Mai avem merceroi [Steaua – CFR 1-0]


Mă enervează din secunda unu actuala conducere. Ați observat că tricourile CFR-ului nu mai poartă pe spate numele jucătorilor? Chiar trebuie să părem o echipă minusculă, gata echipată de ora 11 AM, victimă a „sistemului”, dacă se poate? După ce că nu le dai banii stabiliți la semnătură, le răpești jucătorilor până și bucuria/mândria de a îmbrăca tricourile cu numele lor. Rușinică!

În seara asta, încă o dată – dacă mai era nevoie – jucătorii CFR-ului ne-au lăsat muți de uimire. Veniți la Cluj cu ștampila de mercenari sau cu prezumția de petarde, ne-au uimit în tur, cu Miriuță, și ne-au uimit din nou, la București, cu Trică. Și parcă uimirea de astăzi e mult mai mare, pentru că vine după umilirea (pan)dură din Gruia și derby-ul clujean nul. O mână de foști mercenari, rămași printr-o minune la club, au jucat ca o echipă solidă contra Stelei, i-au pus acesteia mai mult decât problemuțe și a fost foarte aproape să scoată un punct sau chiar trei. La final, n-a fost să fie, dar ai noștri au părăsit terenul ca niște (merc)eroi, cu fruntea sus. Și chiar dacă ne pot roade niște regrete – așa cum văd acum la conferința de presă că-l rod pe Eugen Trică – plecăm acasă învinși, dar cu onoarea reîntregită. Sfârșitul n-a fost în Ghencea. Ăștia nu vor să moară.

CFR Cluj: Trică – Mincă – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Chanturia, Muniru, Deac, Păun – Tade, Jazvic. Au mai intrat T.Lopes, Negruț.

Repriza I

Au început în forță, încă din prima fază, apoi au fost la un pas (poate doi) s-o încaseze de la „lanterna vișinie”. Putea fi lejer 0-1 în minutul 7, doar lipsa de precizie a lui Jazvic păstrând poarta lui Arlauskis intactă. Probabil ratarea l-a afectat destul de mult pe Jazvic, cel care mi s-a părut singurul rătăcit într-o echipă de toată lauda. Încet-încet ne-am transformat din victime sigure în zmei. Găselnița lui Trică – Deac pereche cu Muniru – n-a fost o idee rea. A produs și panică, nu numai cartonașe galbene pentru gazde.

Tade a fugit ca nebunul, a făcut un pressing agresiv, foarte avansat, a recuperat mingi, a încercat să care pianul în cârcă și să-l servească pe tavă pianiștilor. N-am avut pianiști, din păcate… Chanturia a încercat tot ce-a putut – inclusiv mici simulări – dar n-a reușit să dea o pasă sau o lovitură de geniu.

Am avut zeci de contraatacuri tăioase, mii de cornere, orientare permanentă spre înainte, spre victorie (nebetonare/neautobazare în propriul careu) și o linie de patru fundași foarte bine așezată și coordonată în teren. Am reținut cel puțin 5 (cinci) faze fierbinți construite de ceferiști în prima repriză, faze la care steliștii au cam asudat în chiloțeii de lână. Dar cum e normal la norocul lor porcesc celebru, au intrat cu 0-0 la vestiar, după o repriză în care n-au trecut de nivelul varză.

Repriza a II-a

Nu s-au schimbat foarte multe în prima parte a reprizei. Execuții de „județeană” a unor jucători care se visează campioi. [Cum? Am mâncat un „n”? Din tastatură, drace! Nici măcar tastatura nu suportă Steaua.]

Păun, mai puțin vizibil în prima repriză, a ieșit la rampă de vreo 2-3 ori în partea secundă. Un frumos șut spre vinclu, care l-a întins pe Arlauskis, o pătrundere în careu între lăsat jocul să continue și fault în careu (normal, arbitrul a ales varianta cartonaș galben)… nu-i rău la 19 ani.

Tade a continuat să care pianul până a căzut sub greutatea acestuia și s-a stins. A urmat Chanturia la consumat toată benzina. Muniru (joc mult mai matur decât de obicei!) și Deac au ținut steagul sus și mingea departe de poarta lui Mincă tot meciul. Nu ne-am retras în apărare, dar parcă s-a simțit că ne scad puterile în atac. Gâlcă îi arăta lui Trică ceva ce acesta nu-și prea putea permite: cum se fac schimbările. Toate trei. Drept răspuns, Trică aștepta în continuare să-i cadă titularii ca să scoată pe cineva la încălzire. Deh, obiective diferite, potențial diferit, nu?

Mâna sus cine dintre voi a simțit în urină sau în oase că norocul porcesc o să câștige toate cele trei puncte până la urmă. Eu am început să mă pregătesc psihic cam din minutul 70, când steliștii au început să aibe primele faze cu ceva coerență fotbalistică. Și pentru că norocul porcesc își așteaptă întotdeauna cu răbdare momentul de glorie, acesta a venit la cornerul din minutul 77. Centrare, deviere cu capul, apărarea împietrită, Mincă în căutarea unei reacții, cap Țucudean și gol. 1-0. Nici nu m-am enervat. Eram pregătit.

Recunosc, nu mă așteptam ca ai noștri să mai găsească resurse să forțeze egalarea. Și ce aproape au fost! Doamne, cum meritau să bage măcar un mort în cotețul norocului porcesc!

Au scăpat, cu noroc de la norocul porcesc și de la arbitru (nu intru în amănunte cu rolul arbitrului; vă las să-l sugrumați la comentarii precum Rusescu pe Muniru în careu), cu toate punctele și rămân cu avansul intact față de urmăritoare. Că n-au față de campioi, e altă chestiune. Le-a arătat-o astăzi echipa mult mai bună, de pe un loc mult mai slab în clasament.

E plăcut să te simți mândru după un 0-1, mai ales „obținut” în Ghencea. Asta dacă ești suporter al echipei CFR Cluj. Nu știu cum te simți dacă ești conducere actuală și, sincer să fiu, în seara asta nici nu mă interesează. Bravo, băieți! Ăsta-i farmecul CFR-ului…

50 de comentarii

  1. m-am enervat azi ca pe vemuri…m-am enervat azi ca si la „meciul” lui Tudor din Ghena,am trait si m-am enervat azi sau am trait la fel ca si atunci sau ca si la un fabulos 0-1 la MU …Jucatorii sunt eroii mei …fotbalul inseamna suporteri si jucatori

    Apreciază

    • Trebuia sa ma enervez ieri , ca pe vemuri…trebuia sa ma enervez ieri ,ca si la „meciul” lui Tudor din Ghena.Am trait , dar nu m-am enervat ieri pt. ca sunt unul din aceia care stiu in ce consta norocul porcesc al altora …scuze ca nu am pus ghilimelele de rigoare.

      Apreciază

  2. Meci bun facut de ai nostri. Da, si eu am simtit ca o sa ne dea un gol in ultimele
    20 minute. Oricum , am jucat mult peste asteptari, cu jocul asta putem accede in finala cupei si
    cu noroc sa o si castigam.

    Apreciază

  3. Felicitari jucatorilor! Au jucat mult mai bine, pacat ca nu avem cine sa si bage mingea in poarta…ca fotbalul e pe goluri…. Sper ca motivarea se va mentine si in meciurile urmatoare si poate pana la urma reuseste sa dea si gol. (alo, se aude la fundasi, ca in general ei au dat mai multe goluri decat atacantii). Arbitrajul ….explicabil…. „Facem Ce Spune Becali” trebuie scoasa campioana…

    Apreciază

      • Așa este. Și chiar dacă n-ar trebui să îmi mai pese de comentariile „sponsorizate” de ex-oier, ieri seară chiar m-au uns la suflet laudele pentru echipa noastră. Vă felicit încă odată pentru atitudine, bravo băieți!

        Apreciază

      • Încercau să pară obiectivi. Că în rest au fost haioşi de tot. 🙂 Comentau de FCSB cum comentăm noi pe Tribună de CFR. 🙂 Că un jucător ar trebui să stea mai sus, că altul că ar trebui să strângă mai bine pe centru, numai că nu l-au sunat pe Gâlcă să-i dea nişte indicaţii tactice. 🙂 Că ce mare nevoie ar avea FCSB de Chanturia pe dreapta. 🙂

        Apreciază

  4. Nu prea am avut noroc in ultimii ani cu turma, nici cand eram net superiori. Ba arbitrul a stricat meciul sau cel putin echilibrul, vezi cazul Balaj, ba ne-a prins cu jucatorii cheie accidentati/suspendati, dar ceva tot timpul a influentat mersul lucrurilor in afara jocului. ieri a fost cel putin un penalty clar si eliminare la Rusescu, dar au mai fost vreo doua-trei faze la care daca nu era vorba de FCSB, ci de sa zicem Chiajna, se dadea penalty fara nici o problema. Vestea buna, cred eu, este ca acuma ne anula sanctiunile. Daca am fi batut stelemeaua, sunt sigur ca ne tineau pe ultimul loc.

    Apreciază

  5. Mister, eram pregătit şi eu de golul mioarelor, au un noroc porcesc, într-adevăr. Nici pe mine nu m-a supărat, eu deja eram „satisfăcut” de prestaţia echipei, şi restul nu mă interesa. Au ieşit de pe teren cu fruntea sus, jucând mai bine ca ghena, într-un cor laudatory al miticilor, absolut curios şi suspect…:) Şi încă ceva. să nu-mi zică nimeni că Eugen nu ştie tactică, aşezare, etc. HAI CFR!!!

    Apreciază

  6. 07, sper că nu riscă Tribuna nişte sancţiuni, ai scris peste tot „Steaua” în loc de „FCSB”. Sau puteai trece Megastar ori X Factor, că tot a existat în antichitate (pe vremea când la plasma Rubin 102 HD-ul era asigurat de un celofan verde atârnat în faţa ecranului) o emisiune asemănătoare, Steaua fără nume. 🙂

    Apreciază

  7. Vara trecută am vrut să imprim la Sigma nişte tricouri cu Tribuna CFR, dar mi s-a spus că e plecat tipul care se pricepe. Poate nu s-a întors încă, de-aia nu au jucătorii numele scris pe spate. 🙂 Sau, poate e o chestie strategică. De exemplu, Gâlcă i-a spus lui Papp să-l ţină pe Păun, iar lui Varela pe Tade. De unde să fi ştiut cei doi care-i Tade şi care-i Păun dacă nu scria pe tricouri? De-aici multiplele ezitări în jocul celor doi. 🙂

    Apreciază

  8. Păcat că Rusescu nu l-a tras mai sănătos de gât pe Muniru, să-l scoată de pe traiectoria mingii. Ar fi fost gol direct din corner, asta în caz că arbitrul n-ar fi dat fault în atac pe motiv că Muniru a împins cu gâtul braţul lui Rusescu. 🙂

    Apreciază

  9. Citind articolul, altminteri mega-exceptional, am avut un gust ciudat. Scotocind prin cel mai adanc subconstient, mi’am adus aminte a ce aduce.
    Adevarul este ca o buna educatie, data pe o limba originala de lemn, de cele mai multe ori ramane ca piatra de temelie in exprimarea artistica a viitorului adult, care parca nu se mai maturizeaza.

    link

    Apreciază

  10. O înfrângere ”onorabilă”, dar tot odioasă rămâne(!);deşi plăcut surprinşi de evoluţia meritorie alor noştri, în meciul de la stână, ciobanul-arbitru a dirijat turma către (ţarc) o victorie nemeritată ,în pofida marilor noastre oportunităţi de a înscrie; din păcate,nu avem parte de niciun dram de noroc,nici de linişte sufletească pt. a putea fi concentraţi numai la fotbal, dar avem parte de soarta echipelor mici(fără nume pe tricou) care se consumă în van, se dăruiesc exemplar şi luptă, din nefericire, cu morile de vânt pt. că nu sunt sprijiniţi financiar suficient, cât să avem un lot competitiv, echilibrat valoric şi numeric (!); de aici şi zbaterile noastre,în gol, ineficiente şi ineficace, care conduc iremediabil la irosirea (inadmisibilă) a ocaziilor de gol, care conduc în final la deznodăminte nefaste(!); din cauza uzurii mentale şi fizice premature, am comis greşeli neprovocate, ”de gâgă”; acestea ar putea justifica oarecum înfrângerea, pe nedrept,de aseară; cu un lot rarefiat şi cu asemenea arbitraje ostile, ne vom epuiza cu mult timp înainte de a se termina campionatul,când se vor multiplica cartonaşele şi se vor înmulţi accidentările, rămânând a juca cu juniorii, năruindu-se astfel şi ultimele speranţe de supravieţuire; Hai CFR!

    Apreciază

  11. Intr-un fel imi pare rau ca n-am reusit sa vad meciul aseara, pe de alta parte ma bucur ca mi-am menajat neuronii. Parca as fi vrut mai mult sa avem aceasta atitudine luni seara cu valenii, decat ca stana. Cei care ati vazut meciul ce credeti ca ne-a lipsit luni seara (in afara omului in minus), comparativ cu meciul din ghena? Din cate inteleg, cu atitudinea de aseara, le-am fi tras-o urat pinguinilor. Felicitari baietilor pt aceasta determinare, desi mi-e greu sa inteleg ce-i mai tine in lupta pe acesti eroi. Hai CFR !!!

    Apreciază

    • saul, eu cred că Eugen şi băieţii au fost supermotivaţi de prognozele extreme de sumbre privind scorul final (0-5, 0-8, etc.). Au avut şi o tresărire de orgoliu, dar şi o pregătire specifică exemplară a meciului (mental, tehnico-tactic, etc.). Au fost -practic- mult mai încrezători, decât noi, suporterii. Bravo lor! A fost o lecţie bună, pentru toată lumea (inclusiv pt. noi). HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Plus ca la un meci cu fosta echipa cunoscuta ssub numele de Steaua e mai probabil sa fie in tribuna cite un scout decit la un meci cu Ceahlaul. Regula „de jocul de azi depinde contractul de miine” functioneaza la nevoie.

        Apreciază

        • Da, și asta e un factor mobilizator, într-adevăr. Să nu mai vorbesc, că e posibil să se fi promis niște energizante și dinspre Ploiești și/sau Tg.Mureș…:) HAI CFR!!!

          Apreciază

    • Nu cred că a fost vorba de o diferenţă de atitudine, determinare faţă de meciurile precedente ci de un alt joc întro altă zi. 🙂 Zi în care am jucat în 11 (ce-i drept, tot mai puţini cu unul ca adversarul 🙂 ), nu a existat niciun fel de presiune pe jucători, fcsbiştii au intrat pe teren convinşi, probabil, că ne dau de la 5 în sus şi toate astea au dus la o evoluţie dezinvoltă şi coerentă a băieţilor noştri.

      Apreciază

  12. Este prima partida din retur in care jucatorii au parut ca sunt fotbalisti.Au tinut de minge,s-au ajutat cu demarcari,au urcat(fundasii laterali) sa sustina atacul.Daca am avea jucatori de profilul lui Muniru si Chanturia,care pot proteja mingea fara sa le fie luata( 1′ cu cafeaua in mana) am putea sa avem mult mai multa consistenta in atac.Pot spune ca intreaga echipa s-a remarcat,fara a vedea vreo petarda……..putem vorbi eventual de cateva inexactitati tehnice la cateva executii,dar nu jucatori depasiti de eveniment.S-a tot auzit aseara ca FCSB a jucat slab si dandu-se tot felul de explicatii.Acest joc a fost determinat de exprimarea pe care a avut-o CFRul in acest joc.Nu i-am lasat sa-si faca jocul si de aici tot ce-a rezultat.
    A mai trecut un joc(al patrulea din retur) fara sa inscriem…….dar acesta este primul in care am jucat in efectiv complet.Cu pandurii prin golul primit in min 1′(din ofsaid)pot spune ca am fost in handicap de la inceput.Sa joci in 10 oameni deja trebuie schimbat tot registrul tactic.Daca vedem pentru ce faulturi am fost lasati in fiecare partida cu un om minus,putem afirma fara frica ca am fost dezavantajati grosolan de arbitru.Iar in momentul in care exista 2 unitati distincte de interpretare a regulamentului in functie de culoarea tricoului ,mi-e teama ca toate comentariile despre jocul prestat sunt niste pierderi de timp.Iar rolul esential in partida il are omul in negru.
    Sa vedem acum si ce reclam Chivuletelui:
    -intrare de rosu la Bourceanu la Deac(i-a dat galben iar in continuare a mai avut cel putin 2 intrari in care putea sa-i dea al 2 lea,nefacand-o sa nu strice echilibrul)
    -11m neacordat lui Rusescu pentru doborarea lui Muniru pe linia portii(insotit si de cartonasul corespunzator
    -11m neacordat la Paun(galben pentru simulare).Initial imi paruse obstructie la Tamas,dar la reluare se vede cum Varela il loveste in picior pe Paun,care apoi cade.Galben la Varela.Se pune in discutie si obstructie la Tamas ,care-i taie traiectoria fara sa-l intereseze directia mingii.
    -a mai fost o faza in repriza a 2 a cand la un corner Arlauskis iese pe centrare si-l doboara pe Thiago.Aici este o imprudenta a portarului si nicidecum fault al jucatorului de camp
    In general am observat ca centralul a fluierat toate fazele a la general si nu concret pe faza respectiva.Adica portarul a simulat contact in careu ,s-a dat fault…….
    Apoi faza pe partea dreapta in careul oilor,un cfrist prin alunecare deposedeaza 2 stelisti(unul fiind Guihllerme) la care se da fault in urma simularii fundasului.Dar in zona aceea aveau contact vizual 3 arbitri si nici unul nu s-a sesizat.La fel ca si la faultul la Muniru.Pai aditionalul din spatele portii ce urmareste?
    Apoi galbenele lui Deac si Carp date cu o usurinta strigatoare la cer.
    Evident,daca vrem sa fim catolici vom remarca ca n-am inscris, dar daca este sa fim obiectivi vom vedea ca suntem arbitrati cu un regulament special(cu dedicatie) si ucisi cu fluierul!

    Apreciază

  13. Hai CFR!!!! sunt promisiuni de viată după jocul prestat,si acum că părem neajutorati parcă oamenii din toată tara se mai inmoaie la adresa noastră.ce ar fi liga 1 fara CFR.oricine este sincer indiferent cu cine tine trebuie sa recunoasca ca si CFR-ul a contribuit la sarea si piperul ligii1 in ultimii ani si a creat emotii pt. oricine juca impotriva lor.Au creat emotie si asta da farmec fotbalului.dar ca unora nu le-a placut sa aiba emotii din partea unei echipe venite de altundeva decît din capitala si si-au transformat emotiile in slogane ca blatisti,bozgori sau etc…Dacă te uiti la fotbal sigur că echipa cu care tii cîstigă asta nu mai e placere.Ce să faci?si cu emotiile trebuie să stii ce să faci cum să le canalizezi.Asta ar trebui să ne separe de sălbatici.Hai CFR tine steagul sus!!!!Felicitari!!!

    Apreciază

  14. Ok, am jucat putin mai decent decat in alte meciuri dar tot o INFRANGERE a fost si tot nu am inscris si am primit gol la o faza care nu anunta nimic. Chiar nu ma incalzeste faptul ca gazdele au fost ajutate de arbitru atata timp cat de 4 partide nu reusim sa dam un gol, un simplu gol.Sunt destule exemple de meciuri in care au invins cei care au avut ocazii mai putine sau deloc, care au concretizat tot ce au avut, sunt destule meciuri castigate de CFR in trecut dupa acest calapod. Sincer am intors meciul pe toate partile si sincer chiar nu am gasit nimic bun cu adevarat important, ok ieri s-a alergat mai ult , s-a pus osul dar … Sa vedem ce ne aduce viitorul, sa vedem ce o sa facem cu adversari din a 2-a jumatate a clasamentului, stiu ca e o platitudine dar o victorie cu Otelul de ex face mai multe puncte decat un egal cu Steaua, un egal cu Steaua ar fi fost valoros daca l-am lega cu o victorie in meciul urmator.

    Apreciază

    • Entuziasmul se datorează faptului că lumea se aştepta ca Steaua să ne dea cu terenul în cap şi să încasăm de la 5 în sus. Pe când s-a dovedit a fi o echipă suferindă, cu o exprimare modestă după vânzarea celor mai în formă jucători (la fel ca CFR-ul după Bastos şi Sougou). În rest, în acest retur este mai important planul de restructurare decât jocul echipei. Dacă şi când va fi acceptat de instanţă, vom avea o imagine despre bugetul echipei pentru la anul şi despre nivelul de performanţă la care se poate spera (liga 1, 2 sau 3), mai ales că probabil la vară vor pleca şi restul jucătorilor vandabili.

      Apreciază

  15. Saul, motivati au fost baietii si cu U, dar cu oierii a fost mai usor pt ca am jucat in 11 si ceea ce nu s-a spus, adversarii au jucat execrabil! Despre arbitraj si jocul nostru, un excelent articol marca Caramavrov in prosport, rog pe cineva priceput sa „link-uiasca” pt a se putea citi de toti tribunistii. Acum urmeaza sa vedem cum jucam cu echipele cu care nu poate fi supermotiva echipa si in conditiile in care etapa de etapa vom juca fara unii din piesele de baza, bunoara Deac este suspendat pt meciul urmator. Si inca ceva, eu cred ca poimaine se va ridica interdictia pt transferuri (nu si anularea penalitatilor) si atunci ne mai redresam in privinta lotului si sa speram ca si a rezultatelor.

    Apreciază

      • Asa ma tem ca e doar un cadou otravit, sa speram ca CFR isi va reveni si va conta in viitor in lupta pt titlu iar atunci cand acel editor va scrie negativ despre CFR si va insinua ca am corupt arbitrii el se va apara spunand ca este echidistant si va arata acest articol.

        Apreciază

    • Da, Bela stiu ca au fost motivati si cu u, doar ca si aia au jucat „super”execrabil, de asta nu-mi-e clar. Am citit articolul scris de Carmavrov, inca de dimineata la sugestia lui Kiruj, imi place ca le recunoaste meritele baietilor numindu-i eroi.

      Apreciază

  16. Daca vezi partea goala a paharului vei putea remarca faptul ca n-am reusit sa inscriem(inca in retur).Daca stai sa analizezi la rece,vei vedea ca am dominat net o echipa campioana.Iar jocul sters al celor de langa cimitirul Ghencea se datoreaza jocului nostru,pot sa spun fabulos.S-a aratat multa calitate,fara degajari la intamplare.Eu nu retin un asa joc facut de ai nostri.Ma refer si la partitura jucata.Nu a fost doar un joc pe contre al nostru.Am vazut statistica jocului cu o posesie de partea noastra.Imi pare remarcabil sa reusesti in ghencea o posesie superioara stelei.
    Bine, fiecare are parerea lui,si chiar pot accepta senin ca am pierdut.Ce mi-e greu de acceptat este maniera de arbitraj(gretoasa,doar Tudor si Avram ar putea sa-l concureze pe Chivulete de aseara).Daca cineva crede ca poti bate o echipa ca steaua cu un astfel de arbitraj,inseamna ca mos Gerila exista si ne meritam soarta cu varf si indesat.
    Apropo,este prima partida dupa nu stiu cati ani,dupa care n-am avut dureri de cap si palpitatii……..

    Apreciază

    • Nu am putut baga mingea in poarta, am avut ocazii clare si trebuia sa o bagam. Cum vrei sa bati daca nu bagi mingea in poarta? Apoi fotbalul nu e patinaj artistic , fotbalul se joaca pe goluri. Sincer pentru mine cu toata posesia si cu toate fazele avute tot o infrangere ramane iar faptul ca echipa arata ca stie sa joace fotbal ma doare si mai tare. Ok, meciul cu Pandurii a fost o conjuctura aparte dar ce ai jucat in meciul cu vecinii din vale(chiar si in 10), ce ai jucat la Piatra Neamt. Deja suntem la al 5-lea meci consecutiv din campionat in care nu inscriem. De cand a plecat Miriuta echipa asta nu a mai dat gol (daca excludem meciul cu Mioveni), chiar nu vi se pare ca e situatia e cu adevarat penibila? I

      Apreciază

  17. Probabil, Cristi va sări cu Q.E.D. :), dar nu pot să nu-mi arăt revolta că boii de la Konyaspor îl ţin de 5 etape rezervă pe Felgueiras, nu a debutat încă în campionat. Huuuo! Afară, afară cu turcii din Turcia!

    Apreciază

    • Mai degraba ca in rapoartele de accidente: inlantuirea unor cauze nefavorabile. Si-a ales neinspirat numarul de tricou (si la moschee nu poti baga acatiste), a debutat cu 4 boabe luate in cupa, echipa e la 6 puncte de retrogradare dar a scos ceva rezultate fara el (egalul cu Fener) -> ergo never change a winning team si alte superstitii din astea, antrenorul e si el de abia de 4 luni si poate contractul e mai avantajos decit experimentele cu jucatori noi (poate adusi peste capul sau). Asta e partea nasoala din viata unui portar – e doar un job de facut si cam fara schimbari de-a lungul meciului.

      Apreciază

        • Atât Felghe, cât şi Miri (dar şi Cadu, partial, şi încă destui) resimt acelaşi recul -fiecare pe felia lui de „activitate”- după plecarea de la „dragă-CFR”…Am tot spus-o (au făcut şi alţii), că sunt jucători/antrenori, pentru care CFR-ul a fost / este un mediu ideal de „dezvoltare”, şi odată şcoşi de acolo (=plecaţi în altă parte), urmează o aparentă scădere. În realitate nu e vorba de nicio „aparenţă”, practic noul mediu nu se potriveşte cu stilul şi cu calităţile/defectele fiecăruia, asta-i tot. Am prognozat şi la Miri că nu va face mulţi purici la vecini (e drept, la început şi la noi au fost destule probleme), pe Cadu l-am văzut în destule meciuri la AEL, foarte departe de ce făcea la noi, indecis, parcă nu-şi găsea locul. E posibil să fie aşa şi cu Felghe, din lider de sindicat, pardon, -de vestiar, a ajuns un no-name la turci, şi e şi tratat ca atare, din păcate. HAI CFR!!!

          Apreciază

  18. Am oprit NOTAREA, cei 25 de tribunişti au văzut o echipă a CFR-ului de nota 7.0, iar Eugen a primit 8.0 (cea mai mare notă, meritat!). La jucători, pe „extreme” îi avem pe Deac cu 7.8 respective pe Jazvici cu 6.0. Interesant este că toată lumea a luat cel puţin 6.0, şi diferenţa de note între maxim şi minim este de doar 1.8 puncte, o prestaţia „omogenă”, adică, ca şi pe teren. HAI CFR!!!

    Apreciază

  19. Cu tabelul in fata media echipei mi se pare destul de mare , probabil multi au notat daruirea si nu rezultatul final desi nu am jucam cu cine stie ce echipa. Vazand la final tabelul poti trage concluzia ca am jucat mai bine cu FCSB decat cu Otelul(6.9),Dinamo (media 6.3) , Botosani (media 6.9). Ok inteleg ca FCSB e lider destul de autorizat, inteleg ca nu am jucat nimic in ultimele etape dar cred ca ne-am avantat mult prea mult la note mari. E strict parerea mea.

    Apreciază

    • Cum zice și Cristi, notarea s-a făcut într-un anumit context, cu șanse (reale sau nu), de-a obține un rezultat rușinos, care ne-ar fi tras și mai jos (ca moral, ca încredere, în primul rând). Notările suferă oricum, de regulă, din cauza unui subiectivism (idei preconcepute, uneori) vizavi de anumiți jucători (manifestându-se în ambele direcții), dar contextul meciului cu mioare era unul special. I-a arătat lui Eugen și băieților, că există o direcție bună (pe plan sportiv, cel puțin), și nu e cazul să cădem în letargii prea lungi. Notele sunt și niște cecuri în alb pt. viitoarele meciuri, acolo vom vedea doar dacă prestația contra mioarelor a fost doar o excepție de la regulă, sau vorbim de un trend crescător. HAI CFR!!!

      Apreciază

  20. Poate fi vorba si de manipulare,totul este posibil in ziua de azi!Ce si-or fi spus unii de aici,lasa ca dau putin cu pixul ca n-o fi bai si toata lumea o sa fie multumita.Pe mine nu m-a deranjat asa de tare,chiar am ras asa sub mustatza zicandu-mi :uita ma ca se poate,bravo……..
    Kiruj pana duminica ai timp sa refaci calculele,ca n-are rost sa ne furam singuri caciula.Si eu ma simt un pic cu musca pe caciula,dandu-i lui Muniru un 8.La ceilalti poti sa le tai 0.5,dar de nota lui Suley sa nu te atingi!

    Apreciază

    • Fii linistit, la altii se taie dar Sulica no s-o aiba mai mica. Nota, evident, alte asociatii sunt pur intimplatoare si se refera doar la Sumudica.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.