Despărțire fără goluri. Cele din suflet nu se pun. [CFR Cluj – CSU Craiova 0-0]


Probabil numai vreun fond elvețian de investiții știe dacă o să avem CFR și în retur, și după retur, cu bătaie lungă, spre în veci și pururi. Poate numai Iuliu Mureșan știe de fondul elvețian, ca un om mare, că uneori dânsul știe mai multe decât știe însăși lumea reală. La câte necunoscute s-au adunat în Gruia de la victoria de pe Old Trafford încoace (iată, s-au făcut 2 ani deja de atunci), nu mai știm exact ce ne văd ochii și – mai ales – ce ne aud urechile. Nu mai știm pe de rost nici măcar suprafața și populația Dubaiului sau câte sunt, cu exactitate, cele 29 societăți comerciale. Probabil ar trebui să-i scriem și noi o scrisoare deschisă președintelui ales (de țară, nu de club), să-i trasăm sarcina să rezolve și dilemele de la CFR Cluj. Probabil suntem ultimii din țară care încă nu i-am scris să-i dăm indicații, să-i trasăm sarcini sau să-i cerem ajutorul. Sau mai bine nu-i scriem nimic – că oricum primește deja mai multe scrisori decât Moș Crăciun – ne vedem de treabă, ne îmbătăm (anesteziem) ca porcii de sărbători și așteptăm să vedem ce ne rezervă 2015. Da’ de Cefereu’ n-o muri, numa’ o țâră s-o hodini…

Despre meciul cu Craiova nu sunt multe de spus. Meci destul de sportiv, echilibrat, cu sferturi, jumătăți și treisferturi de ocazii, mai rar cu ocazii întregi. Un meci încheiat cu 0-0 și pentru că ambele echipe au portari.

Vremea a fost urâtă, cu vreo 4 grade Celsius aruncate cu scârbă pe teren, printre picăturile de ploaie și ceață. Doar Cârțu a avut mai mult de 40 grade Celsius, iar la final probabil puteai fierbe ouă în privirile lui. Ce să-i faci, așa e omul, vulcanic, nu-l poți lăsa aproape de plexiglasuri. Probabil o să crape odată în dreptunghiul din fața băncii, la un 4-4…

Trupa lui Dican a arătat cam așa: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Christian – Muniru, Petrucci – Chanturia, Ivanosvski, F.Costea (Jazvic) – Tade (Dore). Camora în tribune, nespărgând semințe împreună cu Deac.

Meciul a început lent. Primul care a intrat în poartă cu toată circumferința craniană, dar fără circumferința mingii, a fost un craiovean, blocat perfect de Susic. Chanturia a încercat să coordoneze jocul nostru și chiar dacă nu e eficient fază de fază, e singurul care reușește să hărțuiască cu adevărat adversarii. Restul ceferiștilor sunt previzibili sau simpliști pe faza de construcție, iar Costea e pierdut în prezent (și viitor?), în loc să fi rămas blocat în trecut.

Șuturi spre o poartă și spre cealaltă, dar nimic ieșit din comunul Ligii 1. Ivanovski a reușit două torpile ce erau gata-gata să prindă spațiul porții, dar Gruia n-a fost Pitești. Chiar dacă nu-i decât o fracțiune de Trică la finalizare, se vede clar că omul trebuie păstrat în zona centrală și lăsat să șuteze. Dacă-i intră un șut din trei, e foarte bine.

Mai interesantă a fost repriza secundă, care s-a îndârjit pe parcursul scurgerii timpului. În jurul minutului 75, când CFR-ul a arătat cel mai bun fotbal, am sperat că-i vom pune la podea, așa cum am făcut în atâtea alte meciuri. Au scăpat, însă, cu ceva noroc și cu Bălgrădean, ba au scăpat pe final și spre poarta noastră, dar s-au pripit și au păpat faza.

Până la urmă i-am bătut la posesie, ne-au bătut la cornere, i-am bătut la bare, ne-au bătut la jucătorii intrați în poartă… dar scorul tot 0-0 a rămas. Un meci nici foarte-foarte, nici prea-prea, dar nici tulai-tulai. Așa, ca înainte de niște sărbători fericite…

Să n-o mai lungim, să notăm doar că marcatorii golurilor au lipsit de pe teren în seara asta și să ne luăm rămas bun, fără adio, de la echipa de fotbal CFR 1907 Cluj. Probabil mulți dintre jucători se vor duce spre țări mai calde, spre bancomate mai primitoare (de fapt, mai dătătoare) sau chiar spre echipa fără siglă. Le urăm succes celor care ne vor părăsi și baftă celor care vor rămâne alături de CFR, CFR care nu pleacă nicăieri. Și le mulțumim de fotbal. Să fim corecți: nu credeam c-o să avem parte și de așa ceva la începutul sezonului.

73 de comentarii

  1. Meci frumos, cu mult peste media campionatului. Felicitări băieţilor (din ambele tabere), un meci plăcut, deschis oricărui rezultat. Parcă eram noi mai aproape…Un meci foarte bun al lui Sulley (Petrucci mai puţin), Chanturia bun şi el, Mirko la fel. Bun şi jocul lui Christian pe dreapta, chit că au cam venit multe contratacuri ale prăzarilor pe acolo. Şi Felghe s-a scos, bravo lui! Costea util (mai mult în defensivă), Jazvici n-a mai strălucit…Tade a vrut, dar nu l-a ajutat terenul, dar nici coechipierii…Nici el nu „s-a ajutat” aşa cum trebuia…En fin, BRAVO BĂIEŢI, HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Kiruj, te intreb ca pe unul care a trait in fotbal, ce se intampla totusi cu un fotbalist ca si Costea, inzestrat cu talent si calitati, care si-a batut joc in mod constant de sansele oferite?

      Apreciază

      • Nu ştiu ce să-ţi spun…Aş putea veni cu generalităţi (de ex.: sunt jucători care nu-şi găsesc locul într-o altă echipă, etc.), dar la Florin e ceva în plus. În primul rând a avut o accidentare urâtă (a stat pe bară cam 7 luni), după care a avut acel retur fantastic cu cei de la Severin, şi l-am luat noi. Eu cred că transferul lui la CFR a însemnat pt. el maxim-maximorum în condiţiile date (de după accidentare), mental şi-a atins visul maxim posibil, şi în acel moment n-a mai fost capabil de un „refresh” adevărat. Un băiat destul de labil, cu ceva calităţi, dar -repet- odată ajuns la CFR n-a mai forţat, s-a complăcut într-un „dolce far niente” păgubos (pentru echipă, în primul rând). HAI CFR!!!

        Apreciază

        • Nici vorbă la Florin că s-ar complace într-un “dolce far niente”, dimpotrivă, mie-mi pare că vrea mult, dar nu poate. Şi cred că de la acea accidentare urâtă i se trage, nu s-a apropiat niciodată de randamentul avut înainte de fractură. Returul fantastic de la Severin a constat într-o repriză jucată contra noastră în Gruia. 🙂 Nu sunt specialist, doar o simplă opinie, Florin are o problemă de coordonare, nu mai are uşurinţa în mişcare pe care a avut-o înainte de accidentare. Şi-atunci, tot pe cele două procedee tehnice se baza, aruncarea mingii pe lângă adversar şi depăşirea lui în viteză, ori driblingul spre interior şi şut la colţul lung. Şi nu se prindea nici un adversar de astea două fente cunoscute de toată lumea 🙂 pentru că avea vână în el. Acum se prinde imediat toată lumea de schemă (şi ăia de la Jagodina o luau înainte înspre acolo unde Florin direcţiona mingea peste 5 secunde. :)) Îmi mai aduc aminte de o fază recentă, Costea a pornit în “viteză” la un contraaatac într-un meci contra Stelei, iar un pitic de la ei a recuperat pe 20 de metri de alergare un handicap de 15 m. Are nevoie de ajutorul unui specialist în coordonarea mişcărilor (kinetoterapeut sau cum îi zice), dacă se mai poate remedia ceva. Oricum, păcat că a fost fluierat/huiduit, nu merita aşa ceva, defensiv a jucat foarte bine, ofensiv nu i-a ieşit nimic, dar nu că n-ar fi vrut.

          Apreciază

          • Tot e un pas inainte, ca nu se mai fluiera la pasele „acasa”. Florin cred ca a fost fluierat mai ales ca Dican sa inteleaga ca trebuie sa-l schimbe. Ceea ce a si facut 🙂 Stii, ca la piesele alea de teatru, in care sunt implicati si spectatorii 🙂 Daca la teatru unii se mai descurca, tare as fi vrut sa-l vad pe unul din tribuna care a fluierat, pus in locul lui Costea 🙂

            Apreciază

          • La Costea avem 50%-50% saturaţie/teamă…E şi mulţumit de situaţia lui la care a ajuns (în mod evident asta-i maximul lui, asta ştie şi el!), pe de altă parte are şi teamă în el de după accidentare, coroborat cu lipsa „vânei” de care ai pomenit. Caz clasic de decădere, asta e. La cei peste 180 de ocupanţi ai diferitelor posturi din loturile „new-cfr”, Florin e unul cu „plus” (goluri decisive, faţă de alţii, care nici măcar n-au intrat pe teren, pe bani mult mai mulţi). HAI CFR!!!

            Apreciază

      • Fara sa am competenta lui Kiruj, cred ca „sansele” si le-a fructificat. Costa a fost declarat mare jucator de Mititelu, care visa milioane. Daca il vedem acum cit de falit este, este foarte usor sa concluzionam ca daca ar fi existat vreo oferta concreta, l-ar fi dat imediat. Asa, jucatorul raime in etapa Universitatea la etapa „marfa promovata”, atita ca mai degraba nu a muscat Gigi. Dupa accidentare, jucatorul si-a capitalizat sansa la Severin si apoi a ajuns la Cluj, cea mai buna echipa din cariera lui. Chiar daca avea un nume mare, Craiova a fost in anii 2000 o echipa de gen ciuca batailor.E normal ca jucatorul sa fie multumit la Cluj – dupa accidentarea avuta stie ca in Vest nu ar prinde decit cel mult divizia a doua (un fel de nivel Rada, Cl.Niculescu), pentru ca nu are nici carte de vizita de nationala, are istoricul accidentarilor etc. Ori la acel nivel, poate cistiga la Cluj net aceiasi bani si sta in tara lui, unde daca nu esti batut in cap mai pui pe picioare un business pentru dupa cariera.

        Apreciază

  2. Foarte buna remarca de final: „nu credeam c-o sa avem parte de asa ceva la inceputul sezonului”. Intr-adevar nu credeam, nici din perspectiva locului din clasament, dar nici din cea a finalului incert si a situatiei neplacute in care ne gasim. Un tur de campionat peste cele mai optimiste asteptari la inceputul sezonului, pt care baietii acestia merita respectul si aprecierea noastra. Si pentru ca sunt un tip care pune suflet in tot ceea ce face si crede, voi incheia cu o dedicatie cu un titlu sugestiv pt CFR-ul nostru drag, „It’s not goodbye” (o ascultam cu placere intr-o vreme,iar imaginile sunt dintr-un film care mi-a placut mult.). link Hai CFR!!!

    Apreciază

  3. Le multumim jucatorilor pentru acest tur minunat.Speram sa se rezolve problemele si sa-i vedem si in retur. Asteptam vesti bune. La vremea urata de aseara a fost bine si un egal. HAI CFR

    Apreciază

  4. „Din coltul Tribunei-speculatii (ne)fondate: Atata timp cat prestezi servicii si esti tratat la pret de munca patriotica, nu poti avea pretentii de la prestatator, cum ca ar fi fost total implicat, devotat, concentrat si onest si de aceea nu voi comenta prea mult prestatia jucatorilor, pt. ca s-ar putea sa nu fie, intru-totul, adevarata fata a echipei, ci doar o atitudine voalata, de bun simt: Un meci modest fara convingere, pe alocuri apatic si dezorganizat(eu asa am simtit!); a lipsit motivatia, pressingul, chiar si heirupismul, multi dintre jucatori sub randamentul asteptat, de unde a rezultat,din nou, un 0-0 si pe langa pierderea a inca 2puncte, s-ar putea sa terminam pe 3; Felgueiras-vesnicul nr.1,emana incredere si siguranta;Susici-bun pe faza ofensiva, dar uita sa se replieze la timp si ne creeaza mari probleme;Larie-in scadere de forma, nesigur;Rada-bun doar la marcaj, totusi rudimentar, depasit in unele situatii;Christian-nu are treaba cu faza defensiva, nu are ce cauta pe acel post (vina insa ii apartine in totalitate antrenorului!), a facut, ce s-a priceput, pericol pe aceea parte;Petrucci-asteptam ceva la mai mult, nu se completeaza bine cu Muniru-un necopt care joaca dupa ureche-cei doi inchizatori au fost mai mereu pozitionati aiurea,de aici, expunerea fundasilor si ocaziile adversarilor; Chanturia-un bun fotbalist de L.1,prea individualist si un mare ratangiu; Ivanovski-bun prima repriza, implicat in mai toate actiunile de atac, om de echipa,a disparut in secunda;Costea-catastrofa, nicio centrare utila,niciun dribling reusit, pozitionare total gresita,in loc sa stea lipit de tusa intra in centru aglomerand jocul(mai vreti?);Tade-un meci nereusit, dar ramane un luptator;Jazvic-in nota mediocra a echipei;F.Dore-nu are pregatire fizica, apatic, neimplicat pe masura, firav cu executii de necomentat; F.Dican-un antrenor de conjunctura(second hand, la mana a treia-dupa Miri si Minteuan), nici nu poti avea mari pretentii!;are circumstante atenuante: este sfarsit de sezon(nu de ciclu?!),,jucatorii te simt ca esti” de umplutura”-adica nu esti titular;fara licenta, fara tupeu, fara ati motiva jucatorii, ii e greu si mult prea mult la un asemenea nivel si circumstante agravante-oare a facut singur echipa(?); a creat vraiste pe toata banda stanga-nici Costea, dar mai ales Christian nu aveau ce cauta in teren, ii aveam pe Jazvic, respectiv T.Lopes(chiar si Rada, iar in locul lui, Ene); la pauza putea sa incerce o alta de asezare in teren(4-2-4-in fata Jazvic-Chanturia-Ivanovski-Tade) si de scoatere a lui Costea; Am avut doar 2 titulari lipsa Monroy(plecat) si Camora(cartonase)si s-a vazut reculul, dar cand vom ramane cu doar 2 titulari?!; am mai trait o amaraciune, durere si regret, dar baietii merita felicitari pt.faptul ca au ramas profesionisti, desi au ajuns la capatul rabdarilor; cu ce ramanem(?), – cu amintirile!; Hai CFR!

    Apreciază

  5. A fost un meci palpitant intre doua echipe „nemtesti” care au facut ambele pressing, au avut ambele multe sanse de a inscrie. Va multumesc din suflet baieti chiar daca nu ati castigat si va doresc mult succes in cariera.

    Apreciază

    • Raspiunsul e DA si NU, pentru ca depinde ce intelegem prin fodn de investitii. Termenul mai bun este „vehicul” de investitii. Exista cluburi la care diversi investitori participa prin diverseconstructii financiare, de aceea spun vehicule de investitii. Fotbalul britanic este plin de asemenea constructii. O alta forma,aplicata in tarile unde cluburile sunt asociatii sau din alte motive „investitorii” nu pot lua o pozitie dominanta, este cea a activelor comune. Acolo se fac asocieri pe pachete de jucatori unde se impart drepturile etc.

      Apreciază

      • Nu sunt de specialitate, deci intreb. Fondurile de investitii nu sunt niște chestii unde ma duc, îmi depun banii, aia identifica afaceri profitabile, cumpara actiuni, incaseaza dividende din care imi platesc mie „randamentul” titlurilor pe care le dețin?

        Apreciază

        • Ceea ce spui tu sunt fonduri deschise, care au o cotatie anume. Marea majoritte a banilor circula insa in fonduri inchise – se declara un „obiect al muncii”, se cplecteaza banii, iar investitorii isi lasa banii acolo pe intreg ciclul investitional – de ex la venture capital un ciclu e de 10-12 ani: 2-3 ani perioada de investire, alti 5-7 ani perioada de crestere a investitiei , apoi inca 2-3 ani perioada de exit. La fel, fondurile imobiliare activeaza in general ca fonduri inchise (altfel nici nu ar prea putea, pentru ca in general cistigurile vin din pirghia de indatorare (leverage) si nu se poate stabili o valoare la zi. Constructiile care se practica in fotbal sunt cam asa (incerc sa dau un exemplu fictiv de model CFR) : clubul intra in fond cu sa zicem 4 jucatori – ambii Mario, Deac , Petrucci – la care se stabileste o valoare comerciala de 4 mil de euro. Clubul primeste sa zicem 1,5 mil de euro cash, iar fondul mai baga 2,5 mil capital de lucru. Rezulta un vehicul in care clubul si fondul vor avea cite 50/50% si se stabilesc regulile de cumparare si vinzare jucatori – de ex ii vinzi automat cind mai au 1 an de contract, nu se fac prelungiri samd.

          Apreciază

            • In general chestiunile se stipuleaza dinainte, cine ce obligatii are. De ex clubul sa nu lase jucatorii in siutatia de a fi declarati liberi. Finalul de contract fara oferta este un risc comercial, nu prea il poti asigura. Iar in general, jucatorii doresc tranzactii , pt ca asta inseamna prime noi de instalare, agentii sunt motivati sa ia comisioane samd. Evident, modelul nu se preteaza la metoda „luam 5 si reziliem 3”.

              Apreciază

            • Pai atunci inseamna ca fondul asta de investiții nu investeste ci imprumuta clubul. Iar peste un an, doi pot sa apara situatii mult mai periculoase. Poate clubul pierde un jucator. Nu numai ca il pierde dar mai trebuie sa plateasca si „investitorului” jumatate din cota de piata. Iar daca la negocierile de saptamana asta clubul nu reușește sa-si impuna punctul de vedere poate peste un an, doi o sa apara situatia in care sa fie urgent nevoie de 1-2mil euro. Iar în momentul de fata clubul nu prea are cum sa negocieze de poziții de forta.

              Apreciază

  6. Ca pe Retardila il cenzurati,mai inteleg.Ce nu inteleg insa de ce se cenzureaza si postarile care au legatura cu Retardila.Postez si eu ceva in legatura cu el,si HOP macenzurati.A dracu de admini.:-)

    Apreciază

    • Aestia m’o fost echivalata cu iespresia „horgan sensual maxulin”…..asa cacum apare mintenas e dileiat pana vr’un cunoscator de carte hanalizeaza cele ecrivate….

      Apreciază

  7. @ Luis: Nu ma mai supara ca-s cenzurat / „dileiat!, adeverurili eterne care le debiteaza mintea mea, nerecunoscuta de maistrul (militar) Racheta (sau nici macar de el) tin pepti pe timpuri indelungate….. Si da, imi place sa-mi spun pescar. chiar daca in ultima vreme nu prea mi-am putut permite mare lucru (de ex. sa arunc cu plumbii in Atlantic, sa dobor recordul zilei la Tancabesti, recordul de fito la Peris)… doar cate un pescuit scurt prin Vengria, la balti de carne…. Poate la anul?

    Apreciază

  8. Ma simt mandru de realizarile acestor baieti in acest campionat.S-a incheiat turul cu un egal de mare lupta si pe alocuri spectaculos.Chiar n-am avut ce le reprosa dupa acest meci.Au luptat ,au avut dorinta poate nesansa(dar si sansa) dar n-au castigat………..pentru ca-n fata au avut un adversar intepat,bine asezata in teren si cu tupeu de prazari.De multe ori neglijam acest aspect.Nu suntem singuri in teren!
    Citind printre randuri am remarcat aprecierea unanima a „tribunistilor” fata de efortul si devotamentul baietilor.Am vazut si nemultumiri vizavi de randamentul unora.Christian (poate gresesc) a jucat inainte de a veni fundas lateral.Mi-a parut ca per total s-a achitat bine de sarcini cu inerente scapari.Pentru mine acum a fost mai folositor decat la mijloc(si a fost fortat har domnului).Au fost momente in care distantele intre linii au fost cam mari,iar Petrucci si Muniru prinsi la mijloc.La fel per total au iesit pe plus in fata unei echipe foarte reactive.Pentru mine Muniru a reusit un joc bun spre foarte bun.Daca facea il fugitivo Monroy un asemenea joc il trimitea Miri la Real.Dar pentru asta trebuie si calitatile respective.Huiduitul de serviciu ( Costea) a fost cel care m-a fortat in prima repriza sa-l aplaud la scena deschisa dupa un presing(nespecific lui) si o recuperare de manual.Baiatul are vointa,pune osul ,doar ca uneori destinul nu este de partea sa.
    Asteptam vesti bune de la Mos pentru a avea sperante pentru retur…….

    Apreciază

    • Retardila,eu nu am feisbuk (pe tine te-am dibuit din greseala si dupa stil,na recunosc ca am cautat un pic,curios NA),dar daca vrea sa vorovim ,eu pot sa-mi dau numarul de telefon (il are si Kiruj).Da un semn si eu iti (va) stau la dispozitie.PS eu pescuiesc doar la somn si cateodata daca am chef la salau.Hai CFR.

      Apreciază

  9. Stuttgart, ciuca batailor in Bundesliga toamna asta, are un nou antrenor, pe Huub Stevens. Un tip dur, caruia ii place disciplina. Primul pe lista de executii de Maxim. Trageti voi concluziile, pe asta ziceam acum citiva ani ca e mare talent, Nistor parea o ratare ca sa revina din Franta ca un ratat..samd..

    Apreciază

  10. Felicitări băieților și pentru meciul ăsta, mai ales că au jucat pe o vreme de cacao și cu bagajele făcute, lângă ușă. Rada părea atât de ușurat la interviu, ca după o constipație lungă și două trei țigări exotice. Luni dimineața Larie era deja la Constanța și alți colegi de-ai lui erau deja pe drum spre casă. Bănuiesc că direcțiunea va inchiria alte apartamente din primăvară, pentru cine se mai întoarce din Spania. Dar ne trebuie urgent un antrenor, Dican e cel mai interimar din câți am văzut până acum. Reunirea lotului e pe 13 ianuarie, cică…

    Apreciază

  11. Cei din zona fotbalistica l-au gratulat cu apelativul „Pasare”(1,91m.-acum 40 de ani, era considerata o talie impresionanta!);a fost portar , a jucat si la Tineret-Sperantele(Rezerve) CFR-ului; unele informatii pe care le obtin din anturajul clubului i se datoreaza cunostintelor si legaturilor lui peste timp,dar nu el este”informatorul” meu direct; Am terminat turul, totusi, pe loc.2, dar tot raman cu regretul ca Miri nu a mai rabdat 10 zile de chin; cu el,poate ca aveam cu 4 p. mai mult in clasament, dar e f. bine si asa; daca vom continua cu o majoritate de jucatori-juniori, avem deja antrenor, pe Oncica-ginerica; Hai CFR!

    Apreciază

    • Absolut tot respectul pentru „Pasarila”…chiar daca am facut antrenamente 1 an langa el, nu-i stiu numele, nici macar ala mic … putea deveni un portar excelent de divizia A, pacat ca nu a insistat pe calea aceasta…. Era muuuult mai nebun ca mine, adica io eram mult mai putin nebun fata de el…dar un portar trebe’ musai sa fie si nebun… Daca ne citeste il salut cu cel mai mare respect! Era un mare talent, cel putin fata de mine… Si ma felicit pe mine ca am lasat „forbalul” pentru studii… 🙂

      Apreciază

  12. Pasarila a prins si vreo 5-6 convocari la echipa natinala de tineret- antrenor Cornel Dragusin; a plecat de la CFR(desi il curtau f. multe echipe deDiv.”A”,eu am suferit mai mult decat el, dar „pasarica” a fost mai puternica!),a devenit familist si s-a stabilit la Sighisoara (a ajuns angajat, la o fabrica de geamuri-pe hartie); a mai aparat, vreo 4-5 ani, in liga a 2-a(la Medias) si a3-a(la Sighisoara);in primavara lui`76 am jucat impotriva lui, la tineret, eu, la FC.Arges, iar el la CFR; de 20 de ani s-a stabilit in Canada;mi-e mai dor de el, decat de mama(!); Hai CFR!

    Apreciază

  13. Iubirile nu se contesta, nici macar retroactv…… Dar chiar pe langa mine (cu diferenta de 1,5 cm) parea o namila dinamica….putin incovoiata…dar chiar namila.. eu eram mai….subtirel (atunci)… Tare as vrea sa-l invit la o partida de pescuit sau lab-tenis,,,

    Apreciază

  14. Ultima mea incercare da a patrunde in „fotbalul de elita” sau ce-o fi fost….a fost dupa repartitia mea la Criscior-Gura-Barza-Brad…(Comunismul ne-a mai invatat si ceva geografie…), cu Laci Vlad, antrenor atunci la Aurul Brad…. M-am inteles cu dansul ca marti sa vin la un antrenament „de control” la stadionul de antrenament la Criscior…..ghinion….inundatie mare, apa de aproape 2 m pe strazi….a spalat terenul si „viitorul” meu de portar ratat… 🙂 Cred ca nu stiu nici acum sa regret sau nu…

    Apreciază

  15. NOTAREA s-a încheiat, tabelele sunt reactualizate (ştiţi voi unde…). Cei 18 tribunişti prezenţi la datorie au scos o medie de 6.9 la nivelul echipei (Feri Dican fiind evaluat la 6.6). Nota maximă -ca de obicei- o are Felghe (8.1), în timp ce aia minimă -tot ca de obicei- este „acaparată” de Florin (5.5). HAI CFR!!!

    Apreciază

  16. Mulţumită lui eduard, de pe cheferetv, o veste bună (adică, promiţătoare): link. Promiţătoare în sensul că nu cred să aibă ceva pile Batin, înseamnă că urmează şi restul plăţilor. 🙂

    Apreciază

  17. Retardilă, cum s-ar spune, cariera ta de fotbalist s-a dus pe apa…berzei…:) Uite, îţi povestesc şi eu o fază din „judeţeana” harcoviană, de prin 83-84. Eram o echipă sărăcuţă (aveam nişte tricouri pasate de la juniorii unei echipe mai mari, aveam cu toţii burta „la vedere”, când le îmbrăcam), la un moment dat aveam meci tare în deplasare la liderul seriei. Noi pe 8-9, pe acolo, ca de obicei. Ne-am deplasat cu clasicul „rabomobil” (folosit, ca „funcţia de bază”, la transportul prizonierilor…), şi doar când am ajuns la teren am observat că suntem doar 9, cu portar cu tot…Antrenor era Incze IV (Paci, v-am mai povestit despre el), n-a mai jucat de vreo 3-4 ani, dar s-a băgat şi el. Mai era nevoie de încă unul. Într-un final l-am lămurit şi pe şoferu’ (care -după propria-i mărturisire- n-a jucat fotbal niciodată, doar cu prietenii, dar şi asta în urmă cu vreo 30 ani, tipul avea în jur de 40). Paci s-a băgat la coordonare (nu mai fugea ca la Iaşi, dar ştia enorm cu mingea), pe şofer l-am pus extremă stânga (că mulţi purici nu făcea nici „titularul” lipsă acolo, era un teren greu de tot pt. oaspeţi). Spectatorii deja făceau pariuri că vom primi cel puţin 10 goluri (le şi trebuia la golaveraj). Ne-au bătut chinuit cu 2-0, la sfârşit era să se bată între ei de supărare. Mingea-i rotundă…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  18. Dupa Monroy si Chanturia care se reintoarce la Verona se pare ca sigura, plecarea si a lui Tade-poate ca, cu ce incansam pe el mai platim din restante(dupa ce l-am platit pt. Batin si am salvat depunctarea) si mai estompam exodul(!)

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.