CFR – FC Voluntari


et11(screenshot: lpf.ro)

Vineri, 13 mai, ora 20:30, etapa a 11-a din play-out, Liga 1, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în direct la LOOK PLUS, DOLCE SPORT, DIGISPORT: CFR Cluj – FC Voluntari.

CFR Cluj: Marc – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Nascimento – Jakolis, Petrucci, Juan Carlos, Nouvier – Bud. Rezerve: Mincă, Dani Coelho, Goian, Gomelt, Bruno, Beleck, C. Lopez.

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Spahija, Țîru, Barna – L. Rus, Achim, Maftei, Voduț – A. Bălan, Tudorie. Rezerve: Calancea, Novakovic, Căpățînă, Chitoșcă, Rădoi, Enceanu, Monakana.

Zece motive (în baza de numeraţie 9) pentru utilizarea tuturor titularilor:

  1. Ne este dor de ei, nu i-am văzut jucând de aproape două săptămâni.

2. După atâta stat, există pericolul ca pentru finală să fie o problemă serioasă lipsa jocurilor în picioare. De câte ori nu am auzit dinspre diferite echipe că „din cauza întreruperii campionatului pentru meciurile naţionalei, s-a simţit lipsa jocurilor oficiale, pauza a picat prost pentru noi, echipa şi-a ieşit din ritm, bla, bla …”

3. O victorie este egală cu salvarea matematică de la retrogradare, altfel se poate aborda mental finala de cupă când în campionat te ştii cu sacii în căruţă. Bine, practic nu mai avem probleme, dar este recomandabil să nu avem nici teoretic, chiar dacă este o vorbă care spune că practicul bate teoreticul sau ceva aproximativ. Singura problemă îl reprezintă faptul că indiferent dacă vom bate sau nu (batem sigur) pe Dinamo, va fi foarte greu pentru jucători să se concentreze pentru ultimele 3 meciuri din campionat. Ori datorită euforiei, ori din cauza deznădejdii.

4. Ne-am obişnuit cu victorii la scor în Gruia şi nu ar fi deloc indicat să cădem în depresie tocmai înainte de marea finală din cauza vreunui amărât de 1-0 accesibil rezervelor.

5. Ferească Ăl de Sus de încă o nenorocire, totuşi nu avem nici o garanţie că nu va apare vreun alt motiv, nu neapărat tragic, să se amâne din nou finala de cupă.

6. Ne este dor de ei.

7. Dacă-s titulari, exact asta defineşte cuvântul, că tre’ să fie în teren, nu pe bancă ori în tribună.

8. Meciul cade pe vineri 13, nu-i de riscat.

  1. Ne este dor de titulari.

Zece motive (în baza de numeraţie 5) pentru menajarea titularilor:

  1.     –

2.     –

3. Meciul cade pe vineri 13, nu-i de riscat.

4.      –

10.    –

HAI CFR!!!

83 de comentarii

  1. Văd că ai marşat şi tu pe varianta echipei standard, sunt curios dacă aşa va decide Tony şi/sau conducerea…:) Oricum, după egalul de ieri dintre Poli şi olteni, lucrurile par a se aşeza un pic, dar să nu uităm, o victorie a sătenilor mâine (brrrr!, Doamne feri!) poate complica lucrurile. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Şi Doamne Feri, şi musai a ne Feri de complicarea lucrurilor. Voluntari mai are acasă cu Petrolul şi Timişoara, iar în ultima etapă o deplasare lungă la Chiajna. Chiar că meciul de mâine trebuie luat foarte în serios. Cum spuneam, nu cred că băieţii vor avea mare chef de fotbal după finala de cupă, nici nu mi-aş dori să văd ultimele meciuri cu morcovul nefătat, trebuie neapărat rezolvaţi cei de la Voluntari.

      Apreciază

  2. Trebuie neaparat obtinuta victoria cu Voluntari pentru ca, asa cum zicea Caneto, „altfel se poate aborda mental finala de cupă când în campionat te ştii cu sacii în căruţă”.
    Practic mai avem 2 meciuri cu miza, cel cu Voluntari si finala de cupa, 2 meciuri in 4 zile. Cred ca este un program care ne permite sa nu facem niciun rabat de la efort.
    Ultimele 3 etape ne pot prinde fara mize sportive ci doar cu niste mize financiare, legate de locul in clasament.
    In cele din urma, locul 9 in clasamentul general ne este aproape garantat si nu avem de ce sa nu fim multumiti, tinand cont ca si valoarea lotului, asa cum s-a discutat la incepurul campionatului pe tribuna, este tot de locul 9. Cupa Romaniei ar fi un bonus cu adevarat nemaipomenit si cred ca-l meritam si avem si valoarea sa-l obtinem.

    Apreciază

  3. Si eu cred ca ar trebui sa jucam cu toti titularii dupa o pauza de doua saptamani, sa scapam total de retrogradare dar si sa-si intre in mana pentru finala de Cupa de pe stadionul lui Dinamo (la meciurile importante). Si daca scorul o permite (de ce n-ar fi asa?), sa introducem apoi trei rezerve.
    Da, desteapta miscare cu dedicarea Cupei in primul rand mortii lui Eckeng. Mai ia din presiunea opiniei publice si din cea de pe umerii jucatorilor nostrii. Noi oricum o sa ne bucuram de ea, daca o vom obtine. Va fi un bonus minunat.

    Apreciază

  4. Da, este o mişcare PR foarte inspirată, în condiţiile în care mass-media a tot încercat să inducă opiniei publice (fără să rostească numele echipei noastre) că Cupa revine dpdv moral câinilor, şi -prin deviere- noi suntem o cantitate neglijabilă, sau -şi mai rău!- un potential „duşman, care poate strica scenariul. Cu declaraţia asta ne-am băgat şi noi în „schemă”, şi -chiar dacă nu le cade bine- n-au ce comenta. HAI CFR!!!

    Apreciază

  5. Doamne fereste de vreo victorie a gunoaielor din Ilfov maine. Nici nu vreau sa ma gandesc sau sa aud ca se mentioneza asa ceva :D. O victorie a FC Satu s-ar putea sa ne retrogradeze, literalmente.

    Apreciază

  6. Țigănimea tre’ bătută să ajutăm puțin Banatul…. zic…
    Ne vedem la Bucale.
    PS: să nu cădem în capcana presei miticaliste – câinii se antrenează și sigur sunt al dracu’ de motivați.
    Hai CFR!!!

    Apreciază

  7. NU dați click (nici aici, nici dincolo) pt. notare decât sâmbătă dimineața pe la ora 9.00!! Până atunci sunt „plecat”! HAI CFR!!!

    Apreciază

    • … erai plecat aici la Cluj, la meci. Dorinta tatalui tau de a fi incognito trebuia respectata. La multi ani tatalui tau!

      Apreciază

    • Probabil din cauza terenului propriu sunt considerati un pic favoriti. Totusi casele de pariuri vad un joc echilibrat la cotele alea, un joc care se poate duce in prelungiri. Asa va fi cred, dupa cum il stim pe Conceicao nu exclud nici un 0-0 urat. Important va fi sa fructificam orice sansa de gol aparuta,ca nu vor fi multe.

      Apreciază

      • Casele de pariuri fac cotele combinind probabilitatea unui rezultat cu ponderea pariului pe acel rezultat. Daca miine tot Pantelimonul va paria pe Dinamo, cota la cistig va scadea la1,X..nu pentru ca e mai probabil sa cistige ci pentru ca in cazul in care cistiga casa de pariuri sa nu iasa in pierdere.

        Apreciază

  8. Despre meciul de diseara: trebuie sa jucam inteligent , fara cartonase rosii sau accidentari, daca se poate sa luam si cele 3 puncte intr-un mod cat mai economic cu atat mai bine. Important e sa nu pierdem. Dupa ce am tot citit prin presa in ultimele zile, si dupa declaratiile lu Mitica de acum 2-3 saptamani se pare ca se cam urmareste retrogradarea Voluntarului si mutarea echipei lui becali pe acolo. Poate de aici si seria de 5 infrangeri consecutive,de necrezut dupa rezultatele din acest an 2016. Totusi nu ne putem culca pe o ureche,sunt doar simple supozitii. Eu zic ca un factor decisiv e si accidentarea lui Kone,jucatorul care facea tot jocul lor a venit si schimbarea lui Ganea care ii mai aduna pe baieti, acum e cam haos si pe acolo deci putem profita. 3 puncte ne-ar apropia de locul 7 pana la urma. Banii sunt bani si ne trebuie cati mai multi sa iesim odata din insolventa asta.

    Apreciază

  9. Arbitri: Adrian Cojocaru (Galaţi), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Marius Marchidanu (Brăila), Flavius Roşu (Timişoara). Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara), Dan Potocianu (Reşiţa).

    Apreciază

  10. Vazand imaginile triste si pline de emotie de la stadionul Dinamo, cu plecarea sicriului cu trupul neinsufletit al lui Patrick Eckeng, cu jucatorii plangand ca niste copii (ce sunt), mi-e greu sa cred ca acesti copii se vor putea mobiliza 100% marti seara si vor putea depasi atat de usor momentul! E greu sa treci foarte usor peste astfel de momente cu incarcatura emotionala atat de intensa. Revenind la meciul din aceasta seara, sper sa castigam fara un consum fizic prea intens, dar mai ales fara accidentari sau cartonase rosii. Hai CFR!!!

    Apreciază

  11. Un meci nu se castiga niciodata usor (in afara de masa verde). Daca speculatia lui Justin nu e adevarata, sudistii isi vor vinde scump pielea… Mai ales ca joaca impotriva inamicului public 🙂

    Apreciază

  12. Galateanul Cojocaru,altul care ne-a tocat cu fiecare ocazie………si da as utiliza un prim 11 aproape de echipa ideala.Un succes facil ar reprezenta un atuu important pentru finala de marti.

    Apreciază

    • da ce suntem noi ? urzici de ne toaca toti? Is curios daca vre-un suporter al unei echipe considera ca echipa lui nu are probleme cu arbitrajele?

      Apreciază

  13. Statistica dupa flashscore- faulturi CFR 20- Fc Voluntari 7. Al naibii ce dur jucam mai nou. Orice atingere intre jucatori fluierata impotriva CFR-ului. Asta asa, ca sa ne imaginam ce va fi marti.

    Apreciază

  14. Despre meci nu foarte multe: Marc era sa ne coste azi victoria cu iesirile absolut aiurea pe centrari. La anu’ as prefera sa vad un alt portar in echipa,Marc e decent ca rezerva nimic mai mult . In rest ,daca jucam asa si marti nu avem nici o sansa. Gomelt, Ruiz, Bud,Camora- foarte slabi astazi. Jakolis s-a scos cu centrarile, Nouvier cu golul,Lopez inexistent, T.Lopes activ in atac ,plin de greseli in aparare. Am scapat de o grija, sa vedem daca baietii ne vor face fericiti marti.

    Apreciază

  15. Deci inca un an…..Poate apare si un patronat ahtiat dupa bani, deci implicit si de rezultate? Ca tare as vrea sa merg cu Radubarbier din nou pe stadion….

    Apreciază

    • În altă bază, în cea a simpatiilor personale. 🙂 Serios vorbind, baza de numeraţie pentru acordarea notelor trebuie individualizată pe fiecare jucător în parte, baza 4 pentru cel care a jucat de 4, baza 7 pentru cel care a jucat de 7, baza 6,5 pentru cel care a jucat de 6,5, să le iasă la toţi 10, că-l merită din plin. Chiar dacă au jucat tot meciul cu frâna de mână trasă, au revenit de la 0-1, au ştiut să conserve şi să îngheţe jocul la 2-1, n-a fost nimeni eliminat, nu s-a accidentat nimeni, şi, cel mai important, au încheiat cu succes campania „Free Morcov!”.

      Apreciază

  16. Si am vazut si 2 goluri tare frumoase, adevarate contra-atacuri, mai greu e cu desfacerea apararii in atac pozitional,ca nu prea avem idei,in schimb pe contre suntem letali. Golul luat din corner o vad ca pe o greseala de marcaj si de portar. Marc a mai iesit o data aiurea la golul anulat. Sper ca Marc sa se scoata marti cand joaca impotriva fostei echipe si sa ne demonstreze ca merita sa joace titular.

    Apreciază

  17. A fost un meci greu, fara galerie, cu inevitabilul (golul primit) produs la inceputul meciului, cu o echipa sateasca agatandu-se de orice minge, orice sansa (si-au jucat sansa de a scapa de baraj), cu megasimulari satesti la orice contact, cu un arbitru care a inclinat terenul inspre poarta noastra (foarte suparator arbitrajul). In aceste grele conditii, CFR-ul si-a intrat in mana pentru finala de Cupa (care va fi in conditii mult mai grele), producand destule faze de fotbal adevarat. La reluarea golului lui Petrucci din rezumatul de pe gigisport.ro comentatorul de la gigi spune ca e „faza de dotbal adevarat, CFR-ul e echipa buna, daca mai avea cineva indoieli”. Ceea ce e meritoriu pentru echipa noastra daca si un comentator care de obicei vorbea urat despre echipa noastra recunoaste valoarea ei. Dupa cum am/s-a mai scris pe aici, finala e un bonus. Calificarea pana aici e o superba performanta la care nu ne-am asteptat pana nu demult. Ceea ce se obtine in finala e de asemenea un bonus. Ar fi minunat sa vina Cupa in Gruia! Forza CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

    • Meciul a fost greu pentru ca noi am jucat menajandu-ne, parca, dar n-am inteles de ce spui fara galerie?! (Ai vazut meciul la tv?) Galerie a fost pe pozitie si de data aceasta, doar ca un pic cam in nota echipei. Frumos si mesajul afisat pe gardul din dreapta tabelei de marcaj, condoleante pt a cainelui rosu moarte. (nu stiu daca s-a vazut si la tv). Despre meci nu sunt prea multe de spus, e bine ca am castigat, rezolvand problema locului de baraj, ca nu am luat cartonase rosii, si ca nu avem accidentati. Care e parerea voastra vis-a-vis de reactia tribunei la Maftei, vi se pare ok? Intreb, doar. Acum toate gandurile catre finala cupei, unde sper sa reusim un joc frumos, incununat cu trofeul, pe care sa-l aplaudam cu totii intr-o atmosfera de sarbatoare la ultimul meci in Gruia din acest sezon! (joi 26 mai) Visez prea indraznet, oare? Hai CFR!!!

      Apreciază

        • Maftei a fost huiduit la toate meciurile CFR-ului de cand a avut acele declaratii din presa. E o reactie la adresa celor spuse de el si atat. Cred ca si-a asumat aceasta reactie in momentul in care a declarat acele lucruri. Nu am vazut bannerul, e drept ca nu stau langa galerie sa vad de aproape acel gard de langa tabela de marcaj. Dar e bine ca a fost acel banner. Se potriveste peisajului general. Mai ia din presiune, chiar daca e putin cam ipocrit (de fatada).

          Apreciază

      • maftei ,merits huiduit,dar nu injurat.In schimb,bornescu si huiduit si injurat.maftei are dreptate cu contractual lui,dar s- a comportat CA ultimul tigan.

        Apreciază

        • Nu o lua asa personal, ca nu e vorba de vreo vina, e problema fiecaruia daca si de unde vede meciul. Doar ca mi se pare putin ciudat sa fii pe stadion si sa nu auzi galeria cantand, chiar daca a fost usor mai apatica, si sa nu vezi acel banner urias, uitandu-te catre poarta la care a dat Nouvier golul. In rest, hai CFR!!!

          Apreciază

  18. O partida reusita,contra unei echipe grele.Era normal sa jucam cu o formatie apropiata de cea din finala,avand in vedere distanta de la ultimul joc.S-a riscat si am avut sansa sa scapam vi si nevatamati.Un antrenament bun in care s-a apasat pe acceleratie cat a fost nevoie.Avem argumente si valoare pentru a ne impune in finala Cupei.Si chiar daca jucam in deplasare,eu spun ca presiunea va fi pe ei.Am mare incredere in baieti si sper sa ne impunem.Ar fi un cadou frumos pentru putinii suporteri care au ramas alaturi de echipa in ultimul an.

    Apreciază

  19. Meciul de vineri era cel cu nr. 497 al „new-CFR”, adică din 2004 încoace, de când am revenit în divizia A, înțelegând aici meciuri oficiale: campionat, Cupa României și a Ligii, competiții europene (CL, EL, Intertoto, preliminarii și grupe). Înseamnă că meciul cu oltenii va fi unul special, meciul cu nr.500, poate un prilej în plus de-a sărbători câștigarea Cupei…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  20. Eu cred sincer ca cei din conducere citesc acest site , avand si noi o contributie la abordarea meciului cu Voluntarii cu primul 11 . Bine ca a fost asa, bine ca am castigat, usor n-a fost, mai ales ca mental baietii au fost cuplati la finala Cupei . Acum ca suntem salvati matematic, toate eforturile pot fi canalizate spre Cupa . E un meci de 50% la 50%, daca castigam, e super, daca nu, asta e, nu trebuie sa ne suparam prea tare, mai ales pe baieti si pe Toni, care ne-au oferit un play-aut consistent, cu atingerea obiectivului de a nu retrograda . Cu toata simpatia avuta fata de Dican, cu el la carma nu vad cum sa fi evitat retrogradarea, am vazut deci odata in plus ce mult conteaza antrenorul . Ps. Eu ma gandesc deja la campionatul viitor, in ultimii ani am avut un lot tot mai subtire valoric, la fel si antrenorii, sper sa ramanem macar la nivelul de-acum si atunci mai trece cumva un an competitional . Lupta pt titlu ? Dupa ce pleaca Arpi, ceea ce este insa foarte putin probabil ( pardon, dupa ce vinde Arpi, ca de plecat a plecat de mult … )

    Apreciază

  21. E altceva, când nu mai ai nicio grijă cu campionatul, și poți să te concentrezi exclusiv la finală. Da, e un meci de 50-50, dar pot apărea sincope la ambele echipe (că sunt ”predispuse”, ambele…) și atunci putem avea chiar scoruri-fluviu. Toni și băieții merită un bravo sincer (indiferent de rezultatul finalei), la început de play-out aveam cu toții temeri că vom fi ”împinși” spre retrogradare…Au evitat-o, un sincer BRAVO băieților+Tony! HAI CFR!!!

    Apreciază

  22. Ce copilarie sa crezi ca vine cineva si baga bani!!!
    Pentru cine sa bage bani? Pentru ” miticii regionali” de clujeni? Cu doua stadioane de 60 mil de euro , ei se prezinta la meci vreo 1200!( luat impreuna ambele stadioane, si asta cand ploua si n-au de sapat).
    Si mai si comenteaza ca cine, ca cum, ca cand (sic!) sa bage banii… Ca daca nu…. Noi nu ne mai prezentam la meci, ca ce daca e „for free” ? ca ” Chelu'” e de bai! De ce ne-o bagat v’o tri titluri si apoi ne-o parasit sanguri si neconsolati?
    Ce daca in alte parti fanii cumpara abonamente pe tot sezonu’? Aicea-i Cluju’! Noua sa ne deie!

    Si in alt registru: merita „celebra” capitala a Transilvaniei o echipa de top in Ro si in EU?
    Ca pana la fenomenul CFR ce traditie a avut?

    Apreciază

    • Uitati-va la alte cluburi, se gasesc mereu niste tepari care sa puna mana pe banii din drepturile TV si sa falimenteze clubul. Otelul, Ceahlaul, Rapid si altele. Mai nou la U se tot amagesc cu niste italieni (iar italieni, il mai tineti minte pe Massone la Ceahlaul?) care promit ca baga 200.000 euro si au venit cu 10.000. Iar pentru tepari CFR e mult mai tentant, are stadion, are ceva renume, deci poti aduce mai usor jucatori etc. Posibilitatile sunt mari. Asa ca lasati-o mai moale cu plecarea „chelului”, e mai bine cu el asa cum e acum. In ciuda curentului pesimist la care s-au inscris unii de aici, semi-informati (cum suntem toti de altfel), echipa inca rezista, a ratat play-off-ul la mustata (daca nu era depunctarea probabil ca l-ar fi prins), a ajuns in finala cupei cu sanse 50% de a o castiga, a castigat niste meciuri la scor. In conditiile date cred ca au rezultate peste asteptari.

      Apreciază

      • FV, AP sustine cred in momentul acesta echipa intr-un mod decent, cred ca si altii sunt multumiti ca si mine de revenirea lui. Dar daca s-ar face acea tranzactie de care a vorbit parca Andrei cu Gadola si daca punem aceste vorbe cap la cap cu ce a spus IM despre o firma straina serioasa, reiese ca ar fi polonezii de la Energobit unde Gadola e manager si actionar minoritar, in acest caz finantarea ar creste substantial (ar ramane si AP in cu aproape jumatate din actiuni). Eu cred ca in acest moment CFR-ul e un capital de imagine pentru o firma investitoare interesata.

        Apreciază

    • Continui sa cred ca se va schimba patronatul in curand. Tot fotbalul e sustinut de firmele mari care au nevoie si ele de acest canal pentru afacerile lor.

      Apreciază

  23. O echipa decenta, decenta!
    Merita mai multa sustinere macar in tribune!
    Cunosc sentimentul nationalist de la U, dar nici macar acela n-ajutat! Si nu ajuta la „foame” in general.
    De aceea pun intrebarea: pentru cine sa tii echipa?
    Spun asta pt ca am vazut in Europa spiritul lui ” You’ll never walk alone!” Adica ” Niciodata nu te vom parasi!” Sau ” niciodata n-ai sa fii singur” Acum cum e? Cu 500 de spectatori?
    Cu situatia de acum , echipa se va prabusi? U nu va reveni . Am fost student la Cluj, am marsaluit pe „arterele” principale ale Clujului pt U ( anii ’80) dar asa cum Sandu Nebunu nu intelegea de ce U a trebuit sa „deie” meciul la Dinamo si venea pe la mesele din terasele Clujului din acea vreme si repeta intr-una „Bataie de joc!” nu inteleg nici acum de ce Clujul – mareata capitala regionala- trebuie sa ramana in trena unei echipe securisto- departamentala?
    Mai mult: „daca nu U, atunci nime’!”
    Vad jucatori de exceptie, acum in perioada de ” low- cost”, fara macar o sustinere din tribune: Larie, Camora, Thiago, Petrucci, Jakolis, Bud, Nouvier dar si Marc, Paun, Ruiz, Beleck, Lopez, Nascimento care nici macar o asistenta de 10.000 de spectatori nu au parte!
    Ce vrea Clujul?

    Apreciază

    • gavrilo subscriu la ambele tale comentarii…toti se cred mari suporteri dar daca emrg la 1-2 meciuri, si alea cu steaua sau dinamo..e mult…astia nu se numesc suporteri…sunt femei in casa…

      Apreciază

      • Pentru prima dată după multă vreme consider că Haţegan nu ne va freca de această dată…Atât meciul în sine (fiind singurul mai important în Europa la ora aia), cât şi „statutul” lui Haţi (va fi şi el monitorizat înaintea europenelor, sunt sigur) reduc substanţial probabilitatea unui arbitraj „hoţesc”…Mă rog, eu n-aş risca, pt. nimic în lume…Vom vedea. HAI CFR!!!

        Apreciază

  24. Scor bun la Iasi.Poate avem o sansa la locul sapte.Daca luam cupa,cred ca vom fi multi la stadion.Cel putin sper,merits aceasta echipa,si conducerea ei,au reusit imposibilul in conditions date.Hai CFR!!!+!

    Apreciază

  25. Dupa unii, spectatorii clujeni nu merita echipa/echipe de top, pt ca vin putini la stadion . Pai la Steaua si Dinamo se umple stadioanele ?! Nici macar la meciul lor direct ! Da la Craiova si Timisoara, repere bune din trecut ?! Hai s-o lasam mai moale, in afara de suporterii fanatici, si astia tot mai putini, nu vine nimeni pt ca nu au ce sa vada ! Cand la U era sponsor Dacia Felix, erau meci de meci peste 10 mii de spectatori, iar dupa ce am promovat noi, stadionul a devenit treptat neancapator . Dar atunci, repet, s-a vazut fotbal, acum stim cu totii cum au decazut cele doua echipe, unul cu sanse pt liga a treia, altul, adica noi, de la lupta pt titlu, la lupta pt supravietuire . Ps . De mine sa ramana Arpi pana la moarte, numai sa asigure strictul necesar pt o evolutie decenta, desigur in prima liga . Atat si eu unul voi fi multumit .

    Apreciază

    • Pana vinerea trecuta erau deja vandute 30k de bilete la meciul de cupa. 30k de mitici (pe putin) vor incuraja pe Dinamo. Daca meciul se juca pe Cluj Arena, crezi tu ca veneau 30k de ceferisti? Omul are dreptate.

      Apreciază

  26. Nu inteleg nici eu de ce nu vine lumea la stadion,la meciurile CFR-ului. Unii dintre noi facem sacrificii mari si venim de la sute de km cu tot cu familie dupa noi,de cate ori putem sa vedem meciuri in Gruia si sa sustinem singura echipa din Ardeal care mai reprezinta ceva in tara asta. Cred ca cei din Cluj s-au obisnuit prea repede cu performantele si cativa ani de seceta au dus aici. Pacat,echipa asta e singura din acest colt al tarii care mai reprezinta ceva in fotbal si merita sustinuta mai mult din toate punctele de vedere. Poate si lipsa unui PR destept au dus aici,poate si lipsa unor manageri mai inteligenti,presa agresiva din Bucuresti, toate la un loc,cine stie. Ar fi interesant de dezbatut toate astea,poate in pauza competitionala avem mai mult timp. Urmeaza finala Cupei,finala unui sezon decent in conditiile actuale. Daca von castiga cu atat mai bine. La ce se prezinta zilele astea pe TV, promo-uri cu finala lui Eckeng, cupa lui Eckeng,pt tine Eckeng, meciuri de acum 4 ani cand Dinamo a castigat ultima cupa de zici ca joaca doar Dinamo in finala asta, nu am mari asteptari, cumva vor face ei sa ajunga cupa unde trebuie zic eu. Sa dea Domnu’ sa gresesc ,dar va fi mult mai greu decat in conditii normale.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.