Ne-am dorit mult mai mulți victoria [Dinamo – CFR 0-2]


De ceva vreme, victoriile CFR-ului în „Groapă” nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, cum ar reprezenta, de exemplu, o victoriuță cât de mică la Steaua acasă (sau cum s-o fi numind echipa respectivă la ora meciului). Uf! Hai că iar mi-aduc aminte de ce ador meciurile cu Dinamo (și nu-mi pare rău că nu s-a desființat după Revoluție) și mi-e greață de meciurile cu Steaua/FCSB (de care-mi pare rău că s-a înființat înainte de Revoluție).

Secul 0-2 din seara aceasta s-a cam conturat încă din finalul primei reprize, când insistența lui Jakolis a condus la eliminarea lui Feussi și ulterior la golul din penalty marcat de Cristian Lopez. Când joci cu Dinamo, ai 1-0 în minutul 41, un om în plus, n-ai de ce să nu speri în prima victorie din deplasare.

Un meci care a curs precum vinul în pahare, numai în favoarea CFR, ca și cum zeul fotbalului din serile de luni, 14 septembrie, ar fi 100% frânar. Mi-e un pic milă de dinamoviști, trebuie să recunosc, care și-au aplaudat înțelegător echipa la final și, afectat de acest nobil sentiment – mila – le trec cu urechea urările „orale” făcute (probabil la frustrare) CFR-ului.

După pauză, Mircea Rednic s-a retras temporar și fără voie din activitate, transformându-se într-un simplu fan al echipei gazde. De acolo, de sus, din tribună, Rednic a văzut mai clar decât se vede de la firul ierbii cum elevii săi atacă în zadar, iar ceferiștii devin din ce în ce mai numeroși. Probabil a vizualizat ca la cinema și faultul de ultim apărător al lui Filip la Jakolis (minutul 54), care a pus capac oficial speranțelor dinamoviste.

Aflați în superioritate numerică atât pe teren, cât și pe bancă, ceferiștii au evoluat calm, elegant, fără sadismul nemților, care-ți dau câte pot, numai ca să le iasă productivitatea la locul de muncă. Am numărat vreo șapte șuturi pe poartă și încă vreo trei pe lângă, în afara șutului lui Voiculeț, pe care – din respect pentru execuție – o să-l trec în categoria chestiilor ieșite din comun.

0-2 în minutul 77 și CFR câștigă la pas încă un meci la Dinamo acasă. Eliminarea târzie a lui Matei (supărat că a fost făcut măgăruș roșu din cățeluș), n-a mai putut schimba cu nimic finalul fericit pentru unii, apoteotic pentru ceilalți.

Arbitrul fluieră rapid sfârșitul partidei, nu se mai complică cu sute de secunde de prelungiri, pentru a calma nervii și pentru a nu fi nevoit să mai scoată cartonașul roșu. Păun răsuflă ușurat. Devenit inamicul public numărul 1, Adiță se retrage la vestiar în liniște, să-și dușeze penajul umectat de saliva măgărușului.

Musafirul Iordănescu se minunează de câți eliminați a putut să vadă în direct și ne asigură că vede atât Dinamo, cât și CFR-ul, între primele 14 echipe ale campionatului.

De bucurie, extaz cenzurat și satisfacție, Feri Dican mărește ritmul și folosește cu 2 cuvinte mai mult pe minut la interviul post-meci.

Să ne bucurăm potolit și să bem suficient. În seara asta soarta ne-a fost mumă, iar rezultatul n-a fost ciumă. Plecăm acasă cu trei puncte în buzunare, în timp ce Dinamo se întoarce la școală, să mai învețe ceva despre cum să bați CFR-ul. Am urcat pe locurile 3 și 7…

CFR Cluj: Dican – Marc – Dani Coelho, Larie, L.Goian (Țînc, 48), Tiago Lopes – Jakolis (Nouvier, 79), Petrucci, Gomelt, Păun – Beleck, Cristian (Voiculeţ, 66).

52 de comentarii

  1. Asa ca fapt divers …pe unul din grupurile ceferiste Facebook dupa golul fabulos al lui Voiculet am indraznit un comentariu…Pentru CFR Cluj a marcat….Claudiu !!!!…..si tacere :))) Claudiu !!!! si tacere…. :))) Am primit un like si atat…Fani ceferisti ce mai…pardon, umbra lui chelu inca bantuie…

    Apreciază

  2. Meci pragmatic al CFR-ului si prima victorie afara! Nu stiu daca ati observat dar in ultimile 4-5 partide CFR-ul are ocazii sau sunt foarte periculosi in primele minute ale partidei. Poate A1 exerseaza ceva cu ce sa surprinda inca de la inceput si sa taie elanul adversarului? Oricum e bine, sper sa fie bine pana la capat (dupa decizia TAS). Astia de la DIGI nu au pus fazele incriminatorii in rezumatul meciului: primul galben a lui Feussi, al doilea rosu sau motivul eliminarii a treia. Daca era „oaia” toata Romania vuia… Sper sa se aprobe planul de reorganizare si baietii sa fie platiti caci altfel o luam iar la vale…Hai CFR!

    Apreciază

  3. In afata de echipa care-i pe un trend ascendent exista constanța scrisului spumos, excentric si extrem de haios. Imi face o placere deosebita sa citesc tribuna in special acest formidabil urmaș a lui Che care este Cj-07-CFR. Ar trebui sa facem o cheta sa-i publicam o carte cu aceste „cugetari” si sigur s-ar strange suficienti bani sa scoatem echipa din insolventa :). Hai CFR!

    Apreciază

  4. Felicitari baietilor si stafului pt inca o victorie extrem de importanta atat pt moral cat si pt cele 3 puncte. Ma asteptam sa-i tocam si mai marunt dupa ce au ramas -2, dar inca avem probleme cand mingea e prea mult la noi 🙂 Ma bucur ca s-a terminat asa si ca arbitrului nu i-a fost teama sa scoata cartonase la faulturi evidente. Cei din studioul dolce ii reprosau arbitrului neacordarea unui penalty la faultul lui Paun din min 39, in rest toata lumea a fost de acord cu deciziile lui. M-a distrat declaratia lui Danciulescu, legata de eliminarea lui Matei care „n-a folosit cuvinte tocmai frumoase la adresa lui Paun si a scuipat spre el dar nu l-a atins”!!!:))) In miticime daca-l scuipi pe unul dar scuipatul nu-l atinge, nu se pune. 🙂 In fine, o victorie datatoare de sperante in perspectiva meciului cu Astra, care nu sunt imbatabili (ne-au dovedit-o si Pandurii) si vin in Gruia fara cel mai bun om al lor. Sper sa fim mai multi sambata in Gruia, vremea e frumoasa, echipa merge bine si nu mai putem invoca programarea nepotrivita in cursul saptamanii. Hai CFR !!!

    Apreciază

    • Legat de declaratia lui Danciulescu, nu pot sa nu bag de seama ca-i reprosa lui Paun gestul acestuia, de a-i spune arbitrului ca a fost scuipat si injurat. De buna seama ca Danciulescu se astepta ca, atat arbitrul cat si jucatorii adversi, sa conlucreze pentru binele cateilor.

      Apreciază

  5. Acesta este CFR -ul care-l doream. Însfârşit un meci care nu l-am urmărit cu sufletul la gură fiindu-mi teamă că datorită unor greşeli vom pierde cele trei puncte . BRAVO CFR ! . Urmărindu-l pe acest Beleck parcă îmi aminteşte de Tade în primul an când a venit la CFR . Tot aşa alerga şi acela de colo colo şi nu prea se lega golul de el apoi în anul următor se ştie…. Cât privesc cele trei eliminări de la Dinamo , FC.Botoşani ar trebui să aducă MULŢUMIRI ÎN SCRIS CFR-ului că în meciul din etapa următoare Botoşaniul va avea o sarcină mai uşoară fără Feussi, Filip, Matei şi cu Rednic în tribună. În final încă odată BRAVO CFR şi încă un efort cu Astra . HAI CFR !!!.

    Apreciază

  6. Am vazut doar repriza a 2-a si impresia mea e ca am jucat fricos. Mi s-a parut penibil ca in superioritate numerica sa dam majoritatea paselor inapoi si chiar la portar. Poate unora le place tactica asta dar mie mi se pare penibila.

    Apreciază

    • Îţi spun sincer, după eliminarea lui Feussi (şi golul nostru de 1-0 din penalty) m-am temut şi eu mai mult, decât în 11 contra 11…Drept dovadă, imediat după gol, câinii au avut chiar două ocazii, ambele cu fundaşii nostri centrali depăşiţi uşor de tancul ăla dinamovist (chiar dacă la una din faze a jucat clar mingea cu mâna, de fapt a condus-o mai multe secunde cu mâna). Am continuat să jucăm cam fricos şi în debutul părţii secunde, apoi eliminarea lui Filip a mai lămurit treaba un pic, dar şi aşa am mai avut ceva morcovi în mine până la golul lui Claudiu. Larie şi Goian au făcut un meci modest, noroc cu ceilalţi, care s-au repliat aşa cum scrie la carte. Gomelt a fost sacrificat „în interes de serviciu” de către Feri, nu I s-a permis cam nimic la constructive, doar supervizarea/stoparea mijlocaşilor dinamovişti, Oricum, o mutare interesantă şi curajoasă a lui Feri, niciodată nu anticipam introducerea în echipa de start al croatului, care e croit pe astfel de partied din deplasare. Şi când ne gândim că îi mai avem acolo, pe Roşu, pe Nascimento, pe Bruno, chiar şi pe A.Mureşan, de ce nu? În acest moment apărarea a devenit cel mai inconstant compartiment, faţă de debutul de sezon, când erau pe val. HAI CFR!!!

      Apreciază

  7. Felicitari CFR-ului pentru victoria de ieri. Ca exprimare mi-a amintit foarte mult de Urziceniul lui Dan Petrescu, cu Belek in rolul lui Bilasco. O echipa care nu se complica in combinarea a nu stiu ce strategii, are un joc simplu, dar solid la nivel mental si cu idei destul de limpezi (puncte de sprijin, puncte de referinta, scoaterea punctuala in evidenta a catorva deficiente ale adversarului). A reusit cu succes sa profite de oportunitatile aparute pe parcursul jocului si si-a asigurat victoria. Daca pana la primul gol a intrat intr-un joc de cine pe cine surprinde cu o pasa in adancime, odata cu cu avantajul numeric si de scor a manifestat o evidenta grija si prudenta in a finaliza toate fazele de atac si a nu fi surprinsa in aparare. De aici a rezultat si numarul mare de suturi de la distanta terminate in corner sau aut de poarta. Asta a obligat Dinamo sa inceapa mereu ofensiva din propriul careu cu un CFR. bine asezat in asteptare. Practic modul de atac si finalizare prudent au avut mai mult scopul sufocarii adversarului decat transarii partidei cu al doilea gol. Desi nu tocmai spectaculos si curajos, tactic echipa oaspete a jucat in repriza a doua ireprosabil. Numai bine.

    Apreciază

    • Dinamo a pierdut partida pe mana tinerilor. Cu toate ca aduc un plus de avant si prospetime in jocul echipei, psihic cedeaza destul de usor… Cred ca se dovedeste ca o echipa formata din prea multi tineri e o sabie cu doua taisuri…

      Apreciază

      • Care pe mâna tinerilor? Dinamo i-a avut de tineri în echipa de start doar pe S. Filip, A. Marc şi C. Matei, care-s mai bătrâni decât cei mai tineri 3 jucători din echipa noastră: Gomelt, Păun şi Beleck. 🙂 Unşpele lui Dinamo a avut un total 279 de ani, iar al nostru 277 de ani, în condiţia în care T. Marc şi Goian ne-au stricat media de vârstă. 🙂 Mai degrabă, cred că „experienţa” lui Feussi şi Vojnovic le-a futut meciul. 🙂

        Apreciază

        • Deci la noi sabia are un singur tais. Uite, ti-l dau de exemplu pe Tade. Si-a amenintat adversarii cu degetul si cu priviri incruntate in meciurile mai disputate (nu se sanctioneaza de catre arbitrii), dar niciodata nu i-a scuipat, agresat fizic fara balon sau injurat 🙂

          Apreciază

  8. N-aş vrea să mai aud că Dican e fricos sau căcăcios. 🙂 Nu pot fi întâmplătoare rezultatele de până acum. Şi în meciul de ieri s-a văzut că băieţii ştiu ce trebuie să facă. Încă din primele minute, Beleck, Lopez şi Jakolis blocau fundaşii dinamovişti pe linia lor de 16 când mingea ajungea la Cerniauskas, nu-i lăsau să-şi facă jocul dorit. Decizie corectă a lui Dican şi schimbarea rapidă a lui Goian, o schimbare negândită în pauză, dar pusă imediat în practică, după ce a văzut presiunea pusă pe arbitru de Rednic şi Dănciulescu la ieşirea din vestiare pentru repriza a doua. Cei de la digi nu au găsit nici pân’ ce s-a terminat emisiunea faza cu henţul lui Goian (implicit, neacordarea celui de-al doilea galben) reclamat de antrenorul dinamovist (cică, imediat după golul lui Lopez). Absolut corectă şi decizia de a plimba mingea după eliminarea lui Filip. Oricum era puţin probabil să nu vină şi golul doi, fără să-l cauţi neapărat cu lumânarea. 🙂 N-avea sens să forţezi golul, la un joc mai angajat puteau apărea faze care să dea apă la moară arbitrului în a-i împuţina şi pe ai noştri. Că s-a văzut clar, după a doua eliminare, voia să demonstreze cât e el de echidistant şi nu mai sancţiona decât una la trei neregularităţi ale câinilor. Simţeam că abia aşteaptă o neregularitate de-un juma’ de galben comisă de unul de-al nostru ca să-l poată elimina. Apoi, plimbatul mingii i-a iritat rău pe câini şi nici nu le-a mai dat posibilitatea să ajungă să facă oareşce prostii. Că, să nu uităm cum i-am dominat (parcă tocmai cu Rednic antrenor 🙂 ) pe timişoreni în nouă oameni şi i-am egalat la 2. Într-un meci, orice e posibil, aşa că băieţii merită felicitaţi pentru disciplina şi luciditatea arătate pe parcursul întregului meci.

    Apreciază

    • Eu as zice ca Dican nu a facut schimbari la pauza deoarece a asteptat sa inceapa repriza a doua, sa vada ce schimbari face Rednic. Rednic e un antrenor cunoscut prin schimbarile bune facute la pauza si in acest meci presiunea era pe ei. Cum nu a facut nimic, l-a schimbat pe Goian care avea un galben. Sigur, pot fi mai multe motive, inclusiv cel mentionat de tine.

      Apreciază

        • Contribuţia decisivă pentru victoria de ieri a avut-o, fără discuţie, Feri! Chiar şi deciziile mai ciudate la prima vedere (de ex.Gomelt) şi-au avut rostul. Pt. prima dată am simţit că Feri a „umblat” şi la aspecte psihologice, pasarea aia repetată avea scopul -evident- de a-i enerva pe câini (lucru reuşit în totalitate). Cam cu toţii şi-au pierdut răbdarea la ei, în frunte cu Rednic, care este cam principalul vinovat pt. fiasco, n-a reuşit să gestioneze corect partida dpdv psihologic, nervozitatea lui s-a transmis şi jucătorilor, majoritatea lor mai tineri şi neexperimentaţi. În mod clar nu a fost pregătit un plan B pentru astfel de situaţii! Dar, în opinia mea, greşeala majoră a lui Mircea a fost „revenirea” abruptă (după 10 meciuri cu 1-4-2-3-1) la slăbiciunea lui de 4-4-2, jucătorii lui au fost în totalitate bulversaţi de noile sarcini (cam cum erau şi ceferiştii lui Cadu, când Mircea forţa la noi formula nepotrivită atunci lotului). A fost o eroare tactică imensă dpmd vedere (sunt curios ce părere are b_o_g_d_a_n), a vrut să contracareze „4-4-2”-ul nostru cu acelaşi aşezare, dar jucătorii nu au priceput mare lucru. HAI CFR!!!

          Apreciază

          • kiruj, Corecte observatiile tale. Euforia rezultatelor de pana atunci si jocul bun de la Severin cu Pandurii de joi a produs un grad prea ridicat de autoincredere la Dinamo. Rednic a incercat sa surprinda cu o asezare prea putin lucrata intr-un meci prea dificil pentru a face astfel de experimente. Echipa n-a fost destul de scurta, s-a jucat prea putin pe benzi, a existat o lentoare in circulatia mingii si schimburile de roluri intre jucatori. Lipsa de mobilitate si incercarile de rezolvare individuala au condus la foarte multe situatii cand preluarea s-a facut cu spatele la directia de atac, lucru care faciliteaza evident apararea adversa. A iesit foarte bine in evidenta fragilitatea psihica a echipei in primul moment mai dificil al acestui campionat.

            Apreciază

  9. Din”COLTUL TRIBUNEI”:Bravo baietilor si staff-lui tehnic(!);sincere felicitari(!);pt. aceasta victorie fiecare ar merita cu un punct mai mult,dar nu m-a entuziasmat evolutia la alibi, la „ciupeala”, din R.2,care,pe alocuri,a fost caraghioasa, neonoranta, in conditiile evidentei superioritati numerice si nu numai;consider ca trebuia sa-i batem”mar”-daca ne iesiau si executiile(!?)-sa ripostam pozitiv, sa-i”inghesuim”in jumatatea lor,sa-i presam si sa-i dominam cu mai multa insistenta si eficacitate, pt. a elimina orice fel de”vociferari” paranoice,hilare; T.MARC=8,5 -interventii salvatoare,cu o prestatie excelenta,sigura,cu exceptia unei mici balbe; D.COELHO=6,0-ca de obicei, modest;nu se remarca cu nimic deosebit; LARIE=6,5 -mici scapari de plasament,compensate cu interventii bune,la limita; L.GOIAN=6,5-a fost gratulat pe nedrept cu un galben;unele nesincronizari cu colegul de linie,dar a rezolvat si unele situatii dificile; T.LOPES=6,0 -o aparitie bizara,ineficienta si surprinzatoare,pe postul de fundas stanga,care-i creeaza mari dificultati in a centra si in transmiterea mingii;cam slabut; PETRUCCI=7,0-se pare ca banderola de capitan, le creaza la toti o responsabilitate in plus si-i obliga la un efort suplimentar(sa le dam la toti banderole!);un joc mai consistent(nu a mai fost eclipsat de NASCIMENTO?!)si mult mai eficient;GOMELT=6,0-are circumstante atenuante,la primul sau joc;a inceput bine ,dar pe parcurs s-a stins;avem asteptari mai mari;JAKOLIS=6,0 -rudimentar in executii, majoritatea au fost penibile, dar a compensat prin daruire si angajament,fiind coautor la primele doua eliminari;Cr.LOPEZ=6,5- poate prea retras,cu un presing aproximativ,dar cu executii de fotbalist; Al.PAUN=8,5-a fost „omul negru”pt. catei,cel mai bun atacant,cu un inceput debordant si un final f.bun;pe parcurs a mai disparut din joc,probabil si din cauza deselor faulturi suportate;BELECK=6,0-(Tade II),greoi,lent,fara orizont,cu preluari gresite,la adversari,a dus o lupta surda,oarba si ineficienta, dar are baiatu`atitudine; DICAN=6,5-„am pregatit f.bine partida”-pardon,am vazut ca, doar prima repriza(!);n-am inteles absentele lui Nascimento si Bruno(!?);a asezat bine echipa in teren(nici nu era f.greu,doar nu mai avem alte varianteplauzibile!), dar tot temator,la rezultat; pacatuim,dupa ce inscriem, ca ne retragem exagerat,riscand sa primim gol si cartonase,oferind astfel adversarului, uimitoarea si uluitoarea sansa de a iesi din aparare si as creea situatii de gol(!);Rezervele:de asta data,au intrat bine in joc,si-au adus un substantial aport la consolidarea victoriei:TINC=7,0-exact in interventii,fara floricele;nici nu a avut f.mult de lucru;VOICULET=8,0-cu o executie de maestru,l-a facut si pe portar spectator; NOUVIER=6,5-o actiune reusita,nici nu prea a avut timp sa se desfasoare; Centralul-R.Petrescu=5,5 -are”meritul”ca a avut”tupeul”sa-i elimine pe Feussi,min.42 si pe Filip,min.54-care trebuiau sanctionati direct cu rosu,nu cu galben; „tusierul”,din dreapta(ecranului),din apopiere,cred ca purta pe dedesupt,tricoul lui Dinamo -n-a sanctionat un dublu hent si un offside,care ne puteu costa f.scump-; Hai CFR!

    Apreciază

  10. REFLECTII (ne)PERTINENTE:Inceput perfect de meci,cu un joc f.bun la recuperare, jucam avansat,obligam adversarul sa greseasca,ne impunem tactica,dar,doar in prima repriza;in R.2,am inceput sa ne obisnuim-mai ales daca conducem!- sa facem pasul inapoi, intram pe varfuri,fara prea mare implicare,jucam la alibi,nu mai creem probleme,suntem,chiar,dominati,in superioritate numerica si”cateii” se transforma,de moment,in”dulai”;ciudata si tematoare aceasta atitudine,care deocamdata,nu s-a intors impotriva noastra,desi este riscanta o asemenea abordare; dar se simplifica ecuatia castigatoarei cand este eliminat si al doilea”caine”; jocul se duce intr-o singura directie si la deznodamantul scontat,dupa isprava lui Voiculet,cand devenim mai relaxati,mai combinativi, firesc,avem posesie,in asteptarea fluierului final;se pare ca inca,nu suntem suficient de”antrenati” pt.jocurile in superioritate numerica,avand de putine ori asemenea oportunitati, inedite pt. noi(!);Desi,jocul,per ansamblu, a functionat ceva mai bine,avand cursivitate si finalitate,din nefericire continuam sa pacatuim prin aruncarea mingilor in fata, la bataie,aiurea,fara adresa precisa,la intamplare,poate-poate iese ceva,dar varfurile noastre nu se-ntalnesc cu baloanele,irosind astfel reale ocazii de-a marca;ba mai mult,pierzand f.usor mingea,facand-o cadou adversarului,fara sa se chinuiasca s-o merite;Trebuie consemnat in analele fotbalului mondial ca CFR,jucand in deplasare a beneficiat-de superioritate numerica si nu oricum,-pe drept- de 3(trei)eliminari ale adversarului,iar noi de niciuna!(desi, plutea in aer!)si asta din cauza rautatilor „,dulailor”care,inca,din primul minut au jucat la intimidare,la rupere,astfel ca pana-n final sa se transforme in”catelusi”;si multe alte remarci,pertinente,au fost exprimate de ceilalti tribunisti; Doua victorii importante, in deplasare;urmeaza un joc f.dificil,in GRUIA, cu liderul,Astra,care vine serios sifonata, dupa HORA,de acasa;si acum,limba de lemn:cu incredere,angajament, atitudine,daruire(mai sunt epitete?)si o buna mobilizare, putem demonstra oricand-la acest nivel-ca se poate castiga orice meci; Bafta,CFR!

    Apreciază

    • Numai la mine apare, oare, tabelul dublat? Marc – Marc – Dani – Dani – Larie – Larie … Dican – Dican. Am dat notă şi lui Marc, şi lui Marc. Aceeaşi, că-mi era frică să le dau diferit, nu cumva să bolunzească softul cu tabelul lui kiruj. 🙂

      Apreciază

      • Maestre, la mine apare fiecare într-un singur exemplar…:) De bucurie n-ai băgat, oare, ceva chestii, ştii tu ce, care are efectul de-a dubla lucrurile? Poate nu tu, personal, poate o fi curs câteva picături pe tastatură şi s-a bolunzit PC-ul…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

      • Eu plec de la ideea, singura acceptabilă pentru mine şi foarte plauzibilă, că vom bate tot, şi acasă, şi în deplasare. 🙂 Deşi ştiu, că mai devreme sau mai târziu, va apărea şi „accidentul” de pe teren propriu. Sper să fie cât mai încolo, după ce a scăpat Dican de palton şi să nu fie cu Steaua, FCSB, FC Halep sau cum îi vor chema.

        Apreciază

  11. Gustul victoriei e cu atat mai dulce, caci cateii se plang de arbitraj, ba ca e stelist, ba ca e CFR-ist, etc…Jegul de kukoricas (porumboiu) nu scapa nici el sa isi exprime frustrarea…ca in vremurile frumoase…incepe sa deranjeze CFR? Ne batem cumva la titlu? Declaratia lui danciu-escu este cat se poate de uimitoare(ma rog, in Ardeal), in legatura cu scuipatul…al „caracter” dinamovist ca si celalalt mai „caracter”…niculescu UmilitdeCFRpesteTot Klaus…Bravo CFR!

    Apreciază

  12. nu ma deranjeaza ca stam cu dosul in poarta atata vreme cat avem rezultate. e ok ca nu ne-am aruncat pe ei la 1-0 si pe tabela si numeric si pe urma la 1-0 si 2-0 numeric insa tot au avut ocazii, asta e problema. si numai dupa 2-0 pe tabela am stat mai relaxat. speram s-o tinem tot asa insa nu stiu cand vom mai intalni asa adversari cu nasul pe sus si un arbitru care mai scoate culoarea rosie din buzunar. hai CFR!!!

    Apreciază

  13. CFR are! cântă băieţii noştri şi chiar are. ECHIPĂ. Bravo băieţi. Primul meci care m-a forţat să mă şi uit la ea, pe restul doar le-am „ascultat” la tembelizor (şi ca atare n-am dat nici note). Voiculeţ a fost extraordinar, a plesnit mingea aia cu atâta sete, că Cerniauskas s-a uitat doar cu jind la ea. Iar Adiţă al nostru i-a răsucit pe toate părţile, i-a înnebunit, până ce „tânăra speranţă” , Cosmin Matei scuipă spre el. Noroc că nu l-a nimerit, cică 😀 Hai CFR!!!

    Apreciază

  14. Ce scandal a facut Rednic cu al 2 lea galben dupa hent la Goian!Dar ce dezamagire pentru mine sa vad faza respectiva ,cand nici vorba de hent sau intentie.Goian era lipit de atacantul dinamuist si l-a lovit mingea-n piept.Si daca-l atingea mingea-n mana nu putea sa-i dea galben de la distanta aia.
    Asta ne arata obiceiurile acestui club odios, cand arbitrul are personalitate si rezista presiunii create.
    Pe de alta parte credeam ca Danciulescu este croit din alt aluat si are caracter……….imaginea lui ne-a indus in eroare pe toti.Este doar un tuciuriu clocit ,care este intoxicat de manevrele unui club sinistru si nefast pentru fotbalul de la noi.Fiind in studiou la Digi si vazand faza(de care facea referire Rednic si pe baza careia au iscat tot conflictul) Danciulescu o tinea inainte ca de pe banca de rezerve(cel putin 50m pana la locul presupusei infractiuni) a avut un unghi perfect si a fost hent si implicit galben +eliminare la Goian.Inca o data repet nici vorba de hent si chiar daca-i atingea mana nu se putea pune problema de hent fara intentie.
    Oricum clubul militiei ne-a aratat ca nu stie(si n-a fost invatat) sa piarda.

    Apreciază

    • Aseară, Naum, Balint, Crăciunescu şi încă un tip comentau faza cu presupusul henţ reclamat de Rednic. Toţi erau de acord că nici vorbă de henţ, nici vorbă de galben chiar în cazul în care mingea îi atingea mâna lui Goian, dar la un moment dat, Naum a spus că s-a primit un telefon în studio de la o sursă pe care nu o poate divulga, o sursă extrem de credibilă, care a spus că mingea l-a lovit în mână pe Goian, iar informaţia este 100% sigură. Că a fost tocmai Dănciulescu sursa credibilă, sau nevasta lui Goian, ori arbitrul de rezervă, n-avem de unde şti. Oricum, cei din studio (îi ştim bine cât de mult ne iubesc) au căzut de acord că n-are nicio importanţă, că tot nu se impunea cartonaş galben.

      Apreciază

    • Gica esti prea drastic…sa nu zic altfel …Danciulescu a demonstrat de multe ori de-a lungul timpului ce fel de caracter are …E opinia ta , si o respect dar cand citesc asemenea „opinii” mi se face greata….”tuciuriu coclit” ?

      Apreciază

      • Daca spun ca pentru mine Parlamentul este o cloaca de penali ,vei spune ca sunt dur.Eu iti raspund ca doar realist……..daca-l ascultai pe Danciu in emisiune aflai mai multe despre modul in care vede si gandeste fotbalul.Deci marele vinovat la eliminarea lui Matei ,nu era dinamovistul ci Paun c-a semnalizat gestul de taran arbitrului.
        Apoi cand au dat faza pe care-o incriminau(hent la Goian) Rednic si Danciulescu,el sustinea sus si tare ca a fost hent si eliminare.Iarta-ma, dar oameni de acest gen inseamna cancer pentru fotbal.Pai cum poti tu sa susti contrariul la o asemenea faza?
        Echipa noastra a suferit teribil de pe urma arbitrajului,dar niciodata nu am vazut un conducator de-al nostru sa-i tina prelegeri arbitrului precum au facut-o cei doi.Si apoi Danciulescu spunea ca nu s-a intamplat nimic,ca doar vorbeau frumos.Asa au fost obisnuiti din momentul infiintarii frauduloase cu decizii conforme bunului lor plac.Iar tuciuriul pe care mi-l prezinti mare gentelman ai tinea barda lui Rednic…….a fost la fel de vehement ca si antrenorul,dar cel mai grav nici un temei n-avea la tot balciul care l-a facut,doar tupeu ieftin de mitic.

        Apreciază

  15. Era de asteptat sa incerce catzeii cu mingi in spatele apararii, ceea ce le-a dat multe batai de cap fundasilor centrali cfristi. Asta nu inseamna ca trebuia sa ne retragem la limita careului. Ar fi fost sinucidere curata aproape cu oricine, mai ales cu Dinamo. A scris B_o_g_d_a_n despre cum se invata la Barca fundasii sa tasnesca 5m in spate in mare viteza (pentru contracararea vitezei atacantului, care e intors mai favorabil cu fata in directia alergarii) si sa astepte de acolo atacantul care vine in viteza la intalnire cu mingea.

    Apreciază

  16. NOTAREA este oprită, tabele sunt reactualizate. Am primit „păreri” de la 26 de tribunişti, Feri fiind evaluat la 7.7 (cea mai mare notă pt. el în acest sezon!), echipa având 7.1 (la fel, media cea mai mare!). Maxima o are Păun (8.0), în timp ce nota minima (6.5) este „atribuită” lui Goian, Dani şi Tînc (pentru fiecare, nu în total!). HAI CFR!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.