Sâmbătă am cedat definitiv lanterna roşie. Noul proprietar vine personal să ne mulţumească.


Dacă în meciul…

CFR Cluj – Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a 25-a, care se va disputa azi, 7 aprilie 2015, începând cu ora 19.15, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, partidă transmisă la TV de Look TV şi Digi1

vom reuşi să smulgem în extremis o victorie cu 4-0 (Tadé 2, Doré, Chanturia), iar vineri scoatem o nouă remiză albă (pentru noi) la vecinii din vale (3 goluri Tadé şi unul Jazvic), adică una neagră pentru ei (0 goluri Lemnaru şi 0 goluri restul), nu mai avem nevoie decât de 24 puncte pentru a fi siguri că administratorul judiciar va putea trece în planul de reorganizare sumele provenite din drepturile de televizare pentru sezonul următor. Încă 8 victorii de 3 puncte în campionat sau o victorie de 24 de puncte la TAS se obţin uşor. Dacă o fi să fie cu „şi” în loc de „sau”, şi mai bine: 1 victorie şi-un egal, adică 6 puncte azi şi vineri, plus 8×3, plus 1×24, plus cele 15 din traistă, fac fix 69 puncte, fără alte conotații. Steaua are 56. Cu 3 victorii, 3 egaluri şi 4 înfrângeri în meciurile care au mai rămas de jucat va aduna 68. ASA are 49, plus 6 victorii, un egal, 3 înfrângeri, rezultă 68 de puncte. Petrolul 43 puncte, plus 8 victorii, un egal şi-o înfrângere = 68 puncte. În condiţiile astea, sigur prindem un loc în partea superioară a clasamentului final. Nu va fi nevoie nici să-l ţâpăm la vară pe Camora, dacă el tot vrea să mai stea încă doi ani la noi, nici să-l trezim cu noaptea în cap la 10:00 am pe Mincă.

Dar, s-o luăm uşurel, step by step, cu primul meci. Şocul la echipă s-a produs prin renunţarea lui Eugen la el însuși. A avut loc şi declicul la băieţi prin victoria de la Giurgiu, iar acum rămâne de spart gheaţa şi contra echipelor din categoria „vai de mama/capu’ lor”. Iar, conform clasamentului după 24 etape, Oţelul este cea mai slabă echipă din campionat, vai de mama dânsei. N-a obţinut până acum decât 2 victorii: una în septembrie, pe teren propriu, contra Rapidului şi una în noiembrie, în deplasare la Piatra Neamţ. În rest, nouă rezultate de egalitate, dintre care 5 în deplasare. Şanse mici – spre zero – să evite retrogradarea. Sper că oamenii de acolo s-au resemnat deja cu gândul şi nu i-a pune dracul să facă oareşce prostii deseară, gen autobază cu contraatac. Echipa probabilă: Hotoboc – Solomou, Miron, Cucu, Murgoci – Hélder Tavares, Milea, E. Dică – Hamroun, Cernat, Popescu. Rezerve: Ma-Kalambay, Mişelăricu, Iorga, Popa, Grădinaru, Yulu Matondu. Suspendaţi: – . Accidentaţi: Zaharia, Plopeanu, Cristea. Antrenor: „Flocea” Florin Marin.

Jazvic este suspendat pentru cumulul a 4 cartonaşe galbene; Guima a spus că se antrenează normal cu echipa şi speră să fie folosit în meciul de vineri, deci azi nu vom conta pe el; iar de Deac nu ştiu nimic, sper că şi-a revenit, avem mare nevoie de el, nu te apuci să spargi betonul din oţel cu Tiago Lopes în postura de play-maker. În fond, cine ştie, poate-i dovedim pe gălăţeni şi cu un centrareperfectă-maker în mare formă (şi cu mâna, şi cu piciorul), că avem cin’ s-o bage cu capul în aţe. Miercuri-sâmbătă-marţi-vineri. Cam multe meciuri în 10 zile pentru un lot subţire ca al nostru. Nu ştiu dacă Dican este nemulţumit de Păun şi Muniru şi de-aia i-a omis din echipa de start la Giurgiu sau încearcă în limita posibilităţilor să mai odihnească câte 1-2. Mai avem o problemă, Dican trebuie să ia în calcul că Tadé, Mincă, Carp, Tiago Lopes şi Ţâncu sunt la câte un galben de suspendare şi urmează ziua de vineri, ştiţi voi care, vinerea aia care a picat şi pe miercuri, 1 aprile. Păun revine, probabil, ca urmare a absenţei lui Jazvic, apoi, nu cred că Veres va fi forţat cu 2 jocuri în 3 zile, aşa că şi Muniru va fi titular. Rămâne sub semnul întrebării banda dreaptă, Deac, Tiago Lopes sau Chanturia, în rest unşpele standard: Mincă – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Muniru, Petrucci – ?, Doré, Păun – Tadé. Rezerve: Amadio, Ţâncu, Ene, Veres, Tiago Lopes şi/sau Chanturia, Negruţ.

Hoţii! Hoţii! Hoţii! Hoţii: Rădulescu George (Bucureşti) la centru, Gheorghe Bogdan (Bucureşti) asistent 1, Mărginean Adrian (Aiud) asistent 2, Omuţ Marius (Oradea) rezervă. Observatori: Grigorescu Nicolae (Timişoara) şi Cursaru Cătălin (Ploieşti).

HAI CFR!!! Trebuie să răsară soarele şi în Gruia, orice pasă proastă se termină odată şi-odată. Sunt sigur că Luis nu porneşte spre Cluj fără să pună baterii noi la ceasul din bucătărie. Apoi, din ce mai apare prin presă, reiese că atmosfera din sânul echipei este foarte bună. Există toate premisele ca băieţii noştri să ne oblige să dăm după meci numai de la 7 în sus în tabelul lui kiruj. HAI CFR!!!

25 de comentarii

  1. Ar trebui să fi mai grijuliu,chiar pesimist, precum înaintea meciului de la Giurgiu, căci se vede treaba, că numai atunci ne iese f. bine şi vom reuşi să acumulăm, măcar, încă 24 de puncte(nu mai contează modalitatea!)

    Apreciază

  2. Galatenii au fost prietenii noștri dintotdeauna, ce rost ar avea sa-si strice acum bunătate de relație?! Plus ca asteptarile pariorilor sunt clare, doar le-a explicat o data Popcornul vasluian cum stau lucrurile între aste’ doua echipe. Hai noroc si încă o victorie!!!

    Apreciază

  3. Multumirile galatenilor au fost primite. A aparut o noua stea pe firmamentul antrenorilor: Feri Dican, un adevarat vulpoi pe banca tehnica, care a furat meserie de la toti antrenorii care au trecut prin Gruia si i-a placut cel mai mult de Mandorlini, de aceea castiga numai la 1-0.

    Apreciază

  4. Nu am văzut meciul, din păcate. Am citit undeva că în locul lui Dore (min.92) a intrat Tînc, și nu Negruț, cum citeam eu pe un site, undeva. Care-i adevărul, poate să-mi spună cineva? HAI CFR!!!

    Apreciază

  5. Na mă bucur și pentru Tade. Sper să fi spart ghinionul, și că o va ține tot așa, cu măcar 1 gol pe meci (în poarta adversă) până la capăt.

    Apreciază

  6. Bine baietiiii!!! Logic ar fi sa urmeze a treia victorie consecutiva (tot cu 1-0) avand in vedere cu cine jucam. Din pacate nu va juca Tade din motive de 4 galbene, acum cand isi intrase in mana. Dar il avem pe Tiago Lopes, specialist impotriva valenilor. Hai CFR!!! Chiar daca impresia artistica lasa de dorit, important e rezultatul final.

    Apreciază

  7. Din colţul Tribunei-reflecţii(ne)pertinente! -Greu cu emoţii şi suspine!; din momentul înscrierii golului, mă rugam să se termine odată meciul; totuşi prin dăruire, luptă, sacrificiu şi ceva încredere reuşeşti ce-ţi propui; Dă Doamne, să ne meargă cel puţin aşa!; Mincă-ceva mai nesigur, cu aceleaşi degajări şi ieşiri aiuristice; n-a primit gol, a salvat unul,e OK;Larie-un joc mai puţin reuşit, dar rămâne stâlpul apărării; mare atenţie la ieşirile riscante(inoportune),cu părăsirea postului din defensivă!;Carp-pe un trend ascendent, de viitor, anticipează f. bine fazele; cu un plus de forţă, tupeu şi viteză va deveni un apărător de nădejde, îi lipseşte experienţa; Camora- ca de obicei constant, cunoaşte cel mai bine jocul din apărare, determinant şi salvator la unele faze critice;T.Lopes- a fost o ruşine, catastrofă -no comment!;Veress-slăbuţ, dezorientat, nu-şi cunoaşte sarcinile, rolul şi nici nu are calităţile necesare postului;Muniru-dacă ar mai avea şi creier, ar putea deveni un bun fotbalist; Păun- o speranţă ce confirmă, bunicel, cu tupeu, aşa cum anticipam(de pe vremea lui Miri, care nu i-a dat nicio şansă!?) pare o soluţie salvatoare,pt. acel post; Tade-bătăios(”aşa-i în rugby!”),hărţuieşte încontinuu apărările adverse; în sfârşit l-a întâlnit golul; F.Dore- mai prezent în joc, a creat şi două faze remarcabile; totuşi aştept mai mult de la el-golul!; F.Dican-a efectuat schimbările ce se impuneau, poate că trebuia(cu primi doi) mult mai repede!;este un băftos, calculat şi realist, nu a fost ”dejaba” secund; un plus pt. că le acordă şanse tinerilor, dar greşeşte cu poziţionarea lui Veress(o părere personală); Hai CFR!

    Apreciază

  8. Mie imi place Camora….e un iezemplu de devotament fata de club…… Dar in macar 5-6 ocazii erau lansari pe dreapta de la hadversari pe cca 300 mp de teren viran…. Binie ca o fost iesita binie… Dar poate h”n’sarii au vazut asta?

    Apreciază

  9. Merci,FV,aşa e, l-am sărit pe Jakolis-se descurcă binişor;încă nu ştie toate secretele postului; dacă ar avea şi tehnică pe cât este de silitor, combativ şi vitezist cu siguranţă că ar juca mai avansat; altul mai bun,acolo, nu avem(!)

    Apreciază

  10. Io stiu ca nu ne iubesc deloc „miticii” , dar sa ne si fure in ultimul hal pozand in „patrioti” care „vrea ” numai dreptate pentru Rumania, nu pot sa accept(oricat s-ar bate cu caramida in „pept” ;cel care minte nu este patriot, ci mincinos, iar cel care fura este hot)! Uitati-va pe Clasamentul de pe gsp (aceasta fitzuica scarboasa): Locul 17-CFR- 15 (cincisprezece ) puncte…Oare noi nu avem 18 (optsprezece ) puncte ???????? Oricate comentarii si trimiteri am avut in ultimul timp, io atata vreau sa va spun : in locul lui Paszkany demult desfiintam echipa , ori o mutam in alta tara . In Rumania, CFR nu mai are nici o sansa ! Sa lasam blestemele si alte povesti, sa ne uitam la ADEVARUL din Rumania: CFR-ul trebuie torturat,trebuie exterminat ! Sigur, sunt greseli mari din partea celor din conducera clubului , dar asta este doar „varful ice-berg-ului). Voi reveni cu mai multe „hipo-teze” si sa incercam sa vedem si esenta dincolo de fenomen (chiar daca voi zgandari simtaminte „patriotice”-dupa cum am spus: daca minti nu esti patriot, ci MINCINOS).

    Apreciază

  11. Mă bucur enorm pentru cele două meciuri câştigate. Doamne dă să mergem tot aşa , n-ar fi rău cu mai multe goluri. Pentru meciul cu U n-ar fi bun un mijloc cam aşa Deac, Muniru , Jakolis. Păcat cu tehnica lui Jakolis să fie ţinut fundaş. Ce ziceţi ?

    Apreciază

  12. A fost un meci slab, in care am avut multe ocazii si doar o reușită. Norocul nostru ca a-a terminat 1-0, sper ca si cu U sa scoatem același rezultat.

    Apreciază

  13. Maine ,trebuie sa castigam.Avem nevoie de puncte ca de aer.O victorie cu nuliversitarii ar oferi doua satisfactii,odata punctele si a doi crucea pusa pe „fruncea”nuliversitarilor.Asta ar fi bonusul pe langa puncte,o lovitura crunta dupa primele doua chiar pe terenul lor.Hai CFR!!!+!

    Apreciază

  14. E clar ca daca nu primim punctele inapoi, picam in B sau poate chiar mai jos. Dar eu cred ca sunt sanse mari sa le primim, si atunci vom fi undeva acolo sus in clasament .Ceea ce inseamna bani mai multi din drepturile tv, deci sperante pt camionatul viitor, de loc simplu cu numai 14 echipe .

    Apreciază

  15. NOTAREA s-a încheiat, tabelele sunt reactualizate. Cei 11 tribuniști prezenți la ora de diriginție au văzut o echipă de nota 6.7, iar Feri a primit 7.6. Cea mai mare notă o găsim în dreptul lui Camora (7.8), iar Chanturia a fost evaluat la doar 5.7. HAI CFR!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.