Daţi răspunsuri complicate la întrebări simple…


… sau invers… Sau… Mă rog, n-are importanţă. Important este că EXISTĂM, că existăm chiar în Liga-1, şi în ciuda unor plecări, avem şi sosiri. Evident, procesul nu s-a încheiat, vor mai pleca (probabil) şi alţii, vor mai sosi (probabil) şi alţi portughezi… 🙂

Aşadar, dacă tot avem seriale ale bârfelor manageriate de Caneto, haideţi să continuăm (spre disperarea unora…) şi tradiţia sondajelor prenatale presezonale, să vedem şi noi care e starea de spirit în rândul ceferiştilor de pretutindeni privind achiziţiile de moment, şansele echipei în noul sezon, etc.

Citind ieri cele 7 comunicate pe site-ul oficial al clubului, mi-am dat seama că nu CANTITATEA contează, dimpotrivă, cu cât scrii mai puţin, cu atât mai bine… 🙂

Aşadar, ca să n-o mai lungim, vă aduc aminte, că softul poate fi accesat fie la „link04” (după ce intraţi în „Sondajele lui Kiruj”), fie la următoarele linkuri:

aici,   aici, sau poate aici

(am pus mai multe, poate vă tremură mâna de emoţie, sau de altceva…)

Şi să nu uit: softul va fi închis luni (22 iunie) în jurul orei 20.00, după care vine analiza… 🙂

HAI CFR!!!

Autor: kiruj

57 de comentarii

    • De acord cu tine, Cristi. O soluţie mai optimă era să lansez un sondaj de „notare”, şi notele însemnau -de fapt- procente de probabilităţi. Oricum, pentru moment (şi ţinând cont că nu am mai făcut de mult timp sondaje, deci suntem doar la începutul „cantonamentului”) consider că e bine şi aşa, vom afla nişte păreri preliminare/brute, apoi mai discutăm, că la aia ne pricepem…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Tocmai în asta constă esenţa scării lui Likiruj: ori la bal, ori la spital. 🙂 Că şi eu m-am enervat că nu-i la răspunsuri şi un “poate”.

      Apreciază

  1. Multumim bacsi Kiruj ca ne ti in priza……..dar cand faci sondaje fa-le in serie ,sa nu tot pierdem timpul.Initial am crezut ca la fiecare „aici” este-un sondaj diferit.Dar noa mere si asa…….
    Mi-a parut destul de simplu,parca si la scoala de soferi a fost un pic mai greu.Singura dilema fost a fost cu Traian Marc.La viteza eram tentat sa spun ca nu era cazul sa-l aduca.Dar cand sti ca este si-un Vatca pe banca de rezerve ,totusi este o chestie pozitiva sa-ti vina un titular la echipa.Per total a avut evolutii care a dat echipei hingherilor siguranta dinspre buturi .Deci in final nici n-a fost un cod binar ,ci ca pe vremea lui Ceasca un da(adeca 1) hotarat pe linie.Traiasca ,la multi ani .

    Apreciază

    • Gică, am menţionat şi în „articol” (dacă ălea de pe site-ul oficial sunt articole, apăi şi asta poate fi catalogat aşa…), că triplarea linkurilor e pentru eventualii mahmuri (chiar dacă n-am fost aşa de explicit…), să nimerească şi ei vreunul…:) Da, faţă de Vâtcă, Marc este un câştig măsurabil, am văzut şi eu meciuri bune ale lui la câini, dar şi goluri primite aiurea (vezi centrarea lui Gabi Mureşan). Mă rog, să se gândească toată lumea la considerente „pro” şi „contra”, apoi să bage un „da” sau un „nu”…:) Ştiam eu că sunt întrebări complicate…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

  2. Caneto, cum naiba nu-l cunoşti pe Likert, păi nu am făcut armata împreună? Ah, era să uit, tu eşti mai mic cu un an…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Scuze, Caneto, comentariul de mai sus era destinat lui Nea_Silica, dar mesajul e valabil şi în cazul lui, cu diferenţa că el e mai mare decât mine şi de-aia nu-l cunoaşte pe Likert…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

  3. 1. Da, dacă nu va fi demis.
    2. Da, dacă menţinerea lui Dican la cârma echipei se va dovedi a fi o soluţie bună.
    3. Da, dacă jucătorul a dorit să plece. Ce, era să aşteptăm până se trezesc domnii de la Bayern sau Juventus?
    4. Poate ni-l împrumută din nou Verona.
    5. Da, bineînţeles, dacă nu veneau, băieţii erau cu 4 în minus.
    6. Da, este o soluţie, vom vedea dacă una bună sau una proastă.
    7. Da, este mai bun ca Amadio. Să sperăm că Mincă va lipsi maximum1-2 meciuri.
    8. Da, dar nu ar strica unul mai bun decât el.
    9. Da, statutul meu nu permite o altă variantă de răspuns. 🙂
    10. Da, îi de ajuns să treci cu ochii peste lotul lui Dinamo şi-ţi dai imediat seama că suntem nişte chiori în ţara orbilor. Cine-i peste noi, fcsb-ul, care a dat bani (suma exactă este undeva între 1 şi 1 milion. Plus TVA sau cu TVA inclus, nici asta nu se ştie exact) pe unul ţâpat de noi?

    Apreciază

    • Vad ca suma deja creste la 500.000 Problema e poate zeroul ala care ii lipsea lui Bela dar gasit de Caneto. Sau transa a doua de bani, daca jucatorul nu ramine in coproprietate.

      Apreciază

  4. Sunt curios sa vad ,ce urmeaza.Pana unde merge pretul,sau daca mai ajunge Muniru la Steaua.Muresan ar trebui sa-l mulga (de bani) pe berbec .

    Apreciază

  5. Momentan cred că suntem capabili a alinia un prim 11 foarte competitiv pentru liga1, deci probabil vom prinde play- offul. Despre podium mai vorbim la iarnă, când vom ști cu cine atacăm partea a doua a sezonului. Ce s-a întâmplat cu Roșu, se vorbea că revine?

    Apreciază

  6. Acum referitor la sondajul lui kiruj bacsi,mie imi convine asta cu da si nu.Macar nu se poate fenta.Oricum la cat de slab este campionatul,ma raliez si eu parerilor exprimate de Caneto .Terminam sus,suntem buni (cei mai buni).Hai TZFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+!

    Apreciază

    • He,he Bela,exact asta am vrut sa scriu si eu.Mi-ai luat cuvintele din gura(tastatura).:-))
      Cred ca Petrucci va fi surpriza CFR-ului.Mie imi place foarte mult.

      Apreciază

      • Eu zic sa mai asteptam. Cine il avea pe rdar pe Larie vara trecuta si citi il considerau petarda pe Tade acum doua veri? Ar fi cazul sa ne dezvatam sa judecam venitii dupa principiul „afara-i vopsit gardul”. Putem avea surprize foarte placute de la jucatori pe care nu ii stim asa cum unii poate cotati mai bine nu vor prinde primul 11 din motive de adaptare, incapacitate fizica, lipsa de forma etc.Eu unul cred ca avem citeva cistiguri certe datorita revenirii la realitate. 1. Avem o masa suficienta (ca 25% din lot) de jucatori crescuti in curtea proprie. Este o baza consistenta pentru a intari identitatea clubului si a-i cimenta sustinerea in regiune. In etapa urmatoare, peste 2-3 ani, de aici vor trebui sa vina ofertele de schimb pentru jucatori foarte talentati la nivelul Romaniei, gen Bumba. 2. Luam din Portugalia din nou jucatori dornici de afirmare si nu de contractul vietii. 3. Aducem jucatori carora le poate creste cota 5. Avem un mix echilibrat intre „batrini”, „maturi”, „talente”, „locali” vs „straini”. Si nu in ultimul rind, nu avem jucatori frustrati ca nu prind transferul vietii, ca se rateaza aici etc.Degeaba erau unii cu picioarele la Cluj, daca mintea le era altundeva.

        Apreciază

        • Frumos scris Cristi.Ai dreptate,si sper sa ne miscam in aceasta directie.Mi-e dor de CFR-ul de la inceputul erei AP.O echipa solida,fara fite si dornica de afirmare.Sper sa nu se repete greselile din trecut ,si atunci vom avea o echipa frumoasa.Hai CFR!!!+!

          Apreciază

        • Da Cristi, așa e cum spui, sunt de acord în totalitate. Sunt curios, totuși, ce ai vrut să ne spui la pct. 4, că -probabil- erau lucruri interesante și pe-acolo…:) HAI CFR!!!

          Apreciază

          • Tcomai ma gindeam sa ii raspund la Luis ca a omis scaparea mea lirica. 4. era ideea cu tineri si batrini iar 5 trebuia sa fie cu „nu in ultimul rind”..dar intre structurat ideile in minte si transpunere pe tastatura am avut o sincopa datorata jumatatii feminine puse pe revolutie (si-a vindut scaunele si masa de pe balcon pe ebay la o gagica iar eu am avut onoarea sa le car).

            Apreciază

            • Cristi, toate necazurile vin de la gacici, fie neveste, fie vecine…:) De colege nici nu mai vorbesc…Un fost coleg de-al meu spunea: „Nu împușca niciodată iepurașul domestic!”…:) HAI CFR!!!

              Apreciază

            • Eu nu m-am dat niciodată la o colegă…Am aștepat în liniște să plece de la firmă…:) HAI CFR!!!

              Apreciază

  7. Va trebuii un nou muniru in echipa , nu stiu cine il va inlocui, iar paun ramine o valoare incontestabila pe stanga pe unde pina la afirmarea lui se tot improviza , testa, sau nu exista .

    Apreciază

    • Înlocuirea lui Muniru depinde de mai mulți factori, din care cel mai important este formula (sau formulele) care va fi (vor fi) aleasă (alese) pentru competențele/aptitudinile noului lot de jucători. Am spus „formule”, pt. că Dican a folosit mai multe în retur, având o deschidere și un curaj pt. a combina așezările. În retur factorii relevanți care au decis modificarea formulei dejoc (de la o etapă la alta, dar în câteva cazuri chiar în timpul aceluiași meci) au fost: adversarul, terenul, lotul avut la dispoziție, eliminări/accidentări în timpul partidei, sau chiar randamentul scăzut al unei formule într-o partidă anume. Concret: pentru închidere îl avem pe Petrucci, dacă reușim legitimarea lui Tahar, totu-i rezolvat, probleme fiind doar dacă unul dintre ei se accidentează sau este suspendat, caz în care se va inventa ceva (cum s-a inventat, de ex., utilizarea lui Cipri acolo). A venit și Nascimento, dar el pare un fel de Bastos (ca joc, cel puțin), tehnic, cu pase filtrante bune, acoperând o marte parte de teren. Dacă se va opta, să zicem, la clasicul 4-2-3-1, atunci lângă Petrucci trebuie inventat cineva, dacă Tahar nu vine. Dacă se merge cu 4-4-2 (există soluții!), la mijloc poate fi perechea Davide-Nascimento, caz în care formula nu prea lasă loc pt. Tahar (dacă vine), în rest există soluții. În retur am văzut și formula de 4-1-4-1 la un moment dat, dar și 4-1-3-2, ambele fiind atractive pentru Petrucci și restul. Și așa mai departe, la infinit. Vom ști mai multe după măcar 2-3 amicale, să vedem cine ce poate, etc. HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Nimeni nu e de neinlocuit, mai ales la acest nivel valoric.Eu nu as subestima nici motivarea noilor jucatori, datorita sanselor pe care le pot primi. Din ce vedem actualmente, avem suficienti „mishlocashi” – Nascimento, Petrucci, Rosu, Carp (nu sunt confirmate nici venirea, nici plecarea iar rolul de fundas in retur l-a jucat mai mult din lipsa de alternative in lot). Practic 4 jucatori cu ambitii de titulari (nu ii includ pe Veres and co), la care s-ar mai putea aduaga un Chanturia care nu face pasul decisiv spre Serie A, raminind la nivel de eterna speranta.Sunt optiuni suficiente de a juca cu doi 6ari, und 6 si un 8 clasic etc. Plec de la premisa ca flancul sting va fi foarte puternic cu Camora si Bruno impartindu-si rolurile defensiv vs ofensiv. Partea buna e ca toti sunt sub 25 de ani si stiu ca trebuie sa traga tare la CFR ca sa faca pasul urmator. Oricum , mijlocul fiind foarte tinar, este compeensat de doi fundasi centrali maturi – din aceasta perspectiva aducerea lui Goian are sens. Plus ca vorba lui Otto Rehhagel, 1m90 nu poti sa ii antrenezi 🙂

      Apreciază

        • Aparatorii centrali in general se aleg dintre cei mai inaltuti. Goian are 1m85, Larie 1m86… suficient pentru o Romanie in care apoteoza erau mingicari pitici gen Lutu. Rehhagel, inainte sa antreneze Grecia si sa ii faca campioni europeni, antrenase 14 ani Werder Bremen, avind in general o echipa de „bosorogi” de peste 30 de ani ( criteriul principal era sa fie insurati cu familii ca sa stea seara acasa) iar fundasi centrali lua numai din tarile scandinave. Intrebat de ce, a raspuns sec – 1m90 nu pot fi obtinuti prin antrenament.

          Apreciază

  8. De regula ,nu prea sunt optimist,dar acum am asa un sentiment ca multi or lua mumu de la noi.Vom fi o surpriza neplacuta pentru ei.Nu ne baga-n seama si cand s-or trezi a fi prea tarziu.Hai TZFR!!!!!!!+!

    Apreciază

    • Mai bine să fim -așa, preventiv- pesimiști, că atunci nu vom avea deziluzii…Vara trecută (să nu mai vorbesc de primăvara asta) toată lumea era pesimistă, și mai mereu treaba a ieșit exact pe dos, adică în bine. Mai bine păstrăm tradiția…:) Glumesc…Și mie mi se pare că există șanse pt. a construi o echipă competitivă la nivel de Liga-1, măcar, dar păreri mai așezate nu pot emite, doar dacă văd măcar 3 meciuri amicale. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Eu cred ca trebuie sa ne raportam la turul editiei trecute atunci cand s-au adunat 34 de puncte si cateva meciuri de tinut minte( Astra, Petrolul, Dinamo, Otelul, Viitorul, chiar cu U) indiferent de locul disputarii.Cu Steaua a fost o repriza excelenta dar si o „gherla” cu Brasovul. Am avut ca referinta un antrenor-surpriza cu introducerea elementelor de forta in primul rand dar si jucatori -surprize placute: Monroy, Larie, Susici, Tade si Guima, la care s-au adaugat extrem de pozitiv Felge, Camora, Muniru, Deac, Paun, Negrut. Au mai fost apoi Chanturia, Dore-in Cupa, poate T.Lopees-cu U.
        Acum ce avem? Antrenor? Da, e de treaba…Jucatori consacrati? Ar fi Larie, Camora, Petrucci, Minca ( desi ar fi putut „scoate” ceva la 11 m sa mergem noi in finala in Cupa), Jakolis( f bun in retur si goluri si assist-uri), Paun care continua ascensiunea. Restul, vom vedea.
        Vreau sa zic ca echipa de acum e slabita fata de turul trecut incheiat pe locul doi .In relatie cu celelalte competitoare cred ca suntem sub Fcsb, Astra, Viitorul, AsA si la egalitate cu Petrolul, Botosaniul si Craiova.
        Un loc 6 cu play-off ar fi un obiectiv decent ca si practicarea unui joc placut cum au fost o duzina in campionatul trecut pentru spectatori.
        Eu am ramas „indragostit” de golurile lui Tade de la Ploiesti, acasa cu Astra, al
        doilea cu Asa, Deac cu primul gol cu Astra, Jakolis cu Botosani in retur, Petrucci cu Rapidul, Guima tot cu Astra….

        Apreciază

        • Fără să fiu un optimist de serviciu, în opinia mea Viitorul şi Petrolul (cel puţin ca lot) nu sunt peste noi, iar Botoşaniul e sub noi (poate şi Craiova, nu uita au plecaţi câţiva oameni de bază de acolo, ca şi de la petrolişti). Apoi, aceste comparaţii sunt doar păreri „statice”, aşa, pt. că contează ECHIPA, până la urmă. Şi nu uita, Miri a scos un loc 2 dintr-un lot, care la începutul sezonului trecut era catalogat chiar de noi unul de locurile 9-10, cu îngăduinţă. Va conta enorm ce pregătire vom face, şi cuplul Feri-Dan ce „strategie de luptă” va elabora, inclusiv calitatea/cantitatea actului de motivare al băieţilor. Va conta enorm „flămânzimea” noilor portughezi (eu cred că vor o afirmare cât mai rapidă), la care se adaugă, oricum, ardoarea unora dintre cei deja existenţi (Camora, Larie, Păun), care pot trage după ei şi restul coechipierilor HAI CFR!!!

          Apreciază

        • Dă-mi voie să te contrazic: teoretic, avem un prim 11 cel puțin la fel de competitiv decât cel de acum 1 an. Simt un minus la portari, unde Mincă este clar sub Felgueiras, și la fundașii centrali (campionatul trecut l-am început cu Larie-Rada, l-am încheiat cu Larie-Carp, momentan nici Ene, nici Tânc nici Goian nu este peste Carp). În rest, Dani Coelho este cam de nivelul lui Susici, în centru în sfârșit avem doi mijlocași cu pasă: Nascimento și Roșu care amândoi sunt peste Monroy, și s-ar putea să facă un cuplu mai eficient cu Petrucci, decât Muniru. În stânga îi avem pe Camora și Păun, plus Vitor Bruno care poate juca și fundaș și mijlocaș, și e în mod cert un câștig. Mijlocaș dreapta deocamdată doar Jakolis, dar probabil să mai transfere pentru acel post. Cristian Lopez pare mai fotbalist ca și Tade, urmează să vedem cum se acomodează. Eu sunt optimist.

          Apreciază

          • Da, Csongi, ai dreptate. M-aș lega un pic de opinia ta vizavi de Mincă, în opinia mea nu e (cu mult) sub Felghe, dar a avut tot felul de neșanse ș -în plus- nu a avut o armată de „vizibilitate și de promovare” în spate (sau în lateral), cum avea Felghe. Calitățile pur fotbalistice nu sunt foarte departe una de cealaltă. Felghe are (a avut) un plus evident la carismă și personalitate, dar în plan fotbalistic (am mai spus-o, mă repet) a avut destule erori, unele nu foarte vizibile, dar nu vreau să reiau discuția, că nu-mi place ciorba reîncălzită. Mincă e mai tăcut, așa, de felul lui, dar prestația lui contra Rapidului (de exemplu) a arătat clar, ce poate băiatul. HAI CFR!!!

            Apreciază

  9. Eu am o singura observatie de facut. Daca pleaca Tade, vom deveni echipa fara nici o „pata neagra” , adica cea mai „curata” din Romania:-)) Ar fi pentru prima data cred, de prin 2005, cand in lot nu va fi niciun jucator de culoare.
    Ne putem trece cu mandrie dept sponsor principal KKK-ul:-)))
    Si ar mai fi ceva. In momentul de fata avem in lot un singur extracomunitar: Carter. Este fffff bizar:-))))
    La tactica nu ma bag , ca nu ma pricep:-)))

    Apreciază

    • Problema care trebuie pusa este ca jocul sa aiba…. culoare! Iar la componenta lotului, de salutat ar fi prezenta a cat mai multi jucatori de la echipa de juniori si din zona noastra.Spectatorii vin la stadion si pe sentimentul de patriotism local si nu numai la noi( ex .Spania, Portugalia cu echipele din Porto si Lisabona, etc,).
      Ex Minca este din Zlatna, ar fi bun un Muth( fundas de 1,87) de la Medias care e din Tarnaveni, Roman tot de la Medias, e ceferist, neaos clujean si care a ajuns sa fie golgheterul Gazului, un Constantinescu de la Brasov nu ar strica chiar daca are 33 de ani ( a marcat 11 goluri!) si e un bun play maker.
      Daca tot vorbim si de o pata de culoare, Tahar o poate aduce , desigur, prin jocul practicat,De altfel vine de la Sheffield Utd si a avut 4 selectii si 2 goluri la Algeria U20 .La Medias a dat 3.
      De remarcat in acest context, Fc Botosani care aduna tot ce poate de prin Transilvania: Curileac, Tiut, Batin si inca vreo 10!

      Apreciază

      • Cristi, stai calm (citat din tine…), Milu nu vrea nici mai mult, nici mai puțin de atât, pur și simplu a făcut o observație haioasă…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

        • Eu i-am raspuns lui Gavrilo… cit despre petele de culoare, discutam in Septembrie, Deocamdata Tade nu e plecat oficial (prezentat la o noua echipa) si nici la noi n-a venit nici un „portughez”de prin Insulele Capului Verde.

          Apreciază

  10. Interviu Vitor Bruno în stiridesport. Seamănă un pic băiatul cu fostul „el capitano” Ricardo Cadu (atât la înfăţişare, cât şi la determinare, cel puţin în fotografie). Poate vor fi -într-adevăr nişte băieţi dornici de o afirmare rapidă, bazată pe muncă, pe seriozitate. Restul depinde de cuplul D&M (Dican-Matei, pe linie sportivă) şi de IM (pe linia alimentării la zi a cardurilor)…:) Să fie bine venit/veniţi! HAI VITOR!!! HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Cu jucătorii ăștia noi ori mergem la bal, ori la spital. În mod cert nu au venit pentru bani, nici pentru champions league, că acolo putem ajunge cel mai curând peste două sezoane, înseamnă că fie vor să câștigee trofee, și atunci mergem la bal, fie au venit în lipsă de alte oferte, și atunci mergem la spital. Eu totuși merg pe prima variantă.

      Apreciază

    • Nu e nicio tragedie…Îi avem (doar la închidere mă rezum) pe Petrucii (scuze pentru „pepofonie”), posibil Roșu, posibil și Carp (dacă rămâne). Până la urmă se poate merge și cu un 4-4-2 (unde cei doi mijlocași centrali sunt poziționați diferit pe verticală, de ex. Petrucci mai în spate și Nascimento mai în față), deci soluții există. Da, scriptic (dar și faptic) era un jucător util, așa cred și eu, dar viața (ceferistă) merge mai departe, tot timpul…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Noi nu prea avem cum sa ne plingem…Darmstadt98, nou promovata in Bundesliga dupa un singur an in liga a 2a s-au reunit cu saptamina asta cu 12 jucatori de cimp si 2 portari. Pina si echipele mai mari de a doua liga le iau din jucatori. Au luat anul trecut foste rezerve sau accidentati, n-au putut risca la contracte si au semnat cu jucatorii doar pe un an. E fata celalata a medaliei pe care o avem si noi, atita ca la noi s-a semnat la siguranta si s-a ramas pe costuri. Cind vezi ca se intimpla si la altii, esti mai intelegator, nu?

        Apreciază

        • Da, până la urmă situaţia este incomparabil mai bună decât în februarie, când nu aveam lot, nu aveam pregătire, nimic. Acum deja există un lot cristalizat în proporţie de 90-95% (să zicem că mai pleacă vreo doi şi vin alţi doi), posturile sunt acoperite (cu un minus pe dreapta-spate), cantonament va fi. Cel mai important lucru este în acest moment pregătirea tehnico-tactică (sună a limbaj de lemn din anii 70, dar chiar aşa este), omogenizarea echipei, definirea jucătorilor cheie în angrenaj, cristalizarea unei formule standard, găsirea unei idei de joc adaptabilă pentru aptitudinile celor din lot, exersare de scheme, organizarea ofensivei/defensivei, etc., etc., etc. Greul (şi responsabilitatea) cade acum pe cuplul Dican-Matei, HAI CFR!!!

          Apreciază

          • De “încărcarea bateriilor” ai uitat sau figurează la „etc., etc., etc”? 🙂 De ce îi cu minus dreapta-spate? Dani Coelho, Tiago Lopes şi, la nevoie, Jakolis nu sunt îndeajunşi? Dreapta-faţă îi cu bai, până nu se întoarce Chanturia.

            Apreciază

            • Aia cu bateriile e la al doilea „etc.”…:) Eu ştiam că Lopes pleacă, iar Jakolis a fost re-reprofilat pe dreapta-faţă. Trebuie consolidată mai întâi baza (apărarea), apoi restul, dacă mai rămân piese disponibile…:) HAI CFR!!!

              Apreciază

            • Daca ofera Gigi 1 milion pleaca:).Am avut si in iarna plecati care acum sunt bine mersi – Guima, Petrucci… asa ca vedem.

              Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.