Iar CS U Craiova – CFR? Iar victorie? Da!


M-a speriat rău jocul şi rezultatele primelor meciuri din acest an, intrasem la idei că Conceicao a continuat sfânta tradiţie ceferistă a pregătirilor de iarnă ratate şi a greşit copilăros programarea vârfului de formă. Am început sezonul de primăvară în forţă, nu ne-au putut face faţă decât TAS-u’ şi comisiile lu’ FRF, ce mai, eram o sperietoare pentru toţi. Apoi, pe măsură ce se scurgeau etapele, au urmat primele scârţâituri într-un angrenaj pornit la turaţie maximă, totul culminând cu prestaţia lamentabilă din Groapă.

La ce altceva s-a putut gândi un profan ca mine decât că vârful de formă a fost extrem de prost planificat şi că prea repede s-a instalat o degringoladă la echipă, din care, în afară de un Nea Ando sau un Mourinho, nu ne mai poate scoate nimeni?

Mi-a revenit inima la loc. Ca noroc, am dat peste nişte materiale scrise de oameni care se pricep la fenomen  şi din care am ajuns la concluzia că „deoarece forma sportivă este considerată un rezultat al adaptării la diferite situaţii de stres, aceasta nu poate fi menţinută perioade lungi de timp; din acest motiv este necesară alternarea vârfurilor de formă cu perioade de refacere/restabilire ori ieşire organizată din formă.”

De-acum, cred că vă este foarte clar: cu FC Voluntari am fost ieşiţi organizat din formă pentru a ne putea îndrepta spre un nou vârf. După încălzirea cu Concordia, panta ascendentă va continua …

sâmbătă 09 aprilie 2016, de la ora 15.00, în cadrul etapei a 6-a din play-out-ul ligii 1, pe Stadionul „Extensiv”, în partida CSU Craiova – CFR Cluj.

N-am nicio grijă, batem clar şi fără drept de apel cu 5-1. Dani Coelho şi Bruno au fost trecuţi etapa trecută prin perioada de refacere/restabilire, oricând pot reintra în echipă gata reveniţi la vârf de formă. E o problemă pentru olteni, până acum o săptămână erau fermi convinşi că nu mai pot păţi şi sâmbătă acelaşi lucru ca şi în meciul de-acum o lună şi ceva, că ne-au învăţat jocul şi ei, dar Conceicao ne-a dovedit că ştie să schimbe macazul când situaţia o impune. Deci, ce va juca CFR? Acel 4-1-4-1 cu Dani şi Bruno, reveniţi la vârf de formă, şi cu un joc static  (uşor de citit şi binecunoscut de antrenorii echipelor adverse) sau urmează din nou o abordare diferită a meciului precum în cel cu Concordia? Eu aş prefera un 4-4-2,  lipsit de ritmul lent şi monoton al lui 4-1-4-1, lipsit plictisitoarele triunghiuri de pase nereuşite, de plimbatul mingii în lateral şi înapoi, şi şi mai înapoi până la Marc, aş prefera un joc de tipul şo pe ei, 4-0 la pauză, conform graficului de planificare a vârfului de formă. De fapt, nu contează sistemul, nu contează abordarea, dacă-i vârf de formă e vârf de formă, batem cu 5-1 şi pace. Moralul să fie bun, dorinţa şi voinţa de victorie să fie mare, mobilizarea să fie la cote înalte, eficienţa să fie cum zic eu, vârful de formă să fie vârf de formă!

Câştigătorii, CFR Cluj: Marc – Tiago Lopez, Larie, Goian, Camora – Jakolis, Gomelt, Petrucci, Juan Carlos,  – C. Lopez, Bud. Rezerve: Mincă, Dani Coelho, A. Mureşan, Bruno, Păun, Nouvier, Beleck. Antrenor: Tony Conceicao.

Pierdanţii, CSU Craiova: Straton – Dumitraș, Iliev, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Madson – Ivan, Rocha, Bancu – Măzărache. Rezerve: Popescu, Achim, Băluţă, Herghelegiu, da Graca, Popov. Antrenori: Daniel Mogoşanu, Victor Naicu.

et6

(screenshot: lpf.ro)

HAI CFR!!! Luptă, luptă Petrolu’!!! Forza FC Voluntari!!! Pi ei şi pi mama lor Iaşiuli!!!  Ar fi spre binele nostru orice joc al rezultatelor favorabil în celelalte meciuri, nu se ştie niciodată la care din următoarele partide vom fi nevoiţi să ieşim din nou în mod organizat din formă, pentru a putea începe o nouă pantă ascendentă.  HAI CFR!!!

86 de comentarii

  1. As zice ca si tribuna e intr-o „perioadă de refacere/restabilire ori ieşire organizată din formă”. Nu stiu de ce e asa liniste. Kiruj, nu ai nici o statistica? Un sondaj? O notare? Ca sa se mai dezmorteasca tastaturile poti sa promiti o palinca, ca oricum aici sunt numai sportivi care duc viata sportiva si nu consuma alcool, deci nu ai nimic de pierdut. Daca, prin absurd, cere vreunul palinca, ii spui ca oferta era in limita stocului disponibil si nu aveai de fapt stoc disponibil. Ce zici, nu e buna ideea?

    Apreciază

  2. ETAPA 6
    CSU CRAIOVA — CFR CLUJ
    sâmbătă, 09 aprilie, ora 15:00
    în direct pe LOOK PLUS, Dolce Sport 1, Digisport 1

    ETAPA 7
    CFR CLUJ — FC BOTOȘANI
    sâmbătă, 16 aprilie, ora 18:00
    în direct pe stadionul dr. C-tin Rădulescu, LOOK PLUS, Dolce Sport 1, Digisport

    ETAPA 8
    CFR CLUJ — CSMS IAȘI
    duminică, 24 aprilie, ora 18:00
    în direct pe stadionul dr. C-tin Rădulescu, LOOK TV, Dolce Sport 1, Digisport 1

    Apreciază

  3. Hai ca programarile sunt de bun simt,ma refer aici la zile si ore. Ar trebui sa mai apara si suporterii prin tribune, acum ca s-o incalzit si vremea. De bine de rau inca avem ce vedea,ma refer ca suntem in prima liga, jucatorii cu mici exceptii sunt OK, doar jocul e urat si incalcit. Ce ma ingrijoreaza e urmatorul lucru: daca e adevarat ca Dani si V.Bruno au fost adusi la recomandarile lui Conceicao din vara avem sanse sa mai vedem cativa din astia prin echipa. Sunt convins ca in vara cel putin 3-4 titulari or sa incerce sa plece pe afara, ca in tara nu prea ai unde. Din pacate cred ca vor pleca si gratis,ca de vandut nu prea mai avem ce.

    Apreciază

    • Din păcate, numărul redus de spectatori este un fenomen generalizat la nivelul ligii 1. Chiar şi cu cei puţini în tribune, CFR se află pe locul 6 în topul numărului de spectatori. Cei drept, oraşele mari cam sunt înaintea noastră, de la cei din Giurgiu, Ovidiu, satele-zone rezidenţiale din Ilfov ori Turnu Severinul lui Pandurii nici nu poţi avea pretenţii la mai mult. Doar Craiova ar conta şi e după noi, dar cum cei de-acolo joacă pe Extensiv, fără nocturnă, şi mai e şi gâlceava oltenilor cu clona … Trebuia să fim pe podium.

      Apreciază

      • Numarul suporterilor CFR-isti din tribune a fost in perioada „de aur” intre 5000-7000. Aici ma refer la suporterii CFR-ului, adica la meciurile cu adversari no-name. Deci fara suporterii stanei care sareau in sus la golurile oilor, sau suporterii din vale care sareau in sus la golurile cainilor, adica fara aceste doua meciuri cu staulul, respectiv cu cainii. O crestere in viitor ar putea fi adusa de revenirea celor care nu mai vin la stadion dintre acestia. Acest lucru se va intampla in mod cert daca vom avea rezultate bune.

        Apreciază

    • Pe site-ul frânar maghiar am citit că Conceicao este angajat ca scooter pentru o firmă serioasă de impresariat şi e principala sursă de venit al lui. La Cfr ar fi venit pe bani mărunţi ca antrenor.

      Apreciază

      • …din pacate i-a adus pe Dani si Bruno si acum o sa-i puna in teren titulari de drept… La Chiajna ne-a facut sa credem ca n-o sa-i mai puna in teren, dar cred ca e prea frumos ca sa fie adevarat… In sezonul viitor prevad urmatoarea echipa standard: 🙂 Dani 2 – Dani, Dani 3, Bruno 2, Bruno 3 – Dani 4 – Dani 5, Bruno 4 – Dani 6, Bruno – Bruno 5 🙂 . Am exagerat evident, dar ati inteles voi unde bat…

        Apreciază

  4. Sunt convins ca a venit pe bani marunti, asta e situatia clubului la momentul asta, si jucatorii probabil joaca tot pe bani marunti de aia cred ca au si clauze prin contracte prin care pot sa plece la mai bine cand vor. Daca tot lucreaza si pentru o firma mare de impresariat macar sa aduca 1-2 jucatori buni, nu de genul Dani,din astia cred ca gasim si noi in ograda noastra. Ce o fi vazut la Dani,nu pot sa inteleg. Cred ca vara asta va fi una foarte importanta pentru viitorul echipei si jucatorii care vor fi adusi trebuie alesi bine de tot,nu la gramada si la intamplare. In fine, vom mai discuta atunci. Pana una alta avem meci greu la Craiova, dar ce meci nu a devenit greu in conditiile astea.

    Apreciază

  5. Asta cu scoutingul e ciudata. In mod normal cluburile au departament de scouting, prin care observa pe de-o parte partide ale adversarilor, pe de alta parte jucatori potential transferabili. Impresarii fac „scouting” in general in zona de 15-16 ani, pentru ca cei care au ceva talent sunt luati sub contract cam de la virsta respectiva. Singura zona, dar care la impreari este si cea mai profitabila, este cea cu mandat de cautare.

    Apreciază

    • Foarte faină analiza! Aşa a şi fost (cât m-am uitat şi eu, că mai butonam şi la celălalt meci, în plus mai butonam şi pe tribunacfr…), m-a şi atacat un pic nostalgia anilor 80, când -stoperul nostru fiind indisponibil- mai făceam şi eu marcaj om la om, mergând cu atacantul advers şi la toaletă (aşa şi suna indicaţia „preţioasă” a antrenorilor mei, indiferent unde jucam). Acest marcaj om-la-om reinventat din anii 70-80 evident i-a surprins pe „galactici”, ei fiind pregătiţi din sisteme mai complexe, mai puţin ţărăneşti…Dar asta e, de regulă soluţia cea mai simplă e şi cea mai bună. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Asa e, n-au stiut de unde sa ii ia pe wolfsburghezi. Poate i-a influentat mental si pozitia lor in clasamentul Bundesligii (locul 8), desi o echipa ajunsa in sferturile CL nu trebuie subestimata niciodata. Zidane invata din mers, ce sa faca. Sau cum se zice in folclor: asa e fotbalul.

        Apreciază

      • Eu nu am văzut meciul, cred totuşi că mai presus de marcajul om la om a contat ceea ce a zis acum vreo 15 ani antrenorul lui ZTE după ce au învins MU cu 1-0 la Budapesta: dacă jucăm de 10 ori cu MU, de 9 ori ne bat sigur, iar o dată se poate întâmpla orice. Probabil că nemţii au jucat deosebit de concentrat şi disciplinat, montaţi la joc, Reaulul cu nasu’ pe sus, şi s-a ajuns la varianta cu „se poate întâmpla orice”. 🙂

        Apreciază

      • Am urmarit cu admiratie cum o echipa „mica” cum e Wolsfsburg in comparatie cu echipa mea preferata din strainezia (Real) a inchis culoarele prin acest marcaj varf la mijlocasul la inchidere, mijlocasii de banda la interi, fundasii laterali la mijlocasii de banda. Astfel au ramas liberi doar cei patru oameni din aparare, la care n-a facut nimeni de la Wolsburg pressing. Dar nu puteau ei de acolo sa marcheze. Si asa, jocul de miscare fara minge al Realului a creat deseori ocazii de gol (prin demarcare) ratate toate (norocul Wolfsburgului) de catre jucatorii Realului. Iar la interceptie, datorita faptului ca Realul nu venea cu toate liniile in terenul sau, Wolfsburgul iesea frumos cu triunghiuri de pase din aparare creind deseori panica in apararea Realului. Am remarcat temporizarea remarcabila la Wofsburg in finalul meciului, reusind de exemplu in ultimile 10 minute si apoi in prelungiri sa puna stapanire totala pe minge.

        Apreciază

        • PS La Wolfsburg am remarcat calitatea generala a jucatorilor, cu un plus pentru atacantul Schurle, mijlocasii de banda Drexler si Enrique, interul Arnold (stanga) si cei doi fundasi laterali de banda (Rodriguez pa stanga si celalalt nu-mi amintesc cum il cheama).

          Apreciază

  6. Hai sa spunem ca Wolfsburg a jucat stiind ca au doar de cistigat. e prima oara cind ajung in sferturile CL si au cistigat un meci de prestigiu. Cu asta sezonul e salvat si investitia concernului justificata. VW a inceput dupa plecarea lui Winterkorn , mare fan al fotbalului, sa taie sponsorizrile secundare pe la alte echipe sau prj diviziile inferioare. E de asteptat ca Wolfsburg sa ramine focus. Pe de alta parte, odata cu vinzarea lui De Bruyne au inceput sa faca si bani si sigur ca semnal intern in concern vor mai vinde la vara 1-2 jucatori (fac pariu ca Rodriguez, pe care il urmaresc cu mutla simpatie din 2011 va pleca vara asta). Cind in centrala se renunta la 3.000 de joburi adminstrative (ok, prin fluctuatie naturala) sigur nu vor da in vara semnalul unor mari achizitii si a unor salarii peste piata.

    Apreciază

  7. A: Rădulescu George (Bucureşti – Bucureşti) A1: Păunescu Florin (Ramnicu Valcea – Vâlcea) A2: Bârleanu Vlad (Bucureşti – Bucureşti) R1: Botescu Dan Grigore (Bucureşti – Bucureşti) R2: ( – ) Obs: Vidan Adrian (Bucureşti – Bucureşti) link

    Apreciază

    • Ti-a iesit prima scandare, cea cu lupta Petrolu’, le asteptam acum pe urmatoarele sa se implineasca. Petrolul a pierdut 2 puncte din cauza unei greseli de portar si inca un meci in care meritau mai mult, la fel ca in multe altele in acest campionat. Ma tot intreb ce-i mai tine in lupta pe acesti jucatori, avand in vedere ca sunt ca si retrogradati de etape bune si totusi joaca cu o ambitie si o determinare demna de o cauza mai buna?! Imi amintesc faptul ca plangeau recent, la finalul inca unui meci pierdut nemeritat, ceea ce n-am prea vazut pe la altii. Revenind la noi, parerea mea e ca la meciurile acestea ar trebui sa jucam la totul sau nimic, pt ca nu vad logica pt care ai juca la egal un astfel de meci. Nici macar pe Pustai nu l-a ajutat o astfel de logica. Asa ca, hai CFR-Victorie !!!

      Apreciază

      • Recasul a batut voluntarii, sunt la 5 puncte recasenii de CFR. O consolare ar fi ca am ramas tot pe locul 3 in play-off, n-am cazut pe 4 in urma voluntarilor chiar daca n-am castigat in Oltenia.

        Apreciază

  8. Oare de cate puncte avem nevoie pentru a fi siguri ca evitam meciul de baraj?
    Mai sunt 9 meciuri de jucat si mai sunt in joc 27 de puncte, din care, cu un coeficient de 1,5 pct/meci, pe care-l consider suficient, ar insemna inca 13-14 puncte.Asta inseamna inca cel putin 4 victorii si unul sau 2 egaluri.
    Nu cred ca este greu dar nici nu ne putem lasa pe tanjeala.

    Apreciază

  9. Pai daca noua ne trebuiesc 4 victorii celor de la Chiajna care sunt acum pe loc de baraj le-ar trebui 5-6 victorii din 8 meciuri, lucru imposibil parerea mea. Daca vom continua cu procentajul asta de puncte va fi suficient.Tinand cont ca vom avea si mai multe meciuri pe teren propriu este realizabil.

    Apreciază

  10. Primele trei puncte,le facem astazi.O intrebare,ati auzit careva s-a fi fost probleme cu platile la CFR?Daca da,nu-i bine,si atunci exista si o explicatie pentru jocul slab cu comunalii.Hai CFR ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!+!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

    • N-am înţeles despre ce vorbiţi, apoi am văzut şi eu ce scrie pe chat-ul chefere. Orice e posibil, dar nu exclud nici să fi fost vorba doar de o neînţelegere în discuţia dintre andrei popa şi juristul din interior. Poate s-a referit doar la plăţile cuprinse în planul de reorganizare, nu şi la cele curente. Un timbru, o floare de 8 martie pentru vreo angajată, un leu de tri la bugetul statului ori vreo două pixuri este imposibil să nu se fi plătit. Dacă bine ţin minte, chiar şi la TAS s-a achitat în ianuarie ceva supliment de plată (fix de-a …).

      Apreciază

  11. După calculele mele e nevoie de minim 36 puncte pt. salvare, adică încă 14 puncte (= 4 victorii+2 egaluri+2 înfrângeri, să zicem). Realizabil, evident, dar trebuie seriozitate și liniște, din toate punctele de vedere. Nu știu ce să zic cu restanțele, nu prea cred că-i adevărat, am tot auzit anul ăsta fie de la Camora, fie de la alți jucători că salariile sunt la zi. Poate fi o diversiune, chiar dacă vine din interior…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  12. Ma uit acum la UTA-FC Brasov si vad jucatori in divizia B care ar merita monitorizati:un Dennis Man(18 ani) de la UTA de exemplu. Decat un Dani din liga a 2-a portugheza nu mai bine un tanar jucator de la noi? Sunt convins ca sunt 3-4 tineri jucatori in liga a 2-a care ar merita urmariti. Sau ii lasam pe toti celor de la viitorul,fcsb,etc?

    Apreciază

    • Mi-ar fi rusine sa accept note dupa meciul asta daca as fi angajat la Frana….sa nu fie cu suparare….
      Pase ca la handbal, la coechipieri cu spatele la poarta, cu 2-3 adversari in spate, iestrem de rar pe pozitie viitoare…. Boicotez notarea! Rusine salahori! Hai CFR!

      Apreciază

  13. mai greu cu victoria… unii nu pot fi numiti nici macar jucatori de fotbal, ca am nedreptatii pe altii care chiar fac ceva pentru meseria asta…. Sper ca dupa finalul campionatului, acestia sa ajunga la echipe pe masura jocului prestat, desigur pe salarii corespunzatoare…

    Apreciază

  14. Bun si un punct, dar lipsa de daruire se vede de la o posta ! Nu cunosc cauza, dar nu e bine, inca mai putem retrograda, totul se joaca atat pe teren, cat si in culise . Cine stie ceva din bucataria interna, sa ne informeze si pe noi, vorba aia, sa nu murim prosti !

    Apreciază

    • Suntem buni de tot dacă şi prin lipsă de dăruire am scos un punct acolo unde au pierdut toate celelalte echipe care au jucat. 🙂 Noroc cu Marc că a luat repede golul. Dacă n-o lăsa în poartă decât după minutul 20-25, nu mai aveam timp să egalăm. 🙂 Păcat de cele 2 puncte pierdute! Prima repriză a fost a lor, a doua a noastră, la un moment dat aş fi fost pe deplin mulţumit şi cu egalul, dar în ultimul sfert de oră oltenii au fost morţi, trebuia s-o mai băgăm o dată în aţe, că ocazii am avut destule.

      Apreciază

  15. Caneto, exact la asta m-am gândit și eu: după prima repriză m-am rugat să pierdem ”onorabil” cu 1-0, apoi spre final era să fac infarct că n-am câștigat. Per total e bine așa, cel puțin față de aspectul general al partidei. Mare ratalău Bud asta, dar măcar ajunge (relativ ușor) în situații de gol. HAI CFR!!!

    Apreciază

  16. In schimb, Bruno nu mai are ce sa caute in echipa de start. Tanc s-a descurcat onorabil insa. M-a surprins asezarea din prima repriza, parca ni s-ar fi exersat nicidata acest 4-3-3

    Apreciază

  17. Io v-am intrebat ceva : ce tot balbaia cuvantatoru’ ala de la keseru-tv despre o noua depunctare ? Amu’ , numa’ noi suntem „blastamati” si nu platim ….? Io n-as plati nimic si bine o facut Chelu c-o plecat cu bani , ca altfel , miticii ii luau si bani si-l bagau si-n puscarie ..O construit un stadion, o facut echipa serioasa de CL., o platit taxele,impozitele si darile si tu il f…..In „parodia de competitie” din Romania n-ai nici o sansa…Da’ ,chiar sa ne extermine ? Asta nu-i campionatul Romaniei, asta-i campionatul celor de dincolo de Carpati … Bleeeahhh , imi vine sa vomit !!!

    Apreciază

    • Nu stiu despre ce depunctare e vorba, ca n-am vazut meciul, dar cred ca daca era ceva ar fi scris si s-ar fi exaltat miticii pana acum. Lehamitea e imensa legat de acest campionat, mai ales acum ca a reaparut puscariasul de mimi la tv, alaturi de fatalaul de regheblat. Ce tupeu au nesimtitii astia!

      Apreciază

      • Chiar că este enervant. Înainte de meciul cu Craiova, FCSB şi Reghe, în pauză, FCSB şi Reghe, după, FCSB şi Reghe. Apoi, a început Real-Eibar, zic că în pauza meciului tot vor da declaraţii de după meci de la Craiova. Ciuciu, n-au încăput de FCSB şi Reghe, doar scurt de tot cele două goluri şi trei cuvinte de la Mogoşanu.

        Apreciază

        • Caneto, va recomand cu multa caldura sa va uitati pe Look. Da-l naibii de Dolce, Mai e si Rds care are Look (si UPC la fel). Eu nu m-am sfiit sa rup contractul cu UPC dupa un an de chinuri pe streamuri care se tot interziceau. Va recomand si voua s-o rupeti cu Dolce. E benefic pentru sistemul vostru nervos, deci implicit si pentru sistemul cardio-vascular… Merita investitia…

          Apreciază

    • O să apară într-o lună şi lista echipelor care vor fi depunctate în campionatul viitor. Şi nu cred că vor fi puţine, dar este puţin probabil ca şi CFR-ul să fie între ele. În acest campionat nu va mai fi depunctat nimeni pentru datorii, nici CFR-ul, nici altă echipă. 31 martie şi 30 aprilie (pentru datoriile restante de la 31 decembrie 2015) sunt termenele după care se vor acorda în mai depunctările pentru startul campionatului viitor şi 30 septembrie, 31 octombrie (pentru datorii restante la 30 iunie 2016) sunt termenele pentru depunctările din a doua tură, în noiembrie.

      Apreciază

  18. „Zlatinski sunt sigur ca n-a vrut sa dea la poarta. A vrut sa dea centrare, balonul i-a sarit si a sarit perfect.

    A avut o executie care m-a surprins, eu plecasem pe centrare. Asta e, se mai intampla la portari si astfel de lucruri”, a spus Marc pentru Dolce Sport.

    Apreciază

  19. Am intrat pe teren sa scoatem un 0-0, asezati cuminte pe doua linii de la 25m de poarta noastra pana la mijlocul terenului. Tactica s-a dus naibii in min. 9 la o centrare ratata a unui bulgar (Zlatinski) care l-a depasit pe Marc iesit la centrare si a intrat imparabil in gol. N-am reusit sa urcam liniile din obisnuinta de a sta cuminti in terenul nostru, uitand cum e sa urci liniile in terenul advers intr-un pressing sufocant. Am avut apoi cateva ocazii din minutul 20 incolo, am numarat trei, doua suturi puternice ale lui Juan Carlos Ruiz, a treia nu mi-o mai amintesc. In repriza a doua am continuat cum am terminat-o pe prima. A venit apoi cu vreo zece minute inainte de final acea eliminare a capitanului oltean, apoi un asediu total cu toate liniile in gura portii oltene, aparand si golul. Apoi, stupoare… Toni a ridicat patru degete de pe margine, in urma carora au ramas patru oameni in fata, toti restul retragandu-se in terenul nostru. Dezamagitor…

    Apreciază

    • PS. De titularizarea fundasului stanga Bruno pe post de mijlocas de banda stanga (al lui Nouvier), responsabil cu faza de atac pe acea parte, nu numai cu sustinerea fundasului stanga Camora pe acea parte in faza de aparare, n-am mai avut chef sa scriu. O fac acum. Am fost impotenti rau in atac cu el pe teren. Toni isi risca postul de antrenor cu acest favoritism, in detrimentul rezultatului (victoriei). Antrenorii sunt mentinuti la echipe numai daca au rezultate. Atentie, Toni!

      Apreciază

  20. Nu stiu cum se face dar, in meciurile noasatre, toti adversarii intra in jocul nostru incalcit. De mai mult timp am impresia ca vad unul si acelasi meci, cu foarte mici diferente, indiferent de adversar. Asta inseamna oare ca reusim sa ne impunem jocul?
    Pacat ca Bud a fost neinspirat astazi dar, in acelasi timp, ma bucur ca in fiecare meci apare cate un alt jucator la rampa. Ruiz a avut o executie excelenta la primul gol, din meciul trecut, iar azi, Paun a avut o prezenta de spirit de apreciat, la golul nostru, asa cum, din pacate, nu au avut Bud si Nouvier in situatii excelente.
    Marc si-a mai adaugat o „capodopera” la CV dar, dupa primirea golului, l-am remarcat ca a incercat sa-si motiveze coechipierii, mai ales spre final.

    Apreciază

  21. Meciul asta putea fi castigat spre final,cu putina sansa dar e bine si asa rau pana la urma. Avem 3 meciuri acasa in care as fi multumit si cu 7 pct 😛 . Daca obtinem ceva puncte in meciurile astea eu zic ca putem sta linistiti. Dar cum nimic nu mai e usor zilele astea la CFR….Oricum dupa ce i-am vazut si pe timisoreni si pe cei din chiajna in ultimele meciuri eu nu prea mai imi fac griji in privinta retrogradarii. Dar normal ca mi-as dorii o clasare cat mai sus , si pt banii din drepturile tv si pt moralul jucatorilor in sezonul ce urmeaza.

    Apreciază

  22. De Marc numai de bine, nu stiu cum naiba i-o luat fata lu Minca. Avem 3 portari si toti is o apa si-un pamant. Nu stiu cum naiba o dat bulgaru ala azi golul dar sunt convins ca in toata cariera lui nu va mai da asa. La Voluntari la fel o fost,ala cu golul lui a doua oara nu mai prinde in viata lui asemenea sut. Goluri ce puteau fi evitate.

    Apreciază

  23. A mai trecut o etapa si cum ne cum echipa a reusit un rezultat pozitiv.Au fost ca de obicei lucruri pozitive in jocul echipei si deficiente inerente in acest joc.Dupa golul primit am incercat sa controlam jocul si sa ridicam liniile spre poarta prazarilor.Si mai ales in repriza a 2 a am dominat jocul ,iar egalarea a venit cumva normal,dupa cursul jocului.
    Suntem prea incarcati negativ pentru a ne pastra rabdarea si a permite fiecaruia din club sa-si faca meseria:de la magazioner pana la A1.Astfel aruncam cu acuze care ranesc si stirbesc munca celor de la echipa, in conditii ma gandesc de criza.Cristian a fost lasat pe margine si va avea nevoie de eforturi si eficienta pentru a-si recastiga locul de titular.Tanc a intrat pe banda dreapta si si-a facut treaba per total.
    Bud a fost neinspirat la finalizare,dar a aratat ca si-a castigat pozitia.Nu cred ca ratand 2 ocazii ar trebui trecut pe banca.Orice echipa ar trebui sa aiba un ax si niste repere in teren.Mergand pe linia asta de intransigenta,la o ratare vom ajunge sa-l mutilam pe jucatorul in cauza pentru a ne satisface orgoliul nostru.Mai trebuie sa ne si bucuram de joc,nu doar sa fim fixati doar pe rezultat.Oricum,indiferent unde este ridicata stacheta performantei, suporterii niciodata nu vor fi multumiti total.
    La un moment dat ar trebui sa ne oprim si sa salutam efortul echipei.Mie nu mi-a parut ca jucatorii nu depun interes,din contra.Au strans randurile,au construit si au fugit dupa o egalare meritata.Si in fata unei echipe cu individualitati si valoare.Sper acum la o calificare in finala Cupei.Cred ca saptamana viitoare este returul.

    Apreciat de 1 persoană

  24. S-a tot scris pe aici ca jucatorii sunt fara chef si motivatie dar am imscris de atatea ori pe final de meci, dupa min 80 in ultimele etape. Asta arata ca jucatorii nu au cedat nici psihic nici fizic. Are dreptate si gica10 in ceea ce zice.

    Apreciază

    • PS M-a contrazis Toni prin tactica de la meciul cu Chiajna, de asemenea in cateva alte jocuri extrem de reusite. Dar linia lui generala este acest joc fricos cu asezare pe doua linii de la 25 m de poarta noastra pana la mijlocul terenului, la care a revenit din nou la Craiova.

      Apreciază

  25. Parerea mea este,ca asta este valoarea jucatorilor de la CFR,si joaca exact cat le permite valoare.Si eu sunt convins ca isi doresc si ei ma mult,si dau totul din ei.De multe ori, i-am vazut extrem de frustrati si suparati daca nu le iesea jocul.Na,din aceasta cauza n-ar trebui s-a le taiem capul,ei atata pot,atata dau ,punct si Hai CFR!!!-!.

    Apreciază

  26. Luis…valoarea jucatorilor este o „constanta” …ei niciodata nu vor putea mai mult… Da ar trebui sa fie un coeficient, chemat A1 care poate si trebe sa multiplice suma constantelor….in + sau in – …
    No, sa ma dau si io mare cu matematicile mele…

    Apreciază

  27. Timisoara inca respira, dupa victoria cu voluntarii si lupta va fi stransa pana la final. Sper sa iesim din aceste calcule avand in vedere ca jucam urmatoarele 3 meciuri acasa si nu cumva sa-i resuscitam pe moldoveni sau banateni. Si eu as fi multumit cu 7 puncte din aceste 3 meciuri, cu conditia ca egalul (daca va fi) sa fie cu Iasiul. Hai CFR !!!

    Apreciază

    • Botosaniul n-a facut decat un punct (nici noi n-am facut mai mult in Oltenia) cu Iasiul in derbyul moldovean, ceea ce ne ajuta pe noi cfr-istii.

      Apreciază

    • …n-a fost titular niciodata, din cauza individualismului sau si a jocului slab in faza de aparare. La anul, daca nu implineste 21 ani…

      Apreciază

  28. Ce meci au facut Pandurii cu vecinii de la Targu-Mures. Va fi un retur de foc cu muresenii in cupa… I-am vazut resuscitati de cand a venit fostul antrenor CFR-ist Ciorceri acolo ( in divizia C si B, reusind doua promovari in vreo trei ani parca), dar acum au intrecut orice masura (in sens pozitiv, au calitate). Reusesc sa urce liniile in triunghiuri frumoase de pase, se vede demarcarea jucatorilor pentru a se putea continua faza, incheie actiunile de atac cu suturi periculoase si centrari de calitate si finalizare, au in Gorobsov o masina de centrat (centrari de calitate) plus un gol superb prin lob peste zid din lovitura libera de la 18 metri sus la colt, au suteuri de caliatate, Brandan, Gabi Muresan, Tucudean, au un varf cu simt al portii, tehnica, plasament si sut (Tucudean). E drept ca apararea lor scartaie, norocul nostru, al cfr-istilor.

    Apreciază

    • …dar pana atunci, vor veni botsenii montati sa recupereze punctele pierdute cu Iasiul si acum au un antrenor care i-a dus in Europa League, un antrenor de calitate.

      Apreciază

  29. NOTAREA s-a încheiat ”prost” pentru Toni (4.9), echipa în schimb a luat examenul, e drept la limită (5.5). Cea mai mare notă (6.5) a fost acordată pt. Camora, Ruiz și Păun, iar cea mai mică (3.5) lui Vitor. HAI CFR!!!

    Apreciază

  30. La meciul botsenilor cu Iasiul, la centrarea din lovitura libera la coltul scurt, fundasii botseni l-au lasat liber pe Frasinescu sa inscrie cu capul, doar portarul a salvat. Am putea si noi incerca sa inscriem la centrari de la coltul scurt (prima bara). A fost hent clar in careu al lui Tiganasu (saritura la cap a la Maradona… pentru cei care-si mai amintesc in ’86 cu englezii…). Fulop si Vasvari par buni suteuri, va trebui sa-i blocam. La centrarea din min 55 peste toata apararea, Plamada apare la coltul lung si loveste cu capul mingea in bara. Portarul iese gresit, fara sa respinga. Atentie Marc la astfel de centrari peste toata lumea! Pe Plamada nu-l blocheaza nimeni, atentie aparatori cfr-isti! La contratatacul letal din min 78 al Iasiului, Cristea duce frumos mingea pana-n fata careului botsenilor, nu-i poate pasa colegului sau demarcat spre gol pentru ca alearga in offside si rateaza apoi total executia sutului. Deci, pot fi surprinsi botsenii pe contaatac, ideea e sa nu se alerge in offside pentru a putea primi pasa de gol. Carralero intrat in locul lui Fulop pare si el periculos, cu dribling si viteza, dar si simulator de fault in careu. Trebuie sa nu-l scapam din marcaj si sa nu puna fundasii mana pe el sa nu poata lesina subit in careu. Succes echipei cu botsenii sambata in direct in Gruia la orele 18! Forza CFR!

    Apreciază

  31. Sa vedem daca va pune in teren Toni 4-2-3-1 cum am jucat cu Chiajna (cu Ruiz mijlocas ofensiv in spatele varfului si Gomelt cu Petrucci inchizatori) sau obisnuitul 4-1-2-2-1 cu Gomelt inchizator si Petrucci si Ruiz interi. De mijlocas de banda stanga nu vreau sa ma gandesc ca va fi iar fundasul de banda stanga Bruno. De Dani nu mai scriu acum.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.