Bârfa Manger 2015-2016 – ediţia de vară; partea a 3-a


Dezamăgitor transfer! Al lui M. la sb, că mi-e şi groază să scriu pe de-a-ntregu’ numele părţilor implicate în afacere. Partea cea mai proastă e că această mutare pare să nu-şi aibă locul la Bârfa Manager, cam peste tot se scrie ca de o certitudine. Rămâne la nivel de bârfă doar suma de transfer, în 15 publicaţii sunt vehiculate 30 de variante de câte pungi de-un leu are nevoie Gigi ca să le umple cu euroi. Sunt de aceeaşi părere cu gică10, Muniru are un potenţial de creştere foarte mare. Dar, nu sunt specialist, poate mă înşel, profesioniştii au ochii formaţi, mi se pare curios – ţinând cont de vârsta şi calităţile jucătorului, precum şi de faptul că are un nume datorită lui Muntari – că nu s-a găsit nici o echipă mai de Doamne-ajută să sară cu mărunţişul pe care-l dă cel unde l-am dat. Aia cu perioada de transfer până la sfârşitul lui august nu prea ţine, dacă-l voia o echipă serioasă, îşi arăta opţiunea de mult. Asta e, îi doresc o carieră de succes lui Muniru, să spargă gheaţa şi la marcat de goluri şi, ca să fiu şi răutăcios, la cât mai multe autogoluri în meciurile pe care le va disputa contra CFR-ului. În finalul subiectului, legat de noua lui destinaţie, sunt foarte curios, cum va reacţiona tata Gigi când musulmanul Muniru îi va sări de bucurie în spate şi-l va strânge de grumaz? 🙂

Vreau să cred (că toată lumea crede în ceva, iar eu cred că mai beau una mică) că este încă de actualitate o remarcă mai veche a lui Sougou: „La CFR totul ţine de organizare. Fotbaliştii nu sînt atît de importanţi. Cel mai important lucru acolo este echipa. CFR a schimbat mereu jucători, dar nu şi-a pierdut niciodată identitatea, iar eu aşa am perceput reţeta succesului de la acel club. E adevărat că unele achiziţii au nevoie de timp, dar …” .
Au plecat Deac, Muniru, Dore, Chanturia, Amadio, sunt, probabil, şi alţii pe ţeavă, dar mai şi vin jucători, doar de-aia se folosesc patru categorii în prezentarea mişcărilor din perioada de mercato: venire sigure, plecări sigure, venire posibile, plecări posibile.

Să vedem cum stă treaba la CFR:
Portari: Mincă, Marc, Vâtcă, Began
Fundaşi: Tiago Lopes, Larie, L. Goian, Tânc, Ene, Jakolis, Carp, Dani Coelho, Camora, Răzvan Pop.
Mijlocaşi: Petrucci, Neluţ Roşu, Vitor Bruno, Pintea, Ţârlea, Cubleşan, Kereki, Păun, Veres.
Atacanţi: Negruţ, Bruno Guima, Carter, Tade.

Veniri sigure: Traian Marc, Vitor Bruno, Lucian Goian, Dani Coelho, Neluţ Roşu.
Plecări sigure: Ciprian Deac, Ferebory Dore, Giorgi Chanturia, Sulley Muniru, Remo Amadio, Jazvic.
Veniri posibile: Filipe Nascimento (20 de ani), Cristian Lopez (26 de ani, Burgos), Robert Cale (21 de ani, fost la Universitatea Craiova), Marius Pop (19 ani, Perugia), Aymen Tahar (25 de ani, Gaz Metan), Diogo Viana (25 de ani, Gil Vicente), Romeu Ribeiro (26 de ani, Penafiel), Luis Miguel Pinheiro Andrade “Luisinho” (25 de ani, Academico Viseu), Nikola Jakimovski (25 de ani, Varese).
Plecări posibile: Toţi pentru care se vor primi oferte de nerefuzat (minim 50.000 euro), probabilitate mai mare de plecare posibilă fiind în cazurile lui Tade şi Carp.

Probabil, vă întrebaţi cine naiba o mai fi Nikola Jakimovski? Este unul din malacii văzuţi de noi vara trecută în Gruia, la meciul de EL cu Jagodina, un mijlocaş macedonian achiziţionat în iarnă de Varese şi care pare că va schimba din nou echipa în această vară. Mai multe site-uri italiene, printre care şi gazzetta.it, scriu că de jucător se interesează Genoa, Carpi, Trabzonspor şi Cluj (ştim că în lumea fotbalului din străinătate Cluj înseamnă CFR). Pe sportxpress.it, numele lui nu apare la „trattative” nici în dreptul lui Carpi, nici în dreptul lui Genoa, google.com.tr dă zero rezultate pe ultima săptămână pe numele lui, nu-i rămâne decât opţiunea CFR. În cazul unui transfer, marele minus ar fi declaraţia apărută pe site-ul de mai sus: „Il mio cuore è già rossoblù...” 🙂

jakimovski1-e1421247072164

Autor: caneto

53 de comentarii

  1. Maestre, revin cu impresia mea (prezentată şi ieri, ca o completare la ce a zis Gica10) despre Muniru: are -într-adevăr- potential de creştere, dar nu chiar aşa de mare, cum se preconizează. Băiatul are -totuşi- 22 de ani, alţii la vârsta asta „şi-au terminat potenţialul de creştere” şi erau jucători gata formaţi, indiferent de nivel. Are un talent nativ imens pentru acest joc, dar are şi lacune serioase, din care indisciplina tactică e doar una. Nu uit nici acum floricelele lui repetate (meci de meci) la mijlocul terenului, soldate -deseori- cu contraatacuri tăioase ale adversarului. În Italia aşa ceva nu există nici măcar în serie B, probabil de-aia nu a ajuns acolo. În faza defensivă pură a fost muuuult mai folositor, are -fără îndoială- stofă de închizător, dar -repet- problema lui este atracţia (deseori fatală) vizavi de ieşirile estetice din încercuiri, Ne a ajutat mult în sezonul recent încheiat, mai ales în returul asta zbuciumat, îi doresc -sincer- o carieră de succes, dar am rezerve, totuşi. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • O fi el indisciplinat tactic, dar nu la acel nivel la care a fost acum 2 ani. Pe măsură ce i se coace mintea şi adună experienţă creşte şi disciplina tactică. Să ne aducem aminte cum Miriuţă îl scotea din teren prin minutul 20 tocmai din cauza floricelelor, iar rezultatul a fost că floricelele s-au mai rărit. Le făcea cu minte de copil ca să atragă atenţia. Dacă ajungea la o echipă din vest, disciplinarea lui ar fi decurs mai rapid. Aşa, la bucale, le va face în continuare gândindu-se că-l va observa, până la urmă, o echipă din vest. 🙂 Iar lui Gigi îi va sări ţandăra la un moment dat.

      Apreciază

  2. Realitatea ultimului an si lipsa mizei EL ma face sa cred ca lotul se va stabiliza in jurul unei cifre de 25 de jucatori – pe care ii si avem, daca la lista il adaugam si pe Tade, nevindut oficial(inca). Anul trecut ne-a invatat ca exista un lot de inceput de campionat si unul de luna septembrie. Atunci a fost cu fortarea grupelor EL, acum e cu negocieri. Cel mai probabil vom mai vedea un fundas odata cu plecarea lui Carp si vreo 3-4 „mishlocashi”, nume ca Pintea, Tirlea, Cublesan fiind cel putin momentan destinate umplerii lotului. De asemenea ma astept sa mai apara 1 atacant, acolo existind o problema de motivare in iarna (Guima) si doi jucatori care vin dupa accidentari lungi(Negrut si Carter).

    Apreciază

    • Sunt curios ce va fi cu Tade…Trăsături (foarte) diferite de cele ale lui Muniru: perseverent, ambiţios, psihic puternic, nu prea tehnic, disciplinat tactic. În opinia mea trebuie vândut pe o sumă cât mai mare, va fi mai bine şi pt. el, şi pt. club. Înclin să cred, că nu va mai repeta reţeta de goluri cu tot cu ambiţia lui…Să ne amintim, că Gregory este practic invenţia lui Miri, care a avut grijă de el ca de „ouăle de paşti” încă pe vremea când el nici nu a marcat vreun gol, la începutul sezonului trecut. Mulţi (printre care şi subsemnatul) credeau atunci că e vorba de o glumă, dar Miri chiar a avut ochi pt. el, l-a şi montat corespunzător, apoi şi Feri l-a valorificat -mai mult din inerţie- în retur. HAI CFR!!!

      Apreciază

    • N-o fi EL, dar există miza calificării în play-off şi n-aş vrea să creadă lumea că va fi floare la ureche. La cât de pesimişti au fost mulţi la startul sezonului trecut, îmi pare că se cade în extrema cealaltă, se consideră că unul din primele 6 locuri este ca şi acontat. Nu prea îmi pot da seama cum se poate face o comparaţie valorică reală a loturilor echipelor din prima ligă, cam toată lumea a trecut la calitate chinezească, consider că ar fi un lucru nemaipomenit de bun să rămână Camora şi încă câţiva din garda veche care pot să transmită mai departe nou-veniţilor mentalitatea de învingător primită la rândul lor, după transferul la CFR, de la Cadu&co.

      Apreciază

        • „Comitetul Executiv al FRF a aprobat la 29 mai 2014, în urma propunerii Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, ca din sezonul 2015-2016 în Liga I să evolueze 14 echipe într-o nouă formulă de desfaşurare, sezon regulat şi play-off (între echipele de pe locurile 1-6)/play-out (între echipele de pe locurile 7-14).” link

          Apreciază

      • Caneto boratom ! Spune-ne si noua; ca, care-i Viseu de la care vine Luisihihinihoho asta , de Sus ori de Jos ?? Poate ca-i de la Cavnic ori Baia Sprie ….. S-ap’i , Academica asta , tot din reteaua de Academii face parte ca si Academia rejelui ? Da’ , lasand la o parte gluma, lotu’-i destul de echilibrat, pana acuma si sa nu ne para chiar asa de rau dupa Muniru : multumim si atlu’ la rand ! Imi plac cuvintele lui Sougu :” CFR-ul este un mod de a fi …”. Vedeti si voi bine,dragi CFR-isti (mai vechi si mai noi ) , ca ; echipa asta are ceva special, o Karma aparte … Noi suntem „CLUJ” asa cum spun strainii , suntem o stare de spirit , suntem „o simtire aparte”…Cine vine aici , devine „CINEVA”, cine pleaca ……Si nu este vorba numai de fotbalisti.

        Apreciază

  3. Mi-e ciuda ca Muniru a ajuns la fecali si daca e adevarat pretul de numai 350 mii, supararea e si mai mare . Si avand doar 22 de ani, are potential de crestere, sa nu ne miram daca castigul ciobanului se va masura in 6 zerouri, felcerul nefiind in stare sa-l vanda nici macar cu 1 mil ! ( eu totusi cred ca pe langa 350 mii, ceva banuti negrii au ajuns in buzunarul celui mai cinstit si priceput presedinte ! ) Si inca ceva, pt sezonul viitor nu se aplica regulamentul cu transferul non euro doar pt interntionali ? Deci cum poate ex steaua sa transfere un african care n-are jocuri in nationala tarii sale ? In fine, om trai si om vedea ce si cum va fi, pana acum dupa mine am pierdut calitate ( Deac, Chanturria, Tade, Carp, Muniru ) si s-a adus cantitate . Din pacate …

    Apreciază

    • Explicaţia a dat-o vlad, pe cheferetv. S-a modificat regulamentul cu 3 prezenţe la naţională: “Jucătorii extracomunitari legitimaţi la cluburi din România la data de 19.03.2015 urmează a putea activa în continuare la echipele de club din România, iar în situaţia în care se legitimează la cluburi din străinătate aceştia pot reveni ulterior la cluburi din Romania doar dacă anterior au fost legitimati cel puţin 3 ani la cluburi din România“, scrie site-ul oficial al FRF.

      Apreciază

  4. Mersi Caneto pt lamuriri . Cu privire la banii primiti pe Muniru aflu de la Digi, ca fecali plateste doar 100 mii !!! si inca 100 daca se califica in grupe . Daca nici asta n-are miros de bani negri, atunci a ce miroase ?! Ca-i nepriceput felceru in d-ale fotbalului e una, dar asa tampit nu e sa-l dea pe Sulley practic gratis si sa nu uitam, totul e cu stirea si decizia chelului ! Si inca ceva, la buget felceru spune ca e de 4 mil, eu stiu ca din tv se incaseaza 3,5, la care trebuia adaugat un minim de 1,5( Tade si Muniru ), dar parca vad ca si pe Tade se va spune ca se incaseaza max 500 mii, deci iata ca se pica pe 4 mil, si nu 5, cum era normal . Pot sari pupincuristii cum vor, dar ca felceru si chelu tepuiesc in continuare clubul e clar ca lumina zilei ! Si apropo, de ce bugetul nu e de min 10 mil, doar telefoanele investitorilor au curs cu nemiluita pe mobilul marelui presedinte …

    Apreciază

    • Vass draga, eu zic sa nu mai fii atat de naiv si sa pui botul la toate sumele vehiculate de „sursele de incredere” PORNOsport, GIGIsport sau stirideU. Adevarata suma o stie doar clubul si sunt sigur ca nu e vorba doar de 100K. Parol mon cher!

      Apreciază

    • Bela, de unde era un buget de 5 mil „normal” ? Clubul e in insolventa – legea il obliga sa se focuseze pe partea operationala care nu produce pierderi – asadar bugetul se poate face doar pe veniturile sigure care sunt cam de 4 milioane : cam 3 mil bani TV, cam 500.000 bilete pe sezon , sa zicem 500.000 diverse contracte mai mici de sponsorizare. Doi, legat de pretul jucatorilor – nu uita ca din vinzari de active in insolventa trebuie platiti si creditorii – esalonarea platilor poate are de-a face cu ascunderea banilor ulteriori in cheltuieli curente. Nu e neaparat moral, dar mai bine decit sa ajunga banii la ANAF. CA fost director financiar credeam ca esti la curent cu asemena trucuri simple de optimizare a lichiditatilor.Cit despre preturile jucatorilor, trebuie sa recunoastem ca de multe ori le vedem cu suflet de suporter. Jucatori ca Muniru gasesti in liga a doua franceza pe la echipele mici si in liga atreia spaniola sau germana- in general se cam transfera pe acolo fara bani. CFR ca nume e mai slab ca Steaua, pentru ca nu are constanta in alivra jucatori, aici din pacate s-a stricat ceva in ultimii 3 ani. LA fel a fost si cu Mario F., ne miram noi in iarna cit de putin incaseaza CFR pe el, dar daca ma uit la ce sume s-au transferat portari in ultima saptamina in Europa, zic ca a fost chiar bine.

      Apreciază

      • Lasă-l pe Bela, Cristi, ce a fost în anii 70-80 (ca director financiar, funcție care nici nu prea a existat, eventual ca o dublură/control a contabilului șef, în „organizații socialiste” normale nu a existat funcția de director financiar, știu foarte bine ce spun), nu se compară cu trucurile financiare anno domini 2015. CAER-ul îți asigura piața de desfacere, partidul asigura încasările relativ sigure ale arieratelor (eventual prin stingeri ale datoriilor prin compensării înlănțuite), ce trebuia să facă un director financiar (dacă chiar a existat funcția respectivă în unele cazuri)? În rest, ai perfectă dreptate, așa văd și eu, suma asta de transfer dubioasă a lui Muniru are legătură -în mod cert- cu driblarea creditorilor înfometați…HAI CR!!!

        Apreciază

        • Eu nu condamn parerea lui Bela. Toate opiniile sunt binevenite si cei care nu suntem de acord cu el trebuie sa remarcam consecventa sa. Insa atunci cind incercam sa vedem din afara lucrurile si sa descifram diversi pasi, legea si unele trucuri tipice sistemului economic actual ne ajuta sa limpezim un pic lucrurile. Legea spune clar ca in caz de insolventa bunurile de patrimoniu se pot vinde doar cu aprobarea creditorilor iar sumele obtinute folosite doar dupa decizia acestora.Altfel e caz de puscarie pentru cel care semneaza actele. Si intram in detaliile legii. Daca Muniru a fost adus fara o suma de transfer pentru drepturile federative, nu poate fi incadrat ca activ – e ca o marca dezvoltata intern.Daca s-a platit ceva , se aplica legea. O alta chestiune e obligatia administratorului de a nu prejudicia patrimoniul societatii – aici o vinzare poate fi fortata de expirarea contractului, practic vara asta fiind ultima sansa de a lua ceva bani pe jucator. Apoi vine partea de trucuri cu fluxurile financiare.

          Apreciază

        • Nu-i chiar asa, Kiruj bacsi ! Bela o fust un bun” finantist” chiar sin anii 90-2000 la Elcond Zalau, la BCR … A fost, dintre putinii , care au avut o viziune moderna asupra problemelor financiar-economice ale momentului respectiv…Io nu-s de specialitatea asta, dar am inteles multe de la el in putinul timp cat l-am cunoscut.. S-ap’i , nu-i mai batran cu mult ca si tine , adica nu esti tu mai tanar ca el . Bela Vass, ai respectul meu ca si profesionist ! Da’ , nu mai fi asa de dur cu „felceru’ „, ca si tu esti doar „un contabil „…Nau ofens !!! Caneto ! Ma bucura stirea despre academicianu’ nost: Tony. Ar fi bine sa se reintegreze la CFR , numa’ sa-l lase „felceru’ ” lu’ Bela…

          Apreciază

          • Am auzit şi eu de Bela (de funcţia lui de după „revoţie”), ştiu şi de calităţile lui, am auzit din alte surse. Ce am zis eu era o teorie valabilă mai mult în anii 70 (început de 80), când dacă vreun contabil şef mai al dracu o lua razna, se inventa câte un post de director finanicar, care n-a făcut altceva (cel puţin la noi), decât să-l urmerească pe contabilul şmecherit…:) HAI CFR!!!

            Apreciază

  5. Mersi pt aprecieri Achilles, dar eu nu ma supar ca altii sar la gatul meu cand imi expun parerile, m-am obisnuit de atatea ani . Cu Muniru esenta e ca l-am dat la dusmanii de moarte, care de cand suntem cineva in liga 1 , ne fac permanent hoti si unguri de scos din tara . Iar daca la asta adaugam si pretul scazut, enervarea cel putin a mea devine si mai mare . Citesc acum ca muresenii l-au vandut pe Bumba cu 650 mii euro la evrei, sa nu zica nimeni ca Muniru ( avand de partea sa si renumele fratelui ) nu se putea vinde cu cel putin atata .Graba cu care a fost vandut, repet, la dusmanul de moarte si la un pret injositor ( cel vehiculat prin presa, ca felceru nu ne zice nimic, nu-s eu de vina ! ), ma face sa suspectez bani negri, asta e parerea mea pe care nimeni, nici macar cu toate jignirile posibile, nu mi le poate schimba . PS A trecut cu vederea ce-am scris despre plecari si veniri, respectiv ca pierdem calitate si aducem doar cantitate . Gresesc si aici ?

    Apreciază

    • Béla, nu trebuie să ne pripim cu trasul concluziilor. Anul trecut, tot în perioada asta, a plecat şi mai multă calitate, a venit o şi mai mare cantitate, totuşi rezultatele şi evoluţia echipei au fost superioare celei precedente, cea cu calitate. 🙂 Citeşte un pic comentariile de anul trecut, majoritatea era pesimistă, fără să ştie care nou-venit ce poate şi ce ştie. Uite, tu ai spus printre altele: „Nu stiu ce va fi in final, adica la inceputul noului sezon, dar parca se lucreaza mai cu cap . Jaime cred ca e peste Rada sau Maftei si oricum, e tanar.”, “Treaba cu Larie e oabla, daca stia ceva fotbal , azi era al ciobanului !”, “Oricum, in campionatul ce vine , nici o sansa la primele trei locuri !” Şi eu credeam că Jaime e peste Larie, dar ne-am înşelat amândoi. Nu s-au terminat mişcările, poate mai pleacă calitate, poate mai vine cantitate, iar cantitatea rămasă s-ar putea să producă o surpriză plăcută, asemănătoare celei care a devenit între timp calitate, după cum nu putem exclude nici posibilitatea unui chix. Dacă nu pleacă Camora, Larie, Guima, Păun, Mincă, Petrucci, eu rămân optimist. Dacă va fi să plece şi dintre ei, n-am ce face, tot optimist voi rămâne. 🙂

      Apreciază

  6. Si inca ceva, daca banii negri s-ar duce pe interesele clubului ( transferuri etc ), zau ca m-ar durea in cot, ba chiar mi-ar fi ciuda ca de ce nu s-a declarat doar 50 mii ! Dar domnilor, distinsii conducatori prin ce au facut cu banii multi incasati ne da oare siguranta ca acum diferenta dintre suma declarata si cea efectiva nu le intra in jeb ? Eu nu uit repede ca n-au platit jucatori emblematici ( Pereira, cel mai revoltator caz, dupa mine ) nici cand cand erau plini de bani, una cat o suta, n-a incredere in duet nici ca intr-o ceapa degerata, ba sunt convins, ca sterpelesc bani si in continuare, noroc cu insolventa care face imposibila furtul banilor din tv . Sau nu ?

    Apreciază

    • Bela, nimeni nu sustine ca lumea fotbalului este una a porumbeilor albi. Si nimeni nu a sustinut vreodata ca cei intrati in fotbal nu si-au facut si ei partea, intr-un fel sau altul. Unii au vrut bani, altii popularitate, altii influenta locala, altii doar libertate. Pina in clipa de fata insa, la CFR nu exista nici oameni care sa fie in inchisoare pentru bani negri, nici procese pe rol pentru asta. Si daca e cazul sa se face aranjamente, ele sunt facute fie mai inteligent decit le fac si alti actionari ( si nu cred ca cei 3 de la Energobit sunt niste prosti, fac pariu ca au diverse participari optimizate fiscal prin vehicule de investitii) si controlorii clubului (nu poti spune ca ANAFul nu ne iubeste si nu vine in vizita), fie sunt perfect legale ca si clauze comerciale.

      Apreciază

  7. Jucatorii vin si pleaca.Este normal sa fie asa.Ce ma deranjeaza insa la acest transfrer si nu numai la acesta ,ci si a lui Felghe,este ca am devenit o echipa care nu prea conteaza ,o echipa micuta (dar macar n-am murit) ,o echipa care este supusa de un cioban .Ciobanul isi impune vointa la un transfer al unui jucator de la CFR.Na fratilor,asta este trist,nu ca pleaca Muniru.In locul lui vine altul,dar cum ramane cu imaginea CFR-ului.Mai contam oare?

    Apreciază

    • Luis, diferenta dintre cluburile mari si cluburile mici este ca un club mare joaca international ( grupe EL) si cind are un an prost, un club mic joaca international doar cind are un an bun. Dincolo de El Ciobandante si mojiciile lui, Steaua este un club mare, tocmai pentru ca este singurul cu constanta internationala. Noi, chiar daca avem ifose, suntem un club mic. Avemin ultimul deceniu mai multi ani fara participare internationala (calificarile de anul trecut nu se pun ca deh, calificari) si in urmatorii 2-3 ani iarasi nu se arata. Cum spune si Kiruj, unele lucruri nu le poti sari si cum zic si eu de multa vreme, ca sa fii un club mare trebuie sa fii constant sus in clasament. Asa cum Borussia Dortmund este un nr 2 puternic dar totusi ca nivel sub Bayern (ceea ce si duce la pierderile de jucatori), tot asa si noi dupa ce rezolvam problemele financiare trebuie a ne propunem sa fim un nr 2 solid in Romania. Poate va dura 10 ani, dar prefer asa decit un Glasgow Rangers.

      Apreciază

    • Pe mine mă miră că Gigi mai are curajul să transfere de la noi. De trei ori s-a fript din trei, Semedo, Surdu şi Kapetanos. Chiar nu i-o doresc lui Muniru, dar există şi posibilitatea ca la anul, ciobanul să ni-l dea înapoi, plus 200,000, la schimb cu Nascimento sau Lopez. 🙂

      Apreciază

      • Fix de acest lucru ma miram si eu de obicei afecerile cu ciobanul au fost foarte profitabile pentru noi: l-am luat pe Kape gratis si a rupt norii la noi a mes din nou la cioban si a frecat banca de rezerve, Surdu a plecat si el pe cai mari si a iesit rau de tot in decor iar Semedo e cireasa de pe tort a plecat ca o vedeta sa capotat lamentabil, in aceste conditii mare pacat ca nu te-au dat alt jucator la schimb care sa explodeze al noi de exemplu Tanase:D sau Latovlevici ca pe Stanciu is sigur ca nu vor sa il dea.

        Apreciază

      • Pai ce alternative are? Straini nu mai aduce ca Meme l-a fript de mai multe ori, asa ca ia doar ce a vazut si cunoaste cit de cit. Si face si el ca la oi – alea batrine le taie (de pe lista) si ii lasa pe mureseni sa le ia. Aia care trebuie tratati „de schiop” ii ocheste prietenul special al lui Bela si ii aduce la Cluj.

        Apreciază

  8. Mie îmi pare rău totuşi că Muniru a ajuns la feces. Dacă are impresia că ciobandantele e un om de bine greşeşte grav. Va trebui să-şi dea seama că din pretinul lui tati a devenit o marfă pe care o poţi vinde, o poţi arunca într-un depozit, poţi să-l trimiţi la FC Buzău (dacă mai există), sau poţi să-ţi ştergi picioarele de el. Trist.

    Apreciază

    • Martinus nu a acceptat contractul pentru că nu i s-a părut corect să aibă clauză de reziliere de 10 milioane la un preţ de achiziţie de 250.000. Muniru, în schimb, a acceptat clauză de 10 milioane la un preţ de achiziţie de 100.000 sau 200.000 sau 250.000 sau 350.000 sau 500.000 sau … Asta înseamnă că şi-a dorit mult de tot transferul acolo. De bucurie, a şi transmis acasă, pentru maică-sa, că a semnat cu CFR. 🙂 Să nu păţească ca şi Lewis Hamilton la o cursă de F1 (a oprit cu Mercedesul la boxele fostei echipe, McLaren), la meciul direct să intre pentru echipare în vestiarul CFR-ului. 🙂

      Apreciază

  9. Văd că apar zilnic jucători noi la testat, nu se ştie niciodată de unde sare iepurele, poate confirmă careva. După Robert Căle şi Marius Pop, stiridesport scrie de Vasile Mihăeş de la Iaşi, iar Cantor Zoli prezintă poze cu un fost junior de-al nost’, trecut pe la Baia Mare şi Pandurii II, Răzvan Horj.

    Apreciază

  10. Care e situatia pana la urma in ceea ce ii priveste pe Diogo Valente si Christian? Ultima sezon au fost imprumutati in portugalia. Presa anunta acum cateva luni ca cei doi se afla pe lista contractelor desfacute unilateral de club pe baza insolventei. Apoi, aceeasi presa eterna sursa de informatii coplesitoare, ne spunea ca cei doi au atacat decizia. Pe transfermarkt figureaza in lotul de anul viitor al CFR-ului .
    ps: Nu-mi pasa de ei, sunt doar curios

    Apreciază

    • De Christian nu am auzit să-i fi fost reziliat contractul unilateral. Conform presei portugheze, Nacional Madeira este în discuţii cu CFR pentru reînnoirea împrumutului. Indiferent de reziliere, lui Valente i-a expirat oricum contractul cu CFR, a plecat de la Gil Vicente, este liber şi negociază cu Academico Coimbra.

      Apreciază

  11. ”Mai avem discuții cu un vârf, care ar putea veni mai târziu, dar numai dacă pleacă Tade. Și poate că va veni încă un mijlocaș. S-ar putea să vină un jucător valoros, cu experiență” – a declarat Iuliu Mureşan. link

    Apreciază

  12. Sigur ca-i deschisa „Piatza Portugheza” pentru noi ! Discutam,mai daunazi, cu-n prieten portughez, proprietar de mare scoala de fotbal (si producator de talente),om de o deosebita calitate, ca; „CFR Cluj reprezinta un partener demn de incredere si pentru viitor”. Si cred asta, mai ales acum cand, Marcel Popescu a revenit in afacerile cu CFR. Cei doi portughez au fost adusi de MP. Eu vad de bun augur revenirea lui MP alaturi de noi, pentru ca este un impresar de alt profil decat cei mult mediatizati pe „Shlibovitza”…Am speranta ca vom avea un alt program de redresare si, pe viitor, vom conta serios in castigarea titlului si afirmarea europeana. Tinerii ce au iesit din scoala proprie sunt un alt argument. Spuneti-mi ce alt club a scos atatea talente cum avem noi ? Acum , problema mare va fi, din-nou, la” administrarea corecta” a surselor financiare, unde am cam dat-o in bara…Dar, multe sfaturi de aici, ale lui Cristi, Bela, Kiruj , sunt citite si se tine cont de ele. De fapt, tot ce este scris aici este citit si se tine cont de asta , nu numi de catre cei implicati in „fenomenul CFR” , ci si din cei din pressa „shilbovitzeana” si de adversari…

    Apreciază

  13. Pe Muniru l-a mincat in cu… sa se tireze la mitici,unde tare cred ca se v-a scarpina de banca de rezerve !!! Muri nu stie nimic ??? Vai de noi !!!

    Apreciază

    • „s-a discutat și pentru Tahar, dar s-au purtat între conducători. Este și o sumă de transfer la mijloc și nu știu dacă Pandurii poate să suporte acum. Se mai discută. Din punctul meu de vedere ar fi un jucător util”, a mărturisit Edi Iordănescu.” link

      Apreciază

  14. Cât de sigură este informaţia? „Cu Tahar negocierile merg greoi, Gazul vrea o sumă frumușică de bani. Tahar mai are câteva luni de contract, iar noi nu suntem hotărâți să dăm bani pe el. Există și varianta să-l luăm gratis.”, a precizat ”executivul” clubului din Târgu Jiu, Narcis Răducan. link

    Apreciază

    • Caneto ! M-ai trimis sa „vizitez” site-ul oficial al CFR-ului . Da’ acolo sunt stiri numai din 2016 (doua mii sasesprezece), 31mai2016, 19iun2016…..Pai, astia-s mai mari prezicatori ca si tine ! Da’ amu, pa cine sa cred ; pa tine, ori pa iei…??? Ori, poate, asta s-a intamplat in viitor…

      Apreciază

      • Ori au corectat data, ori vezi ca mine. 🙂 Şi mie mi s-a părut că-i 2016, dar am dat nişte zoom-uri şi şasele a devenit 5. 🙂

        Apreciază

  15. Maestre, mai este un detaliu interesant acolo…De ex.: TITLU: „Clubul CFR 1907 Cluj ii ureaza bun venit jucatorului LUCIAN GOIAN…citeşte tot articolul…”. Apoi, când citești „tot articolul detaliat”, ești informat că „Clubul CFR 1907 Cluj ii ureaza bun venit jucatorului LUCIAN GOIAN si ii doreste sa aiba parte de multe performante in tricoul alb-visiniu! Mult succes!” Asta da articol, maestre! Și noi, fraierii, care ne chinuim ore întregi cu câte o scriere (mai mult sau mai puțin) stufoasă…:) Asta-i viitorul, maestre! Fără floricele! Scurt și la subiect! HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Hai, nu fi aşa pretenţios, că la o adică puteau să posteze o singură ştire: “Clubul CFR 1907 Cluj le ureaza bun venit jucatorilor trecuţi în tabelul nominal din anexa 1 si le doreste sa aiba parte de multe performante in tricoul alb-visiniu! Mult succes!”

      Apreciază

  16. Nu ma mai trimite pe site ca imi vine sa… Nici clasamentul nu-i schimbat de luni de zile, iar prezentarile astea haikuiste is de jena. Dar no, nimic nou, ei sa joce de la foarte bine in sus. Succes!

    Apreciază

    • Chiar că e jenantă treaba aia cu clasamentul, măcar să nu-l fi schimbat din mai 2012. Ce să mai spun că au eliminat şi feisbucul divei Andra. Ca noroc că n-au înlocuit-o pe artistă cu ceteraşul Jean-Luc Ponty sau mai ştiu eu cu cine, cu vreunul de ştie zdrăngăni ceva la zongoră, Howe, Levin ori altă vedetă de carton.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.