Pasărea CFRoenix a fost foarte aproape să demareze în trombă [Ceahlăul – CFR 0-0]


După un deceniu și ceva de momit mercenari în Gruia sau de luat Lacini cu arcanu’ din Africa, actuala conducere s-a dat conștiincios pe brazdă și a decis în sfârșit să promoveze la prima echipă tineri de perspectivă și tineri. Geme banca de rezerve de forfoteala cu care aceștia visează să-i arunce fără frică Trică în teren și să marcheze golul victoriei în ultimele secunde de joc. Sau măcar să-i paseze decisiv lui Tade. Sau să obțină un penalty, chiar și din simulare (gol să iasă, marcat de Tade!). Niciunul nu se gândește la prima de victorie, chirii (majoritatea stau încă cu părinții) sau alte chestii bănoase, toți visează glorie.

Însă tinerii nu au loc doar pe banca rece de rezerve, pe care s-o frece vreo 90 minute ca s-o încălzească. Trică a aruncat deja câțiva pe teren, hăpt în primul 11, adică ce n-a văzut neam de neamul multor aspiranți la un tricou de titular trecuți prin Gruia. Majoritatea deja uitați, de altfel, risipiți prin lumea largă…

Pentru că n-a visat destulă glorie și n-a acceptat decât reducerea de puncte, nu și cea de salariu, Florin Costea a devenit brusc indisponibil, după ce a indispus actuala conducere.

Cu bucurie recunoaștem și jucători din adevăratul CFR, din echipa ce în tur a adunat destule puncte ca să aibe autoritățile dure și brutale de unde să talie și să belească: Camora, Larie, Muniru…

În poartă, Remo Amadio, cu o barbă cultivată de la ultimul meci oficial în echipa CFR-ului, dovada vie că cine are răbdare poate nu mănâncă o viață întreagă răbdări prăjite.

Așadar, CFR Cluj: Trică – Amadio – Veres, Larie, Ene, Camora – Muniru, Carp – Deac, Jakolis, Jazvic (Păun) – Tade.

Jocul este controlat de la început de echipa mai bună, pe numele său Ciprian Deac, care este cu o clasă peste tot stadionul, după cum comentează binevoitor (?!) comentatorul. De partea cealaltă, Ze Maria are și el la dispoziție mulți jucători care doar de curând s-au apucat de fumat. Brazilianul – care n-are nimic gen Deac în lot – e nevoit să joace fază după fază cu Margină, Înfață fiind accidentat, la fel ca și Pipoartă.

După cam un sfert de oră avem prima ocazie de a marca, la o centrare de pe dreapta, dar Tade nu e suficient de rapid și nu reușește să preia mingea pe „lopată” pentru un 0-1 meritat.

În minutul 19 Szilard Veres își sărbătorește vârsta crudă cu încă un rând de cartonașe: unul galben ca o Galbenă de Odobești și al doilea roșu ca o Bloody F… Mary. Pe moment, CFR rămâne cu minus 24 puncte și minus un jucător de câmp. Trică se gândește să facă o schimbare, apoi se răzgândește și-l mută pe Jakolis pe fostul post al lui Tony Da Silva.

CFR redevine periculoasă în minutul 35, când Ene reia pe poartă dintr-un careu aglomerat. Mingea rămâne în același careu aglomerat și Carp execută o elegantă foarfecă moldovenească. Rămâne 0-0, cu plus CFR pentru impresia artistică.

Primul șut nemțean pe poarta lui Amadio vine târziu, în minutul 42, și n-are nimic nemțesc în el. Nu că ne-ar deranja cu ceva…

În minutul de prelungire al primei reprize, la o centrare lumânăratică în careul gazdelor, Tade reușește să intre integral în poartă, dar se fluieră „decât” pauză.

În ciuda debutului nefulminant, Ceahlăul decide să meargă pe mâna antrenorului Ze Maria și în repriza a doua. Acesta și-o ocupă făcând schimbări peste schimbări, dar parcă jocul gazdelor tot la Margină se termină. Nu că ne-ar deranja cu ceva…

Singurii care par să aibe cu ce să-și dorească mai mult victoria sunt cei mai puțini pe teren, dar rarele ocazii nu se transformă în goluri de 3 puncte. Jazvic îl nimerește pe Jovic în minutul 66, iar două minute mai târziu Deac e aproape să confiște mingea nemțenilor și să scape spre o poartă goală, dar atinge mingea doar cu o fracțiune prea tare și un fundaș nemțean devine norocosul partidei.

Nu reușesc să înțeleg pentru ce joacă Ceahlăul, care n-are nici cea mai minusculă ocazie de gol în fața „lanternei roșii” de pe locul 3. Pentru glorie… nu prea cred. Totuși, cu chiu, cu vai, nemțenii părăsesc terenul câștigând un punct.

CFR nu pierde nici de data asta la Piatra Neamț și merge mai departe cu actuala conducere, până la […] finală. Pe banca de rezerve fierbinte, juniorii continuă să viseze.

69 de comentarii

 1. Mă gândesc cu groază la unşpele de start după ce vor trece prin biroul adminului judiciar pentru renegocierea contractelor (accepţi jumate sau adio) toţi componenţii numerosului lot de 18 jucători (incluviv toţi portarii). Nu vor avea barbă în echipă decât Amadio şi Păun, restul mai are de aşteptat până începe să-i crească.

  Apreciază

 2. kiruj, azi s-a tras oblonul la transferuri şi în Ungaria. Petrucci nu a fost legitimat la Szombathely şi nu înţeleg de ce speră cei de-acolo în continuare că situaţia se va rezolva în scurt timp. Eu aşa ştiu că în afara perioadelor de transfer, Uefa permite legitimarea doar a jucătorilor liberi de contract la data încheierii ferestrei de transfer, iar Petrucci nu a putut fi legitimat tocmai pentru că nu e liber de contract. Dacă devine liber de mâine încolo, nu-l ajută cu nimic pentru că nu a fost liber în ultima zi. Că dacă era liber în ultima zi, ar fi fost legitimat, dar nu s-a putut pentru că nu e liber. Pricepi sau s-o iau de la început? 🙂

  Apreciază

  • Am fost primul! 🙂 N-am dat note foarte mari, totuşi încurajatoare. 🙂 Jakolis surpriză plăcută în noua postură, Camora meseriaş, Carp mi-a plăcut şi el, a fost deosebit de util. Deac şi Tade meseriaşi şi ei, dar au gătat repede benzina. Bănuiesc că din cauza ogorului şi a faptului că în prima repriză au alergat enorm de mult.

   Apreciază

   • Asta să crezi tu…Eu am pus notele înainte să dau drumul la soft…Sau mi-ai furat parola? Da, cam așa am văzut și eu (notele noastre sunt foarte apropiate). Eliminarea a cam încurcat socotelile, cu efecte asupra condiției fizice (și așa nu foarte bună, din ce văd). Totuși, cu atitudinea nu au fost probleme, nu prea am văzut lehamite la nimeni, Jazvici fuge ca un nebun, Muniru a fost și el meseriaș (mult mai responsabil la mijloc, simte că el e șeful pe acolo, în noua formulă). N-am mai văzut pressingul nimicitor din era Miri, dar era și greu după ,imutul 18…:) Să nu uităm, că și în tur am făcut destule egaluri (cu Rapid, Chiajna, etc.), am și pierdut, chiar acasă…Ar fi bine să mă lămurească cineva, cum e cu unilaterala asta a adminului judiciar, că dacă nu…atunci sunt obligat să întreb un specialist…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

     • Nu e nicio eroare, sunt un zero barat…:) Se mai întâmplă, ca anumite funcții ale softului să aibă întârzieri față de altele, deseori anumite date sunt preluate din zone tampon anterior create…Am pățit acu câteva zile cu certificatul digital al meu o treabă faină: am uitat să bag stick-ul în PC, dar tot am reușit să semnez electronic ceva…Mi-au explicat deștepții, că -deoarece nu au trecut decât vreo 5 minute de la semnarea anterioară- inteligentul de PC a stocat undeva semnătura mea, și a folosit-o…Mă rog…HAI CFR!!!

      Apreciază

 3. Pentru mine e clar ,cu lotul actual mergem in liga 2-a.Azi nu avem decat 10-11 jucatori cat de cat acceptabili,cu care in lipsa variantelor de rezerva nu poti face 28-30 de puncte.In aceste conditii exista 2 variante ,cu conditia sa se vrea cu adevarat salvarea echipei( am mari dubii in privinta asta!)1.Completarea de urgenta a lotului:Dore,Petrucci,Lopes plus Chanturia( obligatoriu toti 4)plus plata salariilor la zi.2.Un dosar bine intocmit depus cat mai repede la TAS.

  Apreciază

  • Da, este imposibil de dus un retur întreg cu un lot de 15-16 jucători. N-ar strica să revină şi Guima. Am spus-o şi eu zilele trecute, este deosebit de importantă depunerea rapidă a dosarului la TAS, nu numai pentru salvarea de la retrogradare, ci şi pentru moralul jucătorilor.

   Apreciază

 4. Mie CFR-ul cu toate noutăţile din echipă mi-a produs o surpriză plăcută, poate pentru că mă aşteptam la incoerenţă în joc sau o insuficientă legătură între compartimente. Bine că n-a fost aşa . În afară de cele două mari minusuri adică 1. Inconştienţa lui Veres după ce a primit primul cartonaş galben să facă fault pentru al doilea şi 2. Lipsa condiţiei fizice ( sau un pic de indolenţă) al lui Tade în ultimele 30 de minute din repriza 2-a , cred că a fost destul de bine . Nu ştiu ce va face CFR -ul când va întâlni echipe mai tari decât năucii de la Ceahlăul dar pare că Trică a reuşit să închege o echipă cât de cât onorabilă şi cu tineretul – Ene ,Carp, Negruţ, Păun care să se integreze alături de Deac, Muniru, Tade , Camora în angrenajul echipei . Aşa că HAI TRICĂ !!! ( Merită susţinut şi respect că la grea treabă s-a înhămat ) şi HAI CFR !!!.

  Apreciază

  • Eu nu l-aş acuza pe Tade. Păcat că nu avem date de Champions League :), cu kilometri parcurşi de jucători, cred că Tade ar fi pe un loc fruntaş, a alergat enorm pentru suplinirea omului lipsă. Pe un aşa teren de moale a fost ceva normal să termine mai repede benzina. La fel, Deac.

   Apreciază

   • Aşa e, ambii au alergat enorm de mult (mai ales în prima repriză, după eliminarea lui Veres, când au şi creat destule faze periculoase), şi benzina s-a cam terminat în R2. Asta cam aşa se întâmpla şi în era Miri, n-ai ce face. HAI CFR!!!

    Apreciază

 5. Din cauza unor prichindei pe care i-am avut în pază şi urmărire, am vizionat meciul doar cu un ochi, motiv pt. care am să fac doar scurte remarci(ne)fondate, de la acest meci: Jakolis este mult mai eficient pe postul lui Veress-fundaş dr.-,iar Veress pe postul lui Jakolis, mijlocaşi;Jakolis este mult mai combativ, mai cu”vână”, mai rezistent, are şi viteza şi forţa de a se replia mult mai repede, poate acoperii mai bine zona, cred că-i un mare câştig pt. acest post; Veress este înclinat pt. combinaţii, posesie, mai face şi câte un dribling reuşit, are altă viziune şi orientare în teren, este lent şi depăşit la viteză, nu este dotat şi nu are nicio calitate pt. a fi apărător; îmi veţi spune că Jakolis este bun pe contraatac, OK., dar cine să-l joace(?), primeşte mingi utile, doar din bubuielile fundaşilor centrali;eliminarea lui Veress este din cauza: 60%a antrenorului,10%a arbitrului, (primul galben a fost prea uşor acordat),iar 30% a jucătorului prea crud şi habarnist pt. acest post; păcat că într- un astfel de meci, nu am reuşit să cucerim toate punctele, pt. că ne aşteaptă o primăvară imposibilă în condiţiile în care nu reuşim să încropim un ”11”de bază, nemai vorbind de neputinţa asigurarării unei bănci de rezerve, măcar numeric(?!); dacă am avea şi pe alte posturi jucători gen Deac şi Tade(ei au dus tot greul, normal ca pe final să se fi epuizat)mi-aş alunga gândurile sumbre şi mi-ar reveni speranţele de prea mărire;jucătorii,prin tenacitate, dăruirea şi implicarea lor, uneori stângace, dar exemplară, i-au mai aplicat, încă o palmă,meritată, pe obrazul tot mai gros al lui Arpike şi acoliţilor lui!; Hai CFR!

  Apreciază

  • Of Doamne, îmi aduc aminte că la primul (poate al doilea) meci jucat acasă (în judeţ, după ce m-am întors acasă de la UBB) m-am dus cu bicicleta la vreo 25 de km, „acompaniat” de antrenor (tot cu o bicicletă „rabla”), nimeni altul, decât Incze IV (ex Poli Iaşi, div.A)…Ploaie torenţială tot timpul, dar ce mai conta…HAI CFR!!!

   Apreciază

 6. Timpul le rezolva pe toate:in bine sau rau(sau mai rau)………nici nu cred ca este important sa tot povestim de retrogradare si de vinovati.Sa ne concentram la echipa si sa transmitem un mesaj pozitiv.Ar fi ideal sa il mai avem pe T.Lopes,Petrucci,Dore si chiar Guima.Apoi va intra si Negrutz,iata ca deja este jumate de echipa.A jucat linia de fund cam in spate si astfel spatiile de joc au fost mari,astfel ca linia lui Tade si Deac a trebuit sa acopere un spatiu de aprox 60m……..cam mult iar in final s-a vazut ca au fost epuizati.Pacat de lipsa preciziei la centrarea lui Jazvic.I-a dat mingea ca la dusman.Apropo de ce centrare a beneficiat Taher Bawoub la partida cu pandurii.Simplu a pus latul din 6 m……..pozitii aproape identice,cu diferenta de calitate.
  Am tinut totusi putin de minge.Daca am avea mai multi cu stapanirea si calitatea lui Muniru.Daca joci doar cu bufa-bufa,vin astia tot timpul peste tine.Ei,va mai trece un pic de timp si echipa isi va stabili traseele si totul va deveni mai clar.

  Apreciază

 7. Partea buna din eliminarea lui Veres a fost descoperirea calitatilor de fundas dreapta ale lui Jakolis. S-a descurcat bine in conditiile unor adversari deloc straluciti, dar s-a descurcat bine. Mie personal mi se pare un pic fragil pentru postul asta si nu cred ca il atrage in mod deosebit, dar ar fi un fundas cu apetit ofensiv ridicat si destul de agresiv in joc. Din punctul asta de vedere seamana cu Dani Alves si ar putea fi o solutie pe banda dreapta alaturi de Deac si Tade/Jazvic. Chiar daca tribuna a zis ca 60% din vina eliminarii lui Veres ii revine lui Trica (ceea ce probabil e corect), haideti sa nu il decapitam pe Eugen. Are un lot foarte subtirel si trebuie sa gaseasca solutii la fiecare meci. Sunt convins ca a invatat ceva din aceasta greseala si pe viitor nu o va mai repeta (ca sa poata face altele, LOL). PS: am fost mai generos cu notele, de incurajare.

  Apreciază

  • Nu cred ca poate fi mai fragil decat T. Lopes (sau Camora). Intrebarea ar fi daca el vrea sa joace pe postul ala. Imi aduc aminte de Maftei, care la inceput a facut mofturi cand a fost reprofilat din fundas central in unul de banda…

   Apreciază

 8. pai daca iubeste fotbalul nu-si pune aceasta problema.Cati isi mai aduc aminte de o partida (cred ca a fost cu tg.mures prima etapa din retur) cand a jucat fundas stanga Nicoara?N-a facut-o rau……

  Apreciază

 9. Lopes s-a antrenat azi,Jakolis a facut un RMN ,se pare ca va sta( din pacate)ceva timp pe tusa.Chanturia va juca din meciul urmator.Sunt sanse reale sa revina Petrucci,mai mici in pentru Dore.In cazul lui Veres vina e in proportie de 80 % a jucatorului ( lipsa de valoare si inteligenta in joc) si 20% a lui Trica care l-a „expus”pe un post in care a pierdut toate duelurile directe.

  Apreciază

  • La un lot lipsit de valoare (sincer, încă din vară), n-avea ce să facă săracul. Ăia de ne făcură felul (cu largul ajutor al conducerii noastre), ne bagară direct în… scuze, rahat. Ştiau ce fac. De mult vroiau să ne facă felul, ştim bine. Şi acum au dat tare. Mai urmează şi renegocierea salariilor… Dacă mai poate cineva privi în mod pozitiv situaţia, ăla e ori naiv, ori… vă las pe voi să trageţi concluzia.

   Apreciază

 10. Ma lamureste si pe mine cineva… Daca nu am avut bani am intrat in insolventa, dar acum de unde sunt bani luna de luna? Totusi sunt cheltuieli cu arbitrii, transportul, etc…In afara drepturilor TV si ceva sponsorizari de unde se mai aduna ceva bani?

  Apreciază

  • Intrarea în insolvență a fost cauzată de blocarea conturilor de către ANAF. De acolo se pot retrage banii pentru plata salariilor, însă nu și pentru plata datoriilor (creditori, foști jucători etc.).

   Apreciază

   • Ordonanta presedintiala
    Definitie: In domeniul procedurii civile, instanta va putea sa ordone masuri vremelnice in cazuri grabnice, pentru pastrarea unui drept care s-ar pagubi prin intarziere, pentru prevenirea unei pagube iminente si care nu s-ar putea repara, precum si pentru inlaturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executari.

    Cererea de ordonanta presedintiala se va introduce la instanta competenta sa se pronunte asupra fondului dreptului. Ordonanta va putea fi data si fara citarea partilor si chiar atunci cand exista judecata asupra fondului. Judecata se face de urgenta si cu precadere. Pronuntarea se poate amana cu cel mult 24 de ore, iar motivarea ordonantei se face in cel mult 48 de ore de la pronuntare. Ordonanta este vremelnica si executorie. Instanta va putea hotari ca executarea sa se faca fara somatie sau fara trecerea unui termen.

    Apreciază

    • Poate că cererea se sprijină tocmai pe bobârnacul dat de ANAF, cum că nu s-a reţinut şi virat CAS-ul (puţin probabil să aibă succes, deobicei contractele se fac în sumă netă), iar treaba este grabnică din cauza interdicţiei la legitimări de jucători. Vom vedea peste 5 zile ce va hotărî judecătorul la recurs.

     Apreciază

     • Eu ma bucur ca nu s-a renuntat la lupta. Acum sunt sigur ca se va merge si la TAS, insa nu-s asa sigur ca aia ne vor da dreptate. Sunt un simplu suporter si ma cam depasesc treburile astea avocatesti 🙂

      Apreciază

   • N-o fi ajuns încă la el poştaşul cu scrisoarea recomandată. 🙂 Am dat de două ori link-ul în care adminul judiciar spune că legea îi permite să rezilieze unilateral contractul. Îmi aduc aminte că acum mai bine de un an, mai mulţi jucători de la U au primit rezilierea prin poştă.

    Apreciază

   • update în link-ul tău: „Vreau să precizez că adresa de denunţare a contractului i-a fost trimisă lui Florin Costea, în condiţiile legii insolvenţei”, a spus, pentru ProSport, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. Deci, am bănuit eu corect că problema a fost la poştaş.

    Apreciază

    • Era evident ca administratorul judiciar poate sa rezilieze unilateral contractele. S-a facut si la „U” si la Rapid. Iarna asta Rapidul a reziliat contractele cu aproape toti jucatorii. E drept ca la CFR e o situație mai speciala tinand cont de interdictia la transferuri. Dar nici administratorul judiciar nu prea avea ce sa faca. Crezi ca un judecător sindic ar aproba planul de reorganizare pentru o societate comerciala care ofera salarii de 12.000euro/luna? Ma indoiesc…

     Apreciază

     • Habar nu am ce nivel de salarii acceptă sau nu un judecător sindic, dar sunt convins că se reziliează urgent contractele tuturor jucătorilor care au fost de mai mult timp un ghimpe în ochii clubului: Costea, Mincă şi cei împrumutaţi la alte cluburi. Deac, Tade (dacă nu pleacă la ruşi), Camora, probabil cu salarii mai mari decât cei menţionaţi anterior, nu vor păţi nimic.

      Apreciază

      • Pai administratorul judiciar trebuie sa facă o „compunere” despre istoricul societății, despre cum s-a ajuns in insolventa. Ok, motivul principal a fost problema cu ANAF. Dar nu singurul motiv. Clubul a avut dificultati la plata salariilor de multa vreme. Nu doar de la sfarsitul lunii noiembrie de cand a avut conturile blocate de catre ANAF. Deci cata vreme salariile sunt nesustenabile nu cred ca cineva aproba salarii de 12.000/luna.

       Apreciază

      • Fragment din interviul cu adminul judiciar:
       „- Revenind la reorganizare, cum veți proceda cu jucătorii cu salarii foarte mari? Își permite o societate aflată în insolvență să achite contracte de 20.000 de euro pe lună?

       – În acest moment există o posibilitate de finanțare, cineva și-a exprimat dorința de suținere financiară tocmai pentru plata salariilor.”

       Mie-mi pare că nu e vrăjeală, trebuie să fie ceva învârteală concretă la mijloc, nu cred că Deac, Camora şi Tade ar fi rămas la echipă, ştiau şi impresarii lor cu ce se mănâncă insolvenţa. Iar acel „cineva” o mai fi specificat în actul de exprimare a dorinţei că nu vrea să susţină şi plata salariilor lui Costea, Mincă şi a împrumutaţilor. 🙂

       Apreciază

      • Ideea e ca planul trebuie sa fie realist nu cu „posibilitati de finantare” si alte povesti. Cand mergi cu un plan de reorganizare in fata judecătorului sindic trebuie sa fii 100% sigur ca o sa fie aprobat. Judecătorul nu iti spune „planul asta se respinge, mai incearca a o tura”. Daca il respinge inseamna automat faliment.

       Apreciază

      • Planul nu va ajunge la judecător înainte de terminarea campionatului. Adminul judiciar spunea că „înainte de depunerea planului sunt o mulțime de probleme de rezolvat care pot dura între șase luni și un an.”

       Apreciază

 11. NOTAREA ESTE OPRITĂ, tabelele s-au reactualizat! Pentru cei care nu ştiu: aceste tabele se pot accesa intrând în „Sondajele lui Kiruj”, acolo la „link01” avem date referitoare la sezonul actual, iar la „link05” vedem nişte sinteze la nivelul celor 11 ani, de când CFR-ul a revenit în Liga1. Revenind, au notat 23 de tribunişti, media echipei fiind de 6.4, aceaşi medie obţinând şi A1 (Trică). Nota maximă este de 7.5 (Deac), cea minimă fiind de 3.8 (Veres). Camora şi Larie au -în continuare un f.bun procentaj de „prezenţă” la meciuri (94,44%), pierzând câte un meci fiecare. La nivelul jucătorilor (luând mediile tuturor meciurilor în care au jucat), cel mai bine stă Felghe şi Deac (7,6), Cipri având încă „şansa” să îmbunătăţească media lui. HAI CFR!!!

  Apreciază

 12. CFR Cluj a castigat turneul memorial Demeter József organizat la Tg.Mures. In finala az invins echipa gazda – ASA -, pe trei s-a clasat Gloria Bistrita. La turneu au participat echipele de copii, generatia 2002. 🙂

  Apreciază

 13. @Caneto (nu mai pot sa dau reply)…. Uite aici:
  grmgroup.ro/dosare/209 uite-te la planul de reorganizare pentrh pentru „U” Cluj, Capitolul 6, punctul 6.1 E pdf si nu pot sa dau copy/paste dar zice cam asa: reducerea cheltuielilor lunare din MOMENTUL declansarii procedurii de catre administratorul judiciar prin renegociarea contractelor de colaborare si a retributiilor datorate salariaților. Planul de reorganizare nu contine doar ceea ce ai de gand sa faci in caz ca se aproba. Trebuie sa conțină si pasii pe care i-ai făcut pentru rentabilizare din momentul declansarii procedurii de insolventa.

  Apreciază

  • Nu văd unde e problema. Fată de 31 decembrie 2014, administratorul poate demonstra că s-a redus fondul de salarii cu 40-50-60%, cât o fi. S-au reziliat contractele lui Felgueiras, Susic, Rada, Jaime, Costea, Ivanovski, Monroy, antrenori secunzi, medic, Zamfir, preparator fizic, maseuri etc şi în afara lui Trică nu s-au făcut alte angajări. Mai penalizează cu 25% din contract pentru absenţe nemotivate pe Guima, Petrucci şi Dore, dacă se întorc. Din cauza interdicţiei la transferuri poate invoca imposibilitatea rezilierii tuturor contractelor mari şi a angajării altor muncitori în fotbal mai ieftini. 🙂 La vară, oricum pleacă şi Deac, Tade şi Camora, nu se va mai pune problema de salarii mari.

   Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.