Muică! [CSU – CFR 3-0]


Atmosferă de vacanță nici la munte, nici la mare. Tribunele – (ostentativ) arhipline de materiale promoționale la Universitatea Craiova – sunt mai mult goale, dar nu de tot. Echipa CSU (ce nume de echipă de volei sau baschet) este încurajată de o galerie mică, dar inimoasă, alcătuită din suporteri la bustul gol sau echipați în culorile alb-albastre. Numai unul dintre ei are un tricou alb-negru, cu sigla lui Juventus Torino. Ai noștri – în număr de cinci, se pare – se vor auzi clar la TV în minutul 33, scandând „Ce-Fe-Re! Ce-Fe-Re!”. Vor fi acoperiți la pauză de siroposul cântec oltenesc „Hai băieții!…”, transmis prin difuzoare. Dar să nu anticipăm…

În semn de susținere pentru Ciprian Deac (roșu cu Rapid, suspendat), Feri Dican decide să lase pe bancă toți jucătorii cu nume de familie alcătuite din patru litere. Neafectați moral (e ca și vacanță), Tade și Dore își iau rapid sarsanalele și se duc la piață, să-și cumpere lesne lubenițe de Dăbuleni, import Olanda. Păun se uită ciufut la antrenor și se așează dezolat pe bancă. Dican îl trimite însă în teren: „Păunaș, din șase, treci pe extremă!”. În primul 11 se strecoară și Carp, care se face că nu înțelege indicațiile date într-o limbă străină. În rest, Dican aruncă pe gazon toți jucătorii care nu și-au uitat crema anti-arsuri solare la Cluj.

De partea cealaltă, Sorin Emil Cârțu Săndoi îl aruncă în luptă pe Băluță.

CFR – Amadio – T.Lopes, Larie, Carp, Camora – Chanturia (Jazvic), Petrucci (Ene), Veres, Păun – Guima, Negruț (Carter).

Ajutați de soarele care le împinge umbrele din spate, clujenii au o primă repriză mai bună, urcând spre poarta adversă prin combinații dintr-o bucată – două. Craiovenii sunt masați o bună perioadă în propriul careu, dar clujenii nu reușesc să dea lovituri fulgerătoare și decisive, nici din faze de joc, nici din lovituri libere sau cornere.

Împotriva cursului jocului, gazdele dau un gol anulat și au câteva lovituri de cap din poziții favorabile, dar nu pun destul creier la contribuție. Minutele de prelungiri sunt cele mai fierbinți la poarta lui Amadio, dar reușim cumva să scăpăm fără gol până la pauză. 0-0 ne asigură punctul care ne asigură locul 3 în clasament.

Probabil și din cauza îngălbenirii premature a jucătorilor cu profil defensiv (T.Lopes, Veres, Larie, Carp), în repriza a doua parcă nu se mai pune atâta os la muncă și rezultat. Pac-pac! și din două lovituri de cap cu creier (Bawab, Băluță) gazdele duc scorul la 2-0 până în minutul 65. Din păcate, la scorul ăsta am impresia că medaliile de bronz pleacă din Ardeal tocmai la Giurgiu (dacă mă pricep cât de cât la regulamentul competiției; dacă nu, medaliile rămân la CFR, care are rezultate directe mai bune cu Astra).

Dican efectuează câteva schimbări (de viteze, probabil). Iese și Sânge de Negruțaur, nu foarte inspirat astăzi.

În minutul 82, Bălgrădean se opune unui șut sănătos expediat de la distanță de Jazvic, salvând viața unui păianjen.

(în ciuda scorului sec, Bălgrădean a avut destule momente în acest meci în care a avut ocazia să-și calmeze mâncărimile date de hemoroizi)

Nu se încheie minutul și Amadio nu reușește să fie la fel de eficient în fața lui Bawab, care-l lobează spre 3-0. Urâtă bătută i se pregătește confirmatului în funcție, Feri Dican și un final de campionat care se putea încheia într-o altă tonalitate, se încheie nasoluț. Totuși, gândindu-ne că până nu de mult ne zbăteam la retrogradare, hai să înghițim mai fără noduri gălușca asta de 0-3, să nu facem o tragedie după un meci fără miză ieșită de comun. Alții au pățit-o mai rău zilele astea…

„Ce-Fe-Re! Ce-Fe-Re!” se aude din sectorul galeriei clujene, în timp ce gazdele continuă să ronțăie satisfăcute bomboane agricole mentolate.

Azi ne-au lipsit Deac, Tade și Dore, clar! Dar nu prea mai contează cine ne-a lipsit azi. Important e să nu lipsească prea mulți de mâine încolo…

Să aveți o vacanță bună, jucători și suporteri, deopotrivă. O meritați după acest campionat de rahat, dar cu o evoluție ceferistă greu de uitat. Conducerii nu-i urez nicio vacanță, desigur, ci multă muncă grea.

 Autor: CJ-07-CFR

47 de comentarii

  1. De-mi-si-a! De-mi-si-a! Meci imputabil lui Dican, dacă l-ar fi introdus pe Jazvici cu 3 minute jumate mai devreme, altfel s-ar fi scris istoria meciului. Ruşine! Plus că a greşit introducându-l pe Ene, Pârv putea da 4-5 goluri în 4-5 minute.

    Apreciază

  2. 07,chiar nu ai gasit alta poza,doar cea cu samantarii.Din pacate azi am avut un singur jucator cre a vrut sa joace Petrucci(pe Camora nu-l amintesc,fiindca la el este ceva normal).Ceilalti foarte anemic.Dican neinspirat,Jazvic trebuia introdus mai repede (dupa intrarea lui am mai avut si faze de atac).Negrut,absent total,Veres nesigur,Carp la munte sau la mare,Larie prea tehnic,Lopes pe lopata,Paun obosit,Amadio ce sa mai spun (manusa gaurita).Vina-i a lui Dican,acum era momentul,dar azi a picat examenul.Oricum felicitari pentru podium,obtinut in conditii foarte aspre .Este bine ca iar ne injura tot manelistanul,inseamna ca se tem de noi.Hai CFR!!!+!

    Apreciază

    • Ce ai cu sămânţarii? Lubeniţei îi mai trebe nişte zile să se coacă. Ce-i drept, a apărut pe ecran de câteva ori o brunetă, nici n-am reţinut dacă avea bostan ori floare în mână. 🙂

      Apreciază

      • Da chiar asa : mie-mi place kep-ul cu samantarii, ca n-am mai vazut de mult asa ceva ! In ce priveste „broneta” , io cred ca este „cuplajul” cuiva dintre fotbaliatorii olteni, ca tare se mai „excita” la orice reusita a lor ….Si le mai facea si bezele directionete. De fapt , „broneta” mi s-o parut cel mai interesant cadru din acest „spectacol fotbalistic”-(limba de lemne).

        Apreciază

  3. Pe celalalt site, cheferetv a aparut din nou MIH9, ce-i mai vechi dintre noi si-l amintesc de pe cfrmania,parca ii spunea site-ului. Amazing. Ne-a gasit dupa cativa ani. Acelasi stil inconfundabil.

    Apreciază

  4. Despre meciul de azi,nimic de spus . Sub orice critica ne-am prezentat. Nici o idee de joc, nimic. S-au vazut doar carentele tehnice ale jucatorilor si ale echipei. Zici ca jucau prima oara impreuna. Nici o sincronizare, nici o idee de joc,nimic. Sper sa nu ii mai vad pe cativa in sezonul urmator. In fine,om vedea ce va fi peste nici 2 luni. Dar trebuie adusi jucatori cu cap, nu ne mai permitem pasi gresiti. Frf-ul de-abia asteapta sa ne curete in sezonul urmator.Vom pleca de pe ultimul loc in clasament cu 6 pct mai putin ca ceilalti si nu va fi usor sa revenim in top,odata ce ne zbatem in mocirla.S -a inchaiat un sezon greu, foarte greu , cu un loc 3 neasteptat dupa problemele din iarna. Respect jucatorilor care au tras echipa asta dupa ei. E randul celor din conducere sa faca un pas in fata si sa se apuce naibii de treaba. Hai CFR!!!! Felicitari pentru locul 3 ocupat.

    Apreciază

  5. Campionatul se reia in 10 sau 11 iulie, deci nu sunt 2 luni de pauza. Asta in conditiile in care ramane valabila liga 1 cu 14 echipe si play-off / play-out.

    Apreciază

  6. Am crezut că în meciul ăsta Guima o să-l facă uitat pe Ibezito Ogbonna. N-a fost să fie. Și nu-l mai trageți de perciuni pe Francisc, că n-a bagat pe nimeni de la Armătura Zalău. El doar ne-a arătat cu ce pornim la drum…

    Apreciază

  7. O infrangere categorica, dureroasa, rusinoasa. Trebuiau sa joace pentru blazonul lor. A fost un campionat fantastic pentru CFR pentru care merita toate felicitarile din lume, dar cu un sfarsit rusinos.

    Apreciază

  8. Din echipa standard a ultimelor 8-10 meciuri (bune și foarte bune) a lipsit Mincă, Muniru, Deac, Jakolis și Tade (pe Dore nici nu-l mai pun), deci o juma’ de echipă, lucru care s-a văzut clar de tot. Este doar o parte a adevărului, pt. că, probabil, nici cu ei în teren nu am fi realizat mult mai mult, eventual jocul era ceva mai legat. Ne-a atacat și pe noi sindromul „obiectivului îndeplinit pe ultima sută de metrii”, după reprimirea punctelor și asigurarea locului 3, era normal o cădere, o relaxare (vezi cazul ieșenilor, cam varză, după ce și-au asigurat evitarea retrogradării). Oricum, mai bine pe 3 și cu un joc prost pe final, decât invers (joc bun, și în B, vezi vălenii, nemțenii, gălățenii,etc.). HAI CFR!!!

    Apreciază

    • valenii n-au jucat bine. si zic asta dupa comentariile propriilor suproteri ca nu i-am urmarit (in afara de meciurile directe). hai CFR!!!

      Apreciază

  9. Unii cârcotaşi mai optimişti, mă dojenesc, spunând că acest meci de vacanţă, nu trebuie judecat prea aspru, chiar nu merită a fi luat în seamă; greşit, ba dimpotrivă(!),deşi într-o oarecare măsură au dreptate şi am să subliniez doar câteva aspecte: nu trebuie să trecem cu vederea, latura negativă şi f. păgubitoare prin perspectiva plecării (unor) jucători reprezentativi, ceea ce va creea premizele şi posibilitatea destrămării nucleului echipei, care asigurau axul central-Mincă,Muniru,Deac,Tade-şi a faptului,destul de îngrijorător,că, majoritatea rezervelor sunt, deocamdată,”catastrofe”;se pare-nota bene!- că veşnica problemă a postului de fundaş dr. este rezolvată(!?);de asemenea, pe lângă necesitatea dublării posturilor cu jucători peste nivelul actual al rezervelor (unele, fără regrete, pot pleca!), ne trebuie şi un bun”play-maker”; apoi toate celelalte-pregătire fizică,teoretică,tehnico-tactică, mentalitate,determinare, omogenitate, sisteme de joc, coordonare, coeziune,un grup”sudat”,etc.!-toate acestea trebuiesc asigurate, într-un timp relativ scurt, de către staff-ul tehnic cu implicarea financiară-pt. stabilitate, încredere, psihic, curaj, motivare- a conducerii clubului, dar la un nivel ridicat, superior acestui campionat(!); altfel, ne va fi extrem de dificil şi riscăm a ne lupta prin ”play-out”, să scăpăm de retrogradare(!); Hai CFR(!)

    Apreciază

  10. Hai CFR!!!!Si eu fac parte din categoria celor care au zis că oricum nu mai contează.Da dupe vreo 2 ore m-am răzgîndit!!!Păi de ce să ne bată eștia????? DE CE??? n-am auzit!!!!!?? că n-avem titolari???? Ehe slabă scuză…cu rezervele trebuia să dăm măcar un gol si să nu primim mai mult de unu …Dar parcă coechipierii lui Petrucci nu erau cu el în echipă…nu-l jucau destul ….sau poate ase le-o spus Feri…nu stiu.Da Mesii din Georgia îi slab cînd nu trebe..Că apărarea o fost bună dacă citeai numele de pe tricouri da n-au fost ajuta-ti de mijlocasi.Totusi s-ar putea si pragmatismul să fi concurat la rezultat.Adică noi tot acolo vom fi..loc 3,si n-are rost să ne rupem chișoarele…da ne-am rupt demnitatea ,că tot s-o rupt ceva în meciu ăsta.Om trăi si om vedea dacă cei care au pierdut meciu ăsta îsi vor reveni cu capu…Hai CFR!!!

    Apreciază

  11. Salutare tuturor! Unele probleme personale grave m-au facut ca o perioada de timp sa fiu nevoit sa stau departe de echipa si de site-ul acesta.Dupa aceasta ultima etapa,vreau sa felicit toti jucatorii si antrenorii din acest campionat pt. modul in care si-au facut datoria si mai ales pt. locul 3 ocupat in final!Jos palaria in fata tuturor!!!! Intrebarea pe care am pus-o anul trecut o repet acum: PE CE LOC AM FI TERMINAT ACEST CAMPIONAT DACA ACESTI JUCATORI DE MARE CARACTER AR FI FOST PLATITI LA ZI,INCLUSIV CEI PLECATI IN IARNA?Raspunsul este simplu: AM FI FOST CAMPIONI CU CEL PUTIN10 PUNCTE AVANS FATA DE A DOUA CLASATA,ORICARE AR FI FOST EA!!! Din aceasta cauza,am un mesaj pt. conducerea clubului:RUSINE SA VA FIE!!! V-ATI BATUT JOC DE NISTE JUCATORI EXTRAORDINARI SI DE SUPORTERII ECHIPEI!!! V-ATI BATUT JOC DE BLAZONUL CLUBULUI SI DE CLUJ-NAPOCA!!! RUSINE SA VA FIE!!!!
    HAI CFR CLUJ,CAMPIOANA FOTBALULUI ROMANESC!!!

    Apreciază

      • Multumesc pt. gindurile tale bune,momentan totul este OK.As mai avea ceva de adaugat la cele spuse mai sus: IN SEARA ASTA AM FI LUAT SI CUPA SI ASTFEL AM FI REALIZAT UN NOU EVENT DACA conducatorii CLUBULUI SI-AR FI FACUT DATORIA LA FEL CA SI JUCATORII!! Asa insa,vom asista la eventul oilor!!!
        HAI CFR CLUJ,CAMPIOANA FOTBALULUI ROMANESC!!!

        Apreciază

  12. Din păcate am terminat pe 4. Nu că ar conta, dar prea ne-au obişnuit aceşti băieţi minunaţi cu meciurile lor superbe… Îi înţeleg totuşi; cred că mulţi sunt pe ducă; cei care vor rămâne ar mai fi jucat, dar în starea asta de spirit e tare greu… Ştim că pleacă sigur Deac, Tade, Muniru, Petrucci şi Messi de G. (ultimii doi înapoi la echipele lor). Posibil şi Dore, Guima, Mincă, Carp şi Larie. Rămân deci (probabil): Amadio,Vâtcă,Began/Camorra,Lopes, Ene/Veres!/Negruţ,Jakolis, Jazvic,Păun, Carter. Atacul e cel mai bine reprezentat, însă avem un singur mişlocaş. Asta dacă nu apar stupize, stupize şi nu intervin şi alte plecări. Va fi greu de construit o nouă echipă, ne va fi greu şi nouă să-i integrăm pe cei noi (dacă vor fi…). Mulţam băieţi, a fost un vis frumos! Şi mult succes tuturor!

    Apreciază

      • Conform liga1.ro am terminat pe 3 Luise. Avem acelaşi nr. de puncte şi câte +6 la adevăr, în schimb ei au golaveraj mult mai bun decât al nostru. Dacă astea sunt criteriile de departajare în ordine, atunci e clar că am pierdut locul 3, ceea ce nu e o tragedie.

        Apreciază

    • Asteapta citeva zile , ca sigur va veni un comunciat oficial la genul „multumim lui x,y,z”..Atunci stim cine si-a terminat oficial contractul.. restul e chestiune de oferte, negocieri samd.Interesant va fi cum vor fi abordate primele 7 etape din „tur” ..e posibil sa vedem „fosti” jucatori, datorita decalajului dintre campionate.

      Apreciază

  13. Inclusiv pe site-ul lpf suntem pe 4, nu-i nimic, ciuda miticilor e mare, le-a iesit herpes si la putza ! In alta ordine de idei viitorul e tot incert daca nu vine amnistia fiscala, treaba cu multe telefoane de la investitori e minciuna prosteasca marca felcer . Apoi, eu personal nu am incredere mare in Feri Dican ca principal, da Doamne sa ma insel ! In fine, daca vine amnistia, vom fi in siguranta, pe ce loc vom termina va conta doar pt banii tv, neputand participa in Europa . Si cum ASA ( din pacate ), Petrolul si Astra se destrama, mari griji nu ar trebui sa ne facem, evident daca chelul nu va continua sa ne saboteze din interior . PS . Pt ca am amintit de AP, si eu ma astept sa vina reactii de genul ” Arpi a avut o strategie colosala, tot timpul a fost langa echipa, bla, bla, bla ” …

    Apreciază

    • Bela, referitor la AP, nu mă bag, de-a lungul timpului mi-am dat seama, că e greu de înțeles, pentru ce a făcut,ce-a făcut, în trecut, și e și mai greu de anticipat, ce vrea să facă în viitor, și pentru ce…:) Cu Feri Dican treaba e mult mai simplă: are cunoștințe bune (spre foarte bune) de tactician, e un bun teoretician, îi lipsește carisma și autoritatea unu A1 veritabil (inclusiv răutatea și cinismul, care -din păcate- sunt indispensabile, în ultima perioadă, pentru o carieră de succes). Pentru perioada care urmează la CFR (semi-reconstrucție în regim de insolvență, mai pe românește spus menținerea în Liga1 și în sezonul viitor) e cel mai indicat. Când vom avea -din nou- vise erotice (sper să fie cât mai încolo), atunci, din păcate, trebuie să se retragă pe postul de A2, unde va avea, din nou, o prestație foarte bună, modestă, cu analize și prognoze eficiente, folositoare pt. un A1. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Dican este acum la punctul de cumpana care fie il va face antrenor fie il va condamna sa fie un etern secund sau un antrenor de back up pentru situatii de criza. Nici virsta, nici manifestarea mai putin exteriorizata nu le vad ca minusuri. A fi hiperactiv nu e semn de competenta ci deseori ca stai prost cu nervii. Partea lui de retur a facut-o mai mult decit onorabil. Piatra de incercare vor fi lunile iulie-august, cind CFR rateaza traditional startul din diverse motive- de lot, de antrenori neadaptati calendarului romanesc samd. Continuitatea face bine, s-a vazut asta si la Miriuta, asa ca daca lipsa banilor va tempora un pic avintul „confirmarilor” dinspre tribuna oficiala, Zorilor sau Dubai iar el va reusi sa se descurce in primele etape cu ce ramine prin curte, va fi totul ok.

        Apreciază

  14. Cred ca Hakana are dreptate ca astia sunt baietii cu care defilam in continuare si va trebui sa ne obisnuim cu un alt nivel (play out?)…

    Apreciază

  15. La acest moment,când nu putem avea pretenţii”de preamărire”,pe post de ”manta de vreme rea”, fiind şi unul de-al nostru, din interiorul fenomenului CFR,cred că tot F.Dican este cel mai potrivit, mai ales(spre satisfacţia doctorului)că e şi cel mai puţin pretenţios(ieftin);cu toate astea am constatat, câteva inadvertenţe:1- în alcătuirea echipelor; 2- a unor reţineri(temeri de antrenor mic!))privind modul şi momentele schimbărilor;3- abordarea greşită a unor partide(le-am semnalat, deja) care denotă şi necunoaşterea adversarului; 4-nepregătirea fazelor fixe-din toate pdv; 5-necunoaşterea şi de aici interpretarea eronată a ieşirilor la off-side;6-folosirea unor jucători pe posturi incompatibile cu potenţialul şi calităţile lor(spre ex.în ultimul meci-de ce nu a jucat f.c. Ene şi Carp la recuperare, nicidecum Veres-care în opinia mea este bulversat de rolurile avute de până acum!);7-răspunde la toate comenzile ”împărăţiei”jucătorii simt şi ştiu asta, lucru ce-i dăunează prestanţei şi prestigiului, fapt cei ştirbeşte, chiar îi dăunează personalităţii; 8-uneori trebuie să fi mult mai autoritar, chiar şi neam”prost”, pt. a-ţi impune strategia şi punctele de vedere; numai cu calm şi cu îngăduinţă nu se poate răzbi la infinit, pt. că jucătorii, în cele din urmă, vor profita(!); trebuie să le combini; uneori e necesar să fi mult mai energic, mai”agresiv”(nu e nevoie să ”sari calul”), să fi tot timpul ”STĂPÂN” pe situaţie, să domini vestiarul, pt. că altfel, jucătorii vor specula lipsa de hotărâre în favoarea lor şi nu-ţi vor mai respecta indicaţiile, ba mai mult, îţi vor comenta deciziile(!), moment în care trebuie să pleci; 9- un lucru f. important pt. încredere, personalitate şi prestanţă, are pregătirea şi atestarea de A-1(!?); NU este un rechititoriu, ci doar simple constatări din ceea ce am urmărit şi am constatat că ar trebui remediat;Poate că un Director tehnic ar fi bine venit(!) Hai CFR!

    Apreciază

    • Cu Dican s-au facut punctele din retur in conditiile in care echipa cel putin din pct de vedere moral era la pamant si cu un lot subtiat in iarna…restul e tacere . Ultimul meci la Craiova a fost deja in vacanta pentru jucatori…Nu mai ridicati atata piatra ! Pana la urma baietii astia impreuna cu Dican au reusit sa revitalizeze totul ,eu intrebandu-ma la un moment dat in epoca Trica daca vom reusi sa facem macar 10 puncte in retur…Miriuta,Dican si baietii au facut minunea si pentru asta trebuie sa ii respectam …Trica….Nu a fost nu este si nu va fi niciodata antrenor…si asta s-a vazut in cele doua mandate la CFR plus UTA…

      Apreciază

  16. 1 Ierarhia valorică a echipelor participante în campionate se stabileşte prin cumularea punctelor pe toată durata desfăşurării competiției.
    2 Echipa care, după disputarea tuturor jocurilor prevăzute în program, a obținut cel mai mare număr de puncte, este clasată pe primul loc în campionatul respectiv sau al seriei, dacă sunt mai multe serii.
    3 Dacă două echipe acumulează acelaşi număr de puncte după ce au jucat toate meciurile programate, clasamentul se va stabili pe baza aplicării, în ordine, a următoarelor criterii:
    a) numărul mai mare de puncte obținute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte;

    b) golaverajul mai bun în jocurile directe;
    c) numărul mai mare de goluri marcate în jocurile directe;
    d) numărul mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe;
    e) golaverajul general mai bun (diferența între golurile marcate şi primite în toate jocurile din campionat);
    f) numărul mai mare de goluri marcate în toate jocurile de campionat.
    4 În cazul în care trei sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, se va întocmi clasamentul acestora pe baza criteriilor arătate la lit. a) – f) de la alin. precedent.
    5 Dacă şi după aplicarea acestor criterii egalitatea se menține, se vor disputa jocuri de baraj când este necesar să se stabilească câştigătoarea titlului, promovarea, retrogradarea sau participarea în cupele europene.
    6 În clasamentele intermediare, departajarea echipelor aflate la egalitate de puncte se face pe baza golaverajului general şi, respectiv, a numărului mai mare de goluri marcate.
    7 Clasamentele finale ale competițiilor oficiale organizate de F RF/LPF/ A JF/ A M F B vor fi făcute publice după aprobarea acestora de Comitetul Executiv al FRF, respectiv Biroul Executiv al A J F/ A M F B

    link

    Apreciază

    • Avand in vedere ca CFR a castigat ambele partide cu Astra, 4-1 acasa si 1-0 in deplasare, e suficient primul criteriu, adica punctul 3.a). Toate site-urile care dau clasamentul cu Astra pe 3 sunt administrate de incompetenti, inclusiv LPF si FRF (care e in urma cu cateva etape). Clubul ar trebui sa iasa cu un comunicat de presa in care sa le explice la ciacanai ca un clasament intermediar (bazat exclusiv pe numarul de puncte si golaveraj) e diferit de unul final (bazat pe criteriile de mai sus). Dar asta e cea mai mica problema a clubului in momentul de fata, FRF sau LPF ar trebui sa publice in curand clasamentul final oficial.

      Apreciază

      • De când a antrenat la noi, „nea Sorine” Cîrţu a fost mereu boier în declaraţiile despre CFR, nu se cădea să-i facem felul sâmbătă. Dar, dacă ASA sau Dinamo demonstra că Şumudică nu o are mare, nu apăreau bătăile aste de cap, mai ales pentru generatoarele automate de clasamente ( la care apelează mai toate site-urile deşi nu cred că ar exista o criză de incompetenţi pe piaţa muncii 🙂 ), care nu au criterii de departajare diferite pentru un clasament după etapa 31 şi unul după terminarea campionatului.

        Apreciază

      • Din ce am auzit, se insistă cu acest clasament intermediar, că el nu a fost încă aprobat/validat în Comitetul Executiv, doar după aia devine el unul final. Mă rog, dacă în primele 3 nu s-ar afla ASA și CFR, nu cred că ar fi așa de scrupuloși. În fine, dacă și asta e o țintă pentru ei, să fie sănătoși…HAI CFR!!!

        Apreciază

  17. F.V.a-i explicat f. corect!;ar trebui să cunoască şi să respecte, (toţi care se reped să dea ”oiştea de gard”), acest REGULAMENT DE ORGANIZARE A ACTIVITĂŢII FOTBALISTICE, al FRF; dar este mult mai convenabil , care ne-au ”stricat”imaginea, demonstrând, încă odată, cât de proşti putem fi(!); deşi clasamentul nu este definitivat şi e,încă, nepublicat oficial, looserii din presa sportivă, sudistă,(de al`dracului), o situează, cred,voit eronat, inaintea CFR-lui, pe Astra(!); nişte”scârbe!”

    Apreciază

  18. Stimați (marinari) colegi, dragi ceferiști! S-a încheiat (slavă Domnului!) și ultima notare din acest sezon, excursia de la Craiova a fost evaluată de cei 12 diriginți (rămași în picioare…) cu 4.8, notă identică primită și de Dican…Evoluții bune au avut Petrucci (6.4) și Camora (6.3), catastrofele partidei fiind Amadio (3.2) și Negruț (3.8). HAI CFR!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.