La mulți ani și la foarte multe puncte, Toni Conceicao!


Pe când așteptam în Excel să vină jumătatea de duzină de puncte îndărăpt, mai ceva decât îl așteptam pe Moș Niculae cu botele lui flagelatoare, și pe când ne pregăteam ca A2-ul nostru să se califice etapă cu etapă A1 la locul de muncă din play-off, și pe când unii dintre noi tot jucau la loto ca să câștige clubul de la PAZ, iată că un șirag de zile negre ne-a făcut nopțile albe spre gri.

Ocupat cu vacile mele, n-am avut timp să urmăresc video cum ceferiștii noștri s-au uitat ca boii la porțile altor echipe, neștiind pe unde să le desferece. Până la urmă, doar Feri s-a desFericat. Omul și-a lepădat paltonul împletit din lână de oaie și a trecut din nou la munca de mai jos, cu salopeta din dotare. Mulțumim pentru izbânda de neuitat cu FCStânaB + celelalte victorii. Păcat că nu s-a putut mai mult, mai ales dacă se putea mai mult.

Și pentru ca vântul să nu bată a pustiu pe banca de rezerve a CFR-ului, ne grăbim să salutăm revenirea pe locurile 6-9 a unui antrenor de locul 1 într-o ediție mai beton decât baLiga 1 actuală. Acum 6 ani l-am lăsat să plece prea ușor, recunosc! Nu ne plăcea cum joacă echipa, cum adună scrâșnit și chinuit 3 puncte după alte 3 puncte, cum stă pe locul 1 parcă numai dintr-o eroare de redactare a clasamentului. Ce vremuri pretențioase trăiam! Și ce pretențioși eram! Pe atunci aveam cu ce.

Acum e timpul să o lăsăm mai moale cu spectacolul și să rescrâșnim din 3 în 3 puncte. Sunt curios din ce aluat e alcătuit de fapt lotul CFR-ului. Ceva mă face să cred că ne v-om lămuri cât de repede, dar nu foarte târziu.

La mulți ani, Toni Conceicao! Și baftă! Mai ales dacă într-adevăr nu avem aluat…

50 de comentarii

  1. Pana in 20 decembrie nu e un veac…mai putem castiga niste puncte,poate resusim sa trecem de ieseni in cupa si dupa aia Toni are vreme doua luni sa faca ceva….Daca vine el…ca deocamdata nu e nimic oficial…Oricum salut decizia conducerii…desi am impresia ca si Dican si-a dorit demult sa scape de povara A1…Prea multe responsabilitati….prea multa presiune….Nu ii era bine lui ca vesnic A2?

    Apreciază

  2. De ce nu s-a facut aceasta schimbare in pauza de 2 saptamani de dupa meciul cu voluntarii, greu de-nteles?! Nu stiu ce va putea schimba noul antrenor in cele doua saptamani care mai sunt pana la finalul acestui an competitional. Urmeaza o deplasare grea la Botosani care tocmai ce a redescoperit gustul victoriei dupa multa vreme, apoi una si mai grea la Iasi in Cupa si incheiem sezonul acasa cu cateii. Trei meciuri care, impreuna cu deciziaTAS, ne vor arata care trebuie sa ne fie obiectivul si asteptarile pt anul viitor. Calificarea in semifinalele cupei si inca ceva puncte in campionat ar fi super. Multumim Feri pt jocurile bunicele si pt victoria cu fcsb, umbrite din pacate de evolutiile catastrofale din ultimele 5 meciuri! Succes Toni Conceicao, daca tu vei fi alesul! Hai CFR!!!

    Apreciază

    • @Saul
      Nu sti de ce nu s-a facut atunci modificarea?Eu ma intreb despre ce-am discuta acum,daca Cristian Lopes ar fi inscris din 6m cu lapandurii si din 4m cu chiajna?Sau daca n-am fi jucat in 10 oameni o repriza dupa introducerea lui Paun,cel mai de perspectiva tanar jucator de la echipa………

      Apreciază

  3. Ultima notare din „era Dican” s-a terminat, 12 tribunişti au considerat că merită exprimată o părere despre evoluţia băieţilor contra sectoriştilor…:) Echipa are nota 4.8, în timp ce Feri şi-a luat adio cu o notă de „exmatriculare” (3.4). Oricum, mulţumim, Feri, pentru victoria „istorică” contra FCSB, apoi pentru returul foarte bun din primăvară, şi cele câteva victorii + jocuri bunicele din acest tur. Asta-i viaţa de A1, cel care vine (pare-se), a fost demis de pe locul 1, deci tot ce se poate…:) În paranteză fie spus, îi doresc lui Toni (dacă va fi să fie), să „egaleze” performanţa anterioară, adică să plece tot de pe locul 1…:) Revenind la partida cu sectoriştii (/ţăranii), cea mai mare notă o are Vîtcă (7.5, cam mare, totuşi), apoi vin Jakolis şi Camora (cu 6.5 respective 6.2). La polul opus e luptă mare de tot, „învingător” fiind Bruno (3.4). HAI CFR!!!

    Apreciază

  4. Multumesc Feri pentru redresarea echipei din returul trecut, dupa seria neagra a lui Trica. Apoi pentru startul bun de campionat, pentru superba victorie contra stanei. Aceasta serie neagra se tot repeta la antrenorii CFR-ului, si la cei cu performante remarcabile, dar de fapt toti antrenorii de la CFR (care au fost demisi, singurele exceptii fiind Miriuta si Dorinel care au plecat ei si Bregodi care a fost demis pentru ca nu si-a asumat titlul)au fost demisi dupa asemenea serii negre. Si au fost f.f. multi, prea multi… De ex Mandorlini a fost demis dupa ce a jucat in grupele Cupei Uefa cu CFR-ul, a obtinut titlul de Campioana, Cupa Romaniei si Supercupa de la inceputul acelui sezon. Plus ca a castigat o gramada de meciuri in care primisem cartonas rosu. Dar si la el a venit seria neagra…Paolo Sergio a adus 6 puncte in Champions League, de numele lui se leaga victoria de poveste de la Manchester. Apoi a venit o lunga serie neagra in campionat…Andone la primul mandat a avut un tur senzational cu 11 puncte fata de locul doi. Apoi in retur doar cu multe emotii a luat titlul de Campioana. Si apoi Cupa Romaniei. Apoi a venit turul urmator cu o serie neagra in urma careia a fost demis cand trebuia sa debuteze in Champions League, la fel cum a patit si Mandorlini. Jorge Costa a facut un campionat senzational pana la mijlocul returului, apoi a inceput o serie neagra in urma careia a fost demis cand era pe primul loc cu 5 puncte avans, fiind adus Andone care a luat titlul de Campioana cu destule emotii dar a avut un parcurs senzational in cele trei tururi preliminare ale Champions League cu victorii pe linie, plus 4 puncte in grupele Champions League, fiind demis apoi din nou (a doua oara) pentru seria neagra din campionat. Toni Conceicao a fost demis de pe locul 1 cand echipa a inceput sa gafaie. Daca vine din nou cum se aude, are toate sansele sa pateasca la fel ca Andone, adica sa fie demis a doua oara la prima serie neagra. Nu e o politica buna, are doar menirea sa-l justifice pe IM in fata lui AP. Daca Ferguson, Wenger, etc erau la CFR, erau si ei demisi la prima serie neagra. Si era o prostie mare cat China si India impreuna. Cand gasesti un antrenor bun, trebuie sa „simti” ca el e „alesul” si trebuie sa tii de el cu dintii. Forza CFR!

    Apreciază

    • Pentru asta e nevoie de câteva banalități simple de tot, cum ar fi înțelegerea fenomenului numit fotbal…:) Și încă câteva, cum ar fi stabilitatea clubului, nu pe câțiva ani, ci pe decenii (era să zic ”secole”), când scopul prioritar NU este tunul financiar, ci cu totlul altceva…Mă rog, niște ”mărunțișuri” (la ei), niște utopii la noi…HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Sa spunem ca AP a inteles ideea unui antrenor reprezentativ pentru acest club……….dar ce faci cu Tribunistii,dar cu suporterii care in lipsa de rezultate depopuleaza tribunele?Mentalitatea si statornicia fata de un club se castiga in timp.Nu stiu insa daca este valabil asta la romani,unde n-am un exemplu concret sa dau,doar propaganda ieftina pentru ai multi.
      Ca sa aiba sanse de reusita si implicit viata lunga la echipa(Conceicao),ar trebui acum sa traseze obiectivele echipei si pentru asteptarile suporterilor.
      Acum ca a plecat Feri ,sincer vorbind ,credeti ca avem lot de primele 6,adica play off?Oricum privesc echipa(cu subiectivismul evident) nu reusesc sa cred ca avem lot peste tg mures sau craiova sau dinamo.Ca sa fac comparatie cu echipele la limita play offului.
      Ca sa fac un joc de cuvinte,voi spune ca daca ridici stacheta prea sus,risti sa ratezi mereu………..obiectivitatea si realismul nu cred ca dauneaza prea mult,in schimb supraevaluarea iti va aduce constant dezamagiri.Fiecare are libera alegere,ca-i democratie.

      Apreciază

      • Crezi ca doar rezultatele au depopulat tribunele , fa te rog o comparatie intre cati oameni erau la meciul cu Sibiul de la ultimul titlu si cati oameni erau in tribuna la primul si al 2-lea titlu. Incearca sa te gandesti si la faza cu insolventa.Incearca sa explici unui neutru cum un club ca 3 participari in 5 ani in CL a ajuns sa intre in CL. Oamenii nu is chiar asa creduli…

        Apreciază

      • Judecand dupa rezultatele din prima parte a acestui sezon, as zice ca avem cu siguranta lot de play -off. Doar ca seria neagra din ultimele cinci etape a fost facuta tot cu acelasi lot si acelasi antrenor. Asa ca…e destul de greu de spus si totul tine si de forma de moment, sansa, arbitraj si alti factori. Trebuie avuta in vedere si calitatea foarte slaba a majoritatii echipelor din liga 1. Sa nu uitam ca in ciuda acestei serii negre de 3 puncte din ultimele 5 partide suntem inca pe loc de play-off si daca noul antrenor va reusi sa-i trezeasca si sa-i motiveze putin pe baieti, orice este posibil. Peste doua saptamani vom avea deja un prim raspuns la aceasta intrebare.

        Apreciază

      • Da asa este, s-a pus stacheta nerealist de sus fata de valoarea lotului (de locul 9). Rezultatele nu apar datorita schimbarii pe banda rulanta a antrenorilor. Aceasta schimbare bulverseaza constant jucatorii, nu mai stiu ce au de facut si se pierd multe puncte pana inteleg noul sistem. Rezultatele apar daca imbunatatesti considerabil valoarea lotului (nu e cazul la noi in insolventa) si daca gasesti un „Klopp” (am dat un nume, ca exemplu) cu care ai rabdare pentru ca „l-ai citit” ca e bun. Sigur ca pana-l gasesti te apuci de cautat serios (prin ligile la care ai acces financiar) si vor fi mai multe incercari nereusite. Dar daca nici nu cauti, doar gasesti solutii de moment, n-ai cum sa-l gasesti.

        Apreciază

  5. Pe site-ul oficial nu apare nimic despre Conceicao, asa ca aducerea lui nu este inca sigura . Cu privire la stacheta, gica 10 are dreptate, au fost destui colegi care la un moment dat, dupa victorii norocoase si clasare undeva sus, s-au gandit chiar la titlu !!! Apoi, in avancronici, amicul Caneto punea doar problema scorului, parca 3-0 figurand cel mai des, fapt ce facea ca dupa meciuri deceptia generala sa fie si mai mare . Dar au fost si atacuri la cei care au adus critici, la cei care au vazut jocul prost chiar daca am batut in unele meciuri . Iar aici, campion e chiar gica 10 ! Acum sa vedem cine vine, sper ca portughezul, pt ca el macar atata stie, ca nu poti juca cu doua varfuri si cu singura tactica de a da mingi lungi catre ei samd . Adica lotul , asa cum este, sa fie folosit adecvat sub aspect tehnico-tactic si atunci vom fi mai multumiti si vor aparea si rezultatele . Si apropo de rezultate, nu trebuie sa ne asteptam la un sir lung de victorii si asta pt ca avem un lot slabut iar antrenorul vine in timpul campionatului . Ma astept ca in play-outt sa obtinem punctele necesare salvarii de la retrogradare si atat . Mai mult, in conditiile date, efectiv nu se poate !

    Apreciază

    • Bela, multe dintre avancronicile lui Caneto nu trebuie interpretate ad litteram si intelese ca atare. Tu zici ca in conditiile date nu se poate mai mult si s-ar putea sa ai dreptate, dar eu ii raspundeam mai sus lui Gica 10 spunand ca orice este posibil, depinde de perspectiva din care privim lucrurile. Vom vedea!

      Apreciază

  6. Feri va rămâne în istorie cu victoria contra fcsb. Cine știe, poate se va apuca de învățat și își ia licența. Apoi de noul antrenor mai vorbim când va fi numit oficial. Conceicao pare bun în contextul actual. Dar să vină și punctele de la TAS.

    Apreciază

    • Nu sunt împotriva absolvirii unei şcoli de antrenori şi dacă aşa-i regula în toată Europa că e voie doar cu licenţă Pro în prima ligă, atunci să ocupe posturile doar antrenori cu licenţă PRO. Totuşi, mă întreb, ce ar putea învăţa în plus Dican în 3-4 cursuri PRO faţă de cele învăţate pentru obţinerea licenţei A? Nu cred că asta i-a lipsit lui Feri (poate că e un teoretician foarte bun, n-avem de unde şti) ci, bănuiesc, firea lui nu e a unui lider de grup, ca urmare, comunicarea cu jucătorii a avut de suferit, ceea ce a dus la inevitabilul de acum.

      Apreciază

      • Ai mare dreptate Caneto, acolo trebuie căutată problema. Aia cu PRO e fix pix, poți fi sigur că foarte mulți (care au jucat fotbal, sau chiar nu au jucat, de ex. Mourinho…), știu totul din experiență, sau -de ce nu?- din analiză simplă, dar logică a lucrurilor…Problema reală este dacă au și capacitatea să pună în practică experiența aia, adică au (sau n-au) capacitatea de-a transmite esențialul jucătorilor. HAI CFR!!!

        Apreciază

        • Salutare kiruj. Nici experienta de fotbalist, nici detinerea licentei Pro nu sunt garantia unui bun antrenor de fotbal in practica. Totusi detinerea unei diplome (depinde foarte mult si de seriozitatea institutiei care a eliberat-o) este ca in orice alta profesie dovada ca persoana care o detine are un minim bagaj de cunostiinte si competente in domeniu. Pentru respectul de sine si in fata celorlalte bresle, mie mi se pare important ca antrenorul de fotbal sa fie vazut ca un profesionist. In Occident deja se intampla. Mai departe, dincolo de o hartie omul sfinteste locul ca peste tot. Numai bine.

          Apreciază

      • Ca si fire cel putin de la distanta Feri pare un introvertit. Poate si realitatea sa familiala il face sa fie mai degraba ginditor decit exuberant-Problema e ca in sitatii de criza nu a avut cu ce compensa, nefiind nici un fost jucator reprezentativ la club nici un antrenor nelicentiat dar cu rezultate. Cred ca este un om foarte onest si un excelent antrenor de back up la club. Problema e doar ca ultimul interimat s-a lungit timp de un an.

        Apreciază

        • Şapte secrete ale unui antrenor de succes: caracter puternic, competenţa, devotament, afectivitate, întemeierea de încredere, comunicarea, consecvenţa. link (merge şi la fotbal, chiar dacă articolul se referă la cei de la baschet 🙂 ) Şcoala de antrenori te ajută la al doilea punct, în rest, ţine mai mult de individ. Altminteri, sunt sigur că şi Coverciano scoate rebuturi. 🙂 Era un jucător al Sportului Studenţesc, a jucat şi în naţională, fundaş dreapta, Mihail Marian parcă. Prin anii ’90 a terminat Coverciano, mare tam-tam când a revenit în ţară, a antrenat Sportul, Braşovul şi nu mai ştiu pe cine, poate şi Rapidul, zero barat peste tot, de vreo 10-15 ani nu s-a mai auzit nimic de el. Să nu mă înţelegi greşit, nu sunt deloc împotriva studiilor în fotbal. 🙂

          Apreciază

      • Salut caneto. Asa pe scurt. Licenta Uefa B e pentru antrenorii de juniori si amatori. Se studiaza notiuni generale de baza cu accent pe tehnica, tactica individuala, psihologia copiilor si tinerilor etc. Licenta Uefa A e pentru antrenori de amatori si semiprofesionisti, eventual antrenori asistenti la profesionisti. Accentul cade pe tactica colectiva, realizarea unui ciclu saptamanal de antrenament, notiuni de pregatire fizica specifica fotbalului… Licenta Uefa Pro e pentru antrenori profesionisti si necesita o anumita perioada de practica pentru a fi admisi la curs. Nivelul implica pregatirea din punctul de vedere al unui conducator de colectiv complex ca alcatuire (nu doar fotbalisti ci si staff tehnic sau alt personal), iar perspectiva antrenarii e pentru perioade mai lungi (sezon)… Desigur totul depinde si de centrul de pregatire si de exigentele pe care le impune acesta. Repet, totul foarte succint prezentat.

        Apreciază

  7. Vass bela spunea ca, Caneto a fost prea increzator in scoruri mari etc. Eu cred ca e bine sa ne fixam teluri inalte si sa fim pozitivi. Ca nu i a iesit e alta poveste. In situatia actuala si fara bani ar trebui sa fim bucurosi cu ramanerea in prima liga. Personal nu sunt incantat de Concenciao dar nici pretentii nu pot avea. Oricum o schimnare se impunea insa nu stiu daca acesta era momentul potrivit. Hai CFR!

    Apreciază

    • Reghe manelistul îl va reinventa, puteți fi sigur, pe Tade…Știe el ce știe, ca și Miri (”am grijă de el ca de nevastă-mea”…). Antrenori dintr-o bucată, maneliști, țărani, dar știu lucrurile esențiale…Fotbalul nu e academie, e altceva. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • E drept, Kiruj, dar pe undeva râvnim la un antrenor deștept și fără incursiuni subculturale. Se poate și în Anglia și în Germania. Când îl vezi pe Wenger ești sigur că are ce le spune jucătorilor fără să se refere la mamele lor. Aici, la noi pe tarla, avem regi agramați, șumudici șmecheri, maneliști și punincuriști veroși. Feri a avut o oarecare eleganță, dar nu din cauza asta n-a reușit mai mult. Îi doresc să-și continue drumul cu mai mult succes!

        Apreciază

  8. Revin,nu ma pot abtine(!);Se pare ca sarim “din lac in put”,prin inlocuirea lui Dican cu Conceicao;sper sa fie alegerea potrivita,desi la ce”ARICI”avem prin buzunare,cred ca,doar atat ne permitem(!)A.C.a fost indepartat,in primul mandat,tocmai pt.acelasi joc,unul confuz,anost,greoi,fara sclipiri,de asteptare,fara initiativa;numai ca pe atunci,a avut intr-adevar rezultate pozitive, pt.ca a si dispus de un LOT valoros;pe cand acum ce avem(?),-niste jucatori de fotbal,care nu mai reusesc sa formeze o ECHIPA(!);eu zic ca la ce”fotbalisti”avem,ne trebuia un alt tip de antrenor,unul care sa impuna respect si o disciplina de”fier!”;unul “vanos”,cu”cohones”,care sa produca cu adevarat un soc,care sa vina cu o alta viziune,sa revigoreze jocul,sa creeze un ansamblu functional,cu o abordare colectiva coerenta,cu un nou suflu,alt spirit,unul agresiv,dar pozitiv;ne trebuie o schimbare radicala de atitudine,de regasire a psihicului pierdut,cu o mentalitate de invingator,care sa insufle o mare incredere si placerea de-a juca FOTBAL;poate va compensa printr-o buna organizare si un mod de exprimare coerent si cu finalitate pe tabela de marcaj(?) A.C.,dupa “episodul-Brasov”,unul esuat,fara rezultate remarcabile,chiar dezamagitoare(nu mai avea valori,in echipa!),raman putin sceptic si neincrezator,prin aducerea unui antrenor, tot cu un stil,gen”blandul Ben”(!);mi se pare”alta Marie cu aceiasi palarie”(!);sper sa ma-nsel si sa facem,macar 4puncte din 6 posibile(!)

    Apreciază

  9. Chestia cu punctele din urmatoarele doua etape si cu calificarea din Cupa e bine sa o lasam mai moale. E antrenor nou, nu cunoaste echipa, nu cunoaste jucatorii (oricine vine). Ando cand a venit prima oara a dat-o rasunator in bara cu Famagusta la primele meciuri ale lui la CFR. Dupa care a facut un tur senzational cu 11 puncte avans fata de locul 2. De asta e prost ales momentul, se sacrifica finalul sezonului de toamna-iarna. Despre Feri nu stiu daca e sau nu cel care „ar fi putut fi alesul” pentru ca a fost indepartat la prima serie neagra, la fel ca ceilalti antrenori de la CFR. Deci ma abtin. Conceicao lasa echipa sa joace pana preluam conducerea, dupa care retragea echipa in fata careului mare (cu fundasii la 17-18 m de poarta) pe doua linii si incepea apararea eroica a celor trei puncte. Chiar daca preluam conducerea in primele minute ale jocului. Trageam toate echipele mici pe noi (si pe cele mari, bine’nteles) si de multe ori ieseam sifonati dupa asediul pe care chiar noi n-i l-am cerut (l-am permis retragandu-ne). Acum au trecut sase ani de atunci si e bine sa-i acordam o noua sansa noi ca suporteri daca va fi instalat antrenor. Poate e alt om, a mai castigat sase ani de experienta la diferite cluburi mici. Si noi am devenit intre timp un club mic (adica fara bani). Personal nu ma bucur nici pentru schimbarea lui Feri si nici pentru alegerea lui Conceicao. Vom vedea cum decurg lucrurile, nu trebuie sa fim ingusti la minte. Forza CFR!

    Apreciază

    • Nici eu nu sunt absolut convins că în acest moment (prost) şi cu acest lot infinit mai slab (ca în 2009) Toni trebuia să fie „alesul”…Sper să mă înşel, să-i acordăm tradiţionala „prezumţie de nevinovăţie” şi lui, şi om vedea mai încolo ce şi cum. De Feri chiar îmi pare rău, era un tip elegant, mai închis aşa, dar loial clubului, iar pe meleagurile noastre un antrenor de „succes” umblă prin ţară cu valizele nedesfăcute, face contracte beton, are grijă de „vizibilitatea şi publicitatea” lui în media, etc. Şi pune presiune, evident, pe toată lumea…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

  10. Imi pare rau dupa Feri. Un om loial clubului, cu discursuri normale, fara fitele si smecheriile de „liga1”. Dar asta e, orice antrenor va veni, echipa va evolua pe sinusoida binecunoscuta. Sa speram ca panta ascendenta va fi mai lunga decat la Feri. Hai CFR!

    Apreciază

  11. Botosaniul a castigat in fata Pandurilor care ne-au invins pe meritele lor printr-un corner perfect, o megalovitura libera cu un om plasat perfect la panda pe respingerea portarului si cu un contraatac purtat in triunghi, Popovici inainteaza cu mingea spre ultimul aparator care se retrage spre poarta, Hadnagy in dreapta e demarcat, primeste, fenteaza fundasul spre interior, suteaza cu celalalt picior, portarul respinge greu iar in tot acest timp Popovici se plaseaza liber atat pentru pasa cat si pentru respingerea portarului, de unde iese un gol simplu, trebuie sa paseze mingea in poarta goala. Cfr-ul nostru cum executa cornerele? Si-a cam batut joc de ele. Avem suteur de calibru pentru lovituri libere de la 30 de metri in sus? Gomelt? Cum se executa la noi contraatacurile? Bubuim mingea in fata si o pierdem instant. Deci CFR, atentie mare la Botosani-ul lui Pustai!

    Apreciază

  12. Este sigura numirea lui Conceicao sau vorbim discutii? Inca nu am vazut nicaieri un anunt oficial.
    Daca nu este numit inca nimeni atunci cine pregateste meciul cu Botosani?

    Apreciază

  13. Daca Herr dr. Muresan este A1 in acest moment, o sa vedem la Botosani un meci de toata frumusetea si un rezultat pe masura, dar cine stie, minuni s-au mai vazut
    Nu stiu de ce facem atata valva dupa cele 6 puncte de la TAS daca de 5 etape incoace le risipim cu nemiluita si inca nu stiu daca ne-am oprit
    Daca se negociaza si acum cu un nou antrenor inseamna ca demiterea lui Dican a sosit, ca iarna, pe nepregatite.

    Apreciază

  14. Pustai ne-a cam tras-o in ultima vreme. Sincer nu ma astept la mai mult de 1 punct. Foarte greu programul, aproape imosibil. Trebuie sa batem Botosani, Dinamo, Craiova si ASA pt a merge in play-off. Sau neapărat ultimele doua. Oare putem?
    HAI CFR!

    Apreciază

  15. Antonio Conceicao a ajuns azi-noapte la Cluj-Napoca şi, marţi după-amiază, va conduce din nou un antrenament la CFR după şase ani. Tehnicianul lusitan a fost demis în luna noiembrie 2009 de la formaţia feroviară, însă a rămas un apropiat al conducerii fostei campioanei a României, care a apelat acum la el pentru a încerca să revigoreze jocul CFR-ului. CJSport.ro vă va prezenta o galerie foto de la antrenamentul condus de Conceicao.
    Sursa: http://www.cjsport.ro/fotbal/conceicao-vine-la-noapte-in-cluj-cine-a-condus-antrenamentul-de-astazi-al-cfr-ului/

    Apreciază

  16. CFR și-a găsit antrenor. Toni Conceicao a sosit la Cluj pentru negocieri. Prima reacție
    08.12.2015 0 0

    CFR Cluj nu a stat mult pe gânduri pentru a rezolva problema băncii tehnice. Șefii ardeleni i-au găsit deja înlocuitor lui Feri Dican, care și-a dat demisia după meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-0.

    Cinci meciuri și mai bine de o lună au trecut de la ultima victorie a CFR-ului în Liga I, timp în care ardelenii au cazut pe locul 9.

    Salvarea poate veni de la Toni Conceicao. Portughezul e in Cluj, unde va negocia cu sefii clubului.

    Conceicao a mai antrenat CFR-ul în 2009 și a câștigat Cupa și Supercupa României. Cinci luni a durat precendentul său mandatîn Gruia, însă acum Conceicao speră să-și bată recordul.

    Portughezul a refuzat să dea declarații la sosirea în țară, dar a glumit cu reporterul Dolce Sport pe aeroport. Întrebat dacă a venit cu multe bagaje la Cluj și dacă plănuiește să stea mult pe banca CFR-ului, Conceicao a replicat: „Da, am multe, multe bagaje!”
    Sursa: https://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-intern/cfr-i-gasit-antrenor-toni.html

    Apreciază

  17. Noul antrenor al lui CFR a ajuns în toiul nopţii la Cluj, însă a evitat contactul cu presa! Portughezul va conduce AZI primul antrenament!
    Noul antrenor al lui CFR ajuns noaptea trecută la Cluj! Portughezul de 54 de ani a refuzat să ofere vreo declaraţie şi a „driblat” elegant jurnaliştii. Toni Conceicao va conduce în această după-amiază un prim antrenament cu CFR Cluj, când va fi şi prezentat oficial.

    Lusitanul a venit la Cluj însoţit doar de un secund de al său, Manuel Baltazar, alături de care a lucrat şi în primul mandat din Gruia! Conceicao va susţine şi o scurtă conferinţă de presă, iar stiridesport.ro vă va ţine la curent cu primele declaraţii ale noului staf tehnic din Gruia.

    Obiectivul imediat al portughezului este câştigarea ultimelor meciuri din decembrie în Liga 1, cu Botoşani şi Dinamo.
    Sursa: http://www.stiridesport.ro/competitii/liga-1/conceicao-cfr-cluj-antrenor-sosire-foto.html

    Apreciază

  18. Presupun că în ciuda declarațiilor războinice, Concei ai a fost readus mai degrabă pentru evitarea retrogradării, că pentru play-off parcă e prea tărziu. Oricum, e mai antrenor decât Feri, și în mod normal (fără restanțe, bisericuțe și alde asemenea minuni) ar trebui să se vadă diferența. Iar dacă se respectă istoria și la anul vine Mandorlini să câștige campionatul, nu aș avea nimin împotrivă 🙂

    Apreciază

  19. Azi,08.12.2015,dupa conferinta de presa,din Gruia,din jurul orei 14.00,am asistat la Baza Sportiva Transilvania-Constructii,la un antrenament,condus de A.Conceicao si vechiul asistent F.Baltazar,pe durata a 1h si un sfert;a absentat,doar Marc;pot sa afirm ca a fost o sedinta antrenanta,intensa,fara prea multe floricele,destul de atractiva,dar putin variata si nu suficient de consistenta(!);au mai asistat domnii I. Muresan si Cr.Panin;maine se vor derula, doua antrenamente;nu am remarcat in mod deosebit pe nimeni,,vechile stangacii in preluarea si transmiterea balonului si a interminabilelor executii penibile;m-a mai intristat faptul ca N.Rosu ne paraseste;l-am intrebat,personal,daca mai ramane,sau pleaca si mi-a raspuns,cu un aer de satisfactie(!):”peste doua saptamani plec”.

    Apreciază

  20. Imi permit o parere fara sa fi vazut ultimele meciuri. Din perspectiva suporterului evident demiterea lui Dican vine tirziu, play offul fiind aproape compromis. Eu cred ca virgula conducerea i-a dat credit pina in ultimul moment, dar acum va incepe o alta etapa – cel putin dupa banuiala mea. Play offul fiind compromis, sezonul asta va fi unul de locurile 8-9 (oaare de ce cunoastem placa asta?). Cum gurile de prin tirg spun ca Toni Conceicao a avut ceva contributii la recomadnari de jucatori si un impresat cu relatii bune in Portugalia pare din nou agreat, presupun ca va urma un nou desant de jucatori portughezi, mai ales ca trebuie sa ne asteptam ca clubul sa incerce sa vinda ce poate pe bani. Rosu pleaca, s-ar putea ca Lopez sa devina o sursa de bani iar conducerea ss fie si nemultumita de putinele sanse oferite unor Nouvier, Nascimento etc. Nu cred ca vor fi alte mutari spectaculoase in iarna, dar ma astept sa vina 2-3 jucatori de perspectiva.

    Apreciază

    • Si eu m-am gandit ca Toni e adus mai ales pentru perioada de mercato din iarna, unde cred si eu ca se asteapta de la el recomandari de pe piata din Portugalia (divizia secunda).

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.