FC Voluntari – CFR Cluj


et4(screenshot: lpf.ro)

Preferam de o mie de ori să jucăm în play-off şi să luăm la pas titlul decât să aşteptăm în rugăciune etapă de etapă câte un mântuitor care să elibereze miile de cururi ceferiste de o legumă care începe deja să ne iasă mai uşor pe nas. Urmează Bucureştiul, stadionul de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, zis şi „Groapa”, dar nu pentru a mări distanţa de puncte în clasament faţă de Dinamo, ci pentru a asigura în continuare o şedere pe unul din locurile cât de cât călduţe faţă de alea care duc la retrogradare sau baraj şi a nu permite apropierea de noi a unei echipe care, după ce un întreg sezon regulat era catalogată drept o retrogradată sigură, şi-a găsit mai nou aspiraţii europene, în urma colapsului financiar al mureşenilor.

Miercuri, 30 martie 2016, ora 16.00, Stadionul Dinamo, etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1: FC Voluntari – CFR Cluj.

Dacă e să ne luăm după nea Mitică fost la ligă, momentan preşedinte de onoare al ilfovenilor, va fi ultimul meci al Voluntarilor pe stadionul lui Dinamo, cel următor cu Chiajna se va disputa pe noul stadion „Anghel Iordănescu” (?!), care „are tot ce-i trebuie, e rezolvat şi cu ISU. Are un gazon, masă de biliard”. Noroc că nu prindem masa de biliard, cred că băieţii noştri ar fi puţin dezorientaţi după atâtea jocuri pe terenuri care de care mai proaste. FC Voluntari: Calancea – Alcenat, Spahija, Țâru, Barna – V. Maftei, Moke – L. Rus, Achim, H. Kone – A. Bălan. Rezerve: Balauru, D. Pancu, Tudorie, Monkana, Mitache, Voduț, N. Grigore. Antrenor (suspendat sau nu, habar nu am, mâine este pe rol cazul lui la Comisia de Disciplină): Ionel Ganea.

CFR Cluj: Marc – Dani Coelho, Larie, Mureşan (Goian), Camora – Gomelt – Jakolis, Petrucci, Juan Carlos, Bruno – Bud (Lopez). Rezerve: Mincă – Tiago Lopes, Nascimento, Nouvier, Păun, Negruţ. Antrenor: Tony Conceicao.

, adică 3 puncte, restul nu are importanţă, că acum nu am deloc timp pentru prostiile mele. 🙂

HAI CFR!!!

68 de comentarii

    • A: Haţegan Ovidiu (Arad), A1: Şovre Octavian (Oradea – Bihor), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava – Suceava), Add1: Colţescu Sebastian (Craiova – Dolj), Add2: Dima Iulian (Bucureşti – Bucureşti), R1: Slabu Stelian (Braşov – Braşov), R2: ( – ), Obs: Nica Cristian (Ploieşti – Prahova). link

      Apreciază

  1. Fluierasii ca fluierasii…..oricum o sa ne fure…. Ceva stiri despre patronat sunt? Ca pana Judecatoria este patron la Frana existenta este asigurata numai daca sunt venituri….

    Apreciază

    • Nu i-am resuscitat noi pe gazari, s-au intarit in iarna si toata lumea i-a subestimat inaintea meciului din Gruia. Unde sunt cei ce posteaza numai la esecuri sau semiesecuri ca „daca nici pe gazari nu suntem in stare sa-i batem nici nu meritam sa mai stam in liga1…” Ce parere au acum ca au batut in deplasare etapa urmatoare egalului obtinut in Gruia?

      Apreciază

  2. Am citit „ştirea”, în opinia mea este o ştire „programată”, din categoria „să dezbinăm un pic înainte de meci”…Tocmai vine meciul cu sătenii, acolo Mitică cunoaşte de minune aceste trucuri mediatice. Să nu mai vorbesc, că şi fotografia e de la un meci CFR-Voluntari, pentru cei care nu vor să înţeleagă…Aceleaşi ştiri apar de fiecare data înaintea unui meci nasol al FCSP, acum văd că Pandurii sunt pe destrămate, când jucau cu Astra, ăia erau pe terminate, etc. Cunoaştem trucul, e unul ieftin, dar la noi îşi atinge scopul. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • N-aş crede că şi-a făcut listă PA, IM sau Zăvăleanu cu preţurile de vânzare ale jucătorilor. 🙂 În schimb, fiecare a spus la un moment dat că orice jucător este de vânzare dacă se oferă „preţul corect”. Dacă Camora n-a vrut la Bari, va accepta să meargă oriunde dacă cineva va oferi 300.000 pentru club? 🙂

      Apreciază

  3. Povesti nemuritoare.Batem maine la comunali,si batemsi pe ceilalti comunali sambata.Iasiul bate si ea pe comunalii de la Chiajna si cu ásta basta.Hai CFR!!!+! Din pacate urmatoarele doua meciuri Nu voi putea mérge la stadion,dar voi face galerie si din bucale.

    Apreciază

  4. Exact ,este o stire petarda aruncata inaintea meciului cu aia de la tara. Sa fim seriosi, stiu aia de la gsp ce vindem noi la vara si la ce pret. Asa au ars-o si in iarna si nu a plecat mai nimeni. Aceleasi stiri expirate despre noi. Nu v-ati saturat inca de mizeriile astea?

    Apreciază

  5. Rezultat perfect pentru noi la Timisoara………la voluntari trebuie sa ne aparam exact si pe contre sa-i sanctionam.Ar fi perfect un egal acolo si o victorie sambata.Cat despre vanzari in vara,chiar n-ar fi rau sa reusim sa vindem de vreo 800k.

    Apreciază

  6. Se pare ca i-am resuscitat pe gazari iar victoria lor in Banat e buna pt noi, sper sa-i mai incurce si pe altii. Imi doresc sa nu pierdem cu miticii, chiar daca va fi „cu noroc balauresc”, dar nu m-ar deranja deloc sa castigam. Important este sa pastram distanta minima de siguranta in fata lor dupa acest meci si sa-i batem sambata pe ceilalti comunali. Sunt doua meciuri care ne pot usura mult misiunea, dar ne-o si pot complica. Hai CFR !!!

    Apreciază

  7. Asta-i CFR-ul ? No amu, zau; asta-i CFR-ul ? Mai bine cu „pruncii nosti „, decat cu astia ….Io nu ma pricep ashe mult la fotbal , ca n-am numa’ doua grade luate la „professional coaching „, da’…. ashe sa joaca fotbal ? Sa ma lasati cu drumu’ cu autocaru’…Io l-am tat blamat pa Feri, da’ , cred ca era altceva pe vremea lui….

    Apreciază

  8. Mi-e rusine de aceasta echipa, ar trebui sa le fie si jucatorilor, antrenorului… este de o penibilitate enorma atitudinea si jocul nostru. Pana cand mai rau?? Cand se va termina cosmarul????? 😦

    Apreciază

  9. Un joc oribil, un rezultat pe masura.
    Si in meciurile anterioare am jucat urat dar macar nu am luat bataie.
    Pentru un suporter chiar ca-i frustrant sa nu vezi nici fotbal si sa n-ai nici rezultate

    Apreciază

  10. Sub orice critica am ajuns sa jucam, fara nici un orizont, fara nici o schema de joc, fara dorinta. O echipa care sta sa moara. De ce? Nu stiu. Avem cativa jucatori de fotbal in echipa care sunt cei mai slabi de cand ma uit eu la meciuri. Daca mai vad un flanc compus din Dani si T. Lopes innebunesc. Ce e in mintea lui Conceicao nu pot sa imi dau seama. Cum am jucat in primul meci cu Astra si cum am ajuns sa jucam acum. Cum face echipa asta cu Bruno si Dani care sunt 0 barat de luni bune chiar nu realizez. Ajungem sa jucam la retrogradare,poate asta le e motivatia care le lipseste acuma. Infrangerea asta trebuia sa vina de la meciul cu Timisoara, poate ne trezeam atunci. Poate se trezesc acum jucatorii. E treaba antrenorulor sa ii trezeasca. Oare nu mai conteaza si locul ocupat la final si implicit sumele incasate? Cu lotul asta ai batut steaua, dinamo, tg mures,craiova, iasi etc si nu esti in stare sa castigi cu ultimele 3 echipe din clasament. Pai ceva se intampla si nu e de bine.

    Apreciază

  11. Intrebare foarte serioasa? Mai avem nevoie de antrenor??? Oricine dintre tribunisti alcatuieste echipa mai buna decat A1 actual, + nu cred ca juniorii ar pierde meciurile la fel ca echipa de azi. Se plang ca au mers cu autocarul pana la mitici??? Pai la cum au jucat trebuie sa vina pe jos pana acasa. Sa te bata Voluntari-ul in asa hal…este umilitor :(((

    Apreciază

  12. Kiruj, lasa in PLM notarea….. Ne-am gatat! Atata o fost! Zic unii ca o fost meci trantit, ca ….ceva datorii la Militizica…. Bula la Galu…. Frana este o turma fara cioban! Are 2-3 caini (cat permite MUE), dar n-are stapan… Atata ne-o fost! (Daca o fost meci trantir….ar trebui sa batem Chiajna la 5-6 : 0 …..Pot sa am indoieli?) Poti spune ca-s pesemist….dar nu-s… Vad ce se intampla…. Bagami-as ambii sosoni…

    Apreciază

  13. Schimbarile de azi m-au lasat fara cuvinte. Pai daca ii scoti pe Ruiz si Nouvier si ii bagi pe Lopes si Beleck cu cine dracu mai construiesti atacul, cine sa iti mai duca mingea in careul advers? Cum vrei sa inscrii,doar din centrari norocoase de pe flancuri. Cine sa o faca daca T. Lopes centreaza mai mereu in primul adversar,mingea sare din Beleck ca din coltu’ mesei.Ma jur ca nu imi dau seama ce se intampla cu echipa asta. Sunt cativa jucatori care nu au ce cauta in echipa. Sunt cei mai slabi pe care i-am vazut la CFR vreodata. Dani,Beleck,T Lopez? Un singur lucru aveau de facut astazi,sa il tina pe Kone. Atat,ala e singurul jucator din echipa aia periculos. Pe partea lu Dani a fost bulevard astazi si nu numai azi. Toate echipele ataca pe partea aia. Si Conceicao incepe meci de meci cu el. Pai daca insisti in prostie la retrogradare ajungem. Chiar sa nu vada un lucru atat de evident? Ce scuze mai gasesc acum,sunt curios. De arbitrajul smekeresc nu mai zic nimic,faulturi cu nemiluita in preajma careului nostru, henturi in careul voluntarului?

    Apreciază

    • Cred ca dupa acest meci numai de arbitraj nu ar trebui sa ne plangem, chiar daca a fost hent la Maftei, pur si simplu nu e corect, sa vorbim de arbitraj…

      Apreciază

  14. Văzând „prestaţia” de astăzi, mai mereu mi-am adus aminte de acele (destule) meciuri din era Feri, când chiar am şi jucat ceva (chiar dacă am şi pierdut destule puncte pe „estetica” aia), când am şi presat, am şi construit…Dacă Toni o tine mai departe cu „filosofia” asta de joc (şi nu numai), nu-l văd bine nici pe el, nici CFR-ul…Că nu-l văd bine pe Toni, mai accept eu cumva, dar să nu tragă după el şi echipa…S-a ajuns acolo, unde trebuia să ajungem -din păcate- prin prisma evoluţiilor. Ne-am legat la ochi cu acele victorii (la Iaşi, la Craiova), unele norocoase, altele aşa-şi-aşa, dar evoluţia/jocul în sine descreşte vizibil, de la o etapă la alta. Am impresia că nici jucătorii nu prea înţeleg (şi nici nu le convine la unii) strategia lui Toni, care -teoretic vorbind- e una corectă, dar în practică începe să crape prin toate părţile. Sătenii ne-au citit, au dejucat perfect slăbiciunile acestei aşezări, au găsit mereu oameni liberi între linii, au văzut slăbiciunile defensivei la faze fixe, ne-au frecat şi acolo. Pe lângă asta este de neînţeles încăpăţânarea lui Toni pentru folosirea lui Dani (şi Bruno, partial, dar el a mai avut şi ceva meciuri reuşite), apoi vin şi nişte schimbări absolut aiurea, trecerea la un 4-4-2 (?) aproximativ, neexersat, aruncat „pe piaţă” la disperare, cu Beleck negăsindu-şi locul acolo, încurcând deseori coechipierii să dezvolte cât de cât un atac pe flancuri…N-avem ce comenta foarte mult cu Haţegan, nici cu Mitică, problema e la noi, asta-i clar, ne place sau nu, dacă ne tot minţim şi căutăm scuze, e vai de noi. OK, depunctarea aia ne-a demoralizat, dar atunci cum se explică mobilizarea de la Iaşi, de la Craiova, chiar şi de la Timişoara? Ceva s-a stricat (sau e pe cale să se strice), nu iremediabil (sper), dar cât mai există timp (şi există, inclusiv şanse de-a-ne menţine în Liga1), trebuie luate nişte măsuri, poate chiar dure. Inclusiv o eventuală „repunere” în drepturi a lui Feri…:) Chiar nu glumesc…Dar haideţi să mai aşteptăm o etapă (nu mai mult!), apoi vedem care-i direcţia (şi soarta noastră). În final repet o teorie mai veche de-a mea: avem un lot de loc 9, câteodată am fost mai sus, acum (încă) suntem pe locul 9 (de nivelul noastru, adică), degeaba ne amăgim că avem nu ştiu ce jucători valoroşi „stricaţi” de Feri, etc. Vedem „valoarea”…Uitaţi-vă la acest veritabil ţăran (Ganea), o fi el cum o fi, dar condiţie fizică a băgat în copii ăia, i-a aplicat o strategie simplă (care se bazează preponderent pe prelucrarea fazei de către Kone), apoi fuga, centrarea, pressingu’ pe ei şi e şi suficient asta acum şi aici, în Liga asta de doi lei, de care în mod cert ne vom despărţi, dacă toată lumea responsabilă nu se bagă serios la treabă, măcar acum în prag de colaps. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • …da Kiruj, la noi exact asta liseste, pressingul la respingerea adversarului, lupta pana la epuizare pentru aceste mingi respinse tot meciul… Si eu cred ca asta ne mai trebuie…Plus ce ziceai de Dani si Bruno si as mai adauga eu jocul cu doi mijlocasi de banda tot timpul, nu cu un fundas pe o banda la mijloc (Bruno sau T Lopes)… Si da, ai nostrii pareau obositi in ultimele 20 de minute, incapabili sa alerge sa faca pressing…

      Apreciază

    • …Am fost knock out in aparare la cele doua lovituri libere, ma refer la reluarea cu piciorul a lui Maftei si la capul lui Nicolae. Plus la gol… Puteau iesi 3 goluri clare, din care a iesit unul…

      Apreciază

    • …da, Kiruj, au gasit satenii spatii printre liniile noastre pentru ca nu avem in multe momente echipa scurta. De ce nu avem echipa scurta foarte des in meciuri? Pentru ca si cu echipe slabe ca cea a satenilor suntem niste fricosi… Nu urcam liniile aproape de cei din fata… Si atunci suntem penalizati de adversari pe spatiile libere care apar astfel…

      Apreciază

  15. Referitor la schimbări: tu, A1, vezi (că noi am văzut clar de tot) că treaba nu merge nicicum, primim gol absolut logic (după care şmecheraşul de Ganea retrage echipa, invitându-ne să facem ceva ce am uitat complet în era Toni, să atacăm, să construim), şi tu A1, în loc să-l salţi imediat pe Dani din schema (unde trebuia pus Tiago, oricum mai folositor ca fundaş dreapta, ca mijlocaş dreapta), îl laşi acolo mai departe, să avem un om în minus şi mai departe. Apoi îl arunci în acelaşi minut şi pe Jakolis, care ştie meserie mai mult pe dreapta. Soluţia logică era (dacă rămânem la schema de dublă schimbare) Tiago în locul lui Dani şi Jakolis în locul lui Bruno, cu Jakolis pe dreapta şi Nouvier pe stânga, adică fiecare pe locul lui, unde mai ştie câte ceva. Apoi puteai umbla şi la aşezare, introducându-l pe Beleck, dar trebuia scos Gomelt, care a devenit absolut inutil după aceste schimbări, a şi fost mutat mai sus (cu Petrucci venind mai jos), dar acolo sus n-are ce căuta Gomelt. Nişte schimbări de-a dreptul eşuate, efectiv de neînţeles, cel puţin pentru mine. Mă rog, am putea povesti mult mai multe, dar chiar sunt foarte dezamăgit, dar şi disperat, până la urmă…HAI CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Asa vedeam si eu schimbarile Kiruj. Nu am inteles nimic din schimbarile astea. Pacat ca nu il vedem saptamana viitoare la Cluj pe Milevsky de la Chiajna. 😀 . Poate totusi castiga azi Iasi-ul si ii tin departe de noi pe sateni. Falub nu mi se pare o scula de antrenor si poate reusim sa ii invingem sa ne mai linistim si noi.

      Apreciază

      • Justin, oricine care a jucat măcar în spatele blocurilor vedea necesitatea/oportunitatea acestor schimbări…Vorbesc serios. Apoi, că nici așa nu făceam mare brânză, aia e o cu totul altă poveste. Dar măcar ai fi încercat soluția aia care se vedea și de pe Marte, și de pe toate planetele Universului. Sorry, sunt supărat, dpdv ”tehnic” sunt ofticat, nu alta…OK, mai pierzi, câteodată nemeritat (vezi înfrângerea din Gruia contra craiovenilor, dar și altele), dar măcar dpdv strategic ai conceput corect lucrurile…Of, mai bine mă opresc. Pe naiba, nu mă opresc…:) Revin la înfrângerea aia contra craiovenilor…Echipa a fost bine așezată, echipa a jucat bine (spre f.bine) 70 de minute. Au apărut niște neatenții punctuale (de-a dreptul caraghioase) ca oltenii să revină în joc și să ne-o tragă în final…Poți fi supărat pe A1, acuma pe bune? HAI CFR!!!

        Apreciază

  16. REFLECTII (ne)PERTINENTE(!):30.03`16-0rele,20.00- Voluntari-CFR=1-0(0-0);constat ca,iarasi,am fost criticat,pe nedrept, de unii “competenti”(Dantesc si alti”pupii”),cand am pus punctual pe”i”si am semnalat marile carente de ordin tehnico-tactic din jocul nostru,care totusi s-ar putea compensa , daca am face ceva eforturi de vointa,atitudinea,dorinta si determinarea care le lipseste jucatorilor;apoi,trebuie,urgent ca A.1 sa renunte la aceste jenante”party-priuri”fata de conationali;unii, sunt orice ,numai jucatori de fotbal NU(Dani,Bruno),de fotbalisti nici pomeneala(!);unde a disparut increderea si conditia fizica?;o lentoare in alergare si gandire,un “j`ai mon fish”,cu executii tehnice primitive, hilare,cu aceleasi pase pripite,previzibile,sau fara adresa,cu stangacii de pozitionare la cornere si la atacantii adversi,o catastrofa de joc(!);pe partea dreapta,a lui Dani, era”bulevardul Paulista”; ilfovenii,n-au stat prea mult pe ganduri si au profitat de “gaura” defensivei noastre si si-au canalizat,aproape,toate atacurile ofensivei pe aceea parte,”mirosind”ca nu vom opune nicio rezistenta; pe acolo au fost purtate majoritate actiunilor periculoase ale adversarilor,inclusiv golul(!);dar “marele”Toni ,nu se sesizeaza, si nu-l schimba pe Dani,cu oricine altcineva(chiar si cu un al 3-lea fundas central!),ba mai mult,nici nu-l ajuta,cu un Jakolis(!);ce face si mai neverosimil,il introduce totusi in teren pe Jakolis,dar pe stanga,nu pe dreapta(oare de ce l-a scos pe Nouvier?),probabil ca vroia sa-l faca de ras,sabotand astfel,orice incercare ofensiva,sau de contraatac, din partea noastra(?!);o “jena” de antrenor;cum stai si casti(belesti)ochii si nu observi ca acest Kone le face tot jocul si nu-ti iei nicio masura de contracarare(!!!);inexplicabil(!?);numai unul fara viziune,fara stiinta jocului,incearca egalarea,cu T.Lopes si Beleck,scotandu-i din teren pe J.C.Ruiz si Nouvier;poate ca trebuie sa va reamintesc ca acest A.1 a contribuit DECISIV la retrogradarea brasovenilor(?);cu o asemenea”strategie”, tactica si conceptii de joc,perdante,peste doua etape suntem intr-o alta liga(!)

    Apreciază

    • Ziceai ca pret de cateva saptamani ai sa ma scutesti…Cat despre „pupi” io zic sa iti rascolesti un pic in memorie si daca nu te mai ajuta conexiunile cauta la History in Tribuna comentariile mele…
      Anyway concluzionand ramai un APV-ist care crede ca daca face instructie cu „leatul” ii e net superior din toate punctele de vedere.

      Apreciază

      • Dantesc am inteles ca stai in gruia.Nu stiu cati ani ai, dar te intreb ,Gigi morariu,Sorin Solea ,Sandu Savu,Gabi Catona,Razvan Morariu,Liviu Pastor, Liana Pastor,Gabi Jorza,si acum bancherul care sta in Gruia,sti de careva?

        Apreciază

    • ..da, Racheta, Ruiz si Nouvier trebuiau sa ramana in teren si langa ei trebuiau sa mai apara Jakolis si Beleck, in locul lui Bruno si trebuia sacrificat la 0-1 Gomelt pentru introducerea celui de-al doilea varf. Nu inteleg deloc absenta lui Bud. E accidentat? Toni joaca tot timpul cu un fundas pe post de mijlocas de banda. Nu inteleg… Ne mai miram ca suntem impotenti la atacul pozitional? In aceasta situatie trebuie sa fortezi pe benzi, mai ales daca observi slabiciuni ale adversarului pe o anumita banda, acolo fortezi… Dar daca tu ai acolo un funfas?…

      Apreciază

    • …desi am jucat la 0-0 (la ciupeala) pana la golul primit, tocmai ca sa nu fim surprinsi in fundul gol, tot am fost surprinsi de o pasa de 70 de metri cu o preluare de vreo 4m, adica marcajul lui Dani la Kone a fost zero barat…L-a lasat sa si centreze… Si inca fara sa-l jeneze… ca sa nu mai zic de faptul ca Rus a sutat fara marcaj din interiorul careului, in conditiile in care aveam vreo 8 jucatori in zona…

      Apreciază

  17. Etapa de etapa, in acest an, am criticat jocul, pt descrierea generala am folosit cuvantul RUDIMENTAR . Dar am subliniat de fiecare data daruirea baietilor si faptul, ca pt existenta clubului important sa ramanem cumva in prima liga si pt asta n-am mai cerut jocuri solide ci adunare de puncte . Pana la meciul de azi eram in grafic, jucam prost, dar adunam puncte. Azi , pt prima data in acest an, n-am mai vazut daruire si inevitabilul s-a produs, am pierdut rusinos ! Puteti diseca mult si bine planul tactic sau schimbarile facute de antrenor, esenta infrangerii a fost lipsa de daruire, apatia generala, in rest, cum ne-au obisnuit, executii, pase, centrari rudimentare. Acum am intrat in hora retrogradarii ( unii din noi am prevazut aceasta posibilitate ), orice e posibil . Dupa mine, lipsa de daruire a avut o cauza, daca se rezolva problema aparuta, vom scapa, daca nu, picam sigur ! Iar daca picam, adio …

    Apreciază

    • …si eu am remarcat lipsa pressingului la mingile respinse de adversar, pierderea majoritatii duelurilor fizice, mai tot timpul satenii erau primii la mingile respinse sau bubuite. Da, asta e lipsa de daruire, de lupta pana la epuizare…

      Apreciază

  18. Cauzele derivei:conducere moale,salarii platite la zi indiferent de performante,mici bisericute si nu in ultimul rand „antrenamentele fizice”la Noa

    Apreciază

  19. Nu ca sa scuz jocul echipei noastre: dar ce inseamna un penalty acordat cand trebuie(in min 90), ce inseamna un cartonas rosu aratat ,,cand trebuie,, o conferinta de presa inaintea unui meci important in care sa te plangi de arbitraj, ca esti cea mai defavorizata echipa.. . Toate astea conteaza,un punct castigat azi,3 maine si uite asa intrii in play off, castigi un campionat,iti intra cateva milioane in cont, etc etc restul il stiti cu totii. Si nu, nu era CFR echipa asta, stim cu toti despre ce echipa vorbesc.
    Despre ai nostri numai de bine, sper sa se trezeasca cumva si sa realizeze la ce echipa joaca, ca nu mai sunt in liga a doua portugheza, a 3a spaniola,etc de unde naiba i-o adus ai nostri conducatori dupa 2 ani de intense urmariri.

    Apreciază

  20. Fiecare infrangere doare indiferent de realizarile din timpul partidei.Dupa ce au inscris, comunalii s-au retras obligandu-i pe ai nostri sa faca un joc de constructie.In prima repriza ocaziile comunalilor s-au rezumat la fazele fixe(lovituri libere si cornere),din care cea mai mare a lui Maftei,fiind din ofsaid.
    Am avut si noi oportunitatile noastre in care am fi putut inscrie.Sutul din prima repriza a lui Ruiz si apoi in repriza a 2 a lui Cristian.Apropo exista o vorba:un lucru repetat la nesfarsit devine in timp preluat ca adevar.Tot vorbim de Dani ,de Bruno ca fiind dezastruosi.Astazi a fost introdus si Thiago si nu mi-a parut cu argumente in fata lui Dani.Noi trebuie sa intelegem ca vorbim de o echipa si aprecierile trebuie facute in acest sens.Daca nu sunt rezultate nu este vina unui jucator ci a intregii echipe.Daca este sa mergem pe acest drum atunci putem remarca ineficienta si lipsa de inspiratie a lui Cristian care n-a mai inscris de vreo 10 etape.Acum ca nu este folosit mai des Belek o fi mai mult decizia conducerii decat strict a lui A1.Cristian este jucatorul nostru ,iar Belek este imprumutat,astfel ca este fortat primul.
    Mai sunt 10 etape si 30 de puncte in joc…….acum la fel de adevarat este ca am jucat 3 partide in deplasare si una singura acasa.
    Specific spiritului balcanic,la prima infrangere dupa vreo 8 partide desfiintam echipa si o punem la taraba.

    Apreciază

  21. …am vazut reluarea…si n-am vazut nimic…Suntem niste fricosi…Ne temem sa facem pressing cu echipa scurta in terenul advers in fata unui adversar foarte slab…Au mai fost cele doua ocazii ale lui Ruiz pe care cei de la gigisport nu le-au pus in rezumatul lor…A mai fost penalty-ul neacordat la hentul lui Maftei… Una peste alta, am meritat infrangerea,,, La golul de generic al lui Rus a fost lasat sa traga din careu iar autorul centrarii, Kone a fost lasat de Dani sa faca o preluare de 4 metri si a fost lasat sa si centreze tot de catre Dani…In atac am fost impotenti rau,,,Ne bazam doar pe centrari, nu continuam combinatiile, un-doi-urile pana la sutul la poarta, cand ar trebui sa driblam si sa tragem la poarta pasam lateral pentru centrare,,,

    Apreciază

    • La Maftei nu se poate vorbi de hent la acea faza,fiind cu mana pe langa corp chiar daca este lovit in mana.Hent clar a fost in schimb pe linia de 16m (la sutul lui Jakolis) cand comunalul respinge mana de la nivelul capului(deci vorbim clar de hent).Si cand te gandesti ca aseara se da penalty la o faza cand jucatorul n-are nici cea mai mica intentie sa joace mingea cu mana.Acelasi regulament alta interpretare si mai grav in aceeasi partida………la noi Hateganu da galben la Gomelt(cand nici fault nu trebuia sa-i dea) si cu 30 secunde inainte Rus il faulteaza cinic la mijlocul terenului pe un cfrist,dar ramane nesanctionat.
      Vizavi de Cristian,rolul sau este sa inscrie sau sa ofere asisturi.N-o face chiar daca si ieri a avut un moment la sutul din unghi cand putea sa dea mingea la Belek aflat in coltul opus.

      Apreciază

      • …referitor la Cristian, da, a vrut sa inscrie neaparat, daca-i pasa lui Beleck poate ca stateam altfel acum… La asa-zisul fault pentru care a luat galben Gomelt, am remarcat si eu diferenta de unitate de masura a lui H”o”tegan la faultul urat din spate in faza precedenta acesteia, nesanctionat cu galben…Referitor la hentul lui Maftei, am vazut in ultima vreme multe penalty-uri acordate pentru suturi foarte puternice in maini care protejau fata, ousoarele sau alte parti ale corpului… Nu sunt de acord cu ele, dar se dau…pentru altii…

        Apreciază

      • În prima repriză, Gomelt a făcut 3 faulturi consecutive în nici 5 minute, iar după ultimul Haţeganu l-a avertizat că la următorul fault îl va da galben, aşa că nu prea are importanţă pentru ce i l-a arătat, oricum l-ar fi încasat până la urmă.

        Apreciază

  22. De Cristian nu ma plang, il vad cat alearga si face pressing, coboara pana la jumatatea terenului sa recupereze, sa devieze cu capul. Baiatul se zbate mult pt echipa. In 2 meciuri cred ca a avut 2 ocazii de a inscrie, nici colegii nu il ajuta prea mult cu mingi in careu. Intre el si Beleck clar il prefer pe Cristian. Intre Dani si T. Lopes e greu de ales intr-adevar, pe partea defensiva sunt amandoi la fel de slabi, dar pe partea ofensiva cred ca Tiago e mai util, avand in vedere centrarile din trecut si aparitiile surprinzatoare in careu.Oare sa nu avem nici un jucator de 17-18 ani care sa merite incercat acolo? Mai rau decat Dani nu avea cum sa se descurce.

    Apreciază

  23. …vad ca se vorbeste deja pe aici de inlocuirea lui Toni cu Ando. Vroiam sa scriu despre abordarea meciului tactic la 0-0 (la ciupeala) dar afland de la voi de Ando ma opresc aici. Echipele lui Ando aveau un joc sclipitor de contraatac dar atacul pozitional era impotent, fara triunghiuri de pase, fara un-doi-uri. Ando i-a avut la dispozitie pe Semedo (de care isi batea joc tinandu-l pe banca) si pe Dubarbier, doi vitezisti deosebiti in primul mandat si pe Sougou si Bastos in al doilea, unde viteza incredibila a lui Sougou era completata de viteza si tehnica sclipitoare a lui Bastos. Oare ce vitezisti avem acum la echipa pentru un joc de contraatac? Si daca adversarii se prind (si se vor prinde) si ne vor invita la atac pozitional, pe cine vom mai surprinde noi pe contraatac?… As mai adauga ca i-a avut la dispozitie pe Rui Pedro, Felgheiras, Cadu, Piccolo, Gabi Muresan, etc in al doilea mandat, iar in primul a i-a avut pe Fabianni (un atacant sclipitor), Didi (in mare forma), tot Cadu, Toni, Culio (un mingicar valoros), tot Gabi Muresan, etc. Oricum ma uit, vad valoare la Petrucci, Marc, Larie, Juan Carlos Ruiz, Cristian Lopez, Bud, Nouvier, Jacolis, Paun si chiar si la ceilalti doi portari (toti trei sunt cam la aceeasi valoare in opinia mea), dar nu pot sa compar CFR-ul de azi echipele cu care CFR-ul lua trei titluri si face a 10 puncte in grupele CH L.

    Apreciază

    • Nu pot decât să mă repet: nu vom recupera punctele risipite cu ultimele două clasate în duelurile cu sătenii (na, că l-am omenit pe nea Mitică), se lucrează pentru salvarea țăranilor (vezi meciul chiajna-iași), Voluntarii vor prinde loc de EL, dacă intră și Pandurii în colaps financiar, ne batem cu Botoșani și Timișoara pentru evitarea barajului. Nu s-a schimbat nimic.

      Apreciază

  24. Ai perfecta dreptate cfr.istu-le,privind schimbarile(!);am revenit,doar pt. doua zile, in tara pt.a participa la inmormantarea matusii mele;acestui nefericit moment i s-a mai adaugat si acest joc al neputintei,prilej pt. ati mai directiona,cu mare placere cateva sageti,draga Dantesc(!).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.