Nici TAS nu vrea încă să ne întrerupă seria neagră. Poate o va face Timişoara.


Speram să pot începe aşa: Trăiască TASu’ mare, TASa mare şi finii, la mulţi ani! Dar, mai avem de dormit câteva săptămâni pe aricii lui hakana, până pe 13 noiembrie (la naiba, că n-au putut programa verdictul pe 12 sau 14). Abia atunci vom afla dacă-i al6ă ori neagră. Ce să facem, trebuie să ne apucăm să recuperăm cele 6 puncte de penalizare pierdute acasă cu Craiova şi Viitorul în următoarele două meciuri de campionat.
Primul la rând…

Vineri, 23.10.2015, începând cu ora 20.30, în cadrul etapei a 15-a din Liga 1, Stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara: ACS Poli – CFR Cluj.

Un meci, am zice, extrem de important pentru noi. Avem nevoie de cele 3 puncte mai mult ca de aer pentru a nu rămâne de căruţa locurilor rezervate mult jinduitului play-off. Pe de altă parte, s-ar putea să nu conteze. Este posibil să se termine campionatul şi abia în vara viitoare să aflăm care echipe aveau dreptul să joace în play-off şi care pentru evitarea retrogradării. 🙂

Cum așa? Păi dacă vom primi înapoi cele 6 puncte (de) la TAS, abia atunci va începe circul. Victor „Duru” Duru a anunţat operațiunea „Marea Depunctare” în Liga 1, ceea ce va duce, inevitabil, la post-operațiunea „Marea (Lunga) Coadă de la TAS”. Insolventele se vor apăra că-s protejate de Legea insolvenţei, neinsolventele se vor apăra că-s discriminate de Legea insolvenţei sau vor băga iute dosarul să devină şi ele cât mai insolvente. Astra nu se simte bine deloc, chiar dacă e liderul de moment. Ghinion pentru Dinamo; şi-a ales prost momentul să iasă din insolvenţă. Apoi, 90% din numărul dosarelor aflate pe rol la diferitele comisii ale LPF sau FRF au ca obiect litigii ale lui ASA cu foşti jucători. Nu va trebui să-i depăşim noi în clasament, se vor pune adversarii singuri-singurei după noi. Așadar, vedeți de ce nu mai are miză meciul de la Timişoara? Numai să nu-i citiți articolul și lui Dican. 🙂

E mai uşor să numim echipele care nu sunt monitorizate. Sunt mult mai puţine. Fără probleme sunt Steaua, FC Voluntari, Concordia Chiajna, CSU Craiova şi ACS Poli Timişoara.„, spunea, luni, Viorel Duru.

Ha, ha, ha, fără probleme la depunctarea de acum. Să avem puțintică răbdare și să le vedem la următoarea „Marea Depunctare”, cea care va lua în considerare datoriile de la sfârşitul anului. O echipă care, probabil, nu va mai figura între cele fără probleme, va fi tocmai adversarul nostru de mâine. Curtea de Conturi a sigilat robinetul de finanţare, jucătorii nu mai sunt plătiţi de 2 luni, dar, după declaraţiile lui Daniel Stanciu, abia aşteaptă să treacă de meciul de mâine ca să înceapă pregătirile pentru o deplasare de 34 de ore – dus-întors – cu „trenul foamei” la Botoşani. În schimb, primarul Nicolae Robu a promis că ACS Poli va termina cu siguranță campionatul. Edilul a spus că săptămâna aceasta fotbaliștii își vor primi salariile pe luna august și a făcut un apel către timișoreni și mediul de afaceri să susțină echipa și material, nu numai din rărunchi.

Totuşi,  să nu uit că avem meci. ACS Poli Timişoara: Kirschstein – Belu, Luchin, Scutaru, D. Popescu – Sarmov, Llorente, Goga – Bărbuţ, Rufino, Hernandez. Antrenor: Florin „Flocea” Marin. Rezerve: Smaranda, Curtean, Elek, Cînu, Melinte, Croitoru, O. Popescu. Accidentaţi: Doman, Poparadu, Pedro Henrique, Popovici, Zicu.

Băieţii noştri sigur sunt plouaţi cu (tot cu) găleata după ultimele rezultate, deci nu ne va fi ușor să ne uscăm la Timișoara. Din nou, grea misiune pentru Dican. Vitor Bruno şi Jakolis sunt suspendaţi pentru această partidă. Sper ca antrenorul nostru să reuşească să-i adune pe cei apți de luptă, sper să avem şi noroc, sper să nu ne belească din nou arbitrii, sper să-i batem pe timișoreni și să-i băgăm pe ei în găleată.

Dacă nu, bun o fi şi egalul… Dacă nici egalul nu se arată, bună o fi şi înfrângerea… Cu condiţia ca TAS să ne dea punctele înapoi, iar de la celelalte echipe să ia. 🙂

Echipa probabilă: Marc (Mincă) – Tiago Lopes (Dani Coelho), Larie, Goian (A. Mureşan), Camora – Păun (Tiago Lopes), Petrucci, Gomelt, Nouvier – Lopez, Beleck. Pe lângă cei menţionaţi mai sus vor figura, probabil, pe foaia de joc Ţînc, Veres, Nascimento, Negruţ şi Carter.

HAI CFR!!! Orice serie neagră se termină odată şi odată. De ce să nu fie dat acum semnalul unei serii albe ca în reclamele la înălbitori? HAI CFR!!!

60 de comentarii

  1. Punctele nu este sigur ca le vom obtine. La ce joc modest avem se poate sa ne coste toate punctele pierdute in meciurile anterioare. Viitor frumos nu avem la cum se joaca deoarece impresiile artistice nu se pun.. Si daca vin punctele nu suntem in siguranta, asa ca viitorul nu prea suna bine pt CFR din pacate.

    Apreciază

  2. Chestia cu punctele da de gandit si la TAS. Daca n-i le dau inapoi, va fi coada mare dupa urmatoarele „Mari Depunctari” la TAS. Ma refer la insolvente (si noi din nou…). Daca nu, ce fac cu legea insolventei, asta e dilema lor. Timisoara vesnic ne-a dat un gol norocos pe contraatac si ne-a lasat cu ochii in soare. Speram ca acum va fi ca la finala cupei de la Targu-Jiu (3-0). Mai putin datul cu pietre dupa noi pe dupa Coloana Infinitului si Masa Tacerii. Si dupa autocarele noastre in Valea Jiului… Forza CFR!

    Apreciază

  3. Sper sa castigam vineri seara.Sa faca echipa un cadou special mie printr-o victorie asa de ziua de nastere 🙂 Acele 6 puncte vor veni, iar depunctarea nu cred ca se va aplica 🙂 Hai CFR ! ❤

    Apreciază

  4. Era clar ca pronuntarea verdictului va mai dura, eu chiar am scris ceva in acest sens la un articol precedent. Important e sa le primim inapoi, nu conteaza ca va fi pe 13 noiembrie, pt ca altfel avem o mare problema. Doar ca daca vor urma noi depunctari, spectacolul se anunta tot mai jenant si pana la urma inevitabilul se va produce. Pana atunci ne mai pacalim ca inca avem echipa si speram sa nu pierdem in Banat.

    Apreciază

    • Poate că nu va trebui să aşteptăm până în 13 noiembrie. Dosarul Petrolului a fost pe rol acum vreo săptămână, probabil şi verdictul se va da cu o săptămână mai devreme, iar situaţiile celor două echipe sunt, bănuiesc, asemănătoare. Oricum, toată treaba e treabă mare. Dacă vom pierde la TAS va puţi rău în ograda noastră. În schimb, dacă vom avea câştig de cauză, rahatul va exploda în birourile FRF. Duru va fi obligat să nu penalizeze echipele aflate în insolvenţă şi va fi obligat să le penalizeze pe celelalte care au datorii. Atunci să văd pe unde va scoate cămaşa. 🙂

      Apreciază

        • Nici CFR, nici Petrolul nu au putut plăti pentru că Legea insolvenţei interzice achitarea datoriilor făcute înainte de intrarea în insolvenţă până la aprobarea planului de reorganizare. CFR a intrat în insolvenţă la sfârşitul lui ianuarie, iar Petrolul la începutul lunii februarie. Ambele cluburi au fost penalizate pentru că nu avut aprobate planul de reorganizare la termenul de apel al Comisiei de Licenţiere (19 mai). De asta zic că sunt cazuri asemănătoare. Îi drept, nu cunoaştem amănuntele din cele două dosare, este posibil ca unul din cele două cluburi să fi avut şi datorii curente, făcute după intrarea în insolvenţă, neonorate la scadenţă. În momentul de faţă, Petrolul are planul de reorganizare aprobat (prin iunie), noi nu, dar acest lucru nu are importanţă în aceste dosare de la TAS.

          Apreciază

  5. Mie-mi e o lehamite imensa cand vad ca puscariasul niculae, un sfertodoct care n-a pus mana pe o carte in viata lui, va fi eliberat din puscarie pt ca a scris 5 lucrari stiintifice!!! In ce tara traim, fratilor?! Vai de noi si (mai ales) de copiii nostri!

    Apreciază

  6. Eu sper sa batem maine.Avem mare nevoie de puncte,si de invrederea pe care ti-o da o victorie.Si cu echipa rejelui am avut o groaza de ocazii,chiar daca am pierdut ,cred,ca am fost echipa mai buna.Hai CFR!!!+!

    Apreciază

  7. Arbitrii de azi: Dragoş Istrate – la centru, Mircea Orbuleţ şi Mircea Grigoriu – asistenţi, Cătălin Popa – rezervă. Observatori: Ioan Onicaş şi Romulus Gabor.
    Centralul ar trebui să ne iubească, a debutat în liga 1 la un meci al CFR-ului (celebrul 3-2 din primăvara lui 2010 contra Unirii din Alba Iulia 🙂 ). Tot el a fost la centru la un alt celebru meci: Mioveni – CFR 3-4, anul trecut în decembrie în Cupa României. Tot cu goluri multe s-a terminat şi singura înfrângere a noastră cu el la centru: Gaz Metan – CFR 3-2. Cine ştie, poate vrea să intre în istorie ca arbitrul primei victorii a CFR-ului la Timişoara, în liga 1. 🙂 Din 13 meciuri, indiferent ce fel de Poli am întâlnit (CSU, Poli, FC, ACS Poli), nu am bătut niciodată.

    Apreciază

    • Orbulet?Acum sa vedem ce nu va vedea Orbulet si pentru cine va vedea ,si pentru cine nu.Onicas e de-al meu ,daca nu face ce trebui ,il execut.Hai CFR!!!+!

      Apreciază

  8. Se zvonește că totuși am scăpat și de ANAF și de TASu’, mai mult, se vehiculează chiar un nume italian pentru înlocuirea lui Dican. Dacă-i așa, s-ar putea să avem parte de o supriză plăcută și diseară. Hai, forza, CFR!

    Apreciază

      • S-a creat o adevărată psihoză cu schimbarea lui Feri…Da, are multe carențe, dar in (foarte) multe momente nasoale a și scos echipa din prăpastii mai adânci…Nu Feri e problema prioritară acum. Nimeni, dar absolut nimeni nu poate garanta, că venind oricine, de la Guardiola în jos, echipa va renaște miraculos, ca și pasărea Phoenix. Să fim serioși. Există anumite limite în acest moment, la nivel de conducere, de A1, de lot, etc., Important este s-o scoatem cu planul de reorganizare, să ieșim din insolvență, să ne menținem în Liga1…Restul, cum ai zis, chestii de frizerie. HAI CFR!!!

        Apreciază

      • Nu pare bâră de firzerie, vom vedea. Are licența școala făcută la Coverciano și o antrenează pe Foggia, locul 6 în liga 3. (Miriuță, de exemplu, este tot în liga 3, în Germania). Cred că e mai antrenor, decât ”Dicanio”. N-am prins decât repriza a doua astăzi, dar nu mi s-a părut că am fi jucat fotbal. Bine că măcar am luat toate cele 3 puncte,

        Apreciază

    • Care fără 7 titulari?! Au lipsit fix 3 jucători (Luchin, Sarmov şi Zicu) din unşpele de start faţă de formaţia aliniată de Timişoara în meciul câştigat cu 1-0 contra FCSB-ului, iar golul a fost înscris tot de Hernandez, tot în ultimele minute, tot intrat pe parcursul meciului şi la acea partidă. În schimb, nouă ne-au lipsit 6 titulari din echipa de start: Guima, Roşu (accidentaţi), Vitor Bruno, Jakolis (suspendaţi), Ţânc (neconvocat), Beleck (rezervă). 🙂

      Apreciază

        • Luchin a fost suspendat, nu accidentat, la fel ca Jakolis şi Bruno, îi ceva normal să existe suspendaţi la un meci, după un tur de campionat. Ce am vrut eu să scot în evidenţă e că nu toţi 7 sau 8 ar fi jucat împotriva noastră dacă nu erau betegi sau suspendaţi E ca şi cum la noi ar lipsi Păun, Jakolis, Nouvier şi Bruno. Toţi 4 au avut calitatea de titulari, dar niciodată mai mult de doi în acelaşi meci. 🙂 Iar cu Steaua, Hernandez l-a schimbat pe Zicu şi a dat golul victoriei, iar aseară pe Goga. Păi nu mai bine nu era accidentat nici Zicu, nici titularul de Goga? Începeau cu Zicu, după pauză ar fi intrat Goga în locul lui, Hernandez rămânea pe bancă, iar noi câştigam cu 2-0 🙂

          Apreciază

  9. Bine ca n-au dat gol mai repede ca iar o comiteam pe final. E bine ca am reusit sa intrerupem seria neagra, o victorie de moral in asteptarea stanei. Din nou am lasat-o moale in repriza secunda si era sa ne coste. In seara asta am avut si sansa, sau n-am mai avut ghinionul ultimelor doua partide pierdute acasa. Marc a facut un meci bun, dar a avut partea sa de vina la gol. Bravo baieti! Hai CFR!!!

    Apreciază

  10. – Buna ziua, aveți morcovi?
    – Avem, de cat va pun?
    -De toți banii. 🙂

    Am jucat bine 60 de minute (aici e si mana antrenorului). In partea a doua a reprizei secunde am făcut aceeași greșeala care o facem meci de meci, ne-am retras. (si aici tot mana antrenorului). Nu înțeleg de ce cădem asa. Cu Steaua dacă o sa conducem 2-0 la pauza, pana la final sigur luam vreo patru dacă repetam jocul din seara asta.
    Roberto De Zerbi? Poate n-ar fi o idee rea. E pe 6 cu Foggia in divizia C, are 3 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri.
    Dar nu cred ca e momentul schimbării încă, sa mai așteptam vreo 2-3 meciuri, cu cele 6 puncte am fi fost pe 6, deci in grafic.

    Apreciază

  11. Din”Cotul Tribunei”;Desi am dese drumuri pe la Clinici,mai mult pt. altii,nu pot sa raman prea departe de fotbal,de fenomenul CFR!;rapid, am sa-ncerc sa creionez cateva impresii,nevinovate;Felicitari pt.inestimabila victorie-de moral(!):MARC=8-daca nu gafa la golul,parabil(de,daca n-ai talie?!),nota era superioara,datorita contributiei decisive la obtinerea pretioaselor,3puncte,de prin cele 2-3 parade excelente(!);T.LOPES=3,5 -ramane veriga cea mai slaba;n-are nimic comun cu acest sport-No,comment!; este peste Dani,doar la conditia fizica;as risca cu Bruno;LARIE=7-dupa laudele,exagerate(din eter,frizerii,etc.c-ar fi peste fundasii centrali de la Steoaia,sau de la Nationala),are un regres vizibil in joc,sper sa-si revizuiasca rapid, atitudinea si jocul;ramane omul de baza din aparare;ANDREI M.=6,0-se observa lipsa jocurilor,cu unele grave erori si stangacii(f.aproape de autogol!); dar sper sa se reacomodeze repede cu rigorile mai vechiului sau post;CAMORA=6,5-nu mai este capitanul pe care-l stiam; mi l-as dori,fara pozitionari gresite si cu interventii energice si sigure;NASCIMENTO=7,5-mai putea sa-nscrie, de 3-0,dar a ratat;nu-i nimic,dar a fost acolo, in careu, la finalizare;un jucator care trebuia folosit de mai multa vreme;PETRUCCI=7,0- este o piesa de baza;el este cel care da tonul;uneori se pierde in artificii inutile si periculoase;trebuie sa fie mai responsabil,sa nu riste in preajma propriului careu;f.prezent si util angrenajului echipei;GOMELT=6,0-nu se evidentiaza cu nimic special;este prea liniar si uneori absent si ineficient;Nouvier=7,5-cel mai bun din atac;odata cu castigarea increderii si a cresterii experientei,v-a deveni un jucator pe care-l vom pierde f.curand;Cr.LOPEZ=7,0-inafara golului,nimic deosebit;dar a fost unde trebuia;are lipici la gol;singur,asa trebuie folosit,nu in tandem cu un alt atacant,pt. a avea spatii de manevre;PAUN=6,5-alterneaza perioadele bune cu cele”mizerabile”;trebuie „sa-si vada de lungul nasului”,sa depuna mai mult efort,daca doreste sa obtina mai multe(!):DICAN=6,0(8,0-in prima repriza,4-in secunda)a inceput cu o echipa”ideala”asezata f.bine in teren,dar a gafat lamentabil in secunda-cu schimbari anapoda si fara putere de a resuscita echipa;astfel de brigazi de arbitrii,in frunte cu Istrate,ne-am tot dori(!); Hai CFR!

    Apreciază

    • Da, Tiago Lopes pare a fi herdeu din ăla sau cum îî zice Dantesc. Pe lângă lipsa talentului şi a implicării cam de mult timp la marcarea golurilor, pare că nici nu judecă cu cap de fotbalist (sau măcar de jucător de fotbal). El a comis aproape toate faulturile din apropierea careului de 16. Apoi, a mai fost o fază în prima repriză, Larie a plecat în atac, a vrut un un-doi cu Tiago Lopes, iar cel din urmă a făcut exact la fel ca Vitor Bruno în meciul cu Viitorul: a trimis mingea mult înapoi la celălalt fundaş central. În meciul din etapa trecută a şi remarcat comentatorul tv: ce greşeală, cum se poate să trimiţi mingea atât de mult înapoi când Larie a plecat în atac tocmai ca să creeze superioritate numerică, iar în apărare eşti descoperit. O dai în faţă, în aut, pe lângă poartă, dai gol, dar nu dai mingea înapoi.

      Apreciază

    • Eu l-am notat pe Nouvier cu cea mai mare notă din toată echipa, nu doar din atac. Îmi place mult băiatul, este mereu concentrat la joc, insistent, gândeşte, ştie şi cu mingea, nu tratează lejer nici un moment al jocului, nu-şi dă aere de mare fotbalist cum se întâmplă la unii după câte o execuţie reuşită. Mai şi greşeşte, normal, dar atitudinea lui faţă de joc este de nota 10.

      Apreciază

      • Așa este, acest Nouvier chiar pare conectat tot timpul la meci, poate singurul dintre ceferiștii aflați pe teren. Mi-au plăcut mai multe lucruri în R1 (care au și înclinat, de fapt, balanța către noi): 1-o așezare mult așteptată de 4-1-4-1 (unde -surprinzător- nu Petrucci era ”ăla”, ci Gomelt), Petrucci mai sus, dar venind deseori lângă Gomelt (cam liniar, cum spune Racheta, dar știe fișa postului), atunci ne-am transformat în 4-2-3-1. În sfârșit ne-am lepădat de 4-4-2 (care a fost citit în ultima perioadă de adversari, inclusiv timișorenii s-au pregătit pentru asta, fiind surprinși destul de evident de noua așezare), 2-testarea lui A.Mureșan lângă Larie, un cuplu care pare mai solid ca soluțiile anterioare (în ciuda unor greșeli ale lui Muri, ”nefatale”, din fericire), și 3-plasarea lui Păun pe dreapta (și Nouvier stânga), altă improvizație ”prelucrată” mai greu de gazde, iar când au făcut-o, băieții și-au schimbat locurile, furnizând alte bătăi de cap poliștilor (vezi golul doi cu Nouvier lăsându-l pe Arcaș în fața porții goale). Această repriză a fost una dintre cele mai bune (și ca scor, și ca abordare tactică), în R2 am mai slăbit-o, din păcate, am cam revenit la metehnele mai vechi, dar și așa, noutățile din R1 au fost suficiente să aburească o echipă care joacă după manual, și care se repoziționează mai greoi când adversarul mută dpdv tactic. HAI CFR!!!

        Apreciază

  12. In sfarsit Tinc aut, in sfarsit victorie ! La fel, Minca ! Apoi, Nascimento in locul lui Beleck, o mutare care trebuia de mult facuta, nu atat pt ca Beleck ar fi slab, ci pt ca un atacant de careu ajunge ( mai ales ca sunt numai doi ), in spatele caruia trebuie un mijlocas ofensiv . In spate, chiar daca era sa dea autogol, Muresan net superior lui Tinc, veriga slaba e intradevar Tiago Lopez ( din pacate si Dani e slab ). La mijloc, Gomelt din ce in ce mai slab , in atac Nouvier tot mai bun, ceilalti ( Paun, Jakolis si Bruno ) ” tat un drac ” . Repriza a doua parca cea mai slaba din acest sezon, noroc cu Timisoara mediocra . Sincer, cu fcsb avem sanse putine, dar cine stie …

    Apreciază

    • Eu am tot căutat după meciul de cupă cu Baloteştiul, câte etape de suspendare a luat Nascimento pentru eliminarea din minutul 90, dar nu am găsit nicăieri răspunsul. Ieri, Dican a declarat după partidă că Nascimento s-a pregătit foarte bine în ultimul timp, dar nu l-a putut folosi din cauză a fost suspendat pentru 3 (TREI) etape. Exagerat, zic eu. Faultul a fost urât, de roşu, dar nu mi s-a părut că ar fi fost cu intenţie. Credeam că va scăpa cu două.

      Apreciază

  13. REFLECTII (ne)PERTINRNTE:Bravo echipei si staff-ului tehnic pt. minunata prima repriza,castigata(2-0),cu un plus pt. Feri,care a trimis in teren,aproape cei mai buni jucatori,cu mici exceptii, pe la fundasi,dar mai ales pt. alegerea sistemului de joc,altul decat perdantul 4-4-2,alternand un 4-1-4-1, cu 4-3-3,folosind la mijloc pe Nascimento-Petrucci-Gomelt,iar in avanposturi( in fata lor) pe Nouvier-Lopez-Paun;tutror nota 8 pt. prima repriza;uneori in functie de faza,chiar si un 4-2-3-1,pe care l-am invocat,in repetate randuri,ca ar fi cel mai nimerit,la ce jucatori dispunem!);idea principala,a fost schimbarea sistemului,aiuristic,cu doua varfuri,care la noi nu se preteaza – s-a vazut ce catastrofe am fost cu Cr.Lopez si cu Beleck,in teren; acest nou sistem conduce automat la o mai buna posesie,o circulatie mai eficienta(”in amonte”) a balonului,evitarea “bubuielilor(cu precadere a fundasilor centrali)catre cele doua varfuri-prada usoara pt. fundasii adversi – deschide posibilitatea unor angajari, pe pozitii viitoare,avansate,vezi,N.B.,golul doi!-se aglomereaza bine pe faza defensiva,benefic,in fata fundasilor(practic,se creeaza superioritate numerica,incepand de la mijlocul terenului!)si utilizarea,in teren,in acelasi timp, a tot ce avem mai bun la aceasta ora; desi,acest sistem nu este rodat,a dat roade,asigurand o mai mare concentrare de forte in preajma balonului,a dus la un angrenaj mai echilibrat pe compartimente,a eliminat omul in minus –al doilea varf(!?)-a rezultat o exprimare mai coerenta in ofensiva si pe tabela;ramane sa ne omogenizam,sa invatam si sa exersam niste trasee de joc,sa prindem curaj si incredere;problema majora, care ramane este SLABA conditie fizica;si acum trec la repriza secunda,cand am evoluat de nota 4(!),am pierdut la toate capitolele si firesc,am scapat cu,numai, 0-1 pe tabela;aici un mare minus pt.Feri,care a facut niste schimbari aiuristice(!);daca, dupa 1h.de joc, toti adversarii te domina,de ce-l schimbi pe Nascimento(poate ca trebuia schimbat,pt. ca avea un galben?!)cu “bezmeticul”de Beleck ?;ce s-a realizat?: dereglezi tot sistemul de joc,n-ai nici atac ,ramai si fara aparare si duci echipa la pierzanie; in conditiile in care,”inoti pe uscat”(unde-i,ce face, preparatorul fizic???)eu,l-as fi introdus pe Goian si-l treceam in fata fundasilor pe Andrei M.(!),iar pe Cr.Lopez(cazut fizic,sau poate ca era accidentat?),il schimbam mai repede cu Negrut;deci, media echipei si a antrenorului(cu minus,pt. ca nu reuseste sa resusciteze echipa,in momentele dificile!)=6; ramane ca viitorul sa ne confirme(sunt convins,ca asa e)sau nu,daca schimbarea de sistem este oportuna,fara a face trimitere la contestatari(!?); Hai CFR!

    Apreciază

  14. Cine o va arbitra pe fcsb cu Pandurii ? Pai tudor, se putea altfel ?! Se mai mira unii ca cei mai multi din noi avem alergie la mitici, pai cum dracu sa nu avem cand vedem ce mafie conduce fotbalul, fura fara nici o jena, pt ei suntem cu ciuma numai pt ca traim dincoace de Carpati ! In pauza cu Timisoara, boul de Naum vroia sa demonstreze ca era penalti la o faza in care cel de la Poli cade fara sa fie macar atins , s-a tot reluat faza pana cand cineva din studio a zis ca nici vorba de penalti, atacantul cauta contactul etc . Iar la meciul cu hagi-mizerie, toti din studio sustineau, ca n-a fost penalti cel dat pt noi, ca Hotegan bine ca a intors decizia samd . In prosport a aparut ca greseli mari de arbitraj, dar asa la josul paginii si fara un titlu legat de arbitraj . Asta e, urasc tot ce-i bucurestean, si cum v-am aratat, nu degeaba !!!

    Apreciază

  15. A fost o prima repriza de vis, felicitari tuturor pentru ea, In special lui Feri pentru schimbarea celui de-al doilea varf (Beleck) cu un mijlocas de creatie (Nascimento). Apoi in repriza a doua am jucat periculos cu fundul in poarta, noroc cu cele doua goluri, cu jocul slab de atac al timisorenilor si cu ratarile lor. Nascimento putea inchide jocul cu ratarea lui monumentala din min 72, cand avea un coechipier mult mai bine plasat {pe centrul portii) in dreapta lui. Felicitari pentru victorie! Mi-a placut jocul lui A, Muresan in aparare, chiar daca a incercat odata vigilenta lui Marc. E o solutie foarte buna. De asemenea Nascimento e un jucator cu aport ofensiv deosebit. Bravo lui Feri pentru introducerea lor. Si dupa parerea mea, Beleck ar trebui sa fie rezerva lui Cristian Lopez, adica sa jucam cu un varf si in spatele lui cu Nascimento, adica mijlocas ofensiv, un jucator de creatie, despre care credeam ca nu avem in lot. Forza CFR!

    Apreciază

  16. Cand te retragi cu fundul in poarta in fata unei echipe cu un atac slab si nu marchezi pe contraatac patesti ca in meciul cu Timisoara, adica iei gol. E destul un sut sanatos de la 20 m. Daca joci cu fundasii la 30 m de poarta si nu stii sa lasi atacantii in offsaid, dublajul nu functioneaza perfect si pressingul slab, simulat, in treimea din mijlocul terenului ce permite adversarului sa trimita mingi in spatele apararii printre ai nostrii sau peste ei, patesti ca in meciurile precedente…Forza CFR!

    Apreciază

  17. Anticipez, ca media echipei va fi mai mare decat in meciurile cu Craiova si Viitorul, cand am jucat mult mai bine . De mult am observat, ca notele se dau in functie de rezultat, netinandu-se cont suficient de prestatia in sine . La un meci, nota cea mai mare a primit-o Jakolis, care a dat gol, dar in rest a jucat penibil . De fapt, asa e peste tot !

    Apreciază

    • Bela, nu toata lumea are aceeasi parere ca si tine si ar trebui sa iei in considerare si acest aspect. Daca notele sunt in functie de rezultat, e explicabil. Dar te intreb si eu, daca nici la victorii nu dam note putin mai mari, atunci cand o sa le dam?

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.