Germania, CFR şi Mintiu Gherlii


Motto 1: „Fotbalul este un sport în care 22 de oameni aleargă după minge, iar in final germanii câștigă mereu!” – Gary Lineker

Motto 2: “Joacă Mintiu-Gherlii, zici că-i CFR-ul. “Vulturii” au bătut Ardealul Cluj cu două goluri date în prelungiri.” – cjsport, 14 martie 2016

În meciul retur din turul 1 al Cupei Oraşelor Tîrguri, prin octombrie 1974, ediţia 1974-1975 (actuala Cupa UEFA), Steagul Roşu Braşov a jucat cu turcii de la Besiktas. După ce în tur pierduseră cu 2-0 la Bosfor, stegarii sperau să întoarcă scorul sub Tîmpa. În minutul 85, tabela indica 0-0 şi spectatorii începuseră să părăsească stadionul. Ghinionişti rău cei care au plecat, Kádár a reuşit să deschidă scorul în minutul 87, apoi, Şerbănoiu a reuşit să marcheze de două ori, în minutele 90 şi 92, iar Braşovul s-a calificat în turul următor cu scorul general de 3-2.

Ţin minte că în Almanahul Sportul 1975 a apărut o cronică a meciului (făcută probabil ulterior la mişto), cu explicaţia că redactorul ziarului Sportul s-a apucat din timp să bată la maşina de scris, astfel încât să poată trimite cât mai repede materialul la redacţie. A fost publicată o cronică dactilografiată a meciului, pe care au fost făcute o groază de tăieturi şi corecturi cu stiloul. Cu aproximaţie din memorie:

Nu o dată am tras semnale de alarmă că jucătorii români trebuie să-şi bage bine în cap că un meci durează 90 de minute plus prelungirile, dar vorbim mereu în van, mentalitatea păguboasă a fotbaliştilor noştri … Am urmărit un meci deosebit de anost spectaculos, jucătorii noştri au dat dovadă pe întreg parcursul meciului de lipsă de încredere în forţele proprii, parcă aveau plumb argint viu în picioare … “ şi aşa mai departe.

La finalul meciului nostru de la Timişoara, mi-am adus aminte instantaneu de întâmplarea de la Braşov. Cu siguranţă că am fi catalogat prestaţia noastră ca una dintre cele mai slabe din acest campionat dacă n-ar fi existat acele spectaculoase 3 minute din final.

“Dar în repriza a doua, în zece jucători, ceea ce am făcut noi arată că suntem o echipă mare și o echipă cu valoare.” – a declarat Mario Camora link

Băieţi de caracter, unul şi unul, să ne bucurăm că avem un asemenea vestiar, contează mai mult atitudinea arătată decât scorul de la Timişoara. Numai o mentalitate colectivă sănătoasă şi puternică poate duce meci de meci la mobilizarea jucătorilor, în condiţiile ratării obiectivului iniţial, acela de a evolua în play-off. Dar, probabil, atmosfera profesionistă a vestiarului frânar se moşteneşte din tată-n fiu Cadu-n Camora, revenirea spectaculoasă de la Timişoara nu reprezintă o premieră în istoria recentă a CFR-ului.

Cineva a amintit ieri de un fel de top al revenirilor CFR-ului. Este un lucru dificil de realizat, fiecare este un unicat în felul ei. Alt context, altă miză, altă valoare a echipelor, conjuncturi total diferite. Să le reamintim pe cele mai reprezentative, poate mai apar la comentarii şi alte propuneri, iar kiruj le va centraliza şi ne va pune ulterior să votăm “Topul Celor Mai Spectaculoase Reveniri new-CFR”. 🙂

  1. 10 mai 2010 Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-3 (revenire de la 0-2 în 10 oameni, Alcantara eliminat în prima repriză; marcatori: A. Piţurcă 11, M. Costea 21, Traore 63, Bud 85, Cadu 93)
  1. 18 mai 2012 U Cluj – CFR Cluj 2-3 (revenire de la 0-2, adversarii rămaşi în 10; marcatori: Marinescu 29, Cristescu 47, Mureşan 60, Sougou 67, Cadu 88)
  1. 14 octombrie 2008 U Cluj – CFR Cluj 13-14, cupa României (revenire de la 0-2 şi 2-3; marcatori: Soporan 9 din penalty, Soporan 23 din penalty, Didy 50, Trică 77, Şuteu 78, Peralta 80; la lovituri de departajare marchează toţi, ratează Soporan 🙂 )

link

  1. 27 iulie 2013 CFR Cluj – ACS Poli 2-2 (revenire de la 0-1 şi 1-2 în 10 respectiv 9 oameni şi am terminat meciul cu 3 eliminaţi: Costea 31, Felgueiras 68, Deac 85; marcatori: Székely 7, Cadu 57, Székely 70, Deac 80)
  1. 13 martie 2016 ACS Poli – CFR Cluj 2-2 (revenire de la 0-2 în 10 oameni, eliminat A. Mureşan; goluri în prelungiri; marcatori: Popescu 10, Zicu 43, Camora 90, Petrucci 94)
  1. 7 noiembrie 2015 FC Voluntari – CFR Cluj 2-2 (revenire de la 0-2; marcatori: Voduț 10, Novac 48, Lopez 75 şi 83)
  1. 14 aprilie 2010 CFR Cluj – Dinamo 2-1, retur semifinală de cupa României (revenire de la 0-0 🙂 , eliminat Edimar în min 46; goluri: N. Dică 51, Andrei Cristea 74, Traore 78)
  1. 28 noiembrie 2012 CFR Cluj – Dinamo 2-1, sferturi cupa României (revenire de la 0-1, om în plus; marcatori: Alexe 62, Bastos 66, G. Mureşan 101)

UPDATE – propuneri:

5 noiembrie 2009 CFR Cluj – Sparta Praga 2-3 (propunere Ioan Dacid, revenire 2-2 de la 0-2 în 9 oameni, eliminaţi G. Mureşan 64, Mara 88; marcatori: Holenda 6 şi 13, Traore 25, Dubarbier 91, Wilfried 95)

video

02 decembrie 2014 CS Mioveni – CFR Cluj 3-4, cupa României (propunere Piru Ciuruc; revenire de la 0-3; marcatori: Stoica 36, Nilă 51, Gălan 59, Tade 62, Chanturia 68, Tade 86, Ivanovski 90+2)

16 septembrie 2008 AS Roma – CFR Cluj 1-2 (propunere ppa, debut CFR în CL, revenire de la 0-1; marcatori: Panucci 16, Culio 27 şi 49)

30 octombrie 2010 Oţelul-CFR 1-1 (propunere gica10, revenire de la 0-1 în 10 oameni, eliminat Traore în min. 69; marcatori: Iorga 58, Peralta 90)

24 aprilie 2010 CFR Cluj – Unirea Alba Iulia 3-2 (propunere Saul, revenire negativă de la 2-0 la 2-2, apoi una pozitivă în ultimul minut, miză mare de tot, titlul; marcatori: Bud 21 şi 65, Veljovici 66, G. Mureşan a.g. 77, Bud 90)

11 mai 2012 CFR Cluj- Voinţa Sibiu 2-1 (perechea anteriorului, revenire negativă de la 1-0 la 1-1, apoi cea pozitivă în 10 oameni, eliminat Ronny în minutul 77; marcatori: Sougou 9, Apostol 63, Maftei 90+3)

21 august 2012 FC Basel – CFR Cluj 1-2 (ioi, era să uit de meciul acesta :), revenire de la 0-1, miză uriaşă, calificarea în grupele CL; marcatori: Stroller 44, Sougou 66 şi 71)

Din păcate, nu am găsit alt material video despre partidă.

HAI CFR!!!

 

70 de comentarii

  1. Nu stiu cum se face dar pe Tribuna poti sa citesti lucruri mai interesante si mai documentate decat pe majoritatea site-urilor sportive.
    O reala placere sa-ti reamintesti asemenea jocuri.
    Revenirile spectaculoase sunt posibile doar pentru echipele care au un moral bun, incredere, spirit de lupta si coeziune. Toate aceste caracteristici le regasim la echipa CFR-ului si cred ca aceasta este explicatia pentru reusitele din acest an, in ciuda unui joc de tip „turca” si a unor jucatori care nu sunt chiar in cea mai buna forma.

    Apreciază

  2. Kiruj, intradevar, dr. Puscas a infiintat echipa de volei in Salaj, mai exact la Simleu-Silvaniei, unde era directorul cunoscutului spital . Cand nu a mai rezistat cu finantele, echipa a fost preluata de fabrica Elcond din Zalau, prin regretatul director general, ing. Maier Nicolae, care in 1990 m-a promovat pe mine in functia de director economic, dupa cateva luni dandu-mi pe mana echipa, restul povestii il cunosti cu siguranta .

    Apreciază

  3. Meciul cu Sparta Praga, cu 2 oameni in minus revenim de la 0-2 , dar primim gol in minutul 90+4 pe contraatac dupa o faza in care noi fortam vitoria(ce meci….).

    Apreciază

    • Da, fantastic meci, am updatat articolul cu acest meci, dar, din păcate, n-am găsit material video decât pe sport.ro şi nu mă pricep cum se extrage clipul video de pe acel site. 🙂

      Apreciază

      • Da , din pacate nu mai e nici un filmulet pe youtube ,acum 2 ani stiu ca l-am revazut dar intre timp copyright-ul asta nenorocit l-a scos de acolo.

        Apreciază

  4. Gavrilo, de cativa ani, fiind in pensie de boala, traiesc mai retras, asa ca nu-ti pot raspunde cu precizie la intrebarea ta . Cred totusi ca Puiu Streang o duce bine, intr-o zi l-am vazut intr-o masina fainuta, iar despre sotia lui stiam, ca lucreaza la prefectura .

    Apreciază

  5. Despre banii la arbitraje . Credeti-ma, la sporturile de echipa, baschet, volei, handbal, rugby, se dau fara rusine si azi . La fotbal, probabil mai putin, de frica DNA . Psihologia omului este de asa natura, ca daca l-ai obisnuit cu atentii, materiale sau banesti, si dintr-o data te opresti, fluierasul se simte lezat, in prostia lui chiar furat, si astfel te ciupeste cum poate . Cazul descris parca de Andrei Popa cu Balaj este elocvent, omul venea la Cluj la meciurile din CL, te ocupai ca lumea de el, iar cand ai oprit robinetul, a intors foaia si el . PS . Caneto, cu toate exceptiile, la inceputul erei Paszkanyi, am beneficiat de arbitraje favorabile, toata lumea era cu noi, federatia, liga, comisiile etc . Acum, e invers, Arpi nu mai da nimic ( ca si pt echipa ), iar felcerul nu msai cara gentile lui Burleanu sau Iorgulescu …

    Apreciază

  6. Un alt joc in care am avut o revenire exceptionala a fost meciul de cupa Mioveni- CFR 3-4 unde am revenit dupa ce am fost condusi cu 3-0.
    Atunci ne-au acuzat de lipsa de fair play, pentru ca nu le-am reantors mingea de la un out, in timp ce ei se tavaleau pe jos tragand de timp

    Apreciază

  7. Ne trebuie neaparat o victorie luni, contra celor din Ploiesti. Ne-am departa un pic de locurile fierbinti, de-asemenea le-am ingropa orice speranta de salvare petrolistilor.Cum necum trebuie obtinuta victoria. Nu stiu cat de benefica a fost revenirea din meciul cu Timisoara, sa speram ca la capitolul incredere le-a dat aripi jucatorilor, dar sa nu cumva sa le ascunda faptul ca nu am jucat absolut nimic in meciul respectiv. As incepe meciul cu Nouvier si Bud titulari si bineinteles Larie in locul lui Muresan. In locul lui Dani Coelho as pune pe oricine altcineva. Oricum e degeaba pe teren.

    Apreciază

    • E absolut necesar sa batem Petrolul luni, dar nu numai. Urmeaza o perioada cu multe meciuri acasa pe care e obligatoriu sa le castigam, Repostez aici comentariul pe care l-am scris la finalul articolului trecut. ”
      Intr-adevar se ascute lupta si fiecare victorie sau infrangere te poate urca sau cobora. Pentru noi urmeaza 3 meciuri cu echipele de sub noi, acasa cu Petrolul si Chiajna si deplasare la Voluntari, din care trebuie sa scoatem minim 7 puncte, pentru a nu ne complica situatia. Daca lucrurile merg bine, pana la Pasti ar trebui sa ne asiguram locul in prima liga si sa nu avem emotii pe final. Spun acest lucru deoarece in urmatorele 7 partide vom avea doar doua deplasari, (Voluntari si Craiova) si 5 meciuri acasa, dintre care 3 consecutive. Hai CFR !!! „

      Apreciază

  8. Ar mai fi o partida cu Vaslui(cred ca atunci cu eliminarea lui Cadu) cand am scos un 0-0……..si daca retin am mai avut un eliminat cred ca Valente.Alta partida in care am aratat mult caracter a fost la Otelul unde cu un om eliminat am egalat prin Peralta(un gol cu capul cu bolta) in min 88.
    Apropo de Paun ,imi pare ca jucam cu handicap cu fortarea lui.In aceste conditii rezultatele noastre sunt cu atat mai de remarcat.Eu unul daca este politica de promovare din partea clubului l-as incerca pe Veres.A avut un debut nefast cu eliminare,dar apoi mi-a placut la mijloc.Paun din pacate are o atitudine gresita despre performanta.Confunda showbizul cu performanta in fotbal.Ma uit la atitudinea(si jocul) lui Ivan de la Craiova.Dar probabil cei din conducere stiu mai bine incotro trebuie sa ne indreptam.

    Apreciază

    • Din sezonul viitor va fi obligatorie prezenta pe teren a unui tanar sub 21 de ani, ceea ce va fi o problema pentru noi. Aveti cunostinta de vreun tanar de la juniori care ar putea juca?

      Apreciază

        • Si atunci ce motivatie ar avea un jucator,stiind ca nu poate fi scos din echipa ,pentru ca o regula aberanta il tine-n teren.Asa se vrea salvarea „forbalului”rumunesc.Asa idioti nu pot fii.Mai bine ar obliga cluburile sa aiba o echipa a doua,si sa organizeze un campionat in acest sens,cum a fost candva.Asa si antrenorul de la prima echipa poate sa-si gaseasca jucatori la echipa a doua.

          Apreciază

        • Din ce am citit acolo, nu este nevoie neapărat de un junior sub 21 de ani, formularea este ceva de genul „…jucători care la începutul sezonului 2016-2017 sunt eligibili de-a fi selecţionaţi în lotul national Under-21…”. Păun nu numai că este eligibil de aşa ceva, el chiar este în acel lot, probabil va fi eligibil pt. Under-21 şi în iulie 2016 (când începe noul sezon). Practic vârsta de 21 de ani poate fi depăşită -în iulie 2016- cu câteva luni. Nu ştiu exact luna în care s-a născut Adiţă, dar e posibil să fie eligibil pt. porcăria asta, care -oricum- cred că va fi anulată. HAI CFR!!!

          Apreciază

    • Da, a fost eliminat Traore, un gălăţean cu un juma’ de metru mai scund ca Traorică s-a lovit cu nasul de cotul jucătorului nostru şi i-a dat borşul pe nas.

      Apreciază

  9. Meciul cu Alba-Iulia castigat cu 3-2 dupa ce am condus cu 2-0 si am fost egalati. Ne-a scos Bud cu cele 3 goluri, ultimul in minutele de prelungire.

    Apreciază

    • N-am avut ce face, a trebuit să pun şi CFR-Voinţa 2-1, au fost situaţii identice ca miză, cu Sibiul am izbăvit în inferioritate numerică.

      Apreciază

  10. NOTAREA s-a încheiat, 17 păreri au fost centralizate. Toni „s-a scos” cu o medie de 6.0, echipa a jucat doar de 5.7. Camora a luat nota cea mai mare (7.2), Dani pe cea mai mică (3.5). HAI CFR!!!

    Apreciază

  11. Pentru mine meciurile castigate impotriva Stanei,dar mai ales impotriva,asa zise-i rivale-concitadine,sunt o adevarata desfatare,o revigorare si un stimulent benefic, pt.tot sezonul fotbalistic;parca nimic altceva nu mai conteaza(!);dar sa castigi,la ei “acasa”(care casa?),cu 3-2(18.mai 2012,meci vazut pe viu de la peluza- Nord!)dupa ce esti condus cu 0-2,practic sa cuceresti (un nou)TITLUL,in fieful”dusmanului”,in ciuda ostilitatilor si impotriva vointei si dorintei,intregului stadion,a ultrasilor mU-isti si stelemisti(erau in tribuna oficiala,infractorii:ciobanul-penal”Jiji”si”mita biciclista”-M.M.-ul) o satisfactie mai mare,mai durabila,incomensurabila,nu exista si nu se poate descrie;din cauza acelei umilinte administrate valenilor, de catre CFR,am vazut mu-isti rupandu-si tricourile,alb-negru(!);a fost o demonstratie de forta si vointa,prin modul extraordinar in care baietii nostri s-au luptat;aceea victorie constituie un exemplu de daruire,de sacrificiu,de atitudine si loialitate fata de culorile clubului(!);ea(victoria!) a fost cu atat mai valoroasa,mai stralucitoare,cu cat a fost obtinuta,in conditii vitrege,deosebit de tensionate,pt. ca a fost UNICA,a reprezentat un reper,un model de urmat; ai nostrii au aratat,in primul rand ca au VALOARE(!),demonstrand masura caracterului lor,a tenacitatii si spiritului de sacrificiu;cu asa ceva NU te intalnesti de doua ori,intr-o viata de fotbalist,de suporter,de microbist(!)

    Apreciază

  12. Caneto, acuma’ văd că ai amintit în titlu de cei de la Mintiu-Gherlii, echipă dragă mie (aşa cum am mai povestit de vreo 500 de ori), acolo am „participat” la primul (şi penultimul) meu blat în judeţeana de Cluj. Am primit vreo 3 lăzi de bere, poate erau doar 2…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

      • Crede-mă, aşa este…Chiar mi-e ruşine…:) Ăla de la Mintiu a fost primul şi ultimul cât am jucat în judeţeana de Cluj, apoi am venit acasă după UBB şi a mai fost şi în judeţeana de HR ceva similar (acolo pe lângă bere am primit şi ceva coniac, „beton”, cum se spunea la vremea aia…). Asta ca jucător evident…Mai departe, pe timp de „el presidente”, mai bine să nu vorbim…:) De fapt blaturi-blaturi nu prea au fost nici în C (îmi aduc vag aminte de vreo 2-3 situaţii, când eram noi mai neajutoraţi, şi am dat o masă după meci adversarilor, dar cam atât), lupta de clasă -permanentă- era cu „cine dă mai mult la fluieraşi”…Bela are dreptate, era ceva absolut general la toate sporturile, sumele fiind -evident- mai mari la fotbal. HAI CFR!!!

        Apreciază

    • Nu ştiu dacă ai dat click pe motto2, a fost obligatoriu să amintesc de ei, au fost şi ei conduşi cu 2-3 în min.90 şi au întors rezultatul, 4-3. Poate că n-a ajuns decât în acel moment camionul cu nişte lăzi de bere. 🙂

      Apreciază

      • Se poate lansa un sondaj, nimic de zis, dar eu sunt un pic suspicios, aşa, că nu toate cele 14 au fost „soccerly correct” (ca să folosesc un titlu de pe jesepe). Am ceva dubii, sau -dacă vrei- nişte presimţiri în cazul a două-trei meciuri…E adevărat, şi acele meciuri au fost -într-adevăr- foarte spectaculoase…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

      • Hai ca imi expun preferintele in avans: locul 5 meciul de la mioveni , locul 4 meciul cu u din cupa, locul 3 meciul de la Roma locul 2 meciul de pe Cluj -Arena locul 1: Meciul de la Severin cu Craiova

        Apreciază

  13. Dacă tot am amintit de nişte meciuri de pomină de acum câţiva ani, să ne aducem aminte de nea Ando şi să-i urăm multă sănătate şi la mulţi ani, azi împlineşte 56 de ani. La mulţi ani!

    Apreciază

    • La mulți ani Ando, și mii de mulțumiri penttru tot ce ai făcut la (pentru) CFR!!! Sper să mai vii pe la noi, când -din nou- va fi un moment nasol…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Aici se poate citi ce a declarat Viorel Duru. Momentan, clubul nostru nu este în mare pericol de depunctare. Poate că o să fie mici meciuri la comisii (spre să nu se ajungă la TAS 🙂 ), planul de reorganizare a fost votat de Adunare Creditorilor înainte de 31 decembrie 2015, dar judecătorul sindic l-a aprobat după. Şi U a scăpat de retrogradare deoarece planul a fost votat de Adunarea Creditorilor înainte de 30 martie şi aprobat de judecătorul sindic după, iar TAS-ul a spus că nu i se poate imputa nimic clubului, nu se poate influenţa un judecător sindic să voteze când vrea clubul. Bai va fi cu FCSB (n-are identitate sportivă) şi la bani la Astra, Asa, Pandurii şi la încă câţva probabil.

      Apreciază

      • Problemele cu banii si licenta/depunctarile pot aparea la cluburile amintite de tine Caneto, cand vor fi fotbalisti plecati de la acele cluburi care isi vor cere banii si nu l-i se va plati. Probabil ca aceia vor fi cumva platiti iar de la ceilalti se va obtine acord scris de amanare a platilor. Cum tot facea Dinamo pentru obtinerea licentei pe vremea lui Badea.

        Apreciază

        • …Caneto, referitor la clubul fara nume (oi), au primit si ei amanare pana-n 30 aprilie sa rezolve problema identitatii sportive (adica palmaresul, culorile, emblema)…

          Apreciază

    • Eu am o ”slăbiciune” pentru meciul de 2-1 contra sibienilor, golul lui Maftei a fost fenomenal, a prins șutul carierei. Vasile, Vasile…HAI CFR!!!

      Apreciază

    • …a mai aparut pe undeva aceasta stire? Oare de ce se spune ca a semnat daca el de fapt se antreneaza doar cu echipa, fara o confirmare oficiala a transferului? Sa raspunda cei de la stirideu…

      Apreciază

  14. Interesant ce spune Duru referitor la echipele in insolventa.N-as merge sa spun ca vorbeste prostii,din contra simte profesionist problemele unei echipe aflate in acea situatie.Teoretic am putea sa platim datoriile,reducand toate cheltuielile clubului si indreptandu-ma pe cresterea de jucatori din ograda proprie.Bine daca poti sa aduci jucatori din ligi inferioare straine si sa-i vinzi mai departe vorbim de acelasi lucru.Doar ca in cazul lor ca sa-i aduci trebuie sa faci ceva cheltuieli.De aceea daca acorzi cuiva credit(cazul Paun) acela trebuie sa fie limitat si calculat.Imi pare ca nu constientizeaza la nivel maxim oportunitatile oferite.Nu stiu cat de legala este incercarea celor de la frf de a impune obligativitatea folosirii unui jucator crescut de club.Dar sigur ar fi in favoarea noastra.Pana atunci rejele va lua toti jucatorii promitatori din tara,in timp ce noi ai crestem gratuit.Adeca va fi o stelemea de pe vremea lui nea ceasca.

    Apreciază

  15. Duru vorbeste de faptul ca daca nu exista finantare la un club, acesta nu are cum plati datoriile conform planului de reorganizare (daca exista asa ceva la respectivul club) si nici cheltuielile curente: salarii, dari la stat, cantonamente, deplasari, etc. Iar daca aceste plati nu se fac, dupa trei luni poate veni oricine dintre beneficiarii acestor plati si sa deschida procedura falimentului, ceea ce se intampla de ex acum in vale (au primit termen pana-n 30 aprilie sa faca platile restante). Si in acest caz, daca nu se fac platile, GAME OVER. Noi sa speram ca AP se va tine de aceste plati, cum a facut de cand a intrat clubul in insolventa. Si atunci Duru nu poate face pe Duru’ cu CFR…

    Apreciază

    • …si da, urmeaza depunctari in sezonul viitor la toate echipele insolvente din liga I sau care vor sa promoveze in liga I (de ex Rapid) care nu au plan de reorganizare aprobat pana-n 31 martie 2016. Si aici mai trebuie sa demonstreze ca au facut platile dupa acel plan si nu au restante la cheltuielile curente pana-n 31 decembrie 2015, cu posibilitate de achitare a lor pana la sfarsitul lunii aprilie 2016. La noi planul de reorganizare a fost aprobat la 2 februarie 2016 de catre judecatorul sindic, deci e in regula, iar conform declaratiei de pe site-ul clubului toate aceste plati sunt la zi. Deci, Duru nu poate face pe Duru’ cu CFR…

      Apreciază

  16. Caneto, m-am uitat un pic pe link-ul tău, totu-i frumos acolo, doar că Nascimento nici măcar n-a jucat…Oare a fost sancţionat stând/vociferând pe bancă (asta e posibil, într-adevăr). Nu găsesc altă explicaţie. Oricum, acel cartonaş galben este al cincilea pe saitul LPF (nesocotind cele 2 transformate în roşu la Muri), în timp ce la mine apar doar 4 (de fapt şi eu am preluat informaţia de pe jesepe, nevăzând meciul). HAI CFR!!!

    Apreciază

      • OK, probabil (adică în mod sigur) aşa a fost. Am şi trecut o „pată” galbenă la Nascimento în tabel, acolo unde la minute jucate apare „0”…:) PS: asta a fost după golul 1 sau 2? HAI CFR!!!

        Apreciază

  17. Astia de la Bayern sunt aproape ca noi la reveniri………aproape, doar ca nu au jucat in inferioritate numerica.
    Vad ca Ros nu joaca la Chiajna,asa ca din vara prevad ca se-ntoarce.Cum ai expira contractul,sigur comunalii au vrut sa-i prelungeasca.Refuzand a fost exilat pe banca sa se odihneasca.Sau poate n-are loc de printzul Cristea.Oricum este binevenit acasa.

    Apreciază

  18. O alta”marsevie”,in familia Machedonilor-penali(!);subit,cei mai valorosi si in forma jucatori ai Rejelui s-au accidentat,tocmai inaitea meciului cu stana-F.Tanase si Pablo de Lucas(!!!??)

    Apreciază

  19. Acum am sosit de la antrenamentul de dupa-amiaza al echipei,inceput la orele 15.00;a fost,dupa antrenamentul de dimineata, mai degraba un antrenament usor,de agrement,de relaxare,incheiat cu un joc pe jumatatea terenului;au (re)aparut:din conducere:Cr.Panin,iar jucatori:T.Lopes si un fundas central de la juniorii”A”;au lipsit:boss-ul,I.Muresan si jucatorii:Guima,A.Muresan, Nascimento,Carter(?!); a iesit in decor, spre final,facand nota discordanta cu atmosfera de buna dispozitie, reconfortanta,atitudinea deplasata, nervoasa a lui Cr.Lopez,care s-a auto-exilat,plecand direct la autobuz;am remarcat:-pozitiv- implicarea si pofta de gol a lui Bud ,Negrut si Camora;-“mai putin”pozitiv-ma refer la stangacii in executii tehnice:-era de asteptat(!): Paun,Bruno,Beleck,Dani;la ambele aprecieri(subiective!)s-ar fi putut inscrie si altii,dar nu mi-au”sarit in ochi”

    Apreciat de 1 persoană

  20. Văd că cei de la bucale respectă în continuare cutuma de a pune o poză a CFR-ului când e vorba de o ştire generală şi negativă la adresa cluburilor. Ce contează că băieţii din poză sunt printre puţinii fotbalişti din liga 1 cu banii la zi şi că nici pe vremea de dinaintea intrării în insolvenţă a CFR-ului nu voia să plece niciun jucător neplătit de mai mult de 3 luni, că nu prindea nicăieri contract la fel de baban ca la CFR?
    link

    Apreciază

  21. Dupa ce a fost in”probe”2-3 saptamani,mijlocasul IVAN SANTOS,fost si pe la multe alte echipe(!),ultima data,parca la Boavista,adus pe filiera portugheza,arhicunoscuta,(leit Nascimento-fizionomie,fizic,”viteza”,”tehnica”,dar culmea, mai scund?!),a fost legitimat de club;din cate l-am (deabia!)observant,pare a fi tot unul de umplutura(sper,sa ma-nsel!),varat pe”gat”si acceptat pt. unele”favoruri”,”combinatii” facute de-a lungul timpului,intre club si A.1;deja,incepe sa ma sitireasca aceste aparitii paguboase-vezi:Dani,Bruno-in defavoarea cresterii valorii echipei(!);dar,ce sa faci,daca n-ai bani,trebuie sa suporti,in contra partida si unele compromisuri,chiar daca nu te avantajeaza(?!);mi s-a parut ca este putin izolat, tratat cu ceva retinere,chiar ostilitate,nu am vazut aceea socializare ca la Lopez,Ruiz,caci de Bud,nici nu mai amintesc.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.