Sondajul nr.1 2016-2017


Vă era dor de sondaje? Da? Sau nu? Aveaţi sau nu un dor de ele, acum aveţi obligaţia patriotică să vă spuneţi părerea referitoare la problemele „arzătoare” şi de mare actualitate ale clubului şi ale echipei, asemănător cumva celebrului îndemn al nu-ştiu-cui, că cică: „Ai, n-ai mingea, tragi la poartă!”

În noul sezon, echipa a disputat 8 jocuri oficiale (inclusiv Supercupa), aşa că am „confecţionat” un set compus din 8 întrebări (câte una pe meci, dacă e să facem o medie…), la care se va răspunde doar cu „DA” sau „NU”, fără posibilitatea de-a expune pe larg motivele pentru care aţi optat pentru una sau alta dintre variante.

Încercăm să primim răspunsuri avizate la întrebări cum ar fi menţinerea (sau nu) în funcție a lui Miri (întrebare postată pe primul loc, evident!), dar şi altele, despre care se tot discută pro şi contra de ceva vreme pe diverse forumuri ceferiste.

Dar să nu lungesc discuţia. Vă doresc în primul rând sănătate şi „succesuri” în toate domeniile, şi daţi tare la tastatură! „Daţi tare, că daţi bine”, cum făcea şi Dorel… 🙂

                             Pentru a intra în sondaj daţi click aici!!!

Întrebările pot fi accesate şi la „link04” după ce intraţi în „Sondajele lui Kiruj”.

Sondajul poate fi accesat până-n data de 31.08.2016 (miercuri), ora 12.00.

HAI CFR!!!

Reclame

121 de comentarii

  1. Nu credeam ca apuc ziua in care imi pare rau dupa Jakolis, C Lopez sau Guima. Oare cum v-ati fi simtit daca la anul ramanem in Liga 1 pe modelul ACS Timisoara?

    Apreciază

  2. Eu zic sa ne uitam deseara petransfermarkt sa vedem cine e liber de contract….Sulley Muntari, Bouba Sare,Lionn, Rui Pedro, Djokovic, poate are Sulley o recomandare si restul isi amintesc de cite o gagica de pe la Cluj :).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s