„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (18)


Penultima etapă a turului aduce în fața CFR-ului, pe „Municipal”, o altă Universitatea decât cea locală: Universitatea Craiova. În prezența a circa 200+4800 spectatori, barele clujene își fac datoria de 4 (patru) ori împotriva mingilor oltenești, salvând un punct pentru echipa noastră, care încheie turul cu o singură înfrângere acasă. Nu-i rău pentru o nou-promovată, dacă aceasta reușește să aducă ceva puncte și de afară. Din păcate, deși joacă deschis, cinstit, și de multe ori binișor, echipa feroviară se întoarce mereu din deplasare cu zero puncte și cu poarta plină. La fel se va întâmpla și la Constanța, în ultima etapă, unde clujenii vor ceda cu 2-4 în fața Farului.

Un raport de 10 puncte obținute acasă față de un singur punct în deplasare, nu foarte liniștitor în perspectiva luptei pentru rezistarea în prima divizie. Iarna lui ’69-’70 trebuie să aducă o pregătire exemplară, neratată, de pus în ramă, nu numai zăpadă și ger…

35 de comentarii

  1. „Chiar dacă le-a fost anulată interdicția la transferuri, șansele ca ardelenii de la CFR Cluj să obțină la TAS și anularea suspendării cu 24 de puncte în clasamentul Ligii 1 sunt tot mai mici.” link

    Apreciază

    • Mokoena, sud africanul, bun atât la mijloc, cât şi în apărare. Freddy Adu, grozav în spatele lui Tádé. Hatem ben Arfa, mijlocaşul Franţei. Lassana Diarra, ex-mijlocaş Real. Papa Boupa Dioup, mijlocaş senegalez. Simao Sabrosa, mijlocaş naţionala Portugaliei. Asta ca să-i menţionez doar pe cei cunoscuţi… Mersi pt. link Milule. Vise, vise…

      Apreciază

    • Nu atacanții ne lipsesc, ci mijlocașii. Nu avem niciun jucător în lot (mă rog, în afară de Peralta și Renan niciodată nu prea am avut) care să poate trimite o pasă unde vrea, din orice poziție. Mai rău, în afară de Deac, nu avem niciun jucător în lot care să poatea dea o pasă filtrantă, care să fie capabil de o fentă sau o soluție neașteptată, care să creeze faza de gol, să dezechilibreze apărarea adversă, să dea ultima pasă. Și nici Deac nu prea excelează de la accidentarea din toamnă încoace. Monroy a fost util din acest puncte de vedere, în tur echipa mergea bine când ei doi jucau la potențial maxim. Aici l-am tot așteptat pe Chanturia să explodeze, dar mă tem că nu e cazul. Mă rog, cel puțin nu la noi. Poate Păun, peste 1-2 sezoane. Momentan avem doi mijlocași defensivi buni, Muniru și Petrucci, însă ei sunt distrugători prin excelență, și nu avem omul lucid de la mijloc, care să preia balonul recuperat de ei și să dirijeze faza de construcție – cum făcea Sânmărtean la saivan (de acea nu mai joacă nimic de când a plecat: nici ei n-au cu cine). Deci doi mijlocași ofensivi: un ”Bastos” pe stânga și un ”Renan” la centru ar fi parfum.

      Apreciază

  2. Deci nu mai înțeleg nimic. Cica „suturi in gol” 0-0. Deci nici un sut nu a fost in gol. Inseamna ca toate au fost un plin. Cum mama naibii s-a terminat 0-0?

    Apreciază

    • Lol:) Si daca ajungem in finala Cupei ce facem? Cu cine? Cred ca ar fi bine sa lasam conspiratile deoparte, la acest capitol incepem sa semanam cu porumb boy-ul, jaja din Banat sau ochelaristul din Banie.

      Apreciază

  3. Echipa de start : CFR Cluj: Mincă – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Petrucci, Muniru – Deac, Tade, Păun – Dore. Rezerve: Amadio, Tânc, Tiago Lopes, Veres, Jazvic, Negruţ, Chanturia. link

    Apreciază

  4. Atatea faze fixe, in special lovituri de colt, de care ne-am batut joc in acest „spectacol” al neputintei. Era singura noastra sansa dar n-am reusit nici macar o singura data sa ne facem periculosi. Sa vedem daca ne scoate Minca si de data aceasta la penaltyuri. Hai CFR!!! Nu ma incalzeste cu nimic o eventuala calificare in finala, dar imi doresc sa-i mai articulam inca o data pe m uisti.

    Apreciază

    • F bine sintetizat si pt mine conteaza in acest mai mult un succes in fata vecinilor decat mersul intr-o finala unde cred ca o sa fim mancati cu fulgi cu tot, dar pana acolo sper sa trecem cumva de vecinii zgomotosi.

      Apreciază

      • Ma bucur ca nu sunt singurul masochist care se „delecteaza” cu acest meci. Jazvic era sa ne-ngroape intre timp si parca i-a trezit acea faza pe m uisti. Piticul porno l-a iertat pe un u ist de al doilea galben, la un fault evident. Se putea sa nu ne-ntepe cumva?! Hai baietii !!! Hai Minca !!! Hai CFR !!!

        Apreciază

        • La drept vorbind m-am uitat la meciul Serenei cu Sabine Lisiki si daca tot nu am adormit am zis sa dau o geana si aici dar de 10 minute casc in continuu, sper ca la penalty-uri sa iasa cum trebuie.

          Apreciază

  5. Anul asta nu mai facem eventul… Dar poate e mai bine, ii eliminam intr-un an in care nu avem interdictie la Europa din cauza insolventei.

    Apreciază

    • Păcat că regulamentul prevede lovituri de departajare, mi-aş fi dorit să se joace până la primul gol marcat. Cred că între timp s-ar fi terminat campionatul şi noi tot n-am fi aflat care echipă e mai „bună” şi care antrenor e mai „bun”.

      Apreciază

  6. Nici de la 11 metri??? Ne scoate o echipa de desculti care au fost mai rai ca noi. Moralul echipei noastre e si mai dezastru in acest moment. Mi-e groaza de ce ne asteapta in continuare. Pacat, am ratat o sansa uriasa de a mai salva ceva din acest sezon compromis. Noapte buna cfr(isti)!

    Apreciază

  7. Noroc cu regulamentul asta cu 11 metri, ca altfel nici de Paste nu se termina meciul asta al impotentilor. La urma urmei majoritatea jucatorilor nostri nu merita sa aibs in CV o finala de Cupa Romaniei…..

    Apreciază

  8. Unii sunt draguti..casca de isi rup falcile, dar eu le propun sa dea delete accesarii pe acest site. e simplu,e eficace..Dupa aia,meciul a fost de toata jena ,dar n-ai ce face…La atatia bani asa jucatori si pe jucatori chiar nu ii condamn pentru non-combat…La penalty e loterie si asta e… dar jocul…e de toata jena si nu e vina lui Muniru ca n-are „mislocas” de construcie langa el sau nu e vina lui Jakolis ca el saracu e tot mislocas dar el joaca fundas din lipsa de alternativa….Ma fut,eu ii felicit pe baieti si ii felicit nu neaparat pentru joc cat pentru dedicatie,nu il felicit pe Eugen dar pe de alta parte il inteleg,cu cine sa joace? Poate cu mine cum 20 de ani… Oricum multa muie Arpad,mult sex oral pupincuristilor, si merge un 69 cu Ana-Maria…Armand,Cantor,Cristi ,FV aveti legatura !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.