Puțin de tot la puțin mai mult egal nimic la nimic [CFR – CSMS Iași 0-0]


În fraza următoare am să scriu cifrat, cenzurat, n-am să-mi expun din rărunchi anumite sentimente, că cam sunt un domn, totuși. Deci: porci_ , incom_etenți_ și măgari_ de la BT (companie britanică, nu Botoșani) – m_m_ lor! – m-au băgat în comă fotbalistică, lăsându-mă timp de 3 săptămâni (3 weeks!) fără internet!!! Din păcate, chestiile astea din domeniul serviciilor se întâmplă frecvent în fostul imperiu scutit de tarele comunismului de pe la noi. 3 luni și 6 dube de intervenție pentru rezolvarea unei conducte de canalizare înfundate… 2 săptămâni și 4 vizite la domiciliu pentru o centrală termică șubredă… 1 „inginer” (?) de n frigidere care n-a văzut în viața lui un frigider atât de modern ca al nostru, d-apoi unul defect… sunt alte câteva exemple. În fine, probabil unora le-a fost dor de mine, altora nu. Here I am again până la următoarea cădere în genunchi de internet și în funcție de cum sunt programate meciurile CFR-ului.

Mi-a lipsit CFR-ul, dar nu și eu lui. Din păcate, la ce meci am văzut în seara asta, aproape că aș putea pune deja punctul final și și aș putea apăsa tasta „Publică”. Subțirel derby-ul 1.5 de România. Am (re)văzut cu drag, dar fără să fiu dat pe spate, un CFR stors de imaginație după meciurile de vis cu Botoșaniul și Târgu Mureșul și un Iași la care nu prea m-am uitat, că nu-i echipa mea preferată.

CFR-ul lui Conceicao a început partida pentru preluarea sau nu a șefiei clasamentului într-o formulă destul de des folosită: Marc – Tiago Lopes, Larie, Goian, Camora – Gomelt (Bud) – Jakolis (Nouvier), Petrucci, Vitor Bruno (Nascimento) – Juan Carlos Ruiz – Cristian Lopez. Mă rog, probabil kiruj vă va descifra așezarea mai apropiată de realitate decât cea ghinită pe monitorul meu.

O mie cinci sute de suporteri ceferiști au încurajat din trei mii de plămâni o echipă gruiană destul de apatică, fără chef de a pune presiune pe adversar, fără vlagă, fără vâc. Cred că ai noștri s-au pus cam devreme la păstrare pentru data de 10 mai 2016. Sau poate doar au prins duminică proastă, înainte de luni, când trebuie să meargă la serviciu.

Ieșenii au părut bine organizați în apărare, dar – să fim serioși – nici n-a avut cine-i dezorganiza. Cristian Lopez mi s-a părut din alt film (de dragoste, nu de război), Jakolis puțin vizibil, iar pe Vitor Bruno l-am observat prima dată pe teren prin minutul 19 și 32 secunde. Ar mai fi de enumarat JC Ruiz și Petrucci, dar nu-i pot enumera.

Să revin puțin la oaspeți, să fiu corect și să le dau totuși pruna de pe tortură. Ne puteau bate, deși chiar și numai egalul i-a făcut la final să râdă satisfăcuți în barba lui Napoli (născut la Palermo). În repriza I au avut primul șut pe poartă (scos de Marc), apoi au ratat deschiderea scorului la ieșirea portarului nostru pe sub minge (cap ieșean peste poarta goală de portar, plină de fundași). Înainte de pauză, le-am mai oferit noi o ocazie hilară de gol (centrare la nimereală în careu, Marc alunecă pe o coajă de banană imaginară, iar Tiago Lopes, singur cu bara laterală, respinge în dânsa, cum ar zice oaspeții). După pauză, ieșenii au așteptat cuminți să vină ultimul sfert de oră, în care l-au făcut de vreo două ori erou pe Marc. Portarul clujean a avut intervenții de nota 10 (șuturi Viveiros și Mitic), care l-au ajutat să obțină nota finală de 8.

Unde a fost în toată această perioadă CFR-ul? Pe tot terenul, mai puțin în careul lor. Singura fază notabilă pe retină e cea din minutul 41, când Vitor Bruno face un 1-2-1 cu JC Ruiz și apoi trimite perfect, cu piciorul de sprijin (dreptul), pe colțul lung, oferindu-i lui Grahovac ocazia să se întindă ca un superfantastic și să respingă în corner.

Intrarea lui Bud, imediat după pauză, a reaprins speranțele noastre, dar Cristi nu s-a mai lipit de gol ca marca de scrisoare. Într-una dintre puținele faze la care fundașii ieșeni dormeau în 16 metri, Bud a reluat crispat pe lângă poartă.

Nici atacul cu două vârfuri, nici schimbarea ambelor aripi n-au ajutat echipa lui Conceicao să devină lider de necontestat în seara asta. Deși repriza a doua a fost parcă cu 6,7% mai aprigă, nu se poate spune că CFR-ul a devenit mai clar cu mai mult de 1,84%.

În prelungiri, Petrucci trimite mingea în afara cadrului porții, așa că mingea nu intră în poartă. Arbitrul, un obișnuit al meciurilor încheiate cu 0-0 ale celor două echipe, pune punct final meciului, un punct în dreptul CFR-ului și unul în dreptul CSMS-ului. Conceicao și Napoli se îmbrățișează sportiv, fără conotații.

Un meci în care terenul din Gruia a fost martor la multe zvârcoliri ale jucătorilor accidentați. Să sperăm că niciunul dintre ei nu va rămâne cu traumatisme severe după o partidă desfășurată aproape inutil. Amu’ s-ar putea ca și pretențiile mele să fi fost o țâră cam exagerate după acel 6-0 cu Botoșaniul. Am pățit și eu ca lady-urile ălea îmbrăcate în roz de la aniversarea Reginei. S-au prezentat la Buckingham Palace cu două buchete de baloane (tot roz). Unul în formă de cifra 9, al doilea în formă de cifra 0. Din nefericire, l-au scăpat în văzduh pe 9 și au rămas ca moacele cu 0.

Reclame

45 de comentarii

 1. N-am învins, rezultă că Tony a greşit flagrant în alcătuirea primului unşpe, trebuia să bage echipa de start din meciul de cupă. 🙂 Eu m-am aşteptat că băieţilor le va fi extrem de greu să-şi revină după uzura nervoasă din meciul de cupă, nu te lasă subconştientul să te concentrezi aşa cum ar fi nevoie într-un timp atât de scurt (au păţit-o şi cei de la Real Madrid în CL după victoria de la Barcelona, fără să vreau să iau din meritele nemţilor). Am văzut, fizic nu au fost probleme, chiar mi s-a părut că titularii de joi au fost mai fresh decât „odihniţii” Bruno şi C. Lopez.

  Apreciază

  • Dupa parerea mea, o asezare ofensiva sigura s-ar putea face ca in imaginea cu echipa perfecta care foloseste toate spatiile: pe benzi si intre linii, concret la echipa noastra, Larie si Goian/Muresan in spate central, avansati la centrul terenului, Camora/Tiago urcat la sprijinul lui Nascimento/Gomelt intre linia atacantilor si cea a mijlocasilor adversi, Nouvier/Camora si Tiago/Jakolis pe benzi, avansati in pozitie de extrema clasica, interii Petrucci si Ruiz intre fundasii si mijlocasii adversi iar varful Bud/C Lopez alaturi de Jakolis pe dreapta/Nouvier pe stanga la limita offside-ului pentru a primi pasa filtranta printre fundasii adversi.

   Apreciază

 2. Bine că ai revenit Mister! Era să adormim şi noi, tribuniştii…:) N-am văzut decât R2 (obligaţii de „bunic”), prea multe nu sunt de spus. Caneto are dreptate, m-am aşteptat şi eu la un recul, era inevitabil, şi -cum spunea cineva pe aici- dacă batem etapa viitoare pe cei de la Recaş (adică 7 puncte din 3 meciuri, cu egal cu ieşenii), atunci dpmdv este OK. Dar e obligatoriu să-i batem! Se cam strange -din nou- clasamentul, dacă pierde azi Voluntariul cu Craiova (sau egal) ar fi perfect. Referitor la aşezare nu ştiu ce să spun (n-am văzut echipa la fluierul de start!), dar după intrarea lui Bud s-a trecut la un destul de evident 4-4-2, oarecum menţinut şi după intrarea lui Nascimento (care a fost plasat mai sus, şi asta nu prea-i convine, dispare din joc acolo). HAI CFR!!!

  Apreciază

 3. Şi încă ceva…După intrarea lui Nascimento (plasat mai sus) nu prea am înţeles aşezarea (ceva asemănător cu 1-4-1-3-2), jucătorii nici pe atât, şi dispariţia unui mijlocaş stânga de meserie (Nouvier a jucat mai mult pe dreapta, unde nu dă randament la fel de bun!) s-a resimţit din plin prin nişte spaţii immense acolo (Camora n-a fost sprijinit, că nu era nimeni pregătit pt. asta!), unele soldate cu ocazii mari ale ieşenilor (vezi ocazia lui Böle, scos magistral de Marc). Ultimele două schimbări (mai ales ultima) au fost mai puţin inspirate, asta e…Mergem înainte! HAI CFR!!!

  Apreciază

  • Ca obiectiv principal, mai ales din repriza a doua, ambii antrenori, cât şi jucătorii celor două echipe şi-au pus în cap să nu piardă, aşa că eu cred că plasarea lui Nascimento acolo a fost una la plezneală, poate iese ceva în plus.

   Apreciază

 4. http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/live-text/live+video+cfr+cluj+csms+iasi+24+aprilie
  Aici e asezarea: 4-1-4-1 din startul meciului. Si da, in repriza a doua, dupa intrarea lui Bud in locul lui Gomelt a devenit 4-4-2. Dupa intrarea lui Nouvier in locul lui Jakolis (trebuia in locul lui Bruno din startul meciului) am avut 9 minute in care puteam de exemplu sa dam gol cu Nouvier jucator de picior stang pe dreapta. Apoi la Schimbarea lui Bruno cu Nascimento (trebuia in locul lui Gomelt imediat dupa pauza) am avut un inchizator tehnic pe post de mijlocas stanga. Dupa un timp au schimbat posturile cu Camora, el fiind mai obisnuit cu jocul de atac in banda.

  Apreciază

 5. Slabut meci intr-adevar, desi prima repriza parea destul de promitatoare. Din pacate jucatorii CFR-ului si-au aratat limitele in acest meci. Se vede de la o posta ca noi nu suntem in stare sa desfacem o aparare aglomerata si bine organizata si de aceea avem probleme, in general, cu echipele mai slab cotate ca noi sau la acelasi nivel cu noi (vezi meciurile cu Craiova, FC Voluntari, Iasi, etc.). Asta, dupa mine, inseamna ca avem un lot de jucatori care stau bine fizic pentru ca sunt buni pe contraatac si chinuie echipele mici care nu au nivelul nostru fizic, dar stam foarte prost la capitolul creativitate. Asta s-a vazut si ieri cand am intrat in pana totala de idei mai ales in repriza a doua si am recurs la vesnicele pase lungi.

  Totusi, nici Conceicao nu este de laudat. Nu cred ca C. Lopez mai are ce sa caute in echipa de start, pe moment. Omul e iesit din forma si pare daramat psihic. A fost mana moarta pe teren si a si stricat vreo 3-4 faze. Degeaba l-a bagat Toni pe Bud langa Lopez ca daca n-ai cu cine, n-ai cu cine indiferent cati jucatori te ajuta. Pe langa asta cred ca Toni a gresit si tactica. Nu schimbi un 4-2-3-1 intr-un 4-4-2 cand vezi ca echipa adversa incearca sa aglomereze mijlocul si, dupa cum s-a vazut, dupa ce am trecut la 4-4-2 am inceput sa bubuim mingi pentru ca nu am mai avut cu cine sa jucam la mijloc. Mai mult, JC nu este jucator de mijlocul terenului. Nu este „inchizator” ci mai degraba al doilea varf sau mijlocasi ofensiv. Dupa ce a fost tras mai in spate in 4-4-2 nu s-a mai vazut deloc in joc.

  Oricum e bine ca nu am pierdut si acest punct s-ar putea sa fie destul de bun, mai ales daca pierde FC Satul Ordinar azi. Trebuie sa scapam de retrogradare. Daca reusim asta eu am incredere ca la anul o sa fie MULT mai bine. Cu doar 3-5 jucatori (1 fundas central, 1 dreapta, 1 mijlocas si 1-2 jucatori de banda) ar trebui sa intram lejer in playoff.

  Apreciază

  • Dupa cum spune IM in acel interviu, C Lopez e in vizorul unor cluburi din strainatate, ca si Paun si Camora. Daca nu joaca, nu-l vinzi. Daca joaca prost, iar nu-l poti vinde. Si pe deasupra daca echipa nu are rezultate cu el in teren, cade victima antrenorul. E o dilema grea pentru Tony, nu-l invidiez. Cred ca procedeaza bine alternandu-l cu Bud, daca joaca meci de meci titular sau rezerva, are sansa sa intre in forma. Plus concurenta cu Bud il face sa fie si el mai pragmatic, sa se concentreze mai mult cand primeste mingea, cand suteaza la poarta, cand dribleaza sau paseaza. Normal ar fi sa joace Bud titular si el sa fie folosit rezerva meci de meci. Sa-si castige locul de titular, nu sa fie pus acolo pentru a-l putea vinde. Cred ca intrand rezerva meci de meci, ar fi mult mai concentrat si pragmatic si ar intra in forma mai repede. Eu asa as face in locul lui Tony. Sa vedem cum va evolua forma lui si cu ce rezultate pozitive/negative pentru echipa.
   La capitolul creativitate, am inceput sa bubuim mingi pentru ca cei trei din aparare (unul din fundasii laterali avanseaza pe faza de atac) n-au avut cui sa paseze, Inchizatorul Gomelt statea departe de ei in loc sa vina la primire iar fundasul lateral avansat era in marcaj, nedemarcandu-se ( prin retragere la primire). De asemenea cand aceasta problema nu era, Bruno nu venea la primire in banda ci se pierdea haihui prin alte zone in atac. Nici Nascimento nu venea la primire in banda cat a fost acolo, statea in marcaj. A mai fost si schimbarea sistemului dupa introducerea lui Bud in locul lui Gomelt (trebuia in locul lui C Lopez si Nacimento in locul lui Gomelt) in 4-4-2, sistem care conform linkului postat de mine in 25 Apr orele 7:51 nu e potrivit pentru un joc de posesie. In 4-1-4-1 era Gomelt/Nascimento (sau fundasul lateral avansat) care venea la primire in fata celor 3 aparatori si transmitea catre interii Petrucci si Ruiz care apoi coninuau cu varful Bud/C Lopez sau cu mijlocasii de banda Jakolis si Nouvier.. Acum era nevoie sa se retraga interii la primire (unul cel putin) ceea ce tragea dupa sine retragerea intregului dispozitiv de atac pentru a putea continua faza, totul petrecandu-se astfel mai departe de poarta, non-sens cand vrei sa aduci mingea in fata portii prin pase. Neretragandu-se nimeni la primire (de multe ori) fundasii nu aveau alta solutie decat sa bubuie mingile in fata.
   Si da, in 4-4-2 Ruiz e al doilea varf, asta i se potriveste cel mai bine si in opinia mea, face foarte bine legatura intre mijlocasi si Bud/C Lopez..

   Apreciază

 6. Salutare cfristilor! Acum cateva zile am vorbit cu cineva, care e destul de apropiat de Gadola si am aflat ceva interesant, ce vreau sa impart si cu voi. E vorba de viitorul echipei. Cu totii, cred, tineti minte ca acum un an, poate mai mult, a fost vorba ca Gadola vroia sa preia echipa de la PAZ. Da, asa a fost, ei intelesandu-se verbal la o suma undeva in jurul a 12-15 milioane de euro, dar in ziua cand trebuiau sa se intalneasca, PAZ s-a razgandit si a cerul undeva la 36 de milioane pentru a ceda echipa, asa ca Gadola s-a ridicat si a plecat, nu a mai fost nici o discutie. Mentionez ca ei nu prea mai sunt in relatii tocmai bune, PAZ si grupul Energobit. Ce este adevarat, ca pana in ziua de azi, PAZ plateste salariile si restul cheltuielilor, nu conteaza cum, cu intarzieri sau nu, dar bine e ca macar plateste, asa cum poate. Chestia importanta este, ca inafara de Gadola, absolut dar absolut nimeni nu este interesat sa preia echipa noastra draga. Iar suma ceruta de PAZ e asttonomic, pentru ca inafara de echipa propriuzis si palmares, nu prea mai detine nimic. Tribunele sunt date in garatie bancilor pentru imprumuturi, care cine stie cand vor fi achitate, iar terenul in sine nu e al nostru, e a ministerului de transport. Deci cam suntem cu fundul gol. Iar acuma vine vestea buna, ca Gadola iar a stat si s-a gandit, si cica ori saptamana asta, ori urmatoarea, va fi iar o intalnire intre el si PAZ, dar diferenta acuma este ca nu mai vrea sa preia toate actiunile lui, ci numai o parte, atat cat grupul energobit sa detina 51%, sa fie ei majoritarii. Astfel poate si suma va fi mai normal. Doamne ajuta si sa tinem pumnii, ca singura noastra sansa sa redevenim ce am fost e numai Gadola, daca cumva PAZ nu se razgandeste si isi revine cu capul si langa echipa, dar slabe sanse, cred. Eu acum nu tin partea nimanui, numai va relatez ce am auzit. Inca un fapt este ca batranul Paszkany e la fiecare meci, dar el nu se baga in afacere, el numai e acolo si atat. Iar chiar ar fi certat cu fiul sau din cauza noii neveste, care e si insarcinata. Treaba asta l-a distrus pe batran.
  Ps: daca e totul adevarat sau nu, vom vedea in curand, daca persoana cine mi-a povestit asta a mintit, atunci si eu mint aici. Dar sper sa nu. Hai CFR!!!

  Apreciat de 2 persoane

  • Punand cap la cap ce ai reletat Tomy, cu declaratiile lui IM din acel interviu, iese ca e vorba de o firma straina adica polonezii de la Energobit reprezentati prin managerul Gadola. Asa pare. Speram ca iese afacerea bine pentru echipa noastra, ori daca nu atunci AP macar sa continue platile ca si pana in acest moment.

   Apreciază

 7. Mare prostie sa-l huidui pe Lopez, care a dat destule goluri aducatoare de puncte, o criza de forma se intampla si la case mai mari, cum e cazul lui Neymar . De cateva saptamani bune, Neymar joaca din ce in ce mai prost, iar publicul, sesizand situatia lui dificila, ii scandeaza numele, iar Messi il lasa pe el sa bata un penalti . In fine, asta e, nu suntem la nivelul catalanilor si gata ! Cat priveste jocul cu iesenii, era de asteptat un mic recul dupa calificarea in finala cupei, precedata de acel 6-0 cu Botosaniul . In atari conditii, un punct este unul castigat, emotii mai sunt destule, doar suntem la numai 3 puncte de zona minata , deci meciul cu Timisoara este unul capital, sper ca vom trece peste acel hop . PS . Tomy, orice informatie e pretioasa, asa ca cum mai auzi ceva, sa ne scrii repede !

  Apreciază

  • Deci Paun nu se alimenteaza corespunzator… Incerc sa-mi amintesc cum ma alimentam eu la varsta lui, dar a trecut mult prea mult timp de atunci… yeagh

   Apreciază

  • Acum avem si explicatia pentru care a jucat Cristian titular si nu a fost schimbat cu Bud. Era urmarit de impresari si CFR tre sa mai si vanda in vara. Din pacate nu au avut ce sa vada, Cristian fiind iesit din forma si in meciul asta.

   Apreciază

   • N-aş crede că declaraţiile astea trebuie luate mot a mot. Poate că I. Mureşan şi-ar fi dorit ca acei impresari să fi venit pentru C. Lopez. Sau să-l sperie pe Gigi, poate sare repede cu banul. 🙂 Bruno de ce a jucat, a fost şi el urmărit? 🙂 Mă gândesc că impresarii, în general, urmăresc vreo 100-200 de meciuri ale diferitelor echipe până ochesc jucătorul de care au nevoie. Sau le sare în ochi un altul, cum a fost cazul lui Deac, înainte de transferul la Schalke.

    Apreciază

  • Sper sa piarda si gazdele din seara asta de la Mures, Si cand ma gandesc ca nu cu mult timp in urma erau unii pe aici care vedeau deja tot felul de conspiratii pt ca echipa lui mitica sa prinda locul de Europa League!

   Apreciază

    • Pai din acest motiv mi-am si dorit sa piarda aseara muresenii 🙂 Sper ca ai nostri sa nu mai prelungeasca suspansul in play-outul ligii 1 si sa bata sambata Recasul, iar taranii lui mitica sa se mai impiedice o data la Botosani si noi sa-i ingropam definitiv peste doua etape in Gruia.

     Apreciază

 8. Personal si inainte si dupa partida cu Iasul un rezultat de egalitate nu-l vedeam ca si un esec.Dupa partida din semifinala Cupei ,era greu sa te refaci fizic in 2 zile si-n special cu o echipa care joaca indeosebi fizic.Ca vrem tot timpul maximul este normal si-n acelasi timp benefic.Mai vad si comentarii acide si taioase carora nu le pot descifra mesajul.Totul este sa intelegem limitele pe care le pot atinge jucatorii si sinusoidele din evolutia echipelor.Tot asa si eu incerc sa inteleg suporterii care-si fluiera favoritii.
  Ne mai ajuta si jocul rezultatelor dupa infrangerea comunalilor cu oltenii.O victorie cu recasul saptamana viitoare ar limpezi si mai mult cursul lucrurilor in acest play out.

  Apreciază

  • In imaginea din momentul 4:12 se vede cum inchizatorul Drinkwater (nr.4) este in fata fundasilor, deci e 4-1-3-2. Apoi in momentul 4:34 se vede cum tot el urca in atac, la fel ca si fundasul stanga. (Fuchs, nr.28) In aparare raman stoperii (Morgan, nr.5 si Huth nr.6) si fundasul lateral dreapta (Simpson, nr.17). In momentul 4:56 mijlocasul de banda dreapta (Mahrez, nr 26) vine la primire pentru pasa stoperului (Morgan, nr.5), in timp ce fundasii laterali sunt demarcati iar inchizatorul Drinkwater (nr.4) este marcat de varful advers in fata apararii, la fel si celalalt mijlocas central (Kante, nr 14)in cercul de la mijlocul terenului.

   Apreciază

   • E uimitor cat de natural joaca cei de la Leicester, cu o presiune uriasa pe umeri (mai au nevoie de o victorie in ultimele 3 meciuri ramase si sunt campionii Premier League, incredibil!). Mai vezi stangacii, pase gresite, dar nu sunt multe, alteori pasele curg snur dintr-o atingere, joaca direct, cu multe pase pe pozitie viitoare si peste doua linii, pressingul e cu mijlocasii si atacantii in fata careului advers, echipa nu e scurta dar e foarte mobila, cu mare angajament fizic. Au banca de rezerve, Vardy nici nu s-a vazut ca a lipsit iar golul 4 a fost realizat de cele 3 rezerve introduse. Nu e nimic spectaculos, e munca multa, pregatire fizica, determinare si angajament, pasele merg bine, se vede ca se gasesc jucatorii pe teren, asta se face cu mult exercitiu la antrenamente. Cand atacantul e retras apare un mijlocas de banda in locul lui, apoi schimba locurile dupa terminarea fazei. Si invers. Se apara toata echipa, dar nu e scurta, acopera prin angajament fizic o suprafata mare. Se iese prin pase dar se bubuie des mingea inainte insa acolo in fata se da o mare lupta pentru recastigarea ei. Se castiga teren uneori prin degajari de 70m in afara terenului dupa care echipa se aseaza in pressing avansat in terenul advers.

    Apreciază

 9. Urmatoarele 2 meciuri in campionat sunt esentiale, le putem pune punct sperantelor celor 2 echipe, insa cu noi se vor agata si de ultima sansa si nu va fi deloc simplu sa le invingem. Era mai bine daca le prindeam in ultimele meciuri cand erau si matematic retrogradate si nu mai jucau pentru absolut nimic. La fel si cu Voluntari si Chiajna dupa aceea, prevad ca vor fi disperate la meciul cu noi. Un pic de noroc ne trebuia si in ordinea jucarii meciurilor dar numai noroc nu am avut in ultimii ani. Vor fi unii care vor zice ca daca avem valoare ii batem oricum,dar nu e chiar asa. Pe langa jucatorii din teren mai exista si arbitrii si manageri vicleni pe la unele echipe si cand sunt disperati oamenii sunt capabili de lucruri extraordinare 😀. Ideea e ca lucrurile nu sunt inca simple, desi punctele facute pana acum si meciurile de ce nu, ne dau o oarecare liniste. Dar lupta pentru evitarea meciului de baraj e inca deschisa si uite Voluntari dupa ce visau la EL, acum stau pe loc de baraj. Daca ne mentinem coeficientul de puncte de pana acum nu vom avea probleme.

  Apreciază

 10. Voluntariul este o echipa ce sta intr-un singur jucator se pare,Kone .De cand a iesit accidentat in meciul cu Timisoara, nu au mai castigat nici un punct. Singurul jucator care trebuia anihilat si in meciul nostru pierdut era acest Kone, dar cu Dani nici o sansa sa realizezi acest lucru. In schimb T.Lopes asta are un stil de a sari la cap, de a cadea peste tot, de a alerga si a respinge mingile de ii incurca pe adversari, altceva nu prea face, efectiv ii incurca. Face ce face dar nu mai primim gol cu el in aparare si asta e important. Oricum sper sa vina un fundas dreapta mai de doamne ajuta din vara. Si sa ramana totusi Camora.

  Apreciază

 11. Stiti ce nu mi-a placut la ultimele doua meciuri?Scandarile galerie.Ám vazut vazut fete noi,dadeau mumu la csini si ovine,desi,noi jucam cu ASA Iasi.Cred ca ár trebui s-a ne ocupam de echipa noastra,s-a o sustinem,si s-a nu-i injuram (cum a fost injurat Lopez),Nu cred ca ajuta,ám fost dezamagit si dezgustat.Parca-i vedeam pe nuliversitari.Trist si Pacat.HaiCFR!!!+!

  Apreciază

  • Ai mare dreptate, atatea injuraturi ca la meciul din cupa nu am auzit niciodata pe stadionul nostru(inafara de meciurile directe cu echipele in cauza dar parca nici atunci nu se injura ca acum, pacat).

   Apreciază

 12. 15 tribunişti au participat la notarea jucătorilor, Toni a primit 5.7, echipa fiind evaluată la 6.0. Marc e „fruntaşul sa(i)tului” cu 7.8 (bravo Traiane!), Cristian Lopez şi Bruno au terminat la egalitate: 4.4 la 4.4…:) HAI CFR!!!

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.