We Are The Best!


cr1

(sursa foto: cfrmania)

2008:  Stăncioiu – Tony, Cadu, Sousa, Panin – M. Jose, Dani, Peralta, Culio – Semedo, Ruiz.

Rezerve: Nuno Claro, G. Mureşan, Dubarbier, Trică, Fabbiani, Leao, Dorsin.

Antrenor: Ioan Andone.

***

cr2(sursa foto: cfrmania)

2009: Nuno Claro – Tony, Alcantara, G. Mureşan, Panin – Deac, Culio, Dani, Peralta, Culio – Mara, Y. Kone.

Rezerve: Stăncioiu, De Sousa, Pereira, Flores, Dubarbier, L. Traore, Ruiz.

Antrenor: Antonio Conceicao (!!!).

***

cr3(sursa foto: cfrmania)

2010: Nuno Claro – Panin, Cadu, Piccolo, Edimar – Peralta, G. Mureşan, Culio – De Zerbi, Y. Kone, Deac.

Rezerve: Stăncioiu, Tony, Alcantara, Bottone, N. Dică, Bud, Nei.

Antrenor: Andrea Mandorlini.

***

sa vinacr41

in gruia

2016: Marc – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Gomelt – Jakolis, Petrucci, Juan Carlos, Nouvier – Bud.

Rezerve: Mincă, Vâtcă, Dani Coelho, Ţînc, Goian, Ene, Horj, Veres, Nascimento, Negruţ, V. Bruno, Păun, C. Lopez, Beleck, Carter, Guima.

Antrenor: Antonio Conceicao.hai cfr

52 de comentarii

  1. Să vină!!! Văd că şi tu mergi pe varianta mai sigură (şi implicit mai defensivă) cu Gomelt…E posibil să apară totuşi Nascimento, inclusiv Tony a declarat că e posibil să facă 1-2 schimbări faţă de meciul cu Voluntari. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Eu cred că a băgat formaţia de start de azi şi în meciul cu Voluntari, n-avea niciun sens să-i menajeze pe ăia 1-2 (bănuiesc că e vorba de Nascimento şi Goian). Doar asta s-a dorit în meciul de campionat, să nu-şi iasă/să-şi reintre titularii din/în mână (bineînţeles, pe lângă cele 3 puncte 🙂 ).

      Apreciază

  2. I can’ t understand why Mihai Minca does’nt play this final after all the saves in the previous Cup matches that have permitted to achieve the final,and after the performances of the other GKs in the last games.I completly disagree from the trainer choise.Anyway always’ Forza CFR’.Speram Bine.

    Apreciază

  3. Sa vina Cupa!Azi scriem istorie din nou. Suntem optimisti! Hai baieti,ca se poate. Suntem alaturi de voi, indiferent de rezultat. Hai CFR 1907 Cluj!

    Apreciază

  4. Tot respectul ptr acesti baieti minunati,care au ajuns in ultimul act al cupei in aceasta perioada dificila,ar fi minunat si ar merita echipa sa castige un trofeu dupa toate atacurile,depunctarile frf,intr-adevar ar fi cel mai bun raspuns la toate mizeriile venite de pe dambovita,am arata ca aceasta echipa nu moare si nu se lasa calcata in picioare,asta ne-a caracterizat in ultimii 10-15 ani,vom arata pe teren ca meritam sa fim acolo sus. Si tot respectul ptr Toni C.,care a reusit sa revigoreze echipa, a crezut in ea,cand multi altii ne-au abandonat,sper sa fie o incununare a muncii depuse de toti,si sa ne faca fericiti inca o data,hai baieti,Forta CFR,suntem cu voi cu trup,suflet

    Apreciază

  5. Sa nu-l uitam nici pe IM, care a adus antrenorul potrivit, a completat lotul cu Nouvier, Bud sau Ruiz, ca sa-i dea mai multa forta, sa putem spera acum la a patra cupa a Romaniei, castigata de CFR. Pe Dinamo ii putem bate azi (cu Steaua ar fi fost mult mai greu).

    Apreciază

    • Aşa este, chiar dacă am anumite „supărări” vizavi de IM (în primul rând legate de depunctare), până la urmă atât Tony, cât şi cele două(!) transferuri din iarnă (Bud, Ruiz) au fost alegeri super-reuşite şi -eficiente, asigurând un nivel decent de exprimare echipei. Avem şanse, evident, dar va fi al naibii de greu. HAI CFR!!!

      Apreciază

  6. Asa este Kiruj bàcsi, in aceasta perioada grea s-au luat decizii foarte bune,asta denota pricepere si profesionalism,dar si atasament fata de club,acuma este timpul ptr. a fi langa echipa neconditionat,si poate vom avea oprtunitatea de a sarbatori diseara. Este greu intr-adevar cu dinamo,dar nu imposibil,si bucuria in urma unui drum greu,dar castigat este mult mai frumoasa,Hai CFR

    Apreciază

    • La diferenţe valorice nesemnificative, contează enorm care echipă prinde „ziua bună”. Prospeţimea mentală şi fizică va decide soarta finalei. Foarte bine le-a spus Conceicao jucătorilor noştri, „să aibă plăcerea de a juca, pentru că nimic nu e mai frumos decât să joace o finală”.

      Apreciază

      • Sper sa trecem de primele 20, 30 minute fara gol primit, cand se va avanta tot stadionul spre poarta noastra. Apoi, dupa ce se mai potoleste elanul, ne vom putea face si noi jocul nostru.

        Apreciază

  7. Deci in 2008 am avut pe banca de rezerve urmatorii jucatori :Gabi Muresan, Dubarbier, Trica, Fabbiani, Leao si Dorsin . Fata de ce avem acum, am avut fara doar si poate un lot de SF …

    Apreciază

    • Astazi este un lot competitiv pentru o perioada de insolventa. Altfel spus, un lot sustenabil. Lotul din 2008 nu era unul sustenbail pentru datele economice ale campionatului romanesc. Diferenta dintre atunci si acum sunt „banii chelului” si „priceperea felcerului”.

      Apreciază

  8. In ciuda faptului ca multi ii vad pe caini favoriti, eu sunt optimist si sper sa prindem o seara de vis si sa aducem cupa in Gruia. Va fi un meci echilibrat, cu siguranta, eu sper sa avem jucatori in forma incat sa faca diferenta. Mizez pe interventiile bune ale lui Marc, pe centrarile de calitate ale lui Jakolis si Camora, pe inspiratia la finalizare a lui Bud si in primul rand pe unitatea de grup a baietilor. Si cum maine se implinesc 4 ani de la ultimul titlu cucerit tot pe un stadion ostil, ar fi minunat sa avem din nou o seara de vis. Felicitari baietilor si stafului tehnic pentru accederea in finala si hai CFR!!!

    Apreciază

  9. „Galeria CFR-ului, blocata de Jandarmerie la intrarea in Bucuresti.

    Unul dintre liderii suporterilor clujeni a explicat la Sport.ro: „Suntem in jur de 600, cu 11 autocare. E un nou abuz al jandarmeriei. Fara nicio explicatie ne-au oprit la intrarea in Bucuresti. Intarzie controlul corporal absolut fara nicio explicatie. Este inadmisibil. Se face tot posibilul ca sa nu ajungem la meci.”

    „Pe autostrada Bucuresti-Pitesti ne-au oprit de 3 ori. Noi am pornit de la 7 dimineata sa ajungem la timp, ca cei care nu au bilete sa isi poata cumpara. Stam de jumatate de ora si au controlat doar doua autocare. Doua din 11. Speram sa ajungem la meci, dar e greu, am inteles ca este aglomeratie si in oras.”

    „Controlul corporal noi stiam ca se face la stadion. Ne-au golit gentile, ne-au controlat autocarele, chiar n-am mai intalnit asa ceva.”

    „Suntem exact la iesirea de pe autostrada, intr-un loc unde nu exista o toaleta. Nu vorbeste nimeni cu noi. Suntem tratati ca niste infractori.” link

    Normale-s gunoaiele astea? Sper să refuze jucătorii noştri să joace dacă suporterii nu ajung la meci! Cum e posibil aşa ceva?!

    Apreciază

    • „Dinamoul” tot dinamo rămâne…Au un arsenal întreg de-a şicana jucătorii, spectatorii şi staff-ul echipei adverse (să ne gândim doar la deja celebrele reţineri în dubă a jucătorilor de la Rapid de prin anii 70-80, înainte de meciul direct). Nişte securişti ordinari. Nu-i shimbă mentalitatea decât pământul…Poate nici asta. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • prosport-Echipele de start:

        Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Puljic, Mevlja, St. Filip – Anton (cpt) – D. Rotariu, Bicfalvi, Palic, Kortzorg – Gnohere
        CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora (cpt) – Gomelt, Petrucci, J. Carlos Ruiz – Jakolis, Bud, Nouvier
        No, ce-am zis? Fix echipa de start cu Voluntari.

        Apreciază

  10. Senzational! cand a intrat Dinamoul in arena a aparut curcubeul. Patetic. Aproape ca mi-au dat lacrimile. 🙂 PS. Galeria noastra e deja in arena. Hai CFR!!!

    Apreciază

  11. Jegurile tot jeguri raman. Sunt curios daca pe fanii dinamo-ului i-a controlat cineva pe drum spre stadion. Pai cum sa nu iti sara dracii pe jeguriile astea. Bai nenoricitilor, asta-i fair playul de care dati dovada? Dupa ce ca jucati si in bucuresti ii sicanati si pe suporterii ardrleni sa ajunga la meci? Ce mai vreti de la noi?

    Apreciază

  12. Gunoiul de tudor nu se rabda sa nu ne-o traga pe unde ne prinde, apoi celalalt auxiliar uita sa-i spuna in casca lui hategan ca negroteiul ala care l-a lovit pe Tiago merita rosu. Tiganu’ de danciu isi mai arata o data caracterul si pana la urma gunoaiele put oricat le-ai cosmetiza. Daca luau rosu prevedeam finalul de acum 4 ani cu u. Hai CFR!!!

    Apreciază

  13. Stati linistiti ca meciul se va termina pe 18 mai cu victoria noastra, acum nu mai am dubii. Hai ai nostri, hai baieti, hai CFR!!!

    Apreciază

  14. in seara asta Dzeu a fost clujean,multumim,koszonjuk szepen,bravo baieti,asa bucurie de mult n-am trait,si n-am crezut ca voi apuca in curand,Hai CFR,cuvintele sunt de prisos,jos palaria

    Apreciază

  15. Bravo baieti, acum nu mai conteaza ca am stat cu curul in poarta in repriza a 2-a de prelungiri, totul e bine cand se termina cu bine. hategan a arbitrat f bine, problemele mi s-au parut la Tudor(penalty dubios) si la Coltescu(rosu pt romario) dar una peste alta a fost un arbitraj decent(oricum asta conteaza cel mai putin). Bravo baieti inca o data!!!

    Apreciază

  16. Felicitari echipei!Ati facut fericiti minunata familie ceferista!Va multumim si Va imbratisam! Povestea merge mai departe!Bravo CFR !!!

    Apreciază

    • Nu uitați să mergeți în număr cât mai mare la meciul nr. 500 (cu oltenii), când băieții vor aduce Cupa în Gruia! Dublă festivitate! Nu contează scorul cu prăzarii (oricum îi batem…), contează momentul, bucuria, contează că povestea este continuată…BRAVO TUTUROR!!! HAI CFR!!!

      Apreciază

  17. Un meci greu de tot, castigat la limita. A trecut morcovul pe langa ureche. Un rezultat incredibil, cu atat mai valoros cu cat la inceputul sezonului insasi existenta clubului era sub semnul intrebarii. Ambele echipe au avut momente bune, ocazii si greseli, rezultatul final de 2-2 fiind unul corect.

    In alta ordine de idei, ati observat ca toata grafica de meci era bazata pe culoarea rosie de la Dinamo (fix nuanta lor de rosu!) si ca scorul afisat in stanga sus avea rosu de Dinamo in centru si visiniu de CFR pe margini? E ceva nou, n-am mai vazut asa ceva nicaieri, nici macar pentru Steaua nu s-a ajuns la asa o … nici nu stiu cum sa ii spun, asa ca ma abtin.

    Bravo baieti, poate disecam mai tarziu partida, acum ne bucuram pur si simplu.

    Apreciază

    • si tricourile cupei Romaniei erau rosii. avem echipa/club tare si exista Dumnezeu, le-am dat peste nas, inca o data, la toti! hai CFR!!! povestea noastra continua.

      Apreciază

    • si eu am observat, era totul cu nuanta de rosu….credeam ca e doar o simpla oinncidenta….apoi i-am auzit pe nenorocitii de la Pro….insuportabil!!!!Apoi am schimbat pe dolce cu intarzieri la sunet…;toti erau noastra!!!!!!

      Apreciază

  18. Amazing night!
    Ca-n filmele Hollywoodului a fost povestea din seara asta,lejer se poate face un film pentru finala din seara asta. Ne-au curatat in prima repriza cum necum,sa fim seriosi, cand ii dominam fara nici o reactie din partea lor, i-a bagat in meci jegul de tudor, dobitoc infect, nu putea sa ne ierte in seara asta, kktule! In fine sa-i bata Dumnezeu pe acesti jegosi. Important ca suntem o familie de CFR-isti,avem un capitan de 5 stele, un demn urmas al lui Cadu, Respect Mario! Sa revii de la 2-0 in bucale, cu un arbitraj de asemenea fel, iti trebuie mare caracter. Numai ,,strainii,, CFR-ului puteau castiga meciul. Felicitari suporterilor care au facut drumul de la Cluj.Ei sunt cei mai castigati pana la urma.. Sunt mandru ca sunt din cand in cand langa ei.

    Apreciază

  19. Victoria de aseara a fost o copie fidela a existentei acestui club!Umilinta si munca in noroiul diviziilor inferioare o mare parte din timp,urmata de succese scoase din piatra seaca cu ajutorul Divinitatii.Favorurile oferite dinamovistilor i-au indarjit pe ai nostri,care au strans din dinti si au oferit o remontada de vis(marca CFR).Baietii au reusit o performanta deosebita si trebuie primiti acasa ca niste eroi.Din respect pentru performanta baietilor nu trebuie sa amintim de arbitraj(au primit de la mine pe durata finalei ce meritau pentru toata suflarea cfrista).
    Bravo baieti ne-ati readus bucuria in suflet!Bravo CFR!

    Apreciază

  20. Acum, ca am mai castigat un trofeu, poate onor primăria mai construiește un stadion pentru cei din vale….In alta ordine de idei a fost o seara magica. Un singur cuvânt găsesc acum in miez de noapte printre emoțiile victoriei…mulțumesc…

    Apreciază

  21. Am vazut in prosport foto cu faza de penalty dat de tudor.Muresan respinge mingea dintre picioarele lui Ghnoere,iar apoi acesta simuleaza contactul.Evlaviosul atat a asteptat……chiar imi spuneam de ce nu dau reluarea cu incetinitorul sa vedem exact ce s-a intamplat?Zotta(specialistul) si Ando vorbeau de penalty clar.Si eu care spuneam sa nu vorbim de arbitraj.Dar nu poti cand vezi ce jeguri decid soarta si-mpart „dreptatea”

    Apreciază

  22. Nu a fost nici o coincidenta rosul folosit in transmisiunea TV. Rosul are multe nuante, dar aici s-a folosit exact nuanta de la Dinamo. A fost ales cu dedicatie. Veti vedea ca la alte partide interne transmise de Pro TV vor fi alte culori.

    Apreciază

    • Stii ca Timisoreana s-a retras, nu? Stii ca noul sponsor oficial e Stanleybet, nu? Stii ca s-a facut un rebranding cu ocazia asta, nu? Stii ca in mod normal rebrandingul se face folosind culorile folosite la brandul sponsorului, nu? Stii ca rosul e culoarea predominanta in brand-ul celor de la Stanleybet, nu?

      Apreciază

  23. eh, jucatorilor nostri le sta cel mai bine in visiniu insa in seara asta a fost ok si rosul 🙂 stiti vorba aia de la noi: Dumnezeu nu bate cu bota 🙂 hai CFR!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.