Familia lui DICA1N, mult peste turma lui RĂ2 [CFR – FCSB 2-0]


CFR Cluj

Dican

Marc

Tiago Lopes Larie Mureșan Camora

Petrucci Gomelt

Vitor Bruno (Păun) Nascimento (Beleck) Nouvier (Jakolis)

Cristian Lopez

***

De la învingători, au marcat:

CFR Barcelona – FCSB 1-0 (min.32) – Vitor Bruno (în poziție simpatică de ofsaid), din centrarea lui Tiago Lopes.

CFR Cluj – FCSB 2-0 (min.80) – Păun (preluări frumoase, poate un picuț de brățuc), din centrarea lui Tiago Lopes.

***

Imagini de neuitat

FCSB reia partida de la centrul terenului după golul 2 al învingătorilor:

Învingătorii de pe gazon se bucură împreună cu cei din tribune, care nu s-au mai bucurat pe săturate de 10 anișori:

71 de comentarii

  1. Lopez, Nascimento și poate Nouvier cu o idee sub așteptări, Thiago Lopes, Bruno, Gomelt și Mureșan peste așteptări, Petrucci, Camora și Larie absoluti impecabili, iar săracului Marc nu i s-a oferit ocazia să se remarce. Dican fără greșeală. Jos pălăria!

    Apreciază

  2. Cristiano cade prea usor si deja devine penibil. Pe langa ca cade usor se mai si crizeaza ca nu i se da fault si strica si niste faze din care s-ar putea marca. Pe langa asta Felicitari Victorie meritata.

    Apreciază

  3. Bravo CFR !…Insa tragedia e prea mare ca noi sa dansam acum fericiti aruncand cu eventuale epitele inspre Steaua…chiar si dupa 10 ani fara victorie impotriva lor…De remarcat pe langa joc e atitudinea galeriei si gestul echipei la debutul meciului si tacerea mormantala pe stadion in acel moment de reculegere…pana si fluieraturile sau scandarile anti au fost mult mai putine..,faptul ca atat Muniru cat si Tade au fost aplaudati….Dumnezeu sa le odihneasca sufletele !

    Apreciază

  4. Maxime felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  5. Stiu ca primul gol e din offsaid. La Paun pare mai degraba umar decat mana, cred ca nu e hent. Dica spune exact cauza victoriei cfriste. Mioarele n-au facut nimic in acest meci. Au avut o singura ocazie in prima repriza la sutul lui Rapa. In a doua repriza n-au avut nici o ocazie, cu tot cu cele 5 (!) minute de prelungire. Feri explica de ce n-au jucat nimic mioarele. Din cauza pressingului agresiv cfrist, care a inchis culoarele care apareau uneori. Nu a fost un pressing in terenul advers cum facea Miri. Asta au incercat mioarele. A fost mai mult un contrapressing cu care cfr-ul a raspuns avansarii riscante a liniilor stanei cu fundasii la mijlocul terenului. Si iesiri in pase scurte pe contraatac pentru a surprinde linia de fundasi adversa aflata riscant la mijlocul terenului. Ceea ce s-a reusit, primul gol fiind elocvent in acest sens. Dar aceste iesiri in pase scurte pe contraatac s-au repetat pe tot parcursul meciului, surprinzand de multe ori linia de fundasi ai stanei avansata riscant la mijlocul terenului. Sigur ca a mai fost sutul deviat al lui Petrucci (la care nu s-a dat corner), sutul periculos al lui Bruno, patrunderea senzationala in careul mic al lui Jakolis, neacordarea cartonasului si nici a faultului la cotul in gura aplicat lui Gomelt, neacordarea de doua ori a loviturii libere la Bruno de doua ori pentru impingere cu mana, una din ele fiind in marginea careului stanei. Felicitari Dican! Pentru aceste idei tactice castigatoare. Felicitari echipei pentru daruirea, agresivitatea, determinarea din acest meci, pentru meciul excelent facut. Forza CFR!

    Apreciază

  6. Pentru mine,momentul cel mai frumos,dincolo de victorie si bucuria galeriei si nu numai a galeriei ci si a tot stadionului,a fost momentul in care ,putinele mioare din tribuna au inceput sa paraseasca tribuna,inainte de sfarsitul meciului.Cel mai precis dupa incasarea celui de-al doilea gol.Ma tot intrebam ,oare unde sunt barsanele,altadata asa numeroase.Ce m-a durut insa in acea atmosfera frumoasa a fost,ca .din pacate si la noi se vine doar atunci cand jucam cu oitele.Ieri s-a vazut cat de mult inseamna sa incurajam echipa.Baietii au prins aripi,au luptat pentru fiecare balon.Asa atmosfera ar trebui intodeauna pe stadion,si asa atitudinje in teren.Hai CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

    • Am aşteptat cu nerăbdare să apari, ca să pot da prima sau a doua oară (nu mai ştiu cum am notat după meciul de la Manchester) în istoria notărilor 10 pe linie. Poate că Marc merita doar un minus 10, n-a reuşit să prindă decât un singur şut, şi ăla leşinat rău. Poate că Tiago Lopes merita un 10 cu doi de plus, în sfârşit a revenit la ceea ce l-a făcut fotbalist în ochii mei: implicarea la goluri. Dar, nu are sens să diferenţiem jucătorii, aseară a jucat o echipă, nu 14 jucători, nu-mi amintesc ca aceşti băieţi să mai fi evoluat vreodată atât de uniţi, determinaţi, foarte disciplinaţi, concentraţi la maximum în toate cele 96 de minute ale meciului. Bravo Dican! 10 cu 3 de plus, chiar dacă s-a demonstrat că poate exista echilibru şi organizare şi la 2-0.

      Apreciază

      • Până la urmă n-am mai fost la meci…Tata era obosit rău (am făcut un fel de alpinism de ziua morţilor în zona Clujului), străzile din jurul stadionului erau blocate de poliţişti, era imposibil să mă apropii cât de cât de teren şi nu-mi permiteam să-l trag după mine la meci…Ne-am întors acasă, m-a mai sunat Luis, din când în când, şi -în plus- pe tabletă tata urmărea scorul…când era semnal…HAI CFR!!!

        Apreciază

  7. REFLECTII (ne)PERTINENTE:In sfarsit,o mare bucurie,2-0,dupa atata amar de umilinte;Felicitari tuturor,bravo Dican(!),in primul rand pt.ca ai ascultat de”batranii”cfr-isti care i-am propus(de 1 luna!!!),sa renunte la sistemul cu doua varfuri sa treci la o asezare adecvata in teren,conforma cu potentialul si calitatile jucatorilor,avandu-l pe Nascimento box to box,langa(intre,in fata)Petrucci-Gomelt,cu dese schimbari de locuri; am vazut o adevarata,pt.prima data, ECHIPA- cu determinare,atitudine si dispusa la efortul(pana-n ultimul minut-sincer,nu ma asteptam!);in sfarsit,o mobilizare a baietilor;am dominat tactic si fizic(desi autobaza,ma contrazice!),am reusit sa nu cadem,ca deobicei,dupa 1h.de joc;am inchis f. bine culoarele,am creeat densitate in preajma balonului,am redus din bubuieli si am iesit din aparare cu mingea la picior;f.bun jocul fundasilor centrali,care au respins,aproape, totul si cu aportul celor laterali(un plus pt.T.LOPES!);nu i-am lasat sa-si creeze nicio ocazie de gol(!),am speculat,aproape,fiecare moment prielnic si am punctat decisiv, asa cum mi-as dori si in urmatoarele meciuri;mi-e sila de scarbosenile proliferate,dupa meci, care s-au revarsat asupra arbitrilor,din randurile corului de bocitoare(desi se pare ca primul gol a fost dintr-un mic off-side!),incercand sa puna la-ndoiala evidenta superioritate si victoria noastra;oitele spun ca au avut cea mai slaba evolutie,uitand sa remarce ca au avut in fata o echipa care nu le-a permis sa-si faca jocul,care i-a surprins prin asezare, joc,atitudine si neverosimil-calitate si relatii de joc!;Hai CFR!

    Apreciază

  8. Frumoasa victorie.
    Dupa ce in meciurile cu Timisoara si cu mucosii de la Ovidiu am asteptat zadarnic un contraatac cat de cat, in conditiile in care am condus si ne-am retras, iata ca a venit faza de la primul gol din meciul cu oitele:pase rapide, cu una sau doua atingeri, viteza maxima, o centrare perfecta si gol. Rapiditatea fazei l-a facut si pe tusier sa aiba probleme cu pozitionarea, ceea ce, pana la urma a fost benefic pentru noi.
    Asemenea faze rapide, cu desfasurare in profunzime si cu finalizare, pot destabiliza orice echipa, producand goluri usoare, spectacol si demoralizarea adversarului.
    In sfarsit am avut si o defensiva decenta.
    Pe viitor, imi doresc cat mai multe asemenea contraatacuri, iar pe atacurile pozitionale, mi-ar placea sa vad si suturi de la distanta bine executate si de-asemenea sa cultivam unu sau doi jucatori care sa fie capabili sa marcheze din lovituri libere.

    Apreciază

  9. Două scurte comentarii: Lopez (Thiago, nu Cristian) a fost peste toți, a avut centrări perfecte (la ambele goluri și nu numai), n-a mai fost bezmetic (ca de obicei). Și a doua: de remarcat corectitudinea lui Iliea Dumitrescu (Digi Sport 1), care n-a marșat deloc la eforturile mârșave ale lui Vali Morar care încerca să ne facă troacă de porci (pe noi și pe Găman).

    Apreciază

    • Lopez e doar unul, Thiago este Lopes. Îs culmea „presarii” când e vorba de echipa B a FCS-ului. Imediat după marcarea golului de către Bruno, pe ecranul televizorului a apărut şi modificarea de scor: CFR – FCSB 0-1. În primul moment, am crezut că am tâmpit şi că m-am uitat la meci fără să-mi dau seama că am luat gol şi că trebuie să mă bucur pentru egalare. Apoi, mi-a trecut prin cap că am confundat echipele, iar noi jucăm de fapt în galben. Noroc că după ce au pus o reluare a fazei au schimbat în CFR – FCSB 1-0 şi m-am liniştit. După meci, a început Moraru că nu e sigur, dar poate că a fost henţ la Păun, poate nu, până ce s-a ajuns la interviuri şi discuţii că „steliştii au reclamat henţ”. Care stelişti, cei din studio? Că jucătorii de pe teren sigur nu au schiţat vreun gest în acest sens. Şi aşa s-a ajuns ca azi să apară peste tot că un gol a fost din ofsaid, iar celălalt în urma unui henţ.

      Apreciază

  10. 10 pe linie!!! Nimic altceva nu ma intereseaza, nici ce bine am jucat, nici ce rau, in sfarsit am batut echipa cea mai urata de mine (dupa u)!!! Vai doamne ce bine ma simt. Jos palaria pentru toata echipa si staff. Hai CFR!!!

    Ps: Este timp de saptamana viitoare in colo sa ma iau de Dican si echipa, acuma nu, azi sunt regi!!! Am tuns oile!!!

    Luis, acuma sincer, ce a zis ceasul tau inainte sa pornesti la Cluj? 😉 🙂

    Apreciază

  11. A iesit si-un pic de soare pe ulita cfrista greu incercata si pusa la probe de divinitate ,in ultimul timp.Toata suflarea este cuprinsa de sentimente pozitive de elogii la adresa jucatorilor,care sunt principalii actori ai fenomenului,dar nu singurii.Trebuie sa ne bucuram,dar cu masura si sa intelegem ca sunt doar 3puncte in realizarea unui obiectiv cu adevarat important pentru situatia noastra:calificarea in play off.
    Vad ca i-am dat si-un palton lui Feri sa-i tina de incredere.El este amintit in general la evolutiile(si mai ales la rezultate) nefaste ale echipei.Avem tendinta sa simplificam fotbalul si sa sacrificam jucatori ,staf tehnic doar pentru a ne satisface orgoliul.Imi aduc aminte partida din primavara cu un joc perfect(cu Trica pe banca) de posesie,cu ocazii mari ratate si evident (cand joci cu fcsb) cu greseli mari de arbitraj impotriva noastra…….vreo 3 de 11m neacordate si vreo 2 eliminari trecute cu vederea de Ruxandru.Atunci dupa partida pierduta nimeni nu avea de zis ceva in favoarea antrenorului ,ca doar pierduseram(ce mai conta circumstantele).
    Fotbalul este un fenomen complex in care detalii gen incredere,altruism,relatii intre jucatori sunt foarte importante…….dar mai presus de toate sunt suporterii care intruchipeaza spiritului gruparii si forta echipei.
    Ori daca suporterii nu transmit forta si incredere ,echipa va fi la fel in imposibilitate de a se exprima eficace.In loc sa incurajam baietii,mai repede ne lamentam si cautam vinovatii.Ma gandeam ca ieri Camora a avut o partida buna(in nota echipei) si s-a achitat de sarcini onorabil.La partida cu Viitorul(la al doilea gol) a avut o contributie nefasta si poate mai importanta decat Minca.Daca mergeam pe principiul ai gresit ai platit ,atunci si Camora trebuia pedepsit nu doar Mihai.Probabil trebuie sa fim mai echilibrati si sa nu cerem varsare de sange imediat,ca nu suntem in amfiteatrul roman.
    Altfel ,sper sa vad cat mai des Tribuna-n sarbatoare……

    Apreciază

  12. Imi pare bine ca golurile sunt controversate! Sa vada si Steaua cum e sa fii furata de arbitrii, cum a tot patit CFR-ul in meciurile cu ei in ultimii ani.

    Apreciază

    • Ofsaidul lui Bruno este minuscul, faza a fost foarte rapida si tusierul nu a putut tine pasul (cum bine observa caneto). Era si pacat sa anuleze o astfel de faza. Hentul lui Paun nu a fost hent, numai daca ai ochelari „made in FCSB”. Stelistii, ca de obicei, sunt incapabili sa-si asume greselile. Au fost praf si pulbere, incapabili sa aiba macar o ocazie mai serioasa. Dican l-a facut din glezna pe Ratoi.

      Apreciază

      • Nu cred ca ar trebui sa ne facem griji din cauza oilor…ca ei nu vad ca sunt niste cizme si nu au idee tactica, e treaba lor, si foarte bine. Impresionant intr-adevar paselel premergatoare golului!

        Apreciază

  13. Mi-a fost dor de asa o atmosfera ca cea de aseara! Din nou felicitari galeriei, precum si celor de la T1, care in special in repriza secunda, au dat tonul la cantec. Dupa cum incepuse meciul, deja ma gandeam la ce e mai rau, dar faza primului gol ne-a inseninat. Felicitari baietilor si lui Feri pentru cum s-au daruit, au trait si au gandit acest meci. Astazi merita toti note mari, chiar daca in opinia mea Nascimento si Lopez au fost cam slabuti, iar Nouvier a dat multe pase gresite in special dupa pauza. O victorie superba care ne mai alimenteaza sperantele. Hai CFR !!! PS. cei care n-ati fost aseara nici nu stiti ce-ati pierdut!

    Apreciază

  14. Ma bucur, dar asa mai cu masura, din cauza tragediei din Bucuresti . Se vede ca jucam altfel cu un singur varf, in spate am scapat de Tanc, in fine, se vede un progres evident . Se simte o supraevaluare de catre multi tribunisti si zic asta pt ca steaua a jucat efectiv penibil, in tur echipa lor secunda a avut o prestatie net superioara . In conditii normale ( fara tragedie ) as fi amintit si de interviul dat de doctor, dar si de ” obiectivitatea ” lui vali moraru de la Digi, dar repet, acum nu e cazul . Ps. Observ ca de-o vreme au aparut noi tribunisti care aduc un sange proaspat atat de necesar acestui indragit site !

    Apreciază

    • Béla, este foarte relativă chestia asta că au jucat penibil. Este foarte greu de stabilit întotdeauna, oare o echipă a jucat bine pentru că adversarul a fost penibil sau o echipă a jucat penibil pentru că adversarul a jucat foarte bine şi i-a făcut pe ceilalţi să pară penibili? Îi ca şi chestia aceea cu găina şi oul.

      Apreciază

      • Caneto ! Asta cu ou’ ii demonstrata stiintific : ou’ o fost primul , pentru ca si reptilele au oua (adica is ovovivipare). Iar, „aves-urile” sunt specii evoluate din reptile . Chiar si primele forme de viata Pamanteana au fost sferoide, asemantoare oalor .. Noi, humanoizii , suntem preconceputi dintr-un „ovul „=ou si altceva…Deci, in concluzie ; Oul a fost primul si apoi gaina !!!!!!!!!! Asa ca ; CFR a jucat ovovivipar , iar Oiimea a fost o….”gaina beata „.

        Apreciază

  15. Revenind un pic la mult discutatul offside al lui Bruno, am făcut şi eu un stop-cadru AICI, şi nu mi se pare deloc offside, impresia e că Vitor e pe linie cu fundaşul lor. Evident, depinde şi de momentul în care „reuşeşti” să faci acel stop-cadru, cu câteva zecimi de secundă mai târziu apare deja că e offside clar, dar atunci mingea plecase deja. Oricum nici mioarele nu au protestat (nici la golul doi), lucru care m-a „deranjat” un pic, eram mai bucuros dacă sufereau un picuţ…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

    • În plus, arbitrul de linie era exact pe linia fazei (se vede destul de clar), deci sunt sigur că semnala offside, dacă era convins de acest lucru. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Kiruj barat,a fost off-side si intre frati.:-))Dar nu conteaza ,la cat s-a furat impotriva noastra,chiar este binevenita o greseala ,in favoarea noastra.Pe de alta parte,tusierul (eram in spatele lui),dadea aiurea auturi de poarta si cornere.Iese mingea din Camora,da aut de poarta,iese mingea din oaia Popa si tot el da si autul.Dar si-a revenit foarte bine ,si nu a vazut off-side la Bruno.:-)))))

        Apreciază

        • E posibil, nu zic nu, de fapt şi stopul meu e un pic otrăvit pt. că e făcut cu o zecime de secundă înainte ca Tiago să atingă mingea. Oricum, nu cred că tuşierul respectiv a validat golul INTENŢIONAT (în sensul să-i fure pe mioare), eu cred că el era convins de corectitudinea deciziei luate. HAI CFR!!!

          Apreciază

          • Dacă am face media aritmetică dintre captura foto gsp şi a ta cred că am prinde momentul exact al pasei. Nici în reluările video nu am prea mare încredere, pot şi ei opri imaginea cu o fracţiune de secundă mai devreme sau mai târziu (chiar şi neintenţionat), suficient cât să iasă un rezultat deformat. Asistenţii au, cred, ochiul format, simt momentul exact al pasei şi, în acelaşi timp, poziţiile în care se află jucătorii. Normal, pot să şi greşească, e omenesc şi, tot normal, eu urlam ca din gură de şarpe că a fost ofsaid clar dacă se întâmpla să luăm noi gol într-o situaţie identică.

            Apreciază

          • Pai cam asa eva am vrut sa spun si eu.Au arbitrat cum au putut,nu cred ca au tras cu noi sau cu ei.Cam asta le este valoare.Sincer prefer sa mai faca greseli din astea in favoarea noastra si sa luam campionatul.Suporter de REZULTAT ,ce sa fac asa sunt eu.:-))

            Apreciază

  16. Din păcate nu am văzut meciul nici pe viu, nici la televizor (fiind în drum spre casă), aşa că multe n-am ce spune. Cu toate acestea, am dat şi eu 10 pe linie, că sunt şi eu subiectiv, am dreptul la asta odată la zece ani (pardon, mai era „momentul Manchester”)…Primul gol chiar a fost fantastic, o astfel de progresie de atac nu am mai văzut de foarte mult timp, defensiva mioarelor a fost în mod evident depăşită (şi surprinsă). Morişca din stânga-spate i-a atras pe fecesebişti în zona aia (pe post de marionete, oricum), permiţându-se desfacerea terenului în dreapta, unde Tiago nu trebuie invitat foarte mult să urce…Superb! Din cele câteva minute de rezumat prima mea impresie era că jucăm un fel de 4-3-3 destul de „predispus” la metamorfoze tactice: în cele 8 minute am văzut şi 4-1-4-1, dar şi -de mai multe ori!- un ciudat 4-1-2-3, mai ales în faza de pressing făcut sus (pe recuperarea fecesebiştilor), unde Gomelt era paznicul, Petrucci şi Nascimento ceva mai sus (şi un pic lateral faţă de Gomelt), şi cei trei din faţă (Bruno, Lopez, Nouvier). Altă observaţie, referitoare la chestia aia cu „fundaş central de picior stâng/drept”: la un moment dat, la o centrare a unui fecesebist din dreapta (dinspre atacul lor, în R1), Larie ajunge pe poziţia lui Muri, şi -firesc, dpdv al manualului- trebuia să degajeze cu stângul. Ionuţ este -în schimb dreptaci (de aia e băgat pe postul de „fundaş central de picior drept”) şi a ales -în mod nefiresc- să degajeze cu piciorul lui „bun” (dreptul), rezultând o chiflă şi un corner de toată frumuseţea, cu eventuale emoţii de „autogol”, dacă execuţia ieşea şi mai prost. Cam atât despre importanţa celor două posturi de fundaşi centrali, şi piciorul lor de bază…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  17. Faza a fost rapida, nu e sigur ca momentul lovirii mingii de catre Tiago este fixat cu precizie pe instant-ul TV.Poate ca derulat putin mai in spate( fractiune de secunda) filmul poate gasi alt instantaneu in care cu Bruno in pozitie corecta, Tiago sa aiba aproximativ aceeasi pozitie fata de minge( picior drept indreptat catre minge). Oricum nimeni nu a protestat, chiar daca Victoras s-a uitat prima data la tusier inainte de a se bucura. Faza a fost asa de frumoasa incat poate functiona si in folosul fcsb ca si ” alibi” …

    Apreciază

  18. Când se referă la erori de arbitraj, blaturi şi la orice alte chestii murdare din lumea fotbalului, atât gsp cât şi prosport îşi însoţesc deobicei articolele cu câte o poză cu CFR-ul în prim-plan, chiar dacă clubul nostru n-are nicio legătură cu cele cuprinse în articol. Orice puturos, care n-are chef să dea click pe articol, ajunge la concluzia că CFR e cecetată, pe ăla echipat în alb de lângă Păun nu-l ştie nimeni. Însă, cei mai mulţi dau click-ul în speranţa că i-au prins pe hoţii de la CFR.

    Apreciază

  19. Hagi ii bubuie de -i rupe pe catei! Meciurile CFR cu Viitorul 1 si 2 nu au fost chiar asa de usoare cum ne-am inchipuit sau am avut pretentia ca stim noi ce echipe slabe” de liga 3 ” sunt!

    Apreciază

  20. NOTAREA s-a oprit, şi -aşa cum era de aşteptat- au fost destui care au fost prezenţi la „ora de diriginţie” (31), iar notele -aşa cum era de aşteptat şi asta!- sunt mari de tot! Echipa e evaluată la 8.7, Feri având un absolut meritat 9.4! Felicitări Mister, cred că meciul asta a fost „trecerea” ta simbolică pe postul de A1! Nota cea mai mare la jucători o găsim la drăguţul de Tiago Lopez (9.3), dar mai sunt note de peste 9 (Camora, Petrucci, Bruno). Cel mai „slab” s-a prezentat golgeterul nostru (Cr.Lopez, 8.2)…Numai note „slabe” de acest gen să avem şi în continuare! Acuma’ ce pot să zic şi eu, este absolut logic şi de înţeles euforia (şi „pseudosubiectivismul”) tribuniştilor, ceva asemănător am consemnat doar după victoria de pe Old Trafford, când 66 de tribunişti au evaluat echipa la 8.8 (A1 nu era notat la vremea respectivă), cu maxima de 9.5 la Luis Alberto şi „minima” de 7.8 la Kape…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  21. Caneto, am scris ca in aceste zile de doliu voi fi mai rezervat( ai vazut ca am scris doctor, nu felcer ! ), asa ca nu-ti dau nici o replica . Sper totusi, ca doar obisnuinta ta de a ma tot contrazice a facut sa scrii ca am fi jucat asa de bine, ca n-am permis stelei sa aiba nici o ocazie .

    Apreciază

  22. Petrucci si Thiago Lopes la oi in iarna? Iata declaratia lui Muresan de pe fanatik.ro: „Am vorbit cu Vali Argăseală înainte de meci, dar nu mi-a spus nimic. Probabil au rămas impresionaţi de cei doi după ce i-au văzut jucînd împotriva lor. Lopes şi Petrucci sînt jucătorii noştri, mai au contract cu noi, dar sîntem dispuşi să negociem în iarnă. Orice jucător poate pleca de la CFR Cluj, dar cu o singură condiţie: suma să fie corectă”.

    Apreciază

      • Aşa este, important este ieşirea din încurcătura financiară. Jucătorii vin şi pleacă, ne legăm sentimental de unii sau de alţii (de unii mai mult, de alţii mai puţin), dar interesant este, că -în ciuda mişcărilor repetate de trupe din ultimii ani- echipa tot e acolo, există mereu o forţă de regenerare, lucru care n-ar mai fi posibil -să recunoaştem- fără ceva pricepere în a alege „prospăturile” şi fără ceva pricepere în a-i şi pregăti corespunzător dpdv tehnico-tactic. Uite, după plecarea „granzilor” Cadu, Piccolo, etc. a venit timpul rezervelor Tade, Muniru, Monroy, etc. să strălucească sub comanda lui Miri, apoi după plecarea lor au sărit la cap rezervele de atunci Petrucci, Tiago Lopes, Păun, etc. Dacă pleacă şi ei, vor veni alţii (poate chiar din interior), important e să fim acolo „în zonă” şi -foarte important!- să ieşim din insolvenţă. HAI CFR!!!

        Apreciază

  23. Daca prindem play-off-ul, performanta sportiva devine mai putin importanta. Locul 6 e asigurat si implicit o anumita suma de bani. Sigur ca o clasare mai buna aduce si mai multi bani (parca vreo 300.000 euro e diferenta intre doua locuri adiacente), dar vanzarea de jucatori poate aduce si mai multi bani si asta e cel mai important in actuala stare de insolventa.

    Apreciază

  24. Trebuie sa remarcam aici ca in ultimii ani a existat o curba de invatare extrem de dura pentru club. Acum 4 ani pe vremea asta inca mai aduceam grupuri de 4-5 jucatori ca sa reziliem dupa citeva luni 3 dintre ei si visam sa vindem la preturi astronomice niste jucatori despre care toata lumea stia ca erau cam refuzati prin lumea buna. Daca clubul se tine de treaba si creeaza acest sistem al vaselor circulante, va avea numai de cistigat.

    Apreciază

  25. CSMS Iasi- CFR Cluj in sferturile Cupei Romaniei. Meciurile din sferturi se joaca pe 15,16 sau 17 decembrie. Cred ca va fi ultimul meci din acest an calendaristic si am avut sansa la aceasta tragere la sorti. Hai CFR !!!

    Apreciază

  26. Tinand cont ca se joaca asa tarziu, in functie de vreme si cum va arata terenul, vedem noi cat de sansa sau nesansa a fost aceasta tragere la sorti. Pacat ca nici un meci de cupa nu l-am jucat acasa pana acum …

    Apreciază

  27. Luis haver, dacă vorbim strict pe speță, Ovi are dreptate…Dacă o luăm mai băbește, ai dreptate tu (și eu, și ceilalți ceferiști), adică acest individ face -evident- anumite jocuri…În primul rând pt. mioare, dar miza e alta…Ovi a fost (și este) omul ”structurilor”, a fost readus în 90 ”pe repede înainte” (CM din Italia), e un pion important acolo, nu neapărat (dar și) pentru interesele oilor. Mai sunt și multe alte bârfe ce se aud prin cârciumi despre el, dar nu ne interesează…HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Kiruj, o privire spre biografia lui Ioanitoaia spune totul. Omul, reintors dupa divort din State (hm, altii ramineau in anii 70 acolo si doar sa faca taxi) este angajat la Flacara ui Paunescu, un propagandist al sistemului.Probabilitatea sa avem de-a face cu un geniu literar este mai mica decit aceea de a fi transferat intre unitati un tip cu epoletii pe sub sacou. In 91– hopa, la Sportul Romanesc, executantul „investitiei ” proaspatului iesit din puscarie Dragomir. Ca la batrinete sa ajunga sub mantia tutelara a tuturor epavelor socialismului – trustul Intact.

      Apreciază

      • Asa e si la Intact si la pro si peste tot, o manipulare ordinara, instrumentata de cei cu epoleti si sortulete. Uitati-va un pic ce se intampla in aceste zile si veti avea un tablou al ideologiei propagandistice. Credeti ca papusarilor le pasa catusi de putin de cele 32 de victime sau de familiile acestora? Imi pare rau de tinerii care sunt manipulari si folositi ca masa de manevra in aceste zile!

        Apreciază

    • Mă tem că aceasta este adevărata față a echpei: chinuiala cu Voluntari, cu trecutul Ovidiu 1 și 2, cu Craiova, Chiajna, Iași etc. Victoria cu fcsb a fost un accident fericit. Observ că ne-am chinuit mai ales cu echipele de play-out. Doamne ferește să ajungem să jucăm pe viață și moarte cu ele pentru evitarea retrogradării. Păun și Nascimento dezamăgiri crunte, Thiago Lopez s-a scos cu centrarea de la golul 1, însă a fost cel mai slab om în apărare, Marc pericol public la cornere, Petrucci și Gomelt cam sufocați de adversari în prima repriză – aici Dican a fost din nou exasperant de pasiv (neputincios). Restul acceptabili.

      Apreciază

      • Ăsta a fost costul victoriei din etapa trecută. După consumul nervos, concentrarea maximă din meciul cu FCSB, a urmat inevitabil o relaxare totală la nivelul lotului. Dican trebuia să fie cel care să trezească jucătorii, dar cred că nu reuşea acest lucru nici măcar un consiliu format din Mourinho, Wenger, Flocea şi cine mai vreţi voi. Noroc că am scăpat ieftin.

        Apreciază

  28. REFLECTII (ne)PERTINENTE: INEXPLICABIL(!);Am intrat”superiori”,ingamfati,contemplativi,visatori,cu aura invicibilitatii,iar desconsiderarea adversarului ne-a costat,din nou,f.scump;ne-am revenit,rapid,la jocul confuz,haotic,denivelat, precum terenul,cu bubuieli,fara vlaga,fara vointa si ideei de joc,mai ales dupa primirea primului gol,cand,iarasi,am picat psihic si ne-am blazat;se pare ca totusi aceasta ne este adevarata”valoare”!; acest meci a fost unuldintre acelea care trebuiau sa fie castigate,inca din vestiar;din pacate,asa au crezut si jucatorii nostri(!);se pare, ca jocul cu oile a fost o pura intimplare,un rod al ambitiei si determinarii,nicidecum al stiintei jocului;aceea euforie nesabuita-unde-i psihologol,care putea interveni,mai ales ca aveam experiente negative cu echipe cotate,sub noi?-sper, sa nu ne coste accederea in play-off(!);la atitudinea noastra de “j`ai mon fish”,cu greseli impardonabile,fara ocazii,sau faze notabile de poarta,NO COMMENT!;penibili si ridicol sa te domine,sa-ti si inscrie doua goluri,cea mai slaba echipa,”comunalii”(!);ai nostrii au facut deplasarea pe jos(?);nicio reactie de nicaieri,timp de 75`(!);neputinta si durere(!);parca abia asteptau sa se-ncheie meciul(si eu)!;cativa jucatori nu aveau ce cauta pe teren,poate ca i-au deranjat,barbile si frezele extravagante,care nu tin,insa,loc de fotbal;sa revenim cu picioarele pe pamant si sa ne vedem de”lungul nasului”;ne-am complicat existenta, tocmai cand si acolo unde,chiar,nu m-as fi asteptat niciodata(!);mai vine si Dican,cu gafele lui interminabile si introduce pe cel de-al doilea atacant,cand nu avem cine sa duca mingea in fata portii(!);am salvat un punct,dar am pierdut DOUA f.mari(!);as reprosa modul in care echipa a fost(ne)”pregatita” pt. acest meci, de proasta pozitionare a fundasilor,rolul inexistent al inchizatorilor si plictiseala atacantilor;unii jucatori,c-am nervosi,au intrat fara atitudine,gafand inexplicabil,fara agresivitate si concentrare,dovedind o crasa lipsa de PROFESIONALISM(!) :PAUN,Petrucci,Nascimento,Gomelt,Dani,Marc si catastrofa T.Lopes;cand mai mult de o jumatate de echipa este in”off-side”,”franjuri”nu poti emite pretentii(!);dar,atunci trebuie sa intervina ANTRENORUL,care spre usurarea noastra a fost salvat de Cr.Lopez; nea Iulica,nu-i mai duce d-le; la acel restaurant(!) Hai CFR!

    Apreciază

  29. Daca judeci o echipa strict dupa locul din clasament, risti sa o iei in freza. Asta e valabil atat pentru jucatori, cat si pentru suporteri. FC Voluntari nu mai e echipa „deja retrogradata” de cand a fost preluata de Multescu, care cu toate aberatiile lui „patriotice”, e un antrenor care are habar de fotbal. Baietii nostri joaca bine (foarte bine?) impotriva echipelor cu pretentii si prost impotriva celor modeste. Aici e explicatia semi-esecului de azi. Imi amintesc de un proverb asiatic care e foarte potrivit aici: „leul isi foloseste toate fortele chiar si atunci cand vaneaza un iepure”.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.