Tipic căile ferate: victoriile CFR-ului vin întotdeauna cu întârziere [Rapid – CFR 1-2]


[Tot cu întârziere – cu scuzele de rigoare la megafon – postez o jumate de cronică a meciului de ieri]

Două echipe feroviare cu probleme. Gazdele aruncă pe valurile/brazdele verzi o echipă mixtă, alcătuită din jucători nerodați și erodați, după buget, în timp ce oaspeții se prezintă aproape cu echipa standard (minus Deac, Negruț, Susic), formată din jucători rodați în acest sezon, dar erodați de grijile financiare. La Rapid regăsim fețe ultracunoscute, precum fața lui Pancu (jucător mai vechi decât podgoria Panciu), mecla lui EDică sau sfecla lui Born_Escu, dar și mulți jucători necunoscuți, de care n-a auzit Steaua.

Nu i-am mai văzut demult sfecla lui Born_Escu, de la celebrele înfruntări sportive (altele decât fotbalul) cu Ricardo Cadu. Pare mult mai calm, potolit, nedescreierat. Probabil medicamentele lucrează. Iată-l într-o imagine de la meciul cu CFR în care pare să spună „NU, VIOLENȚEI!”

CFR Cluj: Miriuță – Felgueiras – T.Lopes, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy – Jakolis, Doré, F.Costea – Tadé.

Deoarece Cupa României face de multe ori uitate la vestiare problemele interne ale cluburilor și egalizează valorile (ajutată uneori și de terenul de joc), ne așteptăm la un meci interesant, la finalul căruia victoria CFR-ului să fie bine muncită. Ambele părți au așteptări mari de la această partidă. Antrenorul Rapidului, Rada, vrea victoria și calificarea în finala Cupei, suporterii giuleșteni vor „… o Românie mare, liberă şi curată, din mâna politicienilor falşi patrioţi scăpată”, iar băieții lui Miriuță doresc să vină mai repede Crăciunul și Revelionul, cu daruri multe.

Doar imaginea TV transmisă pe internet e mai nasoală decât terenul de joc. Meciul începe în nota de dominare a ceferiștilor clujeni, care sunt ceva mai favoriți pe hârtia cu calcule, deși evoluează în deplasare. Deși atacanții noștri sunt agresivi, puternici și odihniți, nu reușesc să străbată prin cele 7-8 linii de fundași rapidiști. Însă puțini se așteaptă să le băgăm pumnul în gură și să le aruncăm mâța moartă în ațe încă din primele minute; doar n-am reușit așa ceva în sezonul actual.

Și, cum se spune, contrar cursului jocului și al euroiului, Rapidul scapă – prin persoana lui Boukaka – pe lângă T.Lopes și Rada în careul nostru, unde rămâne cu un picior de sprijin lipsă. Boukakakade în careu, ușurat că nu mai trebuie să-și folosească piciorul de șut. Arbitrul găsește piciorul de sprijin cu pricina în posesia lui Ionuț Rada (hmmm… în mod normal Larie ar fi trebuit să-l dubleze acolo pe Lopes, nu Rada) și-i dă mingea lui Pancu, să execute o lovitură de la 11 metri. Felgueiras apără în prima fază, dar Pancu e mai norocos decât Camora în faza a doua și trimite chinuit mingea în poartă: 1-0 pentru gazde, din minutul 10.

Lui Miriuță i se zbârlește părul pe cap de ciudă și se încruntă la soarta nemiloasă. Iar trebuie s-o ia la deal de la minus 1, deși n-are salariu de Sisif.

CFR recapătă stăpânirea mingii și a terenului, dar rapidiștii bagă toate capetele la cutie, ca la fabrica de conserve de rezultate, jucând pe contraatac. Trebuie să recunosc că e o tactică ce pare să dea conserve de rezultat. F.Costea e foarte activ, ia multe acțiuni pe cont propriu, încearcă să pătrundă mereu cu mingea spre zona centrală, dar nu mai apucă să tragă precum Del Piero, pentru că se pierde în mulțimea de rapidiști. Uneori trece de câte 2-3 cârduri de giuleșteni, dar se blochează când în fața sa apare un  întreg sat de lângă Cluj, Mera. Pe partea cealaltă, deși mai rar jucat, Jakolis are câteva acțiuni interesante, dar nefinalizate. Și Doré se zbate, dar tot fără șanse. Tadé se întâlnește ceva mai rar cu mingea care se rătăcește mai mereu în barajul rapidist.

Doar în minutul 31 avem și noi o ocazie clară – și monumentală! – de a marca, dar faza a fost mai mult ruptă din biliard decât din fotbal. Centrează Camora, Tadé încearcă să paseze din prima unui coechipier, mingea lovește un fundaș neatent, se întoarce la Tadé, Tadé se întoarce spre poarta lui Born_Escu, dar ratează de la câțiva metri, provocându-i lui Miriuță alte câteva înjurături ungurești.

Continuăm să atacăm, iar rapidiștii continuă să contraatace. Monroy pierde câteva mingi la mijlocul terenului, iar Camora și Rada trebuie să le regăsească. Se joacă ceva mai dur, cu coate, secere și ciocane, așa că apar și cartonașele de culoare galbenă.

Până la pauză nu reușim să revenim pe tabela de marcaj, iar la pauză vine nevastă-mea și-mi spune: „Hai să mergem!”. Urmează o gardă de noapte de 12 ore, cu repriza a doua neinclusă în program…

***

A doua zi, dimineață. Intru în casă, pornesc înfrigurat calculatorul PC-07-CFR, bag parola „Muresan19plateste07chiriile”, și aștept să intru pe un sait sudist care să-mi spună laconic și cu ciudă că CFR a bătut cu 3-1. Apare și nevastă-mea pe umărul meu, și-mi spune candid, ca și cum m-ar fi anunțat că nu mai trebuie să cumpăr pâine, numai bere, că a verificat ea: CFR a bătut cu numai 2-1, deși a fost condusă până prin minutul 80. Cică ar fi marcat unul D’Ore și unul Kan…, Kar… sau cam așa ceva.

No, cam asta-i cronica mea întârziată. Am ratat golurile lui Doré (79) și Chanturia (86) – bine că n-au ratat ei! – eliminarea lui Doré și ocaziile Rapidului – bine că au ratat și ei! – am încălecat pe o sticlă de bere, v-am tastat povestea, iar acum vă spun la revedere… Mai sunt alte 7 echipe în competiție, dar nu trebuie să le batem chiar pe toate.

46 de comentarii

  1. Mister, pe acolo nu aveţi în camera de gardă un laptop, un televizor, o tabletă, orice? La noi -din câte ştiu- sunt de toate ăstea, plus şi ceva asistente „fără inhibiţii”…:) Mai mult de atât, unul a fost prins cu o păpuşă gonflabilă (de gustibus…). HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Ce atmosfera destinsa si buna dispozitie la victorie,chiar obtinuta cu forcepsul.Bela acum presedintele ar trebui sa reclame ceva(arbitrajul) sau sa taca malc?Ca la ce faze comice o nascut Dima asta,fotbalul pare tare complicat………cum spunea si maestrul Toma Caragiu ,o fabula simpla gen boul si vitelul.Voi spune doar de eliminarea lui Dore,care este impins de Pancu si arbitrul da fault rapidistilor.Comentatorii (jalnici si de giulesteni iubitori pana-n panzele albe) spuneau ca datorita intarzierii jocului………pai probabil Dore vroia sa execute fault pentru noi.Dar astia erau grabiti tare,ca nici un picior ca lumea in fata lui Muniru nu sunt in stare sa execute.
    Am ajuns de unde-am plecat……….acum catva timp(cand eram executati etapa de etapa,de arbitrii precum Dima) presedintele Iuliu Muresan(atentie Bela) a adoptat tactica de a lasa lucrurile sa curga de la sine,sa nu deranjeze pe cei din capitala.Si in timp ne-au tocat marunt si am ajuns noi sa fim aratati cu degetul(noi fiind victimele).Acum dupa o partida in care oitele se simt lezate de catre un arbitru mai viteaz ,suntem pusi la zid.Pai daca viteazul cioban de la Poarta Alba era haiduc(adica-n libertate) acum CFR era in ilegaliate!

    Apreciază

  3. E de apreciat daruirea baietilor, cred ca in prima repriza ne-a cam dus pe toti gandul la un non-combat pe fondul situatiei financiare. Se pare, insa, ca Miri&Co au mai mult orgoliu decat ranchiuna si, inca o data, si-au demonstrat valoarea pe teren. Felicitari echipei si antrenorilor!!!

    Apreciază

  4. Nu pot sa nu-i dau dreptate, in mare parte, lui Racheta si viziunii sale despre jocul echipei noastre. Si mie mi se pare ca inca jucam haotic, la intamplare, fara viziune si fara niste relatii clare de joc. Totusi baietii astia, chiar cu burta goala, joaca de ceva vreme impreuna si ar trebui sa se cunoasca, sa se „simta” mai bine. Sunt multumit de rezultatul final, dar va spun ca n-am avut nervi sa urmaresc meciul de la un cap la altul, in special din cauza jocului din prima repriza si a comentariului penibil. Totusi dupa meci, la dolce, „pandi” si cu enervantul ala de moderator cu urechi clapauge erau total impotriva noastra, dar la sport.ro, Mironica ne tinea partea sustinand ca n-a fost penalty la faza din min.10 si mai ales vorbea de stana, care face atata caz dupa un meci in care a fost dezavantajata de arbitrii, uitand de atatea alte meciuri in care au fost favorizati. M-a mirat atitudinea si comentariul lui! Concluzionand, sper ca luni seara sa nu fim nevoiti sa tremuram pana in min.90 in asteptarea golului izbavitor, sa vedem un meci frumos dominat de ceferisti, avand in vedere ca Brasovul a pierdut clar un fata valenilor. Avand in vedere ca la meci va fi prezent si Kiruj, s-ar putea sa asistam la o victorie categorica:) PS. In afara lui Dore suspendat pt rosu,cine va mai absenta pt cumul de galbene? Stiu ca sunt destui la limita. PPS. In cupa mi-as dori noi cu valenii si stana cu ASA! Hai CFR!!!

    Apreciază

    • Saul,un sfat,daca nu vrei sa te enerveze comentatorul fa ca mine,da pe MUTE,asta-i una.Doi:sa nu iti faci iluzii ca nu vei tremura la meciul de luni.Vei tremura fiindca va fii frig:-) (trebuie sa batem si vom bate)Hai CFR!!!+!

      Apreciază

      • Merci, Luis, dar nu-mi place pe mute. In al doilea rand cred ca n-o sa inghetam nici de frig, ca doar nu va veni Kiruj cu mana goala la meci, mai ales ca n-a facut cinste dupa nasterea nepotului:)

        Apreciază

    • Saul, până-n prezent am fost doar la 5 meciuri ale „new-CFR”, din care în Gruia la trei: la cel cu MU, în CL (1-2), la cel cu Botoşaniul în Liga-1 2013-2014 (anul trecut, cu Grig, 3-1) şi la turul cu Jagodina, în prelim.EL (0-0). Putem trage concluzia, că în toate meciurile în care am fost în Gruia, în Liga-1, CFR a câştigat…:) Să nu se rupă tradiţia! HAI CFR!!!

      Apreciază

  5. Cititi ce a scris Racheta pe pagina lui Kiruj si veti vedea si parerile mele despre meciul cu Rapid . As mai adauga doar o alta nedumerire privindu-l pe Miri : cum dracu schimbi doi jucatori la pauza, cand e posibil sa mai joci 75 de minute ?! Nu te gandesti ca pot fi accidentari, eliminari sau alte situatii neprevazute ?! Acum, ca si in alte dati, Miri a avut noroc, dar e rau sa te bazezi doar pe noroc, caci ulciorul … Iar despre fotbalisti, ei au fost 3, Felgueiras, Chanturria si Dore . Restul, jucatori inimosi, chiar de laudat ca lupta desi nu-si primesc banii . Oricum, bine ca ne-am calificat !

    Apreciază

    • Bela, să ştii că nici eu nu sunt fanul acestor duble schimbări (l-am şi tras de urechi şi pe Grig, dar şi pe Miri pt. acest lucru), dar trebuie să recunosc, că de această dată i-a ieşit lui Miri. Jocul nostru era catastrofal în R1 (suspect de prost, cum spunea cineva, dar în opinia mea nu era nimic premeditat), era nevoie de un şoc tactic. I-a ieşit cu brio lui Miri, bravo lui! Chanturia, meciul cel mai bun făcut în tricoul vişiniu. Am, însă, o observaţie (pe care am şi vrut s-o dezvolt într-un articol dedicat, dar timpul nu prea-mi permite), şi anume, că echipa a devenit „LUNGĂ”!!!!! În perioada de glorie ( Petrolul, Astra, Mediaş, etc., în prima parte a perioadei 007), echipa -cel puţin în apărare- avea o „lungime” de max. 40 de metrii (în 4-4-2 asta trebuie să fie cam 30 de m., vezi Atletico, etc.). Acum, această lungime a ajuns undeva pe la 45-50 m. (chiar mai mare, de multe ori), din care cauză au apărut acele spaţii enorme între linia de fund şi linia de 3 din faţă, şi unde 2 închizători n-au cum să facă faţă!!! Din această cauză am avut impresia permanentă că: 1-Monroy şi Muniru sunt depăşiţi în faza de apărare (în realitate ei n-au cum să acopere un spaţiu de 50 de m., ei doi), şi 2-mijlocaşii Rapidului au primit mai mereu mingea în poziţii libere, în acele spaţii imense de la mijloc. În realitate, cele două aspecte se leagă strâns. După ce echipa s-a mai scurtat (după min.60) şi Rapidul a şi terminat benzina, neavând spaţii între liniile CFR-ului, giuleştenii au apelat la bubuielile clasice, fiind -logic- masaţi în careul propiu. Da, şi aici a fost un risc (al lui Miri), glonţul a trecut din nou pe la urechea CFR-ului (la acel contraatac rapidist din min 80), dar „ruleta” l-a scos din nou pe Miri. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Nu înţeleg care-i problema cu schimbările. 8 jucători din 11 trebuie să joace oricum în cele 90 sau 120 de minute şi n-ai ce te gândi la accidentări. Dacă dracu’ nu culcă-te, ţi se pot accidenta 5 jucători în primele 10 minute. Mi se pare corect din partea lui Miriuţă ca prin schimbările efectuate să dea prioritate îmbunătăţirii jocului, nu drobului de sare de pe horn. Mi-aduc aminte de o fază de dinainte de armată :), când eram legitimat la o echipă în campionatul municipal. Nu ne-am adunat decât 11 oameni la un meci, nici măcar antrenorul nu a venit, eu bucuros că în sfârşit am ocazia să debutez în sportul de performanţă :), când un senator de drept, care a preluat ad-hoc şi sarcinile antrenorului, zice că „intrăm 10 pe teren, iar tu (arată spre mine) rămâi rezervă, poate se accidentează careva şi să avem cu cine-l schimba”. 🙂

        Apreciază

        • multumesc Caneto ,acum am venit de la cimitir catranit rau ,citesc comentariile voastre ,iar gluma de la sfirsitul comentariului tau m-a facut sa rid cu pofta. Multumesc din suflet ,acum am sa beau si eu citeva pahare de palinka ,sa nu creada kiruj bacsi ca are exclusivitate la acest lichid .Bineinteles ca ai dreptate ,schimbarile lui Miriuta au fost cistigatoare ,hai Cfr

          Apreciază

  6. Gica 10,eu l-am condamnat pe IM ( si ) artunci cand nu sarea la arbitrii cand ne furau, acum l-am acuzat ca a spus ca a vorbit cu Kovacs, sa zica oricine orice, apa la moara pt acuzatorii nostri .

    Apreciază

  7. In editia de azi a gsp.ro sunt acordate 30 de titluri din 57 echipelor militiei si armatei .Ne miram ca chibitizii sunt asa de indobitociti?Ne meritam soarta si conducatorii cu varf si-ndesat!Oricum hai CFR!!!

    Apreciază

  8. Kiruj, te contrazic prieteneste, lui Miri nu i-a iesit dubla schimbare, i-a iesit doar introducerea lui Chanturria, Ivanovschi n-a facut mare branza, parca a si fost schimbat cu Carp . Si apropo de Carp, daca erau prelungiri, jucam cu 3 fundasi centrali si 2 mijlocasi de acoperire in fomatie ?! Iar faptul, ca de-o vreme Felgueiras trimite fiecare minge in fata , confirma ce-ai zis despre ” echipa lunga ” . Nici o constructie, nici o idee de joc, totul la hazard . Nivelul e slab, la Rapid joaca neica nimeni sau jucatori trecuti de 35 de ani, practic au jucat ultimul sfert de ora cu 9 jucatori de camp si chiar asa era sa ne dea al doilea gol ! Ca de cele mai multe ori am avut noroc, dar norocul, cum stim cu totii, nu tine pana la nesfarsit …

    Apreciază

    • Bela, Carp a intrat în locul lui Jakolis (min.71, e drept, şi eu am aflat de la alţii…). Ai şi tu dreptate, dar „per total” aşa arată treaba: în prima repriză am fost catastrofali, echipa gazdă a dominat şi a condus, apoi au intrat doi jucători la pauză şi totul s-a schimbat, am şi întors rezultatul. În limbajul de lemn al „specialiştilor” asta se numeşte că „a avut schimbări inspirate”…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

  9. Antrenamentul de la ora 11.00, s-a desfasurat efectiv (pe”repede-inainte”) timp de doar 1h(?!)si s-a rezumat doar la alergare,jocul mingii in careu de 8(4contra4) si cel mai”dificil”test CENTRARI(din lateral) si RELUARI aprox.20min.-daca ar fi fost dupa mine exersam, macar 2ore(!), la cat de „stangaci”(„catastrofe”)suntem la acest capitol-vital;dintr-un nr. de 22 de jucatori (titulari+rezerve+”juniori”)mi-au placut doar Christian si Petrucci(la ambele faze),Chanturia (la reluari), Costea(la centrari?!); la polul negativ, cred ca ati ghicit-Jakolis; la cealalta poarta,(m-am uitat mai putin)-cu fundasii si inchizatorii- am remarcat „doar-decat”reluarile bune ale lui Larie si Ene; Tot astept si-l intreb pe Mr.Miri”pe cand antrenamente avand ca obiective”:-exersarea cornerelor si a pozitionarii jucatorilor la primire;-inchegarea unui”bloc” de mijloc puternic, omogen care sa asigure tranzitia spre ofensiva;-fixarea si exersarea unor triunghiuri de jucatori care sa combine, astfel incat sa scoata adversarul din dispozitiv si sa-l puna in dificultate;-infiltrari in atac,in zone libere;- invaluiri ale fundasilor laterali si- finalizari( si ale inchizaturilor)cu suturi-daca se poate, numai pe poarta- de la semi-distanta(?);chiar daca antrenamentele nu vor fi complexe, cu doar un singur plan tematic(inafara de bubuirea mingii pe varfuri!), as fi incantat sa vad ca se exerseaza pana aproape de”perfectiune”(epuizare!); au lipsit(nu cunosc motivele!):Felghe,Camora si Tade; Ieri la juniorirepublicani”A” -„Viitorul”M.Georgescu-CFR=1-0(dar putea sa fie,chiar si 4-0!-scuza ar fi terenul sintetic!);Hai CFR!

    Apreciază

  10. NOTAREA de după victoria din Giuleşti s-a încheiat, tabelele sunt rectualizate. Sinteza notelor acordate de cei 22 de tribunişti ne arată că echipa a „jucat” de nota 6,7 (Miri a primit 7.0). Media maximă o are -normal, şi pe merit- Chanturia (8.9), în timp ce media minimă o găsim la Tade (5.3, mai puţin normal, dar pe merit…). Să salutăm intrarea în scenă a lui Carp (chiar cu o pasă de gol). HAI CFR!!!

    Apreciază

    • stimate domnule kiruj, elimini unele note? ca prea imi par mari 🙂 te-ai prins ca eu sunt exigent cu toata lumea (inclusiv cu mine 🙂 ) hai CFR!!! musai victorie cu brasovul, sper sa faca si conducerea si jucatorii un efort pana la sf turului. nu mai e mult si nici nu mai e asa greu. dupa aia vedem pe cine vindem, pe cine aducem si daca schimbam obiectivul (si nu, nu ma gandesc la retrogradare 🙂 ).

      Apreciază

      • Da, mai elimin câte un „vector” de notare (cam unul pe sezon), dar numai pe ălea care sunt „trimise” la mişto (cum era o notare de „1” pe linie, pt. toţi jucătorii, la meciul câştigat pe Old Trafford). În rest, nu. La un moment dat am discutat că la fiecare jucător vom elimina nota maximă şi cea minimă (cum se practică în gimnastică, de ex.), dar am renunţat. Şi acum există destule „vectoare” de notări cu note corecte, cu excepţia uneia, care e dată -probabil- la „cald”, sau din alte considerente (antipatie faţă de jucător, etc.). Nu mă ating de ele…HAI CFR!!!

        Apreciază

  11. Toata admiratia si respectul pt.stradaniile si osteneala lui Kiruj, dar pt. mine acordarea notelor este irelevanta,atata timp cat,unii, eludeaza realitatea din teren, jocul-in sine- practicat si noteaza doar cu sufletul, prin prisma euforiei produsa de victorie, nu si cu mintea-ratiunea,lipsindu-le in totalitate obiectivitatea(!); altfel nu-mi explic cum mai mult de jumate` din primul”11″ trec deabia examenul cu note intre 4,5-6 (in aprecierile mele,media=5,5; A1=6)-Muniru,Monroy,Rada,Costea,Ivanovski,Jakolis-, iar media echipei(in viziunea altora)ajunge exagerat de mare=6,7, numai pt. ca am castigat(?!); de acum incolo, NO Comennt!(pe aceeasta tema);Hai CFR!

    Apreciază

      • Ieri, am văzut primele 10-15 minute din repriza a doua a partidei Villarreal-Valencia (scorul era 0-1). Dezastru, despre ce trasee, scheme, idei de joc, execuţii să vorbim? Zero barat, o luptă surdă la mijlocul terenului, plină de pase greşite, nicio ocazie de gol, nicio fază călduţă, nimic, nimic. Totul a culminat cu faza în care un mijlocaş al gazdelor a recuperat un balon, a pornit în viteză cu mingea la picior spre jumătatea de teren a oaspeţilor, vârful de atac (Giovani) a venit la primire, mijlocaşul nu se gândise să-i dea mingea, aşa că s-au tamponat frontal, au căzut ambii în cur, iar mingea a ajuns din nou la adversari. Nu trebuie să fim foarte exigenţi cu ai noştri, prostii se întâmplă şi la case mai mari, iar principalul motiv pentru care nu ne merge întotdeauna jocul aşa cum am dori, este că există şi adversari pe teren, care bagă mereu strâmbe în calea exprimării coerente a băieţilor noştri. 🙂

        Apreciază

  12. Ce scriu eu , Kiruj sau alti colegi despre lipsa cunostintelor tactice a lui Miri pot fi si sunt combatute de altii prin clasarea pe locul 2 . Dar ceea ce a vazut si a descris Racheta la antrenamentul echipei, e o dovada clara de habarnism ale antrenorului . Cica antrenamentul a durat doar o ora , probabil o alta ora a fost dedicata norocului, care da se pare rezultate nesperate … Kiruj, chiar daca a intrat in locul lui Jakolis, Carp tot fundas central ramane, respectiv introducerea a doi jucatori la pauza intr-un meci de cupa tot un mare risc este, deci per total decizii complet eronate . Zici tu ca i-a iesit lui Miri, pai daca primeam al doilea gol, cum era ?! Prea ne orientam la analize dupa rezultat si nu dupa cele intamplate efectiv pe teren si zic eu, asta nu este bine . Iar daca analizam asa cum se vede realitatea de pe teren, suntem acuzati ca suntem prea severi etc . In fine, fiecare cu parerea sa …

    Apreciază

    • Bela, adevărul este undeva -ca întotdeauna- la mijloc…Uite, PS era un (destul de) bun tactician, cu toate acestea a „reuşit” să obţină vreo 4-5 înfrângeri pe linie…Şi eu susţin că Miri are lacune la acest aspect, dar are un (mare) plus, cel al mobilizării (uneori fanatizării) echipei, şi în privinţa strângerii vestiarului. Sunt antrenori care le au pe ambele (şi partea cu tactica, şi partea cu mobilizarea), dar ăia sunt „legitimaţi” în altă parte…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

  13. Văd că unii continuă trasul sirenelor de alarmă. Antrenorul e un prost, schimbă jucătorii aiurea, jucăm la nimereală, etc. Ce să mai vorbim de preşe? Ăla e nu doar un incapabil, dar şi un prost. Jucătorii nu şi-au primit banii de 5 luni, nici antrenorul. Mă miră că încă ne iese. Nu avem acel joc consistent de la începutul campionatului, asta se ştie şi se vede. N-am să mă apuc să analizez cauzele jocului mai slab, încă cred că lipsa lui Deac contează enorm. O las în coadă de peşte spunând: hai băieţii, haide CFR!

    Apreciază

    • Din echipa de început lipsesc DEAC,,Muniru, Tade si Negrut.Ma rog, au lipsit pana acum unii dintre aceștia,totuși e vorba de un sfert din echipa care câștiga cu Petrollul, Astra si si alte 4-5 meciuri de la început.
      Fata de aceștia au venit pe plus oarecum Chanturia si Doré dar încă nu rezista mai mult de o repriza.
      Ivanovski este mult sub Batin, însă.

      Apreciază

      • Săracul este rareori lăsat să joace pe postul său. N-am idee dacă are talent sau e un loser. Să-i mai dăm timp, poate „iesplodează” în curând. Că dacă nu, atunci ASA va mai avea un jucător de luat de la noi…

        Apreciază

  14. @Kiruj ,daca mai ai nr mele de telefon, da un semn maine si poate ne vedem la meci, daca o sa ajungi. Mie mi s-a demagnetizat cartela si mi-am pierdut o multime de contacte. Hai CFR!!!

    Apreciază

    • @Saul, Luis, Thedarkside, etc.: ajung mâine la Cluj, după ceva obligaţii personale (verişor, lumânări, etc.), sper să ajung la cârciuma de lîngă stadion pe la 20.00, să mai avem timp de discuţii. Din păcate, după meci trebuie s-o şi şterg acasă. Da Saul, am numărul tău, înainte să mă duc în Gruia, te sun. HAI CFR!!!

      Apreciază

  15. In campionatul mioritic se practica un fotbal batranesc, in care echipele asteapta sa vina peste ele echipa care poseda mingea. In loc sa incerce sa deposedeze adversarul cu mingea sau macar sa-l bage in corzi sa nu aiba timp sa respire. Cum a venit Reghe la stana, a introdus acest sistem si a dat roade. A venit Miri in Gruia cu acel sistem si in afara de oi nimeni nu face fata ritmului de puncte acumulate. Si oile ar avea mai putine puncte decat baietii lui Miri daca ar fi arbitrate la fel ca CFR-ul. Adica fara ajutorul permanent al arbitrilor. Oare nimeni nu realizeaza ca Germania e actuala Campioana Mondiala (!) cu acest sistem de joc barbatesc, bataios, care nu lasa adversarul sa joace? Nu va amintiti ca anul trecut aveam o echipa de vedete care nu alergau si se clasau pe locurile pe care le stiti? Eu ma bucur ca-i avem inca pe actualii jucatori si sper sa pastram cat mai multi dintre ei dupa „targul” de iarna. Pentru ca trendul e in jos, cu vanzari de jucatori valorosi pentru supravietuirea echipei (salarii restante, etc, stiti voi…).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.