Mai contează etapa și scorul? [CFR – Dinamo 1-1]


Nu, dragilor, ceferiștii nu s-au autodepășit (din nou) în meciul cu Dinamo, cum s-a zis că ar fi făcut-o și în partida cu FCSB! Pentru cine chiar vrea să vadă și nu se mulțumește cu românescul „n-ai cu cine”, e limpede că putem etala valoare pe orice teren și în orice etapă din Liga asta amărășteană. Insist să insist cu părerea personală că CFR are în lot suficientă calitate ca să atingă cerințele play-off-ului Ligii 1. Că n-o să atingă play-off-ul, ăsta e alt of-of-of, altă mâncare de pește împuțit.

Ajunge să bagi în teren măcar 3 jucători în formă de zile măricele și restul echipei se pliază după forma lor. La CFR, totul e ca cineva să tragă echipa după el, în sus, altfel unșpele de pe teren se dezumflă minut cu minut.

Cu Dinamo am revăzut din prima formula mirosită de kiruj încă de la partida cu CSMS Iași, 1-4-1-4-1. În fața unui Gomelt singuratic (dar surprinzător de puțin solicitat) Conceicao a plasat un careu de mijlocași agresivi: un Petrucci extrem de avansat, parcă dornic să intre în ofsaid înaintea vârfului Cristian Lopez, un Nouvier cu tehnică excelentă când are mingea la picior, dar cu perioade de eclipsă din joc, un Neluț mai Roșu decât orice cățeluș echipat în alb și un Jakolis mai mușcător decât orice alt cățeluș echipat în alb.

Apoi, cu câteva secunde înainte de prima atingere de minge, antrenorul portughez le-a mai șoptit clujenilor un singur lucru, și poate cel mai important: „Puneți mingea jos. Cine nu pune mingea jos, mă-sa n-o să-i cumpere cadou de Crăciun!”. Și jos au pus-o. Mai jos de atât nu se există. Doar Mureșan și Larie au ridicat-o de la sol de câteva ori în prima repriză, de poți să ții evidența „plouatelor” pe degetele de la mâna unuia cu două degete retezate. Frumoase pase la firul ierbii, ajutate și de iarna blândă, care n-a albit terenul de nea. CFR a jucat cursiv, cu ambiție și încredere în sine. În prima repriză, Jakolis și Roșu au făcut legea prăpădului în jumătatea dinamovistă, iar nu departe în urma lor l-aș așeza pe Cristian Lopez.

O fază de toată frumusețea a adus și golul meritat al CFR-ului, în minutul 10. Chiar dacă în prima fază portarul lui Dinamo l-a făcut pe Hora să sară până în tavan de bucurie că n-a marcat Cristian Lopez, Jakolis n-a iertat și a trimis în poartă mingea respinsă în față: 1-0!

Rednic știe deja că „viața-i grea” în Gruia, indiferent din ce postură urci dealul, iar dinamoviștii nu par să i-o ușureze. Apărarea noastră e atentă la toate centrările în careu și respinge toate mingile. Combinațiile dinamoviștilor sunt palide. Oaspeții par mai degrabă preocupați în a menține mingea în posesie, pentru că ai noștri nu le lasă prea mult sfera.

Jocul curge oarecum normal pentru meciurile cu Dinamo, în favoarea CFR-ului. Însă vine chifla lui Larie din minutul 20, care aduce o neașteptată egalare. Pasă moale spre Dani Coelho, interceptată, repliere groaznică a apărării, centrare în spatele unui Mureșan (care ar trebui dotat cu oglindă retrovizoare) și mult în fața unui Camora lent-lent-lent, simplă formalitate pentru Palic din fața unui Mincă fără replică: 1-1.

Să fim răi, subiectivi și nesportivi și să subliniem că suntem peste Dinamo tot restul reprizei. Avem șuturi, pătrunderi în adâncime, Cristiani Lopezi retezați din acțiune în miez de careu, adversari stresați, doar că nu reușim să marcăm și golul doi.

Dinamoviștii intră la vestiar sub privirea de „ce plm faceți?” a dinamovisto-ceferistului Andone.

După pauză, Rednic își obligă dinamoviștii să iasă la atac, pentru că apărarea gâfâie și golul clujean plutirea în careu așteaptă. Tactica e bună, trebuie s-o recunosc cu obidă. Nu mai avem forța din prima repriză, iar presiunea e scăzută vizibil. E o repriză în care dinamoviștii au ceva ocazii (se pun și cele din ofsaid, cât timp arbitrul nu fluieră din fluier, că îi place să lase jocul mai liberuț), dar trecem în fugă peste ele.

Cea mai mare ocazie a noastră vine în minutul 64, când panica cuprinde din nou, în masă, defensiva oaspeților, dar mingea întoarsă în spate de Roșu e trimisă „covrig” peste vinclu de către Petrucci.

Dinamoviștii încearcă să ne muște de curul cu care nu stăm în poarta lui Mincă, dar Larie și-a revenit. Păun și Beleck sunt trimiși în față, să inventeze o victorie, dar ei sunt fotbaliști, nu inventatori, așa că nu patentează nimic, doar bifează minute pentru statistici.

Disperați să salveze un punct, dinamoviștii abandonează pedala de accelerație și se apără cu disperare spre final. Un punct e OK la o echipă de același nivel, chiar aflată la 14 puncte distanță. Disperați că scoată trei puncte, ceferiștii se aruncă peste ei. Ajungem în prelungiri și scoatem un corner. Ultima ocazie înainte să cadă transmisia pe internet. Pentru mine meciul live s-a terminat deja. O să fiu nevoit să aflu rezultatul oficial prin navigare pe net. Dacă aveți puțintică răbdare și vă așezați potoliți la locurile dumneavoastră, o să vi-l dezvălui în paranteza din titlu și la finalul articolului…

Oricum, rezultatul contează mai puțin. Îmi plac meciurile cu Dinamo indiferent de rezultat, mai ales când câștigăm. Iar în seara asta poate a dat gol Beleck în lipsa mea…

[…}

<<CFR Cluj – Dinamo 1-1 – „Câinii iernează pe podium…”>>

70 de comentarii

  1. Adio,dar raman cu tine(!);dupa sase rezultate negative,care ne-au trimis in play-out,este f.greu sa mai revii(!);nici nu poti avea mari pretentii cand,meci de meci, ai 4-5 “maini moarte”;Minca-nu prinde nimic important,nu te scoate la greu;fundasii dreapta oricare ar fi ei,Dani sau T.Lopes sunt niste nulitati; fundasii centrali, prin rotatie(Muresan,Goian,Larie-mai putin)gafeaza nepermis;niciunul dintre inchizatori nu sprijina atacul,nu dau consistenta jocului si siguranta echipei; N.Rosu-nu pune osul,este cu gandul si cu fapta in alta parte;atacantii au executii rudimentare,cu multe stangacii in preluarea,jucarea si transmiterea mingii(Beleck), cu suturi pe la tabela(Jakolis);multe, f.multe oscilatii in jocul echipei(!);nu avem un LIDER(!);nu reusim sa periclitam poarta adversa,nu punem probleme adversarilor,nu avem coordonator, consistenta si organizare in joc;dar mai ales, nu avem calitati tehnice, finalizare si conditie fizica(!);in aceste conditii vitrege,in care nu te intalnesti cu golul, te mai “toaca”si arbitrii,cand celelalte echipe se distanteaza, nu mai poti avea sanse de-a urca in primele 6(sase); poate ca nici nu avem echipa pt. play-off; bine ca s-a terminat acest prelungit cosmar pe care l-am trait aceste,ultime 5 saptamani, un chin continuu;din pacate,am terminat anul,in „genunchi”(!); Cupa este un afrodisiac,care nu mai conteaza,”ne-mbatam cu apa rece”;va trebui sa ne batem cu “satenii”pt. supravietuire;raman la parerea ca,ne trebuia un antrenor-catalizator,unul care sa aduca echilibru,care sa transmita incredere echipei;doar un tip gen- ANDO,ne mai putea resuscita;Feri a fost inlocuit mult prea tarziu(!),iar Conceicao nu cred ca este antrenorul care sa se plieze pe stilul nostru,mai are si party-priuri,fata de straini; Hai CFR,la anul(!)

    Apreciază

  2. Nu mai contează, decât punctele de la Tas Crăciun, ca să nu avem grija retrogradării. Va fi extrem de greu în play-out, mai ales dacă vor fi vânduți câțiva titulari în iarnă.

    Apreciază

  3. Cristian mai bine sa se duca sa joace la teatru ca deja ma dispera ca la orice atingere se arunca pe jos/se opreste si incepe sa se certe cu arbitru si se pierd multe faze bune in felu acesta. In loc sa se lupte pentru balon el ii fragil ca o pana. Iar de Belleck ce sa zic parca am juca in 10. Nu avem un jucator care sa dea macar o centrarea buna.

    Apreciază

  4. Salut CJ-07. Buna cronica meciului ca de obicei. Singura precizare ar fi ca partida s-a terminat pana la urma cu un corner pentru Dinamo, din care Ghnoere n-a reusit nici el sa inventeze o victorie. Pe ansamblu un rezultat echitabil avand in vedere ca dominarea din prima repriza a gazdelor a fost echilibrata de un numar ceva mai mare de ocazii in repriza a doua ale oaspetilor. Desigur nu e de neglijat retezarea in miezul careului a lui Thiago Lopez in finalul primei jumatat,i cand se putea dicta penalty. A fost un pic cam ca la accidentele acelea cand cel din fata franeaza si cel din spate vine peste el si pica vinovat. Cu sau fara voie, nu mai conteaza , lovitura din spate, mingea era in joc se putea da 11m. In rest, as observa foarte multa dinamica pe constructia CFR-ului in zona mijlocasilor atat in genul pistoanelor (unul vine la primit spre fundasii centrali, in acelasi timp altul intra pe spatiul lasat de el liber in spate), dar si prin veniri din banda spre centru ale lui Jakolis, respectiv Nouvier pentru urcarea in banda a fundasilor centrali. Odata penetrata zona de finalizare (30m) CFR-ul a dus foarte multi jucatori in careul advers,incercand cat mai multe solutii de atac. Totusi daca pentru a pune presiune si a duce mingea in jumatatea adversa CFR-ul s-a descurcat foarte bine ( intre noi fie vorba Gavrila, Palici si Rotariu defensiv nu sunt chiar niste staruri), in ultimii 30 de a intampinat mult mai multe greutati, acolo fiind si grosul jucatorilor care stiu sa se apere la Dinamo.As observa ca un detaliu important in neutralizarea lui Jakolic , care a facut ravagii in primele 20-25 de minute, a fost disciplinarea si evidenta schimbarea de atitudine a lui Filip care n-a mai urcat aproape deloc in atac ca in debutul partidei, multumindu-se doar sa faca faza defensiva . Per total CFR-ul a aratat din nou ca o echipa extrem de solida, cu jucatori inteligenti si daruiti, dar fara individualitati care sa mai rupa ritmul din cand in cand si sa surprinda. Numai bine.

    Apreciază

    • Degeaba a arătat din nou CFR-ul ca o echipă solidă, tot un punct s-a dat şi pentru egalul cu Dinamo, ca pentru alea cu Iaşiul şi Chiajna. 🙂 Da, am arătat ceva mai bine, am simţit şi că mobilizarea şi concentrarea băieţilor noştri au fost OK, dar, din păcate pentru noi, benzina alocată pentru această partidă n-a fost drămuită corespunzător. S-a observat căderea fizică din repriza a doua, jucătorii n-au mai avut puterea să fie la fel de agresivi ca în prima parte a jocului. De-aici şi revenirea lui Dinamo din repriza a doua.

      Apreciat de 1 persoană

      • Da caneto, si mie mi s-a parut ca CFR-ul a avut o scadere fizica in repriza a doua. Asta ma duce cu gandul la metodele de generare a unui bun joc combinativ. Si asta poti realiza ori prin folosirea unuia sau mai multor playmakeri care sa-ti tina de minge si s-o distribuie datorita calitatilor de viziune a jocului sau printr-o foarte mare mobilitate a jucatorilor. CFR-ul a realizat o cursivitate a paselor la firul ierbii printr-o foarte buna mobilitate a liniei de mijloc. Doar ca aceasta metoda are si costurile sale la nivel fizic. Din acest punct de vedere nu m-au surprins schimbarile lui Jakolis si Rosu. Problema a fost ca cei intrati nu mi s-au parut de acelasi profil, fara sa-i cunosc prea bine.

        Apreciază

  5. Doar o parere… Vatca mi se pare a fi cel mai bun din cei trei portarei… Personal asi fi incercat mai mult cu el. Mi-au mai placut Rosu, cat a jucat in acest tur, Petrucci, Nouvier si Jakolis. Nu sunt fan C. Lopez dar el e cel cu golurile. Belek e bun doar in cupa…
    Din pacate cred ca managementul lui AP si IM dinnainte de declararea falimentului a fost… falimentar!😄
    Inainte de inceperea turului am sperat doar la mentinerea pe prima scena. Apoi am avut sperante pt primele 6 iar acum doar sper sa ramanem in prima liga. Poate ca iarna aceasta va fi un sfetnic bun si A1 va inventa ceva miracole ca sa ramana si de la anul la CFR.
    Va doresc Sarbatori fericite la toti cei care contribuiti la aceste discutii si nu in ultimul rand felicitari pt ceea ce faceti.

    Apreciază

  6. Imi pare rau ca schimbarea lui Dican nu s-a produs mai repede si ca nu ne-am dorit suficient, la nivel de jucatori+conducere, clasarea in primele 6, care la cum a jucat ASA, putea sa fie usor de obtinut. Asta este, ne multumim cu ce-a mai ramas, dar ramane regretul ca se putea mult mai mult. Singura dorinta legata de fotbal pe care o mai am in acest an e ca Mos TAS sa fie darnic cu noi si sa nu ne lase fara puncte si cu perspectiva unui play out de cosmar. Daca ne primim punctele, la cum am aratat in ultimele doua partide, nu se pune problema retrogradarii, in conditii normale (daca nu se vinde juma’ de echipa in iarna). Singura parte pozitiva, in aceste conditii, este faptul ca lipsiti de presiunea rezultatelor, putem vedea in sfarsit un fotbal mai de calitate in play out. M-a distrat comentariul unui coleg aseara, care zicea ca e mai bine in out ca vom avea 14 meciuri in loc de 10 si ca vom juca cu echipe de nivelul nostru! Pe bune??!! Sper ca ai incercat o gluma nereusita, doar. Va doresc sarbatori luminoase tuturor! Hai CFR !!!

    Apreciază

  7. O partidă destul de bună, echipă bine aşezată (în aceaşi formula 1-4-1-4-1, care a fost repede „înţeleasă” de jucători şi se şi potriveşte lotului), problema este cea sesizată de Caneto, cea referitoare la combustibil…Sunt carenţe evidente cu pregătirea fizică, era imperios necesar să „aloce” mai multă energie la început pentru a reuşi golul (golurile?) şi apoi Dumnezeu cu mila, curu-n poartă şi poate-poate…N-a fost să fie, play-off-ul s-a dus, şi revin aici cu o observaţie mai veche: dacă s-a dorit cu adevărat accederea acolo, atunci nu Toni era soluţia, ci un profil mai mobilizator (gen Ando, Miri, etc.). În schimb, dacă play-off-ul nu s-a dorit cu adevărat (din varii motive), şi gândirea a fost „să rezistăm cumva în Ligă şi să construim ceva pt. la anu'”, atunci soluţia Toni este bună. Are pregătire, are idei, se face înţeles de jucători, insistă cu elaborarea jocului (cam atipic pentru CFR, care este setat mai degrabă pe contraatac), adică poate fi o f.bună soluţie pe termen ceva mai lung. Singura întrebare este, dacă există termen lung la CFR…HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Kiruj,daca eram in „plei of of ofofof,nu puteam construi?Eu cred ca da>Asta cu am vrut n-am vrut ,cred ca mai degrabai N-AM PUTUT.Ne place ,nu ne place asta este.Despre meci doar atat ca m-a dezamagit faptul ca jucatorii se contrau intre ei.Rosu cu Jakolis,Jakolis cu Rosu,Rosu cu Petrucii.Cred ca Rosu are o p[roblema.De la el au pornit contrele,a fost aproape de mine si am vazut.Din pacate nu functionam ca o echipa.Pacat.Referitor la galeria lor,jos cu palaria,au venit si-au incurajat echipa.Noi,nu am ce spune ,aceasi dezbinare ca la echipa.Si atunci ce vrem?Oricum nu mai conteaza Hai CFR!!!+! si la bine si la rau,si sa facem o primavara frumoasa cu multe goluri si meciuri castigate.
      PS,meciul n-a fost chiar asa rau dar nici adversarul asa bun.

      Apreciază

  8. Asa cum am banuit, cateii au avut si de data asta un arbitraj favorbil, gresindu-se, ca de obicei, in favoarea lor si uite asa, s-au cocotat pe podium (din greseala in greseal spre victoria finala).
    Ma gandeam ca, ce usor este pentru unii si ce greu este pentru CFR (oare FCSB sau Dinamo, pe langa bunavointa CCA, ar putea beneficia vreodata cu puncte de penalizare si din partea FRF?). Fac un exercitiu de imaginatie si spun ca, daca cateii erau imbracati ieri in visiniu, primeau cel putin un penalty corect si unul cu acoperire regulamentara, se termina 3-1 si toate discutiile dintre suporteri aveau un alt curs, dar …. poate ca aceste ostracizari fac din CFR o echipa speciala.
    Legat de aspectul meciului, prima repriza a fost agreabila ( mai putin balbele lui Larie la golul primit) iar repriza a 2-a, a fost cu prea multe experimente tactice nereusite, ca raspuns la mutarile lui Rednic.N-am inteles schimbarea lui Rosu cand se vedea, de la o posta, ca este singurul care poate produce ceva periculos.
    Acum, pentru ca play off este un capitol inchis, nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce planuri are conducerea in aceste conditii.

    Apreciază

  9. N-am inteles de ce Christian n-a protestat la penalty, cand pt. orice kkt sare in sus doi metri. Nu se putea sa nu vada tusierul, daca Avram s-a facut ca nu vede faultul.

    Apreciază

  10. Kiruj si Saul,accesez si eu la voi,aveti dreptate(!);la ce nivel este L.1,cu putin noroc si fara unele sincope.dar mai ales,fara”faulturile”grosolane,de neamuri proaste, ale fluierasilor, poate ca aveam sanse de-a juca in play-off(!);problema,cea mai stridenta este ca nu suntem in masura sa ne recuperam rapid,fizic,dar mai ales psihic,dupa un esec; fapt ce a cauzat slaba putere de revigorare,de concentrare,de atitudine,de competivitate; desi,cu “cateii” ,baietii,au fost mai motivati,au vrut si si-au dorit mai mult victoria,s-au implicat in joc,au fost mai incisivi, mai hotarati,s-au zbatut mai mult,totusi nu au reusit prea multe pt.ca ne lipseste VALOAREA, care-n final, duc la eficienta si fac diferenta pe tabela;nu poti pacali fotbalul la infinit, cu mijloace tehnico-tactice rudimentare,cu executii precipitate,penibile,uneori,aiuristice,de gaga-incepator,sau cu suturi care mai mereu,merg in peluza; totusi,se pare ca facem progrese in asezarea eficienta in teren,in controlul si pasarea mingii,dar ,inca,ne trebuie mai multa organizare,coordonare, echilibru intre compartimente,o mai buna corelare a actiunilor pt. a deveni mult mai consistente si periculoase,care sa destabilizeze apararile adverse si sa duca la marcarea de goluri;pana la atingerea acestor deziderate, e cale lunga,desi am aratat, o prima repriza, ca se poate mai mult si mai bine(!)

    Apreciază

    • I s-ar putea aplica fazei şi fraza des folosită de antrenori: “am primit un gol prostesc la o greşeală colectivă a apărării.” 🙂 Eu îl consider principal vinovat pe Dani, te bagi prin alunecare când eşti sigur pe tine că ajungi la minge. Putea să-l taloneze pe dinamovist, nu trebuia să intre la ori ori. Dar este un jucător modest, n-are pic de vână în el, am văzut şi la Iaşi ce probleme are şi la chestii simple pentru un fundaş lateral, cum ar fi protejarea unei mingi să iasă în aut de poartă.

      Apreciază

      • Da, Caneto, a fost o eroare colectivă, evident. Săracul Larie a vrut să fie bine („ca să nu fie rău”…), dar nu s-a gândit, că Dani va ataca aşa, haihui, adversarul. Singurul reproş pt. Larie, că de ce naiba n-a dat tare în aut, sau corner, şamd., ştiind problemele lui Dani. Apoi, după ce Dani a fost depăşit (repet, foarte uşor, nepermis de uşor), vine filmul în reluare contra Craiolguţei, cu centrare din stânga în spatele apărării dispersate pe o linie dreaptă, unde şi Muri trebuia să strângă un pic mai spre poartă, în plus şi Mario putea să-l ţină mai de-aproape pe Palic. Asta e, câte o greşeală, câte un punct. Sincer, şi acum cel mai mult mă doare meciul pierdut cu Craiolguţa, pe două astfel de erori colective, cum spuneai…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

    • La mulți ani ”El capitano”!!! Poate era nevoie de tine acu’ 5-6 etape, să-i strângi un pic de coaie pe băieți, și acum vorbeam de play-off…HAI CFR!!!

      Apreciază

  11. Ultima notare din 2015 s-a încheiat, echipa şi Toni au primit aprecieri de la 18 tribunişti. Echipa s-a ales cu nota 5.5, Toni a ieşit ceva mai bine (6.1). Nota maximă este 6.6 (Roşu+Jakolis), cea minimă fiind 5.0 (Gomelt+Dani). HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Care ultima notare din 2015?! Vrei să scapi aşa uşor? Hai, mai bai bagă una ca la Oscar sau la Cannes, o notă pentru întreaga activitate din acest sezon (adică 28 de meciuri). Poate fi hors-concours, adică să nu figureze în celebrele sondaje ale lui kiruj. :). Doar să fie comparate notele ce vor fi date acum cu mediile care vor reieşi din tabelul regulat (scos din play-off 🙂 ).

      Apreciază

  12. Azi Kiruj si Flacara visinie sunt singurii tribunisti ?! Macar pt ei, cf stiridesport, se vrea aducerea mijlocasului portughez Ruben Ribeiro, 28 ani, de la Gil Vicente . Poate totusi, mai citesc si altii …

    Apreciază

    • Stirea a aparut pe la amiaza. Ruben ribeiro a mai fost pe lista de optiuni aclubului si acum vreo doi ani, nu? Oricum, se pare ca este o alternativa la plecarea lui Rosu, in cazul in care acesta nu poate fi readus. In plus, un jucator matur inconjurat de multi tineri pe cam toate pozitiile din jur : stinga Paun, spate Petrucci, drepata Jakolis, fata Belek.

      Apreciază

  13. O fi făcând parte din contractul lui Conceicao, că doar nu a venit el la CFR doar din dragoste și pentru niște mărunțis. Mai scoate și el un ban din ceva comisioane pe transferuri. Cam pe la sfărșitul carierei tipul, dar poate fi și un nou Peralta. Până la urmă cred că ar fi bine venit.

    Apreciază

  14. Poate va fi util la valoarea de azi a lotului. In opinia mea Iasiul are cele mai mari sanse la play of-of-of… Prevad o cadere brusca la ASA cum a fost cea de dupa plecarea lui Miri de la CFR. E o situatie similara, probabil multi jucatori nemultumiti vor pleca si-si vor depune contestatiile la LPF pentru restante, cum a fost la CFR…

    Apreciază

    • Sa moara si capra altuia. Imi pare rau sa constat ca acest blog a decazut destul de mult(nu ma refer doar la acest comentariu ci la multele apelative folosite pentru celelalte echipe). Inteleg ca situatia la echipa e urata dar cred ca un pic de decenta in comentarii nu ne strica.

      Apreciază

  15. Cat de jos au putut sa ajunga premiile gsp-ului . Eu chiar nu inteleg cine a votat in acel chestionar de a iesit Tatarusanu cel mai bun fotbalist roman si Hagi cel mai bun antrenor. Patetic e putin spus.

    Apreciază

    • Ioanitoaia pupa si el pe unde poate. 20 de ani sluga la Adrian Paunescu si apoi alti 20 la cintat dupa interesele patronilor cam comunisti (Dragomir si Voiculescu) lasa urme.

      Apreciază

  16. Mă uit la Digi…E Șumi la telefon, bla-bla, fcsb sus, fcsb jos, etc. În final ce aud de la Șumi: ”Îi mulțumesc d.lui Mureșan de la CFR Cluj că m-a votat drept cel mai bun antrenor al anului”…Îmi traduce cineva despre ce e vorba? HAI CFR!!!

    Apreciază

  17. Pentru ca maine e zi de praznic si probabil nu ne vom mai scrie pret de cateva zile, va doresc tuturor sarbatori binecuvantate, cu sanatate si multe bucurii. Si nu uitati lucrul cel mai important, pentru fiecare dintre noi, romani sau maghiari, ceferisti sau nu, s-a nascut Iisus Hristos Mantuitorul. Sarbatori frumoase si hai CFR !!!

    Apreciat de 1 persoană

  18. Va doresc tuturor sarbatori fericite, cu sanatate si multe bucurii.Si cu aceasta ocazie tin sa multumesc „patronilor 🙂 ” acestui „sait”,pentru munca depusa in folosul comunitatii CFR-iste (ca ei fac si avere in urma acestui „sait” nu conteaza 🙂 🙂 )
    Hai CFR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+!

    Apreciază

  19. De Craciun, o nota buna presedintelui Muresan, care la propunerea lui fecali pt un schimb de jucatori Tade-C. Lopez sau Camora, a raspuns sec, ca la noi nu exista troc, totul e pe bani ! In plus, despre Tade, care poate juca numai la noi ( cf regulamentului ), a spus clar, ca poate fi reprimit doar daca accepta nivelul de salariu practicat azi de club ( cam jumatate din cat are la fecali ) . Si bineanteles, Craciun fericit dragi tribunisti !

    Apreciat de 1 persoană

  20. După meciul cu Steaua caut şi caut explicaţia cum se poate ca o echipă ca CFR-ul care clar are un lot mult mai valoros luat fiecare jucător în parte decât FC.Botoşani de exemplu, să facă nişte jocuri mizerabile şi să piardă puncte preţioase cu echipe cu care Botoşanii a făcut golaveraj(Petrolul Pandurii ,Chiajna). De ce oare ?. Să fie vorba de valoarea antrenorilor ? Ne aşteaptă meciuri grele cu Astra ,Tg-Mureş şi Craiova cu care aş dori să strig ca pe stadionul din Gruia CFR-Victorie !!! Hai CFR !!! Până atunci Crăciun Fericit suporterilor şi echipei CFR CLUJ.

    Apreciază

  21. Sarbatori fericite tuturor! Se pare ca Ivo Pinto, fostul nostru fundas, a primit doua oferte de transfer de la Anderlecht si Stuttgart, ambele pe la 3-3,5 mio EUR fiind refuzate de club. Dar se pare ca se va renegocia dupa anul nou.

    Apreciază

    • Normal că au refuzat ofertele, doar nu l-or da în pierdere. 🙂 link Mai ales dacă deţin şi croaţii doar vreo 10-15% din drepturile de proprietate şi nu ei decid dacă pleacă sau nu, ci impresarii şi/sau Porto. 🙂

      Apreciază

  22. Dupa doua meciuri”grele” cu “porcarii”,unul de fripturi,celalalt de sarmale,azi am schimbat macazul si am trecut la antrenamente usoare de detoxifiere si relaxare,astfel ca intre doua reprize de salate(de vinete si de bouef)am facut un cross prin padure cu cainele din dotare,dupa care am cujetat ca prima jumatate a anului am terminat-o”en fanfare”pe loc.3,iar sfarsitul anului,desi ne-a gasit”in corzi”,am rezistat in primii zece(un loc jenant,in alte conditii!),desi austeritatea accentuata ne-a obligat la un lot de”umplutura”,f.putin valoros(!);apoi, am dat peste zicerile lui “nea Iulica”,care inafara faptului ca l-a “boxat”tehnic,pe ciobanul-infractor, referitor la “trocul”de jucatori, se arata interesat,de un imprumut , la CFR, a trei din cei patru “renegati”: Guierme,Alcenat si Tahar(Tade,este mult prea scump);in conditiile in care,nu avem fundasi dreapta,si se pare,ca ne vor pleca C.Lopez(oferte),Camora(final de contract,peste 6 luni),Petrucci(terminarea imprumutului),ar fi o afacere”de succes”pt.play-out;numai ca,mai repede cred in”mos Craciun!”,decat intr-o reusita a aducerii celor trei;in primul rand,nu cred ca vor accepta conditiile si ofertele noastre,care raman, neatractive si incomparabile mai mici,decat ceea ce primesc,chiar si rezerve fiind, la Stana(!);alaltaieri seara,m-a sunat un prieten si m-a atentionat sa ma uit,urgent, pe Prima TV,acolo unde prin grija reporterului-sportiv Daniel Nazare(mi s-a parut, singurul reporter de investigatii, ramas necorupt, cinstit si integru,care a sesizat matrapazlacurile mafiotilor din clanurile Becali!)i s-a luat un interviu procurorului-sef de la DNA(imi scapa numele,acum!),care a instrumentat cazul”Valiza”;acesta,din urma, relata si faptul ca, ciobanul-infractor in toata primavara anului 2010 a contactat cluburi,antrenori,dar mai ales jucatori,mituindu-i cu sume de bani, de la 1000 euro in sus,pt. a face TOTUL sa-i bata,sa-i incurce, pe CFR;deci, becaliHOTUL-santajist,ar fi fost, oricum, condamnat chiar si fara flagrantul”valiza”!;nici acum nu inteleg cum de a incasat asa de putine zile de penitenta,mult prea putine fata de marsaviile,aranjamentele si sarlataniile facute!(vezi: fuga dupa jucatorii de la Bistrita, cazul „bricheta”, netezirea”arbitrajelor-PRO Stana,prin complicitatea si sprijinului acordat de catre arbitrii de casa,delegati de Diaconu,condusi de la FRF prin adjunctul federatiei-Argaseala,etc.);urmariti acum,cum aceasta canalie,(impreuna cu celalalt infractor-puscarias,MM.Stoica-aduceti-va aminte cum,continua sa ne denigreze,culmea nesimtirii,tocmai,dupa ce i-am salvat, acceptand sa joace meci de Cupa Europeana, in Gruia!?)isi reia bataia de joc si escrocheriile fata de tot fotbalul din L.1 si incearca destabilizarea Astrei,in primul rand,mai apoi a tuturor echipelor cu ceva valoare si pretentii(!);face si desface,da in stanga si in dreapta,doar sa castige campionatul,deci bani,faima,capital,calcand in picioare spiritul de fair-play,de onoare si de demnitate competitionala,fara ca cineva sa se sesizeze; oricum acestea nu conteaza,intr-un stat mafiot si plin de corupti!; Hai CFR!-“LA MULTI ANI!”;Sarbatori fericite!

    Apreciază

    • Exact…Astea se intampla non-stop in L1, impotriva oricarui adversar care pericliteaza stana…De ce primaria din Voluntari, Chiajna (mai inainte Branesti, Otopeni) pot sposoriza salarii la fotbalisti si alte cheltuieli (salarii nu se pot prin lege), pe cand primariile din Ploiesti, Tg. Mures, Craiova, Timisoara (…Cluj) nu o pot face? Tocmai…

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.