Botoșani (zona roșie) – CFR (zona albastră) 0-1


Miriuță.

Uniți, câștigăm!

Iazvici se pronunță, dar se scrie Jazvić.

Europa ne așteaptă (în primul rând să nu murim).

Petrucci.

Onoare muncii grele!

Nebuni neplătiți frumoși.

Trei puncte, ura și la gară!

Atât despre minunile din fotbal; așteptăm încă una, din viață.

!!! Hai CFR

64 de comentarii

  1. Putin neobisnuit fata de lungimea cronicilor tale agentule,dar cateodata prea multe cuvinte-s de prisos.Scurt si la obiect.Welldone………bun jucator.

    Apreciază

  2. Da’ pi’, ce sa zici altceva ? CFR ; o echipa scurta , mai lata decat lunga , cu trei linii asezate tactic bine , care au respectat strategia fara bani….Boto-shanu’ ? O echipa plina de „bozgori” (si mai vorbesc altii de noi ). Punct !

    Apreciază

  3. Otelul, ultima clasata, reuseste sa-i incurce si pe astrali, dupa ce etapa trecuta i-a incurcat si pe gazarii ploiesteni, gazari care au maturat pe jos sambata cu g u noierii, in timp ce viitorii rejelui ii bat din nou pe catei. Sunt cateva din rezultatele ciudate ale acestei etape. Stana reuseste (previzibil) sa castige la Chiajna, exact ca la Cluj, intr-un meci in care n-au jucat mare lucru, prin golul aluia cu fata de retardat. Cel mai important insa, este faptul ca noi i-am batut pe moldoveni. Cate puncte zicea Miriuta ca vrea sa aiba la sfarsitul turului, 35 parca? Le poate obtine in urmatoarele doua meciuri cu Iasi si Rapid, iar apoi in ultima etapa, pe teren propriu le poate depasi. Hai CFR!!!

    Apreciază

    • 37 puncte zicea. Tinand cont de tranzitie, de framantari, de sistemul care incet-incet se schimba, de omogenitate, de toate, stam foarte bine. Tinand cont ca o echipa ca TgMures e la 3 puncte de noi si au o echipa de stransura, nu mai pare atat de spectaculos. In fine, suntem in grafic de Europa, campionatul e lung, iar echipa poate creste. Din pacate, pentru unii Europa nu aduce sincope, dar oricum nu avem pretentii de locul 1. Ar fi si prematur si iar am arde etapele in mod gresit.

      Apreciază

  4. Ştiridesport: “UPDATE: Marius Șumudică pleacă de la Concordia Chiajna, după înfrângerea în fața Stelei, scor 0-1, în etapa a 14-a. Acesta și-a luat la revedere de la jucători, după partidă și le-a mulțumit pentru colaborarea pe care au avut-o, scrie dolce-sport.ro.” O mişcare tardivă, nu ne încălzeşte cu nimic, trebuia să respecte momentul ales de mine. 🙂

    Apreciază

  5. Din discutiile purtate in ultima vreme(pe la meciuri si antrenamente) cu admiratori, simpatizanti, sau suporteri care au copii, frati sau nepoti la juniori, ori sunt lucratori la intretinere, la deservire sau la firma de paza si sunt legati prin angajament, contract cu clubul(care in mare parte traiesc la limita subzistentei!), toti isi manifestau ingrijorarea pt.viitorul sumbru al lor, pt.situatia „dezastroasa” in care-si desfasoara activitatea, fara sperante de mai bine!(nu doresc sa intru in detalii, care de altfel prezinta o situatie mult mai sumbra decat mi-as fi putut inchipui!); cu totii doresc o schimbare, altfel pleaca!; numai ca CINE le poate garanta un viitor demn, „luminos”(?);dupa retragerea definitiva a lui Paszkany (prin plecarea lui I.M.-omul cel mai detestat,-banuiesc, pt. ca el este persoana de contact), se vor schimba oare in bine lucrurile, sau doar vom asista la o noua AMAGIRE?; oricum cu aceasta situatie f. grea, nu se mai impaca nimeni, „nu se mai poate merge, mai departe”!-nici vorba de”indemnuri”: sa fim uniti,bla,bla, sloganuri, care te umple de injuraturi- deci, trebuie urgent,cumva, remediata situatia financiara, pana nu este mult prea tarziu; sau vindem tot si punem lacatul!;Sa vedem ce ne ofera aceasta (a cata?) saptamana de negocieri, plina de sperante „si-mpliniri marete”!; cel mai trist si dureros este ca asistam neputinciosi, fara a ajuta sau a putea influenta bunul mers al lucrurilor!; Hai CFR!

    Apreciază

    • Si eu am povestit ieri cu un amic ai carui copii sunt la grupele de juniori si-mi spunea, din discutiile purtate cu antrenorii si cu alti angajati din cadrul clubului, exact aceleasi lucruri pe care le spui si tu. Sa speram ca dl. Gadola s-a intors cu alte ganduri dupa ca a petrecut cateva zile in compania samanilor din jungla amazoniana si va deveni mai darnic cu clubul:)

      Apreciază

  6. Mă bucur sincer pentru CFR . NU FAC ALTE COMENTARII ca să nu se interpreteze . Spun doar atât .Scriu cu majuscule CEI CARE DEŢIN FINANŢELE CFR- ULUI – spunea comentatorul de la LookTV că valoarea lui ar fi de circa 350 000 de euro – LUAŢI – L PE QUENTIN MARTINUS de la FC Botoşani. După părere mea e un jucător tânăr de mare viitor care s-ar plia perfect pe sistemul de joc al CFR-ului. Pe stânga unde săracul Miriuţă face tot felul de improvizaţii ba cu Costea ba cu altul şi până la urmă tot fundaşul Camora dă cele mai bune centrări. Ar fi minunat . HAI CFR !!!.

    Apreciază

    • Clar. Martinus e un jucator care daca nu ajunge la CFR, Steaua, Petrolul, ASA sau Astra, pleaca repede intr-un campionat mai bun. Singura problema e pretul, comentatorul dadea si el copy-paste la informatiile de pe transfermarkt. Pretul lui devine brusc mai mare daca se intereseaza vreunul din cluburile mentionate, in special CFR. Ar face echipa buna cu Deac, seamana un pic cu el, doar ca mingea se lipeste mai bine de piciorul lui.

      Apreciază

  7. Vise, vise d-lor(!); noi nu putem umbla-n bocanci,suntem „carpiti in fund” cu restante trimestriale si datorii la terti, vai de „mama noastra”, fara perspective imediate de revenire, dar visam la „luna de pe cer”!;”pasarea malai Viteazu”- Martinus, la ce valoare si perspectiva de revanzare are,nu va pleca, de la Botosani, fara 500 mii de euroi, cu „banii jos”(!);Dar, sa visam;in mod cert, daca se vrea si se poate sa”tragem” la titlu, acest fotbalist ne-ar acoperii una din problemele imense pe care le avem in atac(pe stanga) si ne-ar mai ramane de rezolvat, in prima urgenta:mijlocasul-coordonator si un f.bun fundas central pt. a ne creea o ECHIPA cu oares`ceva pretentii; inainte de toate sa fie achitate restantele salariale s-apoi vom mai „cujeta”(!); Hai CFR!

    Apreciază

  8. Eu cred ca e mai bine sa ii lasam pe cei care se ocupa de lot sa caute mai departe jucatori din afara radarului nostru de chibiti.Avem suficiente surprize placute cu anonimi sau jucatori care nu ne-au ramas pe retina. Und Rembrandt de la Oser e merreu o afacere mai buna decit un Van Gogh de la licitatia Artmark.

    Apreciază

  9. NOTAREA este oprită, tabelele sunt reactualizate. În urma „voturilor” adunate de la 21 tribunişti, media echipei este de 6.9, ca şi a lui Miri, dealtfel. Medii mari găsim la Jazvici (7.9), Felghe şi Petrucci (ambii cu 7.8), în timp ce medii mai mici au Guima (6.2), Carp şi Veres (ambii cu 6.2). Practic toată lumea a fost „evaluată” cu note peste 6.2. HAI CFR!!!

    Apreciază

        • Noutatile majore sunt de fapt finalizarea unui fapt deja anuntat si discutat inca din primavara. Restul e doar un pic de cancan in jurul unor negocieri dure. AP a construit clubul clar pentru exit la valoare mare: de aceea a si incercat sa vina cu actionari noi imediat dupa CL, cind cifrele aratau foarte bine. Dar, ca orice business emergent, era construit fara o baza sustenabila.SG in situatia de fata este mai degraba un value investor a la Warren Buffet, care se uita inainte de toate la activele reale nu la selling sotryuri cu Liga Campionilor odata la doi ani. Sa fim convinsi ca ambii tranzactionari au prin experiente de dealuri la nivel asemanator – atit Energobit cit si Polus au fost tranzactii cu valori de citeva zeci de milioane de euro – cunostinte despre ambele strategii. Cert este ca :1. ambele parti vor ca CFR sa mearga mai departe 2. ambele vor sa incheie o tranzactie 3. ambele stiu sa negocieze. De aceea eu nu sunt nelinistit. Ah, ca SG vrea ca banii noi sa fie cit mai ieftini (in actiuni noi) si poate sa nu trebuiasca sa cumpere actiuni vechi, ca banii aia nu intra la echipa, dar sa isi creasca influenta iar AP vrea ca banii noi sa fie cit mai scumpi si poate sa si vinda niste actiuni vechi pt a monetiza ceva drin trecut, e parte a jocului si e normal ca fiecare sa intinda coarda cit poate.

          Apreciază

          • Da, un scenariu cât se poate de plauzibil, dar tare mi-e că acea coardă va rezista cel puţin până la Crăciun. Asta în cazul că se vor banii din EL şi se vor strădui să îndeplinească criteriile UEFA. Dacă nu, PA va trage de timp (chiar cu riscul unui cartonaş galben 🙂 ) pentru a vedea cum ies vânzările în perioada de transferuri şi atunci coarda va fi întinsă până la sfârşitul lui martie, când se depune dosarul de licenţiere.

            Apreciază

  10. Cu riscul-asumat-de a deranja cativa”pupincuristi”(desi tintele sunt „organele” de decizie!), la insistentele ignoratilor”slujitori” am catadicsit sa le fiu”porta-voce”si sa devoalez starea jalnica in care-si desfasoara activitatea, tragand un semnal de alarma, dupa audiente si plangeri persiflate!; trufasa conducere nu ar mai fi trebuit sa caute jucatori”second-hand”daca s-ar fi preocupat cu profesionalism si cu raspundere de Centrul de copii si juniori; in ultimii 2-3 ani au plecat , spre alte cluburi din tara si strainatate 5-6 jucatori, de certa valoare-peste Paun si Veress!-cu care CFR-ul se putea lupta la titlul de campioni(!); cu asta am spus totul privind modul risipitor, neprofesionist de conducere, administratie si management al resurselor umane!; Hai CFR!

    Apreciază

    • Aici ai perfecta dreptate. Idei au fost, executia insa nu a fost buna – o echipa a doua desfiintata, proiectul cu scoala italiana mort in fasa. Ma intreb de ce CFrul nu si-a gasit un farm team in liga a doua unde sa forteze juniorii care fac pasul catre seniori.

      Apreciază

  11. F. corect,Cristi(!); ai complectat exact ceea ce am semnalat si eu, mai mult, ai subliniat si lipsa de implicare si de cunoastere a fenomenului fotbalistic juvenil(si nu numai);ai remarcat(desi nu te-ai pronuntat) de asemenea, neasigurarea profesionista a pregatirii si promovarii propriei pepiniere, ignorand, astfel perspectiva cresterii si dezvoltarii juniorilor in vederea asigurarii unui viitor sigur si stabil clubului; s-ar evita sincopele financiare si „sarabanda” de jucatori fara valoare, s-ar elimina eventualele traume de astazi si toate acestea cu costuri si eforturi infime(pe de-o parte), iar pe de alta parte, clubul ar castiga in apreciere si-n valoare; fiind implicata mai multa lume in fenomen(frati surori, neamuri) si-ar atrage si mai multi admiratori si sustinatori(!); Hai CFR!

    Apreciază

    • Cred ca voi v-ati amagit singuri cu metoda Ajax….S.A. Acea metoda functioneaa de zeci de ani cu „succesuri” majore, altfel n-ar mai iezista…. Numai ca, pentru a implementa asa ceva e nevoie da bani muuuulti si de investitori care au muuuulta rabdare, ceeace nu e cazul nici la AP si cred ca nu va fi nici in eventualul nou actionariat. Ajax a „cumparat” si cumpara in continuare jucatori mai prost cotati, chiar juniori 1 sau 2, ii tine la scoala (Ajax high school) ii antreneaza si daca 10-20% produce ceva e OK! Restul….e cam lasat in pace…sa-si vada de treaba…
      Pana la Kovacs Istvan s-a cam miat pe performanta inalta, pe urma s-a trecut la profitabilitate, in fiecare an actionarii (multi, dealtfel) cereau dividende, ca nu de-am pulea si-au investit banii….. Nu cred ca e usor in labilitatea economica a Rumuniei sa incerci sa faci asa ceva, mai ales ca jucatorii romani genetic nu poseda niste caltati pentru care ar putea deveni vandabili pe „piata performanta”….. Dati-mi iezemple de jucatori – chiar considerati „de varf” in Romania – care au si prins echipele care au fost atat de naivi ca i-au cumparat… (nu-mi veniti cu Chivu, Mutu – hahahaha – sau cu altii din generatiile de acu’ 10-20 de ani!)

      Apreciază

            • Ei sunt „prim-rezerve”…:) Mai bine să prinzi în ultima clipă primul unşpe meci de meci, decât „prim-rezervă”, meci de meci…:) Sau, dacă vrei, mai bine „fruntaş la tine în sat, decât codaş la oraş”…:) Ok, pe bani (foarte-foarte) mulţi, aş accepta şi eu statutul de codaş…Sau poate nu? Să uit de munţii mei „harcovieni” pentru un pumn de mălai? Gata, am terminat, m-a atacat din nou nostalgia şi patriotismul local…:) HAI CFR!!!

              Apreciază

      • Nu este neaparat vorba de metoda Ajax, care in ultimii zece ani nici nu a prea mai produs ceva remarcabil la nivel continental. Este vorba de a nu risipi niste resurse existente. 1. Este logic sa ai 18 jucatori buni, indiferent de unde vin, dar pina la 25-26 poti completa lotul si cu jucatori proprii. E o chestiune de cost si loialitate. Exemplu aici, portarii nr 2 si 3 din lot pot fi linistiti productie proprie, chiar daca risti 1-2 meciuri pe an cu ei.2. Daca tot produci niste jucatori, buni -rai, nimeni nu te opreste sa ii dai la schimb cite 2 sau 3 in schimbul altui jucator mai bine cotat care corespunde profilului tau. Dau ca exemplu discutiile de asta vara pentru Marc – nici nu am avut bani cash de dat, dar nici nu am facut un schimb de jucatori tineri, fie si cu posibilitate de buy back.3. Jucatorii tineri care nu au loc la cluburile mari sunt o strategie perfecta pentru cluburi mai mici care vor sa faca bani din asta. Nu vad de ce nu am avea o asemenea strategie, indiferent de unde ar veni jucatorii. Pina la urma, nu e vorba de a copia pe cineva sau de a merge dintr-o extrema intr-alta , ci de a nu arunca o resursa care a existat , care s-a vrut exploatata ( va mai amintiti cind AP spunea ca macar al 6lea fundas din lot sa fie crescut la club) dar in viltoarea vremurilor s-a pierdut din vedere.

        Apreciază

  12. Nu ne putem compara niciodata, nici cu Ajax, nici cu-n club profesionist din vest; la nivelul”lui Rumunica”,stimabile, merge si cu un minim de efort financiar sa tii 1-2 echipe de juniori(dar sa nu-ti bati joc de ei!), echipati cu tricourile si bocancii refuzati si expirati(cu 1-2 numere mai mari) de la echipa-ntaia si sa scoti jucatori precum:Negrut,Paun sau Veress, care sunt mult mai ieftini si eficienti,plus ca le cunosti capacitatile, decat sa mergi ca „orbul in Braila” si sa mizezi pe(„cioara de pe gard”)”second-hand-uri”carora trebuie sa le platesti pe loc, la semnatura, sa le mai asiguri prin contract salarii mai mari decat „juniorilor”, mai apoi camin si alte facilitati, pe langa faptul ca le trebuiesc 3-4 luni de acomodare, dupa care te lamuresti ca-s”gioarse”!; bune afaceri, nimic de zis(!); Hai CFR!

    Apreciază

    • Sa nu cadem in extreme. Nici toti adunatii nu sunt gioarse, nici numai cu juniori nu poti face ceva competitiv – e suficient sa vezi cam ce poate Viitorul Omenia, chipurile cu cei mai buni juniori din tara. Daca ne uitam la echipele mari cu multi jucatori din pepiniera proprie, vedem ca de fapt media e undeva la 1 max 2 pe an care fac pasul la echipa mare,…asta dintr-un lot intreg.Pe de alta parte, si din cei care fac pasul, cam 50-5 nu sunt din orasul respectiv, dar au fost adusi la 15-16 ani cind promiteau. Judecat astfel la rece, cu Negrut, Paun, Ene suntem deocamdata pe un trend bun, Veres si Began vin din urma, Bus putem spune ca s-a lansat la noi. sigur, exista si rateuri gen Rosu, dar nu le poti face pe toate. Intrebarea e ce poti lua in schimb la cei 15-16 dintr-o generatie care nu fac pasul spre echipa mare. Gasesti niste talente prin liga a doua la schimb? In afaceri ambii parteneri tb sa spuna da, ori vedem ca in prima divizie lumea alearga dupa bani cash pentru orice jucator carúia nu ii sare mingea la mai mult de doi metri cind face un stop.

      Apreciază

    • In plus, gioarsele le-au crescut altii….Mr. Jet, faceti un calcul simplu: cati jucatori in 10 ani au iesit din „pepiniera” (faiskola se cheama in ungureste, si se cam adevereste) si cat au putut costa clubul?

      Apreciază

  13. De acord, Cristi;eu am prezentat situatia cea mai avantajoasa, mai putin costisitoare si mai sigura in ACESTE conditii de austeritate(!); in mod cert, daca avem ceva bani si ne dorim campionatul, este imperios necesar sa cumperi, macar, 5-6 jucatori(din care 2-3 valori de afara(daca se poate si de perspectiva), altfel, s-a demonstrat ca nu poti reusi(!); off topic: mi-a scapat de moment, dar revin, sa le multumesc celor care se gasesc la butoanele site-ului, pt. ca mi-au indeplinit rugamintile de a”retusa” unele inexactitati de manevrare a tehnicii I.T.

    Apreciază

    • Numai bine ce am scris aici că mă îndoiesc de o înţelegere rapidă între părţi că văd titlu mare în prosport: “OFICIAL | Unul dintre cele mai tari cluburi din Liga I din ultimii ani va fi vândut la finalul săptămânii. Cine sunt noii patroni”. Caut în articol motivul titlului (OFICIAL), nimic, mă întorc pe pagina principală şi văd că au modificat titlul articiolului: “Era Paszkany” la apus. Joi se discută vânzarea CFR-ului.

      Apreciază

  14. Ce fel de jurnalisti sunt astia? Cum sa fie vanzarea in colaps? Daca lumea nu mai cumpara de la gogoserie inseamna ca „”vanzarea e in colaps””? Dar ce sa te astepti de la ei se stie de partea cui sunt. Trebuie sa fim increzatori ca lucrurile se vor aseza, daca se cauta solutii pana la urma se vor gasi.

    Apreciază

    • Eduard, părerea mea este că noi care comentăm aici (şi pe cheferetv) ştim foarte puţine dintre detaliile acestei aşa-zise (şi presupuse) tranzacţii. Avem la dispoziţie în cel mai bun caz nişte cioburi aruncate intenţionat (câteodată şi din greşeală/neatenţie, de cei de pe nivelul-2), dar şi aşa, imaginea e confuză de tot. Eu ştiu un singur lucru: doresc ca lucrurile să rezolve într-un fel (şi cât mai repede), că aceste frământări (provocate sau nu) nu fac bine echipei. Pe mine mă interesează în primul rând echipa, apoi pe locul 2 tot echipa, etc., urmează încă vreo 20 de locuri tot cu echipa, apoi poate mă uit un pic şi la tranzacţii. Fotbalul (dar şi majoritatea celorlalte sporturi) sunt „inventate” pentru spectacol (şi implicit pentru spectatori), asta e palierul principal, restul e de domeniul „gospodăriei de partid” (eu-s mai bătrân, am prins acele vremuri…). HAI CFR!!!

      Apreciază

  15. Sunt si eu de acord cu cei care au spus mai sus ca am ajuns in situatia asta din cauza unui management defectuos, a lipsei unei strategii clare si a faptului ca n-am pus deoparte pentru zile negre, adica, la acest ultim aspect, n-am facut nimic cu asa-zisa pepiniera proprie. As reprosa conducerii clubului minim doua lucruri. Primul, ca nu a pus piciorul in prag in cazul juniorilor mai buni crescuti de club si nu le-a impus antrenorilor sa-i ia pe linga echipa mare nu doar de forma, ci folosindu-se de ei. Puteau face asta inclusiv necumparind atit de multi de jucatori, ci limitindu-se, cum mai spunea cineva, la 18 jucatori, iar ceilalti sa fie din pepiniera. Cazul Rosu e strigator la cer. Sa-ti zica Andone ca n-are ce face cu el si tu sa-l dai moca la Baile Felix! Cu Sergiu Bus, la fel, chiar cind incepea sa se maturizeze si sa creasca, si-au gasit sa-l dea de tot la Corona, nu doar imprumut. Al doilea lucru de reprosat, dupa mine, e ca nu s-a continuat vinatoarea in Africa. Am avut exemplul Traore. Din 4 jucatori adusi pe 50.000 de euro, am vindut unul pe 4 milioane dupa 3 ani. Cred ca reteta trebuia aplicata an de an. Sa fii mers in Africa in fiecare iarna, sa fii adus de acolo 5-6 tineri talentati, poate chiar 10, iar daca din fiecare astfel de grup iesea un nou Traore era excelent.
    PS Incoerenta mi s-a parut si campania de achizitii din aceasta vara. Pai, daca ii aveai pe Muniru si Monroy si l-ai adus pe Christian, la ce ne mai trebuiau Petrucci si Carp, cind mai era si Veres in lot? Numa’ sa mai acumulam niste datorii? Sau sa ne falim prin ziare ca a venit jucator de la Manchester?

    Apreciază

    • Todo, e OK, ce spui, aşa este. Sunt şi alte lucruri de spus. Să le luăm pe rând: 1-în primăvară, prin aprilie-mai, era conturată (destul de clar) o strategie de întinerire (preponderent din pepiniera proprie), asta tot din cauza situaţiei nasoale (şi) de atunci, lucru convenit şi cu Miri, din ce am auzit. 2-în iunie a apărut vitrina EL (pt. că Miri a avut „nesimţirea” să ducă echipa pe un loc de EL, e drept, şi cu ajutorul lu’ Vaslui şi a lu’ Dinamo), aşa că strategia s-a schimbat din „mers”, cele 3 mil. de euro (încasabile din EL) erau foarte „tentante” în criza aia. 3- s-a ajuns la o strategie de achiziţii „mixtă”, şi ceva pepinieră, dar şi ceva stranieri (low-cost, evident, dar cu foame de accesiune). 4- în mod normal, acest tip de achiziţii este unul din start falimentară (aşa cum într-o echipă „lungă” Monroy+celălalt nu au cum să se poziţioneze corect), dar norocul echipei (şi a conducerii, în primul rând) a fost (din nou) acest „nesimţit” Miri, care încurcă pe toată lumea cu acest loc 2, din nou atrăgător…Povestea continuă (se reia) de la punctul 2…Spirala lui Hegel? Vom vedea. HAI CFR!!!

      Apreciază

  16. Kiruj, nu ne trebuie nu stiu ce informatii din interior sa ne dam seama cum stau lucrurile . Desigur cu aproximatie . Stim sigur, ca Arpi formal a renuntat la club, tot formal acum exista parca 29 de actionari . Mai stim ca Arpi nu a fost la nici un meci in acest sezon, deci a parasit del facto echipa . Mai stim, ca exista 3 mil euro datorii, dupa unele inf de azi, chiar 5 milioane . La fel, este cert, ca jucatorii, antrenorii si angajatii clubului n-au primit bani de cateva luni . Cu privire la Gadola, l-am vazut cu totii la meciul cu Brasovul, deci inf ca vrea , alaturi de ceilalti 2 din conducerea Energobit, sa devina actionar majoritar, este veridica . Acum , stagnand negocierile, intervin ipotezele . Cea mai plauzibila mi se pare discrepanta mare dintre cerere si oferta, altfel spus Arpi vrea peste cat ofera cei 3 si pt asta nu se face nici o tranzactie . Eu ma gandesc, ca cei 3 ar plati datoriile astfel ca suma respectiva sa fie transformata in actiuni si asa probabil Energobitul ar detine 50% +1 din actiuni . Probabil Arpi vrea sa vanda tot si cum il stim, la un pret mare, desi valoarea lotului este relativ mica . Si tot probabil vrea sa plaseze si stadionul, pe care la fel, in mod cert cere o suma frumusica . Eu in locul celor 3 n-as cumpara stadionul, as plati chiria si atat ( daca Arpi ar cere chirie prohibitiva, m-as muta pe Cluj Arena ) . In concluzie, daca Arpi nu va fi mai elastic, nu vom vedea nici o tranzactie si atunci, vorba lui Miriuta, cu Dumnezeu inainte …

    Apreciază

    • Bela, ce zici tu, şi ce zic eu, nu se bat cap în cap. Sunt păreri complementare. „Pentru că de ce”: evident că sunt lucruri care sunt clare, sesizabile, măsurabile, cuantificabile, comprehensibile (etc.). Criza, datoriile, etc. No comment. Problema mea e în detalii. Acolo un afacerist versat (sau un grup de afacerişti…) nu lasă loc pentru „scurgeri”. Eventual pentru „scurgeri” asumate, programate. Atât AP, cât şi Gadola (& co) sunt afacerişti versaţi, cred că eşti de acord cu mine. Cam asta explică teoria mea cu „cioburi”. Aruncate din greşeală (mai puţin), sau intenţionat (mai mult, când e cazul). Apropo: o întrebare „între patru ochi” (că oricum nu ne aude / nu ne vede / nu ne citeşte nimeni): nu ai impresia că „prietenul” tău CORN (pe care-l deteşti verde-n faţă) că se pricepe FOARTE BINE la probleme tactice, de aşezare a echipei (majoritatea observaţiilor lui de acest gen sunt CORECTE!), în timp ce „estimările” lui „afaceriste” sunt mai mult teoretice, probabilistice, din care cauză -mie cel puţin- mi se pare a fi un antrenor/scouter în jurul echipei. Aia cu „Călin Cocora” s-o uiţi. HAI CFR!!!

      Apreciază

  17. Singura sursa e stiridesport din alte surse nu stim nimic + cea a mai declarat Muresan prin presa si nu inteleg treaba asta acum o luna datoria era de 2,5 milioane euro acuma e de ori mai mare sa-mi explice si mie cineva cum cresc datoriile de 2 ori in 2-3 saptamani?

    Apreciază

  18. Kiruj, revin la ce am scris, la cat vrea Arpi, cei trei n-o sa fie de acord niciodata ! Iar cu privire la corn, are intr-adevar parsonalitate multipla,analizeaza in general corect aspectele tehnico-tactice, dar in acelasi timp este un mare manipulator , pot aduce atatea exemple ca s-ar satura calculatorul de ele ! ( de fapt as avea nevoie de ajutorul tau sa am comentariile lui sa zicem din 15 sept incoace ) . Eu afirm si acum ca este cocora, stilul se aseamana foarte mult . Dar hoho, acum observ ca prea mare spatiu ii aloc pt un manipulator, care este pe langa echipa, probabil, dar ca si Nufarul, adica spalator de imagine !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.