Ceferişti din toate ţările, uniţi-vă!


Pe cheferetv prinde contur o iniţiativă, despre care am discutat şi noi aici, acum vreo 10-12 zile, adică despre contribuţia suporterilor pentru a mai reduce din datoriile mari ale clubului nostru către foști jucători (în primul rând) şi către cei prezenţi şi acum în lot (în mod special), către comisii (pentru a evita anumite depunctări) etc.
Timpul nu-mi permite să scriu ceva stufos şi bine documentat (poate vor sări ceilalţi colegi); tot ce doresc să trasnmit aici este că iniţiativa merită (şi trebuie) susţinută, este o iniţiativă poate unică în fotbalul nostru ajuns la nivelul… ştiţi voi care.
O voi susţine şi eu în mod cert, nu are importanţă cu cât!

Deoarece discuţiile sunt mult mai avansate pe cheferetv, rog şi tribuniştii să urmărească detaliile acolo, eventual îl rog pe Dantesc să vină – din când în când – cu precizări şi aici.

În linii mari, este vorba de o contribuţie în bani urgentă (pentru a evita depunctarea echipei, cu termen în câteva zile) în contul unei asociaţii (posibil AISCP, deja existentă), care apoi – prin respectarea legii şi evitarea capcanelor finanţiste şi de altă natură – va vira suma cu destinaţie specială (concretă) în contul clubului.
O mică precizare pentru colegii de dincolo: suma adunată de asociaţie poate fi virată şi direct (de ex. la comisii, dacă asociaţia are ca obiect de activitate – printre altele – susţinerea materială a clubului/echipei, caz în care se evită suspiciunea că fondurile sunt folosite în alt scop de către club (nu prea cred, totuşi).
Mâine (poimâine) voi afla mai multe, cunosc pe toţi cei care înseamnă ceva în finanţele judeţului meu, deci voi avea informaţii mai detaliate, şi – poate – utile.

Desigur, ulterior este nevoie de o decontare corectă, transparentă a sumelor primite (virate în nume personal, în numele unei firme, sau în numele… unui nick-name, şi asta e posibil, parcă), să ştie tot poporul „unit” că suma donată de el a ajuns unde trebuie.
Pe de altă parte, trebuie protejată şi sensibilitatea fiecărui ceferist. Nu avem aceleaşi condiţii de trai, dar din moment ce dai „maxim” (raportat la situaţia ta materială), putem concluziona că efortul fiecăruia a fost aproximativ identic.
Vor fi şi destui care nu vor dona, unii dintre ei în baza unor principii (posibil corecte). Nu trebuie să sărim nici pe ei, acţiunea asta trebuie să ne UNEASCĂ, nu să creeze disensiuni şi fisuri între noi.
Există şi riscul ca acţiunea să nu-şi atingă scopul. Nu e nicio problemă, măcar s-a încercat, măcar avem conştiinţa înpăcată.

Pentru moment, important este să ştim NUMELE CORECT AL ASOCIAŢIEI, CODUL FISCAL (CUI) ŞI CONTUL IBAN (DIN 24 CARACTERE) AL EI, UNDE SE POT FACE VIRAMENTELE.

La explicaţii (pe documentul de vărsământ) trebuie să trecem în mod OBLIGATORIU destinaţia precisă a donaţiei (e nevoie aici de o uniformizare a textului).

În rest, pe partea de logistică, cei de la cheferetv s-au angajat să facă anumite demersuri. E nevoie de o mediatizare imediată, diversificată şi agresivă. Să nu uităm rolul şi importanţa reţelelor de socializare în alegerile din 16 noiembrie!
Bună iniţiativa lor şi cu foștii jucători emblematici (Cadu, Tony, Trică etc.), dar mai există multe, foarte multe alte soluţii.

CFR NU MOARE!!! HAI CFR!!!

61 de comentarii

  1. OFF TOPIC: mai puteţi nota, aici, evoluţia jucătorilor în Giuleşti. Softul se închide azi în jurul orei 19.00. Jos pălăria, dealtfel, pentru că 1-s-au prezentat, pur şi simplu, şi 2-pentru că -cel puţin în repriza a doua- au şi încercat să câştige. HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Eu sunt -1 (nici măcar 0) la chestii de contabilitate. O singură recomandare am pentru cei care o să învârtă donațiile: pentru că o parte importantă a banilor poate veni de la suporterii din străinătate, ar fi bine ca banii să poată fi virați prin intermediul sistemului PayPal.

    Apreciază

    • Mister, eu cred că în principiu se poate folosi orice sistem de plată, important e ca „marfa” să ajungă unde trebuie…:) Cred că şi prin ţărănescul mandat poştal pot fi trimise sume într-un cont, fără să treci datele tale reale din buletin (CI), treci doar un „nick-name” şi destinaţia. Mă mai documentez. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • E important sa putem participa prin paypal pentru a reduce costul de transfer. Daca trimiti din strainatate 30 de euro, banca iti ia 50 comision. Prin paypal, reduci costul la 7% din donatie.

        Apreciază

        • Nu cunosc foarte bine metoda de plată paypal, dar -în principiu- există motive pentru care nu se poate face plata în acest mod, adică este necesară o acţiune anume a asociaţiei destinatare în acest sens? Sau -pur şi simplu- îţi alegi tu (ca donator) această metodă şi cu asta basta? Adică nu înţeleg din ce motive nu se poate alege această metodă de plată în situaţia nostră concretă. HAI CFR!!!

          Apreciază

  3. Kiruj, sustin si eu initiativa, asa cum spuneam si zilele trecute cand subscriam la cele scrise de un alt coleg, Thedarkside, parca. Important sa ni se comunice cat mai rapid cum si unde putem face acest lucru. Ai idee care e suma care trebuie platita si termenul pt a evita prima depunctare? Hai CFR!!!

    Apreciază

    • Saul, nu ştiu exact, dar ştiu că săptămâna asta e un termen de plată pentru nişte memorii depuse de câţiva (foşti) jucători ceferişti. E posibil ca săptămâna asta să fie discutată doar speţa în sine (că faxul era ocupat la club…), nu ştiu exact. Cred că urgenţa absolută este mai mică de 100.000 de euro. Mă mai documentez. Oricum, se strânge laţul, e destul de evident. HAI CFR!!!

      Apreciază

  4. Si eu sunt de acord,nu stiu daca etse posibil ,dar pe langa donatii poate ar fii bine sa se emita niste „bilete de sustinere” de 10 lei,si cine doreste la meciul cu Craiova sa cumpere din acestea,fiecare cate poate sau vrea,su cat ii permite buzujebul.Hai CFR!!!+!

    Apreciază

    • merge şi asta, dar e nevoie de un timp de organizare ceva mai lung. Pentru început, în condiţiile de maximă urgenţă, soluţia ideală este viramentul/depunerea într-un cont bancar al unei asociaţii dedicate. HAI CFR!!!

      Apreciază

  5. Kiruj, eu sunt de acord sa ajut cu cat consider eu, dar nu vreau sa-mi vad numele sau nick-ul pe nici o lista, nici online, nici offline. Am incredere ca cei ce se vor ocupa de detalii sunt profi si nu vreau sa verific nimic. Pot face transfer bancar sau PayPal, nu conteaza. As vrea totusi noutati zilnice cu cat s-a strans in cont. Si daca prinde ideea si creste contul ca Fat Frumos, poate voi face si al doilea transfer. Hai CFR!

    Apreciază

    • Corect, Thedarkside! Prin „transparenţă” m-am gândit şi eu la cei care DORESC să se asigure că banii lui au ajuns unde trebuie. În cazul acestora, „grupul de iniţiativă” trebuie să transmită persoanei respective un fragment de extras sau de evidenţă (în copie, evident), care să fie edificatoare în acest sens. Cine nu doreşte, asta e, iar grupul respectiv are obligaţia să păstreze confidenţialitatea în cazul lor. Mai nou, şi în proiecte europene, beneficiarii acestora (de regulă instituţii publice, dar nu numai) au obligaţia să întocmească astfel de declaraţii/angajamente de confidenţialitate, este o treabă clară. HAI CFR!!!

      Apreciază

  6. Foarte bine ca apare o astfel de initiativa. Am banii pregatiti pe card. E un moment bun pentru a incepe asa ceva (de ziua nationala). Decembrie e luna cu cele mai mari cheltuieli din an, dar facem sacrificii, nu-i asa? Luam un bradut mai mic, circulam mai economic cu masina, mancam mai eco s.a.m.d. Singura mea retinere este ca banii sa ajunga acolo unde chiar e nevoie de ei, dar pana nu incepe treaba nu putem stii cum va decurge, asa ca ne asumam riscul.
    Nu stiu care ar fi prioritatea 0, presupun ca achitarea restantelor pentru a evita depunctarea. E pacat ca baietii astia care au jucat intregul tur strangand din dinti sa piarda punctele castigate corect pe teren.
    Sa nu uitam aspectul juridic, banii nu pot veni de oriunde (adica din donatii anonime) si sa intre pur si simplu in conturile clubului. Asa se spala banii, printre altele, deci trebuie sa evitam orice modalitate prin care in loc sa ajutam, incurcam mai tare. Daca stiti vreun avocat/jurist care sa ne lumineze, va rog sa intrebati.
    Buna si ideea lui Luis cu biletele de sustinere, 10 lei e un pret decent (un pachet de tigari, cred, nu sunt fumator). Poate incepe o miscare socios care sa duca la renasterea CFR-ului. Cine altcineva sa reprezinte Ardealul (in afara lui Iohannis)?

    Apreciază

  7. Pentru a fi eficienta si cu finalitatea scontata, este necesar a se gasi o
    modalitate de acces simpla si rapida, la un anumit cont (cfr-istii adevarati, din intreaga lume, este momentul sa ne dovedim loialitatea!);- de ex.apeland un anumit nr.de sms, taxat cu 5-10 euro(!); eu, am sa cumpar (printr-un prieten) 5 bilete la meciul cu oltenii; Hai CFR!

    Apreciază

    • Racheta,buna idea cu telefonul sa sms-ul.Daca s-ar pute infiinta un numar cu suprataxa (ca alea de la liniile erotice:-),sau ca la x factor,etc),ar fi cel mai simplu sa contribuie suporterii la sustinerea echipei.Ar pute fii o linie permanenta,sa poti suna tot anul.5 euro pe apel.Sunt sigur ca ar suna multi la (linia erotica) acets numar.Hai CFR!!!+!PS nu va suparati pe mine pentru gluma cu liniile erotice.Mai trebuie sa ne si destindem (inteleg si eu gravitatea situatiei)

      Apreciază

    • Na aici este buba.Trebuie un cunoscator,unul ca mine habarnist total ,nu poate sa faca asa ceva (eu pot sa fiu donator doar).Nu stiu daca este posibil prin ceva ONG asociatie a suporterilor.Habar n-am.Da de ne citeste un cunoscator pe aici si se ofera „voluntar” sa ajute.

      Apreciază

  8. NOTAREA este oprită, tabelele sunt reactualizate! Au notat doar 10 tribunişti (unii dintre ei dând zece pe linie, la toţi jucătorii, mai puţin la Dican…Aşa-i Luise?). Notele medii ale jucătorilor se întind pe o plajă destul de „scurtă”, între 6.2 (Chanturia) şi 7.9 (Felghe). Oricum, un 10 pe linie, şi din partea mea, pentru caracter (la note am fost ceva mai sever, am ţinut cont doar de prestaţia fiecăruia, sau, mă rog, de „prestanţa” fiecăruia, că tot e la modă noţiunea…). Sper să-i ţină pueterea şi concentrarea în cele două meciuri rămase. Feri Dican a „prestat” -în opinia tribuniştilor- cu mult sub media echipei (7.0), el fiind „evaluat doar la 5.9 (în primul rând datorită primelor două schimbări cam neinspirate, cred). Au mai rămas 3 jucători care au jucat toate minutele în cele 16 etape de Liga-1: Felghe, Rada şi Camora (un sincer bravo!), dar sunt pe aproape şi Larie, Susici şi Monroy (cu o prezenţă de câte 93-94%, în cazul primilor doi motivele fiind neimputabile lor, iar în cazul lui Aitor numai şi numai datorită lui…). Este a patra partidă (din 16, în Liga-1) în care nu am marcat. HAI CFR!!!

    Apreciază

  9. salutare!pe termen scurt,ne trebuie acel cont pt donatii directe,in lei sau valuta!pt strainatate cred ca transfer bancar e cel mai ieftin si dureaza 24 ore!eu asa primesc de afara!nu stiu daca un cont poate fi lei/valuta-asa ca trebuiesc 2,chiar 3,si pt lire sterline!speram maine sa avem acel cont cat mai repede posibil si sa pornim la treaba!mai trebuie si un filmulet(filmulete)motivationale ,tot in prima faza,la care sa fie atasate contul(conturile),pe care sa le plimbam,si sa sensibilizam fosti fotbalisti sa se filmeze cu mesaje de sustinere pt noi(de ce nu si donatii),..pe care sa le rulam pe net,..si tot asa,..important sa starnim o emulatie si cred ca ne va ajuta si presa,macar indirect!

    Apreciază

  10. Ca sa primesti bani prin Paypal trebuie sa deschizi un cont specific. S-ar putea sa existe o taxa de deschidere, nu mai stiu sigur. In rest, banii trebuie sa intre la cineva, persoana fizica (care ii da mai departe) sau juridica (asociatie etc).

    Apreciază

      • Off, asa-i cand te grabesti… Pentru a face o plata prin Paypal, trebuie sa aiba cont atat cel care trimite banii (face plata), cat si cel care primeste. E ca o tranzactie bancara. Din cate stiu, crearea unui cont de Paypal pentru a trimite bani e gratuita. Crearea unui cont care permite incasarea de bani presupune o taxa. Cred ca la inceput a fost gratuit, dar acum nu mai e. N-am mai folosit Paypal de ceva vreme si nu stiu care mai e situatia. Imi fac imediat un cont si sper sa revin cu detalii utile. P.S.: la linkul postat de 07 si citit in diagonala am vazut informatii numai despre trimiterea de bani, nu si despre incasarea lor.

        Apreciază

        • Nu se aplica nicio taxa cand deschizi un cont de PayPal. Trebuie facut doar un transfer in valoare de 1euro pentru verificarea contului bancar atașat contului de PayPal, euro care poate sa fie retras ulterior. Problema la PayPal e ca dureaza. Eu folosesc PayPal ca sa-mi incarc contul pe seenow.ro si de obicei dureaza 5-6zile.

          Apreciază

  11. Uite ce am aflat legat de platile prin Paypal:
    1. Contul de Paypal trebuie sa fie asociat unui card bancar. Pentru asta e necesara o validare a contului. Validarea inseamna ca Paypal trimite un cod prin niste canale misterioase si codul trebuie sa apara pe extrasul de cont al bancii. Nu se stie exact cand si cum vine, poate dura cateva zile. Validarea e necesara o singura data.
    2. Cardul bancar asociat contului de Paypal ar trebui sa fie Visa pentru a putea retrage banii. Cu Mastercard se pot face plati, dar nu si retrageri. Nu stiu daca mai e valabil la ora asta, informatiile sunt din 2012 incoace, poate intre timp merge si cu Mastercard.
    3. Cand se trimit bani sau se fac plati, cel care trimite nu are nici un cost. Cel care primeste plateste un comision de 3,4% + 0,35 euro/tranzactie. Pentru 5 euro, comisionul e 0,52 euro, pentru 10 euro e 0,69 euro, la 15 euro e 0,86 euro etc.
    4. Contul bancar asociat poate fi in lei, iar banca va face conversiile intre monede la cursul ei de schimb. Altfel, trebuie cate un cont bancar pentru fiecare moneda (lei, euro, dolari americani/canadieni, lire sterline etc). Nu stiu daca la mai multe conturi bancare merge cu acelasi cont da Paypal.
    5. Daca ati citit pana aici, felicitari.
    6. Nu e asa complicat, dar trebuie sa treci o data prin tot procesul pentru a pricepe cum merge treaba.
    7. Nu imi asum nici o raspundere pentru informatiile postate. Am cules destul de in graba informatii de pe net si de pe site-ul Paypal. Sper ca sunt de folos.

    Apreciază

      • nu a disparut, cred, doar ca asteptam sa vedem pasii concreti. oare albu nu se baga la conceperea unui material? nu de alta da’ el chiar se pricepe. cred ca se pot face donatii si putem rostogoli ideea pe FB, pe la prieteni, cunostinte etc. hai CFR!!!

        Apreciază

  12. Cel mai simplu e cu MoneyGram. Functioneaza exact Ca si Western Union dar au si serviciu „cash to bank account”. Comisionul lor e in jur de 4%”. Transferul dureaza 2-4 zile lucrătoare.

    Apreciază

  13. asteptam cu nerabdare nr-ul de cont unde putem trimite banii.Suntem un grup destul de mare de CFR-isti aici in Canada (Toronto,Calgary) care putem trimite chiar si lunar niste bani ptr ca echipa noastra draga sa ne mai aduca bucuriile pe care le-am trait pana acum.In plus am putea convinge cel putin inca o suta de ardeleni de pe aici sa doneze ceva banuti.Hai CFR!!

    Apreciază

  14. Iese pesemistul din mine…..Da, sunt de acord sa donez o suma oarecare…. DAR: si devin poate pentru voi Gica-elcontras….stie cineva sumele cu care SC este datoare si catre cine? Ca altfel ducem galeti de apa in ocean…. Sa donam niste bani e OK….dar cat si la ce poate ajuta? Nu suntem -din pacate – Barcelona cu 3 milioane de actionari (si tu poti deveni actionar, semnezi o adeziune si platesti parca 10 euro/an…primesti si drept de vot)….Astept detalii de la cunoscatori…

    Apreciază

    • Moşule, eu cel puţin din start am fost de părere (tocmai din cauza „oceanului”…) că sumele să le adune un ONG sau o fundaţie a suporterilor, şi acest ONG/fundaţie să facă plăţile DIRECT la diverşi creditori ÎN NUMELE, DAR PRIN OCOLIREA CLUBULUI (consultându-se, evident, cu IM, de exemplu, în privinţa priorităţilor şi a mărimii datoriilor). Din câte ştiu, se poate (mai verific), şi atunci nu e absolut nicio problemă, sau dacă şi atunci există, atunci ele „iexistă” doar la nivelul ONG-ului nostru (eventual). HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Aşa cum am mai spus-o, Miri va avea o misiune extrem de grea la Gyor…Fotbalul maghiar nu degeaba este la c…rul broaştei, bresla de acolo „stinge” tot, cei care vor să ridice capul (antrenori, etc.) sunt traşi înapoi de mocirla atotputernică (şi „atotstivuitoare”…). La fel şi cu jucătorii gen Gyor. Au salarii bune (cam la nivelul Ligii-1, în unele cazuri chiar peste), dar randament nema, se fac că muncesc, dar în realitate se complac într-o „dolce far niente”, le convine…Nu-i va merge nici cu pregătirea fizică ireproşabilă şi nici cu mobilizarea dusă la extrem, dar dacă scapă de putrezime (concomitent cu aducerea înlocuitorilor doriţi de el), poate va face ceva. Cam 50% din lot trebuie pus pe liber, dacă vrea ceva în primăvară, lucru destul de greu din cauza contractelor, etc. Dar toate ăstea să fie problema lui…HAI CFR!!!

      Apreciază

  15. Aceasta initiativa cu ajutorarea clubului este foarte frumoasa si este o dovada clara a iubirii pe care o poarta culorilor visinii cei care frecventeaza atat acest site cat si celalalt ,cheferetv.net.
    Totusi ma intrebam cand va pune cineva problema la modul corect si logic.
    Ma bucur sa vad ca prima problema esentiala a fost deja ridicata si primul pas a fost deja facut. Din cate inteleg de „dincolo” Che a luat deja legatura cu clubul si ar urma sa vina cu un raspuns concret privind modul legal in care pot fi stransi si donati acesti bani cat de curand. Aceasta actiune nu poate fi facuta decat in stransa legatura cu clubul.
    Apoi m-am bucurat si mai tare sa vad ca Retardila tocmai a atins putin mai sus calcaiul lui Ahile, chestiunea esentiala: face sens aceasta actiune?
    Asta e cuiul lui Pepelea caci aceasta actiune, dupa judecata mea, nu are sens decat daca pe langa detaliile legale se obtin in prealabil de la club informatii foarte clare privind situatia financiara reala.
    Nu am vrut sa ma bag in seama pana acum dar am si eu unele surse destul de credibile, Si din cate mi s-a spus datorille sunt foarte mari. Cauza principala fiind managementul catastrofal al lui AP. Prezentarea situatiei drept efect al unei lupte pentru putere intre actionari in care partile s-au folosit inclusiv de (fostul) antrenor sau de unii dintre jucatori este o aiureala. Cine ii cunoaste cat de cat pe cei de la Energobit sau macar pe SG stie ca nu este asa, ca nu este deloc stilul lor. Luati aminte la interviul recent cu Piccolo, un baiat corect si serios. AP a manevrat banii (care au fost foarte multi la un moment dat) si, se pare, ca a si ascuns unele manevre legate de bani. Si din cauza asta „ruptura” intre actionari e putin mai veche.
    In orice caz ideea principala este ca situatia reala trebuie cunoscuta. Pentru ca altfel riscul este ca tot acest efort admirabil sa nu fie decat o picatura de apa turnata cu pipeta intr-un ocean. Si, in cazul asta s-ar putea sa nu se merite sa te chinui sa stingi un pai cand, de fapt, in jurul tau arde padurea.

    Apreciază

  16. Din start voi spune ca sunt pentru a ajuta clubul intr-o forma sau alta.Din pacate sunt prea multi de poate sau probabil in aceste incercari.Doar niste juristi ar putea sa ne lumineze si sa ne arate caile legale pentru a strange ceva bani.Pe termen scurt cel mai usor ar fi achizitionarea unor bilete de solidaritate(o astfel de actiune a fost incercata intr-o anumita zona a orasului cu rezultatele cunoscute.Poate noi ne-am mobiliza mai eficient).Pe termen mediu si lung ar putea fi achizitionarea abonamentelor si apoi crearea statutului de socios(care presupune organizarea sub o forma juridica).Entuziasm este,important sa se hotarasca forma sub care vom ajuta.Sper doar ca pacientul aflat in coma sa beneficieze de ajutorul nostru in timp util.

    Apreciază

  17. Din cunostiintele mele nu se poate sponsoriza sub nicio forma o societate comerciala….Nu poate plati nimeni in numele si pentru o societate comerciala niste cheltuieli, la o adica, chiar acceptarea unor asemenea plati de catre creditori poate deveni delict…. insusirea de venituri necuvenite este in CP. Singura plata care poate stinge o datorie poate fi efectuata exclusiv de catre debitor….

    Apreciază

  18. Felicitari baietilor nostri pentru felul in care au luptat in a doua repriza pe aceasta tarla din Mioveni pe care se putea organiza hochei, eventual, in nici un caz fotbal. Iar ne vor sari toti in cap pt acea faza acuzata de lipsa de fair play de la golul 3, dar la cat suntem de „iubiti”,ce mai conteaza. Sper sa facem un meci reusit cu prazarii olgutei, duminica, pt o iesire din scena demna de acest nesperat loc 2. Duminica ar fi frumos sa ne adunam cat mai multi sa-i aplaudam pe acesti baieti admirabili pt felul in care au luptat in acest tur de campionat. Hai CFR!!!

    Apreciază

  19. Interventia nr.1 : Chiar îmi place de Panduru ăsta…Cică ce naiba mai e şi asta cu „dai înapoi mingea când ăia dau afară mingea intenţionat”…Aşa le trebuia! Să fie sănătoşi! Sunt bucuros că l-am „făcut” pe Claudiu, care e duşmanul nr.1 al CFR-ului în acest moment. HAI CFR!!!

    Apreciază

  20. va salut, si bine v-am regasit, imi pare bine ca am descoperit foromul nostru! am devenit cfr-ist de pe vremea lui dorinel, mai mult pt ca sunt anti capitala! eu sunt din ploiesti, stabilit in madrid de 10 ani! as vrea sa ajut si eu echipa cu bani si salut aceasta idee! daca va hotarati, pe mine va puteti baza in aceasta privinta! imi pare rau ca am ajuns in situatia asta dar raman alaturi de echipa la binje si la rau!
    p.s. referitor la meciul de azi, nu mi-a placut lipsa de fait play dar mi-a placut daruirea alor nostri! lupta draga cfr!

    Apreciază

    • Bine ai venit prinre noi, Cabron! „Drum lung” îţi dorim! Lasă-i în plata Domnului pe ăştia de la Mioveni cu fairplay-ul lor, nu uita cum a câştigat Barca la Donetsk, cu Guardiola făcându-se că plouă…Fotbalul e frumos, plin de fair-play, la 5-0…:) În rest: MASTERCARD!!! HAI CFR!!!

      Apreciază

  21. N-am văzut decât ultimele două goluri, dar sunt deplin mulțumit. Pe cheferetve explică Dantesc (și înclin să-i dau dreptate) faza de la golul egalării. Sincer, nu prea mă interesează, cum zic englezii: two words one finger, la revedere. E bine când avem mai mult fotbal și mai puțin scandal. Dican e un norocos, să vedem dacă-l ține și în ultimul meci.

    Apreciază

  22. Intervenţia nr.2: de data asta lui Feri i-au ieşit schimbările…Revenind: Panduru: „e frumos asta cu fair-play la 5-0…Te aplaudă lumea, etc. Dar cum era treaba la Sahtior-Barca (când barca a marcat un gol asemănător, „nefairplay”), a zis ceva Guardiola? A urlat doar Lucescu sen. din spate…HAI CFR!!!

    Apreciază

  23. La cat de iubiti suntem ce mai conteaza un gest de (ne)fair-play contestat; sunt sigur ca nu se vor face referiri la faptul ca am inscris 4 goluri, dupa 0-3!(desi a fost f. jenant!); ma intreb daca CFR-ul s-ar prezenta cu o asemenea OZARIE(de teren), se juca meciul(?), sau cate etape de suspendare am fi primit(!?); jegurile care au transmis meciul clameaza isteric ca cei de la FRF,LPF,PCR,NASA, ONU sa ia masuri impotriva CFR-ului si sugereaza,incredibil,(o atitudine de „apartheid”) chiar, sa nu ni se mai pronunte numele!?(doar echipa de pe loc.2); iar Cl.Niculescu are tupeul(va amintiti meciul cu mU?!) sa spuna ca CFR-ul, in intregul sau, este lipsit de caracter, uitand sa faca referire si la conditiile improprii desfasurarii unui meci de fotbal, de un asemenea nivel;o mocirla in care valorile se niveleaza ;Vreau sa vad reactia clubului fata de acesti discriminatori (non)comentatori din studio! Hai CFR!

    Apreciază

  24. Multumesc, Kiruj! bine v-am gasit! i-am lasat in pace, scopul scuza mijloacele! as fi preferat sa nu fie nevoie de asa ceva, dar pana la urma asta e, nu suntem nici primi nici ultimii! hai Cfr!

    Apreciază

    • Nu te scuza, Cabron! Aici găseşti de toate: pensionari (mai ales), cunoscători în ale „tacticii”, , chibiţi…Ce mai, ca în viaţa reală! De un lucru poţi fi sigur: că iubim cu toţii CFR-ul…şi la bine, dar şi la rău…Mai spunem şi prostii…asta e. HAI CFR!!!

      Apreciază

  25. Nu comentez meciul de la Mioveni, revin doar pt problema financiara . Azi comisia a dat sanctiuni financiare de peste 30.000 lei pt neplata datoriilor la mai multi jucatori si un termen de gratie de 5 zile . Dupa asta chiar ca urmeaza depunctarile, nu se mai poate apela la nici o smecherie, cum este scoaterea faxului din functiune . Batin a fost domn si a mai acordat o saptamana pt plata, daca nu, eram azi depunctati cu 2 puncte . Suma totala a datoriilor ce trebuie achitate este de peste 250.000 euro, las pe voi sa judecati daca-i mult si daca sunt sanse sa fie achitate .

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.