Eu tot mai sper să întoarcem rezultatul. Pe toate fețele. [Petrolul – CFR 1-0]


În cele din urmă n-am mai savurat meniul 03, tolăniți la o masă verde copioasă. Ar fi fost extrem de nedrept și foarte frumos. 11+ băieți ghinioniști au trebuit să se dea la propriu pe brazdă mai bine decât depunctații lor, dar n-au reușit. Poate au lipsit Larie și Camora, poate fundașii adverși trebuiau să exerseze mai cu sârg autogolul la antrenamente, poate mai putem înșira o sumedenie de „poate”.

Asta e. Așa-i la fotbal, ca la conflictele armate. Pierzi o bătălie, mai necâștigi alta, iar mai pierzi una… dar nu pierzi războiul! NU PIERZI RĂZBOIUL! Doar că de la „Ocupați gărileee!!!”, comuți spre finalul războiului pe „pușca și cureaua lată / ce m-aș cam lăsa la vatră”.

Ultimele două bătălii necâștigate pot intra lejer în categoria „moartea pasiunii”. Play-of-of-off-ul pare deja „un pod prea îndepărtat”, iar eu mă opresc aici cu introducerea, că deja siluiesc citate după citate, deși n-am pus pe buze nicio „picătură de apă de izvor / turnată într-un kil de vinișor”.

***

Terenul neo-mologat/neomologat (?) a arătat ca zeci de labe triste (ceva mai vesele pe la colțuri). Era clar de la început că Dican trebuie să introducă fotbaliști tari pe picioare, cu simțul echilibrului dezvoltat, capabili de deposedări măiastre, viteziști, cu execuții la firul brazdei, buni cărători de pian și totodată pianiști de renume mondial (ca ăla, Rieu, de cântă la vioară). Neavând așa ceva în gestiune, Feri al nost’ și al conducerii s-a folosit de următorii: Marc, Dani Coelho, L. Goian, A. Mureșan, Tiago Lopes, Jakolis, Petrucci, Vitor Bruno, Cristian, Beleck, așezați pe teren așa cum s-a putut.

Deși terenul arăta vai de mama lui, Terena, fotbaliștii s-au chinuit să joace într-un ritm alert. Normal că brazdele și iazurile nu i-au lăsat să-și exprime liber toate figurile din cap, dar – să fim serioși – nici nu ne așteptam la prea multe exprimări.

Busculat de un adversar, Goian alunecă pe spate 13,75 m (record al stadionului, neomologat). Gomelt șutează pe jos, dar de jos prinde Pecanha. Totul decurge conform așteptărilor pe care nu le-am așteptat. Dacă trecem cu bine de primul sfert de oră, după ce ne aclimatizăm cu mocirla și ne adaptăm la stoichiței, putem trece la cârma partidei și putem învinge cu 1-0, gol C. Lopez.

Vine însă minutul 14 și 2 secunde, când începe debusolarea de 5 secunde a apărării noastre, încheiată cu golul din minutul 14 și 7 secunde [Băi, fixiștilor, nu mă verificați pe înregistrarea video la secunde, că n-are farmec! Credeți și nu mă mai cercetați!]. 1-0, Zoubir. Unii ar zice că de vină a fost Tiago Lopes, care n-a ieșit la of-of-offside, alții ar zice că toată defensiva, inclusiv Petrucci, care a apărut târziu în cadru. Nu mai contează, am comis-o, și iar trebuie să patinăm după egalare…

Patinarea după egalare patinează din plin. În minutul 18, petroliștii forțează nota sol mizerabil pe dreapta lor și stânga noastră. Un petroleu se introduce cu mingea în careu, vrea să centreze, că regulamentul îi permite, dar mingea atinge brațul/mâna lui Tiago Lopes și iese în corner, nu în lovitură de la 11 metri. Aici trebuie să remarc bunătatea sufletească a arbitrului, care a acordat corner pentru gazde, deși acestea n-au apreciat gestul. Oricum, la 2-0 începeau să se teamă de noi, 2-0 fiind cel mai periculos scor de pe Pământ, de pe Apă și poate și de mai departe.

Marc, accidentat, îi lasă locul fierbinte din poartă lui Vâtcă, care debutează în minutul 30. Tot în prima repriză, Vitor Bruno, neaccidentat, îi lasă locul refrigerat din teren lui Nouvier.

Acțiunile noastre nu-s grozave, că noi suntem obișnuiți cu soluri omologate, ca la „chelu” acasă. Deși stă bine pe picioare, Beleck nu reușește mare lucru. Stați puțin… să văd dacă nu m-am grăbit… Ba da! Steve interceptează o minge, precum scutul anti- o rachetă, pătrunde în careu, unde este cosit de un adversar. De unde nu e de dat, nici nu poți cere, așa că faza cu Tiago Lopes este anulată de faza de mai sus din fotografia de mai jos.

Continuăm de la 1-0, care e tot un fel de 2-1, dar cu mai puține reluări.

Petroliștii mai trec o dată pe lângă scorul periculos de 2-0, dar se vede clar că se feresc de el prin capul lui Genev.

Gazdele devin din ce în ce mai periculoase pentru poarta gazdelor, ratând pentru a doua oară egalarea din autogol. Mingea se scurge alene pe lângă poartă, ca un furtun derulat de pompieri care nu se grăbesc, că doar nu arde. E minutul 45+2 și soarta e încă crudă. O fi cu noi?

Mai sperăm după pauză…

[Sorry! La pauză am plecat la muncă – schimbul de noapte – iar la ora la care vă relatez, încă nu m-am întors.]

39 de comentarii

  1. O rusine de echipa cu o rusine de antrenor. Cum naiba poti sa ajungi sa iei un punct din 6 de la ultimele doua clasate? Cum poti sa joci un meci intreg fara sa construiesti cateva faze, oricat de mocirlos ar fi terenul? Aduceti-va aminte de un joc castigat de CFR cu 5-1, parca, in ultimul an cand a luat titlul, pe o ploaie infernala si pe o mocirla asemanatoare…

    De multe meciuri nu se mai leaga nimic in echipa, nu mai exista nici cea mai vaga idee de joc. Nici acasa si nici in deplasare. Cand te inghesuie ultimele clasate, ai o mare problema. SI CFR o are in acest moment. Ea nu tine atat de lot si de jucatori, cat de lipsa unui antrenor cu minime pretenii si calitati de pregatire a unui meci.

    Daca sefii de la CFR au decis sa ingroape echipa in felul asta, sa ne spuna si noua, sa nu ne emotionam ca prostii. Dar nu poti avea nici cea mai mica pretentie de Liga I cand te chinui cu Voluntari si Petrolul.

    Ce mai e de asteptat acum? Sa ne târâm pe burta pâna la sfârsitul acestui sezon? Si apoi din nou? Si tot asa? Din 2012 CFR nu mai inseamna aproape nimic in fotbalul romanesc, din pacate. Iar acum exista o sansa, pentru ca lotul e chiar bunicel. Dar fara antrenor nu se poate pregati un meci pentru a castiga niste puncte.

    E jenant ce joaca CFR acum. Si nimic nu indreptateste sa speram la altceva.

    Apreciază

    • Sunt absolut de acord cu cele scrise de tine,am spus si eu de mai multe ori ca echipa are valoare dar nu are un Mister.E ca si cum dai o masina buna,pe mana unuia care nu are carnet de conducere.(licenta pro).Stie unde e volanul,pedalele, schimbatorul de viteza ,dar nu are experienta.La inceput ti-o conduce mai prudent,iar cand crezi ca omul e OK. ti-o bate de toti pomii.Si la capat de strada te trezesti cu un damage ce nu se mai poate repara.Oricum „Domni de la FRF „vor sa ne vada pe butuci,le mai dam si noi o mana de ajutor.

      Apreciază

  2. Eu acum batar nu ma mai enervez…nici macar pe Cristi care tot incearca sa ma muste de cur invocandu-si fostul zeu pe care l-am desfintat pe buna dreptate de atatea ori…What ever ,nu ma mai enervez fiindca eu in calitate de critic am tot tras de sirene mai ceva ca Roaita …Ca nu jucam nimic,ca Dican e orice mai putin antrenor…N-am fost bagat in seama sau cand am fost bagati noi criticii…fiindca cu o voce(a mea) nu faci echipa de fotbal si nici antrenor…Ne-am (ne-ati) mintit cu tot felul de scuze si explicatii…Scuze bazate pe baterii de ceas,predictii de oracol sau statistici contabile…Dragii mei ceferisti tin sa va anunt cu durere in suflet ca echipa asta nu joaca absolut nimic…Si nu e atat de vina Lopes sau Dani cat e de vina Feri .

    Apreciază

  3. Vazand aceasta suprafata agricola numita abuziv gazon, a ozn-ului gazarilor, am inteles o data in plus de ce tara asta se numeste a „lucrului bine facut”-(citat dintr-un mut in viata). Pardon, m-am incurcat, a prostilor bine facuti! Adica bagi o caruta de bani publici intr-un stadion si nu esti in stare sa-i faci un gazon pe masura, la fel ca si in cazul altei fraude numita arena nationala. Starea deplorabila a fotbalului romanesc se oglindeste perfect in mocirla infecta pe care s-a jucat aseara. Desi l-am tot criticat pe chelul nostru, parca ajung sa-i dau acum dreptate. Pai decat sa bagi bani intr-un fotbal mizerabil ca acesta, nu mai bine iti bagi altceva in el si te duci cat vezi cu ochii?? Lasand la o parte aceste considerente, echipa asta arata tot mai jalnic de la meci la meci si mi-e groaza de cele 5 partide care mai sunt de jucat in acest an. Cand ai scos chinuit doua puncte din 9 posibile cu ultimele clasate nu mai sunt prea multe de spus. Imi pare rau ca ne-am aprins din nou si pe fond emotional ne-am facut din nou vise desarte cu play-off si alte cacaturi. La cum aratam si la depunctarile de care se vorbeste din nou, ar fi o performanta sa terminam acest campionat in primele 12. Sunt curios cata lume va mai fi in Gruia de ziua nationala, dar si la urmatoarele partide. Inchei totusi cu un trist si fara vlaga, hai CFR !!!

    Apreciază

  4. Și acum te-ai oprit, 07, când era mai palpitant? Asfaltul umed, trecători nici măcar turmentați, cafeaua fierbinte și brăduțul leganându-se la stopuri. Verificatul scorului în parcare și în fine, magia turei de noapte… Hmmmm

    Apreciază

  5. Eu ma uit la meciurile CFR-ului fix 5 minute si realizez daca merita sa continui sau nu. Pe cat de mizerabil jucam, autorii sitului si comentatorii au pasiune pentru aceasta echipa si mai ales staff-ului ei de rahat de parca-i Barcelona, Realul sau Bayern. Nota 1 echipei, nota 10+ comunitatii de pe acest site.

    Apreciază

  6. REFLECTII (ne)PERTINENTE(!):Mi-au trebuit 12 ore de cujetri pt. a-mi reveni din acest marasm;un alt chin,o alta durere si o continua suferinta(!);din pacate, mi se confirma faptul ca am intrat pe o spirala descendenta;este a treia etapa consecutiva in care,nu jucam nimic,iar ne impiedicam si incet,dar sigur,alunecam la vale,pe toboganul pierzaniei,spre disperarea prorocirilor,unora,care cutezau sa anticipeze,aiureli,precum victorii de 2-0,3-0 si alte asemenea fantasmagorii,care-mi sfideaza inteligenta si-mi pun la-ncercare rabdarea si bunul simt(!);am atras atentia ca urmeaza un sir nesfarsit de meciuri, in care vom fi obligati(de cumulul cartonaselor,in primul rand) sa folosim reserve,sa apelam la improvizatii(Vatca,Dani,Goian,Bruno,T.Lopes),la sisteme atipice(cu doua varfuri-cine ii joaca,cine-i sustin,cine sa le dea pase utile?!-si cu un mijloc incapabil sa lege doua pase,mult prea rarefiat) pt. aptitudinile,dotarile si caracteristicile acestor jucatori(spre deosebire de cei doi atacanti”gazari”care au facut”franjuri”apararea noastra!);noi, pt. a avea sanse de reusita, trebuie sa alergam mai mult si cu folos,decat adversarii,sa fim f.bine organizati(si nu suntem),sa aglomeram,permanent,sa acoperim judicious si eficient mijlocul terenului,sa dejucam,astfel,din fasa, intentiile ofensive ale adversarilor,sa exercitam un marcaj si un dublaj strict,macar, la piesele lor de baza si sa-ncercam(cand avem ocazia!)sa atacam, deschizand jocul pe benzi si doar din cand in cand sa”aruncam” mingile in adancime(!);dar,D-le ANTRENOR, nimic din toate astea(!);in rest,la ce conceptie de joc, tactica si strategie (nu)avem,doar norocul, intamplarea,sansa,greselile adversarului si hazardul ne mai pot redresa si salva de la decaderea si asa, planificata si sustinuta de MITICI;din nefericire,”valoarea” jucatorilor,a antrenorilor nu ne dau sperante de mai bine;cred ca am ajuns la capat de drum si am convingerea ca trebuie urgentata o schimbare rapida,pana nu e prea tarziu,pt. ca,altfel,cu acest antrenor si lot limitat,nu avem sanse de supravietuire(!);putem invoca orice:arbitrajul,jocul dur al adversarilor,vremea, gazonul execrabil,dar cu executiile noastre penibile,cu vesnica precipitare si pasa inapoi,cu un joc fara orizont,cu”bubuieli”,respingeri si pase la adversari,fara pic de posesie,cu pozitionarile gresite,cu gafele si inexactitatile REPETABILE,nu puteam obtine mai mult,iar viitorul este tot mai sumbru(!);nu trebuie sa fi un technician remarcabil pt. a putea contracara atacul nostru steril,stangaci,nepericulos,fara valente tehnico-tactice deosebite(!);mi-as dori ca acest tur-prelungit sa se termine(ieri),cat mai repede,iar pana la primavera sa visam intr-un ajutor nesperat(poate de la A.P.), divin si cateva MINUNI:-primirea celor 6 puncte,-incetarea amenintarilor cu depunctarea si REVENIREA,grabnica a unui antrenor de profilul lui AND ONE(tot nu are echipa),pt.a resuscita acesta echipa platonica si-a condimenta aceasta”varza a`la Cluj”,iar mai apoi,primenirea lotului(dupa posibilitati) cu jucatori,precum Deac,N.Rosu,Guima,poate Carp,Felgueiras si nu numai;pana atunci bafta multa si obtinerea, macar,a 8 puncte,din cele 4 jocuri(3 acasa!),ramase de disputat,din campionat,in acest “cumplit” sfarsit de sezon competitional(!);Totusi,hai CFR!

    Apreciază

  7. Da Racheta, singurul cu care aş fi de acord să vină în locul lui Feri e Ando…Oricum, după ce-a a fost dat afară în 2012 am anticipat că va mai veni el la echipă…:) Şi da, suntem pe o spirală descendentă (sau tobogan, mai degrabă), este un chin imens de vreo trei etape să mă uit la jocul echipei. Nimic, nimic, nimic. În multe momente am adoptat şi eu poziţia lui Lengyel Attila: mă bucur că existăm în Ligă, că există echipa, şi cu asta basta. Dar sunt multe alte momente (cum are şi Attila probabil), când pur şi simplu nu înţelegi anumite lucruri. Cum ar fi, de exemplu, fluctuaţia asta de formă (cu „valuri” de 2-3 etape), faci 2 meciuri proaste acasă (cu Craiova şi Viitorul), apoi două mai bune (Poli şi FCSB), apoi 3 proaste de tot. Măcar să se continue tradiţia şi să vină trei meciuri bune…:) Referitor la statisticile mincinoase are dreptate şi Dantesc, cu amendamentul că intenţia mea nu este (şi nici nu va fi) să mint pe nimeni. Are dreptate în sensul că lotul chiar dacă e de loc 9 (în ierarhia valorică), are totuşi un potential de creştere la mult mai mulţi jucători decât majoritatea adversarilor, şi în acest context aşteptarea justă este un loc undeva între 5-7, zic eu. Adică putem emite pretenţii teoretice de play-off, chiar dacă nu este (sau nu trebuie să fie) obiectivul prioritar al echipei. De multe ori am impresia că echipa e tot timpul cu gândul la accederea între primele 6, şi din cauza asta apare crisparea, etc. Alt lucru enigmatic este prestaţia lui Feri. În returul trecut a dat dovadă de multe abilităţi, a scos echipa din groapă şi a şi pus-o în final pe un loc 3 meritat. A avut şi acum câteva meciuri reuşite (dpdv tehnico-tactic), dar multe alte meciuri mai puţin reuşite (sau efectiv proaste, ca cel de ieri). În opinia mea problemele actuale se reduc partial pe aspect tactice, dar în primul rând pe aspecte mentale: echipa n-are răutate pozitivă, nu are încredere, joacă crispat, lipseşte mobilizarea, etc (aici e bun de tot Ando, dacă tot am vorbit de el). Mă rog, sunt multe alte lucruri de discutat, dar timp avem…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

    • „Bucuria de a exista în Ligă” se va termina în primăvară. Nu va fi nicio problemă, Feri va putea ”antrena” legal în B, iar noi nu vom mai pierde vrema și neuronii degeaba, uitându-ne la înfrângerile la mare luptă și remizele eroice.

      Apreciază

    • Draga Racheta,asa este sunt total deacord cu tine.Din pacate schimbari nu se pot face.Suntem in insolventa,nu avem dreptul sa cumparam jucatori,si nu avem bani sa platim un antrenor.Am devenit o echipa de pluton,si trebuie sa ne obisnuim cu acest lucru.Sa ne bucuram atunci cand facem un joc bun,un rezultat bun,ca deacum inainte aceste bucurii vor fi din ce in ce mai rare.Ce vreau sa spun este ,in ciuda nemultumirilor,sa nu abandonam echipa,sa-i sustinem pe baietii nostri asa cum sunt,buni sau rai,si sa speram ca odata vom redeveni ce am fost.Daca si noi ii abandonam ,atunci sunt condamnati la moarte.Sunt si eu suparat,am asteptat pana azi sa postez ceva,fiindca daca postam ieri ,chiar dupa meci,foloseam cuvinte grele.Dar intre timp m-am linistit,incerc sa vad partea pozitiva a lucrurilor,de retrogradat nu putem ,nici cu Dicanio,jucam in liga 1,am unde merge la meciuri.La urma urmei este doar fotbal,o pasiune,o alegere facuta de fiecare dintre noi,si nu ar trebui sa ne afecteze asa de mult (vorbesc prostii,stiu).Hai CFR!!!+! si la bine si la RAU mai ales la RAU ca la bine-i usor.

      Apreciază

      • luis prietene,nu dispera ,Cfr-ul a mai fost in ligile inferioare si a supravietuit ,si sa-ti spun ceva, sint convins ca daca la anul o sa jucam de la ora 11 dimineata,in tribune pe linga tine vor fii mult mai multi suporteri decit acum.De cind este lumea ,suporterul vrea un singur lucru ,echipa sa cistige ,indiferent in ce liga joaca ,deci capul sus si sa speram ca o sa apara soarele si pe Masinistilor

        Apreciază

        • Să sperăm că nu ajungem până la meciurile de la ora 11, dar sunt de acord cu cele spuse. Ţin minte că în toamna lui 1976 nu s-a simţit mai deloc vreo diferenţă în privinţa numărului de spectatori faţă de primăvara acelui an. Cam tot atâţia oameni au fost interesaţi de un meci cu Aurul Brad sau cu Mureşul Deva câţi au fost de unul cu Bacăul sau cu Farul. Iar în sezonul în care aveam şanse reale de promovare în divizia A (77-78, parcă), sub 10.000 de spectatori nu cred să fi fost la vreun meci.

          Apreciază

          • asa este Caneto,sper si eu din tot sufletul sa nu jucam la matineu,,dar am senzatia neplacuta ca echipa este impinsa in aceea directie,de cine habar nu am ,poate de soarta,sau ghinion,dar se simte ca ceva nu merge ,echipa este in impas si pe o panta descendenta,si pina la urma nu stiu cine a scris foarte bine ,cred ca Bela ,viitorul sta in juniori si in cei crescuti de club

            Apreciază

        • Attila,parerea mea este (sper sa ma insel) ca in cazul rterogradarii ne desfiintam.Asa ca nu voi avea unde merge la meciuri.Ma gandesc ca,conducerea ,in speta AP nu ar mai sustine echipa.O echipa cu datorie cat China.Sunt convins ca si momentan el este cel care asigura (bune sau rau) bugetul echipei.Echipa este la cheremul sau.Daca va dori dintr-o singura miscare ne-a terminat.Pe AP il doare-n basca de mine,de tine sau ceilalti.Dew reprosat nu pot sa-i reprosez nimic,sunt banii lui,face ce vrea.Poate daca nu era el ,CFR-ul nu exista de mult.HAI CFR!!!+!

          Apreciază

    • kIruj,elegant ca intodeauna,dar trebuie sa recunoastem , ca jucam la nimereala,nici nu este vorba de tactica ,strategie sau nu mai stiu ce.Hazardul,este cuvant de ordine la noi,si nu inteleg de ce,fiindca Dicanio,din cand in cand (mai ales in returul trecut) a aratat ca poate.O fi vorba de presiunea obiectivelor cum spui tu?Habar nu am,dar se vede si de pe Marte ca suntem varza a la Kolozsvar (varza murata).Hai CFR!!!+!

      Apreciază

  8. Batem Dinamo,Steaua si ne fac praf ultimele clasate…sa avem noroc in play aut,ca echipa si antrenor nu avem,trebuie sa ne multumim cu asta !! Sa nu visam la cai verzi pe stadion,traba asta a apus odata cu Arpy !!!

    Apreciază

  9. Seara de ieri se poate descrie cu un singur cuvânt (împrumutat de la Bacovia): plumb. Vremea, terenul, echipa, antrenorul, conducerea. Oare se poate mai jos de atât? Probabil că da… Note? A quoi bon?

    Apreciază

  10. Sigur ca Dican merita criticile noastre dar, trebuie sa-i acceptam si circumstantele atenuante. Valoarea lotului, de locul 9, ne poate da nadejdea ca putem termina sezonul regulat pe locul 6 dar, trebuie sa tinem cont si de faptul ca in acest lot avem si jucatori care nu merita sa intre pe teren. Vreau sa zic ca nu avem un lot omogen de locul 9 ci unul cu jucatori de locurile 1-3 amestecati cu jucatori de divizia secunda. Varf de atac, de careu, mai inofensiv ca Beleck nu cred ca este in prima divizie si altul nu prea avem.Cu fundasii iarasi avem probleme precum si cu portarii (Marc s-a pierdut cu firea la gol si s-a lasat, fara speranta). Nu avem un pasator cat de cat siinca multe altele. Cred ca este nevoie acum de unitate , nicidecum de dezbinare in cadrul echipei, sa putem trece aceste ultime etape cu cat mai putine pierderi si sa vedem ce facem in vacanta de iarna.

    Apreciază

    • Chestia e că nu jucăm în Premier League ci în premiere (nu-i mită) ligă, iar aici s-a înrădăcinat ideea că rezultatele ţin un antrenor. Dacă marţi nu vom câştiga cu 37-0 :), cred că voi simţi şi eu nevoia unui şoc la echipă. Numai să ai cu cine produce şocul. Petrolul este la al 4-lea antrenor în circa 4 luni şi niciunul nu a reuşit să producă vreo schimbare semnificativă şi nimeni nu poate spune că nu sunt destui jucători de calitate în lotul lor. Şi în cazul echipei noastre, ar fi greu pentru orice antrenor nou să aducă nu ştiu ce îmbunătăţiri când meci de meci sunt 2-3 mâini moarte pe teren.

      Apreciază

  11. CFR este singura in insolventa? Dinamo ore pa unde-i? Managementul nu pare fi interesat de venituri pe termen scurt si/sau mediu…mai degraba pare a fi interesat de distrugerea clubului… Patronat mai exista? Unul interesat daca nu de profit, macar de a recupera ceva din banii investiti? Se pare ca patronatul este ANAF…interesat NUMAI in a aduna bani la buget, indiferent ca o posibila vaca de muls poate fi tinuta in viata… PATRONATUL nu mai exista la CFR…deci….caca-maca…bujetul sa-si ia banii si Pa! Adio!

    Apreciază

  12. Io-s cam tare de urechi, mai ales când îmi spune ceva nevasta. 🙂 Oare bine am auzit aseară la digi de la comentatorul meciului, imediat după startul partidei, că Petrolul şi CFR au primit câte o hârtie de la TAS că decizia în privinţa depunctării o vor primi cel târziu prin 21-22 decembrie?

    Apreciază

  13. Terenul a fost de așa natura încât cei care au jucat ceva fotbal știu vorba: ” cine da primul gol, câștiga”. In alta ordine de idei, băieții au muncit( chiar si Balint a menționat in comentariu), golul petrolist a fost norocos, ocazii au avut( ai noștri), Petrolul nu are neaparat un lot mai slab.Mai degrabă, unul mai bun.

    Apreciază

    • Gavrilo, sunt în totalitate de acord cu tine, pe ambele spețe…Adică: 1-da, terenul prost e întotdeauna în avantajul echipei mai slabe (de obicei ”gazdă”), îmi aduc aminte de cei de la Cristuru Secuiesc (de la mine din județ), care -prin anii 70-80, în div.C fiind- au udat terenul peste măsură când jucau acasă cu vreo echipă mai răsărită.. Bine, mai era și un ”Avicola” în oraș, cu un director iubitor de fotbal…Și 2-da, și mie mi se pare că Petrolul are un lot mai valoros. HAI CFR!!!

      Apreciază

  14. Ai auzit foarte bine,,,cred ca TAS-ul se gandeste la insolventa noastra… la niste economii cu deplasarile… luam rezultatul de la a doua depunctare… si lasam actele pt.contestatia la cea de-a treia depunctare… samd pana la ultima de dupa 31 martie 2016… HAI CFR !!!

    Apreciază

  15. Kiruj, pe transfermarkt noi avem 11 milioane, Petrolul- 9. Dar la noi au lipsit cei mai scumpi: Larie(1 milion) , Camora( 1,3), chiar Marc-care e de 400.000, înlocuit cu Vatca( bun jocul lui!) care e de 50.000! Nu mai vorbesc de Roșu si Guima care mai aduceau un oaresce plus.
    Ma uit acum ce o mai încasează AȘA-ul la Timișoara , acolo unde noi am defilat. Sunt mai supărat pe jocul cu Iași -ul, unde nu am avut nicio ocazie mai ca lumea.
    Cu Pandurii, meci greu! Hai CFR !

    Apreciază

  16. Salutare ceferistilor pupi si contra ;)! Vineri m-am intalnit intr-un hypermarket cu Paolo Potocnik, fostul preparator fizic al nostru din era Andone, a revenit impreuna cu el din kazahstan, si am auzit de la un prieten ca si Deac e in Cluj. M-am gandit asa ca oare, nu au ei chef de o munca patriotica, platiti cu valuta vaticana, asa macar pana la vara, ca sa ne scoata un pic din cacat, da de jucam si noi ceva ceva. Si sa nu vina nici ei asa singuri, sa-l aduca si pe antrenorul plm (Andone). Hai CFR!!!

    Apreciază

  17. Am pierdut o partida pe un teren de judet ,in care ploiestenii au fost fizic peste cavaleria noastra usoara.Cu toate astea marile ocazii au fost ale noastre.Las la o parte cele 2 faze de penalty si voi vedea ca centralul ne-a jumulit in cateva faze decisiv.Primim galben la o deposedare corecta,in schimb la ei cand Pulhac il loveste fara balon pe al nostru da aut de margine.Ropotan il trage de mana(arbitrul la 1m) pe cfrist fara cartonas galben.La faza accidentarii lui Marc ce sa mai spunem?
    Oricum am salutat prima centrare buna a lui Jakolis(este etapa 18,19?.Niciodata nu-i prea tarziu) soldata aproape cu un autogol.Il astept pe Petrucci si Gomelt cu suturi pe poarta.Nouvier s-a cam stins dupa un inceput promitator.Thiago Lopez nu trebuie blamat,pentru ca el nu a fost prezent,doar umbra lui.Paun a intrat bine in joc cu un sezut pe cur la prima centrare venita spre el.
    Remarcam astazi la viitorul-clona csu calitatea schimbarilor venite la scorul de 3-0.Intra Chitu schimband pe Cernat sau Nicolita.Voi vorbiti serios cand spuneti ca avem superlot?Pai atacanti avem 2 mari si lati dintre care Beleck va pare in plus…..ca pe Carter ma gandesc ca nu-l puneti la numar.
    Aseara am vazut o echipa (a noastra ,ca ei ma intereseaza) care a depus un efort mare la conditiile date,interesata sa joace si implicata.Le-au iesit destul de putine lucruri,dar nu pot sa spun ca n-au vrut.Evident ca nu i-am laudat cu cuvinte prea dulci,dar astazi este o noua zi si CFR tot echipa mea de suflet.Mai mult dor scancetele,lipsa de incredere si speranta in aceasta echipa care a facut si partide bune in acest campionat.Daca am batut fcsb si dinamo putem bate pe oricine,deci nu inteleg dezarmarea unora.
    Mai sunt vreo 7 partide pana la sfarsitul campionatului si deci 21 de potentiale puncte.De la aceasta premisa pornesc eu si atata respect merita si acesti jucatori care ne-au adus si bucurii chiar in acest campionat.

    Apreciază

    • Sunt 21 puncte + cele 6 de la TAS = 27 puncte potentiale. Daca le adaugam la cele 22 existente acum, ies 49, suficiente pentru a intra in play-off si a ramane sus chiar si dupa injumatatire (scuze gica10, e doar haz de necaz, nu o lua personal, imi place ca mereu gasesti arbitraje ostile 🙂 ).

      Apreciază

      • Nu mi-ar placea prea mult sa jucam in B si niciodata nu-mi inchipuiam in acele timpuri ca vom mai juca vreodata pe prima scena.Nu am legaturi cu jucatorii ,asa ca nu pot lua in considerare acest aspect in posturile mele.Eu judec la modul ideal cum ar trebui sa judecam noi ca suporteri,jucatorii ar trebui sa fie profesionisti cel putin la banii pe care cred ca totusi ai iau.

        Apreciază

    • Erai „bine” cand ai scris acest comentariu? Pai ieri ,alataieri ne trageai de urechi pe toti cei care indrazneam sa ii criticam pe cei responsabili…Ba Gica hai ca te i-au la de alea confidente…Cand ai stat ultima data de vorba cu un jucator care joaca azi la CFR …Un dialog sincer …La tine mere aia gura mica ca aveti inca doua culori…si nu v-ar sta rau sa stati macar 2-3 ani in ligi inferioare…Arpi tu esti ?

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.