuri (din care 416 în campionat, inclusiv cel de ieri), adunând 879 puncte (eficienţă 56,78%). Pe primul loc la antrenori tot Ando,pe ultimul tot Trică, prea multe schimbări nu vom avea din acest punct de vedere în următoarele 400 de sezoane…:)
 • Miri ocupă locul 7 (din 17) cu 57,33% (86 de puncte în 50 de meciuri), în timp ce Toni e pe 6 (110 puncte în 60 de meciuri, 61,11%).
 • Printre cei 17 antrenori avem 5 (Toni, Ando, Feri, Miri şi Trică) cu mai multe mandate la cârma echipei. Are şi Dorinel 2 ediţii, dar având „continuitate”, se consideră un singur mandat.
 • din cauza puţinelor meciuri, avem 2 antrenori (Uhrin respectiv Rednic), cu performanţe diametral opuse la CFR (Uhrin pe 3, Rednic tot pe 3, dar din coadă…), ambele fiind – însă – neconcludente.

C) Golgeteri „all-time”:

c_golgeteri

OBSERVAŢII:

 • am trecut în revistă primii 20 de „golgeteri” ai echipei, la nivelul celor 13 sezoane „moderne” şi la nivelul tuturor competiţiilor oficiale.
 • Pe locul 1 – în continuare – fostul „el-capetano” Ricardo Cadu, cu 30 de boabe, clasamentul găsindu-i pe Dubarbier şi Fabbiani pe ultimele locuri, cu câte 13 goluri.
 • Apar în acest clasament 2 jucători care au jucat (sau mai joacă) şi în sezonul actual, e vorba de Bud (cu 22 de goluri, ca şanse reale să-l depăşească pe Cadu), şi pe Cristian Lopez (19 goluri, plecat între timp în Hexagon).
 • dincolo de numărul de goluri marcate, am calculat şi „eficienţa” acestor golgeteri, adică la câte minute au reuşit să înscrie golurile respective (vezi ultima coloană).
 • La acest capitol conduce Fabbiani (cu un gol la fiecare 169.92 minute), apoi vine chiar Bud (cu câte un gol la fiecare 171,45 minute), pe urmă Tade, Traore, Kapetanos şi Cristian, fiecare având nevoie de mai puţin de 200 de minute pentru a marca un gol.
 • Apropo (pentru cei care sunt mai atenţi decât e nevoie… 🙂 ), prin 169,92 minute (de ex.) înţeleg 169 minute şi 55 de secunde (fracţiunile respective se raportează, evident, la 60 de secunde).

Dacă durerea de cap persistă şi acum, mai uitaţi-vă din nou pe cele trei tabele, sau la rezumatul de pe AN… 🙂

 HAI CFR!!!

Anunțuri

41 de comentarii

 1. Dacă tot ai publicat statisticile astea acum, când supărarea tuturor este încă la cote înalte, puteai să treci în tabelul A în dreptul lui Miriuţă, drept pedeapsă, 11 puncte, fix câte avem în clasamentul neoficial al LPF (în cel oficial, al meu, suntem de neclintiţi de pe locul 1 🙂 )

  Apreciază

 2. Interesanta statistica dar care, din pacate, nu poate sa reflecte cel mai important lucru la un club de fotbal: lotul de jucatori. Din 13-14 incoace fiecare antrenor a avut un lot mai prost decat cel dinanintea sa. E imposibil sa-l punem in acelasi tabel pe Andone cu lotul din 07-08 si cu pilele de atunci cu Dican de anul trecut sau Miriuta de acuma. Sa nu utiam ca in sezonul asta avem 4 transferuri reale (4.5, daca vrei sa-l considerati pe Neagu jucator de fotbal): Rus, Peteleu, Omrani, Sorsa. Pe de alta parte am vandut 4 titulari certi si am adus un titular cert in schimb (+ Gomelt care e revenit). Prin comparatie anul trecut am vandut 2 oameni si am adus vreo 9-10.

  Ideea de baza este ca aducem jucatori din ce in ce mai slabi si mai putini si devine din ce in ce mai greu pentru orice antrenor sa fac ceva substantial cu lotul nostru. Singura noastra sansa vine din faptul ca inca avem ochi bun la jucatori (doamne da-i sanatate la Muresan) si ca Liga 1 se scalda intr-o mocirla financiara si morala care ne permite sa scapam de retrogradare cu investitii absolut minime. Sper ca povestile astea cu investitorii straini sa nu fie balarii si sa avem parte de o surpriza in iarna pentru ca daca mai facem inca un sezon de transferuri ca si cel din vara nu ne vad prea bine.

  Apreciază

 3. Apex331: este o observaţie absolut corectă asta cu loturi diferite dpdv valoric…Evident, un loc 10 obţinut în 2010-2011, între două titluri, cu un lot infinit mai valoros, nu poate fi comparat „în profunzime” cu acelaşi loc 10 de anul trecut…Atunci aveam un lot dpdv valoric de locurile 2-4 (să zicem, n-am statistici), anul trecut aceaşi valoare a lotului indica (la un moment dat) locul 9, şi a fost -până la urmă- un loc 10 (anul trecut am şi făcut o astfel de statistică, când Dican era huiduit după câteva înfrângeri neaşteptate). Dacă ai (sau oricine dintre tribunişti are) un link, o sursă, ceva, unde să găsesc valoarea loturilor la începutul fiecărei ediţii de campionat, atunci promit că voi face la un moment dat şi o astfel de statistică mai apropiată de adevăr. Singurul element care „anulează” diferenţele este că în acele sezoane (când am avut loturi mai valoroase) şi adversarii aveau -de regulă- loturi mai valoroase. HAI CFR!!!

  Apreciază

 4. Luis, pe de altă parte e mai simplu cu aceste statistici, unde mai observă Caneto câte o greşeală de adunare/înmulţire, în rest pace şi prietenie. Dacă fac o analiză de meci sare toată lumea pe mine… 🙂 HAI CFR!!!

  Apreciază

  • Kiruj, daca tot vrei sa ponderezi valoarea lotului atunci corect e sa ponderezi si la valoarea competitorilor. Este iluzoriu sa spui introduci in ecuatie doar valoarea echipei proprii, fara sa te raportezi la competitie. Oricum, toti stim ca nici o statistica nu e buna decit daca am ales criteriile care ne convin si le-am ponderat pina a iesit cum am vrut.

   Apreciază

 5. Am revenit acasa de vreo doua ore ( am petrut o saptamana faina in insula Corfu ) si dupa ce am citit comentariile voastre legate de meciurile cu fcsb si Medias, scriu si eu cateva cuvinte, asa pt reancalzire . Deci se vede ca persoana care m-a ironizat ca n-as scrie la marea victorie cu fcsb , s-a inselat si ce-i mai trist, omul chiar crede ca eu nu sunt in extaz la o asa victorie ! Asta e, unii asa imi inteleg comentariile . Apoi m-am regasit si in scrierea lui Dantesc, care facea referire la criticacii lui Miri, care ce sa spuna acum, cand antrenorul a obtinut asa o izbanda ? Da, eu l-am criticat de mai multe ori, pt jocul bazat exclusiv pe lansari, respectiv pt alcatuirea formatiei ( Obsesia cu Paun, la inceput si cu Negrut, folosirea simultana a doua varfuri, folosirea eronata a lui Ruiz ca mijlocas de acoperire etc ) .Si nu numai eu . Iar cand Miri ( in parte fortat de imprejurari, vezi suspendarea lui Muresan ) a alcatuit in sfarsit 11-le sugerat de noi, jocul a devenit mai consistent, iar rezultatele pe masura . Dar Miri ramane un antrenor de duzina, fapt reiesit din modul de pregatire a meciului cu Medias ( Racheta ne-a informat prompt de la antrenamente ) . Oricum, pana acum am demonstrat, ca putem bate pe oricine, si la fel, putem pierde de la oricare echipa . Si in fond, asta e o caracteristica generala ale acestui campionat,, fara doar si poate, cel mai slab pe care l-am vazut in cei peste 50 de ani traiti pe stadioane . PS . Dupa acest semiesec cu Mediasul, simt ca iar vom juca bine si vom castiga la ASA, razbunand eliminarea din cupa ligii !

  Apreciază

  • Bine ai revenit Bela! Mă bucur că ai reușit să ajungi acolo, probabil ți-a plăcut insula, e un paradis. Eu am fost acu 3 ani, am avut și ceva neplăceri (am parcat aiurea în ”capitala” Kerkyra, țărănoii de polițiști au scos de pe mașină tăblițele de înmatriculare, am pierdut 2 zile până ce le-am recuperat, așa ceva n-am pățit nicăieri în Grecia, cu toate că am mai parcat aiurea cam în toată țara lor…). Mi-a plăcut mult pe muntele ăla (nu foarte înalt, dar cu o vedere panoramică pe insulă), Pantokratoras, sau ceva de genu’. Tot pe muntele ăla Mme a fost înțepată de o viespe, doftorul m-a ușurat de 50 de euro ca să-i aplice nu știu ce injecție…În rest chiar a fost frumos, mai ales călătoria cu feribotul, cu mașină cu tot, a durat vreo 2 ore…Cu FCSB am jucat minunat, dar băieții s-au epuizat din toate punctele de vedere, era previzibil acest recul cu găzarii. Stai liniștit, vom învinge la MS, nu de alta, dar mă duc și eu… 🙂 HAI CFR!!!

   Apreciază

  • Ma bucur mult , Beluci, ca vad ca te plimbi cu „muieru tau ” (Ashe zace Daraczy Bacsi, electrician la gara din Jibou, mare CFR-ist: „muieru meu „! O cotizat 5 lei timp de 30 de ani pentru CFR: …..)!! Imi amintesc cand imi povesteai,o data, ca ai fost in Africa de Sud si ca ti s-a parut ca-i Raiu’….Asculta piesa asta si o sa-ti reamintesti de Corfu… Si Alexandru Jula(salajean de-al nostru , din Bocsa) o are, dar , sub alt titluhttps://www.youtube.com/watch?v=mQPy6EJME4o….

   Apreciază

 6. Bine ai revenit Bela!Cred ca este periculos sa faci afirmatii categorice ,gen Miri este antrenor de duzina………pentru ca in viata si mai ales in fotbal momentele de inspiratie insotite de esecuri pot veni de la etapa la etapa si atunci intri-n dispute fara rost.Eu as putea spune ca Miri(parafrazand un antrenor roman in voga) este tot atat de bun ca si propriile rezultate.Mai degraba in conditiile clubului ,as spune ca avem parte de o evolutie si rezultate bune ale echipei.Si toate astea dupa plecari importante la inceputul acestui campionat.A stiut sa gestioneze bine situatia,s-a reorientat din mers cu anumiti jucatori si a reusit sa-i integreze treptat pe noii veniti.
  Probabil ca nu stim(ma refer ca natie) sa ne bucuram de lucruri marunte si sa nu fim critici doar de amorul artei.Noi cfristii ar trebui sa fim euforici dupa evolutiile echipei.
  Chiar si la acest ultim egal(ca-s nenumarate) as spune ca am avut o evolutie buna(dupa ce mi-a trecut supararea scorului).Baietii au facut o mare risipa de energie si si-au creat multe ocazii.Trebuie sa fim mai pozitivi si sa incurajam echipa,ca-s de-ai nostri.

  Apreciază

 7. Stau si ma intreb de ce BUD a luat parca intentionat pentru proteste cartonas galben in meciul cu Gaz Metan.
  Acum trebuie sa stea parca o etapa pentru care are 4 galbene in total. I-a fost frica oare sa se reintalneasca cu Romeo Surdu in meciul Cu ASA ?

  Apreciază

  • Nu stiu daca a facut-o intentionat, desi asa a parut dupa cum a protestat, dar teoretic meciul cu ASA este cel mai usor din cele ce urmeaza, daca e sa cautam un motiv.

   Apreciază

   • E posibil să fie vorba de evitarea lui Surdu, dar eu cred că aici vorbim mai mult de pregătirea meciului cu ieşenii (de după meciul cu ASA). Probabil atât Miri, cât şi echipa, etc. are mai mare nevoie de Bud pe teren propriu cu Poli Iaşi, decât contra celor din Mureş. HAI CFR!!!

    Apreciază

   • Nu a facut-o intentionat. Pur și simplu i-a sărit muștarul pentru decizia arbitrului. Și noi cei din tribună am vrut să sărim în teren când am văzut atâta imbecilism din partea cavalerului.

    Apreciază

  • Nu cred că Bud a vrut să ia neapărat acel galben. Nu-l solicita în prima repriză. 🙂 Arbitrul Balaci este unul lipsit de valoare, arbitrajul lui a fost iritant, iar unui jucător, căruia nici nu-i iese jocul, îi sare ţandăra fără să vrea când crede că are dreptate 100%, iar arbitrul fluieră aiurea.

   Apreciază

 8. Notarea s-a încheiat, au fost prezenţi doar 20 de ceferişti pe baricade… 🙂 Miri a primit nota 5.1, echipa a fost văzută ceva mai bine (5.9). Nota cea mai mare -logic- la Nascimento (7.4, felicitări Felipe!), în subsol ajungând săracul Tînc cu 3.4… Capul sus, băiete, şi tot înainte! Cum era bancul ăla: „TOT ÎNAINTE era mai bine…” HAI CFR!!!

  Apreciază

 9. “Fost jucător al echipei CFR Cluj, Ilie Lazăr a organizat, marţi după-amiaza, un eveniment special în memoria lui Nicolae Chişu.” – link
  Lot Memorialul „Nae Chişu”:
  CĂLIN CIUCUR, IOAN MISZTI, DORIN MAN, STELIAN OLAR, ADI TRUȘCĂ, CRISTI IVAN, ALIN MINTEUAN, DAN MATEI, ATTILA PIROSKA, SORIN VĂDANA, ILIE LAZĂR, OCTAVIAN ALBU, RADU GADOLA, ANDREI CORNEL, OCTAVIAN GORGAN, VASILE SALANTA, KIKI VAJAS IOSIF, GABRIEL ZANC, ILIE DORIN LAZĂR, Sofian ILIE, CĂLIN BUDIȘAN, IONUȚ LEVA, OVIAN LUPȘA, MARIUS ȘULLER, MIREL MUREȘAN, SORIN ONCICĂ, ADI IANCU, SEBI ANDREICA, MARIUS MARIAN, HORAȚIU GABOR, DANY SĂSĂRMAN, DAN BABII, BOGDAN HUDUȘAN, FLORIN ROȘCA, SERGIU MUREȘAN, SERGIU CHIRA, CĂLIN GOIA, BOGDAN LUJERDEAN, LUCIAN ȘERBAN, LIVIU POP, TRAIAN POP-CONU, ANDREI TOTSZEGI, TIBI MARȚIȘ, DAN GOCAN, IOAN COSTIN, EMIL CIUPE, MIRCEA CIGLENEAN, VASILE STAN, FERI CSUDOM, BELA BAKOS, MIHAI POP, MITICĂ ȘOMLEA, IONICĂ CONTRAȘ, LEVENTE ZOVANY (CĂLUȚU), ANDREI KELEMEN, MIHAI IELCEAN, CIPRIAN PURCARU, OVIDIU STANIȘTE, MIHAI PAȘCA, DR.TIBERIU RĂCĂȘAN.
  Foto: facebook/cantor

  Apreciază

 10. “Gigi Becali a confirmat azi transferul lui Denis Alibec de la Astra la Steaua. … Dăm banii azi și îl luăm în decembrie”,a spus Gigi becali la Digi Sport, conform gsp.
  Este clar, Astra este bună de depunctare, aşa că încearcă să rezolve nişte datorii până la 30 septembrie, termenul de depunere a dosarelor, şi să scape de mortăciunea din curte. 🙂 Astra va scăpa nedepunctată. Cei de la comisia de licenţiere spuneau că interesul lor nu este să ia puncte de la echipe ci să se achite datoriile. Alibec mai trage mâţa de coadă un pic, să ia nişte bănuţi în plus, dar sunt sigur că va semna până la sfârşitul săptămânii.

  Apreciază

 11. Caneto,nu de dragul de-a te contrazice,nu ma priveste cine ti-a dat lista,dar impreuna cu Mircea Ciglanean,nu am reusit sa numaram mai multi de 54(!);pt.unii stiu si cauza neprezentei;dar nu asta conteaza;important a fost gestul superb,de pe arena din Gruia, al omagierii fostului antrenor si om de caracter Nae CHISU,urmat la Baza CMC, de un joc de fotbal, intre generatii si mai apoi prelungirile de rigoare la restaurant.

  Apreciază

  • Am dat un copy-paste din articolul de la link-ul din comentariu. Probabil că pe lista respectivă figurează cei care şi-au anunţat intenţia de a lua parte la această frumoasă iniţiativă a lui Ilie Lazăr.

   Apreciază

 12. Gica 10, apreciez ideile tale, chiar daca cateodata am alte pareri . Dupa mine, Miri este un antrenor modest si cu asta basta ! ( apropo, inclusiv folosirea lui Tanc ca fundas dreapta imi intareste afirmatia ) . In alta ordine de idei, am citit undeva ca ne paste o noua depunctare si ca am fi mai aproape de faliment decat de pay-off . Pe mine asa ceva ma preocupa, adica cu chiu cu vai sa ramanem in prima liga si sa speram ca un investitor ne va salva, pt ca numai atunci putem lupta din nou pt titlu . Dar pana atunci, o victorie cu Muresul ne-ar aduce o noua bucurie, asa ca , hai CFR !!!

  Apreciază

 13. Bela, inainte de toate bine ai revenit. De principiu ai dreptate ca Miriuta este un antrenor de duzina sau modest, dar in contextul actual al diviziei A si relativ la resursele CFRului este OK. Ca sa facem comparatie cu altii de prin Romania, Bonetti e antrenor de liga a 4a in Italia, Bergodi de liga a 3a. La nivelul fotbalului decent, niste neica-nimeni. Astea sunt resursele fotbalului romanesc, la asta trrebuie sa ne raportam.

  Apreciază

 14. Cristi, evident ai dreptate cu observaţia aia de mai sus (cu ponderarea). Voi tine cont, normal. Probabil marţea viitoare (după ce trece valul bucuriei de după victoria de mâine… 🙂 ) voi reveni cu ceva sinteză de acest gen. HAI CFR!!!

  Apreciază

 15. In strainatate, echipa mea favorita e Barca . Chiar pot spune, ca sunt un fan inrait , am si fost de altfel pe Nou Camp . Ieri, catalanii au obtinut o victorie chinuita cu Monchengladbach, Luis Enrique gresind nepermis echipa de start, folosind simultan doi atacanti de careu, Luis Suarez si Paco Alcacer . In aceasta formula Barca a fost condusa cu 1-0, si numai revenirea la un singur varf a permis intoarcerea rezultatului . Da, Miri este un antrenor modest, dar intradevar, la noi la ce campionat slab avem, merge si cu el . La cu totul alta scara, Luis Enrique este si el un antrenor modest, norocul lui este ca are o super echipa, care stie ce trebuie sa faca ( de incurcat o poate face, dar in pauza super vedetele ii spun ce trebuie schimbat in alcatuire si schema tactica ) .

  Apreciază

  • Enrique e genul de antrenor convenabil pe sistemul „din curtea proprie”. Dar nici Tata Martino n-a rupt gura tirgului la Barca. Gladbach e o echipa cu o crestere enorma de valoare in ultimii ani. Inca nu au rutina pentru CL, fiind o echipa in general foarte tinara care vinde talente pentru a face salturi valorice. Doua nume interesante de urmarit la ei, Dahoud si Doucoure.

   Apreciază

 16. Situatia fericita in care se gaseste,acum, L.Enrique,cu o echipa formata si pline de valori,s-a aflat si norocosul,”pupator de iconite”,”tata Puiu”,care prin `94 nu rebuia sa faca altceva,”doar decat” sa nu-i incurce cu ale sale idei depasite, pe jucatori,care stiau ce au de facut pe teren(!);la noi,insa,Miri nu are sansa de un lot cat de cat competitiv si atunci, daca mai vine si cu tactici paguboase,heirupiste,la bubuiala,fara un joc consistent de posesie, se alege praful de constructie si de jocul de fotbal,iar echipa devine prada usoara pt. orice adversar din L.1;in atari conditii nu putem castiga decat la”ciupeala”,sau pe o gresala grava a adversarului.

  Apreciază

  • Nu zic ca nu ai dreptate, dar ce alt antrenor ar veni la CFR fara sa poata sa faca transferuri, fara sa joace in Europa, incepand cu un handicap de -6 puncte si in insolventa? Toata lumea vad ca-l critica, nici eu nu cred ca-i cel mai bun (la majoritatea meciurilor sta pe margine si ragneste „haida baieti” si cam atat), dar cine ar trebui sa-i ia locul? Da-ti niste nume sa vedem cine-l poate inlocui. Sa retinem ca ultimii „inlocuitori” au fost Dican si Trica. Tony e singura exceptie (si ala a plecat ca nu i-a dat conducerea nimic).

   Apreciază

 17. Eu cred ca este o falsa problema antrenorul Miriuta.Nu stau sa vorbesc acum de situatia noastra speciala cu insolventa si vanzarea celor mai exponentiali jucatori.Dar stau si ma gandesc de ce ciobanul in loc sa dea 1.5 mil pe Alibec si tot pe atata pe Tanase n-a luat un antrenor cu 2 mil euro si mai facea economie de vreo 2 mil.Si asta stiu eu ca-i mare scotian si se uita la fiecare 100 de mii.Este simplu ,in teren trebuie sa ai valoare ca sa ai rezultate.Poti avea rezultate izolate ,dar pentru constanta iti trebuie jucatori de valoare.Noi la acest moment trebuie sa crestem pas cu pas,sa propunem jucatori tineri si sa le crestem valoarea.Si pot sa spun ca sunt sperante si rezultate.Dar astea-s proiecte si ai nevoie de timp sa le pui in practica,pe cand noi aici la fiecare esec sarim ca arsi fara sa constientizam situatia reala.Declarativ suntem de acord ca in tot acest context supravietuirea este importanta,ca apoi sa demolam pe cei care muncesc la proiect.

  Apreciat de 1 persoană

  • Exact asta sustin si eu. Lotul face 75% din rezultatele echipei. Un antrenor poate sa-si aduca echipa pana in fata portii dar acolo nu poate sa si marcheze, iar in meciul cu Gazul am avut 16 suturi spre poarta si 7 pe poarta. Prin comparatie Gazul a avut 6 suturi de toate, din care 2 pe poarta. Faptul ca noi n-am marcat dintr-o faza de joc nu tine de antrenor, tine de valoarea jucatorilor.

   Apreciază

 18. Nu contesta nimeni faptul ca la situatia de fapt,n-o mai repet,nu poti avea pretentii de un antrenor cu staif;dar s-a vazut ca atunci cand la antrenamente este oaris`ce vointa,implicare si daruire,cand stii sa-ti mobilizezi si motivezi(mai trebuie sa si poti!)jucatorii-vezi meciul cu Stana-se pot obtine rezultate peste cota jucatorilor,fara sa folosesti o strategie si-o filozofie extraordinar de alambicata,de complicata(!);trebuie doar sa promovezi ceea ce ai observat ca functioneaza si da rezultate,sa realizezi o mai buna organizare a jocului cu posesie si unele relatii de joc si sa elimini jocul stereotip,la bubuiala,heirupist(!);admitem ca sunt si vor mai fi sincope,dar daca jocul”merge”si formam un grup unit,o echipa compacta si tragem toti in aceiasi directie,pana la urma cu toate greutatile,cred ca ne vom atinge obiectivul=L.1

  Apreciază

  • la toate meciurie de acasa terminate la egalitate, echipa a jucat bine.Acest lucru e f important si de aceea trebuie sa fim multumiti.Alta a fost situatia cu Botosaniul si ACS cand s-a jucat slabut.
   De regula se marcheaza un gol la 2 maxim 3 ocazii.Cu Gaz-ul a fost ghinion pur si simplu si nicidecum Pustai the Big. Numai Bud si Omrani, unspele dat plus ala neacordat faceau 4 goluri. Putea Pustai sa-si suflece nadragii pana c..r (nu doar pana la genunchi cum s-a vazut la TV) ca pleca cu un car de goluri.
   Dar cand nu intra, nu intra (vezi Barca la meciul pierdut cu 1-2 acasa in campionatul asta cu nu stiu ce echipa fara nume).

   Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s