Cei 11 ai lui Dican în cele 15 ale Ligii 1


Notă: Dani Coelho are la activ 2 minute jucate în plus față de A. Mureșan, dar nu are și un loc de titular în „primul 11 din 15” din cauza multiplurivalentului Tiago Lopes.

Făcând abstracție de cuplul de atacanți (care-și schimbă des locurile în fața careului și în careul advers) și de 1/2 din Marc, credeți că jumătatea din stânga a echipei e ceva mai subțire/ineficientă decât jumătatea lui Tiago Lopes, cel multiplurivalent?

27 de comentarii

  1. Depinde ce s-a scris în raportul de arbitraj de la Pandurii – CFR. Ăla e golul 8 (dacă s-a atribuit lui Cristian), dar unii au zis și atunci, că era -de fapt- un autogol. Eu l-am creditat pe ”arcaș” cu acel gol, în tabelele mele el figurează astfel cu 8 goluri. HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Jumatatea lui T. Lopez e mult mai slaba decat partea stanga . Camora e mult peste Tiago ( de fapt nici nu se pot compara ! ), iar in fata sa zicem Jakolis la fel de mediocru ca Paun, in schimb Nouvier e peste Bruno, deci rezulta clar superioritatea flancului stang . PS . Flacara Visinie, e normal sa dai note mai mari cand castiga echipa, n-am scris ca asa e peste tot ? Adica e normal pt ca suntem suporteri si nu analisti, pt ca cu ochi de fotbal, ar trebuie sa tinem cont de prestatii si atat .

    Apreciază

    • Bela, fotbalul e foarte cinic. Exagerand putin, as zice ca poti juca execrabil si sa castigi un campionat sau poti juca exceptional si sa retrogradezi. Noi dam note ca suporteri, dar daca te simti mai bine dand note dupa prestatie si eliminand complet rezultatul, atunci noteaza-i asa.

      Apreciază

    • Bela, ai dreptate, dar in context lucrurile se niveleaza. In meciurile bune toti cei care joaca primesc note mai mari – o diferenta ar aparea doar daca ai avea o echipa de meciuri slabe si una de meciuri bune, ceea ce nu e cazul. Eventual nedreptatit ar fi poate doar un jucator care apare ocazional in echipa , taman la meciurile slabe. Dar daca e o prezenta efemera, il descalifica nr de minute jucate.PS: Muresan si Tinc sunt clar verigi slabe cu ca 50% minute jucate.Daca adaugam la asta si ezonul relativ slab al lui Camora, avem niste raspunsuri.

      Apreciază

  3. NOTAREA s-a încheiat, cei 18 tribunişti „evaluatori” i-au dat atât lui Feri, cât şi echipei nota 6.6. La prestaţii bune îi găsim pe Nouvier (7.8), Nascimento (7.6) şi C.Lopez (7.4), iar dincolo Negruţ are doar 5.4 pentru cele două minute jucate…HAI CFR!!!

    Apreciază

  4. Daca ne uitam la statistica celor 11 magnifici avem si explicatia parcursului nostru.In afara unor putine piese cu realizari,ceilalti sunt prea insipizi pentru a avea un mecanism functional.Iar in lipsa unui joc colectiv si sudat(care se realizeaza in timp) si cei mai rasariti devin niste anonimi si judecati in consecinta.
    Dar este evident ca totul porneste de nivelul pe care-l impunem shtachetei.Era un specialist din zona cfrista ,care aprecia ca avem jucatori de mare valoare si doar staful tehnic nu este in stare sa scoata maximum de la ei……….in acest caz da ,avem destule sa reprosam si sa ne declaram nemultumiti.Ma uitam si etapa trecuta cu timisorenii,la evolutia lui Paun comparativ cu a lui Nouvier.A cersit teatral niste faulturi si a intrat in cateva combinatii.Mi-a parut efectiv ca jucam in inferioritate cu el in teren.Ivan de la Craiova(intrat si el de curand in atentia selectionerului de tineret) aduce un plus clar echipei lui.Nu cred ca trebuie sa-i demolam pe cei in cauza,doar sa vedem realist situatia.
    In ultima partida si datorita implantului lui Felipe parca am aratat mai bine.Dar pentru a avea pretentii este necesar ca un Gomelt,Felipe si Petrucci sa aiba un joc colectiv care sa-si puna amprenta pe jocul echipei.
    De multe ori analizam doar efectul ,fara se vedem cauza.Cu viitorul acasa l-am desfiintat doar pe Minca si pe Tanc……….ori daca mingea-i pe 6 m inutil sa spui ca-i coltul scurt sau mai stiu eu ce.Asa si la Timisoara parca l-am revazut pe Nuno Claro pe 7m in nefasta infrangere din decembrie 2007 din min 90′.
    Cu toate astea deocamdata suntem in grafic si cu sanse reale de a prinde play off.Ce iese in evidenta este naivitatea si lipsa de maturitate in unele jocuri,rezultatul lipsei omogenitatii unei echipe noi in fapt de la mijloc in sus.Ce bune erau chiar si 2 egaluri in ultimele partide pierdute acasa cu viitorul si craiova.Dar cred ca echipa poate sa creasca si sa se descopere in viitorul apropiat.

    Apreciază

    • Teoretic suntem in grafic pentru playoff, cu conditia sa ne primim cele 6 puncte. Doar ca lupta se incinge pe masura ce inaintam spre finalul sezonului si fiecare punct devine important. Etapa aceasta contracandidatele noastre la locul de playoff, Tg. Mures si Craiova au obtinut victorii importante in aceasta lupta, ceea ce ne obliga si pe noi. Programul pare sa ne avantajeze, pt ca vom juca acasa cu stana, cateii, Asa, pandurii, doar ca la cum am gestionat ultimele doua meciuri de acasa, nu prea pare un mare avantaj. Aseara am vazut ceva din meciul pandurilor cu o stana fara atitudine, cu un joc foarte slab. Sper sa nu-i resuscitam si pe ei duminica in Gruia. Hai CFR !!!

      Apreciază

      • Pentru noi ,meciul cu echipa rejelui nemernic,a fost mai important decat meciul cu barsanele.nu-mi parea rau de pierdeam cu oitele,daca bateam viitorul rejelui.Aia sunt contracandidati directi la „plei of,of doamne”‘

        Apreciază

        • Toate echipele aflate momentan înaintea noastră în clasament sunt contracandidate directe la play-off. Dacă TAS-ul va fi băiat gigel, iar noi vom câştiga duminică, vom ajunge la un singur punct de Steaua, pe când Viitorul, dacă bate azi şi în etapa următoare, va avea 6 puncte avans faţă de noi. Dacă am fi bătut Viitorul şi am pierde cu Steaua, am fi la minus 4 faţă de Steaua şi minus 3 faţă de Viitorul, după etapa următoare. Întreabă-ţi ceasul de bucătărie care ce va face în restul meciurilor din retur să ştim cum ar fi fost mai bine pentru noi. 🙂

          Apreciază

  5. Statistica e înșelătoare. De exemplu Nouvier și Bruno au aproximatv același număr de minute jucate în campionat, cu aceeași eficiență: câte 1 assist fiecare. Totuși nu cred că îi considerăm a fi de aceeași valoare.

    Apreciază

  6. O rusine de meci ! Am jucat cu locul sase din liga 3-a !!!! Am zis eu ca Tiago e cel mai slab fiindca nu’l vazusem pe Dani…Veres zero,Negrut zero desi a inscris …Bruno ala are barba si-atat…sa zic si de Dican ?

    Apreciază

    • Meci prost, într-adevăr…Marc cel mai bun, apoi Nascimento (mai puțin cele 2-3 floricele din spate când a pierdut mingea în situații cam nasoale pt. noi), Camora bunicel în spate (invizibil în față). Bruno știe ceva fotbal, dar nu are forță, nici viteză. Beleck dezastru total, fără chef, fără să câștige măcar un duel aerian, Goian la fel (cu tot respectul pentru el ca și om) . Cam toate fazele ultra-periculoase ale gazdelor s-au creat în urma unor mingi aruncate în spatele lui. Marc a scos măcar 5 mingi de gol, felicitări Traiane! Un meci de uitat cât mai repede (cum a fost și meciul precedent, cel de la Balotești), rămâne calificarea, restu-i tăcere…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.