No morcov, no durere [CFR – FC Botoșani 3-1]


Conform codului bunelor maniere fotbalistice, echipa câștigătoare nu se schimbă. Din cauza pocinogului de la Chiajna, însă, Dican e nevoit să facă schimbări: Goian în locul lui Țînc (roșu), Voiculeț în locul lui A.Mureșan (miza pe atac), Vitor Bruno în locul lui Păun (anost). În rest, formula de echipă se păstrează: 1-4-4-2-pasă-lungă.

Până și aspectul jocului amintește de etapa trecută. CFR începe ca o forță a naturii – ceva între alizeu și tzunami – și ratează grandios încă din secunda 20 a minutului 1. Cristian Lopez țâșnește în spatele fundașilor adverși ca un Pepsi agitat, rămâne singur cu portarul bulgar, dar nu-l poate învinge. Peste 5 minute și 40 secunde e timpul lui Jakolis să fie efervescent pe extrema dreaptă, dar nu-l duce valul spre o finalizare mai fină și bulgarul scapă iar cu fața curată și plasa virgină. Ocaziile ăstea ratate cu seninătate mă cutremură. Mă-ta cu cratimă de déjà vu fără cratimă! Doar n-om păți o nenorocire ca în Ilfov. Caut cu febrilitate un morcov prin cămară, deși n-am cămară, să-l am la îndemână. Nu găsesc niciunul prin toată casa, numai niște dovlecei și țuchini

Însă CFR-ul a învățat ceva din recentul eșec: nu punctezi numai la capitolul artistic. Te duci non-stop peste ei (mai ales că-s – teoretic – mai slabi) și te duci peste ei mai agresiv decât tancurile rusești peste nemți (în retur) și soldații sovietici peste bunicile aliaților din august 23. Beleck e mai mult de sprijin, în timp ce Cristian Lopez arată fără dubiu că e vârf clasic, de careu și gura porții. Fain atacă CFR-ul, plăcut inimii și vederii, cu patos, așa cum cerem prin petiții și scrisorele deschise de ani de zile.

Spaniolul lovește mortal pentru prima dată în minutul 15, când recepționează perfect o pasă lungă măiastră, preia meseriaș și bubuie mingea exact unde portarul n-are mâini telescopice să ajungă. GOOOLLL! 1-0 și Chiajna dispare din memoria individuală și colectivă.

CFR nu se retrage la depou să ciocnească șampanii, șenilele continuă să muște din gazon, asediul se prelungește, chelia lui Leo Grozavu transpiră rece.

Se face minutul 21. Jakolis își aduce aminte că nu l-a retrogradat de-a lela ca fundaș pe Tiago Lopes, se avântă din nou pe dreapta, intră în careu, se luptă cu fundașul direct, faza se îmbârligă, al nostru cade, noi strigăm „fault!!!”, comentacii strigă „henț!!!”, mingea își continuă rostogolirea pe toată circumferința, ajunge la Cristian Lopez, care nu uită ce a învățat la școala reală și nu iartă: 2-0. GOOOOOLLLL!!!!

Oricât ne-ar umple de frustrare randamentul sub așteptări al CFR-ului în deplasare, acasă suntem țâță de mâță. În special astăzi jocul ne curge de minune. Rareori reușesc adversarii să ne prindă atacanții în ofsaid, rareori izbutesc să ne taie elanul ofensiv. Lipsa unui mijlocaș defensiv și prezența unuia mai tehnic se vede pe teren și se simte pe tabela de marcaj.

Iar tabela de marcaj e relativ modestă. „Capul” lui Cristian Lopez trece razant pe lângă alt gol, torpila lui Petrucci se oprește în bulgarul din poartă ș.a.m.d.

Pare să fie al doilea an la rând când ne clădim încetuț, ardelenește, o echipă frumoasă, în ciuda problemelor financiare interne și a sadicelor penalizări în puncte externe. Când lumea ceferistă uită (măcar pentru 90+ minute) de PAZ, înseamnă că avem la ce ne uita.

2-0 e un scor periculos, pentru că așa-i clișeul, iar ai noștri par să intre cu un picior în clișeu. Au un moment neașteptat de deconectare și adversarii ne obligă să băgăm la propriu autobaza în brațele lui Marc. Lovitură liberă indirectă din careul nostru. Trec minute în șir până arbitrul construiește cu migală zidul și botoșenenii inventează o schemă tactică. Se face minutul 30. Minge împinsă scurt, șut, Camora e izbit în fizic de-i sar lentilele de contact din… cot, arbitrul e foarte aproape de fază și dictează penalty. Camora nu este eliminat, dar primește galben pentru că-și caută lentilele de contact prin iarbă fără acordul centralului. Fază dubioasă, specifică fotbalului dâmbovițean generalizat în toată țara, așa că n-ar trebui să ne mirăm. Execută Vașvari și Marc nu mai e erou gruian, plecând după chibrite: 2-1. Comentacii zic că a fost sau n-a fost henț, după cum îi duce capul și acuitatea vizuală. În liniștea căminelor personale, dinamoviștii se bucură. Au scăpat de Camora în etapa următoare. Se bucură și Leo Grozavu, care mai speră să scape de demitere, precum Mariu Baciu în etapa trecută. Omul se agită tare de tot pe margine. Aduce un pic cu Miriuță, dar cu vreo 2-3 șaorme în plus la interior.

Nu ne place scorul. Parcă tot mai bun era ăla periculos de 2-0. Reluăm atacurile pe stil rusesc. E o pâine de 3 puncte de mâncat cu Botoșaniul, doar n-o să ne mulțumim cu un corn. Ducem scorul favorabil până la pauză.

Repriza a doua e ceva mai potolită. Oaspeții încearcă să egaleze, să ducă măcar un punct acasă, dacă tot au cheltuit atâția bani pe deplasare. Tiago Lopes e pus în cur, Voiculeț ocolit ușor, dar Goian salvează ziua. Adversarii nu se lasă și ne țin o vreme în tensiune, fără să finalizeze, din fericire.

Totul se termină pentru ei în minutul 58, când spaniolul Cristian Lopez recidivează. Ține să-și păstreze cadența de un gol la două ocazii. Preluare excelentă la colțul careului, privire aruncată scurt spre poarta adversă și minge trimisă perfect, lângă bară: 3-1! GOOOOOOOLLLLL!!!!

Fraților, eu la Tade (fie-i golurile lăudate!) n-am prea văzut naturalețea asta la finalizare. Ba, din contră, francezul parcă scremea golurile ca la o naștere dificilă, când chirurgul e beat și cezariana e exclusă. Fără să intenționez să-i diminuez calitățile lui Beleck (e, totuși, numai împrumutat la CFR) cred că avem atacant pur-sânge! Cel puțin până la anul, când o să-l ia cu arcanul la oi…

Antrenorul oaspeților speră până în ultima clipă (clipă ce vine în minutul 74) că și 3-1 poate fi scor pericukos. Însă, neavând altă treabă cu fotbalul, Cucu își face de lucru cu crampoanele în careul nostru. Bietul Tiago Lopes e cel care-i cade victimă călcăturii. Roșu direct. Scorul e 3-1 și 11-10, așa că meciul s-a cam gătat prematur.

Dican face toate cele trei schimbări îngăduite de regulament. Intră Păun, să mai mănânce și el ceva jar și să-l vadă ăia de la U21, Mureșan, să țină de scor și Carter, să-l mai cunoască lumea. Mai avem câteva acțiuni interesante, dar partida asta nu prea ne mai interesează. Cunoaștem învingătorul și – mai ales – știm că urmează un meci de meci, contra necunoscuților aduși în țară de Rednic. Iar lui Rednic tare i-ar merge burta să ne plătească niște polițe.

Meciul se încheie cu aplauze și scandări de suporteri satisfăcuți. 3 puncte scontate sunt 3 puncte bifate.

Iar eu n-o mai lungesc. Zic doar „bravo, băieți!” și vă las pe mâna lui kiruj, să vă stoarcă de note.

Autor: CJ-07-CFR

56 de comentarii

  1. Azi…ieri a fost ziua lui Carter 🙂 Baietii au tinut ca impreuna cu publicul sa ii cante un La multi ani la finalul meciului….Frumos gest…Bravo baieti ! In sfarsit o schimbare inspirata Dican…Daca dadea si un gol ar fi fost si mai bine…

    Apreciază

    • eu nu ma pricep la fenomen insa in nepriceperea mea zic ca as vrea sa-l mai vad pe baiatul asta pe teren. s-a pozitionat de cateva ori destul de bine si ar fi si inscris daca voiculet nu era egoist.

      Apreciază

  2. Daaaa. Cu totul altceva săptămâna asta. Bravo!!! Totuși un pic cam prea tacticizat, prea prudent în anumite momente. Dar nu e momentul pentru critici, chiar a fost un joc bun. Sper sa continuam fel și după pauza de 2 săptămâni. HAI CFR!!!

    Apreciază

  3. Daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva: 1. Ce a fluierat arbitrul ininte de penalty cand a dat indirecta? Daca era fault era 11 metri direct, daca nu era…atunci mingea trebuia data CFR-ului. Nu sunt de meserie dar nu pot sa inteleg logica arbitrului. 2. Am vizionat meciul la TV, iar in repriza a doua am auzit (sau mi s-a parut ca aud) galeria lui U? Cat despre comentatori…cam slabuti dupa parerea mea…
    Despre meci… cred ca suntem pe drumul bun dar avem nevoie de o victorie in deplasare (cu Dinamo?!) pt a mai ridica moralul. Despre Cupa Ligii… poate doar primele (premiul final) ii mai poate motiva pe baieti. Oricum, Hai CFR!

    Apreciază

    • Urmeaza 4 meciuri grele: Dinamo si ASA afara si Astra si Craiova acasa. Daca facem 8 puncte ( ca sa nu spun 12) suntem in zona linistita. Imi este teama insa de Rednic, Miriuta si de cel cu puta mica…Noroc ca avem o pauza de pregatire (fizica) si poate ne prezentam cu ceva scheme noi…
      Hai CFR!

      Apreciază

  4. Joc bun facut…………….dar trebuie sa constientizam ca meci de meci adversarii primesc cate un penalty………………….meritat sau nemeritat si pt a lua toate punctele trebuie sa marcam minim 3 goluri sa avem macar a o sansa……………………..1-2 goluri marcate sunt insuficiente!!HAI CFR!!!!!!!

    Apreciază

  5. Ii doresc sa-si sfarseasca cariera de comentator in mod tragic comentatorului de la DIGI Sport, care s-a isterizat minute bune dupa penalty ca de ce nu a primit Camora rosu! Ma intreb de ce sa fi primit?, de ce sa fie pedepsita o echipa, oricare, dublu, pentru ridicarea reflexa a cotului? Se stie ca se da penalty si rosu pentru faulturi dure si obstructionari ale desfasurarii jocului ca ultim aparator, nu pentru „henturi” jumatate cu cotul, jumatate cu lentila de contact.

    Apreciază

    • Nu numai comentatorul, şi ceilalţi chibiţi din studio au căzut de acord că dacă s-a acordat penalty (corect sau nu) la intervenţia lui Camora, automat trebuia să primească şi cartonaşul roşu. Nu înţeleg, pe ce bază se fac astfel de afirmaţii categorice? După auzite, din prostiile debitate în trecut de Crăciunescu? Unde scrie aşa ceva? Unul nu se referă la regulamentul pe care îşi bazează spusele. De ce nu spun dacă au cunoştinţe despre precizările primite de arbitri în interpretarea diferitelor faze ale câte unui meci? Într-una din puţinele materiale apărute pe această temă, Kyros Vassaras, şeful CCA, a declarat: „De exemplu, când se execută o lovitură liberă din preajma careului, zidul stă în propria suprafaţă de pedeapsă. Unii jucători, chiar dacă se întorc cu spatele în momentul execuţiei, fie îşi desfac braţele, fie ridică mâinile sau îşi lasă cotul în exteriorul corpului. Dacă mingea se opreşte în braţul lor, ei fiind cu spatele, e clar că nu au intenţionat să atingă mingea cu mâna, însă se va acorda lovitură de pedeapsă.” Este exact genul de fază în care a fost implicat şi Camora. E clar că nu a intenţionat să atingă mingea cu mâna. Pe de altă parte, legea jocului de fotbal 2015-2016, de pe site-ul oficial al FIFA, spune clar: „A player is sent off, however, if he prevents a goal or an obvious goalscoring opportunity by deliberately handling the ball.” Adică, se acordă cartonaş roşu doar în cazul comiterii unui henţ intenţionat care împiedică echipa adversă să înscrie un gol sau opreşte o ocazie evidentă de gol. Poate că aşa au primit arbitrii instrucţiunile la cursuri, că în cazul unui henţ involuntar, trebuie acordat penalţy şi cartonaş galben jucătorului în culpă.

      Apreciază

      • Asa-i!, CEL MULT galben; la fel ar fi trebuit sa primeasca si Minca cu Iasi. Bun, arbitrii mai gresesc, se pripesc, nu vad bine faza etc. dar isteria disperata a comentatorilor si a „specialistilor” e de neinteles!

        Apreciază

    • Daca-mi permiti o sugestie, incearca sa treci pe look/look plus, merge si pe rds si vezi absolut toate meciurile altfel comentate… Eu unul asa fac de mult timp.

      Apreciază

  6. Nu știu de ce nu a mers nimeni la arbitrul adițional de lângă bară, care făcea semne disperate (se vede pe reluare) că mingea la lovit în cap pe Camora… într-adevăr comentariu de groază în prima repriză. HAI CFR !!!

    Apreciază

  7. REFLECTII (ne)PERTINENTE: din cauza oboselii, a temperaturilor ridicate, azi noapte, nu prea am fost in forma si a trebuit sa fiu mai expeditiv; incep cu aprecierea pozitiva a A(1,2,…n),care in sfarsit, s-a hotarat sa inceapa meciul cu Bruno-desi f.sters-(nu cu Paun), securizandu-si banda stanga,iar in fata fundasilor,Nota Bene,langa Petrucci, l-a introdus pe Voiculet,mult mai,laborios si mai tehnic, decat Muresan,probabil,gandindu-se sa asigure un plus de vigoare atacului,o posesie mai buna si o circulatie superioara a balonului;dar, care a avut si revers,a dezavantajat apararea,din cauza marcajului deficitar,mai larg, lasand astfel(cred ca si-a asumat acest risc!) mai descoperita zona centrala, unde fundasii au fost mai vulnerabili si mult mai expusi greselilor ;per ansamblu, cu unele sincope(in mod special,din aparare!),desi nu am avut o posesie dominanta,echipa,in prima repriza, a functionat ceva mai legat,mai eficient si consistent,mai direct,mai lucid si mult mai eficace;in r.secunda,intr-un fel explicabil, la adapostul diferentei numerice din teren si de pe tabela,am asistat la un joc de uzura,urat,de asteptare,la alibi,de trecere a timpului; „prestatia” baietilor a fost una apatica, neconcludenta,pe alocuri,chiar jenanta, sper sa nu fie molipsitoare;suntem in play-off,iar cu unele imbunatatiri tactice si ale conditiei fizice, cu o mai mare responsabilitate din partea jucatorilor,cred ca ne vom putea mentine,aici,desi jocurile grele de abia incep;cu o buna mobilizare si cu o organizare superioara a jocului,cu o atitudine propice performantei, vom putea trece peste toate hopurile, fara sa avem f.mari probleme; cat priveste Cupa Ligii: -in functie de eventualele avantaje/dezavantaje(depinde daca balanta de venituri si cheltuieli,ar fi pozitiva?),ar merita/sau nu, o implicare si o participare serioasa pana-n finala;dar aici, cine ne garanteaza, ca vom invinge si vom obtine, suma pusa in joc,de 1mil.de euroi(?!);in atari conditii,de recesiune si cu vreo 2-3 deplasari,in plus si costisitoare, recomand echilibru si mai multa prudenta in a lua o hotatrare,sper, avantajoasa; cred,ca trebuie sa ne preocupe mult mai serios CAMPIONATUL, NU sa ne mai facem iluzii desarte si alte cheltuieli si probleme costisitoare,greu de suportat(!);parerea mea e ca, la Iasi,este un moment prielnic, de-a verifica capacitatile rezervelor si a tuturor celor care nu au mai jucat, in acest sezon(!)

    Apreciază

    • “Posesie dominantă” au avut botoşenenii, ce frumos au combinat şi pasat şi în zece oameni! După meci, Vasvari chiar a declarat că am avut o posesie foarte bună. Şi, la ce le-a fost de folos? 🙂 Insist, prefer oricând jocul direct şi în forţă celui combinativ, cu posesie, cu tot feluri de brizbrizuri şi floricele. 🙂

      Apreciază

  8. Se vede pe rezumatul de pe DIGI, între min.4:44 – 4:48 arbitrul adițional tot semnalizează cu mâna pe cap dar nu-l vede nimeni, nici măcar boul de comentator care a văzut henț clar și care-i mai și făcea morală lui Camora. HAI CFR !!!

    Apreciază

    • Nu stiu daca ati observat, dar acest comentator pe nume Socol, este o jalnica si ieftina imitatie a jalnicului si ieftinului Ilie Dobre. Cat despre expertiza sa de specialist in fotbal, mai bine sa nu vorbim. Eu cred ca un comentator in materie de fotbal trebuie sa fie, in primul rand, un practicant al acestui sport si nu vreo pila nefericita si palida a cuiva cu multi bani

      Apreciază

  9. 07, pentru respectarea adevărului istoric, Cucu a luat roşul direct în urma primirii celui de-al doilea cartonaş galben. 🙂 Va sta doar o etapă, nu 2-3. Ce-i drept, ni se fâlfâie câte va sta. 🙂

    Apreciază

  10. Dupa ce am citit comentariile pana aici, punctez cateva chestii, pe scurt:
    1. Castigatoarea Cupei Ligii primeste 400.000 euro.
    2. Am vazut si revazut reluarile cu Camora, el NU atinge mingea cu cotul, dar unghiurile de filmare dau impresii inselatoare. Mingea a fost sutata foarte tare, daca o atingea doar un pic cu cotul ar fi fost deviata. Devierea s-a produs abia dupa ce mingea l-a lovit in cap, asa ca nu avea cum sa intre in poarta.
    3. Intreaga faza cu indirecta, penalty si galben la Camora a fost ciudata si dificil de inteles. Arbitrul a luat niste decizii rapide si asta e, le luam cum au fost, bune sau rele. Pentru ciudatii care le-au comentat avem doar un singur comentariu: Előre Rosenborg!
    P.S.: Exista un singur comentator care – cel putin declarativ – e fan CFR si e de la Look. Nu va spun care e, ca din comentariul lui nu veti ghici niciodata. Asta e nivelul. Eu personal ii duc dorul lui Topescu de ani de zile.

    Apreciază

  11. In sfarsit un meci pe care l-am urmarit fara morcov in prima si in ultima jumatate de ora. La 2-1 am mai avut ceva emotii. Felicitari baietilor pt acest meci reusit! Asteptam un gol si de la Paun, care la anii lui ar trebui sa rupa gazonul in putinele minute pe care le joaca. Mi- ar place daca ati reusi sa vedeti meciul de pe stadion si astfel n-ati mai fi nevoiti sa ascultati ineptiile si rautacismele dobitocilor din studiouri. Remarc citind comentariile, ca putini dintre cei care scriem aici mergem si pe stadion. Mi-e greu sa ma pronunt asupra fazei cu penalty-ul, desi am vazut cateva reluari la tv, in timpul in care arbitrul se chinuia cu asezarea zidului. Hai CFR!!! PS. Am pus mai sus o intrebare legata de scandarea aceea a galeriei cu „haide,haide,haide (O). Stie cineva cum suna de fapt?

    Apreciază

  12. Nimeni,din tribuna,din teren,de pe banca,de oriunde, nu a putu sa-si dea seama cu precizie, unde si ce a lovit minge(!?);inca,cateva reflectii:-felicitari lui Cr.Lopez pt.evolutia,surprinzatoare,de exceptie cu cele trei reusite,care ne-au asigurat linistea si confortul vizionarii meciului,precum si punctele puse in joc;pt. a deveni mai eficient trebuie sa-si imbunatateasca jocul de cap;-de remarcat si evolutia buna a capitanului”consacrat”,Camora;de asemenea, e de semnalat si revenirea oportuna a lui L.Goian,a carei evolutie a fost peste-Tinc-cele anterioare;Bravo baietilor(!);

    Apreciază

  13. NOTAREA este oprită, tabelele sunt reactualizate! Victoria clară de luni a atras la notare 31 de tribunişti (record pt. acest sezon), fiind consemnate -cu această ocazie- şi alte recorduri „sezonale”: Feri a primit nota 7.5, iar echipa 6,9 (ambele fiind recorduri ale ediţiei actuale!). Nota cea mai mare a luat-o Cristian Lopez (9.1, bravo Cristian! un alt record), în timp ce nota minimă este şi ea peste 6 (6.1, pentru Andrei Muri). Ce pot să spun, aşa să tot notăm echipa (şi pe Feri, evident) în următoarele 17 meciuri din Liga1 şi nu cred că vom avea probleme cu play-offu’…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Ulise, mersi pt. observaţie! Am corectat. Practic am uitat să trec minutele jucate de Tînc la Iaşi (cu toate că nota de 4.5 i-am trecut în tabel), iar media notelor (la un jucător anume) e făcută în baza acelor note, când jucătorul are şi minute jucate…:) Puteam să fac mai simplu, evident, dar de ce să nu te complici, când vrei şi poţi…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

  14. vad ca multa lume da in bruno. nu l-am urmarit special in ultimul meci (e si greu in tensiunea meciului) insa am revazut 2 faze pe digi, pe rezumat care arata ca v.bruno stie ceva fotbal: min. 1 bruno recupereaza mingea in terenul nostru si tasneste spre atac, pe urma aflandu-se in offside sare peste mingea pasata si astfel lopez scapa singur cu portarul. in min. 6 scapa jakolis singur cu portarul si in loc sa suteze sau sa paseze lui v. bruno aflat in pozitie corecta, pe mijlocul portii, da pasa la protar. daca jakolis ar fi pasat v. bruno mai mult ca sigur ar fi inscris. sa mai avem rabdare cu bruno, mie mi se pare ca intelege fenomenul. la calitatile pe care le are, eu m-as lega de jakolis in momentul de fata. sper sa-si revina. hai CFR!!!

    Apreciază

    • Io-s curios cum se va descurca Bruno în meciul cu Dinamo, dacă Dican îl va folosi în locul suspendatului Camora. Am mai spus-o, este fundaş lateral stânga de meserie, ce aşteptări să avem de la el pe acel post avansat pe care a jucat până acum la noi. Să ne aducem aminte, nici Camora n-a prea fost în apele lui atunci când a fost pus să joace mai avansat, cu Sepsi în spatele lui. Ne tot plângeam să fie repus în defensivă, că nu dă randament ca mijlocaş lateral. Poate e şi situaţia lui Bruno.

      Apreciază

  15. Daca-mi permiteti o sugestie, incercati sa treceti pe look/look plus, merge si pe rds si vedeti absolut toate meciurile altfel comentate… Eu unul asa fac de mult timp.

    Apreciază

  16. Imbucuratoare constanta avuta in meciurile de acasa.Asta iti poate da linistea necesara in partidele din deplasare.Din pacate vanatoarea arbitrilor continua,care isi permit o interpretare penibila a regulamentului.Daca jucam in orice campionat cu exceptia celui de noi,nici unul din cele 5 penaltyuri cu care am fost sanctionati nu aveau acoperire in deciziile unui arbitru care se respecta.
    Nu mai departe de ultima partida,indirecta fluierata in careu m-a lasat perplex.Urmarind reluarile n-am observat jocul periculos,care trebuia sa fie o talpa la sutul varfului botshanean.Thiago a incercat sa puna o bariera in calea sutului,dar n-a pus talpa……..decizie gresita ,urmata de penaltyul din lovitura indirecta.
    Cum speram Goian a valorificat ocazia oferita de eliminarea lui Tanc si si-a castigat locul de titular pana la proba contrara.Este in favoarea echipei aceste schimbari impuse de eliminari sau accidentari.Prin jocul prestat iti castigi locul in echipa si creezi o emulatie intre jucatori.
    Cat despre Bruno cred ca da o stabilitate echipei si chiar daca nu este spectaculos,este util echipei.Nu acelasi lucru pot sa-l spun despre Paun ,prin autosuficienta sa s-a primit primul gol cu satenii de la Chiajna.
    De Christian Lopes numai de bine ,entuziasmanta evolutie prin hattrikul realizat.Sper ca a intrat in zodia norocoasa si muza inspiratiei l-a atins magic.De asta data a fost inspirat si de neoprit la finalizare.A avut un aport defensiv remarcabil,in conditiile in care el a fost si omul cu finalizarea.
    Beleck chiar daca fara realizari spectaculoase,imi pare indispensabil in centrul atacului.Cu forta are capacitatea de a tine de obiect,oferind timp coechipierilor sa urce la sustinere.
    Pacat de forma fizica si evolutia lui Jakolis,care n-a putut da un asist de calitate cand Bruno astepta singur obiectul pe 6 m.Este deosebit de important la acest moment pentru echipa.Pe viteza lui am reusit sa destabilizam apararile.
    Urmeaza 4 etape tari in care cred ca in mare masura vom sti de care parte a baricadei ,ne vom afla.Pentru inceput partida cu maidanezii…….

    Apreciază

    • Corect, dacă cele 5 penalty-uri acordate împotriva noastră ar fi fost date în favoarea noastră, toate cele 5 ar fi apărut ca erori de arbitraj în „Analiza arbitrilor din etapa …”. Aşa, nici unul nu a fost contestat, dimpotrivă, apare că am fost iertaţi de alte două, cică comise de Tiago Lopes cu Viitorul şi Larie cu FCSB.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.