Bârfa Manager


Pregătirile naţionalelor pentru turneul final ce stă să înceapă au intrat în eclipsă, deoarece o veste bombă a acaparat primele pagini din mass-media europeană: transferul lui Dani Coelho de la CFR Cluj la Chaves!

dani Coelho

Nu am găsit informaţii despre suma de transfer, dar sper să fie îndestulătoare, încât să ne permită să-i păstrăm pe Camora, Petrucci, Ruiz şi pe toţi ceilalţi care au dus greul în sezonul încheiat. Poate mai şi rămân nişte bănuţi pentru 2-3 achiziţii bunicele.

HAI CFR!!!

Reclame

28 de comentarii

 1. ÎNCĂ O LOVITURĂ DATĂ DE CFR! TRANSFER DE SENZAȚIE ÎN LIGA 1! AVEM DOVADA! ÎN EXCLUSIVITATE, NUMAI ÎN TRIBUNA CFR! NU CĂUTAȚI EDIȚIA TIPĂRITĂ, CĂ N-AVEM!

  „Obiectivul imediat e Supercupa şi calificarea în grupele Ligii. Mai apoi, vizăm calificarea în primăvara europeană şi un nou titlu” – Arpad Paszkany, patron CFR Cluj.

  Clujenii anunţă că-și întăresc echipa pentru a forţa calificarea în grupele Ligii Campionilor şi mai apoi în primăvara europeană, dar şi intenția de a câștiga un nou campionat.

  Ca atare, clujenii n-au stat prea mult pe gânduri să se bucure pentru al treilea titlu, ci s-au pus cu toții pe pe treabă, după principiul fiecare cu treaba lui. O adevărată bombă cutremură Liga 1 și comunitatea fotbalistică mondială. Trimisul special al Tribunei CFR în Portugalia, care s-a oferit voluntar să-l ajute la cărat bagaje pe președintele Iuliu Mureșan (aflat la cumpărături de jucători), a rămas acasă și ne comunică în primă premieră și în mare exclusivitate (numai în Tribuna CFR!) o știre care încă n-a făcut ocolul Pământului în 80 de secunde: CFR Cluj a câștigat lupta cu marile puteri occidentale și fotbalistice și a reușit să obțină semnătura starului brazilian Neymar!!!

  Fiind pus în capul listei de achiziții, imediat după portarul cu profil defensiv Ștefan Grigorie de la Rapid, se pare că fotbalistul cariocas a fost sunat de antrenorul clujenilor, Ioan Andone, care și l-a dorit în mod expres încă de pe vremea când visa la CL cu Dinamo. Un trecător întâmplător pe sub termopanul crăpat al încăperii de la etajul 8 din care telefona antrenorul ceferist a reținut aproximativa convorbire telefonică:

  Andone: “Bă, Silvică, hai mă în plm la Cluj! Te asigur că aici e boierie mare, nu-i presiunea de la Madrid sau Barcelona. Hai, ajută-mă să mai iau un titlu, să intrăm în grupele Champions League, că doar mă știi, în plm, io nu uit, nu rămân dator, cine știe, poate vei avea și tu nevoie să te ajut vreodată!”;

  Vorbitor de la celălalt capăt al firului telefonului mobil (posibil Neymar): “Bine, coach, jövök, mă sui în plt în primul avion, fie el și low-cost, dar promite-mi un singur lucru: dacă te duci la arabi, mă iei cu tine, nu mă lași singur printre jucătorii lui Mandorlini și Costa!”

  După cum ne-a dezvăluit întâmplătorul trecător, un apropiat al clubului din Gruia demn de încredere (și susținem asta pe surse!) legătura telefonică s-a întrerupt brusc. Președintele Mureșan, înștiințat imediat de demersul lui Andone, a perfectat dintr-un internet-Cafe portughez transferul starului de la FC Santos și s-a înțeles cu impresarul jucătorului – al cărui nume nu începe cu litera ”B” – obținând prețioasa semnătură a lui Neymar. Sursa citată nu dezvăluie cifrele transferului, dar se pare că șefii clubului brazilian și-au scăzut drastic pretențiile, în ecuația afacerii intrând transferul definitiv al lui Edimar la FC Santos, precum și împrumuturile pe 6 luni, respectiv un an, ale lui Paul Batin și Ionuț Rada.

  În facsimil, ÎN EXCLUSIVITATE, prezentăm dovada: contractul de muncă cu CFR 1907 Cluj, cu autograful acordat prin fax de starul sud-american, care, necunoscând limba și legislația română, n-a știut, în pll, ce semnează!

  Apreciază

 2. La un concurs de minciuni, unul dintre concurenti spune:
  – Eu am inotat de jos pana sus in cascada Niagara!
  Castigatorul raspunde:
  – Asa este, eu l-am vazut facand acest lucru!

  Apreciază

  • Pai in 2015 clubul a avut incasari „normale” de 11 Mio RON– cam astia sunt banii, TV, bilete, materiale promotionale etc..activitate curenta. A avut insa venituri totale de 33 Mio RON, adica 22 Mio au venit din vinzari de active – jucatori, terenuri la mall samd….La bilant, capitalul varsat sunt 94 Mio RON (bani bagati si virati), din care ca si active au mai ramas 18 Mio -> 76 Mio sunt pierderi acumulate.Clubul avea aproape 50 Mio RON datorii si circa 10 Mio RON de primit ( asa ca aia 4 Mio EUR de la DIICOT sunt ciudati, ca bilantul arata altceva). Active imobilizate 58 Mio RON (adica valoarea contaabila ramasa a stadionului, grosso modo), 10 Mio active circulante (banii dati si inca neamortizati pe jucatori). Pierderea CONTABILA e de aproape 5 MIo RON..dar e posibil ca opearitv clubul sa fie pe zero sau usor pozitiv iar pierderea sa vina doar din amoritzari (jucatori si stadion).

   Apreciază

   • Interesant e daca ne apucam si comparam cifrele cu 2014. La capitalui imobilizate erau 68 Mio RON..asadar in 2015 au fost amortizate 10 Mio din stadion…si atunci inseamna ca la club s-au facut 5 Mio RON profit „bani in mina”..cel mai probabil bani ajunsi in plata creditorilor. A doua parte si mai interesanta apare daca vom compara datoriile si capitalurile. 2014 se incheie cu datorii de 106 Mio RON, in 2015 sunt doar 49. Aici avem doua posibilitati – fie o parte din datorii au fost sterse prin planul d erorganizare (desi ala a fost aprobat in ianuarie 2016, dar se putea incheia anul si atunci) fie a fost o trecere a celebrului control ANAF, scos intre timp datorita rezolvarii situatiei. Inclin sa cred ca a fost ANAFul pentru ca la capital propriu se raportau aproape -30 Mio RON (deci pierderi ceea ce poate fi doar ANAF) iar acesta creste brusc in 2015 la 18 Mio RON. Concluzie: clubul a fost „ajutat” sa aiba cifre catastrofale in raportarea pe 2014, in 2015 situatia s-a normalizat, dar in principiu din venituri care nu vin din datul in minge, ci mai degraba tranzactii cu lovitori de minge si terenuri.

    Apreciază

 3. Recunoaşteţi personajul? 🙂

  Casă de piatră şi mult noroc în viaţă, Buşulică! Din ce-am reuşit să buchisesc din macaroneană, Segiu Buş şi Cristina şi-au programat pentru azi nunta, dar liga a amânat un meci de play-off al echipei lui Buş fix pentru sfâşitul acestei săptămâni. Sergiu n-a mai putut amâna nunta, aşa că a venit în România, se însoară, apoi o şi tuleşte rapid înapoi în Italia ca să ajungă şi la meci. link

  Apreciază

  • M a bucur ca se casatoreste.De ce sa- i fie lui mai bine decat noua.Las sa vada si el ce inseamna sa ai consoarta😀😀😀😀😀😀😀😀😀😠😠😠😠

   Apreciază

 4. Acuma, ca Ping”U” s-a dus in C, parasit de majoritatea jucatorilor, poate ca ar fi o lovitura de imagine ca sa legitimam cel putin 4-5 de-ai lor. Pacat ca nu au saraci valoare de Liga 1.

  Apreciază

 5. Comitetul Executiv al FRF a decis sâmbătă să facă o schimbare importantă în Supercupa României.

  Șefii FRF au decis ca în cazul în care va fi egalitate după 90 de minute, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s