CFR Cluj – CSU Craiova


Prezentarea cupei României în Gruia, meciul jubiliar 499 502 de când CFR a revenit în Liga 1, ultima apariţie în sezonul 2015-2016 în faţa propriilor suporteri, probabil ultima apariţie pe teren propriu în tricoul vişiniu pentru unii dintre componenţii lotului, lupta palpitantă pentru stabilirea ierarhiei primelor 5 locuri din play-out constituie motive unul şi unul pentru ca meciul …

CFR Cluj – CSU Craiova, care se va disputa joi 26 mai 2016, Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, începând cu ora 20.30, în cadrul penultimei etape, a 13-a, din play-out, Liga 1

… să fie unul extrem de important şi atractiv.

Studiind tabelul “NEW-CFR” 12 ani, reiese că, în ciuda spuselor lui kiruj că meciul cu oltenii ar fi cel cu numărul juma de mie, sărbătorirea aniversării se amână pentru ultimul meci din acest sezon, care va avea loc la Botoşani. Totuşi, pentru siguranţă, zic să bem şi acum, şi atunci, nu cumva să scăpăm momentul. Totuşi, sper că nu a scăpat nimeni momentul 500, jucătorii sigur nu, au avut motiv şi un pahar uriaş de argint la îndemână. 🙂

[RECTIFICARE IMPORTANTĂ!!! Ca şi Comisia de Licenţiere, am furat şi eu ceva extrem de preţios de la echipa noastră dragă! Nu, nu este vorba de puncte, ci de MECIURI JUCATE în total în era „new-CFR”!!! Ruşine să-mi fie!!! Caneto m-a făcut suspicios cu erata respectivă din articol, aşa că am verificat cap-coadă din nou tabelul ăla nenorocit, şi mi-am dat seama că ultimele 3 meciuri din Cupă (cele două cu ASA şi finala) NU AU FOST CONTORIZATE, aşa că în prezent avem deja 501 meciuri, mâine fiind cel de-al 502-lea!!! În realitate (şi aici apare şi o veste bună…) meciul nr. 500 a fost chiar finala câştigată în faţa câinilor, Cupa fiind -astfel- şi mai valoroasă!!! Am modificat tabelul (ăla nenorocit…), sper să vedeţi varianta reactualizată, pt. că la mine în Explorer apare varianta veche (aia invocată de Caneto), dar în Opera şi în Firefox apare tabelul reactualizat. HAI CFR!!! – kiruj]

Sper că împreună cu prezentarea în Gruia a cupei câştigate pe Naţional Arena, vor fi prezentaţi în echipa start pentru meciul cu craiovenii şi jucătorii cu care am început finala: Marc – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Gomelt – Jakolis, Petrucci, Juan Carlos, Nouvier – Bud. Cum spuneam, probabil pe unii dintre ei nu-i vom mai revedea la CFR şi în sezonul următor. Din puţinele informaţii avute la dispoziţie, şi acestea nesigure, dintre titulari doar lui Gomelt îi expiră împrumutul, ceilalţi 10 sunt legaţi de club şi pentru sezonul următor. Adevărat, Juan Carlos are contract până la 30.06.2016, dar clubul are opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Este posibil ca aceaşi situaţie să fie şi în cazurile lui Bud şi A. Mureşan. Cadu ne-a asigurat că Camora nu vrea să plece nici acum, doar de club depinde dacă rămâne sau nu. De când a venit la CFR, Petrucci îi tot pe ducă în fiecare pauză competiţională, parcă văd deja zvonurile din ianuarie 2017 cu noua lui destinaţie. 🙂  Dintre rezerve, Beleck are situaţia lui Gomelt, iar pe transfermarkt apare că Vîtcă, Tînc şi Carter ar fi  la final de contract. Bănuiesc că totul va depinde de ofertele primite  de CFR pentru jucători, clubul îşi doreşte, normal, să completeze cu nişte bănuţi bugetul pentru sezonul următor. Ideal ar fi să putem păstra toţi titularii şi să vindem 2-3 rezerve cu vreo 10 milioane de euroi în total, eventual să găsim un club puternic de afară doritor să ne dea vreo 2 milioane dacă suntem dispuşi să acceptăm împrumutul pe un an a 2 jucători buni de la ei. Om vedea, vara-i lungă, ţine vreo 2-3 săptămâni, în iunie încep pregătirile pentru noul sezon, lotul trebuie rapid definitivat, eventual maxim 1-2 completări ulterioare, în funcţie de prestaţia din finala turneului final EURO 2016 a jucătorilor ochiţi de ai noştri.

Stăm binişor cu statistica meciurilor disputate pe teren propriu în 2016, suntem fără înfrângere, iar oltenii, cu mici excepţii, lei acasă, mieluşei în deplasare, au pierdut 7 meciuri în ultimele 10 deplasări. Să sperăm că după meci vom putea vorbi de 8 înfrângeri în ultimele 11 deplasări. Echipa lor probabilă: Popescu – Achim, Popov, Acka, Vătăjelu – Bancu, Zlatinski, Madson – Băluță, N. Rocha, Măzărache.

et13(screenshot: lpf.ro)

Per moment suntem lanterna clasamentului locurilor neretrogradabile, dar cu două victorii, mâine şi la Botoşani, am avea locul 2 asigurat, ne-ar mai trebui un egal sau o înfrângere a Iaşiului să putem face eventul. Alte calcule şi variante nu-şi au sensul, credeam că va fi o luptă strânsă la retrogradare până în ultima clipă, când colo, situaţia s-a limpezit jos, iar sus, doar trei puncte fac diferenţa între locul 1 şi 5.

HAI CFR!!! Mulţumim pentru tot ce ne-aţi oferit în acest sezon, nici nu mai contează rezultatele din aceste ultime două meciuri, doar scorurile, sper să ne fie favorabile, să ne revedem sănătoşi în Gruia cu cât mai mulţi dintre voi şi în sezonul următor! HAI CFR!!!

111 comentarii

  1. Frumoasa prezentarea meciului,macar aici pe tribuna nu coboram standardele,spre deosebire de ai nostri conducatori care se lasa mai mereu prinsi cu pantalonii in vine de catre comisia de licentiere.
    Un meci strans va fi, craiovenii sunt motivati si ei sa nu piarda,noi mai putin din pacate. Va fi greu si jucatorilor nostri sa mai puna suflet in ultimele 2 meciuri dupa tot ce se intampla la echipa in ultimul timp si pana la urma, ce sa le mai cerem si lor? Of,nu mai iesim odata din insolventa asta, nu mai apar investitorii aia minune sa scoatem capul din mocirla?

    Apreciază

    • Sper sa primim repede golul care sa-i faca pe ai nostrii sa lupte cu adevarat si apoi sa vina un adevarat recital din partea baietilor nostrii. Cel mai rau e cand meciul curge cu dominarea ta dar nu marchezi pentru ca nu te concentrezi cum trebuie cand ai ocazii si apoi iei un gol in final cu care pierzi nemeritat. Am luat asa un 2-0 tocmai cu oltenii in Gruia in toamna. Acum sper sa fie show-ul nostru.

      Apreciază

      • A fost show-ul nostru pana la urma, fara acel gol primit pentru trezire la lupta. Dar pana la primul a fost foarte greu, au fost trei mari ratari (o data Bud peste si Nouvier si Ruiz pe langa).

        Apreciază

  2. RECTIFICARE IMPORTANTĂ!!! Ca şi Comisia de Licenţiere, am furat şi eu ceva extrem de preţios de la echipa noastră dragă! Nu, nu este vorba de puncte, ci de MECIURI JUCATE în total în era „new-CFR”!!! Ruşine să-mi fie!!! Caneto m-a făcut suspicios cu erata respectivă din articol, aşa că am verificat cap-coadă din nou tabelul ăla nenorocit, şi mi-am dat seama că ultimele 3 meciuri din Cupă (cele două cu ASA şi finala) NU AU FOST CONTORIZATE, aşa că în prezent avem deja 501 meciuri, mâine fiind cel de-al 502-lea!!! În realitate (şi aici apare şi o veste bună…) meciul nr. 500 a fost chiar finala câştigată în faţa câinilor, Cupa fiind -astfel- şi mai valoroasă!!! Am modificat tabelul (ăla nenorocit…), sper să vedeţi varianta reactualizată, pt. că la mine în Explorer apare varianta veche (aia invocată de Caneto), dar în Opera şi în Fire-Fox apare tabelul reactualizat. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Acum că spui, ţin minte că într-un comentariu mai vechi am şi scris că dacă se devansează partida cu Voluntari, meciul 500 va pica fix pe finala de cupă. 🙂 Ceva tot nu puşcă, mă uit la tabel şi văd că avem 49 de meciuri jucate în cupa României+Ligii. Ştiu din cap că în cupa Ligii am avut 3 meciuri, cu Iaşiul sezonul trecut şi cu Iaşiul şi Dinamo în acest sezon, iar în cupa Româmiei, căutat separat băbeşte şi pe Wikipedia, avem 2+1+2+5+5+6+3+1+6+1+5+6=43 de meciuri, plus 3 în cupa Ligii, rezultă că a fost bine cum a fost, mâine-i meciul 499. 🙂

      Apreciat de 1 persoană

      • Problema principală cu acest tabel este că sunt o serie de funcţii încrucişate, se iau date şi din alte foi de lucru, etc. Când am făcut acest tabel (nenorocit…) aveam o situaţie anume (acu’ 3 ani, parcă), între timp au tot apărut sezoane noi, iar reactualizarea funcţiilor le mai uit câteodată. Mersi pt. observaţiile tale din articol, altfel nu-mi dădeam seama nici eu. Suspect a fost că eu initial am socotit meciul 500 pt meciul de mâine, şi nu înţelegeam de ce vorbeşti tu doar de 499, ca să-mi dau seama apoi de omisia celor trei meciuri de cupă. Practic am inserat 3 coloane noi (pt. semifinale şi pt. finală), am şi introdus datele, dar funcţia de însumare n-am mai extins-o şi pt. aceste coloane noi. Mersi din nou! HAI CFR!!!

        Apreciază

  3. Kiruj,greseli ,sau nu,eu tin sa va multumesc ,,tie si celorlalti ,pentru blog .HaiCFR!!!!!!!!!!!+! Maine batem prazarii,si sarbatorim .Pacat ,ca tu,nu vei fi cu noi.😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

    Apreciază

    • Am ajuns în situația pe care am tot prevestit-o aici: discrepanța dintre eficiența conducerii și cea a ”departamentului sportiv” (A1, jucători, etc.) devine din ce în ce mai mare, impresia fiind -deseori- că se trage de căruță în direcții diferite…Așa cum am spus-o, am tot RESPECTUL pentru Tony și pentru acești băieți (în frunte cu Camora, dar nu numai), care în condiții absolut stresante au realizat ”eventul modern” (evitarea retrogradării și Cupa)!!! TOT RESPECTUL!!! Păcat că nu pot să fiu mâine la meci, dar rog cei din zonă să meargă să salute pe acești copii minunați, care sunt SINGURA SPERANȚĂ în acest moment pentru club! Ok, știu cât de greu e să conduci un club, am mințit și eu destul, am mai amânat plăți la terți, am mai ascuns și eu în exterior multe probleme (în speranța că ele se vor rezolva), dar câteodată am impresia (sper din inimă să greșesc!) că la CFR unele greșeli sunt asumate, intenționate. Practic depratamentul sportiv ține clubul, anul trecut cu Feri am terminat pe 3 aducând un sac de euroi de la televiziuni, am mai vândut jucători (care puteau fi vânduți pt. că jucau într-o echipă bine pusă la punct dpdv sportiv), etc. RESPECT -DIN NOU- LUI TONY ȘI JUCĂTORILOR!!! HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Kiruj, nu stiu daca e discrepanta sau tactica. Lumea fotbalului e o mocirla in care CFRul are suficienti dusmani. Tactic poate e mai bine ca pina se iese din insolventa lucrurile sa fie linistite, clubul sa nu conteze in campionat. Nu stiu de ce avem mereu un deja vu pe care il aveam mai demult si in anii impari cind din nimic asa eram lei paralei in cupele europene si ne cuibaream pe la locurile 8-9 in campionat (cam pe unde suntem si acum daca adunam play off cu play outul. Exista niste lucruri dincolo de orice logica a celor ca noi, care vedem situatia din afara.

        Apreciază

        • Cristi, eu cred ca in anii impari, cand jucam de fapt in CH L, toata atentia era indreptata spre adunarea punctelor in aceasta competitie, in meciurile de campionat dinaintea lor intrau si rezerve in locul catorva titulari odihniti. Si se dorea cred, ca in anul urmator sa se lupte cu toate panzele sus pentru titlu, pentru o noua participare in CH L. Iar pentru asta cred ca se evita calificarea in Europa League sa spunem, ca sa fie toate fortele concentrate spre titlu in acel an, cu jucatori fresh meci de meci, nu storsi de Europa League. Si da, avem multi dusmani care vor ca echipa noastra sa dispara. Dar acesti baieti rezista incredibil de bine! Forza CFR!!!!!!

          Apreciază

          • Nu stiu dac argumentatia ta e corecta, pentru ca la vremea aia erau peste 40 de jucatori sub contract si peste 30 in lot. Si nu vorbim de Ene, Horj si altii de acelasi nivel. Atunci cind sunt prea multe sincope fata de un flux dictat de logica, exista undeva un element-cheie neluat in seama.

            Apreciază

            • Cristi, cfr.istul are dreptate, dar şi tu până la urmă…:) Observaţia ta este corectă (am mai vorbit pe speţa asta), dar majoritatea celor din lotul ăla de 40 (şi plătiţi boiereşte) NU PUTEAU ASIGURA o prestaţie la nivelul titularilor, din păcate. Adică a fost o eroare/greşeală managerială, după care -intrând în sfera sportivă- fiecare A1 s-a confruntat cu aceaşi situaţie ca şi Tony acum, adică a avut cam 15-16 jucători (acum la Tony şi mai puţin!) cu care putea forţa performanţa în UCL, apoi intenţionat s-a făcut o „odihnă tehnică”, şi tot aşa. Atunci EL nu era o ţintă (cel puţin după prima participare, când s-a constatat acest lucru), AP a şi recunoscut asta în mod explicit. HAI CFR!!!

              Apreciază

  4. Mie depunctarea aceasta parca-mi taie orice chef de fotbal si de mers pe stadion. Si ce e mai nasol, faptul ca dl. Muresan isi asuma parte din acea depunctare, adica declaratiile despre investitori si iesire din insolventa sunt abureli pt suporteri si alti fraieri. Iar ca jucator ce motivatie ai mai putea avea sa mai tragi inca un sezon la o echipa in insolventa, care pleaca din start cu x puncte in minus, deci cu eventuala sansa pt un nou play-out?! Noi doar ne dam cu parerea pe aici, fara sa stim care sunt de fapt problemele si mai ales perspectivele REALE ale clubului! Probabil ca si participarea de astazi la inmormantarea unui coleg si prieten ma face sa vad perspectivele atat de sumbre, asta e, in conditiile date nu cred ca ne vom vedea maine la meciul 500 si cat o mai fi 😦

    Apreciază

    • Nu te lasa doborat Saul, aceasta echipa a tinut steagul sus dupa zece puncte de depunctare. Ne-a aratat tuturor ce e ambitia lucrului facut bine. Si acest antrenor care a creat o echipa atat de frumoasa si in ce conditii… Eu cred ca s-a intarziat fata de planul de reorganizare. Dar nu condamn pe nimeni, e greu sa tii o echipa. Chiar daca salariile au scazut la 5 Kilo euroi pe luna la jucatori, tot e vorba de bani seriosi, nu gluma. Iar in planul de reorganizare e cuprinsa o suma serioasa, care trebuie platita in paralel cu aceste salarii si cheltuieli curente. CFR-ul e lovit acum din doua parti simultan. Nici nu condamn faptul ca s-au imprumutat firme ale lui AP cu sume serioase de catre club, am mai expicat ca si el trebuie sa-si sustina afacerile, nu numai clubul. Nici treaba cu off-shore-ul puricata acum de Diicot nu o condamn, din aceleasi motive. Ma bucur ca s-a intors la club AP si cred ca se va plati tot ce trebuie, chiar cu intarzieri si vom iesi din toata treaba asta. Iar maine vreau sa ma bucur alaturi de aceasta echipa superba pentru magnifica performanta din Cupa. Forza CFR!!!

      Apreciază

  5. Eu nu reusesc sa inteleg pentru ce sezon suntem iarasi depunctati ? Ni s-a spus ca punctele din acest campionat sunt ultimele luate.Care sunt acele salarii care nu au fost platite ? Sunt cele ale lui Maftei si compania ? Imi este foarte greu sa mai cred ca vom rezista inca un an in aceste conditii.

    Apreciază

    • Ionut, poate fi vorba numai de sume neplatite din perioada insolventei conform planului de reorganizare aprobat la inceputul lui februarie. Sincer e surprinzator si pentru mine. Licentierea se face conform situatiei platilor datoriilor pana la sfarsitul lui decembrie 2015, constatata la sfarsitul lui martie 2016 cu o noua pasuire pana la sfarsitul lui aprilie 2016. Insa CFR-ul nu avea plan de reorganizare aprobat de judecatorul sindic la sfarsitul lui decembrie 2015. S-a aprobat planul la 30 decembrie 2015 de catre adunarea generala a creditorilor, dar l-a aprobat judecatorul sindic abia la inceputul lui februarie. Suficient ca sa ne incadram in articolul din regulamentul lui Burleanu, care spune ca daca ai plan de reorganizare aprobat (de judecatorul sindic, sau de adunarea generala a creditorilor? aici regulamentul lui Burleanu nu precizeaza nimic, spune doar aprobat) pana la 31 martie, nu poti fi depunctat sezonul viitor pentru datorii de dinaintea insolventei. Pe asta se bazeaza cred, apararea clubului si cred ca se poate castiga la TAS cu acest articol din regulamentul lui Burleanu. Daca TAS-ul va considera, cum a mai facut-o si in alte cazuri ca nu poti grabi judecatorul sindic, e treaba lui cand ia decizia, va lua ca data 30 decembrie 2015 pentru aprobarea planului de reorganizare. Si atunci datoriile de platit vor fi cele prevazute de planul de reorganizare pana la data de 31 decembrie.2015, care se pot plati pana la 31 martie 2016 sau cu o noua pasuire pana in 28 aprilie 2016. Probabil ca, comisiile lui Burleanu considera ca planul de reorganizare s-a aprobat la 4 februarie 2016 cand l-a aprobat judecatorul sindic si atunci datoriile de platit pana la 31 decembrie 2015 sunt toate datoriile de dinainte si din insolventa pana la acea data. Acest lucru contravine propriului regulament al lui Burleanu. care interzice depunctarea pentru sezonul viitor pentru datorii de dinaintea insolventei, fiind luate in calcul doar datoriile conform scadentelor din planul de reorganizare. Daca nu au fost la 28 aprilie 2016 datorii pana la 31 decembrie 2015 neplatite, trebuie sa castigam clar la TAS. Acum intrebarea e daca planul prevede plati in 30 sau 31 decembrie 2015, cele doua zile din perioada in calcul de dupa aprobarea planului de reorganizare de catre adunarea generala a creditorilor si daca ele s-au platit pana cel tarziu la 28 aprilie 2016. Probabil ca da, nu avem cum sa stim. E foarte probabil. Deci, e foarte probabil sa castigam la TAS.

      Apreciază

      • Indiferent de cum sunt tratate celelalte cluburi de către Comisia de licenţiere sau ce artificii contabiliceşti or fi făcut sau nu să-şi ascundă gunoiul cluburi gen Astra, Pandurii sau Timişoara, ceva pute rău în ograda noastră. Ceea ce este total de neînţeles pentru mine, cum naiba vine treaba aia că anul trecut, când am fost prinşi în curul gol la 31.12.2014 ne-am ales cu 6 puncte de penalizare, iar acum, după un an întreg avut la dispoziţie pentru vopsirea rahatului, primim 9 puncte?

        Apreciază

        • Păi exact asta (mai exact nici asta) nu înţeleg nici eu…Apoi, revin, e foarte suspectă şi îngrijorătoare afirmaţia lui IM cum că „cel puţin 3 puncte sunt luate greşit…”, prin care tacit recunoaşte cu celelalte 6 (sau „maxim 6”, ca să păstrăm şirul logicii…) sunt luate CORECT! Ce se întâmplă? IM are datoria să vină cu o explicaţie, dacă tot a scăpat porumbelul…HAI CFR!!!

          Apreciază

  6. baietii merita tot respectul, dar modul cum noi suporterii suntem tratati de catre conducere e de neiertat. noi nu suntem bataia de joc a lui IM sau AP sa fim mintiti zi de zi cu tot felul de gainarii iefitne, cu insovente scurte, cu investitori aproape veniti, cu salarii platite inca in avans, cand de fapt totul e o minciuna. Iar pt minciuni de genul prefer sa stau maine acasa. Nu ma poti minte pe mine!

    Apreciază

  7. Arbitri: Kovács István (Carei), Valentin Avram (Bucureşti), Ciprian Florin Danşa (Oradea), Florin Mihai Marcu (Oradea). Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti), Imilian Şerbănică (Bucureşti).

    Apreciază

  8. cu toate greutatile si tratamentul conducerii fata de noi, haideti deseara pe stadion ! pe toti ne incearca un gust foarte amar cu depunctarea si ceva nu miroase a bine dar haideti sa ne bucuram impreuna cu jucatorii de ultimul meci acasa si de cupa castigata, cine stie ?! poate e ultima bucurie majora si nu vrem s-o ratam 🙂 hai CFR !

    Apreciat de 3 persoane

  9. No, nu mai vine decizia privind recursul? Să hotărească odată că „se admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive” a CFR Cluj şi să şteargă alea 9 puncte, să ne revină cheful pentru meciul de diseară. Nu ştiu cu ce se mănâncă expresia, dar sună foarte distins şi e şi extrem de eficace, pe baza ei au scăpat Astra şi ASA de penalizări la recursul din toamna anului trecut.

    Apreciază

        • Din ce am gasit pe net, cred ca inseamna ca reclamatul nu are nicio legătură cu cazul. Un exemplu ar fi cazul lui Grigoraș. Si-a cerut banii de la CFR dar a fost trimis sa-si recupereze banii de la Fundatie pentru ca el cu fundatia avea contract nu cu clubul.

          Apreciază

          • E clar, comisia de anul trecut a gândit că datoriile lui Astra şi ASA trebuie plătite de Nicolaie şi de primarul din Târgu Mureş, ce treabă să aibă cluburile cu toată chestia dacă tot nu au bani. 🙂

            Apreciază

            • Corect 🙂 sa speram ca si comisia de recurs o sa spuna ca e treaba lui AP sa plătească din moment ce clubul oricum nu are bani.

              Apreciază

    • Trebuie sa fii cool pentru „exceptia calitatii procesuale pasive” =) alora de la Buzău tocmai le-au respins-o lol. Cred ca si aia de la Curtea Constitutionala sunt invidiosi pe vocabularul celor de la comisiile FRF :)))

      Apreciază

    • Felicitari baietilor, dar mai ales lui Camora, un om foarte inimos, pe care imi doresc sa il vad la CFR pana la pensie (a mea, nu a lui). Din partea mea are un 10 cu +++++++ ! Sper ca ai nostri conducatori sa decida sa il pastram si pentru sezonul viitor! Hai CFR!!!

      Apreciază

  10. Caneto, a fost o seara magica. Imi pare rau ca n-ai putut veni. Locul ala al lui Luis mi-a adus o strangere de mana cu Christian. 🙂 A venit si IM sa ne salute. Le multumesc baietilor pentru spectacol si celor ce au facut echipa. Nu stiu cu cati din ei ne vom revedea, dar sfarsitul asta de sezon a fost de senzatie. Hai CFR!

    Apreciază

    • Noroc că nu am putut merge. Dacă mă alegeam şi eu cu o strângere de mână cu un jucător, nu mă mai lăsa inima să mă spăl pe mână câteva luni. 🙂 Să ştii că în acele câteva secunde de imagini difuzate la tv cu prezentarea cupei, m-am gândit fix la voi, că ce norocoşi sunteţi să puteţi fi acolo.

      Apreciat de 1 persoană

  11. Din pacate noi suporterii nu contam.Parca asa suna un citat din clasicul AP,nu? Cred ca din echipa asta nu va ramane mai nimic,nici antrenor,nici capitan,nici nimic. Pacat,cum a spus si Camora,cu un efort financiar se puteau obtine mult mai multe,ne puteam bate la primele locuri. In fine, sunt mandru de acesti jucatori, cand au vrut au invins orice echipa din campionatul asta de 2 lei.

    Apreciază

  12. Eu consider ca aceasta ultima cupa e cea mai frumoasa cupa castigata vreodata de CFR…
    O echipa aflata in insolventa,fara salarii imense,o echipa cu puncte luate de comisii…Cu jucatori adusi de te miri de unde…Fara „ajutorul” arbitrilor ,uneori si fara sprijinul suporterilor a realizat o performanta remarcabila,pentru care trebuie sa le multumim …Atat lor,jucatorilor, cat si celor care au facut imposibilul posibil…Iuliu Muresan,Antonio Conceicao,Feri Dican si toti ceilalti…
    Multumim ! HAI CFR !

    Apreciat de 2 persoane

    • În opinia mea, Petrucci, Tiago Lopes şi Jakolis au fost de departe cei mai buni. Îmi pare rău de Tiago Lopes, a făcut tot ce a putut să-şi recâştige poziţia de lider în faţa lui Jakolis în clasamentul pasatorilor de gol din cadrul echipei, dar nu a fost ajutat decât de tocmai rivalul său. De ce nu se pun oare la aceaşi socoteală şi pasele de ratări incredibile şi uluitoare? Cu ce a fost mai presus pasa de gol pentru Jakolis decât pasele lui Lopes pentru capul lui Bud ori ratarea lui Nouvier? 🙂 Mi-a mai plăcut mult şi de A. Mureşan, nu chiar pentru vreo evidenţiere în joc, ci pentru sfatul prietenesc dat/arătat lui Camora în prima repriză: să aibă grijă la Kovács, să nu se pună cu el, arătându-i cu degetul răsucit la cap că are de-a face cu un încuiat. 🙂 Păcat că nu l-a atenţionat şi pe Marc. 🙂

      Apreciază

  13. Suntem cu o etapa inainte de terminarea campionatului pe primul loc in play out ,in conditiile in care am sacrificat 2 partide cu Cupa.In conditii normale eram detasat pe primul loc ,avand si decalaj fata de primele la inceputul play outului.Este pentru mine o adevarata performanta realizarile baietilor(si a conducerii adaug eu) in conditiile date.Au dat dovada de mare caracter si profesionalism,reusind sa faca fata acestor circumstante.Partida de aseara,pare simpla dupa cele 90′,dar a avut istoria ei cu Kovacs in prim plan.La cum a inceput sa judece fazele ,era doar o chestiune de timp pana ne lasa in inferioritate.Doar ca nu l-au lasat prazarii sa-si duca planul la bun sfarsit.L-a gratulat pe Nouvier cu galben la o tinere scurta de tricou,dar n-a facut-o de ex in repriza a 2a la o lovire cinica si tragere grosolana de tricou.A aplicat avantajul la un triplu fault al unui prazar(care cauta galbenul) dar n-a mai revenit cu sanctiunea.Si au mai fost vre-o 10 faze de acest gen.Pe scurt un gretos cu fluierul in gura,amen.
    Frumos cadoul baietilor care ne-a mai descretit fruntile posomorate……….multumim baieti,sunteti mari.

    Apreciază

    • poate vom avea vreodata un sef la arbitrii care sa-i puna la punct pe acesti nesimtiti care vor ei sa fie actorulprincipal in jocul de fotbal. oameni ca Tudor, kavacs(aseara), Balaj(ultimii 2 ani) nu mai au ce cauta in arbitraj. e prea evident si prea pe fata tot ce fac ei!!! Paradoxal de multa vreme nu am mai auzit de arbitru suspendat dupa un meci facut praf.

      Apreciază

  14. Dacă nu a apărut nimic până acum privind apelul la penalizarea de 9 puncte, îi clară decizia Comisiei de Recurs: „Amână pronunţarea. Termen 02.06.2016”. Când vor amâna din nou, pentru următoarea şedinţă.

    Apreciază

  15. Felicitari baietilordin teren si de pe banca…. Chiar s-au autodepasit, ma rog si-au aratat valoarea pentru urmatorul targ de capete….. ca doar aia mai buni n-or sta la SME (salar minim pe economie) 🙂 … Dar fiind mai putin pesemist decat VBCs si mie mi se pare ca fara o infuzie de capital de la diversi investitori se va continua mentinerea in viata a muribundului….macar pana Statul isi va recupera darile si cativa dintre pretendenti o sa-si capete „drepturile”, incontestabile dealtfel….. Oare AP chiar a renuntat „di tat”?
    Ca daca raspunsul este un DA, se va continua mentinerea in viata a unui muribund…. Dar sa nu uitam: Boala lunga, moarte sigura!?

    Apreciază

  16. Toate cele 4 partide din ultima etapa de play-out se joaca duminica de la ora 17:00.

    Partida FC BOTOSANI – CFR CLUJ se transmite asa:
    • pe LOOK TV – alternativ cu ACS POLI – CSMS IASI. Partida va fi transmisa integral in reluare.
    • pe Digisport 3 – integral
    • pe Dolce Sport – inca nu se stie, probabil tot alternativ cu alta partida.

    Apreciază

  17. Aceste depunctari pot fi oprite, stimate d-le AP. prin iesirea din insolventa cat mai rapid posibil. Si asa ar putea aparea si acel investitor (fond de investitii) care acum s-a razgandit poate din cauza acestor probleme. Forza CFR!

    Apreciază

    • FOndurile de investitii sunt fonduri facute de cei cu bani, ce nu arunca banii oricum. AP a cerut f mult si normal ca vanzarea a picat….

      Apreciază

    • Si tu cum vrei sa iesi din insolventa altfel decit respectind planul de plati? Si dupa ce iesi, ce crezi ca se intimpla? Vine mama mare si sparge bani asa aiurea? Vremurile de aruncat banii fara sens au trecut de mult, in tot fotbalul romanesc.

      Apreciază

  18. S-a dus vreun fond de investitii la vreo echipa romaneasca dupa revolutie ever? (ca inainte nu poate fi vorba) Voi tot mai credeti in povestile astea? Voi nu vedeti ca pica echipele ca popicele una dupa alta si nu le vrea nici nepotul fondurilor de investitii?

    Apreciază

    • eu iti spun sigur ca cfr a fost ofertata pe bune si nu e vrajeala. intradevar nu a fost un fond de investitii ci al doilea impresar din europa ce are peste 400 de jucatori si care voria p echipa unde sa-si plimbe jucatorii ce sunt sub medie…(ca ma gandesc ca aia buni au echipe
      )

      Apreciază

  19. a oferit 8 milioane, reprezentand 4 datorii ale clubului si 4 datorii ale lui AP catre club (sunt sume aporximative), dar AP a cerut 10, din care sa plateasca cele 4 datorii si celelalte 4 ce le are el catre club sa le plateasca din cei 10…candva…bineinteles ca nu au fost de acord

    Apreciază

  20. Bosorogule….. neste tziganci fac concurs de suicid….. Ciresica moare prima, Visinica a doua, etc…Speranta moare ultima….

    Apreciază

  21. Deci vom vedea foarte curand o alta echipa romaneasca cumparata de acest al doilea mare impresar din europa? Adica si AP in urma cu 12 ani, a vrut o echipa, s-a dus prima data la U, daca aia nu l-au vrut, a cumparat CFR-ul.

    Apreciază

    • … adica asta face un investitor, nu-i merge cu prima, cu a doua, dar pana la urma isi investeste banii in ceva.. eu abia astept sa vad minunea

      Apreciază

    • Dupa descrierea lui Andrei ar fi vorba de Stars and Friends … dar aia au deja infrastructura foarte bine pusa la punct in Ungaria si Slovacia..nu prea ar avea nevoie de un club-platforma in Romania..iar daca da, active mult mai ieftine sunt in piata cite vrei

      Apreciază

  22. Am urmarit declaratiile de dupa meci si din pacate atat Camora cat si Conceicao au cam dat de inteles, ca daca nu se vor asigura conditiile pt performanta, adica lupta pt titlu, nu vor ramane la noi . Si cum el prezidente ” ne-a linistit ” ca 6 puncte sunt corect depunctate, vad o plecare masiva, numai catastrofele Tanc, Dani, Vatca et co . vor dori sa ramana din lipsa de alte alternative . Cu privire la vanzarea clubului, vorba marelui defunct, cand rachita va face micsunele …

    Apreciază

  23. Ma astept sa ni-l ia oile pe acest antrenor priceput. Avem toate sansele. Apoi, cand oierul se va razgandi in privinta lui, cum se intampla de obicei (Tade, Muniru, etc), sper sa se intoarca. Camora avea acea oferta de la Bari, acum poate e din alta parte. Eu cred ca amandoi vor ramane la CFR. Asa simt. In privinta investitorilor nu-mi fac iluzii, AP va ramane cu clubul in brate la cat cere de obicei, a mai facut asa.

    Apreciază

    • De ce ar da un activ, intr-o perioada in care valoarea acestuia e la pamint? Tu ai vinde ceva din casa fara sa ai nici o nevoie? Hai sa fim realisti – fondurile de investitii baga bani acolo unde stiu ca pot scoate bani, iar fotbalul romanesc nu ofera o asemenea perspectiva pe termen mediu. Doritori de chilipiruri sunt intotdeauna. CFRul asa cum va place sau nu va fi dominat de deciziile lui AP.

      Apreciază

      • La cifrele zise de Andrei m-as fi mirat sa dea clubul, daca nu l-a dat lui Gadola pe cele 12-15 Mega euroi de care zicea inainte. E drept ca asta era inainte de traba cu Diicot. Practic Diicot-ul a aparut cand parea sa se intample ceva in acest sens. Nu cred ca intamplator.

        Apreciază

  24. o fi cfr jucaria lui AP dar pina la urma intr-un fel sau altul e jucaria tuturor. el ar trebui macar acum in ceasul al12-lea sa se decida daca mai sta sau nu langa echipa. doar cu minciuni si pacaleli eu nu mai vad sensul..

    Apreciază

    • Banuiesc ca in momentul in care nu mai poate sa tina clubul, l-ar ceda. Mai degraba cred ca doreste sa-l tina, dar daca ar putea castiga bani dintr-un exit avantajos, ar face-o. Desi eu cred ca s-a atasat din nou de echipa sufleteste si o s-o tina pe banii lui in continuare.

      Apreciază

  25. Deci o luam de la capat,6 puncte pe minus de la inceput,si probabil ca or sa mai urmeze si altele,ca nimic nu pare sa se schimbe in bine.
    Ma gandesc ca daca aveau ceva serios in plan,gen atacarea playoff-ului,iesirea din insolventa faceau cumva sa nu pornim cu handicap de 6 puncte. Acum sa nu ne miram ca vor pleca jucatorii importanti si antrenorul,cine ii mai condamna?
    Pentru ce sa ramai,sincer?

    Apreciază

  26. Nu inteleg cazul rapidistilor ,care normal ar trebui declarati in faliment……..ei vor incepe cu -3 puncte avand datorii si procese.Tot asa cum nu pot sa inteleg ca-ti trimite FIFA o scrisoare prin care-ti cere sa-i depunctezi cu 6 pct si tu(ca federatie) te faci ca ploua si trimiti dovada ca au platit.Au cojones astia de la frf sa actioneze astfel,cand erau voci autorizate ca se risca dezafilierea cluburilor romanesti.

    Apreciază

    • Pai ar trebui sa ia lectii domnul IM de la rapidisti,despre cum sa face dosarul de licentiere. Daca nu o invatat pana acum nici nu o va face de acum incolo. Facem pariu ca rapidistii nu vor mai fi depunctati in iarna,spre deosebire de noi? Oare noi suporterii nu putem face vreo sesizare despre neregulile ce se intampla in federatia asta?

      Apreciază

  27. Presupun ca ar trebui sa zicem „bodea prostea” si sa fiim multumiti. Am scapat „doar” cu minus 6 puncte. Avem sanse sa ne batem la locul 1 in playout din nou.

    Apreciază

  28. Pana nu apare pe site-ul frf.ro n-avem de unde sti cauzele depunctarii, doar atat cat a zis IM ca sunt restante salariale. Trebuie sa ne multumim cu atat.

    Apreciază

  29. 2. Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA – deducere a 6 puncte pentru stabilirea incompletă a perimetrului de raportare financiară și deducere a 3 puncte pentru datorii restante către angajați
    3. Fotbal Club Rapid SA – deducere a 3 puncte pentru datorii restante către cluburi și deducere a 3 puncte pentru datorii restante către angajați – See more at: http://www.fanatik.ro/s-decis-cu-cite-puncte-vor-fi-depunctate-pina-la-urma-cfr-rapid-si-asa-724613#sthash.N9VuWBQ7.dpuf

    Apreciază

  30. Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA – deducere a 6 puncte pentru stabilirea incompletă a perimetrului de raportare financiară și deducere a 3 puncte pentru datorii restante către angajați –
    apoi..
    Admite în parte apelul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA, modifică în parte hotărârea instanței de fond, în sensul că anulează sancțiunea cu deducerea a 3 puncte pentru datorii restante către angajați și menține celelalte dispoziții ale hotărârii instanței de fond –

    Apreciază

    • Nici cu gugălu’ nu pot să-mi fac vreo idee. 🙂 Dau cu bâta în baltă, n-o fi vorba că Adunarea Creditorilor a aprobat planul de reorganizare în 30 decembrie 2015, dar judecătorul sindic l-a aprobat doar în 2016? Că Regulamentul de Licenţiere zice că tre’ să ai plan de reorganizare aprobat de judecătorul sindic la perioada de raportare (31.12.2015) ca să nu fii copulat. Ar fi interesant de ştiut, vecinii din vale pe chestia asta au câştigat la TAS cu licenţa, că un club nu are cum influenţa un judecător sindic în privinţa datei în care acesta ia decizia.

      Apreciază

      • În caz că despre aşa ceva ar fi vorba şi nu mergem la TAS, măcar am şti că nu ne mai copulează pentru aceeaşi chestie cu alte puncte în toamnă.

        Apreciază

      • Situatia e identica si nu prea… „U” a depus planul de reorganizare in februarie (cu mult înainte de termenul limita care era 31 martie) iar sedinta de judecata a fost stabilita pentru 29 mai. La CFR planul a fost aprobat de catre adunarea generala a creditorilor pe 30 decembrie. Presupun ca in cel mai fericit caz a fost depus la tribunal pe 31. E cam tras de par sa se sustina ca „noi am depus planul pe 31 decembrie. Nu e vina noastra ca aia nu s-au sesizat ca convoace urgent niste jucatori sa ne aprobe planul pe loc”.

        Apreciază

        • Normal, dacă stai şi cujeţi, pare de râsul curcilor să aibă cineva pretenţia ca judecătorul sindic să pună parafa înainte de a destupa şampania de la miezul nopţii. 🙂 Juridic, în schimb, situaţia mi se pare identică. Care o fi data limită care face diferenţa între februarie, cu mult înainte de termenul limită care era 31 martie, şi, să zicem, 30 martie, care-i foarte aproape de termenul limită care era 31 martie? 28 februarie, 1 martie, 9 martie, 10 martie, 16 martie, 22 martie, 29 martie?

          Apreciază

  31. Comisia de Apel pentru acordarea licenței cluburilor a luat, la data de 27 mai 2016, următoarele decizii:

    2. Admite în parte apelul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA, modifică în parte hotărârea instanței de fond, în sensul că anulează sancțiunea cu deducerea a 3 puncte pentru datorii restante către angajați și menține celelalte dispoziții ale hotărârii instanței de fond.

    Apreciază

  32. din cate am inteles, nu toate datoriile au fost treecute in planul de reorganizare. l-au omis cu ceva prime pe picollo si de acolo se trage..daca ai 100 de datorii, trebuie sa le treci pe taote in plan. ei anu au trecut decat un numar de…probabil ceva incurcaturi cu clubul, versus fundatia cfr…

    Apreciază

    • Nici într-un caz, eu nu cred. Comisia de Licenţiere analizează exclusiv pe baza documentelor solicitate prin Regulamentul de Licenţiere (raportări, bilanţuri, audituri etc) şi depuse de cluburi.

      Apreciază

        • M-am referit la faptul că nu cred că ceea ce s-a întâmplat a fost din cauza unei plângeri depuse de Piccolo. Asta nu exclude ca penalizarea să vină în urma celor spuse de tine. Dacă sunt prime restante cuprinse în actele contabile, apar şi în dosarul de licenţiere, indiferent că au fost sau nu trecute în tabelul creditorilor. Sincer, eu nu ştiu dar cred că şi corn bâjbâie ca noi, că n-are niciun fel de informaţii certe. 🙂 Mi se pare mai verosimilă treaba că judecătorul sindic a aprobat planul de reorganizare doar 2016.

          Apreciază

          • nu sunt avocatul lui corn, dar eu inca nu am motive sa nu-l cred. dialoghez cu el de peste un an jumate(stiu ca nu e mult) si nu am nici cel mai mic motiv sa nu-l cred..e om serios

            Apreciază

            • Să ştii, informaţiile pe care le dădeai tu, din sursele tale, nu le-am pus absolut niciodată la îndoială. Ştiam că ştii şi nu doar crezi. 🙂 Nu contest seriozitatea lui corn, doar că nicio informaţie dată de el nu se compară cu cele date de tine, tot ce s-a adeverit din spusele lui corn, le-am găsit publicate pe net înainte de a fi scrise de corn. 🙂

              Apreciază

            • caneto eu il apreciez f mult pe corn si i-am simtit mult lipsa cat a lipsit. il consider un cfrist adevarat, asa cum sunteti multi dintre voi si de aici de pe tribuna. pe langa asta si cunoasteti f bine fenomenul si asta duce la dialoguri , pareri si comentarii placute…

              Apreciază

            • Da, aşa e. Şi mie îmi place de corn, chiar dacă nu cred toate informaţiile răspândite de el, dar sunt de acord cu multe din opiniile lui proprii legate de fotbal şi îmi pare rău că acum vreo 3 ani a decis să părăsească Tribuna CFR.

              Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.