Toate meciurile sunt de 1 X 2


Întâi şi întâi am benoclat rapid vremea prognozată de meteorologi pentru duminică 13 (noroc că duminica asta nu pică pe o zi de vineri) la Botoşani. Ferească-ne sfântu’ să rămână băieţii împotmoliţi în ceva nămeţi garnisiţi cu un viscol de Siberia şi să rateze deplasarea de miercuri mai spre sud, nu chiar până într-o zonă tropicală, ci acolo, pe aproape de Botoşani, la Iaşi, pentru o calificare en fanfare în semifinalele cupei României. M-am liniştit, se anunţă cer senin, fără nori, grade Celsius fără semnul „-„ în faţă. Nu ştiu de ce, totuşi tremur încă de pe acum. Mă gândesc că n-o fi din cauza frigului inexistent, ci datorită emoţiei cauzate de (re)debutul lui Tony Conceicao pe banca CFR-ului în partida ….

CS Botoşani – CFR Cluj, care se va disputa duminică 13 decembrie 2015, începând cu ora 20.30, în cadrul etapei a 22-a din liga 1, Stadionul Municipal Botoşani.

Cum amintea şi kiruj – înaintea meciului cu FCSB -, o vorbă spune că nici un meci nu se aseamănă cu altul. Botoşaniul abia ce a putut scoate acasă un egal nemeritat şi chinuit cu Voluntari, ca peste 2-3 etape să facă în deplasarea la Pandurii (Pandurii care …) un scor de-ţi vine să crezi că meciul a fost unul aprig disputat la masa verde. Constituie şi aceste rezultate dovezi de netăgăduit că toate meciurile sunt de 1X2.

Totuşi, botoşenenii par în formă, unii spun că au şi un antrenor foarte bun (mie mi-e atât de antipatic tipul încât îl consider zero şi ca antrenor), joacă pe teren propriu, iar pe noi ne-a lovit tocmai în această perioadă criza inevitabilă prin care trec mai toate echipele la un moment dat. Aşa că, gazdele par să fie favoriţii cerţi ai meciului. Îl au suspendat pe Cucu pentru cumul de 7 cartonaşe galbene, revin în schimb după suspendări Acsinte şi Dimitrov. Iliev şi D. Roman erau incerţi, nu ştiu dacă sunt sau nu buni de joc. Echipa probabilă CS Botoșani: Pleșca – Dimitrov, A. Miron, Ngadeu, Acsinte – Bordeianu, Vașvari – Fulop, Cabrera, Martinus – Hadnagy. Rezerve: Avram, Plămadă, Patache, Cordoș, Neziri, Ivanovici, R. Costin. Antrenor: Cristian Pustai.

Gata, cred că am ajuns şi eu la fundul sacului, este vorba de raniţa aia pe care este prinsă o etichetă cu 100% NATURAL OPTIMISM – PREMIUM QUALITY – MADE IN CHINA. Nu-mi fac iluzii, să treacă cum or vrea astea ultimele 3 meciuri din 2015, apoi, după o cură cu vitamine Dom Perignon şi Moet & Chandon făcută de jucători în scurta vacanţă de iarnă, poa’ să vină şi revenirea. Sau să revină vîna. Deocamdată, speranţele mele nu stau decât în acel „toate meciurile sunt de 1X2”. Consider şi acum că Dican a făcut o treabă bună cât timp a uzurpat tronul A1 la CFR, dar, vorba lui Feri după remiza cu Chiajna, „dacă nu sunt rezultate, eu sunt principalul vinovat”. Îi mulţumesc şi eu frumos pentru momentele bune din perioada în care a condus echipa, mai ales pentru acea victorie aşteptată timp de aproape 10 ani, încerc să uit de meciurile care au dus la “vinovăţia” pedepsită prin eliberarea sa din funcţie şi aştept cu nerăbdare ca noul coach (bun venit şi la multe victorii, Tony Conceicao!), împreună cu jucătorii, să se pună la treabă şi să-mi reumple sacul golit. Că nu-i de datoria lui Dumnezeu, El numa’ Dă.

Declarativ, Tony Conceicao vrea să-mi revadă sacul plin:

“Nu pot să compar echipa de acum cu cea din 2009, dar este cert că acum fanii merită mai mult, raportat la istoria acestei echipe. Vom încerca din cele 15 puncte rămase în joc să obţinem cât mai multe.

Sper că băieţii l-au primit bine pe Tony (nu mă refer nicidecum în sensul că-l vor sau nu, ci la chimia aia necesară între un antrenor şi jucători pentru realizarea scopului comun), că se va ieşi rapid din blocajul mental apărut după victoria cu FCSB şi că vom uita cât mai repede de această perioadă neagră. Deci, prima sarcină a noului antrenor ar fi lucrul la psihicul jucătorilor (nu degeaba termenul ştiinţific folosit în literatura de specialitate pentru o schimbare de antrenor este “un şoc la echipă”), că de partea tactică, fizică, tehnică şi mai ştiu eu care oricum nu se va putea ocupa serios decât în perioada pregătirii ratate din ianuarie-februarie 2016. Mi-e greu să anticipez ce modificări va face în echipa de bază, dacă va face, dau şi eu un unşpe de start din burtă, poate nimeresc vreo 8-9 titulari, prea multe variante de lucru nu sunt nici pentru Conceicao: Mincă – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Petrucci, Roşu – Jakolis, Lopez, Păun – Beleck.

HAI CFR!!! Hai băieţii! Important este acum doar să vă regăsiţi încrederea în forţele proprii şi plăcerea jocului. Jucaţi fără presiune, nu vă stresaţi din cauza rezultatului final. Deznodământul partidei oricum îl cunoaştem cu toţii: 1, X sau 2. HAI CFR!!!

P.S. (adică, pesimist)    Ɛ- 0 ɾnlƆ ɹℲƆ – ᴉuɐsoʇoq SƆ 🙂

68 de comentarii

  1. Nu sustin ca ,castigarea a 4p.ne sunt suficiente,pt. iesi din acest marasm,dar sigur ar putea sa insemne o noua relansare,o alta emulatie,una incurajatoare in conditiile in care( cred ), ASA va pierde la Ploiesti(!);veti vedea ca toate echipele se vor mai impiedica(!);Juniorul Theodor Bota- il urmaresc si-l cunosc bine, de peste 2ani; „Theo”,este un mare talent,un jucator de perspectiva,este unul dintre titularii,de drept,ai Nationalei sub 19 ani; un varf percutant,fasnet,destul de tehnic in regim de viteza,cu o buna anticipatie,se implica mult in joc,vine la combinatii,suteaza bine cu ambele picioare,are demarcaj (stiinta jocului!),intuitie si ceea ce-i cel mai important are simtul portii f.dezvoltat; a fost 2 ani la rand golgheterul campionatului -a jucat la juniorii „Viitorul”prof.M.Georgescu,aici in Cluj;dupa ce a luat bacul, a plecat in vara, doar imprumut, la Sanatatea Cj.-lucru care la aceea vreme, a surprins neplacut pe toata lumea;acum a pus ochii pe el Stelemeaua;noi, insolventii, am dormit „in bocanci”,desi nu cred ca ar fi acceptat(prea usor!)sa vina la noi;este de loc,din Ramnicu Valcea;eu,nu cred ca,CFR-ul nu va pierde la Botosani(!)

    Apreciază

    • Racheta, această expresie de ”nu va pierde” înseamnă (eventual/și) un egal…În realitate ultimele 3 egaluri (dintre care 2 acasă) i-au fost fatale lui Feri (și echipei), contra unor codașe…Dacă se dorește calificarea în play-off (la modul serios, nu doar declarativ), atunci e nevoie de victorii. Mai bine o victorie și o înfrângere (3 puncte), decât două egaluri (2 puncte)…Mă rog, am mai spus-o, eu aștept în primul rând un joc spectaculos, care să readucă poporul în tribune, și ca obiectiv minimal menținerea în Liga 1.HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Ar trebui să ne dorim calificarea în play-off, acolo am avea o şansă mai bună să obţinem rezultate favorabile şi să facem jocuri bune. Nu cunosc cauza, cu cei din faţă ne-am comportat mulţumitor, iar cu cei de după noi în clasament am jucat ca porcu’.

        Apreciază

  2. Am luat la trântă tabelul ”all-time”, și observ că Toni a jucat în cele 37 de meciuri anterioare în următoarele formule/așezări: ”1-4-1-4-1” de 12 ori, ”1-4-2-3-1” de 9 ori, ”1-4-4-2” de 8 ori, ”1-4-1-3-2” de 7 ori și ”1-4-5-1” o singură dată. Adică a folosit -preponderent- formula ”1-4-1-4-1”, care e soluție bunicică și pentru lotul actual, ca și ”1-4-1-3-2”, dealtfel. Desigur, asta a fost acu’ 6 ani, între timp a mai evoluat și el, cât și noi…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  3. La multi ani anticipat, Kiruj. Ce cadou mai nimerit ar putea fi decat o victorie la Botosani chiar de ziua ta? Alo, baietii de la CFR, puneti de o victorie in cinstea lui Kiruj?…

    Apreciază

  4. Conceicao zice ca vrea sa obtinem cat mai multe puncte din cele 15 puse in joc, dar nu stiu ce-o fi insemnand asta la el. S-ar putea ca 10 sa ne fie suficiente, dar la fel s-ar putea ca nici cu 15 sa nu prindem play-of of ul. Varianta mea e ca ne vor ajunge 10 (+6), iar muresenii vor face doar 8, adica doua victorii, doua egaluri si vor pierde cu noi. Ce ziceti, e bine asa ? 🙂 La multi ani, Kiruj bacsi !!!

    Apreciază

    • Să se odihneacă în pace…L-am prins și eu în acei ani, era jucătorul-emblemă, în opinia mea, chiar dacă inițial jucase la văleni. Mă rog, atunci nu exista această ură între tabere, sau dacă exista, era bine ”ascunsă” de cei care aveau în sarcină ”ascunsul”…De fapt nici de tabere nu prea puteam vorbi, lumea se cam ducea și-n stânga, și-n dreapta, mai exact, și sus, și jos…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

  5. Am mai spus-o si o repet;stadionul”Cluj-Arena”este ridicat din banii contribuabililor din intreg judetul;ca atare,Mihai Adam,este cel mai indreptatit sa aiba statuie in fata tribunelor oficiale;a fost singurul fotbalist,care a reprezentat, la cel mai inalt nivel fotbalistic,acest judet,jucand la Sarma- Campia Turzii,M”u”si CFR;trimitea mingea cu capul(puternic si precis,in gol),cum azi,unii, nu o fac cu piciorul;lovea mingea la fel cu ambele picioare;avea un sut formidabil;Dumnezeu sa-l odihneasca,in pace!

    Apreciază

  6. 1, 60%, X, 30%, 2, 10% . Ps. La aducerea de juniori de la Viitorul, tot timpul am fost orbi, mai usor sa urmareasca felcerul timp de cate 2 ani jucatori din afara tarii …

    Apreciază

  7. Pe Botosani i-am cam batut pe unde i-am prins. Si cu Miri si cu Feri. Ma astept sa-i batem duminica. Sper ca si-a revenit cu capul arcasul, sa avem si noi doi atacanti apti, in ultimele meciuri trebuiau sa-l imbarbateze colegii in timpul meciului la cat de cazut psihic era.

    Apreciază

    • Pe Botosani i-am batut, dar Pustai ne-a batut el pe noi. Asa ca meciul va fi mai debgraba CFR – Pustai. Singurul nostru atu in fata lui Pustai e faptul ca nu stie cum va juca Conceicao, fiind primul lui meci pe banca CFR-ului. Dar indiferent cum va juca CFR/Conceicao, Pustai face reglaje bunicele din mers sau la pauza, deci trebuie ca ai nostri sa marcheze rapid si apoi sa tina de rezultat, aceasta tactica fiind de altfel specifica lui Conceicao. Exista binenteles si alte variante, dar eu asta e o vad cea mai probabila.

      La multi ani Kiruj bacsi si Hai Kiruj!!!

      Apreciază

  8. Da,corect,Nea Silica-stadionul ar trebui redenumit:”Mihai Adam”;avem atu-ul, ca Pustai nu a avut timpul,spatiul si locul,cand si unde sa ne”citeasca”,desi poate face reglajele necesare, la pauza;dar ma intreb,Conceicao,l-a”citit”pe Pustai(?);asa cum am mai afirmat,urmeaza sa se „impiedice”si altii(ASA,a facut-o deja si mai urmeaza!);Cine sa urmereasca niste juniori,de perspectiva, la doi pasi de noi(!?).

    Apreciază

  9. “FC Botoşani îşi propune, mâine seară, de la ora 20:30, pe „Municipal”, să obţină prima victorie în Liga I împotriva echipei CFR Cluj. Cristi Pustai nu se va putea baza în acest meci pe serviciile jucătorilor Stelian Cucu, suspendat şi Dan Roman, accidentat, în timp ce prezenţa pe gazon a lui Attila Hadnagy, jucător care nu s-a antrenat toată săptămâna, este incertă. În aceste condiţii, este de aşteptat ca profesorul să mizeze în acest meci pe formula: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte – Vaşvari, Bordeianu – Ivanovici, Cabrera, Quenten – Fülöp.” link

    Apreciază

  10. Ma intrebam,retoric,cum se face ca “Strambu”(Rednic)cu echipele din provincie si nu cu oricare,la vremea respectiva-CFR si Petrolul-in 10 partide,nu a reusit,nici macar o victorie(!?),fapt pt. care a si fost dat afara,iar cu cele din Bucurest -Rapid,Dinamo- a avut si are rezultate”fantastice”(!);s-o fi inteles f.bine cuconducerile?; -a avut mana libera la transferuri?;-el si jucatorii,au fost bine platiti si la timp;-sau/si a avut parte de o colaborare frateasca, arhicunoscuta,de-ntrajutorare si protectie,din partea”fluierasilor”care, mai mereu dau dovada de clementa (excesiva),cand sunt implicate echipele din capitala(?!);tocmai la meciul nostru si-a gasit CCA-ul sa-l delege pe”psihopatul”de Coltescu(?!);nu cred ca-i premeditare,este o pura intamplare,dar intentionata(!)

    Apreciază

    • Din punctul meu de vedere n-are nici o legatura delegarea lui Coltescu cu „pura intamplare”. In general la meciurile noastre daca adversarul ne bate din forte proprii arbitrajele sunt destul de OK. Daca nu reuseste, atunci primeste o mana de ajutor din partea arbitrilor. Cand nu reuseste nici asa, atunci iese egal sau castiga CFR-ul. Aici ma refer la banii dati probabil de Becali oficialilor FRF+LPF care dau „indicatii pretioase” ca pe vremea „raposatului” catre cOMISIA cENTRALA de aRBITRAJ in ce directie trebuie sa bata vantul. Si NU CRED ca grecul Vasaras de la el din Grecia poate sa decida el cine sa arbitreze, mai degraba cei de aici isi fac mendrele si-l duc pe grec cu zaharelul.

      Apreciază

    • Mersi, Racheta! Sper să fiu (şi mai) fericit azi pe la 22.30, când vă voi invita la notare…:) Cu Rednic la CFR eu am o teorie mai veche, de fapt o impresie. Contrar opiniilor (cf. cărora Mircea a fost plasat la noi de Mop pt. a ne destabiliza), eu zic că Mircea a fost (şi este) suficient de profesionist pt. a încerca să facă echipe/rezultate, indiferent la ce echipă ajunge la un moment dat. Are ceva calitate, a obţinut totuşi două titluri (cu două echipe diferite, chit că ambele-s din capitală). La noi -în opinia mea- problema era una legată de „context”: a fost adus de IM (şi) pentru a face curăţenia aia din vara respectivă (care oricum se impunea, deja aveam o masă salarială imensă, care ulterior ne-a şi împins în insolvenţă, evident şi cu ajutorul ANAF-ului). Mircea e un tip strâmb, dar şi orgolios, la un moment dat s-a prins de rolul lui, şi atunci a încercat să răspundă conducerii prin marginalizarea lui Cadu&Felghe. Asta explică rapiditatea cu care a fost pus pe liber (după doar 4 etape), să nu mai vorbim că utiliza cu mare încăpăţânare (şi neindicat pt. acel lot) formula 4-4-2, dar, repet, nu asta era cauza principală a rupturii. HAI CFR!!!

      Apreciază

  11. Kiruj,ma gandeam ca macar de ziua ta sa nu te”contrez”;doar asa ca sa discutam”discutii”!, nu pot trece cu vederea, ca la noi,Rednic,a bagat doar strambe,a fost orice numai antrenor-profesionist,nu(!);eu,nu-l suspectez a fi un mare antrenor(!);am remarcat la el,doar influentele negative,de pisicher,de aranjor,de smecher”mafiot”,ale BecaliHOTIlor,nicidecum o tactica clara,un sistem adecvat de joc,o conceptie,o gandire,adaptata la calitatile jucatorilor;in schimb,s-a putut observa,f.clar(poate ca la comanda;dar de ce a acceptat?!) o strategie de nimicire,de izgonire si de distrugere o lotului;ceea ce stie in materie de antrenorat este o chestiune simpla: sa contreze tactica adversarului,sa-i dejoace planurile;astea datorate cultivarii viclesugului,a intinderii de capcane,pe fondul lipsei de reactie a adversarului si nu a stiintei remarcabile a jocului,ci speculand gafele si greselile celorlalti;desi, nu as avea o mare satisfactie, sa castigam pe greseli de arbitraj,nu m-ar deranja daca diseara am face-o,inscriind si noi ,precum”cateii”,un prim gol din off-side si pe cel de-al doilea in prelungiri,aflati in superioritate numerica;apoi tine”cocoasa”frate, la laturile deversate de mass-media,indreptate impotriva noastra!

    Apreciază

  12. Continua rezultatele surprinzatoare, parca in ciuda noastra ! ASA face egal, iar Craiova pierde acasa cu Voluntariul … Bate-ti mai fraierilor, ca Eu tot lucrez in favoarea voastra dar pana acum degeaba, pare a ne zice Cel de Sus …

    Apreciază

    • De 5-6 etape tot ”meciul” ăsta văd: noi jucăm prost, iar contracandidatele noastre la play-off joacă la fel de (sau și mai) prost…Vom vedea ce va fi…Dacă va fi să fie, în mod cert nu va fi doar pe meritele noastre, și aici nu m-am gândit la nimic necurat, ci doar la impotența celorlalți…HAI CFR!!!

      Apreciază

  13. La multi ani ,bpldog szuletesnapot inca odata Kiruj testver.Vombate astazi.nu se poate sa tina chiar asa de mult acesata seceta de rezultate.Si acum (spre disperarea lui Dantesc 🙂 ),va spun si de ce.plictisindu-ma,si plimbandu-ma aici in Clermont Ferrand,cu toate mijloacele de transport posibile,am facut o constatare uluitoare ,BREKING NIUS,CE SCHIMBA TOTUL,DE NEIMAGINAT (sa fiu in ton cu fituicile din rumunica).Mijloacele de transport au toate culorile CFR-ului.Pentru mine acest lucru este un semn.Batem la BOTOS ANI (in traducere Ana cu bata).Hai CFR!!!+!

    Apreciază

  14. Scuze pentru greselile de „HORTOGRAPHIE”,dar sunt dupa TREI,HAROM,TROIS beri.Este un pic greu.Au ca sa numai am probleme ,o incep si pe a patra (sunt din alea de 250ml)

    Apreciază

  15. Luis, eu n-am reușit să ”sting” decât o singură sticlă (de bere), e drept, una de un litru…:) E drept (și aici nu vreu să mă scuz), am mai îndulcit-o cu 100 de wisky și (cam de 10 minute) cu alte 100 de palincă…:) La noi berea nu-i ”alcool” (în sensul în care te întreabă polițaii dacă ai consumat alcool), e -pur și simplu- răcoritoare…:) Caneto, mulțam’ fain pentru ”informare” privind scorul final de la Craiova-Voluntari (tata era foarte pornit să afle rezultatul), în momnetul respectiv ”cotele apelor” indicau 500 de ”răcoritoare” (=bere) și doar 50 wisky…Mai e mult până-n 22.30, când începe notarea…HAI CFR!!!

    Apreciază

  16. Echipele de start:
    FC Botoșani: Pleșca – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte – Bordeianu, Vașvari – Martinus, Cabrera, Fulop – Hadnagy

    CFR Cluj: Vâtcă – Tiago Lopes, L. Goian, A. Mureșan, Camora – Petrucci, Gomelt – Jakolis, Cristian Lopez, Vitor Bruno – Filipe Nascimento

    link

    Apreciază

  17. In sfarsit fara cei doi atacanti de careu impreuna ! Apoi, Larie sigur a calcat pe bec, iar folosirea lui Bruno se justifica pt anihilarea atacurilor dinspre Martinus, punctul forte al moldovenilor . In mod cert, daca situatia o va cere, va intra Paun sau Nouvier .

    Apreciază

    • Acum îmi aduc aminte că am citit parcă pe undeva, la comentariile unui text, că Larie s-a certat urât de tot cu Dican înainte de meciul cu Chiajna.

      Apreciază

  18. Futui mortii lu’ ma-sa de fotbal ! Cum dracu sa joci cu Bruno si sa il tii pe banca pe Nouvier ? Cum sa joci cu Muresan/Goian si il tii pe banca pe Larie ? Cum naiba sa joci cu Tiago ? Pai mai Toni spune-ne daca sefii de la CFR te-au adus pe post de marioneta ca sa stim si noi…si sa nu ne mai footem capul cu antrenorii…

    Apreciază

    • Joacă ai noştri de parcă ar vrea să schimbe antrenorul. Am şi eu aceeaşi bănuială că Conceicao a primit echipa de start pe ţâdulă. Nascimento şi Bruno, dezastruoşi, restul doar paralizaţi.

      Apreciază

    • Toni, neToni, asta ne e valoarea…Mincinoase au fost rezultatele din primele etape…Am încercat să sugerez, un lot de loc 9 (ca valoare) va presta -în mod logic- de loc 9…Am mai încercat să sugerez (fără prea mare succes), că important este (mai este ceva important aici?) trezirea morală a echipei, prin injecții tip Miri, Ando…Nici-nici…Să ne bucurăm că suntem în Liga1, cum zicea Lengyel A…Restul sunt vise, de regulă erotice…HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Bun, şi nu mai avem voie la un rezultat mincinos, o surpriză, ceva? A făcut egal Timişoara la Astra, Voluntari a bătut la Craiova, numai noi o belim de etape bune.

        Apreciază

      • Kiruj…poate asta e valoarea..dar intreb si eu …Inca odata ,de ce Bruno si nu Nouvier ? De ce Goian si nu Larie ? De ce nu Minca ? De ce ,daca tot vrei binele echipei nu il scoti pe Tiago si sa joci cu Jakolis ca fundas si in felul asta sa ii faci loc lui Paun ? De ce nu joci cu Rosu chiar daca e pe final la noi si joci cu Gomelt ? Sa iti spun eu sau te las sa deduci tu ?

        Apreciază

    • Am fost si eu socat de tinerea pe banca a lui Nouvier, el cu Jacolis sunt motoarele atacului nostru. Dar, il pune pe Bruno pe care tot el l-a recomandat la CFR… S-a fript cu Bruno, la 2-0 meciul era deja jucat cand l-a introdus pe Nouvier… Despre Larie iar un lucru ce tine se pare de IM, am si luat doua goluri te tema asta, iarasi si IM s-a fript cu „interzicerea ” lui Larie (daca intr-adevar IM e motivul)…

      Apreciază

  19. Sa arunce I.Muresan prosopul(!);penibili(!);nu putem alerga,nu tinem de minge,scapam usor de balon,fara constructie,fara marcaj;cu doua catastrofe Bruno si T.Lopes,la care se adauga suficienta din jocul lui Petrucci si Gomelt,a dus la scorul de 0-2,doar la pauza,reliefand apatia din jocul nostru,lipsa de idei si a conditiei fizice;nu putem iesi din blocajul psihic; continuam sa scapam de minge, bubuid mingile, aiurea,in fata la intamplare,le-oferim gratis adversarilor care din doua trei pase,ne scot din dispozitiv,punandu-ne f. usor pe picior gresit; trebuie sa ne consolam,asta este nivelul nostru, de play-out(!);toate sperantele s-au naruit,orice incercare este zadarnica;pa,baieti(!)

    Apreciază

  20. Asata este valoarea CFR-ului.Suntem in „”plei aut””,fiindca avem valoare de „”plei aut””.Hai CFR,sa jucam si la anul in liga 1.Ma simt umilit,bine ca nu tre sa merg la lucru in rumunica.Frantujii nu se uita la meciurile noastre,asa ca am scapat de ironii

    Apreciază

  21. Mă bucur că am terminat cu calculele legate de play-off si alte rahaturi. Looserii ăștia nu merită atenția si grija noastră,nu au decat sa joace acolo unde le este locul, cu voluntari,chiajna si petrolul in mocirla ligii 1. Mai urmează eliminarea din Cupă si o ultimă reprezentație penibilă cu cateii. Salvarea noastră se numeste TAS, altfel suntem pe nicăieri, dar parca nici asta nu ma mai bucură. Trist….

    Apreciază

  22. In sfarsit si prietenii Kiruj si Luis au ajuns la vorba ( nu numai ) mea, adica un lot slab cu care s-au obtinut multe puncte cu noroc chior . Inclusiv victoria cu fcsb se datoreaza in primul rand jocului penibil ale acestora, fapt neacceptat aproape de nimeni ( mai stii Caneto cu oul si gaina ? ), dar confirmat de rezultatele ulterioare . In cateva zile noul antrenor nu putea face minuni si e normal ca in alcatuirea formatiei sa fi tinut seama de parerile din jur, treptat va trebui sa decida de unul singur , altfel va fi bun de plata in 2-3 etape ! Oricum, mi-e mila de Conceicao in ce rahat s-a bagat, dar nu l-a obligat nimeni ! PS . La o interventie facuta tot azi, am folosit expresia ” fraierii „, mai corect este ” amaratii ” …

    Apreciază

  23. Jenanta echipa, jenanta atitudinea mai ales in prima repriza…. Lopes a jucat pentru CFR, ca era imbracat cu visiniu? Sa recunoastem ca nu avem ce cauta in play-off, acolo sa joace echipele care mai arata ceva fotbal. Dar ce mai face IM, cel mai bun manager din Liga 1? Nu mai iese la declaratii? Defapt el iese doar dupa victorii si nu mai e cazul de multa vreme….

    Apreciază

  24. La multi ani,Kiruj bacsi,daca se poate te rog sa-mi explici de ce am nevoie sa ma logez daca vreau sa dau note pseudo fotbalistilor nostri,si care este parola? Sau sti ce note vreau sa dau,si sunt hackuit…?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.