ASA – CFR (avancronică)


Azi, 6 octombrie 2014, de la ora 21.00, pe Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş, în ultimul meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii 1: ASA Târgu Mureş – CFR Cluj.

Dacă-i vom bate, lumea antifrânară va sări cu dosu’-n sus că a fost blat, cotă parte din contravaloarea împrumutului/transferului lui Hora/Velayos. Dacă vom pierde, voi sări eu în sus că a fost blat, cotă parte din contravaloarea afacerii că mureşenii ne-au scăpat de Hora şi Velayos. Dacă va fi egal, nu ştiu cine va sări în sus că a fost blat, de ce și cât de sus. Mai bine să batem, eventual cu 2-0, să nu mă epuizez cu săritul şi să nu rămân nici ignorant. În plus, m-aş bucura nespus să-i aducem o „bucurie” noului lor antrenor, că prea ne-a „fericit” şi el pe noi cât a fost antrenor pe la Mediaş. Îi suntem datori. La rândul lor, mureşenii ne sunt datori cu o taxă de şcolarizare. Pe lângă faptul că au înregimentat o grămadă de foşti frânari de-ai noştri, s-au apucat să ne copieze copios şi în alte privinţe. De exemplu, au stat la cotitură să schimbe rapid antrenorul. Nu a contat faptul că au promovat cu Falub, iar echipa stă relativ bine în clasament (locul 7, cu 15 puncte). Dacă vă vine să credeți, i-au imputat faptul că echipa nu joacă spectaculos!!! Probabil n-au băgat de seamă că noi am schimbat tactica între timp şi-l ţinem pe Miriuţă de la un palton la altul. Însă plagierea maximă și majoră răzbate din acest comunicat: „Clubul ASA Tîrgu-Mureș anunță suporterii formației roș-albastre că, începând cu partida din 16-imile Cupei României Timișoreana, dintre ASA și Concordia Chiajna, consumul de semințe pe Stadionul Trans-Sil va fi interzis. De asemenea, la punctele comerciale din incinta stadionului vânzarea de semințe va fi oprită. Vă mulțumim pentru înțelegere.”  link In-cre-di-bil!

Este greu de anticipat matematic ce a putut schimba Pustai în jocul şi componenţa echipei, în scurta perioadă trecută de la numirea pe bancă. Dar hai să-i lecturăm primele impresii…
Pustai: „Am găsit o formaţie cu jucători buni, să sperăm că o să ajungem să devenim în scurt timp o echipă care să se bată de la egal la egal cu marile forţe ale campionatului, dar ne aşteaptă meciuri foarte grele cu trupe din fruntea clasamentului. Obiectivul rămâne acelaşi, stabilit de la începutul sezonului, dar important e să ne clasăm pe un loc cât mai bun, pentru că în conformitate cu locul vor fi şi drepturile salariale. Într-adevăr, ASA a avut un parcurs bun până acum, poate se putea mai mult, poate se putea mai puţin, dar este important să vedem cum vom ieşi din următoarele trei meciuri”. Tare de tot partea cu „… poate se putea mai puțin…”

În ultimul lui meci, la Craiova, Falub i-a folosit pe următorii: Viciu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Gorobsov (53-Amauri), G.MureșanHora, N’Doye (84-H.Castro), Szekely (66-Zicu) – Axente.

Edy Stăncioiu a avut un accident de circulaţie şi nu va putea juca: „Am avut un accident destul de grav, a trecut o maşină peste mine în Târgu-Mureş. Un conducător auto nu mi-a acordat prioritate, am intrat în el, mai exact sub el. Mi-a trecut cu maşina peste mînă, m-am lovit, m-am ars, a fost destul de urât. Din acest motiv voi pierde 3 etape, sunt într-o perioadă de recuperare, însă sper să revin pe teren cât mai repede”. Velayos şi Voiculeţ şi-au pierdut locurile în echipă în mandatul lui Falub, așa că rămâne să vedem dacă au putut să-l convingă pe Pustai că pot fi ceva mai convingători.

Urmează la cuvânt Miriuţă, antrenorul de pe locul 2 spre 1. Avem încredere în el, doar l-a bătut şi în primăvară pe Pustai, chiar la Târgu Jiu (1-0, Piccolo, min. 90 şi o ţâră), unde mulți antrenori ai CFR-ului… au putut mai puțin: „Ne dorim să câştigăm la Târgu-Mureş. Nu contează a câtea victorie ar fi. E un meci foarte important. Suntem într-o formă bună şi e important să ne facem jocul şi să le punem probleme. Au jucători cu experienţă, care au jucat mulţi ani în Liga 1 şi în străinătate. În plus, când vine un antrenor nou la echipă, fiecare vrea să demonstreze că e bun. Sunt o echipă disciplinată, se apără bine. Au doi mijlocaşi centrali cu mare experienţă. Nu concep să joc fără Monroy. Lângă el e Sulley sau Christian. Petrucci se pregăteşte foarte bine, dar trebuie să-şi aştepte rândul. Deocamdată e greu să joace titular, pentru că sunt jucători care în 9 meciuri au demonstrat că sunt de neînlocuit”. Deci Felgueiras în poartă, nu Petrucci, Camora în stânga-spate, nu Petrucci șamd, estimez eu…

Adică, pare că Miriuță va da credit tuturor jucătorilor de neînlocuit în echipa de start: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy – Jakolis, Guima, Ivanovski – Tade. După pauză, unii dintre ei (maxim trei) vor deveni de înlocuit, iar Petrucci așteaptă la rând.

Arbitri: Marius Avram – Vasile Marinescu, Radu Ghinguleac (toţi din Bucureşti); Iulian Călin (Ştefăneşti).
Observator CCA: Nicolae Grigorescu (Timişoara).
Observator LPF: Constantin Stătescu (Bucureşti).

Se pare că o să avem galerie vișinie de auzit, scandând și bucurându-se la goluri și la victorie.

HAI CFR!!!

56 de comentarii

  1. Prin prisma locului ocupat in clasamentul Ligii 1, fiecare meci a devenit foarte important. Nu ne permitem pasi gresiti pentru a nu ne îndepărta de steaua si, abia acum, cand suntem cot la cot cu ei, putem vedea daca avem echipă de titlu sau nu. Presiunea e fantastica pe jucători si multi dintre ei sunt la prima experienta de acest gen, inclusiv antrenorul. Sper sa trecem cu bine si de hopul din seara aceasta, devenind tot mai puternici psihic cu fiecare etapă castigata. Succes CFR!

    Apreciază

    • Ai dreptate (am furat expresia de la kiruj 🙂 ), e un moment favorabil şi pentru a profita de paşii greşiţi ai următorilor în clasament şi să ne rupem de locul 3.

      Apreciază

  2. Avem destule meciuri grele pana la sfarsitul turului…(Mures, Dinamo , Botosani , Craiova , Brasov ) . Cat despre trupa noastra, ce sa zic ? Eu stiam ca Guima si Ivanovski sunt atacanti , nu mijlocasi , chiar trebuie sa ne impuscam in picior si la meciul asta? Ca norocul de la meciul cu U nu vine prin zona prea des..In alta ordine de idei ,frizeaza ridicolul modul de arbitrare al ovinelor…, cum palarie sa stai „aproape” , cand , vorba lui Selymes , te „linistesc” arbitrii daca deranjezi oile prea mult…

    Apreciază

    • Meciuri grele si galbene multe.Daca vor sa ne dea mumu pentru meciul cu dinamo (si sa ajute un pic ovinele),putem ramane fara trei fundasi.Ajunge sa le dea cate un galben smecheresc la cei cu trei galbene si ramanem in curul gol pentru urmatorul meci.Sper sa castigam fara victime colaterale.

      Apreciază

  3. Pai, Vasalie (c-asa am vazut ca-i scriu ungurii -fratii nostri de cruce si nu de sange-prin pressa lor) a’ nost’, poate ,si , poate mult . Ca doara o luat „praf de putut” da mic … Api’ , fatalau’ aista de Pustai, ce sa mai poata cu burtocu’ ala (vorba lu’ darkside-bindeu)? Da’, mai stii ? Ca-n ultima vreme, or aparut si „pastile de putut”….

    Apreciază

  4. Pustai poate fi o alegere bună pentru ASA. L-am văzut 7 ani la Gaz Metan, salvând mereu echipa de la retrogradare, calificând uneori echipa în Cupe etc. Probabil că de asta l-au şi luat. Pentru că anul ăsta ASA nu poate avea pretenţii la podium (Steluţa, Dinamo, CFR, Petrolul şi Astra, nu neapărat în această ordine, pare că vor ocupa primele 5 locuri în clasament), pricipalul lucru de făcut pentru antrenor va fi să-şi scape echipa de retrogradare, calificând echipa pe primele 8 locuri. Ceea ce ştim că poate face, având în vedere trecutul Domniei sale, cu atât mai mult, cu cât are un lot destul de valoros pentru liga1.

    Apreciază

  5. Gandesc si eu ca Avalon 1, cred ca daca Miri iar il foloseste pe Ivanovschi pe flanc, sansele de reusita scad din start . Si da, nu te poti baza vesnic pe noroc, toate au o limita ! La fel, in atac ar fi bine sa fie folosit un singur varf,in spatele caruia sa joace unul care stie combina/centra/suta, deci Christian sau Petrucci . In fine, neavand un jucator determinant ca Deac, dar avandu-l in lot pe Chanturria, nefolosirea incapatanata a acestuia e un lux prea mare pt saracia de pe flancuri . Si sa nu spuna nimeni ca e in urma cu pregatirea, baiatul a jucat 90 de min la nationala de tineret a Georgiei si a si declarat ca e apt 100% . PS . Iar solutia cu Tiago Lopez in atac pe flancul drept e o gluma, chit ca a dat un gol norocos cu U . O echipa de pe locul 2 care are pretentii, trebuie sa arunce in joc extreme veritabile, nu …

    Apreciază

  6. Daca „rejucam”cu cei 3 mijlocasi-unul limitat,al 2-lea lent si neintelegand prea multe din fisa postului, al 3-lea(un varf) care are mereu tendinta sa intre in centru, fara centrari, fara combinatii si cu mult heirupism nu ne va fi usor(!);Doamne fereste sa fim primii care incansam gol(!); cat despre cartonase, stie „juniorul”(Avram)ce are de facut(!); Hai CFR!

    Apreciază

  7. Miriuta merge pe principiul „echipa castigatoare nu se schimba”:) Sa speram ca va tine si in seara asta schema lui Miri. Patru fosti ceferisti in primul 11 la ASA. Umflatovici ala nesimtit din studio deja face calcule cu infrangera CFR-ului, care va ramane la 3 puncte in spatele stanei. Sper sa-i dam peste bot si lui si altor pupincuristi ai oilor. Hai CFR!!!

    Apreciază

  8. O prima repriza in care n-am jucat nimic. N-am profitat de cadourile lui Stancioiu si Sepsi,n-avem linie demijloc, iar la fazele fixe ne facem de ras. Christian e orice,mai putin brazilian. Si ca spectacolul sa fie complet,Hora vine cu bomboana de pe coliva. In felul asta u putem sa castigam.

    Apreciază

  9. Care vă pricepeţi la citit jocul? Ce sarcini nu a respectat Muniru? Că nu a fost schimbat pentru accidentare (ăla a fost teatru la schimbare), asta-i sigur. După ce a ieşit, echipa a devenit un svaiţer în apărare.

    Apreciază

  10. De ce mi-a fost frica n-am scapat, Ivanovchi pe stanga, Tade varf retras, probabil va intra si Lopez ca extrema dreapta . Am jucat cum a centrat Ivanovschi la ultimul corner ( in loc sa fie in careu, doar e varf de careu, da corneruri, ce nu a facut pana acum nici la antrenamente ! ), adica penibil ! Ca si cu Otelul, ca si cu Axintele, ca si cu U . Si ca tacamul sa fie complet, in locul lui Muniru e folosit Christian, un bun mijlocas ofensiv, dar vai, un mijlocas defensiv la fel ca si randamentul lui Ivanovschi pe stanga . Nu stiu care va fi scorul final, daca vom mai avea noroc cu carul, dar daca antrenorul nu vede niste lucruri elementare , cu strategia ” hai sa luptam, ca iese cumva un gol fara sa si primim” putem spera la alte victorii (doar adversarii sunt vai de capul lor ), dar la o lupta serioasa pt titlu in nici un caz.

    Apreciază

    • Toate la timpul lor. Poate facea anul trecut in sezon slab, cine stie? Mai bine sa ramina in memorie drept un jucator reprezentativ decit un imbatrinit in reprize. E valabil pentru noi toti si in afara lumii fotbalului.

      Apreciază

  11. Nu inteleg de ce se zice pe aici si pe dincolo(cheferetv) ca ASA e Steaua 2, chiar nu are voie o echipa sa joace pt ea? Chiar toti care joaca la victorie cu tine inseamna ca a jucat pt altcineva, sincer is scarbit pana peste cap de astfel de atitudine. Eu chiar ma bucur ca exista si astfel de echipe, chiar nu imi doresc 3,4 echipe si restul de umplutura.

    Apreciază

  12. nu am jucat nimic, am stiut deja de saptamana trecuta ca nu o sa castigam meciul asta. Am ajuns sa-l facem ïmperial”pe Stancioiu conform comentatorilor penibili de la Look. Nici-o idee de joc noi jucam cu fundasii si atacanti nu stiu ce ce ne mai trebe mijlocul cand de la fundasi se fac niste centrari plouate catre atacant unde avem un ditamai animal de aproape 2 metri si nu e in stare sa castige un duel macar. Nu avem pe cineva care sa suteze in mingea aia de la distanta noi numa sa centram stim si alea sunt penibile. Nu avem un executant bun de cornere, in ultimele meciuri am avut o gramada de cornere si toate TOATE au fost executate incredibil de prost. Am ajuns sa fim batuti de o echipa cu media de varsa de 30+ ani? Ne trebuie niste jucatori care pot da niste pase normale nu numa centrari ca centrari poate da oricine. Degeaba avem portar bun ca nu-l meritam.

    Apreciază

    • Dupa discutile de pe cheferetv sincer nu mertiam nici un jucator care a trecut pe aici, nici nu vreau sa ma gandesc cum v-r fi catalogati Camora sau Felgue daca v-or ajunge (Doamne FERESTE!!!) la o rivala din Liga 1.

      Apreciază

  13. Penibil, dincolo deja is unii care injura fostii nostri jucatori, urat ca avem astfel de specimene intre noi. Ce repede au uitat unii ca Stancioiu cu toate gafele lui ne-a fost intr-o vreme capitan de echipa, ca Sepsi a alergat ca nebunul la Braga , ca Muri…lista e lunga..

    Apreciază

  14. „Nu stam intr-un singur jucator” declara IM in urma cu vreo doua etape. Ba uite ca stam. Sougou l-a facut antrenor pe Andone si Deac pe Miriuta. Felicitari Ndoye, la 36 de ani sa dai asa un gol mi se pare de domeniul fantasticului. Noroc ca am jucat cu fostele petarde ale CFR-ului, altfel o luam pe coaja mult mai rau.

    Apreciază

  15. Am spus in pauza ce-am avut de spus . Doar o mentiune : conducerea e vinovata numai pt neaducerea a unui mijlocas la inchidere, vorba lui Caneto, am fost svaiter dupa iesirea lui Muniru. In rest, am avea un lot bunicel, dar cum am aratat, un antrenor slab, ce mai, un habarnist, bun doar sa strige, sa-i indemne la lupta, dar fara pic de stiinta in a organiza jocul si mai grav, sa foloseasca jucatorii acolo unde dau randament maxim . Si inca ceva, tot certandu-i la fiecare faza, strezezi jucatorii, faci sa se gandeasca la reactia antrenorului, nu sa fie concentrati pe fazele de joc, cum ar fi normal .

    Apreciază

    • Buna observatia Bela, Chanturia dupa fiecare faza a lui tragea cu ochiul la antrenor. Intr-un meci Muniru chiar s-a inclinat spre Miriuta dupa un fault aiurea. Acuma ar fi si reversul medaliei, sa scapi vestiarul, sa nu mai dea nici unul doi bani pe ce spui 🙂 Nu ma pricep cum e mai bine, imi dau si eu cu parerea acuma ca m-am trezit dupa dusul rece 🙂 Hai CFR!

      Apreciază

    • Asa habarnist, Miriuta e pe 2, cu un lot pe care nu dadea nimeni multe parale. Cind ma gindesc la altii gen Paulo Sergio sau Mandorlini si la ce resurse au avut la dispozitie, Miri cistiga detasat.

      Apreciază

      • Da Cristi, e pe doi. Cu Petrolul am jucat in plus cu doi oameni, cu Astra cu un om in plus si cu pinguinii iar. Acuma, cu ASA, 11 pe 11 nu merge? Cu o echipa de 30+?

        Apreciază

        • Daca vrei sa cauti motive, vei gasi mereu. Eu vad ca raportat la buget si asteptari stam f bine, ca echipa pare mental omogena si sanatoasa. Nu mai suntem in stare sa apreciem munca onesta si eficienta doar pt ca omul are chelie, e mai taranos in exprimare sau nu a antrenat niste chelneri prin Italia ?

          Apreciază

      • Aici n-avem ce comenta, ai dreptate. Cred ca presiunea locului din clasament si lipsa lui Deac sunt principalele motive pentru care jocul nu mai merge ca „pe vremuri”.

        Apreciază

  16. Nu va mai ambalati, seria de victorii nu putea tine la nesfarsit. Pusztai a mizat cu succes pe ambitia fostilor jucatori ai CFR-ului, care au jucat cel mai bun meci al lor la ASA (cu exceptia lui Gabi Muresan – care va mai face meciuri bune – si, poate, Stancioiu, daca nu il calca iarasi vreo masina pe mana). Hora da un gol pe sezon, i-a reusit in meciul asta, iar N’Doye a reusit un gol de generic. In rest, tactica CFR-ului e subtire, sarim peste mijloc – ca oricum nu avem – si da-i cu centrari pe Guima/Tade, poate poate vor marca. Sa nu uitam aportul lui Felghe la „cea mai buna defensiva”, acum la egalitate cu Steaua. Din pacate, se simte din plin lipsa lui Deac, Chanturia mai trebuie modelat pentru a face treaba serioasa si musai, musai trebe un playmaker, creativul din spatele varfului.

    Apreciază

  17. De ceea ce m-am temut n-am scapat si muresenii au castigat meritat. S-a vazut de la o posta ca jocul nu mai merge,dar pt ca am castigat pana acum nimeni n-a comentat. Din pacate nu avem linie de mijloc, jucam la intamplare, suntem penibili la executarea fazelor fixe. Nu inteleg cum un fotbalist profesionist nu e in stare sa centreze decent sau sa execute o faxa fixa, cand mingea STA pe loc si nimeni nu-l ataca. Nu cred ca se va schimba mare lucru in aceasta pauza, pt ca astia ne sunt jucatorii. Guima are 2 metri si nu poate sa loveasca odata ca lumea cu capul, Tade aproape inexistent, Susici foarte slab,ridiculizat de Hora la primul gol,plus penaltyul si altii cam tot la fel. La cum jucam acum,toate meciurile vor fi grele, indiferent de ce echipe vom intalni. Hai CFR!!!

    Apreciază

  18. Ciudat să-l vezi pe Mureșan jucând la adversar. În rest, o înfrângere normală după evoluțiile anoste din ultimele săptămâni. Sper să își revină în pauza asta stupidă, să mai recupereze-integreze noii veniți. Oamenii uită repede nu numai că unii dintre adversarii de azi deunăzi erau eroii noștri (ha-ha, și ce fericiți eram, când a plecat Hora la ASA…), dar și că la începutul sezonului ne așteptam la un loc 6-7. Față de care suntem pe 2, la 3 puncte de Steaua. Poate își revine și Miriuță cu capul, că momentan pare veriga cea mai slabă.

    Apreciază

  19. stiam ca va veni infrangerea insa mi-am dorit mult sa nu fie cu vecinii zgomotosi. poate in astea 2 saptamani se schimba ceva in jocul echipei. poate. si in bine, binenteles. altfel ,locul 2 ocupat acum e u nloc ft bun, se prea poate sa fie un loc mincinos prin prisma jocului, lotului si a banilor investiti. sa speram ca vom mai castiga ceva meciuri pana la iarna. cu dinamoul ar fi un bun prilej. hai CFR!!!

    Apreciază

  20. Am fost la meci, măcar de nu mergeam. Poate atunci câştigam. Mie mi s-a părut că am jucat la alibi, de data asta nimeni n-a jucat nimica, doar Felghe ce a mai scos din şuturi. Nici faimoasa noastră linie de fund, nici atacanţii n-au dat satisfacţie. Apărarea s-a dovedit extrem de uşor de trecut, punându-l deseori în dificultate pe Felgue. Asta ca să nu mai vorbim de linia de mijloc, inexistentă, poate cu excepţia lui Monroy. Ca şi tactica de joc, de altfel. Oare de ce nu putem juca cu Ferebory Dore de la început? Că săracul Tade, mereu izolat, n-a reuşit nimic, iar Guima şi Ivanovschi au fost ca şi inexistenţi.

    Apreciază

  21. Mirko a luftat din 7 metri singur ,dupa ce si-o pregatit mingea 5 minute bine oricum era offside dar sa te faci asa de ras …,petrucci a fost adus degeaba ca nu are loc de monroy ,cristian slab ,centurianu asta nu m-a impresionat nici sezonul trecut si nici acum nu cred ca ne va ajuta prea mult nu prea se intelege cu coechipierii cam toti sunt buni numai de centrari si degajari,poate dore sa ne ajute ca el are 2 metri poate mai cade vreo minge pe capul lui,in rest jale mare ,locul din clasament e mincinos si probabil vom merge pe topogan de acum incolo dar asta este mie personal mi-a placut ASA-ul cu jucatori care stiu pasa ,trag la poarta iar osman a facut misto de jaloanele cfr-ului ,iar la interviu am ras pe rupte ,mi-a trecut supararea ,asa-ul cu cateva retusuri pot termina in primele 4 adica daca ar merge felghe ,camora ,wesley si un atacant bun ar termina 200 la suta in primele 4.

    Apreciază

  22. Consideratii pertinente:Inevitabilul s-a produs(!);Meciul s-a pierdut la mijlocul terenului!;nu mai suntem in stare sa facem pressing, nu mai recuperam mingile”sus”, nu reusim sa punem probleme adversarului si atunci vine el peste tine si…rezultatul il cunoastem!; aceasta echipa (f. obosita si stoarsa de puteri, asa pare!), asa este „construita” si dotata, incat, daca este condusa, nu mai reuseste sa revina, pt. ca acest mare”tehnician” nu cunoaste alte variante(rezsrve)de joc!; primirea(primului) golului, coraborata cu iesirea prematura,din „blocul defensiv”a lui Muniru a dus la ruperea definitiva a echilibrului; am mai facut cateva apeluri disperate pt. aducerea unui N`Doye la mijloc pt. ca nu putem juca la infinit numai din „vana”(!?);din pacate(poate din fericire)a venit prea repede aceasta infrangere; bine ca avem pauza competitionala pt. refacerea capacitatilor fizice(daca mai avem un bun preparator fizic, ca „neamtul a plecat!?); nu am inteles,repet, de ce se insista cu Jakolis si-l tii pe Paun pe tuse(?); iar apoi, Tade a fost „aut”si-l schimba pe Guima, iar in careul lui ASA ploua cu zeci de centrari(aiurea!);fara „extreme”(pana reapare Deac) si fara play-maker vom mai pierde puncte cu echipe retrogradabile(!); MIRI a fost unul din principalii vinovati ai infrangerii pt.ca nu a gasit antidot pt. marcarea si blocarea luiN`Doye(jucatorul care face tot jocul la ASA) si pt. transmiterea unei stari de degringolada(!); nu este posibil ca un varf de atac sa-ti”bata” cornerele!?; l-am vazut pe Gueye, sper sa se puna la punct, fizic si sa-l inlocuiasca rapid pe acest Susici, care de vreo 3 meciuri este veriga ceea mai slaba, din aparare!; nu mai am nervi,voi reveni, maine cu ;”Din coltul Tribunei”; Hai CFR!

    Apreciază

  23. pacat de acest meci(ASA a castigat meritat), dar pacat ca am inceput cu Ivanovski in stg(nu este locul lui acolo). As vrea sa vad la CFR acel pressing care sa sufoce adversarul vazut inainte de accidentarea lui Deac. Cred ca dupa acest meci daca s-ar face o analiza se poate reveni la acel joc. De exemplu de la mijloc in sus daca folosesti pe post de inchizator pe Monroy si Petrucci, si linia de trei sa fie Chanturia-Christian(Muniru)-Paun, in atac Tade. Eu asa as aborda meciul cu Dinamo, ar fi si creativitate, in spatele varfului, dar si agresivitatea necesara acelui pressing avansat, care a lipsit in ultimele meciuri. Sper ca in aceste doua saptamani Miriuta sa gaseasca varianta cea mai buna pentru urmatorul meci si sa castigam. Acest meci trebuie uitat cat mai repede, nu a fost unul reusit, trebuie sa felicitam fostii nostrii jucatori, sa le uram si lor bafta(sa castige si urmatorul meci de acasa), au castigat pe merit. Intrun fel acest esec ne adduce cu picoarele pe pamant, deoarece am inceput sa visam deja cai verzi pe pereti(adica titlu). La sfarsit nu se poate altfel decat HAI CFR!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.