Etapa a 8-a: CFR Cluj – FC Voluntari


et8

Bornescu, spune tu, cine este lideru`!

Io nu mai stau după nici un investitor care să ne ducă pe indiscutabilul loc cuvenit şi meritat în clasament. Tre’ să apucăm taurul oaia de coarne şi să rezolvăm din timp chestiunea, jucătorii au nevoie de moralul unei echipe fruntaşe în producţie pentru a obţine o victorie clară…

sâmbătă 17 septembrie 2016, începând cu ora 18.00, în partida CFR Cluj – FC Voluntari, ce se va disputa în cadrul etapei a 8-a a Ligii 1 Orange pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Ne aşteaptă un meci complicat, pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. În caz contrar, va fi greu pentru noi. Urmează o deplasare cu Steaua şi apoi un alt joc pe teren propriu, cu Gaz Metan. Sper să obţinem cel puţin şase puncte din aceste trei partide. Dacă nu facem niciun pas greşit, şansele noastre la play-off rămân intacte”, a declarat Iuliu Mureşan.

Spre ştiinţa preşedintelui nostru, vom face nouă puncte în următoarele trei partide. Urmează o serie de 19 meciuri uşoare rămasă de jucat din sezonul regulat, ce poate fi tratată fără încordare şi fără presiunea rezultatului. Victoria de mâine poate şi trebuie să aducă alte 18 victorii. Oricum, voi avea eu grijă etapă de etapă să nu  fim detronaţi din fotoliul liderului până când se va trage cortina peste acest sezon. Vom fi tot timpul pe locul 1 şi în play-off chiar dacă vom juca în play-out! Consider că este singura cale de urmat până când jucătorilor noştri le va intra în sânge unica poziţie acceptabilă pentru CFR în clasament şi vor ajunge să ţină echipa mereu acolo prin rezultatele de pe teren, fără a mai fi nevoie de micul meu ajutor dezinteresat.

Singurele veşti dinspre echipă le avem din relatările colegului nostru, Racheta. Atmosfera de lucru la antrenamentele echipei este una aparent sănătoasă, pozitivă, toată lumea pare implicată serios pentru a fi într-o formă optimă la startul partidei de mâine. Vor lipsi Andrei Mureşan, suspendat 2 etape pentru cartonaşul roşu primit în meciul din etapa trecută, şi, probabil, Negruţ, menajat pentru meciul din etapa următoare, cu Steaua, după accidentarea suferită în partida din Cupa Ligii. Din cele scrise de Racheta, reiese că la antrenamentul urmărit de el, Juan Carlos a cedat nou venitului Omrani locul în formaţia „titularilor”. Mă gândesc că nu este vorba de a începe cu francezul partida de mâine ci se doreşte acomodarea cât mai rapidă a lui cu jocul echipei pentru ca Miri să-l aibă în cel mai scurt timp la dispoziţie pentru mutarea care,  după cum ne-am convins până acum, îi place enorm: schimbarea lui Juan Carlos în minutul 60 al meciului şi trecerea de la sistemul 4-2-3-1 la cel cu două vârfuri, 4-4-2. Echipa probabilă: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Nascimento, Gomelt – L. Rus (Šorša), Juan Carlos, Nouvier (Păun) – Bud.

Flocea va folosi ceva de genul: Bornescu – Filipov, Balaur, Maftei, Acsinte – Tăbăcariu – Popadiuc, Marinescu, Costin Lazăr, Ivanovici – Cernat. Rezerve: Balauru, Spahija, Coman, Voduț, Lungu, Căpățână, Bălan, Novac.

Statistica întâlnirilor directe:

cfr-voluntari1

Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti) – la centru, Bogdan  Gheorghe (Bucureşti) şi Ciprian Danşa (Oradea) – asistenţi, Ionuţ Coza (Cernica – Ilfov) – rezervă. Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) şi Octavian Goga (Braşov).

HAI CFR!!!

23 de comentarii

  1. Sper ca,bornescu,va fi primit exact asa cum merita.Meciul este deja castigat.De ce?Pai cu Kiruly barat in tribune,nu isi permit baietii sa greseasca,caci,adio notare ( notare masluita)favorabila.😁😁😁😁😁😁😁😀😇😇😇

    Apreciază

  2. Azi,in cadrul etapei a 4-a,juniorii Republicani”A”(seria a 9-a,doar 7echipe!?):LPS.Cluj-CFR=1-7;antrenor POP Mihai(„Rima”);suntem pe primul loc,cu max.de puncte 12p.(golaveraj+20)!;si eu cred ca echipa”probabila”va incepe partida,cu o rezerva pt. Camora,care si la jocul Scoala,spre sfarsit, a avut nevoie de ingrijiri medicale(!);

    Apreciază

  3. Astazi, sper sa ne putem face o prima impresie despre lotul cu care defilam, pana la primavara.
    Sunt convins ca noii veniti, care vor juca, nu au cum sa fie la potentialul lor maxim dar, o impresie despre ei ne putem face.
    Pana acum, Gomelt, Rus si chiar Peteleu au aratat ca pot ajuta echipa. Sunt nerabdator sa vad ce potential au Sorsa si Omrani.
    Campionatul este foarte slab asa ca este obligatoriu sa ne propunem o clasare in primele 6 la sfarsitul sezonului regulat. Miriuta, daca vrea sa arate ca este antrenor si ca merita sa antreneze si in campionate mai puternice, trebuie sa atinga un astfel de obiectiv si pe deasupra trebuie sa ne arate ca poate produce si un fotbal eficient si placut ochiului.

    Apreciază

  4. Daca cu Gomelt si Rus sunt de acord cu tine, la Peteleu eu am ceva rezerve. E destul de rigid si nesigur. Poate intradevar sa mai creasca dar momentan eu nu-l vad titular si probabil nici nu va fi in efectiv complet.

    Apreciază

    • Da, suntem pe aceeasi lungime de unda. Eu ma gandeam la faptul ca, in anumite situatii se poate apela la el si nu intra in categoria acelor jucatori care completeaza lotul dar nu au sanse nici pentru a popula banca de rezerve. Ca sa fiu sincer, l-am suspectat ca poate sa fie din gasca lui Ene, Tinc, Carter, Vatca, Veres, Negrut si altii care, chiar daca au mai jucat din cand in cand, nu au facut altceva decat sa completeze numarul necesar de jucatori din teren.
      Sunt increzator ca poate fi util mai ales ca poate evolua atat pe stanga cat si pe dreapta.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.