Then & Now


paun1paun

(foto: Cantor Zoli Richard)

Duminică 2 octombrie 2011, etapa a 9-a, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”: CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-1 (0-1)
.
Au marcat: De Zerbi (59) – Borza (19)
CFR: Beto – Panin (G. Mureşan, 82), Cadu, Diogo, Camora – Peralta, Renan, Bastos (De Zerbi, 54) – Ronny (Kapetanos, 74), Sougou, Weldon. Antrenor: Jorge Costa. Rezerve neutilizate: Mincă, Rada, Hora, Celestino.
Petrolul: Zimmerman – M. Tudor, Melinte, Sipovici, P. Stoica – Negru, Bărbulescu (Petrovici, 88) – Fl. Dumitru (Stojimirovici, 72), Enescu, Ad. Borza (Milea, 57) – Opriţa. Antrenor: Vali Răchită. Rezerve neutilizate: Campar, Buhuşi, Roman, Komazek.
Arbitru: Ov. Haţegan (Arad). Asistenţi: O. Şovre (Oradea), A. Ghinguleac (Bucureşti)
Cartonaşe galbene: Cadu (61), Beto (77), Bastos (79) – Sipovici (14), Melinte (29), Zimmerman (89)
Spectatori: 5.574

Zi cu ghinion pentru ai noştri, diferenţă mare de valoare, au dominat copios tot meciul, ocazii Panin, Ronny, Sougou etc, totuşi meciul s-a încheiat egal. Oaspeţii au deschis scorul prin Borza, care a reluat în poartă mingea respinsă de Beto, după executarea unui penalty acordat pentru un henţ în careu comis de Peralta. În minutul 59 s-a făcut 1-1, Weldon a driblat tot-tot-tot, a intrat în careu, mingea a ajuns la De Zerbi, care, din 10 metri, l-a executat pe Zimmerman. Arbitraj pecabil al arădeanului Haţegan, că “im”-ul a fost mâncat de un henţ clar în careu al lui Simovic în min.31, nesancţionat de viitorul – pe vremea aia – Elite Class, de un gol anulat la Bastos, sancţionând un henţ la Ronny ce n-a fost, plus de alte decizii aducătoare de binemeritate complimente din partea frânarilor la adresa lui tanti doamna mama lui Ovi.

Marţi 11 august 2015, ora 19.30, etapa a 6-a, Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”: CFR Cluj – Petrolul Ploieşti.

CFR: Marc – Coelho, Larie, Ţânc, Camora – Petrucci, Mureşan – Tiago Lopes, Voiculeţ, Păun – Beleck. Antrenor: Francisc Dican. Rezerve: Vâtcă, Goian, Veres, Jakolis, Cristian Lopez, Negruţ, Bruno. Suspendat: Mincă. Indisponibili: Guima, Roşu.
Petrolul Ploieşti: Pecanha – Peteleu, Tudose, Benga, Rippert – L. Marinescu, Ropotan – Farina, Zoubir, Varga – Moussa. Antrenor: Selymes Tibor. Rezerve: Cobrea, Porret, Hassan, Bucşa, Nepomuceno, Rusu, Altama, P. Voinea, Miliceanu.
Arbitru: Kovács István (Carei) Asistenţi: Marius Marchidan (Brăila), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Sorin Boca (Iaşi), Romulus Gabor (Hunedoara).
Spectatori: 5.575

Zi cu noroc pentru ai noştri, habar nu am dacă există diferenţă de valoare între cele două echipe, n-are importanţă dacă vom domina sau nu, nici dacă vor curge ocaziile de gol sau nu, doar victorie să fie. În minutul 59, Tiago Lopes va dribla tot-tot-tot, mingea va ajunge la Negruţ, intrat în teren de câteva minute, care, din 10 metri, va şuta imparabil. Arbitraj impecabil al careianului Kovács, însă dacă ţine morţiş să mănânce şi el “im”- ul, n-are decât să-l halească în careul ploieştenilor, eu sigur nu voi avea treabă cu tanti doamna mama lui Pisti.

Ce multe se pot schimba în nici 4 ani. Noi ne-am îndreptat spre un an calendaristic de vis şi un Teatru(l) de Vis(elor), iar acum suntem mulţumiţi că nu suntem într-un an calendaristic de coşmar. Ploieştenii erau pe nicăieri, apoi au pompat o groază de bani să prindă şi ei o perioadă de vis, s-au ales cu un mizilic de cupă a României, ajungând rapid în situaţia de a începe actuala ediţie de campionat cu o penalizare de 6 puncte, la fel ca noi. Camora şi Mincă sunt singurii supravieţuitori ai meciului din 2011, dar, cum ştim, Mincă este suspendat. De la Petrolul, nu-i de mirare că nu-i mai niciunul, până şi în sezonul trecut nu au jucat la ei decât Pecanha şi Marinescu, restul componenţilor lotului sunt prospături din această vară.

HAI CFR!!!

„Sper să câştigăm cu Petrolul, pentru că acasă putem bate pe oricine.” – Ionuţ Larie

73 de comentarii

  1. No, vedeţi, atunci (când am şi câtigat titlul) a fost 1-1…Nu vreau să sugerez nimic…Am speranţe -totuşi- la o mobilizare a băieţilor (mai ales că voi fi prezent pe stadion, sper, şi eu…) şi la 3 puncte, indiferent cum le vom obţine…Deocamdată n-am exigenţe majore vizavi de calitatea jocului (doar mai încolo), mă „consolez” şi cu punctele adunate…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Din ce am vazut pana acum, nu suntem favoriti . Deci nu ar fi neaparat rau si un egal, iar daca jocul se va inbunatati,va fi si mai bine . Deci, pronostic 2, orice altceva va fi pt mine un succes !

    Apreciază

    • Vai Luis, ai ajusn suporter de rezultat 🙂 In loc sa iti placa un joc estetic, cu faze memorabile, de povestit nepotilor la gura sobei iar prima fraza sa incapa „Pe vremea cind CFRul era o forta a divizei C…”

      Apreciază

      • daca citesti si alte comentarii (aici si pe cheferetv sau prin alte parti ceferiste) mare surpriza mare: multa lume este suporter de rezultat 🙂 unii o imbraca in „pe moment” 🙂 hai CFR!!! si eu vreau 3 puncte, nu ma intereseaza faze spectacol si povesti de adormit nepotii la gura sobei(care nepoti si soba nu se exista inca 🙂 )

        Apreciază

        • Pe mine nu mă interesează dacă pierdem, mai degrabă prefer să-i povestesc lui nepotu’ lui bunicu-mio cum Vitor Bruno a dat două goluri fabuloase din rabona, cum Beleck a făcut un hat-trick, cum mingea nici nu a ajuns până la poarta lui Marc, cum Pecanha a luat cele mai multe goluri din carieră într-un singur meci, ca să pot adormi fericit. 🙂

          Apreciază

  3. Partida dificila ,cu un adversar care joaca agresiv,la intimidare(cel putin in patida de la Iasi).
    Daca ai nostri incercau sa joace la Iasi cam ce au jucat ploiestenii acolo,terminam partida in 7 jucatori…….nu stiu daca ai nostri vor gasi antidotul.Ar trebui mizat pe acest aspect,fortand eliminarile in urma intrarilor dure.La Ropotan este o paine de mancat………daca va avea jumatate din intrarile de la Iasi ,il vad eliminat si tipul nu stie sa se cenzureze.Sau poate asta le-a indicat Tibi,un joc barbatesc dar nu dur.
    Kiruj daca mergi la meci poate ne intalnim la bar inainte…….da o veste.

    Apreciază

  4. Ironia situatiei dupa meciul de azi: toti ne vaitam (cam justificat e drept) de cit de slab joaca echipa, dar cu alea 6 puncte luate in considerare am fi seara asta pe primul loc in campionat.

    Apreciază

  5. Yesssssssss!!!! N-a fost minutul 59, n-a intrat de câteva minute Negruţ, ci Cristian Lopez, nici Tiago Lopes n-a driblat tot-tot-tot, dar iar s-a nimerit ca musca în lapte la faza golului. 🙂 Cei care vorbeaţi de 3-4 fotbalişti din tot lotul, puteţi să-l treceţi şi pe Păun pe listă. Bravo băieţi! HAI CFR!!!

    Apreciază

  6. Norocul face că dacă noi suntem praştie, ei au fost paraşute astăzi 🙂 Plus că săracul Tibi e mai puţin antrenor decât Feri.
    Tiago parcă mai puţin enervant pe post de fundaş (norocul lui a fost că n-a prea avut adversar pe partea sa), Păun o rezervă foarte bună, parcă e de preferat să fie introdus pentru ultimele 30 de minute, când adversarii deja încep să se obosească, iar el îşi poate valorifica mai bine viteza. Christian a făcut ceea ce trebuie să facă un atacant de careu, oportunist, la locul potrivit în momentul potrivit, să sperăm că a spart gheaţa şi de acum încolo va juca mai cu încredere, pentru că până astăzi nu a arătat absolut nimic. Dezamăgitori Beleck (Chucka 2) şi Voiculeţ. Momentan totuşi parcă asta ar fi echipa standard, cel puţin până îşi revine Roşu.
    Marc a fost azi în regulă, se pare că nu avem portari deosebiţi, dar măcar sunt apropiaţi valoric 🙂
    Bine aşa, trebuia mult această victorie după înfrângerea de la Iaşi.
    Şi dacă am juca şi fotbal…ar fi parfum.

    Apreciază

    • lasa sa joace altii fotbal, noi, nu uita, suntem suporteri de rezultat asa ca vrem cat mai multe puncte in clasament. 🙂
      in alta ordine de idei, tare greu obtinuta victoria asta insa sunt 3 puncte imense. s-o tinem tot asa. P.S: nu m-am asteptat ca beleck sa nu paseze la faza de singur cu portarul si, daca citeste dantesc pe aici, sa-i transmita lui larie sa inceteze cu foarfecile prin careurile adverse. mai bine sa preia mingea si sa incerce sa obtina 11m :)) hai CFR!!!

      Apreciază

      • Dantesc citeste si in nici un caz nu ii va transmite lui Ionut nimic :)) Stie el singur ce are de facut si daca tot aveti de comentat la adresa lui puteti si ii transmiteti indirect ce aveti de spus prin intermediul Tribunei fiindca surprinzator sau nu el chiar citeste ce se posteaza pe site…Bine ca o face si la indemnul meu e deja alta poveste…

        Apreciază

        • ok, ok. ii transmitem ca a jucat bine si speram sa mai adune cu CFRul mai multe puncte. si ii mai transmitem/il rugam, na sa fim politicosi 🙂 sa inceteze cu foarfecile prin careurile adverse, sa incerce rezolvari ale fazelor mai simple 🙂 si, daca tot citeste, sa le dea cate-o castana si lui beleck si lui paun si sa-i invete sa paseze in fazele decisive – prima data vine echipa si pe urma individul (sa nu uite amandoi ca pe tade echipa l-a facut golgeter) 🙂 hai CFR!!!
          P.S: dan, ce zici de t. lopes? 🙂

          Apreciază

          • :)))) Ce sa zic ? Jakolis si-a facut mult mai bine treaba ,evident ! Si vorbind serios chiar mi-a placut Jakolis azi…Tiago e acelasi hebereu oportunist dar locul lui e ca si fundas

            Apreciază

            • da, s-a descurcat onorabil azi t. lopes. si e ok asa fundas, cu assisturi si cu aparitii periculoase in careul advers in fiecare etapa. toata lumea se intreaba cum ajunge t.lopes asa des in pozitii clare de gol 🙂

              Apreciază

  7. M-a rugat kiruj să pun tabelul cu notarea jucătorilor, că ajunge târziu acasă de la meci. Scuze, dar habar nu am cum se face, aşa că rog pe cei cărora le ard degetele să dea notele de 9 şi 10 să aibe o ţâră de răbdare. 🙂

    Apreciază

  8. Daca tot ati inceput sa discutati prestatii, imi dau si eu cu parerea. Mi-a placut ideea exprimata mai sus cu Paun ca solutie pentru ultimele 25-30 de minute. Tiago, nu neaparat talentat cit activ in joc si implicat la fazele relevante. Beleck e un fel de Muniru proaspat venit – stofa buna dar trebuie sa se maturizeze tactic.

    Apreciază

    • Pe mine m-a surprins un pic neplăcut Camora. În prima repriză a părut nervos, parcă voia să ia neapărat un galben, şi-a scăpat de vreo 3-4 ori adversarul direct, dar a şi avut momente bune şi foarte bune.

      Apreciază

  9. Uf, ce mi s-au relaxat muschii fesieri dupa minutul 76…!!!! Si cum ma uitam io la meci , am avut o expresie: Bai, pe astia , pe toti ii cheama Alexandrion …! La care, nepotelul de 6 ani : Este reclama, Tataaaaaa ! No, amu,totusi ii bine ca i-am batut pe Alexandrionii astia, insa” iarasi ma duce-un gand spre lucuinti lacustre”…. Clopu’ aista , de A1, ii foarte greu de purtat de A2, cand ii pe post de A1. Numa’ ca ma intreb; unde-i A1, care-i pe post de A2 si nici macar lucrul de A2 nu-l vad ca-l face ? Suntem pe locul 1 si vom crea multe dureri de cap in zona „granzilor „, ceea ce va duce la un „sistem de cooperare ” foarte ciudat si nou ( ma refer la wc. meaua,cu supusii care fac parte din oiime ). Cred ca-i foarte bun sistemul asta, se vor elimina multe obiceiuri vechi, din constrangere .

    Apreciază

    • nu inteleg mai multe lucruri: cum ti s-au relaxat muschii fesieri dupa min 76 cand alexandrionii au avut niste ocazii imense chiar si in minutele de prelungire? si nu inteleg cum nepotelul iti zice tata 🙂 da’ incurcate sunt increngaturile familiei, important e ca sunteti amandoi ceferisti 🙂

      Apreciază

      • Fotbalfan draga ! As vrea sa-ti explic „probema cu muschii fesieri”, dar, „desi as vorbi pe inteles , nu mai putea pricepe…” Asta nu pentru ca n-ai avea puterea (nau ofens!), dar , imi dau seama ca este mai tanar . Iar noi, dinozaurii CFR-isti (nu stiu daca ai vazut desenele animate cu trenu cu dinozaurei,ca io-l vad cu nepotelul-obligatoriu), mai mergem si dupa simtaminte( intreaba-l pe Caneto ori Dantesc,ori ipohondrul Vass, ori pe mult-preafericitu’ Luis). In ce priveste familia mea, chestionarea ta este cam deplasata… Dar,- ma rog !- asta-i educatia in ziua de azi…Oricum , iti explic: eu am copii, ginere, nora , nepoti si traim intr-o tara departe de Transilvania noastra . Copiii mei imi spun”Tata”( este normal, nu ? Ori ti se pare stranie si relatia asta ? Fiindca mai sunt si copii care au tata si mama adevarati toata viata. ) De aceea, copiii din aliantele matrimoniala(ginere,nora) imi spun tot „TATA” ( este curioasa si acesta relatie pentru tine ?) Nepotelul, care nu vorbeste romaneste , ci alte doua limbi,a adoptat apelativul acesta pentru mine, iar pe tatal lui (adica, ginerele meu) il apeleaza in „limba paterna”. Asa ca, am vrut sa relatez atmosfera cat mai veridic, folosind apelatiile reale, dar nu si limba in care am discutat (ca sa nu par ipocrit si snob ).Dar, daca tu face referire la „relatiile din familia mea „, cu trimitere la alte intelesuri, atunci ma supar si am sa ripostez, fiindca EU NU AM NIMIC MAI SFANT PE LUME DECAT FAMILIA MEA SI DE ACEEA TOTI IMI ZIC TATA. Intelesu-m-ai dum’i’ta ???

        Apreciază

        • Hai, nu trebuie să te superi, eu nu cred că ff ar fi avut intenţii ofensatoare, de jignire la adresa ta şi a familiei tale (căreia îi doresc multă sănătate şi fericire). De altfel, şi eu îi spuneam lui bunicu “tata”, iar lui tata “apa”. 🙂 ) Cred c-am mai întinerit câteva sute de milioane de ani, mi-o tremurat bucii şi după minutul 76, de parcă morcovul ar fi fost înlocuit de-un vibrator. 🙂 ))

          Apreciază

        • Tulai, nepotelul meu imi spune „Tata” ……si eu chiar sunt „Nagytata” ….adica „Tata mare”… sau in damboviteana „tataie”… O fi bai?

          Apreciază

        • draga achilles, imi cer scuze ca s-a inteles total altfel ce am vrut sa exprim!!! in nici un caz nu am vrut sa insinuez NIMIC, Doamne fereste! se prea poate ca exprimarea mea sa nu fi fost cea mai clara si, inca o data, imi cer iertare pt asta! dupa faza cu muschii fesieri relaxati dupa min 76 (cand ai mei si ai altor ceferisti au fost incordati pana in min 94) m-am gandit ca si expresia cu tata e o mica greseala (se poate intelege asa strict dpdv al limbii romane, nu?) si cum glumim intre noi (si tu ai parut ca tii la gluma) am incercat o mica intepatura (intepaturi care au mai fost pe aici si eu, cel putin, le-am luat cu mare drag (ca intre ceferisti) si voie buna). am pus si de doua ori :). poate ma intelegi, eram bucuros, cu muschii fesieri relaxati dupa cazna meciului….da, cu multe care le spui sunt de acord cu tine mai ales ca faimlia e sfanta. sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie si sa ne citim cu inteles clar si folos si pe viitor! hai CFR!!! P.S: se poate sa intreb prin ce tari indepartate v-a dus destinul? nu vreau sa fiu indiscret. multumesc si numai bine!

          Apreciază

  10. Din”Coltul Tribunei”:Un joc de uzura,cu mici sclipiri,de ambele parti,cu un plus,la posesie pt. oaspeti,dar cu finalizare pt. noi;stupefactie(!),am inceput cu Bruno,un individ imbracat din gresala in tricoul alb- visiniu;am suferit,din nou,dar au fost suficiente cateva minute de dominare, dupa introducerea lui Paun si jocul nostru a inceput sa se lege in atac,a devenit ceva mai consistent,fapt pt. care am si reusit golul izbavitor(!);SUFERIM in continuare la constructie si posesie;aportul lui Voiculet a fost f.discret si ineficient; in atac, inafara lui Jakolis,mai apoi Paun, am avut niste panarame(!);la urma, am mai avut, inca, o uluiala(!),Feri il scoate inexplicabil pe Jakolis si nu cum era firesc, pe Voiculet,care gafaia serios si-l introduce pe Cohelio si nu pe Negrut(!?); iesim f.prost la off-side si continuam sa ne batem joc de toate loviturile libere;bine ca am castigat cele trei puncte,pt. ca la ce meciuri urmeaza,nu ne putem astepta la miracole,mai ales cand cel mai bun jucator al nostru este portarul(!); MARC=8,5- pe langa ca a scos tot(si cu mare sansa!),experienta si-a spus cuvantul;a dirijat bine apararea,in special la loviturile libere; T.LOPES= 6,5-muncitor,intr-o continua zbatere,dar mai util fata de multi altii;LARIE=6,5-unele fluctuatii in joc,dar ramane un(capitan) f.c. de baza; TINC=5,5-a pierdut duelurile cu varful advers,care,daca avea o eficacitate buna, pierdeam meciul,din cauza marilor sale erori si inexactitati; CAMORA=5,0-slab,inexplicabil jocul sau;a fost mai mereu depasit;este al doilea meci in care evolueaza,mult sub valoarea lui; ia disparut (banderola) determinarea; este de nerecunoscut;PETRUCCI=6,5- mai mult pt.daruire, angajament si combativitate;MURESAN=6,0- unele stangacii tehnice, ceva, mai laborios si mai prezent in joc,dar rudimentar si lent;JAKOLIS=7,0- a facut cateva curse remarcabile,numai ca a centrat prost,a fost un pericol permanent pt. adversari;VOICULET=5,0-pt.mine,a fost dezamagirea meciului;un jucator dotat,dar care a fost sters,fara vlaga, neimplicat; a jucat „pe varfuri”;BRUNO=3,5-o caricatura,sa ne lase(!); trebuia sa-i spuna cineva care-i poarta adversa; cu el in teren am jucat in 9 jucatori de camp; BELECK=4,0-a fost orice numai varf,NU; inexistent,dar nici nu a fost sprijinit;Rezervele:PAUN=8,0-a revigorat atacul,a creeat cateva faze periculoase,inclusiv cea premergatoare golului;din pacate,deocamdata, da randament,chiar f. bun, doar o repriza; CHRISTIAN L.=7,0-a inscris printr-o executie grea; ne-a adus trei puncte; bravo,lui(!); DANI=5,5-ramane,cum am stabilit;ca „apa sfintita”;F.DICAN=6,0-in nota obisnuita,cu multe stangacii si titularizari aiuristice(Bruno!),inexplicabile,dar ia iesit f.bine mutarile,spre teren, cu exceptia lui Dani; I.Kovacs=5,5- cu greseli,mai multe impotriva noastra(poate ca sa demonstreze, ca nu ne protejeaza!);Hai CFR!

    Apreciază

  11. Acum am ajuns de la meci si incerc sa scriu cateva ganduri, dupa acest meci dezamagitor. Mi-a placut doar galeria si scorul final.Cum de nu pomeneste nimeni aici de aceasta frumoasa si inimoasa galerie?! Dezamagitoare atitudinea antrenorului nostru, limbajul nonverbal, cu capul plecat si fara reactie chiar si in repriza secunda la 0-0. Multi dintre baietii nostri aratau ca niste palmasi dupa o zi de sapa (coasa), vlaguiti si obligati de cineva sa mai si alerge. Cele mai mari dezamagiri, Bruno si Voiculet, asta din urma nu mai putea alerga de prin min. 30, mai mult se plimba pe teren. pacat de atitudine, ca ar putea fi foarte util in acest moment echipei. Una peste alta, e bine ca s-a terminat asa, am castigat cu noroc, dupa un meci fara viziune si fara nici o idee de joc. Am vazut meciul de langa I. Muresan, care sufera in tacere, nu comenteaza, doar schimba batiste. (nu plange, ci transpira.) Un rand mai in spate Paszkany senior comeneteaza si are ochi la jucatori. Hai CFR !!! PS. @ kiruj,imi pare rau ca n-am stiut de prezenta ta(cu noroc), mi-ar fi placut sa ne-ntalnim.

    Apreciază

    • La valoarea actuala a campionatului, cu loturile actuale ale echipelor, chiar nu ma intereseaza calitatea tehnica a jocului. E exagerat sa cer asa ceva. Sunt fericit daca CFR-ul nostru speculeaza la maximum aceasta lipsa generala de valoare.

      Apreciază

      • Nici eu nu am pretentii la calitate tehnica, nu stiu ce ai inteles tu, as fi vrut sa vad macar o idee de joc intre niste jucatori profesionisti care se antreneaza impreuna de mai multe ori pe saptamana si mai au si cate un meci oficial saptamanal. Iti e mai limpede acum?

        Apreciază

  12. Bravo CFR! Felicitari tuturor! Apararea a inchis bine, din asa-zisele ocazii ale Petrolului doar ultima dinaintea fluierului final a fost de neoprit, in rest petrolistii au fost impiedicati suficient ca sa se grabeasca sau sa aiba executii jenante. Golul a fost o opera colectiva de toata frumusetea, felicitari tuturor participantilor la acea faza de atac. CFR-Victorie!…restu-i can-can…

    Apreciază

  13. @saul+gica10: am pornit așa, în grabă, pe la 14.40 (n-am putut pleca mai devreme de la serviciu), am avut un drum nasol de tot, am fugit 10 minute la verișoru’ și am ajuns la stadion (cu tata) la 19.35. N-am mai avut timp nici să mor…:) Sper să ajung și la meciul cu botoșenenii, poate va fi în weekend, ca să ajung și eu ceva mai devreme…:) Mai vorbim. Bine că a ieșit bine! HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Meciul cu Botosaniul va fi tot in cursul saptamanii, luni 31 august, ora 21,00. Daca vei reusi sa ajungi sa ne dai de stire, dar mai e pana atunci. Hai CFR !!!

      Apreciază

      • Saul, îți dau de veste chiar acum…N-o să ajung, din păcate, pe 31 aug., nu că e luni, ci pt. că pe 30 vin acasă din concediu, și voi avea de condus peste 1000 de km. O lăsăm pe și mai încolo, când vine mecul cu Astra. HAI CR!!!

        Apreciază

  14. N-am văzut meciul, deci nu pot da cu pietre în nimeni. Am văzut doar rezumatul partidei și m-am bucurat foarte mult pentru golul marcat cu ajutorul lui Tiago Lopes, întotdeauna omul nepotrivit la locul potrivit. Cristian Lopez are șanse să mai marcheze astfel de goluri, din careu, în meciurile de acasă sau chiar și în cele din deplasare (dar numai dacă dominăm copios). Galeria a fost superbă, cu o singură excepție: ăla cu tricoul 00 mi s-a părut total deplasat. Să-i dea naibii cineva un tricou cu numărul 10, 20, 31 etc. Deși – repet – n-am văzut meciul, în seara asta cel mai mult mi-a plăcut de fotbalfan… 🙂

    Apreciază

    • asa, asa da si tu in mine sa-mi faci ziua fericita 🙂 ca m-au pus pacatele si euforia de dupa meci (na, am apucat sa vad si eu un meci cap coada si sa tremur pt cele 3 puncte) sa incerc un dialog cu multa lume pe aici si s-au inteles, cu unii, tot felul de traznai. da’ oricum, e bine sa am macar un fan care apreciaza efortul 🙂

      Apreciază

  15. Nu stiu daca ati vazut careva meciul pe look tv, dar comentatorii aia imi provoaca o greata de nedescris. Atata i-o laudat pe ploiesteni de am zis ca ma uit la alt meci,zau. Am zis ca ne domina in stilul barcelonei si noi nu suntem pe teren. Eu inteleg ca nu jucam spectaculos si deocamdata suntem doar extrem de eficienti, dar nici petrolul pana in ultimele minute nu au avut decat vreo 2 ocazii. A fost un joc de uzura, la mijlocul terenului , castigat de rezervele noastre mai bune ca ale lor.Si de portarul nostru mai bun ca al lor. Dar imi venea sa sparg tv-ul ma jur,la ce debitau aia doi.

    Apreciază

  16. Am văzut meciul în reluare, iar după ce am citit pe aici mă așteptam să fi fost mai nasol, dar până la urmă, pe lângă rezultat, ceva mi-a plăcut în mișcarea echipei. Poate sentimentul ăla că suntem la un pas de a fi o echipă foarte bună. Câteva detalii pe ici colo în fiecare compartiment și mai mult zvâc dinspre banca tehnică ne pot ține în frunte. Felicitări jucătorilor care se zbat pentru această echipă. Amu put nota și eu. Luptă CFR!!!

    Apreciază

  17. Judecand,jucatorii, dupa valoarea intriseca,modesta a majoritatii lotului si tinand cont de calitatie,lacunele(unele majore!) si deficientele de ordin tactic,dar mai ales tehnic,(tot mai des intalnite si la un asemenea nivel,pare f.indreptatita alegerea de catre FERI(pana la un punct,ii dau dreptate!),a unei tactici simpliste,directe,dar(se pare) mai eficiente,cvasidefensive,pe doua linii:4-4-2(4-4-1-1)in propria jumatate, intarind flancurile cu jucatori de profil defensiv(sau care pot face si faza de aparare),in detrimentul unui chinuitor,complicat si greoi joc ofensiv(pt. noi),basca ca te mai si poti descoperi(!);impunand acest joc de asteptare( neplacut ochiului),cedand deliberat balonul,obligam adversarul sa faca ceea ce noi nu putem,adica:sa construiasca,sa aiba o posesie superioara si sa atace;aceasta filozofie simplista,deocamdata,se pare ca la nivelul campionatului nostru da roade;acest”refuz”al jocului,speculativ,daca-i bine coordonat si bine implementat,italieneste,da mari probleme oricaror adversari,care sunt astfel,obligati sa iasa la joc,spre final sa oboseasca si sa ne permita noua 2-3 raiduri pe flancuri(Jakolis sau Paun),izbavitoare,care sa ne asigure,la „ciupeala”,victoria;este”detestabil”,dar „scopul,scuza mijloacele!”;numai ca pe langa evidentierea partii hidoase a fotbalului,trebuie sa recunoastem, ca denota si o lipsa de profesionalism,o limitata cunoastere si aplicare a unor teorii si scheme tehnico-tactice,o subtire strategie de competitie,valabila, insa,valabila,doar, pe termen scurt;deocamdata tine,pt. ca majoritatea echipelor sunt mai mult preocupate de supravietuire si mai apoi de cum se joaca fotbalul(!);sigur ca ne-ar placea sa vedem un alt stil de joc,o alta atitudine,o alta abordare,mai ofensiva,cu posesie,combinatii,devieri si driblinguri derutante,dar la ce”material”avem(atat in teren,cat si pe banca),trebuie sa fim mai ingaduitori si sa acceptam(doar pt. ca sunt ai nostrii!)acest joc,pe alocuri, anost,la rezultat,dar care,paradoxal, ne intretine sperantele, de-a mai ramane L.1.Asta e(!),cand castigi,greselile se trec cu vederea,criticile devin mai voalate,abordarea partidei,trece in plan secund,iar mijloacele si metodele folosite devin credibile si acceptabile.Hai CFR!

    Apreciază

  18. Pana la urma nu ne miscam chiar asa rau, in conditiile date. Sa nu uitam ca am inscris in fiecare meci cum necum, si cu toate liniile. Intr-adevar lipseste un creier limpede la mijlocul terenului care sa faca jocul. Langa Petrucci ar merge un jucator mai abil care sa desfaca jocul pe faza de atac,dar probabil ca genul asta de jucatori nu ii gasesti gratis(Bastos,Cernat). Suntem o echipa incomoda, jucam la rezultat. Cu putina agresiune mai multa in pressing(aici tine de pregatirea fizica),eram chiar de temut campionatul asta,cu toate problemele noastre. Aproape un sfert din sezonul regulat o trecut si suntem inca acolo in varf. Nu e rau. PS: Oare ce -o fi cu Camora? Hai CFR!!!

    Apreciază

  19. Inainte de meci am zis ca Petrolul e favorita si ca trebuie sa fim multumiti si cu un egal . Tinand cont de numarul de ocazii, cred ca am avut dreptate, foarte usor era sa pierdem, dar am avut noroc cu ratarile ploiestenilor . Dar nu numai ca n-am pierdut, dar pana la urma, cu chiu cu vai chiar am castigat si am adunat astfel 3 puncte uriase ! Ref la jucatori, Tanc e o petarda, nu degeaba a fost dat afara de Rapid, din zona lui se nasc cele mai multe ocazii ale adversarilor . Tiago Lopez net superior lui Dani, care este zero barat, ca si Victor Bruno . Camora, inexplicabil de modest . Larie, Petrucci si Muresan, in nota lor obisnuita . Voiculet, rezista doar o repriza, cred ca numai Ferike n-a vazut asta . Jakollis a aratat ca e singura solutie – din pacate – pe dreapta, cum la fel e Paun pe stanga ( aici Dican a procedat bine tinandu-l rezerva ) . Ca varf, avem doar doi, cu ei trebuie sa defilam. PS. Cum norocul nu e efemer, daca nu vor veni ceva intariri, nu vad cum sa prindem primele sase . Chiar daca acum suntem bine cocotati in clasament …

    Apreciază

    • Ar merita încercată formula cu Larie și A.Mureșan fundași centrali. Lângă Petrucci ar merge Voiculeț. Iar dacă Jakolis va fi lăsat să joace meci de meci pe extrema dreaptă, ar avea șansa să ajungă cam la valoarea lui Camora (din zilele lui bune). Deși lui kiruj nu-i place, cred că ar merge o variantă de 4-4-2, cu Beleck și Cristian Lopez în atac (spaniolul ceva mai avansat, că-i de careu). Mincă – Tiago Lopes, Larie, A.Mureșan, Camora – Jakolis, Voiculeț, Petrucci, Păun – Beleck, Cristian Lopez.

      Apreciază

      • De voie, de nevoie, începe să-mi placă acest 4-4-2 robust (oarecum rigid), dar „aducătoare” de puncte…Dă-o încolo de spectacol…:) Sunt de acord cu tine, merită încercat A.Mureşan ca şi stoper, va fi mult mai sigur ca Tînc, n-am nicio îndoială. Problema „se mută” atunci la mijloc, că lipsa lui Muri se va resimţi acolo (îmi place cum joacă acest rol de închizator „şi mai închis”), iar continuare deschide două piste: dacă rămâne 4-4-2, atunci formula naturală este Jakolis-Petrucci-Roşu-Păun (şi Beleck+Cr.Lopez în faţă), iar dacă linia de mijloc se sparge în două (şi se trece la 4-2-3-1), atunci da, soluţia este Petrucci,Roşu – Jakolis, Voiculeţ, Păun, şi în faţă unul din cei doi (eventual prin alternanţă, evident). E posibil ca cuplul de atacanţi propus de tine (în 4-4-2) să fie mai eficient ca perechile deja încercate deja (Beleck+Voiculeţ, Guima+Roşu, etc., cu excepţia cuplului „irepetabil” Tade-Guima…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

      • Maestre, Voiculeț nu face faza defensivă, iar Petrucci nu poate ține singur mijlocul. Lângă italian joacă bine Roșu, să sperăm că va reveni cât de curând. În față aștept să fie încercați Nascimento și Veres, măcar câte o jumătate de oră, că Voiculeț oricum nu duce un meci întreg momentan. Idea cu Mureșan lângă Larie e interesantă, ar merita testată.

        Apreciază

  20. Eu l=am notat pe Dican cu 5.5.Cu 5.5 ,pentru ca i-au iesit schimbarile,in rest o partitura fricoasa ,la asteptare si ciupeala.Eu sunt sigur ca are cunostinte dar ii lipseste COHONES-ul.Oricum suntem in grafic,chiar mai bine decat am sperat.Joc frumos sau urat ,punctele sa vina,apoi mai vedem.Ma bicur pentru jocul lui Jakolis si Paun.Referitor la Lopes al nostru.Pai inteleg eu ca odata,de doua ori este omul potrivit la locul potrivit ACCIDENTAL,dar baiatul acesta este meci de meci acolo unde trebuie sa fie,asa ca nu cred ca doar ACCIDENTAL ajunge sa fie determinant meci de meci.Si tot despre el,vedeti ce preluari face si ce driblinguri,de agresivitatea lui nici nu mai vorbesc,asa ca ,nu cred eu sa fie asa jucator slab.Mie unul imi este simpatic,si este de-al nostru,asa ca,sa va fie simpatic si voua.Sa-l criticati cand merita,dar pana acum merita tot respectul nostru.

    Apreciază

    • Eu i-am dat 8 lui Dican. Nu-s de accord nici cu lipsa duetului cojones, nici cu altceva. Chiar dacă fotbalul pare şi este un joc simplu, totuşi îi o ţâră mai complicat. 🙂 Ne-a prezentat b_o_g_d_a_n destul de clar că şi jocul ăsta fricos, de aşteptare şi ciupeală face parte din teoria fotbalului. Nu place ochiului, dar dă rezultate. Am mai spus, CFR are acelaşi stil bazat pe jocul direct, fără posesie, de vreo 6-7 ani. Doar Cîrţu şi Trică au încercat cu mingea jos, nu le-a prea mers. Diferenţa între jocul practicat sub comanda lui Jorje Costa şi Dican este dată doar de valoarea jucătorilor. Selymes are licenţă Pro, Dican n-are, primul nu a câştigat nici un meci din şase, al doilea a bătut în trei, nu s-a întâmpălat doar din cauza norocului şi a împrejurărilor.

      Apreciază

  21. M-am bucurat pentru victoria CFR-ului . Problema paselor greşite şi a ratărilor se menţine Spunea cineva aici că a strâns din muşchi fesieri. Şi eu am făcut aşa până a intrat Păun când s-a dinamizat toată echipa şi parcă s-a mai luat ceva din greutăţile celor din apărarea CFR-ului. Una peste alta BRAVO CFR ! e bine că am câştigat şi am luat punctele. Pe lângă asta, n-a spus nimeni sau n-am văzut eu , am mai avut satisfacţia la Supercupa Barcelona – Sevilla să-l revăd în poarta Sevillei pe BETO al nostru.

    Apreciază

  22. Vom vedea cand se va practica impotriva CFR-ului acest joc de asteptare facut de CFR, cum va reactiona Feri al nostru. Probabil va impinge echipa in pressing peste liniile adverse. Atunci nimeni nu va mai putea spune ca e fricos. Dar atunci va iesi la iveala situatia pregatirii fizice (atunci se va alerga din greu pe contrele adverse) si arta blocarii contrelor adverse inca din terenul advers fara cartonase (impingeri cu umarul, obstructionari fara duritate, scuipatul intre ochi a atacantului ce vine cu mingea, ciupeli si pitigaieli, impingerea usoara a adversarului aflat in saritura, etc, tot arsenalul „italienesc”).

    Apreciază

  23. io i-as fi dat nota la crainicul stadionului , numai ca nu stiu daca o fost originalul sau ceva ,,copie,, o fost de toata minunea.. Sa fi fost de la caldurile astea?

    Apreciază

    • chiar daca meci de meci sunt in galerie, intimplarea a facut ca la acest meci sa prind un loc la oficiala, intr-adevar crainicul nu a fost titularul pe post ci o copie, un tanar pe la 25-30 de ani. a fost memorabil, am ras cu lacrimi la schimbarea lui napomuceno cu nr 8 de la petrolul, care numar 8 nu stiu nici azi cum il cheama :)) dupa ce a pronuntat, cu greu, numele lui napomuceno s-a dat batut cand trebuia sa pronunte numele celui ce intra pe teren. se pare ca si meseria asta de anouncer este o arta :)).

      Apreciază

    • haha :)) 73’teamModificare la Petrolul. Petrișor Voinea îi ia locul lui Nepomuceno. Am inteles ca Nepo-Napomuceno ala era greu de rostit daca nu esti familiarizat cu fotbalistii din liga1, dar petrisor voinea …

      Apreciază

      • Ai dreptate „dilivio”, si eu am ras in hohote de „prostalaul” de crainic. Eu nu inteleg, cum poti pune pe cineva pe postul lui pe unul care e subzero barat, nu stie numele jucatorilor, doara e asa greu sa citeti de pe o foaie??? Iar textele lui de: „avem parte de….” si de ” se pare ca avem parte de …”; nu va suparati dar cum poti sa spui asa lucruri?? Iar la intrarea lui Paun, inteleg ca are si numele de Alexandru pe langa Adrian, totusi trebuie sa stie ca noi ii spunem Aditza (asa e trecut si pe facebookul lui), nu spui ca intra Alexandru Paun. Cireasa de pe tort a fost: Ne na napo muce uceng co!!! Merita facut un ringtone ca omul asta, hahahaha. Hai CFR!!!

        Apreciază

        • Data viitoare mai bine ma ofer eu voluntar, daca nu au crainic, numai sa nu mai aud altii ca asta. De rasul lumii. Si cand ma gandesc ca la alte echipe mari vezi cate o prezentare inaintea meciului, mai cu drag te uti pe youtube la filmulete cu crainici. Parca si acolo ar fi o lupta, care echipa are crainic mai bun, vizionati filmulete de la echipele turcesti sau grecesti, sau chiar la napoli. Jos palaria pt ei.

          Apreciază

        • a mai fost situatia asta si vara trecuta, cred ca nenea crainic titular e in concediu in fiecare an in perioada asta 🙂 oricum nu o sa-l uit degraba cu prestatia de la meciul cu petrolul pe cel de rezerva. ti-am zis, intimplator, am fost la oficiala si era la 5m in stanga noastra, cum se uita la foaia aia, vai de capu’ meu :)) pacat ca nu l-am filmat :))

          Apreciază

  24. Pentru”minunata” prestatie a „psihopatului”, din frustrantul meci al nostru, cu echipa”Rejelui”,cand i-a acordat doua penalty-uri DUBIOASE,Coltescu a fost gratulat cu un meci in cupele europene,iar acum recompensat cu meciul de aseara,cand a arbitrat excelent(!),provocandu-mi,o minima satisfactie, reparatorie; au fost si ei odata, sanctionati si fostul arbitru-ceausist,Argaseala si cu acolitii lui,au sarit ca arsi,,cerand la disperre, vehement,demiterea centralului,a arbitrilor si a CCA;sa traiasca si ei clipele de cosmar pe care le impun altora(!);daca,in continuare,tot campionatul, Stana va avea parte de arbitraje defavorabile,nici macar atunci, nu s-ar echilibra balanta si nu s-ar compensa furaciunile provocate adversarilor(!)

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.