CFR marchează, Gruia erupe! [CFR-Viitorul Constanța 1-2]


CFR Cluj: Trică – Mincă – Jakolis, Larie (59 – Veres), Ene, Camora – Muniru (77 – Negruț), Carp (58 – dușuri) – Chanturia, Jazvic (67 – Tiago Lopez), Păun – Tade.

Nu joacă Ciprian Deac, cel care a bătut Viitorul aproape de unul singur în meciul tur de la Chiajna.

Tade fuge foarte mult, cam inutil, dar mult și cu devotament, ceea ce este de lăudat. Din păcate, nu reușește să trimită în poarta lui Pepsi o minge centrată măiastru de Jakolis, de pe partea dreaptă. Francezul rămâne întins pe gazon, dezamăgit. Se vede clar din reacțiile sale că tare și-ar fi dorit să înscrie primul gol din retur al noului CFR. Galeria îl încurajează cu aplauze.

Excelentă intervenție a lui Mincă, care scoate de lângă bară o minge șutată parșiv din lovitură liberă. Mincă arată în formă și-i stă bine în echipamentul de culoare verde deschis. Galeria aplaudă cu frenezie. Se aud strigăte entuziaste de „bravo, mă!”.

Minutul 39 aduce cel mai frumos gol al CFR-ului din acest retur. Cineva de la noi scoate inteligent o lovitură liberă într-o zonă nepericuloasă, ca să adoarmă vigilența oaspeților. Vigilența acestora adoarme. Chanturia, hulit pe nedrept că e tehnic, dar prea pașnic pentru adversari, șutează deosebit de înșelător, la colțul „scurt”, iar Pepsi gafează de parcă zici că-i Coke. Mingea intră adânc, cu toată circumferința, în poarta oaspeților primiți cu ospitalitate exagerată în Gruia. GOOOOOOOOOL CeFeReeeee!!!! Galeria erupe, stadionul e un vulcan, cartierul în delir, PAZ naiba știe unde…

Se face curând pauză. Suporterii CFR-ului, care au încurajat toată repriza echipa noastră, chiar și când au fluierat arbitrajul, comentează în „bisericuțe” fabulosul gol al lui Chanturia.

După pauză ne pare rău că trebuie să ne despărțim prematur de Carp, mijlocașul care cu siguranță ar mai fi vrut să joace măcar până la alt cartonaș galben. Cei zece ceferiști rămași în teren încearcă să acopere lipsa lui Carp, dar cei de la Viitorul o observă.

Tade continuă să fugă inutil pe tot terenul, irosind toate baloanele, deși se vede clar că are cu totul alte intenții. Dar asta numai până în minutul 82, când inventează din propriul talent nativ o pasă super-meseriașă printre fundașii viitoreni, care, în direct, îl găsește demarcat pe Camora. Camora e față în față cu Pepsi, execută un lob interesant, dar mingea  trece la minimă distanță peste bara porții oaspeților. Clar meritam să înscriem golul doi! Indubitabil! La reluare, comentatorul TV se lămurește că Păun a fost cel cu ocazia monumentală, nu Camora. Păun cade în genunchi și este devastat, dar galeria îl încurajează. Ceferiștii știu că băiatul e tânăr, are tot Viitorul în față și tot viitorul și mai în față. Are timp să învețe din eșecuri.

Caneto – aflat incognito la meci – prinde o minge expediată în tribune, dar o retrimite foarte sportiv în teren, deși pe tabelă scorul nu este cel preconizat de el în avancronică.

Chanturia trage din toate pozițiile și din toate loviturile la poartă, dar poarta e din ce în ce mai departe.

După săptămâni de agitație, dezamăgiri și stres, Eugen Trică a reușit, pe final de meci, să se mai odihnească și el puțin, așezându-se liniștit pe banca de rezerve.

Publicul clujean se transformă într-unul britanic în ultimul minut de prelungiri, aclamând la scenă deschisă acordarea unui corner pentru echipa gazdă. Deși mingea se plimbă prin careu, azi nu mai găsim niciun ceferist care s-o împingă în plasă. Păcat.

Meciul se încheie, dar galeria locală continuă să scandeze „Luptă, CFR” și „CFR, ale!, CFR, ale!, CFR, ale!”.

Pentru că n-a avut nici de acestă dată suficient timp liber la dispoziție, PAZ n-a reușit să vină nici la acest meci în Gruia, să-și ia rămas bun de la CFR și ceferiști.

PS: Oaspeții au reușit și ei să marcheze două goluri, trimițând de patru ori mingea în poartă.

82 de comentarii

  1. Repet postarea, ca dincolo n-o sa ma citeasca nimenea si ma manca… mai ales ca am reusit sa ma intalnesc in sfarsit cu Caneto… Constatare la cald….. Nu e cu cine, dar nici cine….. Numai 2 notiuni elementare lipsesc: „primul la minge” si „demarca-te in loc sa astepti pasa cu spatele la poarta” Chestii personale de genul „nu intra prin dribling intre 3-4 adversari” nu se mai pune… Deci cum am spus: Nu-i nici cine si nu e nici cu cine… Io’s optimistul de serviciu, dar se pare ca Manelesya a invins Ardealul! Si pedeapsa principala nu sunt punctele (care la o adica s-ar da inapoi) ci interdictia de transferuri. Dar am si o solutie: daca oricum merem in B, impreuna cu U si Brasovul, ramane Ardealul (motorul economic) fara fotbal (Mediasu’nu se pune…acolo e gaze, care este) sa se infiinteze Liga Transilvana de Fotbal, ca hailanta se tot infiinteaza de ceva vreme..

    Apreciază

  2. in momentul asta sunt de acord cu aproape tot ce zice dantesc despre PAZ! poate etapa viitoare ma schimb, HAI CFR!!! unde ‘om merge, habar n-am, important e sa merem!

    Apreciază

  3. Vorba lu’ nea Ozzy: I’m a Dreamer…. O Liga Transilvana de Fotbal cu F.C,Baia Mare, Olimpia Satu Mare, FC Bihor, UTA, Poli Timisoara, (steagul) Brasov, Corvinul Hunedoara, FCM Resita, Unirea Alba Iulia, ASA Tg-Mures, etc.. mai veniti si voi cu propuneri… 🙂

    Apreciază

    • Doar Gloria Bistrita sa nu zici, ca atunci vom sti cine va iesi mereu pe locul 2 in penultima etapa. In alta ordine de idei, ma bucur ca v-am intilnit azi pe citiva dintre voi si multumesc „comitetului de intimpinare”. Dan, pacat ca n-am avut ocazia sa ne vedem, in pofida opiniilor noastre diferite.

      Apreciază

  4. Din păcate de ce mi-a fost frică, n-am scăpat. Bine că m-am dus la teatru în loc de meci, măcar mi-am menajat nervii. Cred că până la vară mă scutesc de acest spectacol sinistru. Oricum, până nu se acceptă planul de reorganizare, meciurile astea nu au nicio miză. Apoi mai vedem din vară ce va fi: desființarea, sau o ligă inferioară? Momentan prima pare varianta realistă, iar liga 2. cea mai optimistă.

    Apreciază

  5. Un clasic in viata mi-a spus, cu ocazia unei deplasari in Maramures…. unde-i catva minte e si multa prostie… Cititi-vi-ti „comentariili” si reflectati-vi-ti intelijenta…

    Apreciază

  6. Poate se repeta commentul… Un clasic in viata mi-a spus cu ocazia unei delegatii in Maramures: unde-i ceva minte e si o groaza de prostie…. Reganditi-vi-ti commenturile si dat-vi-ti pe urma cu parerea (mi-ar fi fost greu sa-mi aduc aminte iezact de commentul precedent inca neaparut)

    Apreciază

    • Tu cu ideile tale esti cu cel putin 10 ani inaintea vremurilor. Prostie nu cred ca e mai multa decat in alte parti ale tarii, poate mai multa rabdare.

      Apreciază

  7. Meci incalcit, cu jucatori pierduti pe teren, arbitraj ostil, clar impotriva noastra, tocand marunt echipa cu cartonase. probabil ca asa sint ordinele de la buCUResti. Nu stim sa stam pe teren, nu stim pasa, nu stim sa tragem la poarta. Minca nu e in stare sa degajeze peste linia de mijloc, Trica il certa in timpul meciului pentru asta. Chanturia foarte tehnic dar lent, previzibil, ineficient. Tade nu a primit nici o pasa in adancime. In acest context as prefera sa pierdem fiecare meci cu juniorii decat cu increzutii astia de jucatori. Ce sa mai zici de Muniru, asta are probleme cu capu’. Spectatorii ca la teatru, ce rost mai are sa te agiti pentru niste jucatori care nu mai vor nimic? rusine conducerii care in aceste clipe grele prefera sa stea ascunsa. La stadion, la tribuna 1, toate portile deschise, fara turchineti, am intrat fara sa scot biletul din buzunar. Slaba organizare, dezastru. In compensatie, la bar poti bea alcool la greu, probabil asta e metoda conducerii de a anestezia fanii! Sper ca actualii patroni sa gasesca solutia sa scape de echipa, se pare ca asta vor! Eu voi continua sa merg la meciuri, indiferent de situatie! Hai CFR!

    Apreciază

  8. Din pacate ramanem tributari lipsei de experienta si a naivitatii tinerilor jucatori.Faza de la primul gol edificatoare.Carp tinea coltul scurt la corner(ca doar asa luasem etapa trecuta gol cu stana la o deviere la corner) vine adversarul ii ia fata cu vreo 2 m si el ramane pe loc impasibil.Pe langa el mai este si Ene si Paun.Apoi intra si Veresz………
    Nu trebuie sa-i blamam ci sa-i incurajam.Oricum este singura solutie in acest moment.Retin returul din 2011 cand echipa a terminat pe 10 sau 11 si toti erau nemultumiti de antrenorul Minteoan.Atunci tin minte ca tot returul l-a fortat pe Bus in dauna lui Bud……….si rezultatul s-a vazut si pentru echipa si pentru viitorul lui Bus(in timp).Ca sa poata sa creasca acesti tineri au nevoie de timp si incurajare.Oricum alta solutie nu este,doar rabdarea.
    Experienta tinerilor de la viitorul chiajna&constanta s-a vazut in usurinta cu care obtineau faulturile(ajutati si de bunavointa lui Catalin Popa).

    Eu cred ca marile probleme acum stau sa vina ,odata cu etapele intermediare ce stau sa-nceapa.S-a vazut din avion lipsa de prospetime a jucatorilor.Ori in aceste conditii in care nu urci sa ajuti nici oportunitatile nu vor fi prea multe.Iar pe banca solutii,nu!

    Apreciază

    • Tot la faza primului gol, nu stiu cati au vazut, Ene a fost blocat ca la baschet. Tinea un adversar, ala a tasnit spre coltul scurt iar in fata lui Ene s-a pus altul, asa Ene l-a pierdut din marcaj pe cel pe care trebuia sa-l tina, practic nu a mai contribuit cu nimic la faza de aparare. Rada, Larie, Piccolo, nu cred ca pot fi blocati cu schema asta simpla.

      Apreciază

      • Însă toţi coechipierii au sărit cu reprosurile pe Carp. Oricum, Ene e subţire/naiv de tot, nu ştie mai nimic din şmecheriile postului.

        Apreciază

    • Eu nu am auzit timp de 90 de minute nici măcar o singură huiduială sau un reproş la adresa vreunui jucător de-al nostru. Toţi au fost încurajaţi şi aplaudaţi la finalul meciului, chiar şi Carp în momentul în care a plecat la cabine.

      Apreciază

  9. „Am cerut jucătorilor să continuăm împreună munca începută în iarnă. Au înţeles că în această situaţie este foarte important să rămânem uniţi …” 🙂 link

    Apreciază

  10. Nici măcar puterea de-a mă supăra, sau de-a critica n-o mai am, oricum nu mi-ar ajunge o zi pt. a adresa reproşurile ”meritate” conducerii şi celor de pe teren(!); nemaiavând speranţe la un ajutor divin, odată intraţi în această spirală negativă, decăderea, dezonoarea şi ruşinea neputinţei noastre, se accentuează perpetuum; totul este deşertăciune, fără conţinut, fără consistenţă,fără viitor( dar şi fără goluri în poarta adversă); fatidicul an 1976-din păcate- este pe cale să se repete cu fotbalul din urbea noastră, doar că pt. noi într-un alt registru şi pe alte coordonate; şi toate astea în condiţiile în care Paz, deşi prosperă, ne-a dat cu flit şi conform spuselor şi”dorinţelor”lui ne-a”îngropat”definitiv; apropos,vom mai auzi(”de bine”)de Paz (poate,peste 5-6ani, dacă nu intrăm în FALIMENT?),doar când faptele(speră) impricinatului se vor prescrie sau va primi NUP, dosarele în derulare se vor clasa prin hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile şi doar dacă legislaţia în fotbal va deveni atractivă, fără riscuri colaterale şi cu profit pt. patronate!; deşi astfel ar scăpa de acuzaţii(mai mult sau mai puţin fondate),eu, îl condamn pt. modul mişelesc, nedemn, ipocrit, persiflant şi arogant,fără scrupule prin care s-a lepădat de club(lăsându-ne în prăpastie, după ce a”muls”tot ce era de”supt”!) şi a şters-o hoţeşte(cu bănet cu tot), purtând, pe veci, asupra sa bănuiala de om pătat, necinstit, care şi-a urmărit unicul interes, înavuţirea pe orice căi şi cu orice mijloace(!); fotbalul, clubul nostru drag au fost doar unele dintre oportunităţile realizării scopului său meschin(!);pentru înşelarea tuturor aşteptărilor suporterilor,încă odată lui şi slugilor sale, RUŞINE!; spuneţi-mi cu ce se deosebeşte Paz de parşivii care au tras fotbalul pe ”sfoară”: clanul mafiot-Becalihoţi, M.Iancu,Porumboiu,Borcea, Penescu sau Bucşaru(?)

    Apreciază

    • Spasit, ceeace nu-mi este caracteristic, trebuie sa-ti dau dreptate…..din pacate nu numai tie….si lui Dantesc… In „lumina” informatiilor „achizitionate” azi….Daca nu vor fi schimbari majore acolo „sus”, ne-am gatat…cu toata infrastructura iezistenta…

      Apreciază

      • Eu nu ma bucur ca am dreptate…as fi vrut ca tu sa ai dreptate… si eu sa fiu ala care m-am inselat… Pentru binele clubului…As fi suportat pana si o umilinta legata de faptul ca multi m-ar fi persiflat dat fiind ca sunt aproximativ doi ani si ceva de cand tot trag sirena…Rau e ca in situatia actuala noi ceferistii sau franarii de rand nu prea avem ce face…Oricum daca e sa ne prabusim de tot o idee ar fi sa o luam de la inceputuri ,noi aia care suferim ….Ca si aia de la Poli TM ….Pastele ma-sii de lume….

        Apreciază

      • Stadion care o sa fie o paragina in viitorul apropiat .Ce-am fost si ce-am ajuns !!! Insa PAZ ne tot spunea ca el e altfel ,bla bla bleah .Ii multumesc oricum pt momentele magice traite in acesti ani .Dar totodata il bag in ma-sa de bisnitar ordinar .De cand a inceput sa umble dupa curve a inceput si declinul CFR-ului.El sa crede mare om de afaceri ,dar fara fostul socru e un mare cacat in ploaie .Hai CFR!!!!

        Apreciază

    • ai dreptate Racheta este un parvenit,un bisnitar care o vinde si pe Masa(la pachet cu tata-so)numai bani sa iasa.Rusine.Sa-i mearga afacerile cum merge si CFR-ul.

      Apreciază

      • No, nu era mai bine pentru toată lumea să fi venit atunci când l-am aşteptat eu, la Piatra Neamţ?. Ştiu că-s mulţi italieni în lotul echipei şi în anturajul clubului la Szombathely şi e normal să se simtă acolo mai bine decât la Cluj. Chiar a mers şi pe bani mai puţini promişi decât are contractul la CFR, dar el a spus că cel mai important lucru pentru el este să joace. N-avea nicio şansă să rupă unilateral contractul, nu ştiu ce impresari l-au putut prosti. Totuşi, e bine că s-a întors, nu ştiu însă ce-o să fac eu, de aproape două luni intru cel puţin o dată zilnic pe pagina lui Szombathely, sper că nu am devenit dependent. 🙂

        Apreciază

  11. Ehh ! Ashe-i omu’ sarac; isi scapa pita pa jos …..Am mai fost noi in „B-C” . Ce ma bucura, insa, este faptul ca s-a generat un „fond” important de suporteri, care sunt si vor fi mereu cu CFR in suflet . ORICE AR FI !

    Apreciază

  12. Am apreciat şi lăudat faptele de vitejie(8 trofee)ale împricinatului Paz şi mă bucuram că aveam de-a face cu un altfel de manageament, cu un model, cu un adevărat cfr-ist, un om de caracter(!); dar m-am înşelat amarnic(!); nu m-aş fi aşteptat niciodată să se comporte( spre final), de maniera şmecherească demnă de un a unui bişniţar rapace şi fudul pe care să-l ”distrugă” o piţipoancă (vezi divorţul de familie şi de noi,CFR-ul); Cristi, ai dreptate în ceea ce-i priveşte pe Paz şi Păpuşoi(dar au tot viitorul în faţă!);idem, Caneto!,din păcate sunt probleme şi cu stadionul; reîntoarcerea lui Petrucci este de salutat-să-l văd cum stă cu condiţia fizică?!-precum orice reîntoarcere în aceste condiţii de ”interzis la transferuri”!;

    Apreciază

  13. Paszkany era despartit de prima nevasta inca dinainte de finala cu Timisoara, asa ca nu are nici o legatura cu ce s-a intamplat ulterior la echipa, in al doilea rand ganditi-va ca poate vreun jucator de la echipa intra si vede ca aici unii scriu numai negativ si injura conducerea de dimineata pana seara si asa nu sta prea bine cu psihicu dupa ultimele rezultate se incarca negativ poate mai mult intrand aici.

    Apreciază

    • Cam de atunci media spectatorilor a luat-o vertiginos la vale iar proiectul a inceput sa aibe sincope. Ok, au venit alte 2 titluri, sa zicem ca titlul 2 a fost punctul culminant in relatia club-suporteri, in acele vremuri se putea cumpara bilete online(acum pare sf), pe site erau rezumatele fiecarei partide plus conferintele de presa de din inainte de meci ca si dupa meci. Dupa acel titlu au inceput figurile cu Next Level. In sezonul urmator am avut o medie de tot rahatul in CL , am terminat pe locul 10 iar apoi am luat titlul 3 cu ajutorul experientei jucatorilor care au adjudecat primele trofee pt CFR. Dupa primul titlu s-au luat primele masuri cu adevarat ciudate: demiterea lui Andone inainte de primul meci din CL, demiterea lui Trombeta, demirea lui Uhrin , demiterea lui Concecao desi eram pe primul loc, demiterea lui Mandorlini inainte de inceperea UCL, lasarea pe tusa al lui Bud desi a fost golgheterul echipei cu un sezon in urma, demiterea lui Costa inainte de titlu, apoi au inceput cadourile dupa titlul 2 a fost concertul de la Iron Maiden, apoi dupa titlul 3 a urmat celebrul Ferari, apoi s-a deschis studioul muzical. In fine, afacerile lui dar sincer s-a vazut o schimbare la CFR dupa divort, si schimbarea nu a fost neaparat in bine desi pe termen scurt s-au obtinut 2 titluri.

      Apreciază

      • Bla bla bla. Termina cu „experienta jucatorilor” ca primul si ultimul titlu au fost luate „cumparand” jucatori si arbitri. Meciul prin care am cumparat ultimul titlu tocmai e anchetat de dna

        Apreciază

        • Unde am scris de arbitrii, am zis doar de experienta jucatorilor, daca pt tine tot ce s-a intamplat dupa titlul 2 e doar un bla bla nu te mira de locul unde am ajuns.

          Apreciază

      • Au fost mai multi factori. Primul, a reaparut U in prima liga. Automat simpatiile s-au impartit. Pe linga asta a disparut si factorul de noutate, de inedit. Doi. Orice echipa care are succes are o problema intrinseca- devine mai scumpa; iar daca managementul nu are grija, cheltuielile o iau razna, pentru ca se aduc jucatori „de Champions League”…(zic doar Hirschfeld , Dorsin samd) iar salariile restului trebuie aliniate in sus pentru a nu dezechilibra vestiarul. A fost momentul cind cheltuielile au luat-o razna.A treia chestiune a fost „romanizarea” apucaturilor – chestia cu antrenorii ai sintetizat-o foarte bine.

        Apreciază

        • Uite aici is in mare parte deacord cu tine, dar problema nu e ca a reparut U in prima liga ci ca s-a facu Cluj Arena si o data cu ea o mare parte din clujeni au inceput din nou sa mearga la meciurile lui U. O arena noua moderna atrage spectatori. Apoi tot prin acea perioada au inceput atacurile din ce in ce mai dure din sud(vezi celbrele statistici legate de greselile de arbitraj) iar a noastra conducere minunata a raspuns in dorul lelii, vremea a trecut si noi suntem acum perceputi ca unguri, hoti , etc. In 2011 prin primavara U-istii au ocupat pt prima data sectoare din T2, multi fani CFR-isti nu au mers la meciurile cu U din cauza ca nu se me simteau in siguranta(vezi evenimentele de la primul titlu plus multe alte magarii facute). Tot prin acea perioada era destul de greu sa iti iei materiale promotionale cu CFR, era doar un magazin in Sigma. Daca atunci interveneam mai direct in sensul ca nu ii lasam in grup organizat in T2 , acordam mai multa importanta in relatia cu fanii, daca nu transferam de dragul transferurilor , daca acordam mai multa autoritate antrenorilor (vezi modul in care a fost demis Uhrin) cred ca era mai bine. Asta e doar un episod ,dar inca de pe atunci au inceput unele semne ca proiectul o ia pe cai nu tocmai corecte.

          Apreciază

    • Eduard, să lămurim o chestie…Nu știu dacă ai jucat fotbal de performanță (sau orice alt sport la nivel de performanță sau măcar în cadru organizat: juniori, etc.), nu știu dacă te-ai ocupat (sau nu) de administrarea unei echipe de sport (fotbal, etc.), așa că crede-mă pe cuvânt de onoare (am fost în ambele ipostaze, dar cunosc destul de bine psihologia jucătorului): jucătorilor le doare în pix (în cot, în p…ă, etc.) de ce se scrie despre ei pe site-uri. Așa, în general, că ceva excepții minore (mimoze) există, evident, ca peste tot. Înr-adevăr sunt destui jucători care urmăresc aceste site-uri (majoritatea de o naivitate debordantă), în primul rând pentru eventuale informații / păreri despre joc, etc. Mai apoi, Eduard: tot ce scriem noi aici (pe Tribună, pe Cheferetv, etc.), este iarăși fix-pix, ne jucăm, socializăm, pierdem vremea, cam pe degeaba, dpdv al influenței asupra stării sufletești a jucătorilor, cel puțin. Nu fi naiv, Eduard, încearcă să spui opiniile tale, dacă nu ai nimic de spus (cum nici eu nu am tot timpul ceva de spus, de ex.), și -în primul rând- nu fi ridicătorul de mingi pentru alții…Sunt convins, că suferi pt. CFR, cum sufăr și eu, sau ceilalți, dar de aici și până la emiterea unor directive de comortament internautic calea îi lungă. Nu-mi plac (mai exact, urăsc) părerile ferme, axiomatice, toate aceste tipuri de comentarii (fie ele pupi sau criti) sunt suspecte, dubioase, sau -pur și simplu- incompatibile (sau paralele) cu standardele de comunicare cusher ale acestor site-uri. Nu acțiunile / inacțiunile noastre influențeează bunul mers al echipei, poți fi sigur de asta. Acțiunile sunt luate la alt nivel, indiferent de debitările noastre, probabil cu o tentă pro-distructivă (nu sunt încă sută la sută convins, n-am cum să fiu), teoremele noastre ferme (pro sau contra) generează -în cel mai bun caz- niște zâmbete din partea celor vizați. HAI CFR!!!

      Apreciază

  14. Indiferent de ce se va intampla, daca stadionul a fost supraevaluat ne va fi o roata de moara la grumz….dpdv contabil…chiar si dpdv al impozitelor catre CL…. Dar mai vedem ce se va intampla…

    Apreciază

    • Stadionul a fost neincapator acum cativa ani pe final de sezon, a fost plin la meciurile cu Dinamo, Vaslui si Inter Curtea de Arges, cum iti explici ca dupa 2 sezoane in meciul cu cei din Sibiu am fost doar o mana de oameni in tribune desi acel meci ne-a apropiat f f mult de titlu.

      Apreciază

  15. Asta nu-mi place ca numa negativ ganditi, vedeti totu in negru , acuma ce ar trebui sa facem sa dezarmam cu totii? Din octombrie tot asta aud numa negativ vedeti totu cu aceeasi conducere pe care o tot criticati am cucerit 8 trofee+ am avut acea finala cu Petrolu. Tot atacati pe Paszkany si Muresan de dimineata pana seara, daca ar fi cum ziceti voi la ce a umblat Muresan sa intoarca din drum jucatori care erau pe picior de plecare, la ce am mai depus dosaru de insolventa, la ce a mai alergat conducerea pe la comisii, la ce ai mai depus 2 dosare la TAS cand era foarte simplu sa ramana Dican si antrenor si maseur sa ramana conturile blocate si sa ai in lot numa pe Vatca si 24 de juniori ?

    Apreciază

    • Ce trebuia sa faca Muresan , sa vanda 3-4 jucatori si sa plateasca restantele. Atat. Arpi a declarat acu un an ca nu mai bga bani in CFR. Ce a asteptat Muresan?? Daca erau platiti jucatorii acum nu eram pe ultimul loc. Pt asta trebuie criticat doctoru. Sau daca nu, sa iasa in fata si sa ne explice cum am ajuns aici.

      Apreciază

      • Asta cu vindutul de jucatori ar trebui vazut in doua faze. Prima -in vara. E posibil sa fi existat niste oferte bune/rele pentru unii jucatori. Dar s-a speculat la grupele EL. Daca ne iesea, se plateau datoriile, se vindeau niste jucatori, erau ceva bani in casierie, imagine buna, se putea relua un ciclu virtuos. Nu a iesit, am ramas cu chetuielile peste nivelul acceptabil, astea s-au acumulat. Ce sa vinda Muresan? Ca si jucatorii au impresari si nici aia nu sunt prosti sa nu simta ca isi pot transfera marfa undeva libera de contract si sa ia un comision mai mare.

        Apreciază

        • Daca au speculat, au facut-o ca niste amatori. IM a dovedit ca nu are chiar atat de mare experienta, cum se lauda, in a aprecia o dubla cu o echipa de valoare din Europa. Nu poti sa mergi chiar la noroc, hai ca-i aducem pe Guima, Ogbu, Susici si poate, poate ne calificam. Acuma prostia asta ne costa pe noi liga1 si poate chiar falimentul (ca in insolventa ne-a bagat deja)?

          Apreciază

          • Eu nu cred absolut deloc în speculaţia cu EL. Mai degrabă, jucătorii nu au avut oferte convenabile. Am dat o geană prin articolele din vara trecută. Piccolo: „Cred că nici ei (n.a. cei din conducerea clubului) nu ştiu cum va arăta noul CFR” . O grămadă de zvonuri: „Felgueiras, Deac si Costea au fost scoși la vânzare. CFR are nevoie disperată de bani”, „Ogbu și Tade au șanse destul de mici să continue la Cluj-Napoca, viitorul lor urmând să se decidă în aceste zile”. Costea era dat la Toulouse, Tade şi-a căutat şi vara trecută echipă. Ar fi plecat mulţi dacă ar fi existat oferte care să mulţumească clubul, jucătorul şi impresarii lor.

            Apreciază

            • Faptul ca in 16 august 2013 Paszkany vorbea de revenirea lui Trica ca antrenor, citez: „O alta problema despre care s-a vorbit mult este readucerea lui Eugen Trica la CFR. Un lucru este fara echivoc: Trica o sa se intoarca sigur la CFR ca antrenor si probabil o sa si ramana mult timp! Sper ca el sa fie acel Fergusson din Gruia la care eu sper de mult timp…” pe mine ma face sa cred ca decizia de a baga clubul in insolventa era luata dinainte de acea data. Iar faptul ca l-a adus pe Miriuta impreuna cu 16 jucatori noi, fara sa-i plateasca pe cei din vechea garda si fara sa-i plateasca nici pe cei noi adusi, ma face sa cred ca asta a fost doar mijlocul prin care si-a atins telul. Asta e parerea mea la momentul de fata, din pacate.

              Apreciază

            • And by the way, ca tot se speculeaza cu EL, a picat ca o manusa pe strategia asta, o scuza buna sa faca ceea ce a facut.

              Apreciază

    • Omule suntem in kkt pana peste cap, asta e adevarul. Am ajuns dintr-o printesa frumoasa o curva , urata , pline de bube. Clubul si-a batut joc de antrenori, de jucatori , vrei sa ascudem evidenta? De dragul jucatorilor tu vrei sa ne facem ca ploua, ca tot ce se intampla nu e adevarat? Cati ani ai? Ti-am vazut si postarile dincolo si esti cam visator, cam tot ce a zis Corn nu s-a adeverit si ce e mai grav s-a indeplinit exact pe dos. Nu vreau sa iti dau exemple ca nu is destule. Esti liber sa dai vine pe tribuna cfr si pe spectatori dar in cazul asta esti exact ca un carutas care is bate calul ca nu trage mai tare si la final te intrebi de ce s-a imbolnavit si in final a murit.

      Apreciază

  16. Nr. de spactatori a scazut vertiginos in tata Romania….noi suntem pe stadion acum in zile de restriste mai multi decat sunt la FC FN…echipa cu trimilioane de suporteri…Doar ca 3-4 mii de bilete vandute pe meci de abia daca acopera impozitul catre primarie….In contabilitatea firmei intervine insa si amortismentul investitiei pt. stadion, care daca a fost „putin” supraevoluat duce la pierderi contabilicesti (sunt poate niste avantaje la nivel de impozit pe profit, dar de ce profit am mai putea discuta)…Daca pornesc de pe alte „ganduri”, firma ar trebui musai sa fie tinuta in viata, altfel toti creditorii si-ar putea lua bai-bai de la orice bani, inclusiv nenea statu’… Klanul ar vrea sa scape de toate echipele din Ardeal, sa ramana campion permanent – nu de dragul statisticii – si sa participe numa’ei in preliminariile ChL (ca in grupe veci-pururi nó sa mai ajunga), ca si de acolo vin oaresce parai…tocmai buni pentru cresterea continua a nivelului de trai, al lor, bineinteles… In consecinta habar nu am ce se va intampla, din pacate nu prea mai cred ca de la TAS vor veni vesti bune, desi AP ar putea incerca ceva lobby, ca dara’ ii servus cu Blatter… Dar se pare ca nu mai are niciun interes, nu mai vede biznis in CFR….Macar ar putea a la altii hactiunile, poate aceia s-ar multumi si cu un profit mai mic…

    Apreciază

    • Si un alt semn prost, chiar de toata jena…. toaletele de la T1 pentru barbati erau inchise, a trebuit sa purced la cea pt. femei, dar si acolo erau doua WC-uri cu defectiune la apa… Trist, poate citeste cineva din conducere postarile noastre…

      Apreciază

  17. Ce idee stralucita are regele. Oare cum de nu ne-am gandit de mai demult la ea? Multinationalele is solutia. Abia asteapta sa-si investeasca profitul in cloaca de porci care e liga1. Sau daca nu vor cu ghinisorul, Ponta ia baga-le tu o taxa noua daca mai vor sa faca profit in Romania. Si daca se poate, banii incasati sa-i gestioneze regele, ca e cel mai intelept din tara asta. Pai cum, ma, astia vin si fac profit in tara noastra si noi nu ne alegem cu nimic? link

    Apreciază

    • Era si o idee buna, cica aplicata in Germania…la stabilirea impozitului anual pe venit se deduce din venitul impozabil suma pt. abonamentul la un stadion…

      Apreciază

      • Vorbesc acum strict in numele meu. Decat sa depun nu stiu ce formular pe la ANAF, prefer acum sa platesc cei 300 ron sau cat m-a costat abonamentul la T2 pe un an, fara sa-mi deduca nimic. Daca abonamentul pe un an o sa ajunga candva, in viitor, la 1000 ron si deducerea va fi de 400, atunci da, o sa zic si eu ca e o idee buna. Dar mai e pana o sa ajungem acolo, cred 🙂

        Apreciază

      • In Germania, mai greu :). Daca esti mebru al unei asociatii sportive (aia care are min 50%+1 actiuni in clubul profesionist de fotbal), iti poti deduce cotizatia anuala, dar nu abonamentul. Sau daca ai o firma si cumperi un pachet de locuri le poti deduce, ca si actiune de marketing – dar iarasi tb sa dai la finante evidenta clientilor pe care i-ai dus acolo, nu merge sa trimiti soacra la peluza galeriei adverse cu fular „corespunzator” la git. Cotizatia cu asociatiile e undeva echivalentul sistemului cu 2% de aici.

        Apreciază

  18. NOTAREA este oprită, cei 12 tribunişti participant la acţiune au văzut o echipă a CFR-ului de nota 5.0 (Eugen luând 4.7). La maxim îl găsim pe Mincă (6.2), iar la minim pe Carp (3.5). HAI CFR!!!

    Apreciază

  19. Titlu: „Haladás: Fostul jucător al MU nu a anunţat clubul să nu-l mai aştepte înapoi…” Cei de la Haladás nu au cunoştinţă despre faptul că Petrucci va juca din nou la CFR. Tóth Miklós, administrator al echipei din Szombathely: „Mie mi-a spus (Petrucci) că se întoarce în România deoarece în data de 18 se va discuta cazul lui la FRF şi doreşte să ia parte la sedinţă”. Sursele din Cluj ale lui nemzetisport spun că Petrucci se antrenează la CFR, are contract valabil care nu poate fi desfăcut unilateral din partea fotbalistului. link

    Apreciază

  20. Vacca si Jurjiu intra in insolventa…. Tulai’Doamne…chiar o ramanea FC Fn sa joace derby-uri cu Chiajna, Tancabesti, Dabuleni, Adapati-Caii si hailanti de felul lor… Cei care nu-s insolventi is pe banii contribuabilior…ma rog, mai putin echipa pe banii puscariasilor…No, ase trebe…asta e forbalu’…

    Apreciază

  21. În urma ştirilor care-l dau pe Petrucci înapoi la CFR, Szombathely a găsit de cuviinţă să posteze ceva pe pagina oficială, fără să spună nimic 🙂 “Miercuri se decide dacă Davide Petrucci, aflat de o lună şi jumătate la Szombathely, va deveni sau nu jucătorul lui Haladás. Davide Petrucci, 23 de ani, născut la Roma, fost jucător al lui Manchester United, s-a aflat începând cu data de 6 februarie la Szombathely. Petrucci este jucătorul lui CFR Cluj, clubul îi este dator cu drepturile băneşti pe mai multe luni, din care cauză fotbalistul a făcut mai multe cereri către FRF pentru a obţine desfacerea contractului. Şedinţa hotărâtoare va avea loc miercuri în România, unde s-a deplasat personal şi jucătorul. autor: haladas.hu” link

    Apreciază

  22. Ce meciuri fraţilor! Dinamo învins acasă la scor de forfait de Concordia, Petrolul bătut de olteni. Teixeira s-a cam tăvălit pe jos cerşind faulturi, iar ternul Balaci i-a ţinut isonul. Oricum, frumoase partide, mai e fotbal în ţara asta. Nu şi la noi, dar ce să facem, asta-i viaţa noastră acum… N-a fost totdeauna aşa… Haide CFR!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.